1. „jer sam želeo da moja poslednja godina bude na visokom nivou kod kuće", rekao je Rakočević.
    Сећам се те сезоне. Богдан га је одучио од кошарке. Његов висок ниво.
    (Велбужд, 7. decembar 2021 21:28)

    # Link komentara

  2. Pozdrav za Igrora koji je bio vrhunski igrač u 3 puta jačoj evroligi, sa mnogo boljim igračima nego ovi danas. Bio je vrhunski napadač, a i ovako je dobar čovek. I ovo ja kažem kao navijač Partizana. Svo poštovanje za Igora.
    (cinjenice, 7. decembar 2021 16:41)

    # Link komentara

  3. Igor je fenomenalan igrac i falio mu jedino Evroliga u riznici.

    Naravno bio blizu sa Taukeramiku za koju igrao u proslosti.
    (Mare, 7. decembar 2021 10:45)

    # Link komentara

  4. Toliko je dubok trag ostavio u NBA da sam bio spreman da dam kuću da je on nikad nije ni omirisao!
    (poznavalac materije, 6. decembar 2021 16:42)

    Ja ne razumem tvoj komentar. Ne mogu svi igrači da ostave dubok trag u NBA.Koliko tenisera igra odličan tenis ali pored one trojice nikada neće ostaviti ne dubok već nikakav trag u svetskom tenisu.
    Kuću nisi ti sagradio čim bi je tako olako dao. Toliki si poznavac materije da si verovatno ostavio dubok trag u poznavanju materije.
    Neverovatno je koliko ljudi pišu o drugima a da pri tom ne poznaju doticne. Ne razumem negativnu konotaciju u tvom komentaru jedino ako si neko ko ima kompleks(e).
    (What's Eating Gilbert Grape, 6. decembar 2021 21:21)

    # Link komentara

  5. Nikad ti necemo oprostiti onih par sezona u Buducnosti.. To je sad kao da si igrao za Partizan
    (DelijeSEVER, 6. decembar 2021 18:47)

    # Link komentara

  6. Rakac je privatno ozbiljan car. Svestran, odličan u borilačkim veštinama i što je najvažnije veliki fan Mejdena :) Čovek može da priča 5 dana gde ih je sve slušao i pratio.
    (zvezdale, 6. decembar 2021 17:44)

    # Link komentara

  7. Kakva igracina. Neverovatan skorer a opet racionalan i precizan kad je najpotrebnije. U Nba je igrao pleja a to je i bila greska, po mogucnostima je bio tu negde nivo Bogdana a nije prikazao ni petinu od toga sto je Bogdan ostavio u Nba. Mada u Evropi je dominirao na poziciji beka sutera.
    (Vlada, 6. decembar 2021 17:27)

    # Link komentara

  8. Valjda i reprezentativac i tadasnje Jugoslavije
    (miki, 6. decembar 2021 17:04)

    # Link komentara

  9. Toliko je dubok trag ostavio u NBA da sam bio spreman da dam kuću da je on nikad nije ni omirisao!
    (poznavalac materije, 6. decembar 2021 16:42)

    # Link komentara

  10. Igor je jedan od najboljih evropskih šutera svoje generacije. Uvek sam ga poštovao iako sam navijač Partizana. Veliki igrači se poznaju, između ostalog, i po onome šta pričaju i to se u ovom intervjuu može pročitati. Na svako pitanje jasan i precizan odgovor, kao što mu je bila i igra. Svu sreću ti želim Igore i da svake godine iz tvoje akademije izađe barem jedan šuter reprezentativnog kalibra (nije realno ali ko zna).
    (Arch, 6. decembar 2021 15:46)

    # Link komentara

  11. Zanimljivo je da ovo u vezi Kevina Garneta nije prvi put da sam čuo. I ne samo za njega. Neke od najvećih zvezda NBA su veoma prijatne osobe. Tim Dankan je imao običaj da tokom letnje pauze trenira i sebe i mlade saigrače, LeBron, kojeg lično ne podnosim, je čovek koji naveliko lično pomaže mladim igračima iz Akrona i Ohaja. Mnogi od NBA zvezda LIČNO učestvuju u školskim programima za razvoj košarke i uplaćuju izdašne svote u razne fondacije. Umesto učestvovanjima u rijalitijima i drugim zaglupljivanjima ionako glupih.

    Naravno, nije svako Kianu Rivs, ali mnogi od njih rade ono što ne bi morali, ali se sećaju i vraćaju svojim korenima. Problem je što smo mi ovde toliko skrenuli sa zdravim razumom da u tome vidimo zaveru, prevaru, reklamu ili ne znam šta. A ovde, da imaš 100 soma evrića u nekoj banci da li bi nekome teško palo da odvoji za lečenje nekog deteta jedno 100€. Naravno da ne, samo smo postali tolika sirotinja da je darežljivost postala stvar zdravog razuma.
    (NastyB, 6. decembar 2021 15:12)

    # Link komentara