1. @tata Ni blizu, mislim smesno kakve budalastine mozes procitati na internetu.
    (Lazar, 29. april 2022 17:43)

    # Link komentara

  2. @Bojan verovatno si hteo reci "pravdas o indetitetu" jer ne mogu da se izvinim za nesto sto nisam ja pisao,samo vam potvrdjujem koliki ste pojmasi.
    (vince carter, 29. april 2022 15:14)

    # Link komentara

  3. (vince carter, 29. april 2022 12:14)

    Ako se izjašnjavaš o identitetu ti si prvo i osnovno paćenik, to formira celu tvoju ličnost.
    (Bojan, 29. april 2022 13:17)

    # Link komentara

  4. @tata Ja sam Srbin i kao i ceo svet znam da je Larry Bird najbolji beli igrac svih vremena a da Jokic nije najbolji ni trenutni evropski (Janis) a ni ikad (Dirk) niti ce biti iznad (Doncica) do kraja karijere...
    (vince carter, 29. april 2022 12:14)

    # Link komentara

  5. @Kosta Mediokritetu nikad ne koristim razmak za poruke,naravno da nisam odgovorio sam sebi,eto koliko si ti ogranicen,jer mislis da sve znas a nista ne znas. Nisi napisao da Bird ne bi osvajao titule bez Parisha i Mekhejla vec da bi bio "nista". Sa druge strane potvrdjujes da je Bird imao jak tim ali da Jordan od 23 godine nije mogao sam da ih pobedi..sta reci o tebi i tvojim dvostrukim arsinima,da ne pominjem ono sto si naveo o Dirku,Pedji i "finalu" sa Lejkersima.
    (vince carter, 29. april 2022 11:42)

    # Link komentara

  6. Samo da sublimiram...
    profesor, doktor, košarkaški bog-otac lično.
    Nikola Jokić, najbolji beli košarkaš svih vremena.
    Kom' milo, kom' drago !
    Susjedi...
    (tata, 29. april 2022 11:39)

    # Link komentara

  7. Objašnjavaju ovde neki kako to što smo upravo odgledali, a u čemu su saglasni svi komentatori u NBA, cenjeni treneri i igrači, zapravo nije to. I da, ne samo meč, već i čitava ova sezona (i to druga po redu) je jedna velika prevara. I kako su neki neverovatni podaci koji stoje iza toga, samo nekakvi "bikini" podaci, i onda, valjda pokušavajući da nam pokažu šta se nalazi ispod bikinija, nam vade iz arhive tonu nekakvih drugih, ali opet statističkih podataka. Šou program. Po njima, zaključak bi valjda trebao biti u sledećih nekoliko rečenica.
    Ovi pojmaši iz NBA sveta će po drugi put (ali ovaj put valjda još i više) pogrešiti i MVP titulu regularnog dela sezone dati jednom jedinom igraču koji je nezaslužuje (verovatno najgorem ikad). Denver će povući dres sa brojem 15 bez ikakvog razloga (možda podsvesno misleći na Karmela), a potpisivanje jednog igrača sa 41. pozicije na tamo nekom draftu će biti najveći promašaj u NBA istoriji.
    Ok, važi. Potrudili ste se, i shvatili smo. Možemo li sada da idemo dalje, da gledamo NBA košarku na miru i uživamo.
    Stariji, koji su neke od tih stvari gledali u vreme kada su se dešavale, i uživali, sigurno ne vrte stalno stare snimke, i mogu da uživaju i danas (makar u PO). A ovde "klinci" statističari (zvuče k'o matorci), uporno vade neke podatke iz različitih vremenskih perioda, pokušavajući da omalovaže određene igrače, a sve objašnjavajući nekakvim idolopoklonstvom i mitomanijom drugih, ne kapirajući koliko su zapravo smešni, i jedni i drugi.
    (posmatrač, 29. april 2022 11:02)

    # Link komentara

  8. Tip sam.piše , sam objašnjava svoje komentare pod drugim nikom, razgovara sam sa sobom, laže da sam ja nopodaštavao Birda....
    Bird je jedan od najvećih, košarkaški veći od marketinške pudlice kojoj su oca ubili jer se kladio na svoje utakmice, kao opomenu, ali ni ta veličina Birda ne bi bila dovoljna za titule da nine bilo Pariša i MekHejla..
    To što on ne zna da čita, to je njegov problem...
    Stvarno je umeće biti toliko talentovano gl.up i bezob.razan.
    Zamolio bih da objavite ovaj komentar, već ste jedan odgovor "ulinuli" ostvljajući prostor ovakvim mediokritetima.
    (Kosta1703, 29. april 2022 09:58)

    # Link komentara

  9. (vince carter, 28. april 2022 19:58)

    Ne znam koje si godiste, verovatno nisi klinac cim stalno pises o basketu pre 20-30 godina, ali to je najgrdje jer si apsolutno funkicionalno nepismen. Gotovo je nemoguce shvatiti smisao neke tvoje recenice, a kamoli celog komentara. Pravo mucenje, bez ikakve logicke celine i bez poente, tek na momente kad pises o Jokicu mogu da shvatim znacenje jer ga neizostavno pljujes kakva god da je vest. Moguce i da si samo trol, ali ne verujem zato sto moras biti ekstremno inteligentan da namerni ovakvim pisanjem "mucis" one koji citaju.
    (Vaše ime, 28. april 2022 21:57)

    Ne znam sta nije jasno u Vince Carter komentaru.
    Evo pojasnicu: covek piše o Jordanu kako bi demantovao one koji ga pljuju. Jer je u Bulsima bio kljucna figura iako je imao ostatak tima kao dobru podrsku. Pipen to jednostavno nikada nije mogao biti.

    A citao sam ovde komentare kako Jordan sutira preko igrača koji ni ruku ne podignu ili su dva metra daleko od njega. Pa nisu ga pustali nego niko nije mogao da ga cuva. Izmislio covek neodbranjiv stepback



    A sto se tice Jokića
    (ArmadaJJ, 29. april 2022 09:26)

    # Link komentara

  10. Bird je pod znacima navoda jer @Kosta tvrdi da Dzordan nije mogao da prodje Birda,a kad su pre nedelju dana nesto poredili Birda i Jokica,taj isti je rekao kako je Bird nista bez Mekhejla i Parisha. Dzaba si prestao da citas!
    (vince carter, 29. april 2022 08:56)

    # Link komentara

  11. Ne znam odakle vam ova statistika kada Jokić nije najbolji u procentima suta niti u blokadama u svom timu tokom PO.
    (Mili, 29. april 2022 08:47)

    # Link komentara

  12. Pajseri tvrde da Jokic nema podrsku ni kad mu drugi saigrac ubaci 24 a treci 19 koseva i pisu kako Jokic ne ispada od Karija vec od Golden Stejta a sa druge strane tvrde da je Dzordan koji je ispadao od sampiona nba lige 67-15 skor sa 22 i 23 godine ispadao od Birda samog i posle kazete da ti takvi ne trebaju biti trpani. Jos su oni to pisali mnogooo pre pojave Jokica. Jos covek mrtav ladan izjavi da su Trejsi Mekgrejdi i Penny igracki u rangu Dzordana,a ovaj sa 40 godina ga dva puta dobije od 4 i ubaci 32 sa napunjenih 40 godina i to sa sve povredama i 3 godine neaktivnosti. Retard Kosta!
    (vince carter, 29. april 2022 08:27)

    # Link komentara

  13. Vince Carter

    Lagano si Bird stavio pod znake navoda. Tu sam prestao da čitam.
    (Roki, 29. april 2022 07:48)

    # Link komentara

  14. Naravucenije zadrugari,sumnjam da vi mozete da ukapirate jer sam ja spojio izjave ovog @Koste sada i pre nedelju dana. Kada je zeleo tada da spusti Birda rekao je kako je Bird imao supertim,medjutim sada kada zeli da spusti Dzordana govori o tome kako nije mogao da dobije Birda,iako je MJ igrao sa mediokritetima,a u slucaju Jokica govori suprotno i pravda sve. Dakle Kostice nepovezujes se!
    (vince carter, 29. april 2022 06:55)

    # Link komentara

  15. "Marketinska ikona Jordan koja je ciscena u prvom kolu sve dok Bird i kompanija nisu ostarili". "Jokic nema saigrace" "Dok Dzordanu nisu doveli podrsku". Snimite kontradiktornosti ovih recenica,Selticsi i Lejkersi su bili dinastije sa 4,5 Hall of Fame igraca a Bullsi mala fransiza poslednja u ligi u koju je dosao Jordan koji ih uvodi u playoff i u prvom kolu igra protiv 59-23 Bucksa sa 29ppg uz 8,5ass uz 18 suteva,pa onda igra sa ekipom u drugoj sezoni koja je 21-43 zavrsila bez njega dok se nije vratio iz povrede i onda igra protiv 67-15 ekipe sa 23 godine,sledece godine par igraca bivaju iskljuceni iz tima,ponovo igraju protiv Dinastije,ne igra Jordan protiv Birda kako nas Kostica zeli da predstavi,jer on kaze da Jokic igra sam protiv 5 igraca Wariorsa..pa igrao je i Jordan protiv petorice licemercicu mali,a njemu nije dovedena nikakva podrska u vidu bilo kakve zvezde,vec su na lutriji dobili Pipena i Granta koji su bili igraci sa klupe,koji nisu imali veci uticaj od Bartona u prvoj sezoni a kamoli od Gordona,dok ovde slusamo da je igrac koji sa klupe doprinosi sa 8p,5sk i 2ass je zasluzan sto je onaj koji ubacuje 45ppg prolazi tu prvi seriju. Kako je udaram sah matove a :))
    (vince carter, 28. april 2022 23:59)

    # Link komentara

  16. @Kosta17 A sad o kontradiktornosti ovog tipa i slicnih njemu. Izjavio je dakle da bi Bird bio nista bez Mekhejla i Parisha,sto znaci da su oni bili igracine,dodajmo tu i Denisa Dzonsona jos jednog clana kuce slavnih. Dok kod Jokica cmizdri kako nema saigrace,a pazite sad ovo,on kaze da Dzordan nije uradio nista dok se "Bird" nije povukao. Dzordan je 84-88 imao daleko slabiji tim nego sto je sadasnji Denver i dve dinastije u svojoj konferenciji,Bullsi su bili najgori tim lige pre nego sto su draftovali njega,a u drugoj sezoni su poceli 3-0 sa njim pa 21-43 bez njega kada je izlomio stopalo. Dakle on u jednom trenutku spusta Birda da bi bio nista bez ovakvih saigraca,a u danasnjim komentarima pise da Dzordan nije osvojio nista dok se Bird nije povukao. Znaci ovako,Jokicu je opravdano sto sa losim timom,a Dzordan sa nikakvim timom gubi od dinastije koju sa 23 godine odvede u produzetke uz 63p,6ass,3uk i 53% suta i izgube mec,sto govori koliko je Boston bio jak ili koliko su saigraci losi u Bullsima? Al dobro Dzordan je trebao sa Selersom i Wuldridzom dobiti Medzika,Dzabara,Whortija,Mcadooa,pomenute Selticse i Pistonse..16 Januar 2003 godine Wizards 108-93 Magic MJ 40 godina,32p,8ass..prajm Mcgrady 31p,6ass...ludilo,covek je upravo izjavio da je Mekgrejdi u istom rangu sa Dzordanom :))
    (vince carter, 28. april 2022 23:45)

    # Link komentara

  17. @Kosta Ovaj lik je izjavio da bi Bird bio nista bez Mekhejla i Parisha. U realnost Bird je u prvoj sezoni bez njih okrenuo 29:53 Boston na 61:21 i igrao finale konferencije a oni kada su vec bili formirani igraci i visestruki all star igraci i sampioni su bez njega 89te kada je propustio sezonu jedva dobacili do osmog mesta i pocisceni u prvom kolu. I sad jel su oni nista bez njega ili on bez njih :)) Ovaj lik koji se konstantno pravi pametan je izjavio da Dirk bez Pedje ne bi dobio Lejkerse u finalu,a u realnosti Dalas je pocistio Lejkerse u polufinalu zapada,dok su u finalu dobili Oklahomu a u velikom Finalu supertim Majamija gde Pedja u celoj seriji ukupno ima 20min. A ovo sto je rekao o Dzordanu samo potvrdjuje koliki je laik. Jordan iz Wizardsa je svaki duel protiv prajm Mekgrejdija bio egal,dalje nemamo sta pricati o toj gluposti. A ovo o Nike,Jordan je pre najka vec osvojio ncaa titulu i to svojim sutem,olimpijsku zlatnu medalju kao koledz igrac sa igracima sa koledza 84te,a ove nebuloze o odbrani,samo ukucajte supersonix defense on Jordan 96 finals,12min double i triple teama na njemu...sramota je da ovaj covek pise bilo sta o kosarci posle ovakvih nebuloza.
    (vince carter, 28. april 2022 23:10)

    # Link komentara

  18. čitam vaše komentare i neverujem a nisam znao da postoje takvi svetski poznavaoci kosarke koji pišu svoje elaborate na komentarima jadni ste naš JOKARA JE NAJBOLJI!!!! podrži drugog kakav god da je nemoj soliti pamet pozdrav svim svetskim stručnjacima i poznavaocima ен би еј lige
    (slavko, 28. april 2022 22:56)

    # Link komentara

  19. Ima srece sto Denver nije kupio Bircevica, sada bi bio rezerva...
    (dovla, 28. april 2022 18:42)

    Hiljadu puta ponovljena laž neće nikad postati istina. Birča je igrao 5 minuta po meču, Jokić 30, i mnogo se brukao u svojoj nemoći.

    U NBA je dominantan jer igra tim za njega, a čim toga nema, nema ni brojki.
    (Franko Gavrić Mlađi, 28. april 2022 22:46)

    # Link komentara

  20. to jeste, ali budi siguran da hiljade i hiljade ljudi uziva svake nocu gledajuci jokica, a zajedljiva manjina samo bude glasnija. tako je uvek bilo. izbacuju ljudi licne frustracije. dok jokic pise itoriju oni traze mrvice icega sto nije top, jer ih to na neki nacin tesi sto su oni totalni promasaji. sta da im radis.
    (vrg, 28. april 2022 21:06)
    Tu seriju malo ko prenosi, cak ni Arena nije svaki mec. Cini mi se da nije... Gledam na satelitu pa onda pogledam na internetu ko sve prenosi... Nikad manje se NBA prenosio u Evropi. Nekad sam znao na spancima mec za mecom u PO a sad jedan mec za vece i to je to.

    A ovaj lik David sto rece Jokic bolji nego sto je Lebron ikad bio... Druze, Lebron u 36. godini je Jokicevu ekipu sve sa Grantom, Marejem, Milsapom... odradio. Lebron je sa ovakvim saigracima kakve ima Jokic nekoliko puta ulazio u veliko finale, proci prvu rundu ili uci u konferencijsko finale je bio macji kasalj... Jesi li svjestan sto si ti izjavio, a ljudi ti davali pluseve!!!!
    (Srbonja 2.0, 28. april 2022 22:37)

    # Link komentara

  21. Pa Jokica pljuju i Srbonja,Penny Hardaway,Baron i jos par njih konstantno,ali ti samo mene pominjes jer ja sam taj u cijim recima ima i istine i cinjenica i to te debelo pogadja...jos su oni daleko napadniji prema Jokicu,a ja prema vama:))
    (vince carter, 28. april 2022 22:24)

    # Link komentara

  22. Vrlo ću kratko, ne o Jokiću, o njemu govore njegove igre i lična dostignuća, a za titulu je potrebno mnogo više para dati u ekipu, i imati pravu ispomoć, a i to će doći.
    Hoću kratko o toj famoznoj glorifikaciji Dzordana, te marketinske ikone NIKE, koje je bila cišćena u prvim kolima sve dok Bird i ekipa nisu ostarili, i dok njemu nisu doveli podršku.
    Eto na Areni u pauzama išli kratki klipovi sa Dzordanom..njegove "velike" akcije gde protivnik ni ruku ne podigne da mu zasmeta, a uglavnom bude najmanje dva metra od njega.
    O koracima, faulovima u napadu, isto tolerisano kao i Lebronu.
    I da pratio sam ga, zato tako i pričam.
    Malo više sreće od Trejsija , da ima boljeg trenera i organizaciju fransize, i malo više sreće od Penija, da jedinu ozbiljnu povredu, u rangu "normalnih" bez posledica dozivi vec prve godine.
    Inače igrački u rangu sa njima, ništa više.
    (kosta1703, 28. april 2022 22:21)

    # Link komentara

  23. Kakav je to rekorder koji ispada odmah
    (Jastreb, 28. april 2022 22:06)

    # Link komentara

  24. (vince carter, 28. april 2022 19:58)

    Ne znam koje si godiste, verovatno nisi klinac cim stalno pises o basketu pre 20-30 godina, ali to je najgrdje jer si apsolutno funkicionalno nepismen. Gotovo je nemoguce shvatiti smisao neke tvoje recenice, a kamoli celog komentara. Pravo mucenje, bez ikakve logicke celine i bez poente, tek na momente kad pises o Jokicu mogu da shvatim znacenje jer ga neizostavno pljujes kakva god da je vest. Moguce i da si samo trol, ali ne verujem zato sto moras biti ekstremno inteligentan da namerni ovakvim pisanjem "mucis" one koji citaju.
    (Vaše ime, 28. april 2022 21:57)

    # Link komentara

  25. totalno nebitan lik i kosarkas...jedan Dare Milic bi ga oducio od kosarke, al sta da radis kad se sad gura novi fazon u NBA.. bolje da ne dolazi u repku samo ce nam probleme doneti...
    (sir jordan)


    Jokic prolazi jer je cela liga presla na small ball, unistila poziciju C i PF forsiranjem prosecnih visokih igraca.
    Njega tako cuvaju krila, bekovi i gomila losih centara, i onda je lako igrati.
    On zato nece da igra za reprezentaciju da ga neki anonimus ili deda ne naprave smesnim u ozbiljnijoj i takmicarskoj kosarci.
    Ali opet, moze hiljade komentara ovde da pisu kako je Jokic najbolji, vrhunski kosarkas, ja verujem opet ser Jordanu.
    Zato sto sam ja gledao, cuvao doticnog basketasa sa jos dvojicom obicno bezuspesno.
    To ljudi ovde nisu videli i ne znaju, i kada takav madjionicar kosarke kaze za Jokica da je statisticar i rupa u odbrani meni je dovoljno.
    (baron, 28. april 2022 21:43)

    # Link komentara

  26. U rangu je sa manojlovicem i djokovicem, mega zvezda.
    (Svasta, 28. april 2022 21:41)

    # Link komentara

  27. Отишли смо бестрага,као друштво,каква злоба...
    (Божо, 28. april 2022 20:43)

    to jeste, ali budi siguran da hiljade i hiljade ljudi uziva svake nocu gledajuci jokica, a zajedljiva manjina samo bude glasnija. tako je uvek bilo. izbacuju ljudi licne frustracije. dok jokic pise itoriju oni traze mrvice icega sto nije top, jer ih to na neki nacin tesi sto su oni totalni promasaji. sta da im radis.
    (vrg, 28. april 2022 21:06)

    # Link komentara

  28. Velika će biti šteta ako ne predje kod Dončića u Dalas da uzmu prsten.
    (Dusanovo carstvo!, 28. april 2022 21:00)

    # Link komentara

  29. Отишли смо бестрага,као друштво,каква злоба...
    (Божо, 28. april 2022 20:43)

    # Link komentara

  30. totalno nebitan lik i kosarkas...jedan Dare Milic bi ga oducio od kosarke, al sta da radis kad se sad gura novi fazon u NBA.. bolje da ne dolazi u repku samo ce nam probleme doneti...
    (sir jordan, 28. april 2022 20:31)

    # Link komentara

  31. dok drugi osvajaju prstene ovaj nabija statistiku u napadu gdje svaka lopta ide na njega, igra po 40min a u obrani je smiješan
    (marko, 28. april 2022 17:57)

    Koji drugi? Birčević? Bogdanović? Danilović?
    (Xdx, 28. april 2022 20:19)

    # Link komentara

  32. Ispo odma
    (autocorrect off, 28. april 2022 20:17)

    # Link komentara

  33. Jokić i statistika,nikad nebitniji parametri.Titula 0.
    Pametnom dosta.
    (Legolas, 28. april 2022 19:44)

    "Pametnom dosta" jedna od omijenih fraza ljudi koji lupetaju gluposti.
    (aca, 28. april 2022 20:07)

    # Link komentara

  34. Jokić i statistika,nikad nebitniji parametri.Titula 0.
    Pametnom dosta.
    (Legolas, 28. april 2022 19:44)
    A tebi nije dosta...
    (Trollhunter, 28. april 2022 20:02)

    # Link komentara

  35. Milicic Darko je bas kreativan,cas je "Jordan 0-6 u finalima" a sad "Pipen-Dzordanov cuvar",sto govori koliki kompleks ima. Sta je interesantno u svemu ovome,Irving je napustio Lebrona i zeleo da osvoji nesto bez njega,oni su sa odusevljenjem docekali njegove neuspehe,dok im je Pipen najveci "prijatelj". Pazite sad ovo,Pipen je hteo da osvaja bez Dzordana,ovaj se penzionisao,Bullsi na vec postojeci tim koji predvodi prajm Pipen uz Horace Granta,BJ Armstronga uz Fil Dzeksona na klupi i 4,5 godina zajednicke igre i sistema,3 sampionata,dobijaju u timu Toni Kukoca najboljeg igraca Evrope,Stiv Kera,Luka Longlija,Bila Weningtona,Peta Mayersa koji kombinovano dodaju 40 poena novom timu. Hejteri su mislili da su to bili isti Bullsi samo bez Dzordana,dok ih nisam uputio :) Ispadaju od Njujorka u drugoj rundi a da serije ne ode u 3-0 za Knickse pobrinuo se taj novi igrac Toni Kukoc kosem sa zvukom sirene. Sledece godine odlazi Grant,nema vise sigurnosti u reketu,dosao je Ron Harper,Bullsi se muce,jedva su sesti i onda se vraca Dzordan na 17 meceva pre kraja. Posle Bullsa Pipen ide kod Barklija i Hakima da juri prsten,ispada u prvom kolu,vec van forme Barkli je najbolji igrac u toj seriji. Zatim sledece godine prelazi u finalistu zapada Portland sa Sabonisom,Walasom,Smithom,Stodemareyem..izgubili od Lejkersa jer Pipen nije Dzordan i nestali su u cetvrtoj deonici. 21-43 Bullsi bez MJ-a 86te,Pipen ruki sa 7ppg sa klupe u prvoj sezoni,MJ 45ppg u prvoj zajednickoj seriji,prosli zbog Pipa!
    (vince carter, 28. april 2022 19:58)

    # Link komentara

  36. kako vi stručnjaci komentarišete odusevljen sam on je pokazao da zna da igra bar se trudi iako nema pojma Ameri ga hvale više nego vi pametni
    (slavko, 28. april 2022 19:47)

    # Link komentara

  37. Jokić i statistika,nikad nebitniji parametri.Titula 0.
    Pametnom dosta.
    (Legolas, 28. april 2022 19:44)

    # Link komentara

  38. Broje se titule a ne beznacajna licna statistika.. A ona glasi nije osvojio nijednu nigde
    (dzo, 28. april 2022 19:32)

    # Link komentara

  39. Čudi me da Džordan nije ovo uspeo, nego samo Lebron pre Jokića:)
    (JeRemija, 28. april 2022 18:26)



    Nije svako imao čuvara Pipena
    (Pipen - Džordanov čuvar, 28. april 2022 19:11)

    # Link komentara

  40. @JeRemija Cudi me da je Jokic bolji nego sto je Lebron ikada bio!!
    (David, 28. april 2022 19:10)

    # Link komentara

  41. @JeRemija je poceo na svakoj vesti sa "a gde je Dzordan" eno ga prvi u PER za karijeru,prvi u box plus minus,najvise poena u proseku playoff,regularna sezona...Lebron je prvi u izgubljenim loptama u istoriji kosarke,6 titula,6x mvp finala,dpoy,9x prvi defanzivni tim. U jednoj sezoni uzeo mvp,dpoy,titulu prvog strelca,prvi kradljivac lige i prvi igrac sa 200+ kradja i 100+ blokada za sezonu. Ako imas 6 asistencija u proseku u playoffu to je lose,ako uz to pobedjujes,onda imas dobar tim,a ako imas 10 asistencija prosek a gubis,onda imas lose saigrace....ljudi su postali takva flegma da je to nezdravo,JeRemija decko blage veze sa kosarkom nema a jadan pokusava da se frlja statistikom,verovatno cak nije gledao 3 meca ukupno u karijeri samog Lebrona ali na flashscore nije propustio nijedan. Najjaci je kad uporedjuje procenat suta Lebrona i Kobija koji je 12x all defense,covek koji igra lock dawn defense nece sigurno imati svezinu za svaki napad,a ko je bolji suter govore slobodna bacanja,ono kad si sam,ne ometa te niko i uhvatis predah. Jos slag na tortu,pre nego sto se Jokic pojavio u Nba licno ovaj JeRemija je ismevao poredjenje ne atletskih i sporih igraca sa Lebronom i nikada u zivotu ne bi bio Jokicev fan da Jokic nije zahvatio i Lebronovu karijeru.
    (vince carter, 28. april 2022 19:07)

    # Link komentara

  42. Koliko govori o njemu, koji je u svim aspektima igre superioran i dominantan, još više govori o razlupanoj ekipi Denvera, I priučenim saigračima.
    (Legolas, 28. april 2022 18:04)

    To što on radi je Westbrook mod. Ceo tim igra za njega. On kreće napad, on kreira, dodaje staticarima na šut, on se vadi kada akcija budd pročitana. Jeste ogorman talenat sve to stoji ali nije normalno da jedan tim igra na jednog igrača. To što sada Denver radi to je isto radila Oklahoma. Jednostavno njegovi saigrači kao i Westbrook-ovi su bili samo obični statist i finisheri kad zatreba.
    (Mile, 28. april 2022 19:06)

    # Link komentara

  43. Ova serija je pokazala koliki je on krater u odbrani to je takva rupa, kao centar nikakav rim protector.
    (nba, 28. april 2022 19:03)

    # Link komentara

  44. Čemu ovo ako je njegov tim izgubio 4: 1 u seriji, prošle sezone 4:0 u prvoj rudni , da li samo u NBA se potencira ova statistika. Mislim to je kao bikini.
    Ove njegove brojke dolaze do izražaja jer igra sam tj. nema saigrače, kao na basketu kad igraš sa dva loša igrača pa budeš najbolji u ekipi i izgubiš 11- 3.
    (marko, 28. april 2022 19:00)

    # Link komentara

  45. Čudi me da Džordan nije ovo uspeo, nego samo Lebron pre Jokića:)
    (JeRemija, 28. april 2022 18:26)

    Mene čudi da Lebron nije osvajao 2 puta po 3 titule u nizu... hahah
    (Jaaa, 28. april 2022 18:57)

    # Link komentara

  46. vince-kun
    Ma naaaravno da vara samo kad je Jokic u pitanju. Zapravo je imao 8pts/6reb/2ast uz 27%FG u seriji nego je to zavera NBA protiv tebe pa mu namerno upisuju istorijske brojke. >:)
    (Kozuki Oden, 28. april 2022 18:55)

    # Link komentara

  47. Kad ponovo igra? Jedva cekam da gledam njegove bravure. History in the making.
    (Srbonja 2.0, 28. april 2022 18:53)

    # Link komentara

  48. MVP ,a za malo metla…ipak ga je Misko programirao samo za statistiku i dolare
    (Dule, 28. april 2022 18:48)

    # Link komentara

  49. Treba proveriti da li je oborio i ovaj rekord: najbrže počišćeni MVP u playoff seriji.
    (Shigman, 28. april 2022 18:44)

    # Link komentara

  50. Ima srece sto Denver nije kupio Bircevica, sada bi bio rezerva...
    (dovla, 28. april 2022 18:42)

    # Link komentara

  51. Mnogo jak uzorak.
    (Shigman, 28. april 2022 18:40)

    # Link komentara

  52. Čudi me da Džordan nije ovo uspeo, nego samo Lebron pre Jokića:)
    (JeRemija, 28. april 2022 18:26)

    # Link komentara

  53. Jel se samo meni čini, ili su skoro počeli ovakve glupe statistike?
    Statistike tipa ko je dao najviše poena u trećoje četvrtini sa prosekom šuta preko 50%.
    Ne omalovažavam igre Jokića, super igra čovek. Ali ovakva statistika apsolutno ništa ne pokazuje, osim da je Denver ekipa sa jedinim odličnim i 3 prosečna igrača
    (Tupakamaru, 28. april 2022 18:22)

    # Link komentara

  54. Koliko statistika vara,Jokic nije ni elitni bloker ni elitni kradljivac niti elitni defanzivac a u Denveru je prvi jer je sakriven u odbrani i iz drugog plana ukrade po neku loptu..ima najvise loptu u rukama od svih i najvise sansi da popravlja statistiku,ah da,njega statistika ne interesuje,kaze jedan koji je jos upisan kao @Realno da je Janis ganja,a on drzi najvise rekorda za najbolju statistiku za manje od 30 minuta po mecu,dakle Janis je na mnogo utakmica imao manje od 30 minuta i mogao je debelo da popravlja statistiku,sinoc je imao 33p i nije igrao poslednju cetvrtinu. Jokic koga statistika ne interesuje je na mecu koji sam licno pratio imao 8sk i 8ass na 6:50 do kraja,nijednom nije sutnuo na kos do kraja meca dok nije uzeo dve asistencije,skokovi su dosli normalno..a mec su izgubili.
    (vince carter, 28. april 2022 18:20)

    # Link komentara

  55. @covek igra po citav mec bez odmaranja pa normalno da ima bolju statistiku od onog sto igra po 20 minuta po mecu
    (zoka, 28. april 2022 18:10)

    kako ceo meč igra?
    pa odmarao je u proseku 14 minuta, što je više od četvrtine. pre koju godinu igrao je mnogo više, čak jednu utakmicu 60 od 68 minuta ( 4 produžetka).
    (matori, 28. april 2022 18:20)

    # Link komentara

  56. Ili bolji saigraci za napad na prsten ili drugi tim.
    (LFC91, 28. april 2022 18:13)

    # Link komentara

  57. covek igra po citav mec bez odmaranja pa normalno da ima bolju statistiku od onog sto igra po 20 minuta po mecu
    (zoka, 28. april 2022 18:10)

    # Link komentara

  58. da otisao na rani odmor jer je expresno pociscen od Golden i Currya
    (baba, 28. april 2022 18:08)

    # Link komentara

  59. Koliko govori o njemu, koji je u svim aspektima igre superioran i dominantan, još više govori o razlupanoj ekipi Denvera, I priučenim saigračima.
    (Legolas, 28. april 2022 18:04)

    # Link komentara

  60. Džordž MekGinis je u Indijani u ABA ligi 1975 isto odigrao izuzetno u plej-ofu i imao je prosek od 32 poena, 16 skokova i 8 asistencija korz ceo plej-of, ali ne znam za blokade, ukradene i procenat šuta, pa ako neko ume neka proveri da li je i on vodio tim u svih 6 kategorija.

    Pozdrav
    (Dominique Wilkins, 28. april 2022 18:03)

    # Link komentara

  61. Tuzno je, da jos neko komentarise koje MVP ove sezone! Imate li vi oci ili se pravite slepi! Ali ajde,oni znaju bolje od svih strucnjaka i komentatora oko NBA, ili samo zlobno pokusavaju da se prave pametni!?
    Jokic je MVP to svi potvrdjuju! Bilo je lepo cuti hvalospeve igraca i trenera Ratnika posle jucerasnje pobede a pritom nije iz kurtoazije vec iskreno iz dna duse!
    (bmiles, 28. april 2022 18:03)

    # Link komentara

  62. I vezuje pertle najbrže u istoriji NBA i najbrže jede dupli Big Mac.
    (Logično, 28. april 2022 18:03)

    # Link komentara

  63. Mašina, zver od igrača. Ne opterećujte se oko reprezentacije ljudi, igraće do zalaska karijere barem još 4-5 puta. Sto je sasvim dovoljno da nas barem ispoštuje što bi se reklo.
    Što se tiče Naggetsa brine me što se previše očekuje od MPJ i Mareja, jer i kad su bili u naponu forme nisu bili konstantni, i ja lično od njih dvojice ne mogu da očekujem da budu kao što su Janisu ona dvojica (Holidej i Midlton). Marej je dobar lik, dobar i igrač, nadam se i da je sazreo malo, njega bih ostavio, a MPJ bih rado trejdovao da se ja pitam, mada sa ovim novim ugovorom niko sigurno neće platiti toliko 'mačku u džaku'
    (svi_redsi_na_jednom_mijestu, 28. april 2022 17:59)

    # Link komentara

  64. Menjaj tim ako hoćeš ozbiljniju košarku
    (Jah, 28. april 2022 17:57)

    # Link komentara

  65. dok drugi osvajaju prstene ovaj nabija statistiku u napadu gdje svaka lopta ide na njega, igra po 40min a u obrani je smiješan
    (marko, 28. april 2022 17:57)

    # Link komentara

  66. metla je 4-0. izbegli su metlu.
    (mile, 28. april 2022 17:56)

    # Link komentara