1. Definitivno jedna od najlepših mehanika šuta u ligi, prelepo i izbačaj izgleda. Trentov problem je što zna da ispali i po 20 šuteva, a pogodi 4-5, a ume i ovako da se zapali, tako da će u karijeri skoro sigurno imati bar jednu 50+ partiju. Svakako mu prija Toronto, gde se gotovo na ravne časti deli porcija šuteva između njega, VanVlita i Sijakama, priključi se i mlađani Barns kad-kad. Generalno Reptorsi su pravi primer ekipe koja igra izuzetno promenljivo, bukvalno mogu dobiti svakog, ali isto tako i izgubiti od bilo koje ekipe iz donjeg doma, za izbegavanje su što se kladioničara tiče. Biće svakako zanimljivo ispratiti individualni razvoj ovog momka, da ima potencijala, naročito ofanzivnog - ima, i to nam demonstrira ove sezone. Takođe, izuzetan kradljivac lopti.
  (Gambeeet, 12. mart 2022 16:15)

  # Link komentara

 2. Definitivno jedna od najlepših mehanika šuta u ligi, prelepo i izbačaj izgleda. Trentov problem je što zna da ispali i po 20 šuteva, a pogodi 4-5, a ume i ovako da se zapali, tako da će u karijeri skoro sigurno imati bar jednu 50+ partiju. Svakako mu prija Toronto, gde se gotovo na ravne časti deli porcija šuteva između njega, VanVlita i Sijakama, priključi se i mlađani Barns kad-kad. Generalno Reptorsi su pravi primer ekipe koja igra izuzetno promenljivo, bukvalno mogu dobiti svakog, ali isto tako i izgubiti od bilo koje ekipe iz donjeg doma, za izbegavanje su što se kladioničara tiče. Biće svakako zanimljivo ispratiti individualni razvoj ovog momka, da ima potencijala, naročito ofanzivnog - ima, i to nam demonstrira ove sezone.
  (Gambeeet, 12. mart 2022 16:15)

  # Link komentara

 3. Trent JR očigledno kalibar za buduću zvezdu lige. 99.godište vec 2 puta ove sezone preko 40, i još 7,8 puta preko 30 poena.
  (iki, 12. mart 2022 08:56)

  # Link komentara