1. @Moljac Na prosloj utakmici u Los Andjelesu kada su Klipersi preokrenuli i dobili mec igrao je Moris pojmasu,ako aludiras na to da se boji Jokica i da se neko boji ovih dizelasa u sred Amerike.
    (vince carter, 20. januar 2022 09:40)

    # Link komentara

  2. Ne volim sto je malo mutav, ne vole to Amerikanci.

    I daj malo emocija na terenu, gurni Gordona sto je pogodio raduj se, drekni se kad neko od tvojih zakuca kao i sto oni tebe stvarno podrzavaju. Ne volim tu vrstu hladnokrvnosti. A na sudije zna da brblja a to isto iritira.

    Ovo su samo male kritike naravno da obozavam naseg MVP, ovo veceras je brutalno bilo.

    Vecinom gledam preko strimova NBA jer su americki komentatori sjajni u prenosima i nikad nije dosadno i kad su pauze u studiju bude sjajnih gostiju, cak su im i sve reklame zanimljive originalne za razliku od nasih. Ali ajde da se zavalim sinoc i gledam na Areni.

    Kole je dobar momak i novinar ali brate nema smeka i zara da prenosi NBA ligu. Covjece uzivi se malo, nas zemljak daje 49 14 10 partiju, utakmica ludnica de maloooooo. Edin je mnogo zanimljiv i duhovit , imam nekad osjecaj i da se ustrucava da poblesavi kad treba zbog Koleta.
    (Dragan RS, 20. januar 2022 09:32)

    # Link komentara

  3. To što na kraju intervjua pominje Strahinju i Nemanju, u znak je zahvalnosti što je Markus Moris izostao s utakmice iz "ličnih razloga". Mada mislim da se Markifov blizanac najviše boji trećeg brata, i to ne samo igrački...
    (Moljac, 20. januar 2022 08:37)

    # Link komentara