1. DEO 2.

    I ja sam najvise gotivio Penija, pa T-Meka, zatim Vejda, ali mi nikad nije palo na pamet da kazem da su bolji od Majkla, Medzika ili Birda, jer prosto nisu. Iako su sva trojica bili zveri od igraca, nisu dostigli nivo gore pobrojanih i postigli sto su ovi. A JeRemija i slicni, mrtvi ladni kazu kako je Lebron prestigao Dzordana u svim kategorijama, a covek odigrao koliko utakmica vise? Pritom za toliko sezona vise, u nikad smesnijoj ligi ima dve titule manje, i to racunajuci onu smesnu u "bablu"! Mere broj sadasnjih asistencija sa asistencijama nekad, a to je ko dupe i oko, sta se sve danas racuna asistencijom. Broje broj skokova potpuno zanemarujuci pozicije na kojima isti igraju, a pritom danas nema dominantnih centara kao nekad, koji su carevali u reketima. Zanemaruju ko je bio broj jedan u Drim Timu kad su zajedno igrali Kobi, Vejd i Lebron? I sto je najgore, Lebron u tom timu nije bio cak ni druga violina, nego Vejd. A to nije ni u jednom timu slucajno. Oni verovatno to pripisuju magiji, posto su milionima milja daleko od bilo kakve realnosti. Njih uopste ne zanima sta ogromna vecina samih igraca govori, ko je po njima bio i ostao najbolji, i ko im je bio najtezi protivnik, a tu mislim na ozbiljne igrace, ne na neke panjeve poput onog Perkinsa (mene bi bilo sramota da mog igraca takav lik brani, jer tu onda nesto nije u redu)... Ni jedan nije stavio Lebrona kao broj 1, niti kao najtezeg protivnika, cak je vecina stavila i Kobija ispred, bez neke dileme.
    (Lesa, 17. mart 2022 01:10)

    # Link komentara

  2. Lako je kad odmara na pola utakmica:-)))
    (WillyWonka, 16. mart 2022 14:11)

    # Link komentara

  3. Čovek je magija, ovo jeste fenomenalan, neverovatan učinak. Sa druge strane igrali su protiv ekipe sa dna NBA lige koja je pobedila samo 18 puta u 70 utakmica. To valjda dovoljno govori o kakvoj je ekipi reč.
    (smeh, 16. mart 2022 13:02)

    # Link komentara

  4. Da li ima vece neznalice od jeremije i ostalih lebrotova?!
    (petarczv, 16. mart 2022 12:28)

    # Link komentara

  5. Jel realno da ste uporedili ovu monstruoznu minijaturu Kajri Irvinga sa 81 poenom Kobi Brajanta?

    Ovo što je Kajri uradio je mnogo teže postići, čovek je imao bolesne procente šuta i nije forsirao do samog kraja.

    Sa druge strane, Kobi je 81 poen postigao iz 46 šuteva iz igre! To je 15 šuteva više nego Kajri...
    Šta mislite da li bi Kajri postigao još 21 poen i oborio Kobijev rekord, da je šutnuo još 15 puta?:)
    (JeRemija, 16. mart 2022 09:11)

    Tebi decko nije dobro. Lejkersi su gubili 14 razlike na poluvremenu, i onda je Brajant sam preokrenuo sve. Sutirao je 60% iz igre (28/46) i 54% za 3 poena (7/13). I onda dodjes ti i kazes da je to sto je neko dao 21 poen manje (60 naspram 81), i to najlosijoj ekipi u ligi, napravio mnogo tezu stvar. Sta sve neces lupiti samo da bi unizio one koji su bolji od Lebrona
    (Polskols, 16. mart 2022 11:20)

    # Link komentara

  6. Verovatno su mislili najgoru odbranu lige
    (2CRAZY, 16. mart 2022 11:06)

    # Link komentara

  7. Javio se vince,al ga ne pustaju "blacki" @JeRemija 1997 Jordan je predvodio Bullse u playoffu poeni,asistencije,kradje. 1991 poeni,asistencije,kradje,blokade! 1998 Pipen je propustio 40 utakmica a playoff igrao sa povredom ledja,recimo sestu utakmicu finala je igrao 25 a Jordan 45 minuta. 1993 Jordan je imao jedan od najboljih performansi. Jordan je u cetvrtoj cetvrtini sedme utakmice preuzeo Redzi Milera i sveo na nula poena. To sto je Lebron imao najvise kradja i blokada protiv Wariorsa ne znaci da je bio najbolji defanzivac,to su bili Shumpert i Delavedova koji Kariju i Kleyu nisu dali da disu. Chris Pol ima najvise kradja u Finixu a top defanzivac te ekipe je Mikal Bridzis. Irving je Wariorsima ubacivao 33 po mecu nakon meca broj 2,pa i ako je Lebron imao nesto vise poena to je bila velika pomoc Irvinga iako vi pricate da je ovaj sam igrao. Na kraju uporedi ti odbranu na mecu gde je Kobi postigao 81 u ovo,dva igraca mu skacu u sut,a ti poredis procente,statisticar!!
    (vince carter, 16. mart 2022 11:05)

    # Link komentara

  8. Jeremija

    Zašto ne bi poredili? Jeste Kajri imao bolje procente i nije igrao poslednjih 8 minuta, ali je ogromna razlika u tome što je utakmica Lejkersa i Toronta na 10 min do kraja bila u egalu, rezultat je bio 92-88 za Lejkersa. I još jedna stvar, 81 poen na 61% suta iz igre je neponovljiv učinak.
    (Roki, 16. mart 2022 10:56)

    # Link komentara

  9. Jel realno da ste uporedili ovu monstruoznu minijaturu Kajri Irvinga sa 81 poenom Kobi Brajanta?

    Ovo što je Kajri uradio je mnogo teže postići, čovek je imao bolesne procente šuta i nije forsirao do samog kraja.

    Sa druge strane, Kobi je 81 poen postigao iz 46 šuteva iz igre! To je 15 šuteva više nego Kajri...
    Šta mislite da li bi Kajri postigao još 21 poen i oborio Kobijev rekord, da je šutnuo još 15 puta?:)
    (JeRemija, 16. mart 2022 09:11)

    Irving je zver, posebno kada udje "u zonu", ne masi. Ali u pravu si da nije uporedivo. Lejkersi su bili na -15 sredinom trece cetvrtine. Kobi je dao 55 u drugom poluvremenu za preokret. Irvinga je krenulo u prvoj, pa su ga pustili i celu drugu. Igrao je 23 minuta u prvom poluvremenu. I onda udje u poslenjoj cetvrtini na +30 da postigne jos 9 poena, a recimo pomnuti Entoni i Karter u Orlandu nisu ulazili od sredine trece. Imali su 25 i 26 minuta, Irving sa 35 najvise na mecu. Protiv druge postave najgoreg tima u konferenciji. Moglo bi mozda da se uporedi sa Kobijevih 62 ili Klejovih 60 za 3 cetvrtine, za 33 odnosno 29 minuta, gde nisu ni ulazili u cetvrtoj na 30 razlike.
    (..., 16. mart 2022 10:53)

    # Link komentara

  10. Irving je košarkaški genije, ali niko me ne može ubediti da je celu priču oko vakcinacije smislio samo zato da bi hvatao krivine. Već je bio poznat po tome što ode na sestrin rodjendan pa nestane na par nedelja, a ova priča sa kovidom mu je došla ko kec na jedanaest. Dok se ostali muče u ubitačnom rasporedu gospodin fino odmara i izigrava nekog aktivistu, i onda tako odmoran povremeno uleti medju ove smrtnike koji igraju svaki drugi dan i uništi ih.
    (tocka, 16. mart 2022 09:25)
    Što se tiče trenutne situacije, i njegove forme, tačno je da mu to sigurno prija (u tom smislu), ali nije on kriv za to. Taj sestrin rođendan ga tada verovatno ništa nije koštao, dok ga ova priča sa kovidom košta već poprilično.
    I generalno, da li je toliko teško zamisliti, pogotovo nekog milionera, da na neku očiglednu prisilu okoline odgovori sa nepristajanjem, samo zato što ne misli isto.
    Isto tako ne razumem ni to silno nerazumevanje oko Đokovića, koji time rizikuje čak i mnogo više od tamo "samo nekog milionera".
    Šta se desilo sa slobodom izbora, pa čak i mišljenja, u današnjem "slobodnom svetu". I nemoj samo da neko opet počne o nekom ugrožavanju okoline i sličnim sra***ma.
    Uopšte ne želim da ulazim u raspravu oko ove vakcinacije. Nije bitan ni moj stav o tome, pošto živim, kao i većina ovde, u "mešanoj sredini" po tom pitanju, gde je svako doneo odluku za sebe.
    (posmatrač, 16. mart 2022 10:30)

    # Link komentara

  11. Sa sve ovom “slabom” odbranom bi pregazili I Barselonu i ostalu Boraniju.
    (Sinisa, 16. mart 2022 10:17)

    # Link komentara

  12. Kam je Vince Carter da se javi?
    (Back in Black, 16. mart 2022 10:14)

    # Link komentara

  13. Irving najbolji igrac sa crossover ma da strucnjaci tvrde jos ih ima ali zasad istice se ujedno igrac koji pravi razliku na terenu jos Klivendu u Bruklin radi vise nego odlicno posao on je nesto po Cp3 kad ga gledas. Samo ih razdvaja jedno NBA titulu a ovaj drugi nema sem finale.
    (Mare, 16. mart 2022 10:13)

    # Link komentara

  14. Irving najbolji igrac sa crossover ma da strucnjaci tvrde jos ih ima ali zasad istice se ujedno igrac koji pravi razliku na terenu jos Klivendu u Bruklin radi vise nego odlicno posao on je nesto po Cp3 kad ga gledas. Samo ih razdvaja jedno NBA titulu a ovaj drugi nema sem finale.
    (Mare, 16. mart 2022 10:13)

    # Link komentara

  15. Piše najbolja odbrana lige od Ol star pauze
    (Valjevska podvala, 16. mart 2022 10:07)

    # Link komentara

  16. Koju odbranu?
    (M, 16. mart 2022 10:00)

    # Link komentara

  17. JeRemija, čovek džon obraz, da ga ima ne bi više visio ovde po svom obećanju, i da, kad pišeš reč Džordan da staneš mirno !!
    (da se ne ljubimo, 16. mart 2022 09:53)

    # Link komentara

  18. Ovo je postala sprdnja. Ne kažem zbog Kajrija nego zbog cele lige. Na silu se prave "senzacije". NBA ligu pratim još od satelitskih antena i Sky sporta, kada su šampioni bili čuveni Bad boys-i. Nekada je bila sramota za vašu ekipu da vam neko da preko 40 poena, tačnije svi su se trudili da ga spreče. Sada i protivnički navijači navijaju da neko daje što više poena. Da ne pričamo o tome šta se danas sve računa kao skok ili asistencija.
    Možda sam mator ali mi je sve ovo postalo smešno.
    (Vladimir Kv, 16. mart 2022 09:41)

    # Link komentara

  19. Ajde pročitaj tekst još jednom, ovoga puta malo pažljivije. Možda ćeš nakon toga shvatiti na šta se zapravo misli...
    (panter pudlica, 16. mart 2022 08:52)

    Druže, ako Norič primi jedan gol u martu, pa početkom aprila primi 7 od Liverpula, jel će naslov biti da je Liverpul dao 7 komada najboljoj odbrani marta, ili raspalom Noriču?
    (Dag Kristi, 16. mart 2022 09:40)

    # Link komentara

  20. @petarczv

    Kad se već praviš pametan po običaju, mogao bi da pomeneš da je Džordan imao saigrača koji je bio najbolji asistent, kradljivac lopte, blooer i skakač u plej ofu...Naravno, govorim o Pipenu.
    Džordan je trpao koševe uz mnogo šuteva iz igre (nepobitna istina), i to je dobro radio ali je zato sve ostalo na terenu radio Pipen, uključujući i čuvanje najboljih protivničkih igrača.

    Verovatno se sećaš da je Lebron u plej ofu protiv Golden Stejt bio najbolji poenter, skakač, asistent, bloker i kradljivac lopte, dakle čovek nije imao pravu ispomoć na terenu.
    Samo argumentovano treba sa tobom i sličnima.
    (JeRemija, 16. mart 2022 09:26)

    # Link komentara

  21. Irving je košarkaški genije, ali niko me ne može ubediti da je celu priču oko vakcinacije smislio samo zato da bi hvatao krivine. Već je bio poznat po tome što ode na sestrin rodjendan pa nestane na par nedelja, a ova priča sa kovidom mu je došla ko kec na jedanaest. Dok se ostali muče u ubitačnom rasporedu gospodin fino odmara i izigrava nekog aktivistu, i onda tako odmoran povremeno uleti medju ove smrtnike koji igraju svaki drugi dan i uništi ih.
    (tocka, 16. mart 2022 09:25)

    # Link komentara

  22. Bruklin neće da forsira i potpuno je svejedno s koje pozicije ulaze u PO, Boston, će biti u prvih četr i biraju protivnika. Majami i Milvoki se opasno oštre??? Fila će opet biti donja a Čikago nagazna mina na istoku. Nešto poput Menfisa na zapadu???
    (Dirty, 16. mart 2022 09:15)

    # Link komentara

  23. Jel realno da ste uporedili ovu monstruoznu minijaturu Kajri Irvinga sa 81 poenom Kobi Brajanta?

    Ovo što je Kajri uradio je mnogo teže postići, čovek je imao bolesne procente šuta i nije forsirao do samog kraja.

    Sa druge strane, Kobi je 81 poen postigao iz 46 šuteva iz igre! To je 15 šuteva više nego Kajri...
    Šta mislite da li bi Kajri postigao još 21 poen i oborio Kobijev rekord, da je šutnuo još 15 puta?:)
    (JeRemija, 16. mart 2022 09:11)

    # Link komentara

  24. Zasto dozvoljavaju da igra ako nije vakcinisan?? Hahahha
    (Marko, 16. mart 2022 09:09)

    # Link komentara

  25. U današnjoj NBA ligi odbrana je nešto što se slabo igra ili ne igra!
    (judd trump, 16. mart 2022 09:01)

    # Link komentara

  26. Veliki majstor ove igre. Inace Jordan nije imao nikad saigraca koji je mogo da postigne 60p.

    Lebrotovi jel sad irving najbolji igrac?
    (petarczv, 16. mart 2022 08:59)

    # Link komentara

  27. svaka cast, ali orlando "najbolja odbrana lige"? stop it..
    (zigot, 16. mart 2022 08:55)

    # Link komentara

  28. Bukvalno ih ne zanima da igraju do 10ak utakmica pred plejof... Do tada ovakve sprdačine... Pa samo pogledajte kakvu odbranu "igraju"...
    (dilema, 16. mart 2022 08:55)

    # Link komentara

  29. Svaka mu čast, ali ovo je ipak 60 poena u polurevijalnoj utakmici jer je već na poluvremenu bilo čak 30 razlike.. videlo se da ceo Bruklin ide na to da on da što više poena jer je igrao 35 minuta i to značajan deo kad je sve odavno bilo rešeno.. ne može to da se poredi sa Taunsovih 60 poena u relativno neizvesnoj utakmici.. najmanje 15 minuta je odigrao protiv rezervista druge najgore ekipe u ligi..
    (Nemanja, 16. mart 2022 08:53)

    # Link komentara

  30. Stvarno najbolja odbrana... Orlando zakucan za "patos" istočne konferencije. Kako "najbolja odbrana?
    (Ikac Jagodinac, 16. mart 2022 08:43)

    Ajde pročitaj tekst još jednom, ovoga puta malo pažljivije. Možda ćeš nakon toga shvatiti na šta se zapravo misli...
    (panter pudlica, 16. mart 2022 08:52)

    # Link komentara

  31. Covek izasao iz igre na osam i po minuta do kraja hehe... e to je velicina. Lebron bi igrao i "garbage time" i protiv juniora, samo da nabija statistiku i rekorde.
    (AnalIza, 16. mart 2022 08:44)

    # Link komentara

  32. Stvarno najbolja odbrana... Orlando zakucan za "patos" istočne konferencije. Kako "najbolja odbrana?
    (Ikac Jagodinac, 16. mart 2022 08:43)

    # Link komentara

  33. cekaj, najbolja odbrana lige a zadnji na tabeli???
    (realno, 16. mart 2022 08:38)

    # Link komentara

  34. Čime li ga bodu?! Oh wait...
    (brm, 16. mart 2022 08:22)

    # Link komentara

  35. Najbolja odbrana lige? Po cemu?
    (Zid, 16. mart 2022 08:21)

    # Link komentara

  36. U ovom slučaju se nikako ne može reći "igrao k'o šprican" :)
    (Spale, 16. mart 2022 08:13)

    # Link komentara

  37. Koliko bi tek dao da se vakcinisao …
    (Prava istina, 16. mart 2022 08:13)

    # Link komentara

  38. Prija kad se ne igraju sve utakmice. Kad bi NBA smanjila broj utakmica u sezoni bilo bi mnogo više ovakvih utakmica i igrača koji daju 60+ poena.
    (Miroslav_zna, 16. mart 2022 08:10)

    # Link komentara