1. Bravo
    (Milos, 18. januar 2022 12:43)

    # Link komentara

  2. Kada je Džomba neki dan rekao da ste prosječna momčad sa natprosječnim golmanom onda vas se pola našlo uvrijeđenima, a danas bi bili zadovoljni da vam netko poslije utakmice sa Francuzima kaže da ste prosječni.
    Prosječni znači da ima otprilike isto boljih i lošijih od vas. Da ste neka sredina. Ali vama, nerealnima, to se čini kao uvreda.
    Tako je teško krenuti naprijed jer ako nije pobjeda onda vaši navijači izađu prije kraja iz dvorane. Ili će pobijediti u finalu ili ih nećemo ni gledati.
    Odlično za razvoj reprezentativnog rukometa kada unaprijed igrači znaju da ćete ih samo pljuvati.
    (Ivan ZG, 18. januar 2022 10:46)

    # Link komentara

  3. Ja sam 50+ i u vreme osnovne i srednje skole nema koji kolektivni sport nisam probao da igram. Rukomet mi je ubedljivo bio najgori, dok sam kosarku i fudbal igrao za tim skole. Jednostavno nista nisam video u tom sportu. Kretnje, vodjenje lopte, koraci, pasivan napad, sve mi je to bilo odbojno. Plus kontakt igra i grubosti i prevelika zavisnost od sudjenja. Cak ni vaterpolo ne zavisi toliko od sudjenja koliko rukomet. Rukomet ne pratim bar 3 decenije minimum, zaostao sam u onom vremenu 80-ih sabacke Metaloplastike, niskog Zeljeznicara, zrenjaninskog Proletera, pancevackog Dinama, zagrebackog Medvescaka, bjelovarskog Partizana, i drugih. Rado bih ih sve nabrojao, ali godine su vec, pamcenje me ne sluzi. Elem, tad se to kod nas jos prenosilo na TV, pa si mogao i da pogledas po koju dobru utakmicu. Ali cak i tada, drzao sam rukomet za siledzijski sport i bio mi je poslednja opcija u izboru na TV. Nije da sam ja merilo, ali ako nas jos ima koji tako razmisljamo u Srbiji, onda je jasno zasto nikad u rukometu nista nismo napravili. Jednostavno taj sport nam ne lezi i to treba priznati.
    (50+, 18. januar 2022 07:36)

    # Link komentara

  4. Ne pratim rukomet već neko vreme nešto, ali mogu reći momci su se bar do kraja borili. Realno izgubili su od puno boljih.
    (nekoizmase, 18. januar 2022 02:23)

    Vidi se da ne pratis rukomet. Ajde covece reci nam ko je tu bolji od francuza??? Cuj izgubili od "puno bolji" a francuzi najjaci u zadnji 10-15 godina
    (Logika, 18. januar 2022 05:33)

    # Link komentara

  5. Fifa

    Svi znamo da je nogomet numero uno, no veliko je pitanje da li je sport br 2 zapravo kosarka. Pitas me 'kakoto, kakoto'? Vrlo jednostavno.
    Bez mikro drzavica (andora, san marino itd) te kazahstana i turske europa ima nekih 45 drzava.
    Od toga, u pola od tih drzava kosarka nije niti sport broj 2.
    Evo liste: rus, bjelorusija, 5 nordijskih, 2 irske i 3 britanske, 'cehoslovacka', 'austrougarska', svica, poljska, portugal, benelux, francuska, njemacka. Mozda jos bug i rumunjska, ali to nisam ziher pa necu tvrditi. Znaci kosarka je nevjerojatno marginalan sport kojeg ozbiljno igraju srbi, litavci i lijeni juznoeuropljani kojima je radna etika u kanalu pa ono sjedi malo na klupicu da dodes do daha. Znaci, mozda se ozbiljno igra u 3 i pol eu zemlje jer ni litvu ni srbiju ne mogu nazvati ozbiljnim zemljama.
    Katastrofica katic.
    (lol, 18. januar 2022 05:30)

    # Link komentara

  6. Ženska odbojka popularnija od muškog i ženskog rukometa zajedno? Looool 😂😂😂 Nisi ti vidio krcate arenčine po Njemačkoj,Skandinaviji i zapadnoj Evropi kad se igraju najvažniji mečevi rukometa. To popularna ženska odbojka možda samo u Srbiji. Kako može četvrti sport Evrope, odbojka da bude popularniji od trećeg sporta Evrope, rukometa? Odbojka je jedino popularnija od vaterpola, i to bi bilo to.
    (Fifa, 18. januar 2022 03:03)

    # Link komentara

  7. Ljudi.Nisu vaši dečki toliko loši koliko su francuzi dobri.Isto vrijedi i za Hrvatsku.Nemamo toliki kadar da se izostanci ne osijete.
    (tarara, 18. januar 2022 02:51)

    # Link komentara

  8. Francuzi su klasa iznad! Ubili su nas! Ali glavu gore momci, čini mi se da sa Tonijem imamo šanse da se vratimo u svetski vrh.
    (JWick, 18. januar 2022 02:27)

    # Link komentara

  9. Ne pratim rukomet već neko vreme nešto, ali mogu reći momci su se bar do kraja borili. Realno izgubili su od puno boljih.
    (nekoizmase, 18. januar 2022 02:23)

    # Link komentara

  10. @ (a cushh

    Lece neke komplekse na srpskim sajtovima.
    (Kompleksi su cudo, 18. januar 2022 02:15)

    # Link komentara

  11. @ Samo sam vidio

    Sine koliko ti imaš godina? 14 ili 15?
    Prebroj sve trofeje u kosarci naše i vase od raspada SFRJ pa dodji ovde i napisi podatke… ako te nije blam 😂
    (Narod najhrabriji jer se ničega ne stide, 18. januar 2022 02:14)

    # Link komentara

  12. kad ti golman bolji strelac na utakmici od desnog beka(koji igra celu), onda nema spasa
    (pivot, 18. januar 2022 01:54)

    # Link komentara

  13. sto se tice nepismenih hrvata nije me mrzelo da izvucem u kolektivnim sportovima trenutno stanje pozicija reprezentacija.
    Fudbal SRBIJA 23 HRVATSKA 15
    Rukomet nisam nasao ako neki od ovih pismenih i realnih nadje rang listu nek ispravi
    Vaterpolo SRBIJA 1 HRVATSKA 2
    Odbojka SRBIJA 9 HRVATSKA 35
    Kosarka SRBIJA 6 HRVATSKA 21
    Ovo je rangiranje prema svetskom poretku svih reprezentacija na svetu toliko koliko je srbija losa i nije ni do kolena svetskoj sportskoj sili hrvatskoj koje nema nigde ali bice bolje nekad momci :) ovo je inace samo za muskarce kolektivni sportovi tako da dalje necemo diskutovati pussa za ustase i odose
    (jzma, 18. januar 2022 01:54)

    # Link komentara

  14. Rukomet če se teško probiti i u budućnosti u Srbiji. Nemamo sistem, lutamo godinama i menjaju se selektori a oni su tu najmanje bitni. Mi nemamo trenere u Srbiji koji će da prave igrače. Nemamo zvezde u timu zbog kojih bi deca zavolela rukomet. Odbojkaši i odbojkašice svake godine snimaju reklame za sponzore i gledamo ih na TV u Srbiji. Da li je ikada neki rukometaš snimio reklamu u Srbiji? Gde je rukomet klupski na TV?Kada je neko iz saveza bio gost u nekoj emisiji na TV? Kada su reprezentativvi bili gosti u nekoj TV emisiji ? U dnevnim novinama rukometa nema sem kada igra reprezentacija. Za dečake je rukomet poslednji izbor po pitanju sporta u osnovim školama u Srbiji. Jednostavno rukomet je u Srbiji na nivou rekreacije
    (Mirko Jagodina, 18. januar 2022 01:16)

    SVE JE TAKO
    I zato odsustvo par igraca je kod nas katastrofalno jer nemamo bazu igraca.
    Rukomet od ekipnih sportova najmanje popularan kod nas u svakom smislu.
    Nikad nisam video da deca po ulicama,dvoristu,casovima fizickog igraju rukomet, uvek su to ili fudbal ili odbojka (odbojka poslednjih godina je kod decaka popularnija cak i od kosarke dok je kod devojaka vec odavno prva). Kosarka poslednjih godina u padu sto se tice popularnosti ali ipak mislim da tu ce tu biti jos dosta uspeha. Imamo dosta uspeha u ostalim sportovima, ne moze svuda i to je to.
    (Milan, 18. januar 2022 01:53)

    # Link komentara

  15. Koliko HR botina veceras ovde, i vama Plenki obecao sendvice!?
    (a cushh, 18. januar 2022 01:42)

    # Link komentara

  16. @Mirko Jagodina
    Sve si objasnio, svaka cast!
    (Nikola, 18. januar 2022 01:33)

    # Link komentara

  17. Ž tem
    (milko, 18. januar 2022 01:21)

    # Link komentara

  18. Realno stanje. Na zadnjoj olimpijadi smo bili 2012-od zadnja 4 svetska prvenstva smo bili samo na jednom. Na prošlom evropskom smo bili 20, a na tri prvenstva evrope pre toga plasirani od 12 do 18 mesta. Srbija je treća liga u evropi u rukometu. Jednostavno ovaj sport je ostao daleko iza ostalih kolektivnih sportiva, pre svega ita najpopularnijeg fudbala a onda daleko i iza odbojke i košarke u Srbiji. Vaterpolo je tu kao vodeći sport po rezultatima kada su reprezentacije Srbije u pitanju. Kao posledica je to da je rukomet poslednji kolektivni sport u Srbiji. To se odrazilo na masovnost, na malu bazu. Na sponzorske ugovore, pomoć savezu od države koja je daleko manja zbog rezultata od pomoći i novca koju godišnje dobijaju ovi uspešni sportovi u Srbiji. Rukomet če se teško probiti i u budućnosti u Srbiji. Nemamo sistem, lutamo godinama i menjaju se selektori a oni su tu najmanje bitni. Mi nemamo trenere u Srbiji koji će da prave igrače. Nemamo zvezde u timu zbog kojih bi deca zavolela rukomet. Odbojkaši i odbojkašice svake godine snimaju reklame za sponzore i gledamo ih na TV u Srbiji. Da li je ikada neki rukometaš snimio reklamu u Srbiji? Gde je rukomet klupski na TV?Kada je neko iz saveza bio gost u nekoj emisiji na TV? Kada su reprezentativvi bili gosti u nekoj TV emisiji ? U dnevnim novinama rukometa nema sem kada igra reprezentacija. Za dečake je rukomet poslednji izbor po pitanju sporta u osnovim školama u Srbiji. Jednostavno rukomet je u Srbiji na nivou rekreacije
    (Mirko Jagodina, 18. januar 2022 01:16)

    # Link komentara

  19. raso,
    drugo poluvreme smo dobili 18-13.Kako ti izracuna 19-12?
    (milos, 18. januar 2022 01:16)

    # Link komentara

  20. Kod Srba je sve laž i zavaravanje, a onda šok u Melburnu, šok u Segedinu, šok ovde šok onde... Srbi narod najgluplji u Evropi, lošIQ 90,al' zato misle da su nebeski narod i da su svi protiv nas, a mi jedini ispravni, da, ali prvi smo u budalesanju, glupiraju, inatu prema drugima... A kad tamo suština je bolna:poslednji u Evropi.
    (veder, 17. januar 2022 21:38)

    Brate svaka čast za trolanje! 😁
    Vidim da si najzad savladao ekavicu.
    (Kiflistanac, 18. januar 2022 00:40)

    # Link komentara

  21. Vidio sam u tenisu nedavno kako ste najbolji pogotovo u nasem mecu :))

    A i kosarka ste najbolji nema sta hahah niste ni na olimpijadu otisli .. zadnji put prvaci 2001 .. zemlja kosarke :)
    (Samo sam vidio, 17. januar 2022 23:10

    Ti se nekome smeješ za košarku ?!
    Auuuuu...pa mene blam umesto tebe.

    O tenisu pored živog Đokovića ni najveće budale ne pričaju...ali eto, ima i takvih što pričaju
    (Batko, 18. januar 2022 00:33)

    # Link komentara

  22. Koliko se izmlatunjaju ovi hrvati na nasim portalima jos covek mrtav ladan napise zadnji put muska kosarkaska reprezentacija osvojila je trofej 2001 stvarno sine nepismeni idi na wikipediju malo guglaj sta da ti kazem... Plus svetska i evropska se u kosarci ne igraju toliko cesto dosta redje od rukometa pa zato je i smanjena mogucnost osvajanja medalja jedno takmicenje kiksnes i nema te 4 godine ovde kisknes ep eto ti sp sledece godine i tako u krugsmesno
    (jzma, 18. januar 2022 00:21)

    # Link komentara

  23. Ja
    (Dado, 18. januar 2022 00:12)

    # Link komentara

  24. O cemu vi pricate ljuidi da li ste gledali neku utakmicu osim Srbije mi nemamo nista osim Golmana I Kukica Bekovi ne znaju gde je gol vec samo vracaju kukicu na 11 metara Kao da nemamo ni jednu akciju .Da li ste videli nesto u ove tri utakmice
    (Duka, 17. januar 2022 23:39)

    # Link komentara

  25. Idemo dalje, momci nemaju dovoljno utakmica zajedno. Samo nek ostane Djerona i ekipa na okupu, vremenom ce biti bolje. Kod nas je rukomet bio nevidljiv zadnjih godina, kao i fudbal. Dajmo im vremena. Samo da podsetim domace seronje koje pljuju jer neverujem da su sve hrvati sto nesto seruckaju da smo u regionu najbolji u kosarci, odbojci,vaterpolu, tenisu... Doce i ovo na red, malo strpljenja i vere u ove momke.
    (Srki, 17. januar 2022 22:12)



    Vidio sam u tenisu nedavno kako ste najbolji pogotovo u nasem mecu :))

    A i kosarka ste najbolji nema sta hahah niste ni na olimpijadu otisli .. zadnji put prvaci 2001 .. zemlja kosarke :)
    (Samo sam vidio, 17. januar 2022 23:10)

    # Link komentara

  26. Volio bih da ste mogli utakmicu gkedati na RTL HR da vidite jako se profesionalno prenosi utakmica. Bez vikanja, bez gluposti. Super korektno. Bez omalovažavanja ka Srbija nije 11 min dala gol. Čak je rekao da su to dvije ekipe koje su zaslužile prolaz dalje.
    Profesionalizam za svaku pohvalu.
    (HŽV, 17. januar 2022 23:04)

    # Link komentara

  27. Ovde je konačni rezultat najbolja stvar od svega što se desilo. Kako je krenulo u 27 minutu reza 16:5 moglo je na kraju da su igrali ozbiljno da bude 40:16. Sreća što su Francuzi relaksirali ekipu pa nisu ginuli do kraja već odmarali.
    (Jovan, 17. januar 2022 23:03)

    # Link komentara

  28. Sve se znalo pre turnira ko ide dalje Jos treba da vežbaju.
    (marko, 17. januar 2022 23:01)

    # Link komentara

  29. Подршка за Ђирону. Момци да су трчали од почетка као на крају да ублаже катастрофу били би тим за респект.
    (Квасник_Mиле, 17. januar 2022 22:58)

    # Link komentara

  30. Sa turnira nas izbacio Orbovic koji protiv Hrvatske krajem prvog poluvremema pravi nekoliko uzastopnih greski i preokrece rezultat za njih, a sada protiv Francuza takodje nekoliko puta promasi, napucava njihovog golmana u telo , dobija iskljucenje u odbrani, pravi faul u napadu...A igra najvise...Nezamenljiv. Losa igra, na momente ima necega, nedovoljno za dalje...
    (Dejan, 17. januar 2022 21:00)

    Sefe, on nam je jedini desni bek koji nije u kovid protokolu. Zato igra svaku utakmicu stalno i napad i odbranu.
    (Aspera, 17. januar 2022 22:56)

    # Link komentara

  31. I još nešto, pored toga sto smo igrali sa drugom postavom, treba napomenuti ! Momcima svaka cast na svemu, jer od 4-9 januara 9 igraca je imalo koronu i vec posle pet dana vracali su se i treningu i utakmicama, igrali punom snagom ne plaseci se posledica od tako kratkog oporavka ( srce, trombovi .. ) Zaista momcima kapa dole za to, a ne da ih pljujete sram vas bilo !
    (raso, 17. januar 2022 22:54)

    # Link komentara

  32. bravo Crnogorci. Da imamo za koga da navijamo dalje...
    Taman i u zelenim dresovima :)
    (joke, 17. januar 2022 22:53)

    # Link komentara

  33. Nesta vas ne ide komsije u zadnje vreme...jucer szeged pa dejvis kup pa fudbal stara prica...al ko gleda ovo upste..drzi te se zenskog rukometa bar..a ne cekaj i tu nije bilo dobro...ok zenska odbojka to se prati
    (Denis, 17. januar 2022 21:20)

    Pa zenska odbojka je popularnija od muskog i zenskog rukometa zajedno. Mozda jedino kod vas nije tako, ali u celom svetu jeste.
    (Milan, 17. januar 2022 22:46)

    # Link komentara

  34. realnost izgleda ovako i to je to, momci su odigrali u skladu sa svojim mogucnostima, jednostavno mi nemamo kvalitet da se nadomesti izostanak bitnih igraca. ono sto po meni treba uraditi, je da kako znaju i umeju ovi iz saveza zadrze ovog spanca sto duze mogu i da mu puste da umesa prste u mladje kategorije srpskog rukometa, pa da se nadamo za nekih 10 godina da imamo bar kontinuitet ucesca na takmicenjima.
    a ovi sto su umislili da se 30 godina baljezgarija naseg saveza moze ispraviti za 2 godine, evo vam iskompleksiranih komsija na sajtu, pa sa njima nabrajajte sportske uspehe i neuspehe i "nasih" i "njihovih", isti ste tako da cete se lepo slagati, a momke koji su igrali slobodno zaboravite, oni su bar uradili sto je bilo do njih.
    (gao, 17. januar 2022 22:46)

    # Link komentara

  35. Mjesto da iz hiljadu razloga dobijes konjusare i rijesis prolazak, mi se vadimo na Francuzima.. Cave bili i ostali u ovom sportu..
    (Ruke gore, policija, tako glodar akcija..., 17. januar 2022 22:43)

    # Link komentara

  36. Odlična utakmica. Francuzi izvode prekrasne akcije.Srbija skuplja iskustvo i dobro su joj došle ove utakmice protiv Hrvatske i Francuske.Jer protiv velikih se učiš.
    (Tereza, 17. januar 2022 21:19)

    Xaxaxaa
    Kao i vi u kosarci, vaterpolu i sl, protiv SRB...
    Uskoro i u fudbalu..
    (C i n i k, 17. januar 2022 21:28) # Link komentara

    Mi ne igramo fudbal i nismo fudbaleri.
    (Netko iz EU, 17. januar 2022 22:41)

    # Link komentara

  37. Браво Србија! Није се могло више, Француски тим је објективно бољи.
    (Правдољуб, 17. januar 2022 22:34)

    # Link komentara

  38. Cinik ti si sve hahaha. Iskreno vi ste najbolji u sportu. Najbolji u kosarci, odbojci, tenisu, vaterpolu, nogometu, OI i najgluplji narod Europe. Hahahaha. Prvi u svemu hahaha koja ste komedija. Davno sam ja reka da ste dvorske lude balkana
    (BenBodega, 17. januar 2022 22:34)

    # Link komentara

  39. korektno od strane Francuza ..malo smanjili gas da nas ne ponize
    (Tomy Čubura, 17. januar 2022 22:28)

    # Link komentara

  40. U drugom poluvremenu Francuzi uveli na teren rezervu rezerve i čuvali pobedu do kraja meča.

    Ovo što se neki zanose da smo dobili drugo poluvreme po golovima se odmah vidi da nisu gledali utakmicu ili ne znaju taktiku, tek je početak turnira neće Francuzi da rizikuju povrede i kazne.
    (Maki, 17. januar 2022 22:27)

    # Link komentara

  41. Drugo poluvreme smo dobili 19-12, od 42 minuta igrala je Francuska 2 postava ( fantasticni igraci, Min, Lagard, Ricardson ) …. Ako cemo realno ova postava nama koja je dosla na EP je u stvari druga naša postava, tako da 19-12 u drugom poluvremenu nije lose, dobro je sto nisu pali na -12 kada je bilo i doziveli tezak poraz, za to svaka cast ! E sada, pitanje je da je igrala nasa prva postava u prvom poluvremenu ( Milosavljev ( jedini na svetu golman bolji od Zerara ) - Radivojevic- Nemanja ilic - Djordjic - Nenadic - Abutovic - Pesmalbek ) kako bi teklo prvo poluvreme, jer ta postava samo bez Pesmalbeka (umesto koga je igrao Marsenic) i bez Nenadica u Zrenjaninu je istu ovu Francusku bez Karabatica ali sa Remilijem, N Gosanom, Giguom i Abalom dobila pre tacno 1 godinu u Zrenjaninu 27-24 a u kreteju igrala 26-26 !!! Naravucenije je da realno sa Orbovicem, Sretenovicem, Milosavljevicem i malim Radovicem na bekovakim pozicijama zaista niamo imali sta da trazimo protiv Francuza !!!! Bice bolje, ovo je prvi korak , podrska za Djeronu !!!!!
    (raso, 17. januar 2022 22:25)

    # Link komentara

  42. Dugo sam u rukometu, pa da napišem neki red.
    1.Falilo je mnogo igrača, 5 beka i jedan od najboljih golmana na svetu, i startno krilo. Preveliki hendikep, iako su i drugi oslabljeni bili, ali mi nemamo neku veliku širinu, posebno se vidi na bekovskim pozicijama.
    2.Nerealna očekivanja. Jeste bili smo sjajni protiv Francuza, ali su oni tad tempirali formu za Japan, a i verovarno su nas podcenili.
    3.Đirona radi odličan posao. Treba vremena. Mnogo vremena. Ne možete da se ne plasirate na prvenstvo, pa na sledećem očekukejete medalju. Treba da se gradi tim, možda će ako se sve radi dobro, ova ekipa sa dosta mladih talenata koje imamo u najavi, tek za 4-5 godina bude konkurentna. Primer sa Terzićem u odbojci, tek posle 5 godine prva medalja, tek posle 10 godina smo postali sila.
    4.Treba baza i rad sa mlađim kategorijama. Rukomet nam je poluamaterski sport. Većima vas ne zna ni koje prvak, ni ko igra u ligi. Rukomet nije atraktivan, i ono malo dece zainteresovano za sport nam skupe drugi sportovi. I to što se radi sa mlađima , to je ista škola od pre 40 godina, a rukomet je od tada drugi sport.
    Rukomet nam je klinički mrtav već odavno, budimo realni, velike promene su nam neophodne u savezu. A nema ko da ih izvede,a i kad bi imao ne bi makli ovu ekipu. Treba menjati kuću od temelja, a ovo je samo finalni rezultat, koji je realan
    (Gatsby, 17. januar 2022 22:25)

    # Link komentara

  43. Nismo se obrukali naprotiv odigra li muski smo Francuzi su za dve nijanse bolji i kvalitet reprezentacija koja je osvojila sve sto se moze osvojiti.. imaju skoro pa isti sastav... naravno ima nadznake za nas rukomet ali ne jos za medalja.
    (replika, 17. januar 2022 22:25)

    # Link komentara

  44. Хрвати умислили да су нека сила! Брзо ће дома!
    (Правдољуб, 17. januar 2022 22:14)

    Ne znam stvarno ko je umislio Srbi ili Hrvati, a godinu dana slušam da je Srbija postala rukometna velesila s Đironom. Piksi, vidi šta te čeka:D
    (?, 17. januar 2022 22:24)

    # Link komentara

  45. Minus 4 protiv ovakve ekipe, a mi bez dosta igrača i nije tako loše.
    (Ljuba, 17. januar 2022 22:23)

    # Link komentara

  46. navijac@

    To pricamo druze vec deset godina unazad, nikako da dignu glavu i da igraju srcem za grb koji nose i drzavu, tako da to sto kazes nema smisla, ovo se ocekivalo, nisam ni gledao utakmicu ali po izvestaju koji sam procitao, vise nego rutinska pobeda.
    Prosto mi smo neznalice u ovom sportu i barem po meni ne zasluzuju ikakvu paznju!
    (Lucifer Safin, 17. januar 2022 22:23)

    # Link komentara

  47. Srećom nije ni ta kuća daleko, mogu i peške...
    (Drone, 17. januar 2022 22:22)

    # Link komentara

  48. Ako ne znate što je bezobrazluk,
    pročitajte ovih pet naslova (dolje)
    ~~~…~~
    Cupara ~ "Znamo kako da pobedimo Francusku"

    Kukić ~ Pobeda nad Francuskom? Što da ne?

    Kalkulacije ~ poznato kako Srbija može da prođe dalje

    Borzaš ~ "Borićemo se protiv Francuza – nije sve izgubljeno"

    Pešmalbek objasnio kako do podviga protiv Francuske
    (Mantis, 17. januar 2022 22:22)

    # Link komentara

  49. Хрвати умислили да су нека сила! Брзо ће дома!
    (Правдољуб, 17. januar 2022 22:14)

    Ha, ha, ha.....🤪🤪🤪
    (HŽV, 17. januar 2022 22:21)

    # Link komentara

  50. Хрвати умислили да су нека сила! Брзо ће дома!
    (Правдољуб, 17. januar 2022 22:14) # Link komentara

    Šta smo onda mi ako smo najavili sigurnu medalju?!?
    (Sale, 17. januar 2022 22:20)

    # Link komentara

  51. Sta znaci cinik? Dali ljudi mogu da budu cinicni :/
    (crv, 17. januar 2022 22:20)

    # Link komentara

  52. Falio nam samo jedan pogodak do 26, a toliko nam je trebalo.
    (Šteta, 17. januar 2022 22:18)

    # Link komentara

  53. Nisam neki poznavalac rukometa, svaka cast nasim momcima ali razlika je vise nego ocigledna i u kvalitetu i u uigranosti.
    Ne treba ih kuditi, glavu gore, godine su pred vama, naporan rad i posvecenost i da uradite nesto na nekim buducim takmicenjima. Najvise pokazali Cupara, Radivojevic i Kukic ostali slabo jako.
    Bice to dobri igraci za koju godinu.
    Ziveli!
    (navijac, 17. januar 2022 22:16)

    # Link komentara

  54. Crnogorci napravili čudo i prošli dalje, idu na Hrvate hahaha
    (Ideeeeeeeeeeeš, 17. januar 2022 22:15)

    # Link komentara

  55. I posle srbi pametuju kako ženski tim ne valja. Za klasu su bolje, za klasu. Igraju brzo, moderno, hrabro. I rezultati su im bolji.
    (Sasa, 17. januar 2022 22:15)

    # Link komentara

  56. Хрвати умислили да су нека сила! Брзо ће дома!
    (Правдољуб, 17. januar 2022 22:14)

    # Link komentara

  57. Bravo
    (Milos, 17. januar 2022 22:13)

    # Link komentara

  58. Ha ha ha
    (Milos, 17. januar 2022 22:12)

    # Link komentara

  59. Iako je danas sve izgledalo i na momente tuzno ja sam licno optimista. Kad se utakmica lomila mi smo promasivali zicere, koji se ne promasuju, ti golovi bi odveli utakmicu u drugom pravcu. Ja mislim da je razlog za te promasaje mladost i neiskustvo kao i neigranje nekih bitnih igraca. Vec na sledecem prvenstvu sve to moze da se preokrene u nasu korist.
    (AS, 17. januar 2022 22:12)

    # Link komentara

  60. Bravo bre
    (Milos, 17. januar 2022 22:12)

    # Link komentara

  61. Idemo dalje, momci nemaju dovoljno utakmica zajedno. Samo nek ostane Djerona i ekipa na okupu, vremenom ce biti bolje. Kod nas je rukomet bio nevidljiv zadnjih godina, kao i fudbal. Dajmo im vremena. Samo da podsetim domace seronje koje pljuju jer neverujem da su sve hrvati sto nesto seruckaju da smo u regionu najbolji u kosarci, odbojci,vaterpolu, tenisu... Doce i ovo na red, malo strpljenja i vere u ove momke.
    (Srki, 17. januar 2022 22:12)

    # Link komentara

  62. Ipak ti francuzi nisu tako jaki kad nas ovako desetkovane ne mogu da povede sa više od 4 razlike.
    (Đukić, 17. januar 2022 22:11)

    # Link komentara

  63. Kakve to ima veze?
    I Francuzi su pokatočeni srbi.
    Ne sekiraj te sedrage komšije.
    Opet site najbolji na svijetu.
    Kako god okreneš
    (Crna guja., 17. januar 2022 22:11)

    # Link komentara

  64. Francuzi s pola snage.
    (Susjed, 17. januar 2022 22:11)

    # Link komentara

  65. Drugo poluvreme smo dobili 18:13, sto uopste nije lose. Mozda smo vise na Radivojevica trebali da igramo, decko ubija. Svakako, treba verovati u selektora i sa druge strane, vise ulagati u rukomet. Mislim da je nepravedno zapostavljen u odnosu na ostale sportove.
    (..., 17. januar 2022 22:11)

    # Link komentara

  66. @veder
    Koji crni sok,mozda su neupuceni posle kvalifikacija nesto i utripovali,ali realnost je ovo sto smo imali ovde,dovoljno je videti gde nam igraju igraci,ako se ne varam samo jedan igra LS,dalje od toga ne moramo,jednostavno ne mozemo u svemu biti vrhunski,a kakvo nam je stanje u rukometu,kolika je bezparica,koliko generalno nema interesovanja za ovaj sport,koliko niko ziv od klinaca ga vise i ne trenira,mi sa obe seniorske reprezentacije stojimo zapravo mnogo bolje nego sto je realnost,na par golova od najjacih reprezntacija sveta,umesto defetizma treba podrzati momke,pa koliko urade urade,a to sa Djokovicem je klasican primer kada si okruzen ljudima koji ti pune glavu da si Bog,ulizuju ti se bez mere i ukusa realnost je da se izgubis i da srljas iz greske u gresku,to sto imamo ovu opstu histeriju,novinske naslove iz pakla,to je samo jer je u pitanju Novak Djokovic,bilo ko drugi da je na njegovom mestu nikog ne bi bilo briga,ali srecom nece on jos dugo igrati,ostale sportiste realno i ne fermamo bas previse,sto je ispalo za njih dobro jer na miru pametno vode karijere,Jokic,vaterpolisti,fudbaleri,dobar primer kako treba
    (halid, 17. januar 2022 22:10)

    # Link komentara

  67. 29:25
    Ipak ste bolji od nas.
    (BratHrvat, 17. januar 2022 22:00)

    Brate Srbine, da su Francuzi igrali drugo poluvreme ne bi im zabili 18 golova:D
    (?, 17. januar 2022 22:10)

    # Link komentara

  68. Bili smo odlicni u drugom poluvremenu. Razili smo ih s 18-13! Steta da nismo tako igrali u prvom poluvremenu. Auuuuuu
    (Pametnjakovic, 17. januar 2022 22:09)

    # Link komentara

  69. Hrvati kazu rukomet i nogomet. Srbi kazu hendbal i fudbal.
    (Mali Princ, 17. januar 2022 22:09)

    # Link komentara

  70. Tako je bre bravo ha ha ha idemo opa ha ha ha bravo to opa ha ha ha... Bravo
    (Milos, 17. januar 2022 22:08)

    # Link komentara

  71. To su srpski hendbalovci namjerno izgubili kako bi mogli docekati Noleta
    (Mario Hvar, 17. januar 2022 22:08)

    # Link komentara

  72. Korektno su smnjili gas poslednjih 10 min, inace bi bilo 20 razlike. Gde nadjose onog Maslarica? Kapiten? Balvan neopevan.
    (sasa the king, 17. januar 2022 22:08)

    # Link komentara

  73. OK, након квалификација сви смо очекивали више. Нисмо резултатски направили помак, али неке ствари се ипак виде. На црти смо сасвим коректни, с обзиром да одбрана скупља на пивотмену, јер су нам бекови, а нарочито десни нижег квалитета од потребног за овај ниво такмичења. Крила сасвим солидна. Може то и боље али отом потом. Средњи бек Кукић можда и најбољи у тиму уз голмане и ту смо решени за дужи временски период. Е сад, долазимо до главног проблема, десни и леви бек. Од свих њих, само је Борзаш који је најмлађи, показао неки квалитет, остали танко. Попуст има само Милосављевић јер је играо на позицији која није његова. Сретеновић на левом и Орбовић на десном беку једноставно немају потребан квалитет. Изгубили смо шут са девет метара, свака одбрана ће бранити линију од шест метара због тога и пуштати шут са девет јер смо ту најслабији. Да је Ђорђић остао здрав не би смели тако да играју, али шта је ту је. У будућности ту ће бити Милан Милић, Јовица Николић, можда и Милан Јовановић, тако да би та "рупа" уз искуснијег Борзаша требала бити затворена. Дакле, на крају, није било како смо очекивали, али није ни катастрофа епских размера. кад се све сабере, померили смо се са мртве тачке, покушавамо да играмо брже, још да нађемо играче који могу ту брзину да испрате и ето нас при врху. Надам се да никм неће пасти на памет "генијалне" идеје о мењању селектора и сличне глупости. За тим нема потребе. На крају крајева, не прави се Мерцедес за један дан, нити се прави из ината...
    (Штилцована катаболцна, 17. januar 2022 22:07)

    # Link komentara

  74. Bas nemate srece falio vam gol do tolko zeljenih 26
    (gadni, 17. januar 2022 22:06)

    # Link komentara

  75. Karabatić namjerno falivao da ne izgubite velikom razlikom, bilo je vidljivo iz aviona.
    (Karabatić, 17. januar 2022 22:06)

    # Link komentara

  76. Francuski golman ni kriv ni duzan skinuo 179 zicera, ovo drvece na bekovima ga gadjaju u stomak grudi i glavu, izgleda im niko nije rekao da se sut od parket isto racuna...
    (zzbz, 17. januar 2022 22:05)

    # Link komentara

  77. CRNA GORA IDE DALJEEEEEEEEEE U četvrtak igra protiv HRVATSKE!
    (Monte, 17. januar 2022 22:05)

    # Link komentara

  78. Nema senzacije. Francuzi i Hrvati idu dalje.
    (realnost, 17. januar 2022 22:02)

    # Link komentara

  79. Momci su dali sve od sebe. Ovo je prosto drugi nivo igre. Tesko je gledati. Ali,ovo je nasa realnost... Pogledajte nam hale,uslove za treninge. I ovo je uspeh! Gordost je najveca posadt za coveka. Ona nas je razdvojila! Od jednog DNK nacinila razbijenu grupu bez identiteta u svemu sto radimo. U takvim okolnostima,opstaju samo niska cela,jake brade,mutni pogledi. Oni vladaju nasim drzavicama... Mi smo to gordoscu dozvolili,sada se prepucavamo,dok nas svi ostali koji su nas kao decu sporeckali udaraju bez milosti. Sluzimo im kao sparing partneri... Je..es pare,ajde da se udruzimo kao ljudi,da se duhom izdignemo,oprostimo jedni drugima i pocnemo da pobedjujemo kao ljudi. I onda ce i ova boranija da bude obrana kao u stara dobra vremena. Ujedinimo se!!!
    (Maca, 17. januar 2022 22:02)

    # Link komentara

  80. Pobijeda srbije po tradiciji
    (Crna guja., 17. januar 2022 22:00)

    # Link komentara

  81. 29:25
    Ipak ste bolji od nas.
    (BratHrvat, 17. januar 2022 22:00)

    # Link komentara

  82. Znači ovako Francuzima izgleda trening.
    (Tereza, 17. januar 2022 21:59)

    # Link komentara

  83. Srbija pala u finišu utakmice. Nije bilo vremena za preokret.

    Sada donesite zakon i proglasite francuske pisce srpskima.
    (Zoki, 17. januar 2022 21:59)

    # Link komentara

  84. Idemo dalje.Dobili smo Franzuze 5 razlike.Prvo poluvreme ne priznajemo.
    (Whitey, 17. januar 2022 21:59)

    # Link komentara

  85. Nešto se bojim da posle ovakvog debakla u rukometu ne prođemo isto ili slično i u Kataru. Domaći novinari i njihovo lažno uzdizanje u nebesa su naši najveći neprijatelji ikada.
    (Rothmans, 17. januar 2022 21:38)

    Da je samo u sportu tako. Tek ekonomski sto kidamo. Tako makar pisu svaki dan. Samo sto tu niko ne mora da odgovara.
    (VotR2, 17. januar 2022 21:57)

    # Link komentara

  86. Marsenic je trom, spor , maši hiljadu zicera, u odbrani ga bekovi prelaze kao plitak potok, on treba bude neki treci pivot
    (NebaCar, 17. januar 2022 21:57)

    # Link komentara

  87. Šteta, tako je blizu 26 potrebnih golova bila nova europska rukometna sila ;)….
    (prika iz susjedstva, 17. januar 2022 21:57)

    # Link komentara

  88. Veoma losa igra francuza
    (Milos, 17. januar 2022 21:57)

    # Link komentara

  89. Како је кренуло, добро се завршило.
    (ivan, 17. januar 2022 21:57)

    # Link komentara

  90. Ispade na kraju da su nas jedva dobili
    (Sigmund Frojd, 17. januar 2022 21:56)

    # Link komentara

  91. Makar u rukometu i karateu 8 do 10 godina imate priliku da osvojite nacionalnu penziju.
    (Lele, 17. januar 2022 21:55)

    # Link komentara

  92. Ajde malo da budemo korektni, niti smo mi neka sila u rukometu niti mi mozemo ikome da pretimo ,mi mozemo da se borimo i da se trudimo da sto vise puta ucestvujemo bilo na svetskom evropskom prvenstvu i to treba da bude cilj.E sad ako dodje neka generacija da moze nesta da napravi super ako ne ok.Mi vise nemamo taj kvalitet iz nekih davnih godina i to je istina vecina reprezentacija je bolja od nas,mada u odnosu na ranije nastupe vidi se pomak selektor radi dobar posao ne obecava kule i gradove sve svodi na realnost i mi to treba da podrzimo za sad je bitno da budemo na velikim takmicenjima jer krenuo je covek ne od 0 nego od minus beskonacno.
    (Boban, 17. januar 2022 21:54)

    # Link komentara

  93. Zamalo.
    (Mladen Bolf, 17. januar 2022 21:54)

    # Link komentara

  94. U drugom poluvremenu za sad imamo nerešeno. Mislim da je to tajna uspeha. Pustiti protivnika 10 razlike i onda igrati egal drugo poluvreme.
    (Grga, 17. januar 2022 21:54)

    # Link komentara

  95. Ovako mala zemlja, a ovako dominantna u sportu!!! SRBIJA!!
    Imamo najboljeg tenisera na svetu, najboljeg kosarkasa na svetu, najboljeg vaterpolistu na svetu, najbolju odbojkasicu na svetu, najboljeg kosarkasa u Evropi, najbolju kosarkasicu Evropi... Sve u ovom trenutku. Jedino nam je u Evropi Španija konkurencija, ali oni su skoro 10 puta veći, pa opet se žestoko takmičimo.Sad i fudbal kreće
    (Правдољуб, 17. januar 2022 21:53)

    # Link komentara

  96. Xaxaxaa
    Kao i vi u kosarci, vaterpolu i sl, protiv SRB...
    Uskoro i u fudbalu..
    (C i n i k, 17. januar 2022 21:28)

    Kako samo imas obraza... U posljednjih 365 dana Hrvatska je pobijedila Srbiju (redom) u vaterpolu OI, tennisu DC, i sad u rukometu EP!?
    (Jeli te sramota imalo, 17. januar 2022 21:51)

    # Link komentara

  97. Mi smo u rukometu ono sto je San Marino u fudbalu na primer. Kod nas je rukomet amaterski sport!
    (BRE!, 17. januar 2022 21:30)

    pa ne samo u rukometu nego i u fudbalu ste ko san marino
    (tpoo, 17. januar 2022 21:51)

    # Link komentara

  98. Sta su ljudi mislili, da ce se 20g nasih gluposti u rukometu popraviti za 2g? Pazi da se to ne desi. Problem pocinje od mladjih kategorija, kao i u mnogim sportovima, cak i u skoli, ne forsira se kreativnost i individualnost, vec neki kretenski sabloni, lose se selektuju talenti, kaznjavaju se i ne dozvoljavaju greske u ucenju.
    Kada dodje vreme da sistem ne radi, nema ko ga iskoci, svi su stegnuti, u strahu, i igraju ispod mogucnosti.
    Sto se tice rukometa, treba zadrzati Djeronu, ali trebace mu jos dosta vremena da se to sve promeni.
    (drvobradi, 17. januar 2022 21:51)

    # Link komentara

  99. Ivan Livno CRO, 17. januar 2022 21:03
    Francuska da ali hrvatska nije u tom društvu deset godina,samo u vašim snovima,igraju se sa vama kao sa decom.....
    (Buljko, 17. januar 2022 21:13) # Link komentara

    Ne blamiraj se brate.
    Na zadnjem evropskom hrvati bili drugi, a Francuzi 14.
    (Rade, 17. januar 2022 21:51)

    # Link komentara

  100. Gde smo u pravim sportovima?
    Odbojkasice zvanicne evropske i svetske sampionke,
    Odbojkasi zvanicni evropski prvaci i polufinalisti sa svetskog
    Kosarkasi peti na svetu, evropski vicesampioni i Jokic MVP
    Kosarkasice zvanicne evropske prvakinje
    Nama su i kosarkasi i kosarkasice i odbojkasi i odbojkasice u bukvalno skoro svim mogucim takmicenjima u vrhu vec godinama + najbolji teniser sveta
    + Vaterpolisti, hronično, godinama haraju svetom
    Mi smo bukvalno u 5-6 sportova sam krem svetskog sporta godinama
    Samo kmecite ko babe a sa 7 miliona stanovnika imamo nestvarne uspehe u sportu
    Pa u isto vreme imati najboljeg tenisera svih vremena i MVP- ija NBA lige( inace najteze osvojivo individualno priznanje u sportu) je naucna fantastika za 90% drzava sveta!
    (Правдољуб, 17. januar 2022 21:49)

    # Link komentara

  101. Na Areni Vlahović i nema nerviranja.
    (Namćor, 17. januar 2022 21:36)

    divna panenka penaldzije
    (tpoo, 17. januar 2022 21:48)

    # Link komentara

  102. Što nas je slagao onaj Hrvat juče da smo prosečna ekipa?
    (Klo, 17. januar 2022 21:48)

    # Link komentara

  103. Ha ha ha
    (Milos, 17. januar 2022 21:48)

    # Link komentara

  104. @, moj Toni. Sta ti je ovo trebalo?!


    Jeste on je kriv sto niko ne moze zicer da pogodi,marsenic ceo turnir sa sest metara od 10 zicera 2 je dao,komentator ne zna razliku izmedju bekova i krila u rukometu,misli covek da su bekovi ko u fudbalu hahahah
    (Kisna Glista, 17. januar 2022 21:47)

    # Link komentara

  105. Најслабија група!
    (Правдољуб, 17. januar 2022 21:47)

    # Link komentara

  106. Vako ce i sa piksijem brzo spustanje na zemlju pa opet 30 god po jednu vridnu pobijedu let s go champ
    (dalmatinac88, 17. januar 2022 21:46)

    # Link komentara

  107. Sigurno onaj koji je trebao nazvati i reći da pobede nije to uradio?
    (Mali vuk, 17. januar 2022 21:45)

    # Link komentara

  108. Zadnjih 10 godina vas gotovo nigde nema. To je jedina istina, e sad sta je nekome u glavi je vec drugi problem.
    (Gossa placa Zeljko 22, 17. januar 2022 21:26)

    Jesi li bar pokusao uci na wikipediju i provjeriti tocnost svojih informacija. Mislim na ovo '10 godina vas nigdje nema'. Iduci put to napravi, nije lose informirati se o necemu prvo pa onda se pravit pametan, ispadas manje glup.
    (., 17. januar 2022 21:45)

    # Link komentara

  109. Povlačim riječ
    (Džomba, 17. januar 2022 21:45)

    # Link komentara

  110. Vodi Srbija drugo poluvreme. Može se treba stisnuti😉
    (Danko Mihalj, 17. januar 2022 21:45)

    # Link komentara

  111. trenutno je 24:15 za francusku. S kolko golova treba srbija pobijediti da bi isli i hrvati i srbi dalje? Ajmo mozete vi to
    (gadni, 17. januar 2022 21:44)

    # Link komentara

  112. Xaxaxaa
    Kao i vi u kosarci, vaterpolu i sl, protiv SRB...
    Uskoro i u fudbalu..
    (C i n i k, 17. januar 2022 21:28)

    Polako ti sa nogometom, to ste najavljivali i za rukomet pa evo vidis sta se desilo.
    (srbija fudbalski gigant francuzi strepe belgijci placu, 17. januar 2022 21:43)

    # Link komentara

  113. Trzaj?
    (Andrija, 17. januar 2022 21:43)

    # Link komentara

  114. Jesu li vam prazne baterije od lasera iz 2012 da tako lose igrate??
    (Ma bas ce bit medalja za vas, 17. januar 2022 21:43)

    # Link komentara

  115. Xaxaxaa
    Kao i vi u kosarci, vaterpolu i sl, protiv SRB...
    Uskoro i u fudbalu..
    (C i n i k, 17. januar 2022 21:28)

    Uskoro kao u Tenisu?
    (Danilo, 17. januar 2022 21:42)

    # Link komentara

  116. Evo ih ovi što prate rukomet 5-6 dana godišnje,jedva dočekali da krenu sa pljuvanjem.Zašto vređate igrače? Šta, osvojili smo 7-8 medalja u zadnjih 10 godina pa smo sada u šoku... Fali nam prvi golman, levo krilo,levi bek,srednji bek, 2 desna beka... Mi to ne možemo da nadoknadimo.Uništila nas je korona. Preko puta je olimpijski šampion,fali i njima par igrača ali njihova baza je toliko velika da oni to i ne osete...
    (goran, 17. januar 2022 21:42)

    # Link komentara

  117. Ovaj Orbović 5. ešalon ozbiljnog rukometa, znači ne može da mu se desi da promaši golmana. Dečko na levom krilu komotno može stoličku da stavi i sedne, jedino se ovaj momak Kukić nešto trudi i Bogdan koji ima neku ludačku energiju na desnom krilu. Marsenić trom i prespor za ovaj nivo igre, bliži mu se penzija polako, ali se trudi. Još uvek smo mlaki za neke veće domete, videćemo šta budućnost donosi, treba pustiti Španca da nastavi da radi i da se kompletira tim. Nadam se da će ovi prenositi završnicu turnira, pa da uživamo u okršajima najboljih ekipa, priželjkujem lično Dance i Francuze i legendu Hansena još jednom na delu.
    (Gambeeet, 17. januar 2022 21:42)

    # Link komentara

  118. Odlična utakmica. Francuzi izvode prekrasne akcije.Srbija skuplja iskustvo i dobro su joj došle ove utakmice protiv Hrvatske i Francuske.Jer protiv velikih se učiš.
    (Tereza, 17. januar 2022 21:19)

    Xaxaxaa
    Kao i vi u kosarci, vaterpolu i sl, protiv SRB...
    Uskoro i u fudbalu..
    (C i n i k, 17. januar 2022 21:28)



    Mora ti biti teško, srce u domovinu, a tijelo u otadžbini.
    (zg232, 17. januar 2022 21:41)

    # Link komentara

  119. Ok, nismo rukometna sila i nznm kakav problem neki imaju?
    Vazno je igrati i sticati iskustvo, bice bolje.
    (C i n i k, 17. januar 2022 21:26)

    pa kud ces bolje nego da ga stjeces protiv najboljih...
    (Orbiter, 17. januar 2022 21:41)

    # Link komentara

  120. Auuuu. Sudije vas izmasakrirase.
    (Hr, 17. januar 2022 21:41)

    # Link komentara

  121. Kaže ovaj na rts u da je ovo najteža grupa na evru?!?
    (Jel ovjdaj realan, 17. januar 2022 21:30)

    Pa realno, u vasem slucaju i jeste. Hahahahaha
    (Ajmo dzidzi, 17. januar 2022 21:41)

    # Link komentara

  122. Стварно би супер било да после толико година неучествовања дођемо и освојимо титулу али то у стварности се не дешава. Без обзира на све, ово сматрам успехом јер смо коначно успели да се пласирамо. За нешто више од овога једноставно немамо довољно квалитета. После првенства једа озбиљна анализа да се уради и да се види шта мора да се мења како би били још бољи. Селектора задржати. Ож
    (Навијач, 17. januar 2022 21:41)

    # Link komentara

  123. Dajte srbe da se igramo.
    (Idemo do finala, 17. januar 2022 21:39)

    # Link komentara

  124. Komentator na javnom servisu je 7x pricao o tome kako smo desetkovani i kako je ovaj imao koronavirus i ostalo.. a da pre toga kaze kako ne trazi alibi. Covek nema o cemu da prica, nije obucen za ovaj sport, ne znam zasto ga guraju?! Samo kukanje neko...
    (johnny b, 17. januar 2022 21:38)

    # Link komentara

  125. Kod Srba je sve laž i zavaravanje, a onda šok u Melburnu, šok u Segedinu, šok ovde šok onde... Srbi narod najgluplji u Evropi, lošIQ 90,al' zato misle da su nebeski narod i da su svi protiv nas, a mi jedini ispravni, da, ali prvi smo u budalesanju, glupiraju, inatu prema drugima... A kad tamo suština je bolna:poslednji u Evropi.
    (veder, 17. januar 2022 21:38)

    # Link komentara

  126. Zadivljen sam srčanom borbom naših da izvuku jednocifren rezultat. Sve i ako ne uspeju u tome, a verovatno hoće jer Francuzi su se ozbiljno opustili, oni su naši heroji i treba ih dočekati pred Skupštinom.
    (expert, 17. januar 2022 21:38)

    # Link komentara

  127. Dajte srbe da se igramo.
    (Idemo do finala, 17. januar 2022 21:38)

    # Link komentara

  128. Za deset godina rukometaši i Nole da osvoje zlato!
    (Brizbejn 2032., 17. januar 2022 21:38)

    # Link komentara

  129. Nešto se bojim da posle ovakvog debakla u rukometu ne prođemo isto ili slično i u Kataru. Domaći novinari i njihovo lažno uzdizanje u nebesa su naši najveći neprijatelji ikada.
    (Rothmans, 17. januar 2022 21:38)

    # Link komentara

  130. @Najslađe je kad poraz Srbije vodi Hrvatsku izravno u drugi krug.
    (Balić, 17. januar 2022 21:25)

    A jos sladje ce biti kad vas budu preslusavali u nastavku takmicenja a mi gledali i nasladjivali se,od nas nije niko nista ovekivao tj bas se ovo i ocekivalo,a vi se lozite a u zescem padu ste sto se tice rukometa.
    (Kisna Glista, 17. januar 2022 21:37)

    # Link komentara

  131. Na Areni Vlahović i nema nerviranja.
    (Namćor, 17. januar 2022 21:36)

    # Link komentara

  132. Odličan trening..
    (Boby, 17. januar 2022 21:35)

    # Link komentara

  133. Nenadicu sramoto!
    (šerif D.Stankelić, 17. januar 2022 21:35)

    # Link komentara

  134. Stižete ih ako oni ne budu htjeli igrati zadnjih deset minuta.
    (Jozo Domobran, 17. januar 2022 21:34)

    # Link komentara

  135. Francuska da ali hrvatska nije u tom društvu deset godina,samo u vašim snovima,igraju se sa vama kao sa decom.....
    (Buljko, 17. januar 2022 21:13)

    Tako je Buljko!
    Evo polufinala Hrvatske zadnjih 10 godina, od 2012.
    Euro 2012 bronca
    Euro 2014 cetvrti
    Euro 2016 bronca
    Euro 2020 srebro
    Svjetsko 2013 bronca
    Svjetsko 2017 cetvrti
    OI 2012 bronca
    Dakle, od 14 velikih natjecanja u zadnjih 10 godina igrali smo u 7 polufinala. Postotak prolaznosti u polufinale 50%. Katastrofa, planiram mjenjat drzavljanstvo koliko smo grozni.
    (jako smo losi, 17. januar 2022 21:34)

    # Link komentara

  136. Nema nade za pobjedu.
    (francuzi prejaki, 17. januar 2022 21:32)

    # Link komentara

  137. Kaže ovaj na rts u da je ovo najteža grupa na evru?!?
    (Jel ovjdaj realan, 17. januar 2022 21:30)

    # Link komentara

  138. Mi smo u rukometu ono sto je San Marino u fudbalu na primer. Kod nas je rukomet amaterski sport!
    (BRE!, 17. januar 2022 21:30)

    # Link komentara

  139. Sramotno suđenje protiv nas u oba meča... A ovi odozdo poterali Noleta... Ne umeju drugačije da nas zaustave nego krađom i manipulisanjima! Pu belosvetski miševi!
    (roki pazarac, 17. januar 2022 21:17)

    da. kako smeju da igraju sa oslabljenim timovima protiv nas? šta nemaju neke kadete ili juniore, ili bar igrače sa posebnim potrebama da nam pošalju?
    nema bre smisla ovo. neću se igram više…
    (dude, 17. januar 2022 21:30)

    # Link komentara

  140. Gdje su sad svi oni koji su pisali kako će Srbija i Francuska lagano proći dalje? Nastao neki muk, kao i u nogometu, letimo i onda padnemo na kljun :)))))))))
    (XXX, 17. januar 2022 21:30)

    # Link komentara

  141. Koji q učestvuju na ovim takmičenjima?

    Šta je poenta?
    (veliki štrumpf, 17. januar 2022 21:29)

    # Link komentara

  142. Ovo je rukomet, jos nizeg kvaliteta ( nema bekova ni suta sa 9) od Metaloplastike 1984!.
    Srbiji u igri sa loptom, ne odgovaraju brza i kolektivna igra. Sporo i individualno to je Srbija.
    (sin lovca na medvede, 17. januar 2022 21:29)

    # Link komentara

  143. Mnogo ste poleteli komšije, dobili Francuze u nekim kvalifikacijama ili čemu već pa pomislili sad smo sila... Ovo je povratak u realnost. Ista stvar će da se desi u Kataru.
    (Pero Dijetlic, 17. januar 2022 21:28)

    # Link komentara

  144. Ovako ce biti i u nogometu skupina plafon
    (dalmatinac88, 17. januar 2022 21:28)

    # Link komentara

  145. Odlična utakmica. Francuzi izvode prekrasne akcije.Srbija skuplja iskustvo i dobro su joj došle ove utakmice protiv Hrvatske i Francuske.Jer protiv velikih se učiš.
    (Tereza, 17. januar 2022 21:19)

    Xaxaxaa
    Kao i vi u kosarci, vaterpolu i sl, protiv SRB...
    Uskoro i u fudbalu..
    (C i n i k, 17. januar 2022 21:28)

    # Link komentara

  146. Orbović...au prijatelju... koji je tvoj kvalitet? Brzina, preciznost, odbrana...sta covece?
    (hahaha, 17. januar 2022 21:27)

    # Link komentara

  147. E, moj Toni. Sta ti je ovo trebalo?!
    (Hrundi Bakshi, 17. januar 2022 21:27)

    # Link komentara

  148. Sreća da su Francuzi promašili šta su promašili jer bi već sad bilo 20 razlike.
    (Đorđe, 17. januar 2022 21:27)

    # Link komentara

  149. Ok, nismo rukometna sila i nznm kakav problem neki imaju?
    Vazno je igrati i sticati iskustvo, bice bolje.
    (C i n i k, 17. januar 2022 21:26)

    # Link komentara

  150. Mikizg, Hrvatska ni u snovima ne moze da ima vise medalja od Francuza. Ni u snovima. Zna se dobro ko je najbolja reprezentacija svih vremena i ko je najbolji rukometas svih vremena. Ajmo samo argumenta radi. Francuzi 3 olimpijade, 6 svetskih prvenstva, 3 evroska. Hrvatska, dve Olimpijade, jedno svetsko bez zlata na Evropskom. Zadnjih 10 godina vas gotovo nigde nema. To je jedina istina, e sad sta je nekome u glavi je vec drugi problem.
    (Gossa placa Zeljko 22, 17. januar 2022 21:26)

    # Link komentara

  151. Dve najlosije reprezentacije Srbija i Ukrajina. Jad i beda....
    (RUMENIge, 17. januar 2022 21:26)

    # Link komentara

  152. Najslađe je kad poraz Srbije vodi Hrvatsku izravno u drugi krug.
    (Balić, 17. januar 2022 21:25)

    # Link komentara

  153. sad će naši da zapnu i pobede sa jednim golom toliko nam treba
    (nesa, 17. januar 2022 21:24)

    # Link komentara

  154. Jel Radivojević izginuo?
    Na terenu nije.
    (Neša, 17. januar 2022 21:24)

    # Link komentara

  155. Licno da sam na mestu ovi momaka nikada za reprezentaciju nebi igrao.Neznam nisam spreman i kraj.Trcis treniras i dodjes da se neko poigrava sa tobom ovako.Allo ljudi evropa te gleda blamiras se pokupi se idi nije ova igra za vas.
    (Realnost, 17. januar 2022 21:24)

    # Link komentara

  156. ahahahahahahahahhaha... sunce ti j...m Al si me nasmijao!!! Hahahhhahahahahahahahahabahahahabahababsbsb

    kako da dobijemo utakmicu pored ovakvog sudjenja??? momci svaka cast vi ste nasi sampioni, da nije bilo onakvog sudjenja protiv hrvatske i sada protiv francuske vjerovatno bi bili u finalu eura. ne mogu nam nista samo uz pomoc sudija mogu da nas dobiju
    (Borisa, 17. januar 2022 20:53)
    (MinusPlus, 17. januar 2022 21:23)

    # Link komentara

  157. pa šta bi, zar ne reče onaj jutros znamo kako da pobedimo Francuze, jel to nisu hteli iz inata ?!
    (Djordje, 17. januar 2022 21:23)

    # Link komentara

  158. Možda ova trauma može čoveka trjno da ošteti? Majko mila!
    Za sve su krivi prokleti novinari i portali koji kod naroda stvoriše lažnu nadu i sa Hrvatima i sada sa Francuzima pa oni nisu normalni alooo…oo
    (Mile, 17. januar 2022 21:23)

    # Link komentara

  159. Sta im Francuzi rade. Ono je sramota.
    (Danica, 17. januar 2022 21:23)

    # Link komentara

  160. @Gossa placa Zeljko

    slabo ti pratis ovaj sport, 90% vrhunskih eksperata u komentarisanju, kaze da nam i ta 4 prva beka zaostaju 20god za modernim rukometom.
    (gao, 17. januar 2022 21:23)

    # Link komentara

  161. Jel se igra hokej il' rukomet
    (Milorad, 17. januar 2022 21:22)

    # Link komentara

  162. Mogao je Orlovic da bude izbacivac,barmen, diler,sta god, ali iz potpuno neobjasnjivih razloga se pretvara da je rukometas.Doduse ni ostali nisu mnogo bolji.
    (Sima Strahota, 17. januar 2022 21:21)

    # Link komentara

  163. Naša posla, uvek jaki na rečima, ali samo na rečima.
    Kad treba pokazati ono šta treba imati u gaćama mi se u. eremo.
    (Stevica, 17. januar 2022 21:21)

    # Link komentara

  164. Raspad sistema. Ja kapiram da nam fali 7-8 igraca, da nas je korona sasekla, da imamo 5 debitanata, ali kao da ne igramo isti sport sa Francuzima. Mi igramo rukomet kao SSSR iz 1972. godine. Krila nam ne postoje, ne đoze lopta da dodje do njih, spori smo kao puzevi, protok lopte ne postoji, pa ne mozemo ni visak da napeavimo. Nemam mi vise bekove i srednjake suterenu razbijace kao Bojinovoca, Momira Ilica, Vujina, Sesuma, Nenadica pa da igramo takav rukomet. Sad smo sitni i slabi na bekovima, a njih forsiramo. Da ne pricam da ovi igraci nisu kalibar gore navedenih Mi sa igracem vise ne mozemo da damo gol, ne mozemo visak na krilu da napravimo, a primimo dva za to vreme. Sto je najgore, sto kad smo fit u glavi i kad su svi zdravi mi mozemo da odigramo kako treba, ali ovako smo zesci prosek, cak sta vise ispod proseka. Ja cu uvek dati podrsku Djeroni i momcima, i relano je da je on dosao da pokusa da napravi tim za Svetsko prvenstvo i OI... Ovo je prerano za pokazati neki napredak, koji je vidan svakako, sa debitantima i podmladjenom ekipom, ali me brine malodusnost i ovako spora i bezidejna igra.
    (milan26, 17. januar 2022 21:21)

    # Link komentara

  165. Prvo mi je bilo drago,a sada mi je vas iskreno žao.Ovi se sprdaju sa vama.
    (Jonny, 17. januar 2022 21:20)

    # Link komentara

  166. Nesta vas ne ide komsije u zadnje vreme...jucer szeged pa dejvis kup pa fudbal stara prica...al ko gleda ovo upste..drzi te se zenskog rukometa bar..a ne cekaj i tu nije bilo dobro...ok zenska odbojka to se prati
    (Denis, 17. januar 2022 21:20)

    # Link komentara

  167. @Марко
    Imali smo mi dobre generacije i kasnije,generacija Lapcevica,Bojinovica,Ratka Nikolica,Golica,gde su problem bili ili selektori koji su menadzerisali poput Cvetkovica ili Vujovica,ili bili izgubljeni u vremenu i prostoru poput onog Hanasnefendica,takodje sve ove godine nismo imali krstenog srednjaka,to srebro kod nas koje pominjes jeste u neku ruku posledica domacinskog sudjenja ali kljucno je bilo sto je tadasnji selektor maltene izmislio Cuturu od 37 godina,koji je povezao linije pa smo jedini put imali racionalne Vujina i Momira Ilica koji se nisu ispucavali vec su igrali kao u svojim klubovima,inace nek veceras izgubimo 20 razlike danas,treba ostaviti Spanca na duze staze,prosto ovo nije normalno prvenstvo,plus igramo sa b timom,fali prvi golman,startno levo krilo,startni srednji bek,oba leva,oba desna,plus glavni u odbrani,to bi bila druga prica sa iskustvom Nenadica,Abutovica,Zelenovica,sa Milosavljevim na golu(Cupara nije taj nivo),tako da ne treba pljuvati nikoga,vec na osnovu ovoga videti ko je tu kalibar za dalje,pa dogodine nadam se sa kompletnim timom da pokazemo sta znamo i umemo.
    (hercegovac, 17. januar 2022 21:20)

    # Link komentara

  168. Pa nismo mi platili Raffale da bi oni vama pustili....
    (Hrvoje, 17. januar 2022 21:01)

    Extra komentar a ima još mnogo duhovitih. Ajd da i ja pokušam.
    Što nas je slagao onaj Hrvat juče da smo prosečna ekipa?
    (Taca, 17. januar 2022 21:20)

    # Link komentara

  169. Ne volim da vredjam sportiste,ali ovi nasi rukometasi su osim sto veze nemaju jako losi ljudi,jer samo necovek moze ovako bezobrazno da se ponasa na terenu.Istina je da su nam treneri losi,ali igraci su jos gori.Ej prete Francuzima,a ne znaju zicer da pogode.Pa mars u skole rukometa to da naucite smradovi jedni.
    (BGD, 17. januar 2022 21:20)

    # Link komentara

  170. Francuska da ali hrvatska nije u tom društvu deset godina,samo u vašim snovima,igraju se sa vama kao sa decom.....
    (Buljko, 17. januar 2022 21:13)

    Zaboravio si da je Hrvatska na prošlom Euru bila druga. Ovo večeras nije poigravanje, nego Bikkake:D
    (?, 17. januar 2022 21:20)

    # Link komentara

  171. Toliko od Đerone. Ne ide Španac sa srpskim mentalitetom...
    (ja, 17. januar 2022 21:19)

    # Link komentara

  172. Svi su protiv srba
    (Dejan, 17. januar 2022 21:19)

    # Link komentara

  173. Golman Francuske pola čovek pola hobotnica!
    (Dzoni, 17. januar 2022 21:19)

    # Link komentara

  174. Dugo nisam video igrača koji, dal od straha, dal' manjak inteligencije, ima samo plan A da baci loptu igraču kojem je namenio i to toliko providno...čini mi se da mu se Francuzi smeju???
    (Kornjača Rade, 17. januar 2022 21:19)

    # Link komentara

  175. Odlična utakmica. Francuzi izvode prekrasne akcije.Srbija skuplja iskustvo i dobro su joj došle ove utakmice protiv Hrvatske i Francuske.Jer protiv velikih se učiš.
    (Tereza, 17. januar 2022 21:19)

    # Link komentara

  176. Ajde sad da se pravu planovi kako će igramo finale u Kataru.....
    (deniro, 17. januar 2022 21:18)

    # Link komentara

  177. Sa turnira nas izbacio Orbovic koji protiv Hrvatske krajem prvog poluvremema pravi nekoliko uzastopnih greski i preokrece rezultat za njih, a sada protiv Francuza takodje nekoliko puta promasi, napucava njihovog golmana u telo , dobija iskljucenje u odbrani, pravi faul u napadu...A igra najvise...Nezamenljiv. Losa igra, na momente ima necega, nedovoljno za dalje...
    (Dejan, 17. januar 2022 21:00)

    Ne daj boze rec da su protivnici bili bolji
    (x, 17. januar 2022 21:18)

    # Link komentara

  178. Ako Srbija pobijedi sa +8 ili vise dalje idu Srbija i Hrvatska.
    Ajmo Srbija.
    (+8, 17. januar 2022 20:51)

    To samo u nekom paralelnom univerzumu !
    (JPR24, 17. januar 2022 21:18)

    # Link komentara

  179. Dno je dotaknuto posle 1999 i Egipta, sunovrat totalni vec 20 i kusur godina, u kome ne vidim lepšu buducnost dugo dugo.. Jednostavno moramo prihvatiti realnost da smo prosečna ekipa daleko od vrha, i da se nemamo čemu nadati ovakvom sporom igrom, i promasenim zicerima i greškama u napadu, i sporom tranzicijom..
    (Darko, 17. januar 2022 21:18)

    # Link komentara

  180. Cupara, Kukić, Orbović, Radivojević, Marsenić očaj živi!
    (Rile, 17. januar 2022 21:17)

    # Link komentara

  181. Šta bi sa favoritima za medalju večeras?
    Šta nisu došli na meč?
    Prpa bato?
    (Vamos, 17. januar 2022 21:17)

    # Link komentara

  182. Sramotno suđenje protiv nas u oba meča... A ovi odozdo poterali Noleta... Ne umeju drugačije da nas zaustave nego krađom i manipulisanjima! Pu belosvetski miševi!
    (roki pazarac, 17. januar 2022 21:17)

    # Link komentara

  183. Ovo je zastrašujuće ljudi moji. Trauma do kraja života.
    (Mali, 17. januar 2022 21:17)

    # Link komentara

  184. Cek hrvata je duplo manje a imaju duplo bolje rezultate kako to?2 olimpijade svetska...u fufbalu da ne pricam...kako to kako to...pa sta nije srb evropski brazil...mora da je savez ili sudije
    (Marko, 17. januar 2022 21:17)

    # Link komentara

  185. Dokle god je glavna vest Jokic od ostalih sportova nema nista.
    (nenad, 17. januar 2022 21:17)

    # Link komentara

  186. Jedan Mile Isaković kao vihorno krilo je davao po 10-15 golova po utakmici i bi olimpijski, svetski prvak kao i klupski prvak Evrope sa Metaloplastikom iz Šabca. Ovde u 3 utakmice nije bilo ni jedne akcije za krilo. O golovima sa te pozicije da ne pričamo. Mi smo pre 40 godina igrali rukomet kao u 2022 a sad igramo rukomet iz 1984. Nemojte mi pričati da su tad bila druga vremena. Ovo je rvanje i nema veze sa sportom…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 17. januar 2022 21:16)

    # Link komentara

  187. Kalav bre rukomet, videcete kad nas Nole razbuca sve klince veceras u parkicu…
    (zlatno doba se placa, 17. januar 2022 21:16)

    # Link komentara

  188. Aj mi da se vratimo na Noleta.
    (Seek & Destroy, 17. januar 2022 21:16)

    # Link komentara

  189. Bum tras,bolno otreznjenje,i povratak u realnost! Mnogi su poleteli visoko,i imali nerealna ocekivanja,posle kvalifikacija,ali ovo je pravo stanje stvari!Jos je i korona pogorsala sve,ali ne bi bilo mnogo drugacije! Budimo realni!
    (Baša Mrkalj, 17. januar 2022 21:15)

    # Link komentara

  190. Toliko slušamo ovih dana o talentu Kukica, vrhunski srednjak, ništa nismo videli od njega ova 2 meča, osim grešaka
    (M, 17. januar 2022 21:08)

    Covek svaku utakmicu namesti po 7-8 golova, to sto pivoti, a i desni bek, znaju samo odbranu da igraju pa skoro sve ispromasuju je druga prica.
    (Aspera, 17. januar 2022 21:15)

    # Link komentara

  191. Dva puta prave igraca vise sa igracem manje…
    (Srdjan, 17. januar 2022 21:15)

    # Link komentara

  192. i nista prvi krug napolje kao uvek bedo
    (line, 17. januar 2022 21:14)

    # Link komentara

  193. Jeste stavili na prijenos oznaku da je ovo samo za starije od 18 ?
    (peronospora, 17. januar 2022 21:14)

    # Link komentara

  194. Jel savez?dal su mozda sudije?uvek isto...isto kao fudbal zadnjih 30 godina...savez sudije uvek isto...a mozda samo mozda nema tu neki kvalitet??dakle ako ti je najbolji igrac benfica a ostalim protivnicima ekipa igra psg barca kiel onda je mozda i to???ali mora ipak da je do saveza jer savezi komsija nemaju korupciju...i italija u fudbalu nema kriminal a mamic je cvece...uvek isto...pa kako da se ima sanse dal se moze da shvati da kukic i sms recimo nisu isto sta i mem i mbape ili modric i cindric...dakle benfica i lazio se ne mogu da mere sa realom i barcom i tacka...
    (Darko, 17. januar 2022 21:14)

    # Link komentara

  195. Francuzi pet isključenja u prvom poluvremenu i poigravaju se s Đironom. Previše ste poletjeli, polako malo isti scenarij vas čeka i s onom japanskom zvezdom na klupi.
    (?, 17. januar 2022 21:14)

    # Link komentara

  196. Za dooooooooom! Beee…ee žiii…ii
    (Srpski poklič, 17. januar 2022 21:14)

    # Link komentara

  197. kakvi luzeri
    (rejfd, 17. januar 2022 21:14)

    # Link komentara

  198. Jedino sta vredi je Cupara.
    (Mićo, 17. januar 2022 21:14)

    # Link komentara

  199. Sa koliko razlike idemo dalje?
    (Volim i ja vas, 17. januar 2022 21:14)

    # Link komentara

  200. Srbia 25 Francska 32 zivi bili pa videli !!
    (Gina, 17. januar 2022 20:01)

    DAJ BOZE da bude sad tako hahahah.
    (Milan, 17. januar 2022 21:14)

    # Link komentara

  201. Pa srpski igraci su prije par dana govorili da ce pobjediti i Hrvatsku i Francusku, a i jedni drugi im ocitali lekciju i pokazali zasto su godinama najbolje reprezentacije u svijetu! Srbi ucite sta je moderan rukomet!
    (Ivan Livno CRO, 17. januar 2022 21:03
    Francuska da ali hrvatska nije u tom društvu deset godina,samo u vašim snovima,igraju se sa vama kao sa decom.....
    (Buljko, 17. januar 2022 21:13)

    # Link komentara

  202. slepci
    (Obavestajac.., 17. januar 2022 21:13)

    # Link komentara

  203. Šta je ovo?Šaljite decu na spavanje!
    (deniro, 17. januar 2022 21:03)

    bit ce bolje drugo poluvrijeme...Francuzi micu nogu sa gasa...odmarat ce malo,eto vam prilike doci na nekih 4-6 golova ,a Francuzi i jace ekipe ostavljaju na toliko....
    (Orbiter, 17. januar 2022 21:13)

    # Link komentara

  204. Bice 38:14 do kraja
    (toliko, 17. januar 2022 21:13)

    # Link komentara

  205. Teorija kaze da nam je dosta i minimalna pobeda ako damo 26 gola. Jel su to mislili iz četiri utakmice ???
    (Bumerang, 17. januar 2022 21:13)

    # Link komentara

  206. Ovi u 5 minuti vade Karabatića i čuvaju ga za prave utakmice
    (Dragan, 17. januar 2022 21:12)

    # Link komentara

  207. Boze koja bruka i sramota na poluvrjemu gubiti 9 razlike, a Kukic neki dan kaze pobjedit cemo i Hrvatsku i Francusku, hahahah
    (Ivan Livno CRO, 17. januar 2022 21:12)

    # Link komentara

  208. Najači smo uvek pred bitku, a kad bitka dođe, ko u svemu.
    (Milorad, 17. januar 2022 21:12)

    # Link komentara

  209. Pa da se skupi moj ulaz bolje bi odigrali od ovih glumaca.
    (Bez pokrića, 17. januar 2022 21:11)

    # Link komentara

  210. Nije to za nas!! Katastrofa!!
    (SAŠA FRANKFURT, 17. januar 2022 21:11)

    # Link komentara

  211. Ajmo komšije
    (Maratonac1234, 17. januar 2022 21:10)

    # Link komentara

  212. Vratiše nas na fabrička podešavanja.
    (Nesha, 17. januar 2022 21:10)

    # Link komentara

  213. Izvedi Orbovica i Marsenica, pa onda mozda i imamo sansu za castan poraz.
    (Duka BGD, 17. januar 2022 21:09)

    # Link komentara

  214. Predlažem I'm da ne igraju drugo poluvreme...ovo je ispod svakog nivoa tolerancije. Treba im zabraniti da igraju rukomet. Sedam golova za poluvreme, sram ih bilo.
    (Fenomen, 17. januar 2022 21:09)

    # Link komentara

  215. Kada je doček rukometaša? Hoće biti zajednička proslava sa Đokovićem?
    (Sibir, 17. januar 2022 21:09)

    # Link komentara

  216. ja pomislio ide nad bolje ono samo nad gore nemamo mi kvaliteta sa ovu igru
    (hfs, 17. januar 2022 21:09)

    # Link komentara

  217. Bravo Francuska
    (Zoran, 17. januar 2022 21:09)

    # Link komentara

  218. 7 golova u poluvremenu!?!
    Jel to realno?????
    (Ćane, 17. januar 2022 21:09)

    # Link komentara

  219. Pa srpski igraci su prije par dana govorili da ce pobjediti i Hrvatsku i Francusku, a i jedni drugi im ocitali lekciju i pokazali zasto su godinama najbolje reprezentacije u svijetu! Srbi ucite sta je moderan rukomet!
    (Ivan Livno CRO, 17. januar 2022 21:03)

    Ipak igramo bez 10 igraca...samo kazem.
    (urke, 17. januar 2022 21:08)

    # Link komentara

  220. Toliko slušamo ovih dana o talentu Kukica, vrhunski srednjak, ništa nismo videli od njega ova 2 meča, osim grešaka
    (M, 17. januar 2022 21:08)

    # Link komentara

  221. 1. Sada vidite sa kakvom silom igraju i biju hrvatski Kauboji?
    2. Znate li da Hrvatska u rukometu ima više medalja od Francuske?
    (Mikizg, 17. januar 2022 21:08)

    # Link komentara

  222. Orbovic i francuski golman resili utakmicu vec sada,cisto da se ne gleda drugo poluvreme...
    (Jel moze gore, 17. januar 2022 21:08)

    # Link komentara

  223. Ajmo u poluvremenu da se koncentrišemo i ponovo izračunamo kalkulacije za prolaz! Na papiru sigurno matematički prolazimo! Šteta što ne postoji Evropsko prvenstvo u kalkulisanju tu smo jaki a ne ovo da mora da se igra na terenu nešto
    (mister, 17. januar 2022 21:08)

    # Link komentara

  224. Kad reprezentacija nema boljeg beka od Orbovića...onda je to zaista tužno😥😥😥
    (Južni front, 17. januar 2022 21:08)

    # Link komentara

  225. Ma i mi smo smo sa druge planete...
    (Peto RI, 17. januar 2022 21:07)

    # Link komentara

  226. Gledam na Areni, pustim na telefonu na RTS da vratim neki snimak, da vidim neki sporni trenutak, kad komentator na RTS-u kaže: školska akcija Francuza, a ono nešto izvrteše Francuzi, i napraviše dobar višak dodavanjem iza leđa (inače to se dodavanje "uči u školi rukometa"), a zatim dodavanje sa krila na krilo, tzv. cepelin (po meni najzahtevnije dodavanje, asistencija za gol, a to dodavanje se tek "uči u školi rukometa").
    (Sića, 17. januar 2022 21:07)

    # Link komentara

  227. Bolji je njihov golman od našeg. Teško da ćemo da preokrenemo ovo u drugom poluvremenu. Jedino ako njihov golman se povredi. Ja još verujem da ćemo da osvojimo titulu nekako.
    (BRAČNI DRUG, 17. januar 2022 21:07)

    # Link komentara

  228. kukic uzas
    (bogd, 17. januar 2022 21:07)

    # Link komentara

  229. Ovaj naš levi vanjski nije imao mesta u Spačvi a igra u reprezentaciji.E svašta.
    (bajum badum, 17. januar 2022 21:06)

    # Link komentara

  230. Samo da Francuzi izdrže drugo poluvrijeme ...
    (Marko, 17. januar 2022 21:06)

    # Link komentara

  231. Imate ih drugo poluvrijeme, vidi se iz aviona da ste bolji
    (Pozz iz Zg, 17. januar 2022 21:06)

    # Link komentara

  232. 13 minuta bez gola to rukomet kakav spanac kakvi bakraci veze nemamo
    (opg, 17. januar 2022 21:06)

    # Link komentara

  233. Jos jedan sport u kojem zaostajemo jedno 20 godina. Pogledaj ti motoriku nasih igraca, tela, agilnost, pa cepanice covece. Ovog Mahea nema ko da stigne covek napravi fintu iscima nam celu odbranu, u prvom koraku zaostajemo vecito. Trener nije madjionicar.
    (rodjaksasela, 17. januar 2022 21:06)

    # Link komentara

  234. Naravno svim srcem uz naše ali ovo je tuga od ekipe
    (Zeljko, 17. januar 2022 21:05)

    # Link komentara

  235. Uf tesko cete stradat veceras. Tesko
    (Daso, 17. januar 2022 21:05)

    # Link komentara

  236. Lepo rekoh, igraci koji nam fale su nezamenljivi. Jednostavno, nama prva 4 beka ne igraju. Ne jedan, vec 4. Nenadic, Djordjic, Arbutovic i Zelenovic. U ovoj ekipi su nam samo centri, golmani, i ajde da kazem krila ok, mada nam fali i prvo krilo. Mi bez glavnih bekova nemamo sta da trazimo. Jednostavno, momci koji igraju ovo prvenstvo nisu na nivou, ali mi bolje nemamo. Selektor da ostane, neka ga tu, dobro radi. Za koju godinu mozda bude nesto od nas. Do tada smo samo ekipa za nabijanje gol razlike i nista drugo.
    (Gossa placa Zeljko 22, 17. januar 2022 21:05)

    # Link komentara

  237. Jesmo oslabljeni, ali nismo baš toliko napredovali kako su neki pričali. Prva faza evropskog prvenstva je naša realnost, plasman na svetsko je premija, a o Olimpijskim igrama je smešno pričati. Mnogo smo poleteli posle Ukrajine.
    (zivota, 17. januar 2022 21:05)

    # Link komentara

  238. Marsenić obična nula 3 čista zicera fulao žao mi Džerone nije čovek to zaslužio
    (Jovo, 17. januar 2022 21:05)

    # Link komentara

  239. Стижемо их.
    (ivan, 17. januar 2022 21:05)

    # Link komentara

  240. Nema ništa od prolaza Srbije. Možda je prerano to kazati ali Francuzi su već na +19 u 26 min. a Srbija je više od 10 min. bez pogotka. Uz to Francuzi nisu zabili sedmerac, i dva puta prazan gol i još neke prilike. Znači Francuzi su mogli imati i veću razliku tako da nije realno očekivati pobjedu Srbije. Ali i Srbija je imala nerealizivanih prilika pa možda ovo i nije realna slika snage Srbije. Srbija može bar smanjiti razliku ako ne i pobjediti.
    (Ross, 17. januar 2022 21:05)

    # Link komentara

  241. kakav blam
    (bcd, 17. januar 2022 21:05)

    # Link komentara

  242. a neko se ponadao dace da nas puste, vec krenule kalkulacije
    (lux, 17. januar 2022 21:05)

    # Link komentara

  243. Sa koje na koju stranu napadaju nasi plavi.
    (bla bla, 17. januar 2022 21:05)

    # Link komentara

  244. Auuuuu braćo, trpanjeeeee
    (Mali mate, 17. januar 2022 21:04)

    # Link komentara

  245. Ljubitelji rukometa u srbiji gledaju pravi rukomet tek kad nasi ispadnu sa prvenstva,ipak treba videti sta spanac moze kad se igra u najjacem sastavu koji in odabere,al realno ni u najjacem sastavu mi smo druga liga sa hrvate a pogotovo francuze.
    (Kisna Glista, 17. januar 2022 21:04)

    # Link komentara

  246. Bekovi
    (Tedy, 17. januar 2022 21:04)

    # Link komentara

  247. Crkle baterije na kalkulatoru!
    (loonatic, 17. januar 2022 21:04)

    # Link komentara

  248. Mi smo najbolji na svetu samo nas ne vole sudije :D
    Standardna srpska prica....
    (Sad ce, 17. januar 2022 21:04)

    # Link komentara

  249. Ajde
    (Milos, 17. januar 2022 21:04)

    # Link komentara

  250. Zamalo da pobedimo 2 razlike.
    (garda, 17. januar 2022 21:03)

    # Link komentara

  251. Gledam ovog Orbovića, pa on pojma sa životom nema!
    Napravio je bar 10 grešaka u napadu, maši zicere bolje od penala, baca loptu u aut, baca je Francuzima u ruke, pravi faulove u napadu,..., ovako izvikanog, a toliko lošeg igrača, ja u životu nisam video!
    Evo, već je 10 razlike za Francusku, a tek je 26. minut!
    Biće ovo najteži poraz u istoriji našeg rukometa!
    (Cinik, 17. januar 2022 21:03)

    # Link komentara

  252. Bruka i sramota ovog sporta…sluzimo samo da popunimo mesto na takmicenju.
    (PFC, 17. januar 2022 21:03)

    # Link komentara

  253. Očajna grupa. Francuzi se igraju sa nama, hrvatijancima i Ukrajincima.
    (Y, 17. januar 2022 20:56)


    Francuzi se igraju sa svima a opet Hrvati se igraju sa srbijancima...
    (Orbiter, 17. januar 2022 21:03)

    # Link komentara

  254. I onda su hrvati bili losi, oni su bar igrali protiv njih, vi stojite. Mozda misle da morate izgubiti 7 razlike..
    (Dejan, 17. januar 2022 21:03)

    # Link komentara

  255. Nemojte ni izlaziti drugo poluvrijeme. Ovo je dovoljno.
    (PL, 17. januar 2022 21:03)

    # Link komentara

  256. Vamos
    (Milos, 17. januar 2022 21:03)

    # Link komentara

  257. Iskreno plašim se da Djerona da otkaz.Ovo je neverovatno 5 promašenih čistih zicera,ovo je katastrolno
    (Aki, 17. januar 2022 21:03)

    # Link komentara

  258. Trenutno 15:5. Neka neko baci bijeli peškir...
    (C i n k, 17. januar 2022 21:03)

    # Link komentara

  259. Šta je ovo?Šaljite decu na spavanje!
    (deniro, 17. januar 2022 21:03)

    # Link komentara

  260. Pa srpski igraci su prije par dana govorili da ce pobjediti i Hrvatsku i Francusku, a i jedni drugi im ocitali lekciju i pokazali zasto su godinama najbolje reprezentacije u svijetu! Srbi ucite sta je moderan rukomet!
    (Ivan Livno CRO, 17. januar 2022 21:03)

    # Link komentara

  261. sramota kako lose igraju!!!ovo je nivo RK Perlez.
    (hahaaa, 17. januar 2022 21:03)

    # Link komentara

  262. Nigdar ni tak bilo, da ni nekak bilo!
    (petrica kerempuh, 17. januar 2022 21:02)

    # Link komentara

  263. Ostavka
    (Milos, 17. januar 2022 21:02)

    # Link komentara

  264. znači vola ne mogu da pogode,msm stvarno breee užas,pet gola za poluvreme,pa katastrofa
    (1976, 17. januar 2022 21:02)

    # Link komentara

  265. Odlična igra, nema šta :)
    (Maximilian, 17. januar 2022 21:02)

    # Link komentara

  266. Buši hahahaha, bušiiiii hahahaha!!!!!
    (xavi, 17. januar 2022 21:02)

    # Link komentara

  267. Hiljadu sam puta rekao da ih više neću gledati, ali opet je nešto jače od mene. Ali od ovog trenutka za mene ne postoje.
    Bruka !
    (Brother, 17. januar 2022 21:02)

    # Link komentara

  268. To bravo ajde
    (Milos, 17. januar 2022 21:01)

    # Link komentara

  269. sjećam se komentara kako će francuzi razbiti HR....hahahahaha...5 golova u prvom pol...več sada 10 razlike....hahahahah
    (purger, 17. januar 2022 21:01)

    # Link komentara

  270. Bruke jedne jel se tako bori za Srbiju ?
    (Slavko Vrekic, 17. januar 2022 21:01)

    # Link komentara

  271. Bukvalno su nam skoro svi igrači previsoki i spori
    (Aki, 17. januar 2022 21:01)

    # Link komentara

  272. Puni
    (Milos, 17. januar 2022 21:01)

    # Link komentara

  273. Pa nismo mi platili Raffale da bi oni vama pustili....
    (Hrvoje, 17. januar 2022 21:01)

    # Link komentara

  274. A jeli moze da se da "trojka" u rukometu pa da i bude nesto?
    Pitam za druga...
    (Sinovac, 17. januar 2022 21:01)

    # Link komentara

  275. Jel sa dva razlike beše treba da pobedimo?
    (dex, 17. januar 2022 21:01)

    # Link komentara

  276. A, kad igramo u finalu?
    (Kuroliz, 17. januar 2022 21:01)

    # Link komentara

  277. Sa turnira nas izbacio Orbovic koji protiv Hrvatske krajem prvog poluvremema pravi nekoliko uzastopnih greski i preokrece rezultat za njih, a sada protiv Francuza takodje nekoliko puta promasi, napucava njihovog golmana u telo , dobija iskljucenje u odbrani, pravi faul u napadu...A igra najvise...Nezamenljiv. Losa igra, na momente ima necega, nedovoljno za dalje...
    (Dejan, 17. januar 2022 21:00)

    # Link komentara

  278. Tema za razmišljanje: Zašto je samo naš tim desetkovan zbog korone?!


    Velesvetska zavera protiv srba
    (Saša, 17. januar 2022 21:00)

    # Link komentara

  279. Tako je bre idemo
    (Milos, 17. januar 2022 21:00)

    # Link komentara

  280. Auuuu brale, kakva igra macke i misa...
    (Igraju se petlovi, 17. januar 2022 20:59)

    # Link komentara

  281. Au, jbt
    (Tedy, 17. januar 2022 20:59)

    # Link komentara

  282. Sledeci put posaljite vaterpoliste mozda bude bolje
    (Sss, 17. januar 2022 20:59)

    # Link komentara

  283. Već 9 min bez gola, svaki šut ide golmanu u grudi, idite kući, ne brukajte se.
    (Pera, 17. januar 2022 20:59)

    # Link komentara

  284. Sve bivše republike YU igraju požrtvovanije i bolje i brže od Srbije! Ovo je stvarno sramota! Neznam više gdje je problem?!
    (Realni10, 17. januar 2022 20:59)

    # Link komentara

  285. Ovi se sprdaju s vama.
    (Ivano B., 17. januar 2022 20:59)

    # Link komentara

  286. kako ono beše hahaha
    sad il nikad jel?
    (miodrag, 17. januar 2022 20:58)

    # Link komentara

  287. najlosiju srbiju nisam video sramno jadno
    (ban, 17. januar 2022 20:58)

    # Link komentara

  288. Nekad smo imali rukometnu reprezentaciju, ovo nije ni blizu
    (vukica, 17. januar 2022 20:58)

    # Link komentara

  289. Otresoše nas o čas posla.
    (Kuroliz, 17. januar 2022 20:58)

    # Link komentara

  290. debakl nista novo uzas
    (ivan, 17. januar 2022 20:58)

    # Link komentara

  291. ovo je baš ružno
    (10bezgola, 17. januar 2022 20:58)

    # Link komentara

  292. trebali smo da dobijemo one šugave hrvate
    (dacho, 17. januar 2022 20:58)

    # Link komentara

  293. Ovo nisu kvalifikacije. Realno gubite minimum 10 razlike.
    (Nino, 17. januar 2022 20:58)

    # Link komentara

  294. Igra mačke i miša...
    (Marej, 17. januar 2022 20:58)

    # Link komentara

  295. Možemo da promenimo 100 trenera, ali uvek igramo isto, neverovatno
    (g, 17. januar 2022 20:58)

    # Link komentara

  296. Tako je gazi to idemo bre bravo to opa ha ha to
    (Milos, 17. januar 2022 20:57)

    # Link komentara

  297. Батаљујем ја ово. Немам живце за губљење. Аматери на паркету, 10 промашених зицера за 20 минута. Таквог балвана као Орбовића у животу видео нисам. Закуцао бих га та трибине у 5. минуту! Ђирона га држао до 20. минута, таман да нас потпуно укопа својим грешкама. Нису ни остали много бољи - голман скинуо све високе лопте они му шутирају и даље високо! Колико неинтелигентан мораш да будеш???
    (veliki strumf, 17. januar 2022 20:57)

    # Link komentara

  298. Pred prvenstvo napisah da dobijamo Ukrajinu i da pevamo ako dobijemo Hrvatsku i u drugoj fazi se pobijemo sa Slovenijom i Madjarskom za 3. ili 4. mesto u grupi. Nalupaše mi ljudi minuse kao da nikad nisu naše rukometaše gledali do sada. Ljudi, ekipa je prosečna, igraju po nekim klubovima neke preosečne uloge, trener je ok, ali je trebao da bude trener pre jedno 10ak godina.
    (poganija86@gmail.com, 17. januar 2022 20:56)

    # Link komentara

  299. Očajna grupa. Francuzi se igraju sa nama, hrvatijancima i Ukrajincima.
    (Y, 17. januar 2022 20:56)

    # Link komentara

  300. Pa kako dati gol kada bacu uvek na golmana?
    (Chuck Norris, 17. januar 2022 20:56)

    # Link komentara

  301. Ovo je sramota. Mi nismo ni treća liga evropskog rukometa
    (Miki, 17. januar 2022 20:56)

    # Link komentara

  302. Rascepat ce nas na kiseonik i vodeonik.A smejali smo se kroasanima
    Mašina za bacanje lopti bolje gada
    (Radipostenje, 17. januar 2022 20:55)

    # Link komentara

  303. Ja ovako lose bekove nikad nisam video u reprezentaciji, cak i kad smo igrali bas lose, sto je nekih 20 godina.
    (dmis, 17. januar 2022 20:55)

    # Link komentara

  304. Uzas zvani Orbovic.
    (vasavlada, 17. januar 2022 20:55)

    # Link komentara

  305. Nisu vam to kvalifikacije
    (Žarko, 17. januar 2022 20:54)

    # Link komentara

  306. SRAMOTA!!!MRS VISE
    (III, 17. januar 2022 20:54)

    # Link komentara

  307. Sramotna igra
    (Predrag, 17. januar 2022 20:54)

    # Link komentara

  308. Усуђујем се да тврдим ево, сад је 20 ти минут, ми не да немамо шансе против Француске, него смо трећа лига у односу на њих!!! На нашу жалост, наш рукомет је на нивоу из 1985. године!!!
    (Бојан, 17. januar 2022 20:54)

    # Link komentara

  309. Dugo nisam video da se golman gadja u stomak prilikom suta.
    (zofri, 17. januar 2022 20:54)

    # Link komentara

  310. amateri
    (jer tako smo u mogucnosti, 17. januar 2022 20:54)

    # Link komentara

  311. Kakva liga i savez takva i reprezentacija
    (goxy, 17. januar 2022 20:54)

    # Link komentara

  312. Strasno koliko smo prosecni
    (Sigmund Frojd, 17. januar 2022 20:54)

    # Link komentara

  313. Izgubili smo već posle 10 minuta. Naši igrači treba da se stide izjava koje su davali uoči utakmice...ne znam na osnovu čega su pričali kako možemo do pobede. Ne znam ko forsira ovog Orbovića...nije loš već je štetočina koja iritira. Ovo sve je ipak očekivano...nemamo kvalitet, to je grupa luzera iz treće evropske lige. U njih jedino veruje ovaj pogubljeni reporter RTS koji je promašio profesiju.
    (Fenomen, 17. januar 2022 20:54)

    # Link komentara

  314. Ovo kao da gledaš u fudbalu Mančester Siti i neki srpski fudbalski tim - nema veze koji, tolika razlika u kvalitetu!
    (Neo@, 17. januar 2022 20:53)

    # Link komentara

  315. Novinari su Vas nahuškali da ste jaki za veliku scenu. Da ste prvu igrali sa Francuzima bilo bi vam lakše. 😔
    (Doktor rukometa, 17. januar 2022 20:53)

    # Link komentara

  316. Ubi nas ovaj Orgovic i taj minimum sanse sto se ukaze on se onako brutalno ugasi.
    (Slobodan, 17. januar 2022 20:53)

    # Link komentara

  317. kako da dobijemo utakmicu pored ovakvog sudjenja??? momci svaka cast vi ste nasi sampioni, da nije bilo onakvog sudjenja protiv hrvatske i sada protiv francuske vjerovatno bi bili u finalu eura. ne mogu nam nista samo uz pomoc sudija mogu da nas dobiju
    (Borisa, 17. januar 2022 20:53)

    # Link komentara

  318. Tuga i jad, naši stalno tuširanje u golmana, nikako da ga ,,promase".
    (Pera, 17. januar 2022 20:52)

    # Link komentara

  319. Mi bolje da igramo sa 5 u polju nego sa Orbovicem.. Decko n3 zalutao u ivaj sport
    (David, 17. januar 2022 20:52)

    # Link komentara

  320. Ono kad su mnogo bolji
    (Tedy, 17. januar 2022 20:52)

    # Link komentara

  321. Razlika na kraju utakmice 8-10 razlike za francuze
    (DDF, 17. januar 2022 20:52)

    # Link komentara

  322. Ma ja ne ocekujem da pobedimo ali brate vadi ovog Orbovica. Jeste jedini levak ali je ocajan.
    (Bojan, 17. januar 2022 20:52)

    # Link komentara

  323. Orbović promašio profesiju.
    (samo kažem, 17. januar 2022 20:52)

    # Link komentara

  324. Orbović?Da se ne ljubimo...
    (Rumenko, 17. januar 2022 20:52)

    # Link komentara

  325. Miloš Orbović zapamtite to ime.
    (Veze lik nema, a nemamo boljeg..., 17. januar 2022 20:51)

    # Link komentara

  326. Ako Srbija pobijedi sa +8 ili vise dalje idu Srbija i Hrvatska.
    Ajmo Srbija.
    (+8, 17. januar 2022 20:51)

    # Link komentara

  327. Prvo nole, sad jos rukometasi. Dosta vise, da svijet opet moze mirno spavati
    (Vive la france!, 17. januar 2022 20:50)

    # Link komentara

  328. Razvalice nas kao Ukrajinu. Sa ovakvom igrom ne mozemo ni sa mnogo losijim reprezentacijama da se nosimo Sut sa 9 metara ne postoji, kontru da ne spominjem, cetiri zicera za redom nam skida golman, akcija za krila ne postoji. Zapravo sad se pitam koje su akcije uvezbavali na treninzima, posto osim ukrstanja bekova i solo prodora Kukica bas nista nisam video
    (Marinjo, 17. januar 2022 20:50)

    # Link komentara

  329. Pali kalkulatore!
    (loonatic, 17. januar 2022 20:50)

    # Link komentara

  330. Orbović bolje da izađe!!!
    (milos00, 17. januar 2022 20:50)

    # Link komentara

  331. Да је могао, овај Орбовић би нас коштао победе и против Украине. Срећом били смо знатно бољи...
    Зато је успео да преломи утакмице против Хрватске и Француске.
    Човек има зицер да поведемо и ...
    Каква је то снага помешана са страхом.
    (Руска Душа, 17. januar 2022 20:50)

    # Link komentara

  332. Da li je Orbovic losiji u napadu ili odbrani? Pitanje za milion dolara?
    (Zorz, 17. januar 2022 20:49)

    # Link komentara

  333. Jos jednom za nauk da se ne lozimo zbog pobeda nad slabim ekipama pa onda da pretimo jacim ekipama. Jos jedno takmicenje baceno u vodu. Ali da, bitno da imamo koronu, povrede i slicno, kao da smo mi jedini osakaceni koronom. I da, mladi smo, to je izgovor takodje. Sta ce biti izgovor na sledecem takmicenju pravo je pitanje.
    (StefanBg, 17. januar 2022 20:49)

    # Link komentara

  334. Dal je ovo realno da ovi momci ovako spor rukomet igraju.Treniras ceo zivot zivis za ova takmicenja i dodjes da se neko ovako igra sa tobom.Igra nas i Francuske je razlika miljama.
    (Realnost, 17. januar 2022 20:49)

    # Link komentara

  335. Орбовић нас сам победи! Промашаји зицера, продаје лопти, искључење... На играча више дечко игра цепелин?! Сада прави пробијање, продао 2 напада са играчем више! Истерај бре тог незналицу, игра против нас, буквално 5 против 7! Јел овај Ђирона слеп??? Већ 5 разлике због дрвета губимо и то искључиво због њега.
    (veliki strumf, 17. januar 2022 20:49)

    # Link komentara

  336. Orbovic sve upropasti...bolje da igramo sa igracem manje u napadu nego sa njim
    (Siman, 17. januar 2022 20:49)

    # Link komentara

  337. Bolje da igramo s 5 igrača u polju, nego s Orbovićem
    (Ivan, 17. januar 2022 20:49)

    # Link komentara

  338. Eh… nema više onih vremena kad Mile Isaković iz mrtvog ugla lagano zavrne… zafrljne… a lopta se ušunja u mrežu… a goša bere gljive po terenu… a masa u derilijumu… Bašić - Isakovic - Mrkonja - Vujovic - Vukovic - Portner - Cvetkovic = tim sveta.
    (znalac, 17. januar 2022 20:49)

    # Link komentara

  339. Ako bude ispod 10 za Fra trebamo se udarat nogom u guzicu!
    (Bez karaktera !, 17. januar 2022 20:49)

    # Link komentara

  340. Ovo je u najmanju ruku na kraju +8 i vise za Francusku. Mi i rukomet hahahahaha. Danas sam pisao u dva navrata kad je bila dilema oko Nenadica hoce li igrati. Jednostavno mi smo smesni za ovu igru.Nkad ali nikad nemamo se čemu nadati sto se rukometa tice.
    (Pall Mall, 17. januar 2022 20:48)

    # Link komentara

  341. Orbović=cirkus
    (sv, 17. januar 2022 20:48)

    # Link komentara

  342. Šta treba da se desi da neko primeti da nas ovaj Orbović upropasti.
    (Nane, 17. januar 2022 20:48)

    # Link komentara

  343. Pesmalbek,Kukic,Cupara i Radivojevic i u nekoj buducnosti Borsaz su igraci na visokom nivou,ovo ostalo je jako tanko na zalost.Ali kao i uvek,svim srcem uz nase.
    (dadoda, 17. januar 2022 20:48)

    # Link komentara

  344. I dalje je naš rukomet daleko od evropskog vrha. Ne može njima pomoći ni jedan trener, jednostavno nemaju kvalitet, naročito u napadu...bas loše.
    (Pera, 17. januar 2022 20:47)

    # Link komentara

  345. Srbija puno bolja nego protiv Kroasana. Miriše na pobedu.
    (Bolji, 17. januar 2022 20:47)

    # Link komentara

  346. Igrao bi svaki napad sa 7 igraca pa sta bude,mi 6 na 6 jako tesko dajemo go.Mora da se rizikuje
    (Blaza, 17. januar 2022 20:47)

    # Link komentara

  347. orboviću, brate, jel imaš dozvolu za rukomet?
    (pripravnik, 17. januar 2022 20:47)

    # Link komentara

  348. Džaba Cupara brani kad je napad katastrofa, i dalje davljenje, tromo, trener može samo da dei šamare.
    (JPR24, 17. januar 2022 20:46)

    # Link komentara

  349. Svakako bismo izgubili 10 razlike jer je ova Srbija, osakacena povredama i koronom, ekstremno slaba, ali prosto imam utisak da se u svakom sportu neko razigra protiv nas. Ovaj lik 7 odbrana iz 11 suteva, pa ja ne znam da li se to ikad desilo u rukometu.
    (Bradilic, 17. januar 2022 20:46)

    # Link komentara

  350. Sve što treba upropastiti tu je Orbović. Pa dokle više.
    (profa, 17. januar 2022 20:46)

    # Link komentara

  351. Ovaj Orbovic nas uništi u ove 2 utakmice
    (Marko, 17. januar 2022 20:46)

    # Link komentara

  352. Onaj koji očekuje ovde našu pobedu, ili nije pratio rukomet nekih 25 godina ili je lud.
    (Pravolinijski lob, 17. januar 2022 20:46)

    # Link komentara

  353. Opet promaseni ziceri i prave razliku
    (Blaza, 17. januar 2022 20:43)

    # Link komentara

  354. @Može neko da objasni ova pravila po kojima mi prolazimo sa bilo kojom pobedom?

    Ne moze ako ne znas sta gledas i pratis onda i onako nema ni promil sanse da pobedimo ni sa bilo kojom razlikom
    (Kisna Glista, 17. januar 2022 20:43)

    # Link komentara

  355. Jel smo mi toliko spori u napadu ili mi se cini? Kao da imamo 2 igraca manje i u napadu i u odbrani. Treba da trce, kao da nemaju kondicije ili ih mrzi.
    (Stanley, 17. januar 2022 20:43)

    # Link komentara

  356. Kad vidim ovog Orbovica kako igra, odmah premestam i gledam National Geographic. Bar tu gledam majmune u prirodnom okruzenju.
    (Axxo, 17. januar 2022 20:42)

    # Link komentara

  357. razbiće nas Francuzi ...
    (mika, 17. januar 2022 20:41)

    # Link komentara

  358. Rukomet je umro u Srbiji negde sredinom ‘80-ih i vremena Šabačke Metaloplastike kada su lagano postajali prvaci Evrope. Cenim da su tada Vujović i co. igrali brži rukomet pre skoro 40 godina nego ovi sad… Voleo bi da grešim…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 17. januar 2022 20:10)

    Имали смо и деведесетих одличну генерацију када су играли Шкрбић, браћа Перуничић, Јовановић, Милосављевић, Матић, Кнежевић, Петрић, Стојановић и Перић. Четири године су они изгубили због санкција, а после тога су нас судије уништавале на великим такмичењима, нарочито на ЕП-у 1996. у полуфиналу против Шпаније. На том првенству смо били убедљиво најбоља, екипа. Не најбоља, него убедљиво најбоља. Нама су судије тих година помагале у кошарци, а нарочито у Индијанополису против Аргентине, е исто толико су нас уништавале у рукомету. После те генерације нисмо имали ништа. Оно сребро у Београду је искључиво резултат домаћег терена и суђења које иде уз домаћи терен.
    (Марко, 17. januar 2022 20:37)

    # Link komentara

  359. Srbija treba da pobijedi?
    Sa koliko razlike?
    Samo pitam
    (Crna guja., 17. januar 2022 20:36)

    # Link komentara

  360. Fiorentina je pristala da proda Vlahovića Arsenalu za 58 mil. funti . Gotovo je sigurno da će mo Vlahovića gledati u premier ligi.
    (dtegaq62, 17. januar 2022 20:36)

    # Link komentara

  361. Srbija je u crvenoj, a Francuska u beloj opremi.

    Ovaj podatak jako znaci...
    (beograd_92, 17. januar 2022 20:34)

    # Link komentara

  362. Da i ja navijam jednom u zivotu za Francusku
    (dalmatinac88, 17. januar 2022 20:33)

    # Link komentara

  363. Sve se menja, samo kontru NIKADA NEĆEMO ODIGRATI
    (051, 17. januar 2022 20:31)

    # Link komentara

  364. cupara na golu nema nista
    (stojan, 17. januar 2022 20:31)

    # Link komentara

  365. Šteta što jedan mora pobijediti.
    (Zoran, 17. januar 2022 20:20)

    # Link komentara

  366. Može neko da objasni ova pravila po kojima mi prolazimo sa bilo kojom pobedom?
    (Nekooo, 17. januar 2022 20:17)

    # Link komentara

  367. Sam plasman na EP je za nas odlican rezultat. S obzirom u kakvom nam je kanalu rukomet i kako smo izgledali do dolaska Djerone ovo je odlicno. Tako da podrska igracima, borite se i to je to. Da odete do finala i izgubite vecina bi vas pljuvala, nismo realan narod. Tako da rastereceno samo!
    (Aleksaa, 17. januar 2022 20:16)

    # Link komentara

  368. Napred Srbija.
    (Slavko Vrekic, 17. januar 2022 20:11)

    # Link komentara

  369. Rukomet je umro u Srbiji negde sredinom ‘80-ih i vremena Šabačke Metaloplastike kada su lagano postajali prvaci Evrope. Cenim da su tada Vujović i co. igrali brži rukomet pre skoro 40 godina nego ovi sad… Voleo bi da grešim…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 17. januar 2022 20:10)

    # Link komentara

  370. Ако нас пусте, идемо даље.
    (Марко, 17. januar 2022 20:09)

    # Link komentara

  371. Srbia 25 Francska 32 zivi bili pa videli !!
    (Gina, 17. januar 2022 20:01)

    # Link komentara

  372. Pakuj te se I kuči.
    Barem vam je kuća blizu
    (Crna guja., 17. januar 2022 19:53)

    # Link komentara

  373. Ajmoooo komsije, vi to mozete! Pobjedite francuze, vi to mozete. Vec ste ih jednom pobjedili, a drugi put su se izvukli! Srbijasa novim trenerom igra brzi i bolji rukomet, postali se vrh rukometa, tu vam je i mjesto. Pobjediti Francusku nije mala stvar! Pobjedite ih, pa da idemo dalje i vi i mi! Pozdrav komsije i samo jako!
    (Optimist, 17. januar 2022 19:51)

    # Link komentara

  374. Ajmo Francuska,samo jako!
    (t.b., 17. januar 2022 19:48)

    # Link komentara

  375. Kakva, bre, odlučujuća bre?!? Mi moramo da pobedimo Francusku!

    P. S. Ako ikada uspem u životu biće to zbog Piksijeve uzrečice! Čovek je bio siguran u uspeh kada niko drugi nije.
    (gigi, 17. januar 2022 19:44)

    # Link komentara

  376. Koliku i kakvu ste podrsku vi rukometasi pruzili najboljem sportisti vase zamlje takvu cu i ja vama podrsku pruziti veceras. Zato kao pravi srbin kazem ajmo francuska!!!
    (Borissrb, 17. januar 2022 19:42)

    # Link komentara

  377. Da li se stvarno zanosite da mozemo da pobedimo francusku... nema od toga nista
    (Srdjan, 17. januar 2022 19:34)

    # Link komentara

  378. Koliku i kakvu ste vi rukometasi pruzili najboljem sportusti vase zamlje takvu cu i ja vama podrsku pruziti veceras. Zato kao pravi srbin kazem ajmo francuska!!!
    (Borissrb, 17. januar 2022 19:32)

    # Link komentara

  379. Koliku i kakvu str vi rukometasi pruzili najboljem sportusti vase zamlje takvu cu i ja vama podrsku oruziti veceras. Zato kao pravi srbin kazem ajmo francuska!!!
    (Borissrb, 17. januar 2022 19:27)

    # Link komentara

  380. Razlika izmedju ove dve reprezentacije je kao sto je razlika u fudbalu izmedju Brazila i El Salvadora.
    (belmundo, 17. januar 2022 19:18)

    # Link komentara