1. Odlaskom JM iz Portlanda Nurikic im nisi igru i to ide im dobro poprilično u zadnjih par utakmica
  (Odom, 17. februar 2022 11:32)

  # Link komentara

 2. WillyWonka, Aca86

  Ma kakvo tankovanje. :D Nigde nije ni naznačeno da će se tankovati. Ekipa se bori pa dokle dođu. Iskreno zato i maksimalno podržavam ove igrače, svi daju sve od sebe i grizu za pobedu, a novi se lepo uklapaju. CJ je brutalan i ja ga mnogo gotivim, ali realnost je da je dosta teško ostvariti rezultat sa dva igrača koja igraju mnogo iso košarke i malo odbrane. Nema potrebe da on bude tu pored Dejma, a sada i Simonsa koji je "mali Dame". Plus Pelikansima je potreban i odlično je startovao.
  Igrači koji nisu superzvezde i koji su otpisani najčešće igraju iznad očekivanja tako da mene ovo ne čudi + svaka ekipa ima winning (kao i losing) streak tokom sezone.
  (Aleks, 17. februar 2022 10:02)

  # Link komentara

 3. Zanimljivo je da je Portland upisao četvrtu uzastopnu pobjedu, nakon što su ih svi otpisali. Nakon Milvokija, pala je jedna od najboljih ekipa zapada, Memfis. Nurkić školovao Adamsa, koji važi za jakog odbrambenog igrača. Zabio mu Nurkić 32 poena i doslovno ga rasturio. S druge strane, Morent školovao Nurkića u reketu, ulazio je kako je htio i svaki put zabio.
  Portland je, nakon završenih trejdova, počeo da igra. Iako je naizgled oslabljen odlaskom CJ-a, pokazalo se da je CJ gušio igru i da se Hart puno bolje uklapa u ovu ekipu. Nekako su najzad počeli igrati odbranu, a nije mi jasno zašto su se Pelikansi odrekli Harta, da li su normalni?
  U svakom slučaju, Portland se probudio i ne tankuju, čega sam se iskreno plašio.
  (WillyWonka, 17. februar 2022 09:45)

  # Link komentara

 4. 25 slobodnih bacanja, definitivno rekord karijere.
  (Lester Bo McCaleb, 17. februar 2022 09:39)

  # Link komentara

 5. Prijatno sam iznenadjen kako je zaigrao Portland. Neka nova energija. Isto se desava i u San Antoniu a dali Forbsa i Vajta nizasta.
  (Aca86, 17. februar 2022 09:35)

  # Link komentara