1. Za tacno tri nedelje Denver gostuje u Filadelfiji. Embid se ocito napalio da pokaze da je najbolji i MVP, nece smeti/hteti ove godine da propusti duel s Jokicem. Pa da vidimo koji tim ce da pobedi, ko ce imati vise slobodnih i ostle statistike i utiske sa duela. Embid je fizicki najdominantniji igrac danas, Jokic najveci majstor, bice lepo za gledanje!
    (Pera, 21. februar 2022 16:44)

    # Link komentara

  2. Kad nema borbe i zara svi pisu: ovaj all star dosadan, nema igre, borbe, niko ne igra odbranu, sprdnja ziva. A kad neko grize a Jokara na klupi onda: vidi ove kako grizu, kako se bore za nebitnu All star utakmicu a nas kralj Jokara sedi ko gospodin, dosao da uziva a ne da se grebe za mvp. Smesno
    (Samo nemoj po kosi, 21. februar 2022 09:37)

    # Link komentara

  3. Nervira" Nikola sto je preterano pasivan i u ovakvoj revijalnoj utakmici jer daje povoda mnogima koji povrsno posmatraju kosarku da se loze kako nije dovoljno dobar itd. Covek kada i dobije loptu tapka je cekajuci Lebrona ili Karija da im doda/uruci dok Embiid cim je dodirne zalece se na kucanje (nebranjeno) ili sutira za tri. Ok, znamo da je lala, operisan od lozenja i da su mu bitniji drugi kosarkaski elementi (hvala bogu) ali pozvan si na takvu vrstu dogadjaja, ocekuju navijaci, tim koji predstavljas, malo bezobrazluka... daj malo i ti budi sebican, ne bi crkO :)) Takav koncept.

    Najmanje minuta od svih startera (tim LeBron) + manje od Garlanda, Luke i Alena (rezerve).. Mada kako je pustao u reketu (i kad se malo i zakuvalo) mozda i opravdano jer je Alen u 4/4 dobro peglao odbranu (2bl i 1ukr) dok bi Jokic vrv nastavio da pusta Embiida da se nebranjeno zalece jer bi mu bilo glupo da ga smara, da mu smeta. Da ga pitaju vrv bi mu i sam, licno na ceremoniji urucio MVP trofej.

    Takav lik jednistavno, neverovatno.

    ...Kada njega ne spominju na jednom ovakvom dogadjaju, ne analiziraju a aktuelni je MVP, zamislite nakon karijere... Bio je i onaj Jokic, sto je dobro dodavao, secate se... Karikiram, naravno ali sustinski koliko god da je genijalan bas takav bez lozenja i medija isto tako zna da bude i kontra efekat.

    Kao dete koje ceka da doda cika Lebronu i ujka Kariju loptu. MVP si i mozda i opet budes, napadni malo kos, ponudi se trcanjem kroz reket a ne bezanje od lopte u tako mnogo situacija sinoc.
    (Pera Ždera, 21. februar 2022 09:29)

    # Link komentara

  4. Jokic je imao 10-9-8 nakon samo 21min, da su ga pustili da igra jos 2 minute imao bi tripl dabl. Kako bi onda bilo ko drugi bio MVP All Star utakmice pored Jokica???
    (HM, 21. februar 2022 09:28)

    # Link komentara

  5. Svaki učesnik Ol Stara bira kako želi da se istakne. Većina ide na divljačka zakucavanja, dodavanja o tablu da neko drugi zakuca, ili trojke. Kari je odabrao ovo poslednje, i stvarno je sipao s lakoćom sa svakog mesta. Jokić je išao na TD, od početka je skupljao skokove i asistencije, a i dao je minimum poena i čim je stigao do 10 više ga to nije zanimalo. Neke od njegovih finih asistencija, recimo ona za Adetokumba gde ga je našao tako da na tri metra od njega nije bilo ni komarca, pretvorene su u prosleđivanje lopte Kariju, koji bi naravno odmah potegao za tri i pogodio. Jokić je to ubrzo shvatio, pa je i on dobacivao Kariju ili naprosto uručivao, i tako pumpao broj. Ali, kad bi neko u ovakvoj utakmici napravio TD, bio bi kandidat za MVP nagradu, a bilo je jasno da ona mora ići Stefu (stvarno je bilo atraktivno iz kojih je sve pozicija i to pokriven šutirao). Zato je umesto Jokića uveden kuždravi Džeret Alen, koji je igrao ukupno tri minuta više od njega. I sad, šta da kaže? Da mu je krivo? Pa nije on japajapač kao Embid. Pomislio je, nema veze, ko razume shvatiće. I stvarno, ko se razume u košarku, shvatio je.

    Inače, moj glavni utisak je ona pevačica koju su izveli da peva himnu. Pa Ejmi Vajnhauz je na svom poslednjem koncertu, u Beogradu, više bila pri svesti od nje. Ova je bila potpuno stondirana.
    (Moljac, 21. februar 2022 09:18)

    # Link komentara

  6. Videli ste kada se pojavio Džordan, sve staje, čovek je iznad igre, mit.
    (da se ne ljubimo, 21. februar 2022 09:04)

    # Link komentara

  7. Jokic realno niti je atraktivan niti ce pokusati zapaliti atmosferu niti ga to zanima. Treneri prije All Star utakmica razgovaraju sa svakim igracem da ga pitaju kakvu ulogu zele u utakmici, koliko minuta itd. To sam procitao i slusao kako treneri to govore vise puta. Ok nece pricati sa Fred Van Fleetom ili sa Murrayem tj. bas sa svima ali sa velikim zvjezdama sigurno da hoce. Inace bi bilo nervoze a to se pokusava izbjeci. Jokic je MVP i sigurno je trener pricao s njim, ovo je uloga koju je odabrao. Za biti MVP sinoc moras zabiti 40 ili vise koseva a nacin na koji Jokic daje vecinu svojih koseva nije zabavan za ovakvu utakmicu. S Doncicem isti slucaj, nit se trudi nit se vidi nit ga briga.
    (Don, 21. februar 2022 08:40)

    # Link komentara

  8. Nije on za ovo, ovo je za napaljene iz geta, komercijala teska, ali neki i to broje... on je atraktivan kad ima naboj, kad se trazi rezultat, kad vuce svoj tim do pobede.
    (Izdislav, 21. februar 2022 08:18)

    # Link komentara

  9. U prevodu " Nikola sta mislis o ovom nepostovanju tebe kao MVP lige da ne igras u 4/4.
    Nikola: Bas me briga.
    (Dokholiday, 21. februar 2022 07:42)

    # Link komentara

  10. 10 poena je malo za aktuelnog MVP mada od njega nisam vise ni ocekivao.
    8 asistencija? Ne znam koliko je to znacajno u revijalnoj utakmici kad
    nema odbrane pa je samim tim trebao imati vise poena. Kari je pokazao
    ko je tata.
    (Lari pticica, 21. februar 2022 07:36)

    # Link komentara

  11. U recnike treba da udje fraza: "Ambiciozan kao Jokic", neverovatno kako neko toliko nema ambiciju, a jedan od najboljih...
    (aaa, 21. februar 2022 07:29)

    # Link komentara

  12. Bas ga briga. Odmarao i gledao cirkus.
    (JPR24, 21. februar 2022 06:56)

    # Link komentara

  13. Gospodski došao da podrži spektakl. Nema razloga za silovanje i jurenje statistike u revijalnoj utakmici. Sad odmor pa da krene prava borba.
    (iki, 21. februar 2022 06:52)

    # Link komentara

  14. Za All Star je potreba zabavna igra. Jokić je efikasan igrač, ali ne i zabavan, pa ga verovatno tu i neće. Valjda je to razlog, šta znam.
    (Masariko, 21. februar 2022 06:47)

    # Link komentara

  15. Jeste revijalan meč, ali se vidi koliko Jokić može da se istakne sa najboljima. Kao MVP moraš tu biti mnogo ubedljiviji. Inače neće imati respekta koji zaslužuje.
    (holo, 21. februar 2022 06:20)

    # Link komentara

  16. Ma bolje cuti, covek ionako sam igra u Denveru jos mu povreda treba. Koliko je samo bizarna oovreda Krisa Pola! Uzas svima se dogadja na basketu ali kad je toliko ozbiljna da moras da mirujes onda mozes da zamislis koliko mu se to puta desilo i da li je taj palac koji je povredio pre par dana bio povredjen pre ovoga bar 10 puta. Jokara ne mora o tome da brine bar!
    (brate, 21. februar 2022 06:19)

    # Link komentara

  17. Joker je imao 10-9-8 nakon samo 21min a celu 4/4 presedeo na klupi, da bi gledao Hardenovu zamenu Alena kako igra protiv napaljenog Embida. NBA se baš svojski trudi da MVP trku pogura u korist Embida. Da li je zbog BLM,zbog malog Denverovog tržišta, zbog Jokićevog "nekomercijalnog" pristupa, ne znam.
    (Dosadnjaković, 21. februar 2022 06:15)

    # Link komentara