1. Gledao sam derbi 1981 kad je prvi put za Partizan branio Stojic i odmah se videlo da je tada mlad golman ogroman talenat, bilo je 1:1. Isto i za Kralja se odmah videlo da je odlican vec na prvim utakmicama. Vec dve godine ne mogu dokuciti sta kvalitetno ima ovaj Popovic: ne izlazi na centarsuteve cak ni u svom petercu ( dva put Gent jednom Flora) refleksi spori, sklon kiksevima a narocito kad izleti van sesnarsterca, zna da ga primi i sa daljine u svoj blizi ugao... Dokle da trpimo menadzerske igrace, zar iskusan i pouzdan golman nije osnova za mir u timu?
    (Stari jug, 27. februar 2022 21:57)

    E moj dobri, i ja sam gledao taj derbi.Vise sansi je stvoreno tada u prvom poluvremenu, nego sto ovi danas naprave u "derbi" za 10 godina.
    (Slobo, 28. februar 2022 02:57)

    # Link komentara

  2. samo je jedna dilema posle derbija, je l dragovic stavio rikarda u dzep ili ga nije vadio od proslog derbija
    (zoki, 28. februar 2022 01:28)

    # Link komentara

  3. Kad Sam piso da partizan igra sve zatvorene utakmice do zvezde Niko nije verovao. Sad je dokaz zvezda je sinoc ocitala lekciju I koje ko u srpskom fudbalu. Daje zvezda nastavila u drugom kao u prvom ja Mislim dabi bilo jos tri Gola naj manje.Ovako su Samo drugo poluvreme otajiali sto mi se to nije svidelo trebalo je I u drugom poluvremenu da ih dotucemo do nogu.
    (zdravko, 28. februar 2022 01:19)

    # Link komentara

  4. Nista posebno Zvezda nije pokazala, derbi ocajan sa JEDNOM pravom sansom.Najveci problem je ocajan Partizan, ovaj uzas od igre odavno nije vidjen.Da smo izgubili 5:2 u jednoj pravoj utakmici pa da kazes svaka cast boljem, ali da se i ti imas necim pohvaliti.Das protivniku sve a poznato je da Partizan kada god je poceo sa visokim presingom su utakmice bile egal ili bi pobedjivali.Partizan je bolje fizicki pripremljena ekipa koja mora da pokusa da to i materijalizuje.
    Ovakav kukavicluk je sramotan.
    (marko992, 28. februar 2022 00:43)

    # Link komentara

  5. Ja uporno ponavljam da je Stanojevic sarlatan i da je nula trener. On nije mogao nigde da bude trener pa dosao ovde da glumi nesto. Pametni su ga najurili posle par kola jer su videli da veze nema, a i igraci ko babe.
    (neko, 28. februar 2022 00:08)

    # Link komentara

  6. Natkho ,bukvalno, nikada nije odigrao jaku utakmicu na visokom nivou. Nigde ga nema. Suma je uvek bio na visini zadatka kada je trebalo. Izraelac je "velikan" za Surdulicu i slicne ekipe, zato ne odlazi iz Srbije. leglo mu ovde ko budali samar.
    Rikardo, takodje, prosecan igrac. decko ne zna loptu da zagradi, sta vise pricati.
    (Zoran, 28. februar 2022 00:00)

    # Link komentara

  7. resistance, 27. februar 2022 20:57
    zadnjih 10 derbija kad pogledas isti broj pobeda i poraza na obe strane,nisam nešto primetio pod Savom da ste dominirali,što se tiče igre da ali rezultati govore, zašto ste ga oterali? pa Lalat mu je uzeo kup i redovno pobeđivao sa Vosom...dominacija je 4 titule za redom, Partizan je igrao dobro u derbijima jer je rano ispadao iz Evrope a Zvezda igrala ligu šampiona ali niste pobeđivali!
    (super, 27. februar 2022 23:33)

    # Link komentara

  8. Ako zelite titulu, morate da zatvorite i derbi. Smejurije jedne!!!! I vi da budete sampioni????
    (Straight Outta München, 27. februar 2022 23:08)

    # Link komentara

  9. KANTA
    (Deky, 27. februar 2022 22:28)

    # Link komentara

  10. Sa Savom smo tukli Zvezdu svaki derbi. Ne zanima me titula, uvek je bolje kad ih tucemo nego ovo sada. Stanojevicu, sram te bilo
    (Predrag, 27. februar 2022 22:18)

    # Link komentara

  11. Gledao sam derbi 1981 kad je prvi put za Partizan branio Stojic i odmah se videlo da je tada mlad golman ogroman talenat, bilo je 1:1. Isto i za Kralja se odmah videlo da je odlican vec na prvim utakmicama. Vec dve godine ne mogu dokuciti sta kvalitetno ima ovaj Popovic: ne izlazi na centarsuteve cak ni u svom petercu ( dva put Gent jednom Flora) refleksi spori, sklon kiksevima a narocito kad izleti van sesnarsterca, zna da ga primi i sa daljine u svoj blizi ugao... Dokle da trpimo menadzerske igrace, zar iskusan i pouzdan golman nije osnova za mir u timu?
    (Stari jug, 27. februar 2022 21:57)


    Komsija moj dobri, seti se samo da smo mi nekada imali Bajkovica... Pozdrav od zvezdasa.
    (Plivajuci zamajac, 27. februar 2022 22:17)

    # Link komentara

  12. U domaćem prvenstvu, Natka i Rikavog niko ne sme ni u oči da pogleda, odmah faul uz karton što se nije sklonio.
    (misko, 27. februar 2022 22:00)

    # Link komentara

  13. Gledao sam derbi 1981 kad je prvi put za Partizan branio Stojic i odmah se videlo da je tada mlad golman ogroman talenat, bilo je 1:1. Isto i za Kralja se odmah videlo da je odlican vec na prvim utakmicama. Vec dve godine ne mogu dokuciti sta kvalitetno ima ovaj Popovic: ne izlazi na centarsuteve cak ni u svom petercu ( dva put Gent jednom Flora) refleksi spori, sklon kiksevima a narocito kad izleti van sesnarsterca, zna da ga primi i sa daljine u svoj blizi ugao... Dokle da trpimo menadzerske igrace, zar iskusan i pouzdan golman nije osnova za mir u timu?
    (Stari jug, 27. februar 2022 21:57)

    # Link komentara

  14. Što je sad ovo? Namjestili derbi!
    (JovanNK, 27. februar 2022 21:55)

    # Link komentara

  15. Ko posle ove utakmice ne vidi da su Seničanin i Vujačić ispod prosečni halfovi, taj ne poznaje fudbal. Ponovo ih Katai !? izdominirao u skoku.Setitebse i gola Genta u Beogradu. Od Zdjelara se pravi neki naš Kante. Čak je bilo komentara da treba da bude starter u reprezentaciji. Daleko je on od toga.
    (Bocko, 27. februar 2022 21:07)

    # Link komentara

  16. uzećemo titulu i nije nas sramota, nije prvenstvo jedna utakmica...
    (e moj... ti, 27. februar 2022 20:57)

    # Link komentara

  17. Nadam se da je nakon večerašnje utakmice svima potpuno i kristalno jasno ko je i šta je zapravo aktuelni trener Partizana. Ja to pričam pooodavno. Treneri koji su pobeđivali Zvezdu,koji su domibirali u derbijima mada nisu uvek pobeđivali jer su sudije abolirale Zvezdu, su bukvalno oterani i proterani a najbolji primer je Savo Milošević. Njegova igra u derbijima se zvala hrabrost,respekt prema grbu tima na dresu, prema navijačima, otpor nepravdama na samom terenu i van njega... a šta smo dobili dolaskom trenera čiji kvaliteti su upitni i za drugu ligu? Dobili smo divljenje Zvezdinoj "dugogodišnjoj dominaciji" odmah nakon dolaska na klupu Partizana, negiranje uticaja sudija na tu "dominaciju" i zato je nagrađen poštenim suđenjem na "malim" utakmicama koje "rešavaju i određiju" šampiona. Stvorena je lažna slika, projekcija Partizana koji hara a u realnosti imamo poraze od Genta,Flore,mučenje protiv Anartozisa, nemoć u debijima ali se zato glorifikuju pobede nad Kolubarama, Radnicima, Mladostima. kao i Sparta koja nije imala pa skoro punoletnog osim golmana! Ima nas koji smo to primećivali, odmah nam je bilo jasno zašto i kome smeta Savo i zašto je doveden baš ovaj koji je doveden i u prvom derbiju je odmah nama dat jasan odgovor: nemoć,nemoć,ničim izazvan penal, forsiranje Jovića,šikaniranje Sume... SLučajno? Nipošto! I zato ovaj poraz ne treba da čudi nikoga.Ja smem u život da se kladim da Partizan neće biti prvi, ali da li sme da se kladi neko ko brani trenera Parrtizana?
    (resistance, 27. februar 2022 20:57)

    # Link komentara

  18. A u kako lepo rečeno u naslovu.
    (Neafirmisani, 27. februar 2022 20:52)

    # Link komentara

  19. Ko živi od kockarske sreće, završi go na kiši. To je ovaj tim Partizana nama priredio. Jadno, tužno, jalovo onda kad je najbitnije.

    Cele sezone se lažemo da nešto kao valja, provlačenje i mučenja od Santa Klare na ovamo. Sparta Prag dobijena kao da smo savladali Bajern Minhen, euforija i bahaćenje. Linglong nizove neću dalje analizirati, to više ne gledaju ni familije igrača. Zaslužena šamarčina koja bridi. Zvezda je pokazala da je kvalitetniji, iskusniji tim koji dobija mečeve po Evropi preko četiri godine. Nemamo više pravo glasa jer ovo je sramota svih sramota.
    Rivalima čestitke na pobedi.
    (pfc, 27. februar 2022 20:50)

    # Link komentara

  20. U ovoj utakmici se vidi da Partizan u našem prvenstvu igra prijateljske utakmice, čim je tvrdo nema ih nigde!!!
    (Gradimir, 27. februar 2022 20:41)

    # Link komentara

  21. Pptpuno realno, posebno u delu za Natha i Rikarda
    (xyz, 27. februar 2022 20:41)

    # Link komentara

  22. Nema veze naredjace oni pobeda do sledećeg derbija kao i prošle sezone, ali navijacima jsd je to sve regularno zar ne
    (Smejurija, 27. februar 2022 20:34)

    # Link komentara

  23. Odlična analiza, nema se šta prigovoriti. Misterija je izlazak Nathoa i Meninga kada se juri rezultat. Verujem, rezultat na dušu Stanojeviću.
    (darko, 27. februar 2022 20:33)

    # Link komentara

  24. El radio var ko je sad kriv
    (bibe, 27. februar 2022 20:28)

    # Link komentara