1. Poređenje Jokića sa Janisom je svetogrđe.
    Ovaj vodi svoj tim do kraja, ne juri TD-ove, već u regularnom delu sezone igra po 30-ak min.
    E to je šampion!
    (Samo Srbija, 28. april 2022 11:16)

    # Link komentara

  2. Kad pogledam šta je Milvoki uradio Čikagu u ovoj zadnjoj utamici (u nekim momentima bilo i oko 30 razlike), nameće mi se samo jedan zaključak: Šampion NBA će ove godine biti ili Milvoki ili tim koji uspe da izbaci Milvoki. Mislim da je prva varijanta, tj. odbrana titule nešto realnija opcija. Ali dobro, videćemo...sada sledi potencijalno zanimljiv duel sa Seltiksima.
    (Miloš_NS, 28. april 2022 10:28)

    # Link komentara

  3. Odlicna sezona Bulsa. Posle povrede Bola, Karusa ( Grejsone Alene nadam se da ce ti vratiti za onaj faul), Derozan je prosto "izdusio" posle All star pauze. Nedostatak dobrih sutera za 3p i meka odbrana je presudila u mecevima sa jakim ekipama i konacno plejofu.
    Nije lako okrenuti cjelokupnu organizaciju koja od povrede Rouza (2012) a i 13 godina prije toga (od pobjede protiv Jute '98) nije igrala ozbiljnu sezonu. Ljudi, pomalo zaboravljaju da Bulsi prije MJ, a ni poslije nijesu imali ozbiljnih iskoraka u plejofu, osim tih par sezona za vrijeme Tibodoa.
    Ova serija je bila unaprijed izgubljena jer Baksi prave ekipu vec 7-8 godina za Janisa, sjecam se 2015 su ih Bulsi izbacili, Janis je imao 30kg mišića manje.
    Biće jako zanimljivo kako će Karnišovas sada posložiti ekipu, ne bih bio iznenadjen kada bi Vučevića trejdovali, spominje se trejd za Jakoba Poeltla, malog Whitea, Greena i još par igrača koji nemaju neku vrijednost. Ključna odluka će biti da li će se ekipa graditi oko Lavina kojem treba da ponude max ugovor. Moje lično mišljenje je da za te pare je bolji Bredli Bil, ali nije sve u novcu, stoga očekujem da će potpisati novi ugovor:)I pored max ugovora za Lavina, mislim da u sallary cap-u ima dosta prostora za pravljanje bolje ekipe za narednu godinu. Potrebna su dva bolja visoka defanzivca, spominje se Robert Konvington i rezervni plej koji moze da sutira tricu. Svakako sada treba uzivati jer nas cekaju nevjerovatni mecevi do kraja. Sportski pozdrav i naprijed Bulsi
    (Direr, 28. april 2022 10:13)

    # Link komentara

  4. Sad sledi najinteresantnija serija.
    (Aleks, 28. april 2022 09:59)

    # Link komentara

  5. Jedino mi je zao Vucevica ! Čovek je celu sezonu odigrao dobro, bio dobar u PO… Dok su zvezde DeRozan i LaVine nestale kao i uobicajeno čim dodje plejof…
    (JPR24, 28. april 2022 08:57)

    # Link komentara