1. Embid u prvom poluvremenu 12 poena a od toga 10 sa slobodnih bacanja. Bukvalno su sudije bile u fazonu "kad već ne može ništa da pogodi čekaj da mu sviramo jedno 150 slobodnih bacanja". Toliko mu pomažu da je smešno postalo.
  (Nikola, 30. januar 2022 12:42)

  # Link komentara

 2. embid prosek 20 slobodnih po utakmici.
  (zeljan, 30. januar 2022 12:20)

  # Link komentara

 3. Umalo da bedni, baš nikakav Sakramento dobije Filadelfiju. Halibarton je igrač koji ima nizak, skoro pa pogrešan šut. i Isuviše ispred. A i nema neki skok, ni veliku visinu. E pa dečko je dao uzastopce 4 teške trojke u finišu. I na kraju pogrešio. Nakon gomile grešaka protv Kingsa sudije iznenada naprave kontra-grešku. Neizvođenje zadnje lopte oduzmu Filadelfiji, iako je Niang na vreme tražio novi tajm-aut. I Halibarton umesto da šutne za tri, pa onda umesto da iz povoljne situacije izbori produžetak - on dao Barnsu za trojku, koji nije mogao vola da ubode.
  Što se tiče Divčevih talenata Beglija i mnogomilionskog Hilda - sva trojica spomenutih nisu ni za smeh nego za zatvor.
  Utakmica Toronto Majami fantastična i što se kaže prava plej-of. Još je više neverovatno da je Toronto slabo koristio i to samo 3 izmene, i pobedio u gostima igrajući sa samo 5 igrača. A Hero, kolko god da je glavni strelac Majamija, sinoć je 3 od 4 finiša promašio šut za pobedu.
  U samo par sezona Istok je postao vidno jači nego Zapad.
  (znanje-imanje, 30. januar 2022 11:12)

  # Link komentara