1. Sve ovo me podseca na stihove hita Bijelog Dugmeta kasnih 70-tih: "Pristao sam bicu sve sto hoce".
    (bradina, 21. januar 2022 00:39)

    # Link komentara

  2. Konačno nešto pametno pročitah
    (Hvala Bogu, 13. januar 2022 12:50)

    # Link komentara

  3. Ovo je prevazišlo i naj crnje licemerstvo! SZO, najveći ljigavci svih vremena! Laboratorijski virus, ekspresne, ne proverene vakcine, diktatura valcinisanja, sve plasirano od njih..... belosvetska kriminalna organizacija koja ima za cilj smanjenje stanovnika Planete, profit,.... ljudi ovo nije normalno koliko nas nisko drže! Koji su ovo idioti.... i uopšte me nije briga da li će se objaviti moj komentar, jer mnogi nemaju petlju da objave mišljenje, nas,, malih", jer vladaju tipovi,, FILANTROPI" npr. BIL GEJTS!!!…!!
    (Koviljka, 13. januar 2022 10:32)

    # Link komentara

  4. Nezavisno totalno od toga ko je za vakcine a ko ne jer je IPAK jos uvek u svetu to stvar licnog IZBORA jer istom ne spasavas druge vec samog sebe bla bla + brojevi nesto i nisu obecavajuci u vecinski vakcinisanim grupacijama sto ne znaci da Vakcine nisu ispravan put, naprotiv ali mantra "NEBITNO je da li si ZDRAV(nezarazen) ili ne vec SAMO da li si vakcinisan ili NE" je uzasavajuca.

    DAL JE MOGUCE da se sva ova tortura, na momente rasizam, totalni neukus, nad tako zdravom coveku, jednim od najspremnijih atleta sveta, koji je skoro prelezao covid, sampionom koji je toliko puta gledao da pomogne (pozari Australija, pomoc Britaniji, nizerangiranim teniserima, humanitarstvo po Srbiji i svetu) PRAVDA SAMO uspostavljenim pravilima od strane jednog REZIMA KOJI TERORISE svoj narod u prethodne dve godine, cemu je ceo svet svedok, i da to KORISTE mnogi usled licnog amoniziteta prema Novaku pod parolom "Vakcinisi se I TI". I da svi toliko slepo gutaju izivljavanje Iako je vakcina i dalje STVAR IZBORA na globalnom nivou.

    Totalna ZONA SUMRAKA sta se pravda kojom svrhom dok je u pitanju apsolutno zdrav covek sa negativnim testom koji hoce samo da igra tenis ravnopravno kao i ostali, koji su takodje imali ISTO PRAVO na medicinsko izuzece, a pritom nikoga zdravstveno ne ugrozava, naprotiv toliko pomogao mnogima po svetu. I to sve pod parolom "MORAS I TI kao i mi sto smo ispostovali nicim opravdano pravilo jednog totalitarnog rezima".

    JEZIVO!
    (Pera Ždera, 13. januar 2022 09:56)

    # Link komentara

  5. Фора је да ако пратите шта СЗО каже од почетка ове луднице, цела прича би вам била пуна нелогичности. Ако пратите шта причају политичари,ми смо сви већ требали да обавимо разговор са светим Петром.
    (H94, 13. januar 2022 09:24)

    # Link komentara

  6. Meni ovo zvuči kao da je Novak izvojevao pobedu za ljudske slobode u celom svetu.
    (NO, 13. januar 2022 09:09)

    # Link komentara

  7. Kakva glupost od preporuke. Nemojte ih ograničavati u putovanjima, ali zato im nemojte davati vize. Ne znam, možda sam ja glup...
    (sveta, 13. januar 2022 08:59)

    # Link komentara

  8. Sramota! Sta to govori sem o politici!
    (mina, 13. januar 2022 08:48)

    # Link komentara