1. ...Nije Jokić zaboravio da šutira slobodna bacanja. Nego se ne oporavi puls ni za 20 sekundi, zato ih promašuje kao nikad. E sad i to je sve nebitno - mene je samo strah šta je uzrok tog 80 a ne 100% fitnesa.
    (znanje-imanje, 9. decembar 2021 11:01)

    Slažem se sa konstatacijom u vezi sa pulsom i slobodnjacima, baš je primetno, i ne samo to. Ako se malo bolje isprati sve ove sezone, ima se utisak i da mu je generalno opala preciznost u šutu sa polu distance u poslednjoj četvrtini, a pogotovo pri kraju meča, kada deluje primetno umornije. Tada obično, kao i večeras u reketu i pod košem zatrpava protivnika.
    Samo, prilično je jasno i zašto je to sve sada tako. Kao prvo, treba pogledati naprednu statistiku, gde se jasno vidi da je Jokić svoju celokupnu igru ove godine podigao na još viši nivo, gde je postao i veoma bitan faktor u odbrani Denvera, što ranije nije bio slučaj, a sve to traži još veću (i to dosta) potrošnju nego ranije. Meni on ove sezone baš deluje dosta brže i pokretljivije, sa mnogo više onih "coast to coast" situacija, ali sve to, uz mnogo jaču odbranu, kao i uz mnogobrojne povrede saigrača uzima svoj danak, pogotovo pri kraju meča, pošto niko nije neiscrpan izvor energije. Odavno je on prilično šlang, ali ipak, nije baš lako toliku masu i visinu pokretati dosta brže nego ranije, bez posledica pri kraju meča. Samo da ne "sagori" ovim tempom, do povratka Mareja i početka PO.
    (posmatrač, 9. decembar 2021 19:23)

    # Link komentara

  2. Sve to znamo odavno,bar mi navijaci Denvera! Stvar je u tome sto ce MVP biti samo jedno leto,iako daje doprinos ekipi u kojoj nema pomoc kao prosle.Ako izuzmemo Gordona i donekle Morisa,ostali deo ekipe gde ponekag neko blesne po koju utakmicu, samo lud ne moze da vidi da je Nikola "spasovdan" za ovu ekipu!
    Zasto je to tako druga je stvar procene?Jedna je sigurno da su ih povrede unistile! Ja bih dodao mnogo igraca je prodefilovalo kroz tim godinama a negde se u tom hodu pogresilo.Medjutim,ako trener nema udela u tome i pokriva se odlukama vlasnika ili GM stvara se utisak da je on nebitan! To nepobitno dovodi do pitanja,moze li Denver ikada vise ponoviti uspeh bar finale divizije u godinama koje prestoje!? Utisak je - tesko! Mali smo mi da povezemo sve konce koje Denver kao klub radi.Za kosarku kao kolektivni sport moras imati celinu tima u kojoj imas bar 3 zvezde,sto pokazuju svi bivsi sampioni kroz istoriju NBA.Vidite li vi trojicu u Denveru!? Ja ne,pa ambicije tima za nesto vise nestaju! To mu je to, uz napomenu stavite li Jokica u bilo koji tim sa sampionskim ambicijama posve sigurno oni ce osvojiti titulu!Sa Denverom nikad,tvrdim to odgovorno!
    (bradina, 9. decembar 2021 17:44)

    # Link komentara

  3. sobzirom da i nisi trener i da bi bez jokica odavno bio bivsi , sve je tacno
    (markoni, 9. decembar 2021 16:49)

    # Link komentara

  4. Kako da čovek ne bude srećan što ima Jokića u ekipi kada mu ovaj čuva posao. Desi li se da Jokić mora odsustvovati sa terena duže vreme Meloun slobodno može polako da pakuje kofere. Do tada ga drži kao malo vode na dlanu.
    (smeh, 9. decembar 2021 16:41)

    # Link komentara

  5. Evo ovih pacenika za reprezentacijom.
    Alo bre nismo se ni kvalifikovali panjevi jedni
    (mecvez, 9. decembar 2021 12:44)

    # Link komentara

  6. Ti tog MVP više ne zaslužuješ. Treba da mu dovedeš pomoć hitno. Janis?
    (Lale gator, 9. decembar 2021 12:23)

    # Link komentara

  7. I ja sam srećan što imam MPV.
    (Ha, 9. decembar 2021 12:10)

    # Link komentara

  8. A da malo poradiš na drugim igračima?
    (zare, 9. decembar 2021 11:42)

    # Link komentara

  9. Nažalost ono što se od 1. utakmice naziralo sada je izvesno. Jokić ove sezone nema fitnes kao prošle godine. Iz tog razloga oni povedu 1. poluvreme - ali Jokić teško dovrši stvar, kao što je redovno prošle sezone. To je glavni problem i da bude MVP i da Denver uđe (direktno) u PO.
    Nije Jokić zaboravio da šutira slobodna bacanja. Nego se ne oporavi puls ni za 20 sekundi, zato ih promašuje kao nikad. E sad i to je sve nebitno - mene je samo strah šta je uzrok tog 80 a ne 100% fitnesa.
    (znanje-imanje, 9. decembar 2021 11:01)

    # Link komentara

  10. Al najači je lik sa zastavom Luksenburga na tribini NBA utakmice, kao kad bi ja na kriket poneo Srpsku.
    (STOP opismenjivačima!, 9. decembar 2021 11:00)

    # Link komentara

  11. MVP sa Aliekspresa hahahah.Srbija je isto srećna!Oh wait…
    (Legolas, 9. decembar 2021 10:50)

    # Link komentara

  12. Srećan si koliko si težak.
    (Loranov tata iz Goznice, 9. decembar 2021 10:49)

    # Link komentara

  13. Jokic je stvarno igracina, ove godine tesko da ce biti mvp, mada je po svakom ko je realan jasno da verovatno jeste mvp, nije najbolji suter, pa ni najbolji skakac ni plej, a ni defanzivac, ali kada se sve spoji u jedno retko koji igrac ima toliki doprinos ekipi. To pokazuje i serija poraza Denvera bez njega, i kako igraju kad je tu. Medjutim ove sezone Nba ima druge favorite, pre svega Kari je nekako po svim novinarima i uticajnim ljudima tamo dosao na red da dobije jos jednu titulu mvp-a, i prosle sezone im je nekako bilo tesko da daju strancu opet tu titulu i svim snagama su trazili drugu opciju, ali prosto Jokic je bio neprikosnoven, odigravsi celu sezonu na istom nivou.
    (voodoo, 9. decembar 2021 10:48)

    # Link komentara

  14. Isto tako smo mi nesrecni sto nemamo mvp-ja u reprezentaciji:D
    (73, 9. decembar 2021 10:48)

    # Link komentara

  15. Isto misli i Pešić u našoj reprezentaciji ali kontra.
    (Ajjjde breee, 9. decembar 2021 10:23)

    # Link komentara

  16. Samo da se ne umori
    (Svetislav, 9. decembar 2021 10:20)

    # Link komentara