Novak Đoković
  1. Postoji zdrava logicka dedukcija koja iole pametnom coveku kaze:

    Glupe su podele i uopste te reci vaxer i anti- vaxer.

    Ocigledno je Covid opasan virus kako god da je nastao i dosta je opasniji od gripa. Ali postoji obrazac ponasanja kroz istoriju je vec bilo dosta slicnih virusa i sam virus vremenom mutira da bi opstao u domacinu a ne da ubija svoje " staniste"

    Ja bih svakako razumeo ovu paranoju u Australiji da je trenutna situacija kao sa pocetka pandemije kada je u nekim drzavama bila smrtnost i do 4% a prosecno u svetu oko 1.5-2% sto je svakako bilo za sprovodjenje rigoroznih mera odbrane poput vanrednih stanja da se bolnice ne bi napunile jer stradaju drugi hronicni bolesnici

    Ali sada kada se tzv omikron poceo ponasati kao sto se vec zna skolski o virusima gde je mutirao da ne ubija svog domacina, cemu takva fasisticka paranoja?

    Jedno je bio pocetak pandemije kada smo gledali one stravicne scene iz Italije itd a drugo je sada kada je smrtnost pala 15-20 puta!

    U Britaniji je pre neki dan bila smrtnost i ispod 0.1% sto vec polako ide ka smrtnosti od sezonskog gripa. Srbija je juce imala 0.14% mortalitet. Svaki dan u nasoj drzavi umru stotine ljudi od raznoraznih bolesti, mnogo porodica bude unesreceno a nastavlja se brojanje mrtvih od korone iako je juce bilo 26 na 18000?

    Sa paranojom se mora prestati. Virus nikada vise nece biti opasan kao na pocetku i zato mi je mnogo vise Cicipas budala nego Nole sa svojim uverenjima koje postujem iako se ne slazem
    (Dragan Borca, 19. januar 2022 22:06)

    # Link komentara

  2. U pravu si kada kažeš da se neki ne bi usudili da urade to što je Djokovic uradio zato što niko od vas nema mud. kao Srbin i neće da im se pokori.Junače čekamo sa radošcu tri si pobjede donio,jednu sudsku,drugu moralnu a treću i ako nemaš pehar pobijedio si jer se plaše svi oni Srbina sa reketom u ruci.Bog ti dobro dao hrabri junačke.
    (Samir, 16. januar 2022 14:06)

    # Link komentara

  3. Ovaj je antivakser koji se podao na bocu iz interesa (prostitucija) a protivno svojim uverenjima, zato se i oseća tako.
    (Mrgud, 14. januar 2022 20:30)

    # Link komentara

  4. Strasno je sta mediji rade i treba ih goniti krivicno. A da su vakcinisani budale, pa i jesu, jer nemaju svoje ja, a sve zbog straha od virusa sa stopom prezivljavanja od 99%
    (skateboarder, 14. januar 2022 19:19)

    # Link komentara

  5. E ovako novinari posvadjaju ljude. Izvuku jednu recenicu i gurnu je u bombastican naslov, a narod koji nema naviku da procita vise od naslova, eventualno podnaslova, donosi ishitrene i pogresne zakljucke. Cicipas je lepo rekao da je Novak imao hrabrosti da se upusti u borbu sa vetrenjacama i iskoristi sve pravne mogucnosti da zaigra na AO. Time je rekao da su oni misevi i tupamarosi, a da je on pametniji i hrabriji.
    (kole, 14. januar 2022 15:59)

    # Link komentara

  6. Hrani kuce da te ujede...Novak ga jedini branio kada samoinicijativno prekida svoje meceve,odlazi na duze vreme u wc i nakon toga leti po terenu i okrece u svoju korist vec izgubljene meceve.A sad prosipa suplju pricu o vakcinama.Neka malo ukjuci mozak,ako ga ima, i uporedi Nadala koji je vakcinisan a opet dobio koronu i kao pozitivan usao u avion i dosao na AO i Novaka koji je nevakcinisan dobio koronu i odleteo za Spaniju.U cemu je razlika izmedju vakcinisanih i nevakcinisanih? Ne postoji,zarazuju se i jedni i drugi a takodje ne postuju zakone,tako da ne prica gluposti.
    (Konstatacija, 14. januar 2022 13:20)

    # Link komentara

  7. Da li čitamo isto? Meni ovo izgleda kao kompliment Đokoviću.
    Ovaj, da, zašto su se oni povinovali jednom idiotskom pravilu? Jesu ispali budale, pogotovo oni koji su se samo zbog toga infovali. A Cicipas je upravo to rekao, da se infovao samo zato da ne bi bio diskvalifikovan unapred.
    (Cane, 14. januar 2022 13:05)

    # Link komentara

  8. Novak je ostao dosljedan sebi i nije prihvatio nikakve ucjene po cijenu da ugrozi ostatak svoje karijere,ugovore sa sponzorima i dosta novca a najvise nerava on se bori za slobodu izbora i da ste ga svi podrzali ne bi bio ovakav scenario.Htjeli ste da on bude crna ovca a na kraju vi ispadoste ovcice.Niste bolje ni zasluzili.
    (Jovanka, 13. januar 2022 19:29)

    # Link komentara

  9. Грци наша браћа?
    (Марко, 13. januar 2022 19:15)

    # Link komentara

  10. Auuuu sine. Ako sam možda imao i trunčicu sumnje da za ovog možda ima nade i da će prestati da bide bezobrazan barem prema Novaku kada ga je ovaj branio javno na U.S openu usled optužbi da upravo Cicipas pravi budale od svih sa redovnim odlascima u WC od pola sata da bi primio instrukcije od ćaleta, ovaj se nadje pametnim da isproziva Novaka bez imalo grize savesti. Još i izprosipa kako on nikad ne bi pravio nekog budalom…. Ajoj majko, koja li je to gnjida. Pa to bas dugo nisam video.
    (TataMata, 13. januar 2022 17:14)

    # Link komentara

  11. Taman sam mislila ako Novaku ne dozvoli da igra, navijaću za Cicipasa. Sad si stvarno ispao budala...
    (PSL, 13. januar 2022 10:47)

    Sve u svemu teška vremena za nolomane. Posle ovoga sa svim teniserima su u svadji!!!
    Koliko su samo vredjali Fedrera i Nadala, bilo je i drugih na tapetu Kirjos, Švarcman itd. Medved im sa onom pobedom sigurno stao na petu. Jedino možda Zverev, ali ako se on povredi i to je to. Suština da se posle nolomana završava era ternisa u Srbiji. Mnogi nece imati kvalitet da se navija za njih, svaki početak ima svoj kraj.
    Baž tužan kraj za nolomane.

    Možda budemo uživali u dokumentarnom filmu" Zatrašeni Fric u čudu puknutog misića"??? ali ni od toga nema ništa, obecanje ludo radovanje!
    (no name, 13. januar 2022 16:40)

    # Link komentara

  12. Da Novak nije uradio to sto jeste, i dalje bi bili budale samo bi se manje videlo.
    (Losmi, 13. januar 2022 14:13)

    # Link komentara

  13. TikTok faza
    (D, 13. januar 2022 13:18)

    # Link komentara

  14. Ovakvi komentari kao Cicijev, po meni su mnogo više antivskserski od bilo čega što je novak rekao. Naime, Cicipas praktično kaže da se nikada ne bi vakcinisao da nije morao.. Da iskreno verzije u vakcinu, niko ne bi mogao da ga pravi budalom jer veruje u to što je uradio. A sad kapiram da zapravo ne veruje u vakcine i to javno govori na ovaj način, zar ne?
    (Mico, 13. januar 2022 12:48)

    # Link komentara

  15. Osećaj je čudo, kad to osećaš onda je to to bez greške.
    (Apis, 13. januar 2022 12:36)

    # Link komentara

  16. Cuj ti njega! A kada se njemu prikaki i sta znam ja vec, kada gubi i onda ostane u svlacionici dugo a drugi teniseri to skoro nikad ne rade, to je ok. To su mu onda pravila.
    (Dejan, 13. januar 2022 12:28)

    # Link komentara

  17. Ciciban !!!
    (Saša, 13. januar 2022 12:26)

    # Link komentara

  18. Ciciban !!!
    (Saša, 13. januar 2022 12:25)

    # Link komentara

  19. Cicipas se nešto tripuje. Nije Novak zaobišao pravila, on je poštovao proceduru i pozvao se na izuzeće. To JESTE bio deo pravila. Čak je i njihov sud to potvrdio. Isto tako su se pozvali i drugi igrači. Svako bira svoj put, Cicipas je birao da se vakciniše i niko mu ne prebacuje zvog toga. Inače, to sve treba staviti na stranu, neka se vakciniše ko hoće, ko neće ne mora, bitno je da su svi zdravi i da ne šire zarazu. A Novak je zdrav, nikog ne ugrožava, zašto bi bio satanizovan?
    (Marko, 13. januar 2022 11:56)

    # Link komentara

  20. Bedo jadna,voleo sam da gledam kako igras i navijam za tebe kad novak ne igrae vala neces vise
    (Bratislav Kostic, 13. januar 2022 11:18)

    # Link komentara

  21. Draga braco i sestre zbog ovoga nas ne vole u svetu.Uvek se srbin nadje pametan da se inati i da ide protiv sistema a na kraju izgubi sve.
    (Kaiser Roger, 13. januar 2022 09:45)

    Daleko smo mi Srbi od brace sa takvim izrodom. Autosovinizam jeste ozbiljna bolest, jer je neizleciva. Ne smeta ti recimo sto su bacali osiromaseni uranijim po nama (tebi), ali ti zato mnogo bode oci sto je Novak nezavisna individua koji bira ono sto misli da je najbolje za njega uprkos svim pritiscima i posledicama. Mogao je sve ovo da izbegne da je kupio test na kome pise kako je primio 16 doza Rajfajzena ali ne... e to se zove integritet i karakter.
    Znas ti odlicno koliko si truo iznutra, zato si i zadojen mrznjom i nesrecan. Umesto da si ucio neke skole i ulagao u svoju buducnost, sad si osudjen da sedis, smrdis i hejtujes ostvarene ljude.
    (pavle, 13. januar 2022 11:12)

    # Link komentara

  22. Ali najveću budalu je napravio Medvedev od Djokovica - 3-0 u setovima kada ovaj treba da uzme 21.GS titulu. Hahahahahahahaha.
    (hacano, 13. januar 2022 10:08)

    Mora biti opasno jadan i bedan život kad vam je jedino zadovoljstvo retki neuspeh najboljeg na svetu. Auuuuu vase je stanje mnogo tesko i opasno.
    Neko je u komentaru napisao da je budala onaj ko dozvoli da drugom da te napravi takvim. Slažem se u potpunosti.
    (Nedo, 13. januar 2022 11:12)

    # Link komentara

  23. JADNICE.
    (Miloš, 13. januar 2022 11:00)

    # Link komentara

  24. JADNICE.
    (Miloš, 13. januar 2022 11:00)

    # Link komentara

  25. Taman sam mislila ako Novaku ne dozvoli da igra, navijaću za Cicipasa. Sad si stvarno ispao budala. Prvo Novak NIJE prekršio nikakvo pravilo. Baš zato što je ispoštovao njihova pravila, što su mu rekli dobio si vizu dođi možeš da igraš ne mogu da ga deportuju. Ono što mogu to je lepo da se između sebe rasprave ko je gde pogrešio, nek pitaju svoje dve medecinske komisije zašto su njemu i ostalima dali medecinsko izuzeće, a zbog takvih kao što si ti sad se zaista nadam da će Novak igrati i da će imati i psihičke i fizičke snage da osvoji vama za inat 21. titulu.
    (PSL, 13. januar 2022 10:47)

    # Link komentara

  26. Da je Cici pametan, mogao je tražiti izuzeće zbog hronične dijareje
    (Obrad, 13. januar 2022 10:30)

    # Link komentara

  27. tako su udarali i na Muhameda Alija!!!
    (aco_beč, 13. januar 2022 09:45)

    Neuporedivo. Djokovic gura svoj stav, sa kojim se ne slazu ljudi koji o toj temi znaju mnogo vise od njega, tako da oni koji su upuceni u tu oblast su protiv njegovih stavova. Ali se borio za mir, sa cime su se slagali svi u svetu osim vladajucih politicara SAD.
    (Milan, 13. januar 2022 10:18)

    # Link komentara

  28. Nije ti Novak kriv sto si budala i poslusnik. Mrzite na njega jer vas pece to sto ste sonje i kukavice klete, ne mozete da ga vidite jer je sve ono sto biste vi zeleli da budete. Slobodan i hrabar. Sramoto jedna
    (Auuuuu, 13. januar 2022 10:17)

    # Link komentara

  29. Ako ispadnes budala, ko je za to kriv? Onaj koji te je napravio budalom, ili ti koji si to dopustio?! Dalje, pravila kazu da mozes uci nevakicnisan, pod odredjenim uslovima, tako je vec uslo nekoliko tenisera. Ne znam u cemu je problem. Cicipas kao da se sad probudio, pa ne zna o cemu se radi, ali vidi da Novaka svi napadaju, pa brze bolje da se prikljuci bez puno logike.
    (Pljuvac svih stilova, 13. januar 2022 10:17)

    # Link komentara

  30. Naravno, to i jesi.
    (ja, 13. januar 2022 10:15)

    # Link komentara

  31. Draga braco i sestre zbog ovoga nas ne vole u svetu.Uvek se srbin nadje pametan da se inati i da ide protiv sistema a na kraju izgubi sve.
    (Kaiser Roger, 13. januar 2022 09:45)

    Žali Bože takvih Srba kao što si ti. Ti si tek sramota za srpski rod i molio bih te da se odrekneš srpstva obzirom da ti stalno nešto smeta u vezi Srbije. Široko ti polje...
    (panter pudlica, 13. januar 2022 10:15)

    # Link komentara

  32. Grci više vole Novaka od Cicipasa. To sam i tamo mogao da osetim. Prosto vide i znaju da je dečko samo jedan nadobudni tatin razmaženko koji ne predstavlja njihov karakter. Lično mi se par Grka izvinjavalo kad su čuli Novakov govor posle RG gde pozdravlja grčku braću i apostrofira bratstvo.

    Cicipas naravno ćutao kao mula ni da pomisli da uzvrati bilo šta jer je popucao od besa.
    (tenisman, 13. januar 2022 10:14)

    # Link komentara

  33. Не замерите дечку, оних 2:0/2:3 и даље боли
    (Хa хa ха, 13. januar 2022 09:49)

    И увек ће болети. Али ми је сад тако драго да га је Ноле преваспитао на терену. Идемоооо
    (матори, 13. januar 2022 10:13)

    # Link komentara

  34. Ti si budala i bez toga.
    (IQ sub zero, 13. januar 2022 10:12)

    # Link komentara

  35. Tebe je napravio na budaletinu. Od 0-2/3-2 u Parizu ti je prekinuo karijeru. Zato i lupaš gluposti bez srama. Moraće braća Grci da prevaspitaju ovo nevaspitano tatino derle.
    (rke koke, 13. januar 2022 09:48)

    Ali najveću budalu je napravio Medvedev od Djokovica - 3-0 u setovima kada ovaj treba da uzme 21.GS titulu. Hahahahahahahaha.
    (hacano, 13. januar 2022 10:08)

    # Link komentara

  36. Treba Cicipasa pitati, jeli Novak izmislio tu šemu sa izuzećem ili su mu iz Australije ponudili? Bio bi budala da je nije iskoristio!!! Sve i jedan drugi teniser je isto to radio kao Novak, samo što se ne zna za njih! Tako da se žale tim ljudima što su to omogućili a ne krive Novaka. Isto tako ti Australijanci što nisu mogli da se sastanu sa familijama za vreme lokdauna.
    (Nedeljko Vodogaz, 13. januar 2022 10:07)

    # Link komentara

  37. Treba poslušati intervju u originalu, na engleskom. Naši mediji su isti kao i zapadni, izvlače iz konteksta i plasiraju kao pompezne naslove. Dečko nije ništa nekorektno rekao niti mislio, rekao je "he had guts", "very daring", rekao je da je Nole bio spreman da rizikuje učešće na AO, i sve je istina, kao i da jeste učinio da izgledaju kao budale, ali nije rekao da je to njegovom krivicom, a Plačinos Tsitsipas i jeste ispao budala pogotovo jer i on nije hteo da se vakciniše ali je odlučio da ipak primi vakcinu da bi se takmičio na AO a milsio je da će mu isto biti potrebno za USO i masterse u Americi.
    (Lesa tenis, 13. januar 2022 10:07)

    # Link komentara

  38. Iskreno Stefanos ti jesi budala ne samo da izgledaš kao jedan
    (zeko, 13. januar 2022 09:48)

    Budala koja je napravila silne milione, za razliku od tebe koji citas vesti i to ti jedini posao. Hahahahaha. I ja bih da budem budala sa tolikim milionima kao Cicipas
    (mm, 13. januar 2022 10:07)

    # Link komentara

  39. kao i svakom sa zapada
    (n1h1, 13. januar 2022 10:05)

    # Link komentara

  40. Da 95% ljudi skoci u bunar jer si im tako rekli, a 5% izabere svoj put, tj. da ne skoci.. ko bi bio budala?
    (vp, 13. januar 2022 10:04)

    # Link komentara

  41. @aco_bec


    Zar treba da nam uzor bude neko ko je prodao veru za večeru?
    (Oliver, 13. januar 2022 10:03)

    # Link komentara

  42. Ovim ljudima kao da su potpuno isprani mozgovi, neshvatljivo je kakve izjave daju i kako razmišljaju. Đoković ima potpuno pravo da radi onako kako misli da treba a država Australija je ta koja odlučuje da li će prihvatiti njegove poteze ili ne. Da su imali jasna pravila mogli su odmah da ga vrate prvim avionom kući, međutim nisu, uradili su to što su uradili. A mladi i nadobudni Grk bi trebao sam sebi da odgovori na pitanje da li se vakcinisao zbog svog zdravlja ili zato da bi mogao da učestvuje na turniru. Bilo koji odgovor svakako nema veze sa Đokovićem.
    (Bgd, 13. januar 2022 10:03)

    # Link komentara

  43. Јесте, испали сте будале, али не због Ђоковића већ зато што сте насели и нисте имали лоптице као Ђоковић да кажете НЕ. А што се Циципаса тиче, храни куче да те уједе.
    (сека Перса, 13. januar 2022 10:01)

    # Link komentara

  44. Napravio je on tebe budalom na RG kad ti je održao lekciju. Jedini koga ovde smatraju budalom trenutno je Novak, nažalost. U Australiji 150 hiljada dnevno oboli od korone, a oni napeli na Novaka kao da je državni neprijatelj broj 1. Ali moraju na nekom da se istrišaju i da se prave da štite narod od korone. Mogu da se kladim da će na tribinama da bude u svakom trenutku 10 do 20 posto obolelih od korone, a da se ne zna da su oboleli. Najveće budale od svih ovde su australijski političari. Šta god da odluče, biće smešni.
    (Papadubi, 13. januar 2022 10:00)

    # Link komentara

  45. Sto se tice Cicipasa mislim da nije do Novaka.
    (Pop, 13. januar 2022 09:59)

    # Link komentara

  46. Znači i Cicipas priznaje "da Novak misli svojom glavom za razliku od njega , da Novak ima petlju za razliku od njega i da Novak ne izgleda kao budala za razliku od njega " ... Mislim da možemo samo da se složimo sa Grkom.
    (roten, 13. januar 2022 09:58)

    # Link komentara

  47. Realno ovaj cipiripi liči na budalu i bez Đokovića 😁
    (POP, 13. januar 2022 09:58)

    # Link komentara

  48. Haha svi budale jedino Đole pametan. Dobra teorija
    (Danijel@Zg, 13. januar 2022 09:58)

    # Link komentara

  49. Stvarno ne razume da moze biti toliki lazov ovaj grk ili je veoma neupucen a daje izjavu, prosto neverovatno, pricati o necemu o cemu pojma nemas, DRZAVA AUSTALIJA JE DALA POD KOJIM USLOVIMA MOZES DA UDJES a ne Djokovic ONI SU REKLI DA MOZES DA DO IJES MEDICINSKO IZUZECE a ne Djokovic, cover pratio pravila koja su sami AUSTRALIJANCI pisali, kakvo krsenje, sta pricas ti, AUSTRALIJANCI MU DALI MED.IZUZECE I REKLI DA MOZE DA DODJE covek ih samo slusao i pratio sta treba da radi, nikog on ne pravi budalom radio kako su mi rekli da radi a ti sam sebe pravis budalom jer pricas nebuloze, AUSTRALIJA TE PRAVI BUDALOM
    (Sbfd, 13. januar 2022 09:57)

    # Link komentara

  50. Đoković je trebalo da ispadne džek i da "preskoči" AO2022.

    Ovako je uništio svoju tenisku karijeru. Verovatno i svoje planove da, na poklonjena 2 hektara podno Kalemegdanske tvrđave, napravi uglednu intenacionalnu tenisku akademiju, kao i mogućnost ulaska u politiku.

    Jer ko bi poslao svoje dete u akademiju jednog prevaranta. Ili, ko bi mu ponudio da uđe u stranku koja nije "napredna."
    (Pele 2.0, 13. januar 2022 09:57)

    # Link komentara

  51. pu smradu
    (petar markovic, 13. januar 2022 09:57)

    # Link komentara

  52. Tačno. E konačno da neko zaista kaže kako jeste. Dosta je bilo bre više!!!
    (konacno, 13. januar 2022 09:56)

    # Link komentara

  53. Ja mislim da je Cicipas kupio potvrdu da je vakcinisan i pola tenisera. Neka ih testiraju na antitela pa će se videti da sam u pravu 100 posto.
    (Dragan, 13. januar 2022 09:55)

    # Link komentara

  54. Sada opet kad mu bude frka oko lakta daj mu preporuku i pomoc tvojih doktora...
    Nole,Nole mnogo vise bi te postovali da si ih vecinu poslao na mesta gde trabanu biti,bar bi znao razlog...
    Ima jedna poslovica za ove hejtere:
    Jednog hejtera stavis za sto da ruca sa tobom i da jede sta hoce o tvom trosku,a drugog ispod stola i gazis ga kada god mozes,i jedan i drugi ti isto misle.
    (gvozdje79, 13. januar 2022 09:54)

    # Link komentara

  55. "Nisu svi raspoloženi da prate pravila koje je odredila država."

    Pa država jeste odredila pravilo da je moguće ući i nevakcinisan, uz medicinsko izuzeće. Jeste vrlo retko primenjivo, ali postoji i kao takvo se može koristiti. Nole je baš to i uradio. Da su potpuno isključili tu mogućnost, Novak bi se vakcinisao ili uopšte ne bi išao u Australiju.
    (Robert, 13. januar 2022 09:54)

    # Link komentara

  56. Znas kako, grcki brate, nezgodno je kad je nekome sve dozvoljeno, kao npr. Djokovicima u Srbiji. Ne mogu da shvate da negde na planeti postoje zakoni i za njih.
    (Kukatilo, 13. januar 2022 09:54)

    # Link komentara

  57. Ako se osećaš kao budala, verovatno i jesi.
    (sulja, 13. januar 2022 09:54)

    # Link komentara

  58. Tačno, tebe recimo na RG..
    (KKP, 13. januar 2022 09:54)

    # Link komentara

  59. Sve treba da se preispituje. Nema tog pravila i autoriteta koji ne treba podlegne preispitivanju. U protivnom, ne izgledalo, nego jesmo budale. Bolje rečeno, korisni idioti, kako reče Šarl de Gol
    (Helena, 13. januar 2022 09:53)

    # Link komentara

  60. A to sto si ti pravio budalama svoje protivnike kada si odlazio u toaletu
    po 10 minuta, da bi mogao komunicirati sa tatom, to jos gore.
    (Gledalac, 13. januar 2022 09:53)

    # Link komentara

  61. што се тебе тиче, доста ти је да добијеш 2 до 3 гема, и бачену песницу, уместо руковања, јер нам Ноле није вакцинисан. Ајде доле да продајеш кукурузе на Олимпик бичу.
    Београд чека 21!
    (ђерле, 13. januar 2022 09:52)

    # Link komentara

  62. Невероватно колико је дечко глуп. Новак је добио изузеће од Викторије и АО. Новак не би ни ишао тамо да је услов била искључиво вакцина. Новак је намагарчен и сада се неће предати сигурно. Али добра ствар у овоме је што ће мишеви изаћи из рупа и показати своје право лице.
    Вакцинисан сам, али је слобода избора неприкосновена.
    (Марлборо, 13. januar 2022 09:52)

    # Link komentara

  63. Za loseg čoveka ,nema te vakcine, koja će ga učiniti boljim čovekom.
    (Jarić T Živadin, 13. januar 2022 09:51)

    # Link komentara

  64. Jel sme neko se kladi da među teniserima ima onih sa kupljenom potvrdom o vakcini? Garantujem da od njih 100, bar 30 nije primilo vakcinu i da je došlo sa fejk kartom.
    E to kad istraže, onda će biti veselo.
    (aloalo, 13. januar 2022 09:51)

    # Link komentara

  65. WOW, smrad...
    (N-Dj, 13. januar 2022 09:51)

    # Link komentara

  66. ovo samo pokazuje da se vecina tenisera vakcinisala protiv svoje volje samo zbog turnira i sad im je krivo, e pa da ste pustili glas pre nego sto se prinudno vakcinisali da bi igrali mozda bi i izborili svi kolektivno pravo da igrate bez ucenjene vakcine.
    (..., 13. januar 2022 09:50)

    # Link komentara

  67. Ma jedi bre znas sta vec!!!
    (kad porastem biću kengur, 13. januar 2022 09:50)

    # Link komentara

  68. Placljivko kome je Nole unistio karijeru na rolan garosu
    (Vladan, 13. januar 2022 09:49)

    # Link komentara

  69. Pa i jeste ispali budale :D Sledeći put nemoj da slušaš političare
    (Ivan, 13. januar 2022 09:49)

    # Link komentara

  70. Не замерите дечку, оних 2:0/2:3 и даље боли
    (Хa хa ха, 13. januar 2022 09:49)

    # Link komentara

  71. Iskreno Stefanos ti jesi budala ne samo da izgledaš kao jedan
    (zeko, 13. januar 2022 09:48)

    # Link komentara

  72. Ovaj jedva docekao da malo sjasu sa njegovih ledja i predju opet na Novaka, sad naravno staje na stranu vecine, da bi ih odobrovoljio.

    Sta cu ti ja brate sto si se vakcinisao samo da bi putovao? Jesu postavili mogucnost za medicinsko izuzece? Jesu. Jel Novak ispunio te uslove? Jeste.
    (Maestro, 13. januar 2022 09:48)

    # Link komentara

  73. Tebe je napravio na budaletinu. Od 0-2/3-2 u Parizu ti je prekinuo karijeru. Zato i lupaš gluposti bez srama. Moraće braća Grci da prevaspitaju ovo nevaspitano tatino derle.
    (rke koke, 13. januar 2022 09:48)

    # Link komentara

  74. Pravi on tebe budalom na terenu, to tebe boli mali…
    (Mikula, 13. januar 2022 09:48)

    # Link komentara

  75. Ovo je zahvalnost sto te je branio uoci finala US Opena s Medvedevom zbog Wc-afere?
    (incognito, 13. januar 2022 09:48)

    # Link komentara

  76. E moj Cipi, ne treba tebi Novak da bi te napravio budalom.
    (rampa, 13. januar 2022 09:46)

    # Link komentara

  77. Draga braco i sestre zbog ovoga nas ne vole u svetu.Uvek se srbin nadje pametan da se inati i da ide protiv sistema a na kraju izgubi sve.
    (Kaiser Roger, 13. januar 2022 09:45)

    # Link komentara

  78. tako su udarali i na Muhameda Alija!!!
    (aco_beč, 13. januar 2022 09:45)

    # Link komentara