1. Mio si mi Beli, ali ces tesko gledati minute u plejofu. Skracena rotacija, Stef-Klej-Vigins-Grin-Luni prva petorka, Pul--Igudala-Porter klupa, Golden Stejt svakako igra nisko u plejofu, osim Linija ce svi starteri igrati u prosjeku 38-40 minuta, uz ogromnu minutazu Pula, ili Igudale, zavisno od situacije.
    (niksic, 10. april 2022 10:38)

    # Link komentara

  2. Odgledao sam samo poslednju četvrtinu meča SAS-GSW, i nekako nisam baš imao osećaj da je Popu previše bilo stalo do ove pobede, što me je malo začudilo. Da su pobedili GSW sinoć, imali bi onda praktično zicer za još jednu pobedu (nad Dalasom bez Dončića) čime bi mogli da (pre)stignu NOP, koji bi poslednji meč onda igrao protiv motivisanih GSW koji bi valjda imali motiv da budu 3. i što kasnije igraju sa Sansima. Ok, da su ih dobili sinoć, onda bi i Dalas imao motiv da odigra ozbiljno u tom poslednjem meču iz istog razloga, i bilo bi ekstra zanimljivo.
    Ovako, svi će oni (sve te 4 povezane ekipe) samo odraditi te svoje poslednje mečeve, ali će zato posle Sparsi gostovati Pelikansima, što mislim da nije mala stvar. Ok, Sparsima su realno male šanse za pobedu u svakom slučaju, ali bile bi im makar nešto veće kod kuće, plus bilo bi tu valjda i nekog prihoda od pune hale.
    (posmatrač, 10. april 2022 10:27)

    # Link komentara

  3. vince carter,

    Ko ti drma kavez?
    Sa kim se ti raspravljaš majstore :'D
    (panter pudlica, 10. april 2022 10:05)

    # Link komentara

  4. NBA je liva bez briga idu ljudi kao na cirkusku predstavu da se slikaju i pojedu stejk.
    (Milosrdni pevac, 10. april 2022 08:57)

    # Link komentara

  5. Vratio sa Pauel Klipersima,jos ako se vrati Lenard,mogu biti nagazna mina zapada. Sa druge strane Memfis igra timski kao sat,vratio se Morant ali mora da se saceka playoff i vidi da li ce nastaviti u istom ritmu. A sad dva primera da pokazem koliko je nivo inteligencije zadrugara na ovom sajtu u autu. Za "Srbonju" koji je nekad ovde bio upisan kao "Srba" koji je Lebronov fan sa kojim sa vodio debate,koji je nekada stalno pisao protiv Kavaj Lenarda zbog cega sam mu ja replicirao...ovde misle pojedini da sam to Ja :))) @Petarczv lik koji je obozavalac Jokica,zvezdas logicno i mozda jos veci "hejter" Bogdanovica nego Lebrona...i za njega pojedini misle da sam ja :)) Crazy guys😂
    (vince carter, 10. april 2022 08:26)

    # Link komentara