1. A onaj Embild ima tripl dablova isto koliko i ja :) 0
    (mikac, 29. mart 2022 12:36)

    Ali zato ima utakmica sa 35+ i 40+ poena toliko da ti ni na igrici to ne bi mogao da napraviš. 😉 Ti si "onog" Embida video samo u tekstovima o Jokiću. Čovek igra klasičnog centra, ne organizuje napade, ne prenosi loptu, ne juri statistiku očigledno. Ne razumem potrebu da se Embid spominje na svakoj vesti o Jokiću. Upravo zbog ovakvih osoba su Jokić postaje omražen. Ovakvi komentari ni ne treba da se objavljuju zbog ljudi koji vole košarku i prate NBA ligu godinama, a ne poslednjih par godina i to isključivo gledaju samo Jokića.
    (Game, 29. mart 2022 16:01)

    # Link komentara

  2. (Srbonja, 29. mart 2022 11:40)

    A kako vam je igrao Nurkić?
    (Navala bosanskih migranata, 29. mart 2022 15:44)

    # Link komentara

  3. Konačno je izgleda počeo da dobija i veći broj slobodnih bacanja
    (Goran,

    Malo je izgubio poverenje u svoj šut za tri poena, pa se spustio u reket gde mnogo više ulazi u kontakt i samim tim dolaze i bacanja. Neverovatno je koliko je racionalan igrač, vidi da ga ne ide i sam racionalizuje svoju igru.
    (Milan, 29. mart 2022 12:39)

    # Link komentara

  4. Ne kapiram sto se toliko lozite oko PlayOffa u komentarima? Pa od samog starta sezone je bilo jasno da u PO Denver nema sta da trazi kad su dva glavna igraca pored Nikole ozb povredjena. Cak i da su uspeli da se vrate na teren, niko ozbiljan ne bi mogao da ocekuje da blistaju… Denver se ove sezone prati iskljucivo zbog ucinka u reg delu sezone, da vidimo da li ce Nikola uspeti da veze drugu mvp nagradu u nizu. To bi bilo fantasticno, sve ostalo oko PLayOffa je zamlacivanje. Tu bi imali neku sansu iskljucivo samo da su svi ostali zdravi
    (El Doctore, 29. mart 2022 12:36)

    # Link komentara

  5. A onaj Embild ima tripl dablova isto koliko i ja :) 0
    (mikac, 29. mart 2022 12:36)

    # Link komentara

  6. Jokic, Janis i Dirk su bili MVP lige i morali bi biti ovjde. Isto Parker cetiri prstena i cijela karijera kao nosilac igre ekipe koja je svih tih sezona medju par najboljih u ligi. Pau Gasol nesto slicno. E sad jedino po pozicijama sto bi tih pet bilo nidje veze jedan plej i cetiri visoka.
    (osprey, 29. mart 2022 12:36)

    # Link komentara

  7. Šta se dešava sa Jokarinim šutom za tri? Pao mu je procenat a na ovoj tekmi nije ni pokušao.
    (Levi ulaz, 29. mart 2022 12:09)

    # Link komentara

  8. Konačno je izgleda počeo da dobija i veći broj slobodnih bacanja
    (Goran, 29. mart 2022 11:53)

    # Link komentara

  9. Barton je najiritantniji igrac ikada. Nije to da on ne zna da odigra za tim, problem je to sto on neće. Nekad postoje situacije naručito u 4oj cetvrtini,kada on cak i namesti neki laki poen Jokicu ili nekome drugom, ali to je sve redje i redje.On je klasicini tip sebicnog americkog kosarkasa koji se bori za platu, najbitnije je da on uzme svoje poena a za ostalo videcemo. Prosle sezone mislim, da je Denver namerno igrao na njega u prvoj cetvrtini,da sto pre ispali on svojih desetak suteva, cisto da ka skinu sa dnevnig reda, pa posle ajde da igramo. Takodje pre neku sezonu kada je MPJ krenuo da igra, Denver je hteo da ga stavi na klupu, gde je i idealno mesto za njega, gde može da divlja i da šutira tri puta u jednom napadu, on to odbija pravi problem kao da je legenda NBA, i daje izjavu da je jedini razlog zašto je potpisao za Denver to zato što su mu obecali da je biti starter. Ajde da klupu odbije Westbrook koliko god da je katastrofalan on je bio i MVP, i istorijski je igrac ali Barton Čovek koji je malo malo pa povredjen, nije bio ni u bablu, a mislim da ga nije bilo ni u prvom play ofu. Pored svega ovoga Denver mu obnavlja ugovor letos i daje mu 10m po sezoni. Za te pare su mogli da dovedu nekog koji neće da bude minus na terenu 2 od tri utakmice. Denver bi bio neverovatno bolji da umesto njega startuje Bones ili Rivers ili bilo ko.
    (St11, 29. mart 2022 11:50)

    # Link komentara

  10. Koliko je Denver provincijski tim govori i podatak da su ovom pobedom oborili rekord franšize sa 23 pobede u gostima u sezoni. Blamantno da nikad nisu uspeli više od 22-19 za 50+ sezona u ligi.
    (konj veselko, 29. mart 2022 11:42)

    # Link komentara

  11. Gledao sam utakmicu zato ovako kasno komentar. Trebalo je odspavati...
    Ovo sam vec konstatovao bio, pa mi odgovarali da je Jokic po defanzivnom rejtingu medju najboljim u ligi... Naravno da je kad Aron Gordon pogibe u odbrani za njega. U poslednjih 38 sekundi ga dva puta trener izvodi iz igre da odbranu igra penzos Dzef Grin!!!
    Da Sarlot nije igrao back to back lagano bi odradili Denver. Ovako im Denver uzeo masu ofanzivnih skokova, sto zbog srece sto zbog umornih nogu. A i u poslednjem minutu nije sudjeno 3+1 za Rozier-a, a s druge strane nebeski skok Arona Gordona za ofanzivni skok.
    Jokiceva statistika toliko nebitna za PO takmicenje. Ladno prenosi loptu skoro pa svaki napad. To je toliko besmisleno da nemam rijeci. Zato kad ih ispresirase u poslednjem minutu zamalo je izgubise.
    Sad nesto sto mi je onako bolo oci... Jednom nije nadigrao Plamlija na postavljenoj odbrani. Mislim da nije ni poentirao preko njega. Sve se desavalo ili iz druge prilike, ili srecni odbijanac, ili sobodna... Danas centru sto bar nesto zna a lopta stalno u rukama ne postici 20p je nemoguce. Na Gobera se igra svaki 4. napad pa postigne 16p, a zamislite u kojoj je prednosti Jokic gdje svaki napad lopta na njega.
    Sve u svemu, kecerska utakmica i ocekujem ispadanje Denvera u prvom kolu jer njihov prvi igrac je dobar za kecerski dio sezone.
    (Srbonja, 29. mart 2022 11:40)

    # Link komentara

  12. Ekipe od 3 do 6 mesta su toliko blizu da je sada samo pitanje ko koga želi u prvom kolu. Ako mogu svi će hteti pre svega treće mesto. Ako ne mogu da budu treći želeće da budu šesti jer realno Finiks je veliki favorit za titulu i svi će hteti da ih izbegnu u početku. Barem one ekipe koje su u mogućnosti. A Jokić je standardan. Iznenađenje je kada odigra loše. Verovatno ima jednocifren broj utakmica ove sezone kada je odigrao loše. Moguće da je broj njegovih loših utakmica mizeran u poslednje 2 sezone. Impresivno zaista sa njegove strane.
    (smeh, 29. mart 2022 10:46)

    # Link komentara

  13. GSW najbolji izbor, pišu neki.Au... Verovatno kompletni Golden Stejt, sa Karijem koga nema ko da brani u Denveru+Klej ako samo malo podigne nivo forme, eto ti silnih problema... Još kad krenu sa "malom petorkom" sa Grinom na poziciji 5, koji je brži od Jokića a i može fizički da mu parira.Mislim da bi za prvu rundu plej ofa za Denver daleko najbolji izbor bio Dalas.Udvajaš,umaraš Dončića kroz celu seriju a realno nema ko drugi u Dalasu da te pobedi.
    (goblin, 29. mart 2022 10:15)

    # Link komentara

  14. @Z

    Ne bih se saglasio da Denver kalkuliše sa kim će u Play Off. Mislim da niko ne kalkuliše na zapadu. Svašta može da se desi i istumba.

    Golden State može sve da gubi do kraja. U kanalu su sa povredama. Praktično bez prve petorke. U poslednjih 7 utakmica, 6 poraza.

    Utah isto očajna u poslednjih par. Čeka ih još Memfis, Finiks, GSW, Lakers. Pitanje hoće biti kompletni sa Goberom i Bogdanovićem.

    Dalas isto sa par zanimljivih utakmica.
    (Marko, 29. mart 2022 10:13)

    # Link komentara

  15. Nikad ništa osvojiti neće...
    (Švaler, 29. mart 2022 10:03)

    # Link komentara

  16. Bravo
    (Milos, 29. mart 2022 10:02)

    # Link komentara

  17. Interesantan podatak: denver je drugi u ligi po broju pobeda u gostima - čak 26..
    u preostalih 6 utakmica, skor od 4:2 ih sigurno vodi u PO, a 3:3 samo ako pobede minesotu..
    da im je neko početkom sezone nakon povrede MPJ ponudio trenutni skor od 45:31 sigurno bi ga oberučke prihvatili.. ali to je zapad, ni 48:34 nije sigurica za PO (a na istoku je to ranijih godina gotovo sigurno 4. mesto)..
    (nemanja, 29. mart 2022 10:01)

    # Link komentara

  18. Kako je krenulo svi će oni biti bolji GSW-a.
    (Centarfor, 29. mart 2022 09:45)

    # Link komentara

  19. Sve sve , ali onaj Barton, šta im (i koliko) radi/šteti taj čovek, majko mila.
    To je prosto neverovatno, i krajnje neprijatno za gledanje. Jednostavno, previše smeta. Kao da je u pitanju neki vanbračni sin vlasnika kluba, pa čak i u tom slučaju bi ga neko bolje "dozirao". Melounov sin sigurno nije, pošto znamo da ni Dok Rivers nije u onakvim Klipersima mogao da (pro)gura Ostina na ovakav način. Ovo će zaista ostati najveća misterija u ovoj (Jokićevoj) eri Denvera. Znamo svi za priču, to je NBA sistem, plaćen je ovoliko ili onoliko i mora da igra, i sve je to Ok, ali dokle.
    Definitivno je to, pored povreda igrača iz prve i druge postave, trenutno i najveći problem Denvera.
    Jokić standardno u TD modu. Kako je loše šuterski krenulo, sjajno se završilo, ali zaista boli glava od onoliko promašenih polaganja i otvorenih šuteva/situacija kod ostalih (Barton) u Denveru.
    (posmatrač, 29. mart 2022 09:44)

    # Link komentara

  20. @Z Ma jeste, verovatno je tako, namerno su gubili. Si ti svestan kakva je ekipa GSW i kako će tek da igraju kad ubace u plejof mod i budu kompletni? Ekipa za izbegavanje. Ovo je definitivno nešto najsmešnije što sam pročitao, al kapiram da mora uvek da postoji opravdanje za poraze, ipak je Denver najjača ekipa u istoriji enbiej lige i šire i jedino se ona prati na tv-u.
    (V, 29. mart 2022 09:41)

    # Link komentara

  21. Kako je krenulo svi će oni biti bolji GSW-a.
    (Centarfor, 29. mart 2022 09:20)

    # Link komentara

  22. Sa ovom ekipom Denver nema izgledne šanse u PO. Sad jedino da osiguraju to peto mesto i podignu šanse Jokiću za b2b MVP titulu.
    Protiv Sansa će jako teško. Protiv Memfisa možda i mogu nekako, ali ove godine treba biti skroman. Ostale ekipe, kao Sansi recimo, imaju jednu superzvezdu i po dve zvezde. Denver ima Jokića, i možda eto Gordona. Da je bar Džamal zdrav bila bi to sasvim druga priča.
    (tocka, 29. mart 2022 09:16)

    # Link komentara

  23. Denver i plej of...nidje veze
    (morem, 29. mart 2022 09:16)

    # Link komentara

  24. Ma sta playoff, pa to je zakljucano, idemo na mesto br 5, i onda sa Dalasom najverovatnije.
    (Bivsi Gastarbajter, 29. mart 2022 09:10)

    # Link komentara

  25. Kao što rekoh još prošle nedelje, Denver već par utakmica šteluje za 6. mesto i plej of sa Voriorsima a onda u polufinalu sa Memfisom.
    Naučili su nešto u predhodnim sezonama i gledaju da izbegnu Feniks pre finala zapada, ako do njega dodju.
    (Z, 29. mart 2022 08:51)

    # Link komentara

  26. Kako je krenulo svi će oni biti bolji GSW-a.
    (Centarfor, 29. mart 2022 08:48)

    # Link komentara

  27. Kako je krenulo svi će oni biti bolji GSW-a.
    (Centarfor, 29. mart 2022 08:47)

    # Link komentara

  28. Kako je krenulo svi će oni biti bolji GSW-a.
    (Centarfor, 29. mart 2022 08:46)

    # Link komentara

  29. Juta upala u niz poraza, stvara se polako bezbedna zona od Minesote, pa što da ne i da se završi na 5. mestu regularnog dela.
    (Robert, 29. mart 2022 08:45)

    # Link komentara

  30. Denver ima tezi raspored do kraja od Wolfsa
    (Mitar, 29. mart 2022 08:02)

    Osim Minesote, Denver ne bi smeo imati problema... Lejkersi nisu ozbiljniji protivnik od Oklahome ili Hjustona trenutno a utakmica s Memfisom nece biti takmicarski bitna za Memfis i ne verujem da ce biti nekog visokog intenziteta
    (Filip, 29. mart 2022 08:41)

    # Link komentara

  31. Za siguran plasman na poziciju u prvih 6 odlučiće meč sa Minesotom u kojem su domaćini.
    (Matijas, 29. mart 2022 08:33)

    # Link komentara

  32. Najbolji igrac Sarlota veceras je bio Barton. Dao je sve od sebe da obezbedi pobedu Sarlotu, ali Denver je imao Nikolu.
    (Shomix, 29. mart 2022 08:32)

    # Link komentara

  33. Denver ima tezi raspored do kraja od Wolfsa
    (Mitar, 29. mart 2022 08:02)

    A Juta od Njudžetsa.
    (Džersi, 29. mart 2022 08:30)

    # Link komentara

  34. Već viđeno toliko puta. Sa Nikolom na parketu i glava i rep, bez njega izgubljeni kao guske u magli. Limitirana i ekipa i trener koju samo MVP Jokić drži u plej off zoni. Za nešto više nema kvaliteta, ni košarkaške intelegencije a glupost Bartona je bezgranična, na sreću večeras i nekažnjena . Idemo dalje, bar do plej offa, a tamo šta bude biće.
    (Dragan Feliks, 29. mart 2022 08:29)

    # Link komentara

  35. Pa što lažete, kad je imao 26 poena.
    (N.J., 29. mart 2022 08:07)

    # Link komentara

  36. Covjek je imao +21 u pobjedi od 4 razlike??! Preuzeo je utakmicu u trecoj cetvrtini i sam im donio pobjedu. Nevjerovatno je sta radi
    (frajko, 29. mart 2022 08:05)

    # Link komentara

  37. Denver ima tezi raspored do kraja od Wolfsa
    (Mitar, 29. mart 2022 08:02)

    # Link komentara