1. Hamiltonu kazna za ono sto je dva puta u pola minuta uradio na treningu? Nista? Ok, Max je ubica.
    (dness, 6. decembar 2021 19:48)

    Majkl Masi je i sam rekao da Hamilton nije kriv za to što se desilo na treningu. Na takvoj stazi, sa ogradama i iz te pozicije, Hamilton ne može u retrovizorima da vidi ko mu dolazi. Zbog toga su stjuardi dužni da ga upozore plavim zastavama, a onoga koji dolazi iza da upozore belom zastavom da se ispred nalaze spori vozači, što stjuardi nisu uradili ni u jednom slučaju.
    S druge strane, Verštapen je namerno išao da izazove sudar i bez ikakvih opravdanja za to! Ako ne bude kažnjen sa bar tri mesta pomeranja u nedelju, to će ti biti dokaz koliko FIA protežira Red Bul ove sezone.
    (Vlada, 7. decembar 2021 14:34)

    # Link komentara

  2. Hamiltonu kazna za ono sto je dva puta u pola minuta uradio na treningu? Nista? Ok, Max je ubica.
    (dness, 6. decembar 2021 19:48)

    # Link komentara

  3. (Fiskalni Zlotvor, 6. decembar 2021 12:39)
    Kazna od 10 sekundi je izrecena nakon trke, Maks je ostao na poziciji 2. Na koji nacin je ovo uticalo na ishod trke, to mi nije jasno.
    (Vlad, 6. decembar 2021 14:02)

    # Link komentara

  4. @
    ..."Morao je da pusti Hamiltona, odlučio da "testira kočnice" i Hamilton udara u njega, pa Maks dobija kaznu od pet sekundi zbog tog nesporstkog poteza koji je možda i odlučio sudbinu"...

    Max jeste morao da propusti Hamiltona na prvu poziciju, zato što je to mesto zauzeo izlaskom sa staze i povratkom uz nedozvoljenu prednost.
    Međutim, NIJE "testirao kočnice", niti uradio ništa nesportski - samo je na jednom mestu USPORIO kretanje, da bi ga Hamilton obišao, kako je to trebalo da se uradi (zbog ranije nedozvoljene prednosti)...
    Ali Hamilton ga NIJE HTEO na tom mestu zaobići, pa ga je skoro razvalio od pozadi - sudar je za dlaku izbegnut, uz minimalna oštećenja.
    Radi se o tome, da se malo dalje od tog mesta nalazi pozicija kada se mogu otvarati zadnja krilca (DRS), pa da je Hamilton obišao Maxa, ovaj drugi bi odmah bio u poziciji da ga ponovo pretekne, jer bi mogao da koristi otvorena krilca, što omogućava nešto veću brzinu...
    Kazna koju su zbog ovog "sudara" izrekli Maxu, blago rečeno je neopravdana, a sasvim je sigurno drastično uticala na krajnji ishod.
    (Fiskalni Zlotvor, 6. decembar 2021 12:39)

    # Link komentara

  5. Objektivno
    Pravila moraju da se primene isto za sve, ne moze se dozvoliti da neko zameni gume i izgubi poziciju a neko da ih zameni jer si `naprasno` primenio pravilo.
    Ranije je bilo da se zatvori boks i svima isto.
    Sasvim realna primena pravila na 1. restartu gde je MV propustio LH a Okon bio ispred, nema drame.
    Evidnetno je da je MV izveo `Brejk` test, i to je sramota. Trebalo je to kazniti a indikativno je da nije ni uzeto u razmatranje?!?
    Sam Horner je u prenosu rekao da citiram `to im bas nije trebalo` tako da se prestane sa prepucavanjem jeste ili nije.
    Bezobrazluk Maksa sa pustanjem LH nakon izmerenog DRS-a i odmah zatim obilazenje uz koriscenje istog i to pre prolaska krivine...
    Luis jedina zamerka je kad je isao siroko. Ali, prilikom prepustanja pozicije je to dozvoljeno...ipak su ga opomenuli.
    I? Kome se danas pomagalo `primenom` pravila? ;)
    (komentator, 6. decembar 2021 10:48)

    # Link komentara

  6. Mnogo kontroverznih odluka sudija direktno uticali na ishod.
    Posle izjave oba vozača, sve je jasnije. Max usporio pod naredbom, Luisu nisu javili i to je to. Interesantno je da Luis izjavi= zbunilo me kočenje, mislio sam da je neka luda taktika :D
    Žao mi Max-a, sve je pokušao, ali ne vredi, Luis je mnogo brži ove 3 trke. Leti po stazi... Nisu tu čista posla...
    Inače, Max je vozač dana po glasanju. Sve je rečeno.
    (Mvp, 06. decembar 2021 01:15)

    potpisujem sve. konačno jedan realan komentar, kakav se rijetko može pročitati, jer uglavnom se 80% komentara svodi kako FIA favorizuje ili Red Bul (komentari pristalica Hamiltona) ili kako favorizuje Mercedes (komentari pristalica Red Bula). ne razumem toliku subjektivnost za nešto što nema blage veze sa nama.
    (marks, 6. decembar 2021 09:18)

    # Link komentara

  7. Sve je ovo nameštaljka i veliki cirkus. Pratim redovno od 98 godine. Predzadnja trka a milion incidenata. Max osvaja
    (Realno, 6. decembar 2021 08:39)

    # Link komentara

  8. Maxu ovo nije trebalo, mrlja u karijeri ali hvala za odličnu trku!
    (5AP, 6. decembar 2021 07:06)

    # Link komentara

  9. Maks je najopasniji vozac na stazi i nece se smiriti dok nekog ne posalje u smrt. Bukvalno je covek umesan u 85% udesa u sportu.
    (SingidunumAussie, 6. decembar 2021 06:55)

    # Link komentara

  10. Za ove sto pominju Senu, mislim da je pogresan kontekst. Sena je bio poznat kao agresivan vozac ali mahom kada je on obilazio a ne (toliko) kada se branio.
    Kada pricamo o odbrambenoj vozi, znaju se tu granice fer voznje, recimo Alonso, dobar primer ovogodisnja trka u Madjarskoj i odbrana protiv Hamiltona. To je, po meni, primer za ono sto se zove "hard and fair".
    (Vlad, 6. decembar 2021 02:06)

    # Link komentara

  11. Mnogo kontroverznih odluka sudija direktno uticali na ishod.
    Posle izjave oba vozača, sve je jasnije. Max usporio pod naredbom, Luisu nisu javili i to je to. Interesantno je da Luis izjavi= zbunilo me kočenje, mislio sam da je neka luda taktika :D
    Žao mi Max-a, sve je pokušao, ali ne vredi, Luis je mnogo brži ove 3 trke. Leti po stazi... Nisu tu čista posla...
    Inače, Max je vozač dana po glasanju. Sve je rečeno.
    (Mvp, 6. decembar 2021 01:15)

    # Link komentara

  12. Žao mi je svih koji gledaju današnju F1 i naseli su na prevaru pa DRS preticanja smatraju vrednim koliko su to bila i nekadašnja (prava) preticanja...
    (Al, 6. decembar 2021 00:56)

    # Link komentara

  13. Rekordan broj komentara za jednu trku F1.Za nedelju dana pada odluka,nadam se da će trka proći u fer borbi,pa ko pobedi.
    (Batica, 6. decembar 2021 00:00)

    # Link komentara

  14. @Todor Nemoj se sa glupim raspravljati, spustice te na svoj nivo i onda pobjediti. Decko je od nekog cuo da je svaki udes koji se desi kriv onaj pozadi. Ovaj naprijed moze da koci, vozi lijevo, desno, sprda se. Kakvi "bolidi" ovdje komentarisu to je strasno!!
    (mahea, 05. decembar 2021 23:11)

    To da je onaj glup stoji, a da potvrdim tvoj post : čovek namerava da skrene levo na ćupriju preko isprekidane linije sa uključenim pokazivačem pravca. Na putu ima nešto magle. Stiže ga tip od pozadi i udari ga. 2 različita veštaka saobraćajne struke tvrde da je kriv ovaj sto skreće. Kažu nije prekršaj skretanje, ali ne smeš da počneš sa skretanjem dok se ne uveriš da ne ometaš nikog od ostalih učesnika u saobraćaju, nešto slično kao uslovna strelica na semaforu. Ovaj sto je udaren i na drugom stepenu izgubio slučaj. Skoro bilo u 4tom opštinskom na nbg. Takodje, jako čest slučaj ubacivanja u kolonu pa ih stignu ovi kojima su se ubacili, takodje skretanje iz sporedne ulice gde se loše proceni daljina vozila koje se kreće istom trakom. Preko 90% amatera vozača misli da je za svaki sudar od pozadi kriv ovaj iza. Inače maks me razočarao, prvo onda kada je pogonski točak bio na hamiltonovoj glavi, a on pokušavao da prenese 1000 konja na luisovu glavu i ovo sada. Navijao sam za senu koji je takodje bio bar metar preko agresivnosti, onda za hakinena, pa za kimija, nekako mi maks bio ok, ali posle ovoga danas nešto baš i ne verujem da je, stekao puno fanova van zemlje tulipana.
    (axon, 5. decembar 2021 23:56)

    # Link komentara

  15. (Mislilac, 5. decembar 2021 22:48)
    Nije to majstorstvo iz razloga sto je nedozvoljeno. Vec sam pisao u komentaru, pravilo od 2008 godine, vozac koji propusti ne sme napadati do posle naredne krivine.
    (Vlad, 5. decembar 2021 23:49)

    # Link komentara

  16. Ne znam zašto Ferštapen čeka... Pa udari ga čoveće, izbaci u ogradu i gotovo... I postaćeš svetski šampion!
    (Todor, 5. decembar 2021 19:39) I šta će time dobiti? Titulu sigurno neće posto će kompletno da ga diskvalifikuju iz šampionata kao Schumachera 1997.
    (Test, 5. decembar 2021 23:41)

    # Link komentara

  17. Samo dve stvari: 1. Ova staza treba sa leti sa kalendara ODMAH!; 2. Hamilton i Verstappen zaslužuju da se sledeće godine vozikaju na začelju. Za bolje nisu. Ne trebaju nam ovakvi vozači u borbi za titulu.
    (Glass, 5. decembar 2021 23:39)

    # Link komentara

  18. Hajde navijači Luisa i Maxa jedno pitanje...ko je gledao trku neka komentariše...ko je kriv u sudaru Montoya i Šumahera u Monte Karlu kada je Šumaher u tunelu udario Montoyu otpozadi... nešto slično kao ovo danas ???
    (BataJegulja, 5. decembar 2021 23:23)

    # Link komentara

  19. Pedra
    Zaboravili ste na najbrzi Krug. Ako ga Uzme Luis Onda
    (Jaki, 5. decembar 2021 23:19)

    # Link komentara

  20. Mercedes je brzi....Hamilton ovo nece propustiti.Maxi ima jedino sansu ako ga sudarom izbaci iz trke.
    (AMSTERDAM, 5. decembar 2021 23:19)

    # Link komentara

  21. Mercedes je brzi....Hamilton ovo nece propustiti.Maxi ima jedino sansu ako ga sudarom izbaci iz trke.
    (AMSTERDAM, 5. decembar 2021 23:19)

    # Link komentara

  22. @montoya, Hamilton naslednik Sene, umrecu od smeha, nije da ne mislim da Luis nije odlican vozac ali da je naslednik... Sumaher, Alonso, Hakinen, Maks, Verstpen, svi su oni odlicni na svoj nacin ali Sena je samo 1. I da, svi veliki sampioni su odvratni u nekim momentima svoje karijere, I Sumi, Sena, Luis, Max, Alonso ma bukvalno svi, za 7 dana ocekujem sudar izmedju Luisa I Max 1/1.
    (Ccc, 5. decembar 2021 23:13)

    # Link komentara

  23. nadam da ce urednik portala proslediti tvoju IP adresu saobracajnoj policiji!
    (sir oliver, 05.

    Mislim da bi ti tvoju dozvolu trebalo odmah da predaš saobraćajnoj policiji. Naglim namernim i bezrazložnim kočenjem činiš krvično delo ugrožavanja života, i to sa umišljajem... Ako ima smrtnih posledica, kazne su preko deset godina zatvora!
    (Todor, 05. decembar 2021 22:54)

    @Todor Nemoj se sa glupim raspravljati, spustice te na svoj nivo i onda pobjediti. Decko je od nekog cuo da je svaki udes koji se desi kriv onaj pozadi. Ovaj naprijed moze da koci, vozi lijevo, desno, sprda se. Kakvi "bolidi" ovdje komentarisu to je strasno!!
    (mahea, 5. decembar 2021 23:11)

    # Link komentara

  24. Ne znam zašto Ferštapen čeka... Pa udari ga čoveće, izbaci u ogradu i gotovo... I postaćeš svetski šampion!
    (Todor, 5. decembar 2021 19:39)

    Hitno zovi RB da te postave za šefa strategije!
    (bravo, genije, 05.

    Pa veselniče, više od pola komentatora ovde misli isto... Ovaj odvratni, ružni Holandjanin, to pokušava već treću trku ...Zar ne vidiš? Luis beži, ovaj ga juri van staze... jbt! Izgleda da Luis treba bejzbol palicu da vozi u gepeku zbog Maksa...
    Upiši auto školu pa će te valjda nešto tamo naučiti...
    (Todor, 5. decembar 2021 23:11)

    # Link komentara

  25. Gledao sam na ESPN, sto se engleskog tice, veruj mi pricam relativno dobro posto zivim ovde 25 godina i radim sa amerikancima sve ove godine. Mozda u irskoj se prica malo drugacije. ESPN prenosi Sky sport. Pogleday trku jos par puta kad su gledali replay. Ja samo pisem sta je Martin Brundle rekao. Toliko.
    (Joca, 5. decembar 2021 22:21)

    nije problem kakav se engleski govori u irskoj i engleskoj, vec kako dobro ga stranci koji dodju da zive u UK/irsku govore i razumeju. posto nema drugog nacina da utvrdimo ko od nas dvojice bolje govori engleski, evo dokaza - vest na strimu sky sport-a, od 21:13 GMT, naslov "what the stewards are investigating", 50. sekunda snimka. p.s. jadni ti amerikanci koji s tobom saradjuju.

    [link]
    (andreas kisser, 5. decembar 2021 22:42)

    Ovi " jadni Amerikanci dobija cek koji ja potpisujem vec 20tak godina. Nisu bas tako jadni kao sto ti mislis.
    (Joca, 5. decembar 2021 23:11)

    # Link komentara

  26. Cekajte ljudi. Kristijan Horner, sef Red Bula uzivo u programu preko radija kritikuje Maksa sto je to uradio i nasadio Luisa na sebe, i kaze mu kako ne moze to da shvati. Kakva Fia kakav mercedes. Nije valjda da i Horner radi za njih?
    (Pera Dzokej, 5. decembar 2021 23:09)

    # Link komentara

  27. andreas kisser
    Irac...ti si odlepio...gledaj ponovo!!!
    (Joca, 5. decembar 2021 23:03)

    # Link komentara

  28. nadam da ce urednik portala proslediti tvoju IP adresu saobracajnoj policiji!
    (sir oliver, 05.

    Mislim da bi ti tvoju dozvolu trebalo odmah da predaš saobraćajnoj policiji. Naglim namernim i bezrazložnim kočenjem činiš krvično delo ugrožavanja života, i to sa umišljajem... Ako ima smrtnih posledica, kazne su preko deset godina zatvora!
    (Todor, 5. decembar 2021 22:54)

    # Link komentara

  29. Navijam za Verstapena ali pravio je cirkus daleko više nego Hamilton u vecerasnjoj trci.

    Onaj brake test je budalaština bila, potpuno nepotrebno.

    Ono čekanje da ga propusti takodje.

    Čin propuštanja Hamiltona i ponovno uzimanje prvog mesta je majstorstvo. To se valjda svi možemo složiti.

    Tolerancija prema Hamiltonu kada ga je izbacio sa staze je bila nepotrebna, kazni ga 5s i Aj ćao, napravićes trku zanimljivijom.

    Svakako Hamilton ima bolji bolid a Verstapen koristi svaki mogući trik da pokuša da uzme titulu. Ne dopada mi se što koristi neke gluposti, oglusuje se o direkciju trke i slično. Kapiram mnogo ali nije ljudski, ali mi subjektivno deluje da navlače za Mercedes.
    (Mislilac, 5. decembar 2021 22:48)

    # Link komentara

  30. iz boksa Mecke su javili da nije, nego je uradio downshift.. dakle, usporio pomocu menjaca tj motora. Nema kocenja.
    (KiMi85, 05. decemba

    Znači usporio... Aha... Dobro...
    (Todor, 5. decembar 2021 22:47)

    # Link komentara

  31. Gledao sam na ESPN, sto se engleskog tice, veruj mi pricam relativno dobro posto zivim ovde 25 godina i radim sa amerikancima sve ove godine. Mozda u irskoj se prica malo drugacije. ESPN prenosi Sky sport. Pogleday trku jos par puta kad su gledali replay. Ja samo pisem sta je Martin Brundle rekao. Toliko.
    (Joca, 5. decembar 2021 22:21)

    nije problem kakav se engleski govori u irskoj i engleskoj, vec kako dobro ga stranci koji dodju da zive u UK/irsku govore i razumeju. posto nema drugog nacina da utvrdimo ko od nas dvojice bolje govori engleski, evo dokaza - vest na strimu sky sport-a, od 21:13 GMT, naslov "what the stewards are investigating", 50. sekunda snimka. p.s. jadni ti amerikanci koji s tobom saradjuju.

    [link]
    (andreas kisser, 5. decembar 2021 22:42)

    # Link komentara

  32. Sramota je da se ponudi pomjeranje pozicije na ponovljenom startu... ako smatraš da treba dobit kaznu - kazni ga.
    Isto ono puštanje pozicija, pa udri kaznu... sve u svemu, jasno je da je F1 postala zabava za ne tako široke narodne mase, al de malo to upakujte da ne izgleda toliko jadno.
    (mare, 5. decembar 2021 22:42)

    # Link komentara

  33. Mercedes ima brža auta, Red Bul ima najboljeg vozača.
    Kraj priče.
    (Djuro Putnik, 05. decembar 2021 21:55)

    Slažem se da je Max brzi vozač... Ali razlika između njih nije nenormalna... Max više rizikuje, očigledan primer juče u kvalifikacijama, zadnji krug je ceo vozio na ivici i dva puta zamalo omasio zid pre nego što se u zadnjoj krivini zakucao... I mislim da je to odlika njihove razlike, Luis uglavnom igra na sigurno dok maks ide glavom kroz zid... U mnogo navrata Luis je morao da ga izbegava jer ovaj ne odustaje čak i kad vidi da nema mesta... A red bul ima dobar auto ove sezone, pogledaj bilo koju analizu red bul i Mercedes su daleko ispred svih, a između njih je vrlo mala razlika
    (Jelena, 5. decembar 2021 22:41)

    # Link komentara

  34. Samo da konstatujem, ovi komentatori ovdje koji nazivaju Maxa ubicom, i pravdaju sve sto radi Hamilton, vi bi i Senu tako nazivsli i navijsli za Prosta?! Pogledajte sta Max izvlači iz Honde. Perez ima isti bolid i nema ga nigdje. Sta trebs Max da radi? Da se skloni Mercedesima odmsh na pocetku? Max jednostavno vozi konstsntno punim gasom, kao i Sena nekad. Ali ako vi hocete da gledate f1 bez uzbudjenja, prebacite se na balet.
    (kezza, 5. decembar 2021 22:35)

    # Link komentara

  35. mahea, ono sto ne mozes pogledati u lajv varijanti, cuo si za jutjub, uglavnom sve sto te zanima lako je istraziti u danasnje vrijeme...
    (Banjaluka, 5. decembar 2021 22:29)

    # Link komentara

  36. Skandalcina je onaj ko ti placa internet i kupuje telefone da mozes ovdje da komentarises i lazes umjesto da se normalno posvetio djetetu i odgojio kako treba!!! Udara ga od pozadi zato sto idiot ispred njega koci na SREDINI staze i pomjera bolid LIJEVO i DESNO!!! To cak i ona dva mamlaza od komentatora na SK su priznala koji su prvoklasni navijaci Maxa!!
    (mahea, 05. decembar 2021 22:16) erceg je priznao,paja nije:)samo je iskusno precutao
    (KKP, 5. decembar 2021 22:28)

    # Link komentara

  37. Merc je ubjedljivo najbolji tim u istoriji F1...
    (gloria, 5. decembar 2021 22:27)

    # Link komentara

  38. Ko ovde sve komentarise ? koliko se ne razumete, pa Hamilton je kriv za udes, tolika je neznalica da nije pretekao vozaca koji je usporio i pusta ga. Hamilton je isto ukocio bez razloga i kriv je za incident. Abu Dhabi je Red Bulova staza i Max ima 70% da uzme titulu. Idemo Max za pravdu!
    (Johnny, 05. decembar 2021 21:26)

    Ja se nadam da ti nemas vozacku po sigurnost ostalih ucesnika u saobracaju!!! Evo ja cu da se vozim ispred tebe 150 na autoputu pa cu da zakocim, pa lijevo, pa desno, pa lijevo i onda kada me udaris cu izaci iz auta i reci jesi li ti normalan sto me ne prestignu normalno. Pravda i Max u jednoj recenici je glupost kao ti i mozak u jednoj recenici!!!
    (mahea, 05. decembar 2021 21:43)

    Čekaj stani mahea , što osudjuješ lika koji je ostavio ok komentar...u saobraćaju je uvek kriv onaj ko udara od pozadi...a ovaj slučaj...pa nije isto autoput i staza široka 20 metara ...jeste vozio malo ali malo levo desno ali je Luis imao ogroman prostor sa leve i desne strane... stvarno mislim da Luis je verovatno nehotice udario Maxa ali malo je smešno da sve kazne idu baš Maxu...i to ono šta želite na meniju imamo 5sec , 3 poziciju...ma sprdnja
    (BataJegulja, 5. decembar 2021 22:27)

    # Link komentara

  39. (pedra, 5. decembar 2021 22:12)
    Ne bas. Pravilo je promenjeno 2008 godine na trci u Spa, kada je Hamilton isekao zadnju S krivinu i tako pretekao Kimija u Ferariju, odmah mu vratio poziciju i usao mu u zavetrinu i pretekao ga do prve krivine. Tada je uvedeno da vozac koji prepusti poziciju ne sme napadati do sledece krivine. A Maks je cini mi se isto uradio ovde. Verovatno je zato trazeno da ponovo vrati poziciju.
    (Vlad, 5. decembar 2021 22:26)

    # Link komentara

  40. Poručio bih svim hejterima Luisa Hamiltona,nekada ste se nazivali konjićima iz Maranela a sada ste se prekrstili u leteće voliće sa krilima,tada sam vas mnogo više poštovao dok ovo danas može samo da se poredi sa sektom!
    (Ajerton Sena, 5. decembar 2021 22:22)

    # Link komentara

  41. Ako biste gledali trku na Sky-ju čak i britanski komentator su se pitali zašto je Luis udario Maxa kad je imao mesta koliko hoće sa leve strane. Maxu jeste bilo javljeno da propusti Luisa a Luisu nije, Max je usporio Luis ga je udario... Ko je kriv?
    (joca, 5. decembar 2021 21:24)

    ti ili lazes, ili ocigledno ne znas engleski. posto zivim u irskoj i samo na skaju i mogu da gledam f1 (hvala bogu), komentatori su rekli sledece: maks je naglo zakocio na pravcu, umesto da se sklonio u stranu da propusti vozaca kome vraca poziciju. iz tvog komentara je tacno samo to da luisu nije javljeno da mu se vraca pozicija. apsolutno niko na skaju nije okrivio luisa, niti se upitao to sto ti navodis. inace, izgleda i da si slep, ako si na onom mestu, na ovoj stazi, zakljucio da je luis imao mesta "koliko hoce" s leve strane.

    jos jednom: osim ukoliko niste slepi (a da navijaci maksa jesu zaslepljeni to znamo), valjda ste videli kako je maks nakon udarca naglo dao gas i u trenutku ubrzao. da li vam to uopste sugerise koliko je naglo pre toga u trenutku zakocio ispred luisa? msm, bukvalno treba da saberete dva plus dva i zakljucite da je zbir cetiri!

    Gledao sam na ESPN, sto se engleskog tice, veruj mi pricam relativno dobro posto zivim ovde 25 godina i radim sa amerikancima sve ove godine. Mozda u irskoj se prica malo drugacije. ESPN prenosi Sky sport. Pogleday trku jos par puta kad su gledali replay. Ja samo pisem sta je Martin Brundle rekao. Toliko.
    (Joca, 5. decembar 2021 22:21)

    # Link komentara

  42. Strucnjak, zao mi je jarane sto nisi gledao jednog Senu kako vozi...Fandja, Prosta, Sumahera, Laudu i ostale velikane. Moras biti oprezan kad iznosis kvalifikaciju GOAT. Ako samo krenemo od GOAT trka pogledaj duele Sene i Prosta bice ti jasno sta pricam.
    (Banjaluka, 05. decembar 2021 21:34)

    A sto si Fandja gledao u pm...
    (mahea, 5. decembar 2021 22:18)

    # Link komentara

  43. Nastavak...
    Kazne ne bih ni komentarisao, ne znam da li iko zna za sta je ko kaznjen.
    Inace, interesatno je da Red Bull maltene nije vozio na tvrdim gumama, odmah su ih zamenili za srednje tvrde na drugom restartu. Prvi stint trke na srednje tvrdim, Maks se i drzao koliko toliko protiv Mercedesa, ali na tvrdim Mercedes je bio u nekom svom univerzumu.
    Sto se staze tice, preuska je, druga DRS zona je dugacka ali tamo nema gde da se prodje, eventualno startno-ciljni pravac.
    Ne znam sta da mislim za stazu, trka koliko toliko ok, ali kvalifikacije su jako opasne, dosta blind spot-ova, a velike brzine.
    Baku mi nije za poredjenje, jer je brz na starno ciljnom pravcu, a tamo je siroka staza.
    (Vlad, 5. decembar 2021 22:18)

    # Link komentara

  44. Pratim F1 25 godina, ovo je definitivno najveca lakrdija od trke, u reziji direkcije trke, toliko nekonzistentnih odluka. Prvi incident sa Mikom Sumaherom, prvo SC nekoliko krugova pa onda crvena zastava!? Drugi incident, odmah crvena zastava (sto je OK)!?
    Za ponude sa pijace, tu tek nemam reci. I za incident pri propustanju Hamiltona od strane Maksa su oni krivi, javili su Red Bull-u, Mercedesu nisu, na tom mestu jako, jako opasno.
    Inace, ultimativno, trku je resio Red Bull pogresnim izborom guma pri drugom restartu (stavili srednje tvrde), Mercedes je imao jaci tempo na tvrdim gumama. Da li su mislili da probaju da naprave 25 sekundi pa da predju na nove gume, ili da izdrze na zutim do kraja.
    Hamilton je pritiskao sve vreme, Max je morao da drzi najjaci tempo, i koji krug pre kraja ostao je bez guma.
    (Vlad, 5. decembar 2021 22:18)

    # Link komentara

  45. Zasto je Max po drugi put propustio Luisa.
    Da li je bilo miskomunikacije sa timom.
    Mercedes ima ubedljivo, ali ubedljivo najbolji bolid ali Redbull ima ubedljivo najboljeg vozaca. Zamislite da nema Maksa , nasta bi licila ova formula1. Niko zivi nebi gledao.
    (Dokholiday, 5. decembar 2021 22:17)

    # Link komentara

  46. Max jednostavno nema inteligenciju da bi bio sampion. Brz je.. To stoji ali decko nije cist u glavi, jednostavno kad skloni mrznju iz domena razmisljnja i pakost onda mozda postane sampion,
    Citajuci komentare vidis da postoji i slepilo kod nas u, pristranost, max je cekao luisa da mu se problizi i onda zakocio a snimak pokazuje i okretanje volana levo desno.. Namera je postojala i mora biti kaznjen jer daje los primer. No dobili smo cirkus sto je i bila namera i zato mu progledavaju kroz prste. Dok je 44 tu, max nikad nece biti sampion.. Drskost i brzina nisu dovoljni.. Treba i inteligencija a on je nema :(
    (dzoni cackalica, 5. decembar 2021 22:17)

    # Link komentara

  47. 4. Hamilton udara Maksa od pozadi. Gde je kazna za to?!? Skandalcina!!!
    (Iz glave, 05. decembar 2021 21:37)

    Skandalcina je onaj ko ti placa internet i kupuje telefone da mozes ovdje da komentarises i lazes umjesto da se normalno posvetio djetetu i odgojio kako treba!!! Udara ga od pozadi zato sto idiot ispred njega koci na SREDINI staze i pomjera bolid LIJEVO i DESNO!!! To cak i ona dva mamlaza od komentatora na SK su priznala koji su prvoklasni navijaci Maxa!!
    (mahea, 5. decembar 2021 22:16)

    # Link komentara

  48. ja nemam vozacku nit vozim kola.. al pratim formulu od kad se sjetim.. da je max prljav jes.. al jel treba se borit tako mislim treba. kako god gledate Hamilton jes mezimica postao svima.. pa nekad shumi kultard hakinen barichelo pa krvi su pustili ba trku.. ljudi bilo guranje kocenje gaz i sve.. ovaj hamilton od kad se secam uvek se zalio na nesto cak i kad je pobedio.. neki sportisti moze sve da ruse al nece bit poznatiji od neki drugi legende
    (Presheva, 5. decembar 2021 22:15)

    # Link komentara

  49. Океј, као посматрач са стране( нисам навијач ни Макса ни Луиса) рекао бих само пар ствари који су по мени реални.
    1.Никада није било толико контроверзи у односима Фиа-е и једног тима као у ери Мерцедеса ( не спорим њихову преданост као тима и квалитет Луиса) али толико чудних одлука не везано за ову трку да то није нормално.
    2. Реално тај исти Макс је окретао по стази и Фетела( неколико пута) док је овај возио за Ферари и борио се са Луисом.
    3. Макс јесте прљав возач АЛИ ЈЕ ВОЗАЧ и зато га поштујем, не кука, не плаче и једноставно се бори и не драматизује( и то ми се лично стварно свиђа код њега)
    4. Луис има Ботаса који му је донео бар 3 титуле као што је Шуми имао Барикела, Ирвајна, Масу итд.
    5. А данашња трка је одраз само тога у шта се Формула 1 претворила, и ту кривим политику која у ФИА-и чами већ 30 година.
    Надам се да ће се Ф1 претворити у спорт а не у политику у којој се тренутно налази.

    По мени је било лепше гледати Окона како се бори са Ботасом који га је престигао захваљујући болиду и ничему више, Ђовинација који се трудио читав викенд у малој Алфи или Гаслија који гине рецимо у квалификацијама да се докопа тог 5 места.

    Нека победи бољи у Марини, али нека буде фер и коректно
    (Коки Кол, 5. decembar 2021 22:14)

    # Link komentara

  50. @(mahea, 5. decembar 2021 21:43)

    Pa ako te obaveste da moras da vratis poziciju englezu onda moras usporiti i pustiti ga da te zaobidje !! Nije njegova greska sto je Hamilton smotan i nije ocekivao da ovaj uspori .Red Bul su bili pametni i trazili mesto gde da puste Hamiltona da ih zaobidje da bi odmah uzvratili napad i pokusali da vrate prvo mesto .Steta sto gume Verstapenu nisu izdrzale do kraja.
    (pedra, 5. decembar 2021 22:12)

    # Link komentara

  51. Postoji snimak kamere gde max pomera volan levo desno pre udarca hamiltona, plus je bio na sredini staze, namerno zeli da izazove udes, samo tako moze do titule, oni su vec osvojili titulu u svojim glavama i jednostavno ne mogu da podnesu poraz na stazi.....
    (vlada, 5. decembar 2021 22:10)

    # Link komentara

  52. Max je odličan vozač. Zaslužio je titulu. Ali , kriv je za incident 100%.
    (soko, 5. decembar 2021 22:10)

    # Link komentara

  53. Vidim da se raspravljate oko sudara.. kada je Luis rekao da je Max zakocio.. iz boksa Mecke su javili da nije, nego je uradio downshift.. dakle, usporio pomocu menjaca tj motora. Nema kocenja.
    (KiMi85, 5. decembar 2021 22:09)

    # Link komentara

  54. Namesteno
    (Milos, 5. decembar 2021 22:08)

    # Link komentara

  55. Ahahaha sad Verstapen moze mirno da se zabije u Hamiltona i postaje prvak a Luisovci da crknu od muke 😛
    Steta sto mu nisu izdrzale gume veceras .Isplatile se prilikom starta ali tvdja guma je bila za vise krugova !!!
    (pedra, 5. decembar 2021 22:08)

    # Link komentara

  56. Ja se nadam da ti nemas vozacku po sigurnost ostalih ucesnika u saobracaju!!! Evo ja cu da se vozim ispred tebe 150 na autoputu pa cu da zakocim, pa lijevo, pa desno, pa lijevo i onda kada me udaris cu izaci iz auta i reci jesi li ti normalan sto me ne prestignu normalno. Pravda i Max u jednoj recenici je glupost kao ti i mozak u jednoj recenici!!!
    (mahea, 05. decembar 2021 21:43)
    Ja se nadam da ti NEMAS vozacku dozvolu i da ces uskoro potraziti strucnu pomoc! Ovo jos nikad nisam cuo, da je kriv vozac koji je udaren otpozadi, a oba se krecu u istom pravcu! Boli me uvo i za Maksa i za Luisa, ali se nadam da ce urednik portala proslediti tvoju IP adresu saobracajnoj policiji!
    (sir oliver, 5. decembar 2021 22:07)

    # Link komentara

  57. Некад Марадона данас други Роналдо, некад Фреди Меркјури данас Филиповић, некад Сена данас Хамилтон. То је слика пропасти ове цивилизације!
    (Данијел, 5. decembar 2021 22:07)

    # Link komentara

  58. objektivno, jarane svaka cast za komentar potpisujem svako slovo. Ko nema herca ne moze da vozi formulu 1 zato je Sena bio to sto je bio. Ferstapen pokazuje da ima tog herca sto je dobro za formulu. Zamisljam samo sta bi Sena radio da ima ovakav bolid Mercedesa. Garantujem sve i jedna pobjeda u sezoni.
    (Banjaluka, 5. decembar 2021 22:06)

    # Link komentara

  59. @magic, @batajegulja

    niste pratili trku, Hamiltonu je tek posle incidenta javljeno sa je Max dobio instrukcije da ga propusti.
    Luis se spremao za napad, bio u zavetreni, Max (namerno) naglo ukocio i to je to...
    (uk, 5. decembar 2021 22:06)

    # Link komentara

  60. Šta reći,ovoliki bezobrazluk i bahatost Verštapena,pa to svet do sada nije video.Pa Šumaher senior je za ovog holadskog koljača mala beba bio.Ova dva nazovi komentatora sa SK,nalupaše se gluposti za sve pare,i molio bih ih da ubuduće ne porede pokojnog Senu sa ovom balavom bitangom kad se dobro zna da je jedini pravi i legitimni naslednik Ajertona upravo Luis,što je pokazao i dokazao više puta.Od kada su ameri kupili F1,pretvorili su je u najobičniju papazjaniju,mislio sam da će im nazovi trka u Spa biti najveća sramota,ali za ovo danas nisam imao želudac.
    Ne smem ni da pomislim kakva će biti poslednja trka gde će svi udruženi na čelu sa Maxom hteti da izbace Luisa i osvoje titulu,to bi bio poslednji ekser u posmrtni sanduk od ove bedne formule!
    (Montoya, 5. decembar 2021 22:05)

    # Link komentara

  61. Kakva sramota FIA sudija, kao na pijaci se cenjkaju umesto da jasno kazu sta su pravila. Maks razocarao i kao vozac i kao zivotinja. Luis pobedio sa ostecenim bolidom, ccc.
    (MikiBau, 5. decembar 2021 22:05)

    # Link komentara

  62. Pobjesneli Maxx!!! Ovo i lici na nekadašnju zabavu.
    Ferstapen do 1 titule, vrijeme je.
    Britanac je dosadio Bogu i narodu.
    (Kanidja PG, 5. decembar 2021 22:04)

    # Link komentara

  63. Iako ne navijam za Hamiltona, Maxa treba diskvslifikovadi nista vise. U svakom sportu zelimo da pobjedi najbolji na sportski nacin.

    Fotvalv Ferrari
    (Ferrari, 5. decembar 2021 22:00)

    # Link komentara

  64. Da li mozemo da se slozimo da je prvu polovinu sampionata Max imao bolji bolid a drugu Hamilton.Incident,nas dvojica gledamo zajedno,potpuno suprotna misljenja.Ne vredi,svi gledamo navijacki i to je to,ne vredi komentarisati,videcemo u poslednjoj ko je bolji.
    (WalterNBGD, 5. decembar 2021 21:57)

    # Link komentara

  65. Ako biste gledali trku na Sky-ju čak i britanski komentator su se pitali zašto je Luis udario Maxa kad je imao mesta koliko hoće sa leve strane. Maxu jeste bilo javljeno da propusti Luisa a Luisu nije, Max je usporio Luis ga je udario... Ko je kriv?
    (joca, 5. decembar 2021 21:24)

    ti ili lazes, ili ocigledno ne znas engleski. posto zivim u irskoj i samo na skaju i mogu da gledam f1 (hvala bogu), komentatori su rekli sledece: maks je naglo zakocio na pravcu, umesto da se sklonio u stranu da propusti vozaca kome vraca poziciju. iz tvog komentara je tacno samo to da luisu nije javljeno da mu se vraca pozicija. apsolutno niko na skaju nije okrivio luisa, niti se upitao to sto ti navodis. inace, izgleda i da si slep, ako si na onom mestu, na ovoj stazi, zakljucio da je luis imao mesta "koliko hoce" s leve strane.

    jos jednom: osim ukoliko niste slepi (a da navijaci maksa jesu zaslepljeni to znamo), valjda ste videli kako je maks nakon udarca naglo dao gas i u trenutku ubrzao. da li vam to uopste sugerise koliko je naglo pre toga u trenutku zakocio ispred luisa? msm, bukvalno treba da saberete dva plus dva i zakljucite da je zbir cetiri!
    (andreas kisser, 5. decembar 2021 21:56)

    # Link komentara

  66. Mercedes ima brža auta, Red Bul ima najboljeg vozača.
    Kraj priče.
    (Djuro Putnik, 5. decembar 2021 21:55)

    # Link komentara

  67. Riccardo Zunino, 05.

    Ne samo da je vozio nebezbedan bolid, zbog krilca, nego nije zube oprao jutros, što je nedozvoljeno... I treba mu uzeti tri boda... Mislim, za neoprane zube...
    Jel se slažeš?
    (Todor, 5. decembar 2021 21:53)

    # Link komentara

  68. Da li trenutno postoji vozac koji moze u istoj meri da se odbrani od napada Hamiltona sa DRS-om kao Vetstapen???Gotovo sam siguran da ne. Napadi na startno ciljnom pravcu pod drsom su u 90% uspesni, Max se fenomenalno brani svaki put, uz dozu drskosti na granici prljavog, kako i treba da izgleda pravi sampion. Nadam se da ce.ovaj momak uspeti da osvoji sampionat, zasluzio je. Njegova titula je dobra za F1 generalno. Ruku na srce, Hamilton ne zasluzuje da pretekne Schumahera po broju titula, za protivnike imao je jedne sezone Rosberga i sada Maxa, uz predominantan bolid. Shumacher je.svoje bitke vodio sa Hilom,Hakinenom, Vilnevom, Alonsom...Ako je za vajdu, dosta mu je ovo sto ima!
    (daki, 5. decembar 2021 21:52)

    # Link komentara

  69. Niti je za cukanje kriv ni Max ni Luis, vec Mercedesov tim. Menadzment trke je javio i RedBulu i Mercedesu da Max treba da vrati poziciju, RedBul je to prosledio svom vozacu, Mercedes nije. Luis sam nije skontao (nema SC, nema obavestenja a Max skoro stao na stazi) i zalepio se
    (kraj price, 5. decembar 2021 21:51)

    # Link komentara

  70. Kao sto sam vec rekao...Bolid spreman i za poslednju trku...Hvala na paznji vidimo se na proslavi jos jedne titule...
    (Mercedes Petronas F1, 5. decembar 2021 21:49)

    # Link komentara

  71. Na stranu Ferštapen, Hamilton i sve to, ali ovo je jedno ogromno đubre od staze i sramota za Formulu 1. Još dok sam pratio treninge znao sam da će nešto loše da se desi, da će biti puno incidenata, udesa i gomile otpada na sve strane. Staza možda nije loša za vožnju ali je za trkanje katastrofa. Monte Karlo pored ovoga izgleda kao Monca.

    Pozdrav.
    (Ser Kokeza od FSS-a, 5. decembar 2021 21:48)

    # Link komentara

  72. Luda i bezobrazna voznja Maksa, koji jos nije dorastao f1
    (Dusan, 5. decembar 2021 21:47)

    # Link komentara

  73. Trazite 5 sekundi kazne za Ferstapena ,a gdesu 5 sekunde Homiju protiv Okona
    (biksi, 05. decembar 2021 21:16)

    A gdje je mogao kada je bio izmedju dva bolida??
    (mahea, 5. decembar 2021 21:46)

    # Link komentara

  74. Na poslednjoj trci, sudaraju se u poslednjem krugu, obojica ispadaju, i završavaju sa istim brojem bodova. :D
    (Najluđi Scenario, 05. decembar 2021 21:25)

    U tom slučaju je Maks šampion, zbog više prvih mesta u šampionatu.
    (milojko, 5. decembar 2021 21:46)

    # Link komentara

  75. Ko ovde sve komentarise ? koliko se ne razumete, pa Hamilton je kriv za udes, tolika je neznalica da nije pretekao vozaca koji je usporio i pusta ga. Hamilton je isto ukocio bez razloga i kriv je za incident. Abu Dhabi je Red Bulova staza i Max ima 70% da uzme titulu. Idemo Max za pravdu!
    (Johnny, 05. decembar 2021 21:26)

    Ja se nadam da ti nemas vozacku po sigurnost ostalih ucesnika u saobracaju!!! Evo ja cu da se vozim ispred tebe 150 na autoputu pa cu da zakocim, pa lijevo, pa desno, pa lijevo i onda kada me udaris cu izaci iz auta i reci jesi li ti normalan sto me ne prestignu normalno. Pravda i Max u jednoj recenici je glupost kao ti i mozak u jednoj recenici!!!
    (mahea, 5. decembar 2021 21:43)

    # Link komentara

  76. Dok je Mercedesa u F1 nema od trkanja ništa. Ne volim Maxa, ali ovo je prevršilo svaku meru! Zar je moguće da čovek direktno udari od pozadi čoveka na sred pravca (pa makar i da se zeznuo) a da niko i ne pokrene pitanje njegove odgovornosti? Šta da je oštetio Maksov bolid?
    Zar je moguće da čovek 15 krugova vozi sa oštećenom formulom sa koje otpadaju delovi (i sam Luis je rekao da je nebezbedno za vožnju) a da nikakvog upozorenja za Mercedes nema da mora da zameni taj deo?
    A pri tome gomila naredbi Maxu da vrati poziciju, kazna...
    Svaki komentar je suvišan...
    (Magic, 05. decembar 2021 21:18)

    U potpunosti se slažem sa tobom ...pazi ovako na stazi gde mogu da stanu 5-6 ( mozda i više ) bolida jedan do drugog ti ideš iza njega kada znaš da te mora pustiti...mogao si da biras gde ćeš ON TE MORA PUSTITI ... hoćeš skroz levo ili desno put ti je otvoren...ovo mi dodje kao igra Luisa jer je i on namazan...a svi znamo da se bolid više oštetili kada je udarac otoozadi jer tu mu je "srce" ...da skratim da su se slupili u tom incidentu Max bi možda morao da menja opet na bolidu moror ili menjač ( što bi ga vratilo unazad na poslednjoj trci ) a Luis bi prošao sa manjim oštećenjima napred koja ga NE BI VRATILA NAZAD ...
    (BataJegulja, 5. decembar 2021 21:43)

    # Link komentara

  77. Max ulijeće harakiri u krivinu i siječe je (s namjerom da skrši Lewisa) a Michael Masi (direktor utrke) zove štab Red Bulla i nudi im, pazi ovo: nudi im!! mogućnost da Max vrati pozicije Oconu i Hamiltonu. A iz Red Bulla odgovaraju: dok razmislimo javićemo se. Ovo nikad u zivotu nisam vidio ni u jednom sportu. A jos su im pomogli i u Brazilu kada nisu kaznili Maxa kada je izgurao Hamiltona sa staze. Pa i danas sa onim crvenim zastavama da Max moze promjeniti gume.
    (Skandal, 5. decembar 2021 21:43)

    # Link komentara

  78. Ne znam za vas ako neko pamti ali ova trka je bukvalno copy/paste Azerbejdžana 2017. Totalna ludnica. Hamilton-Fetel udes tada preslikan kao Hamilton-Verstapen danas. Zatim Botas tada u startno ciljnoj liniji pretiče Strola za P3 a sada isto tako Okona. Takođe puno udesa, prekida, crvenih zastava, VSC. Zaista neverovatne koincidencije, nisam nikada gledao dve sličnije trke u životu. Što se tiče duela na stazi danas, najobjektivnije gledano moguće, obe strane sada igraju veoma prljavo, jer je ulog nenormalno ogroman a tenzije su dostigle vrhunac. Maks ponekada preagresivan u odbrani pozicije u pojedinim trenucima, a Luis se svim silama veštački kruniše šampionom uz svesrdnu pomoć FiA, i ako evidentno sada ima brži bolid, pravi incidente i prestupe (zabijanje u Maksa koji ga propušta) koje bi svakog drugog vozača koštale vremenske kazne, dok se za Luisa ni istraga ne otvara. Pošto je Abu Dabi uglavnom veoma dosadna trka bez ili sa vrlo malo preticanja, i ako je sada par krivina izmenjeno i staza ubrzana prvenstvo će verovatno biti odlučeno kvalifikacijama u subotu. Ko bude na polu i ispred u subotu, 95% osvaja titulu šampiona. I ne razumem zašto sada mnogi pljuju po sportu, hteli smo zabavu i neizvesnost za sve pare i dobili smo je. Kada su poslednji put dva vozača sa istim brojem bodova ušla u poslednju trku, seća li se neko? Jedina žal je zašto Brazil nije finale sezone da ludnica bude totalna, jer ova sezona to zaslužuje, ovako se bojim da ćemo na kraju dobiti dosadnu procesiju a da smo poslednja prava uzbuđenja videli večeras. Inače navijam za Maxa.
    (Rothmans, 05. decembar 2021 21:27)

    Inace vidi se da navijas za Maxa zbog kolicine gluposti koje si napisao. Ja mogu da razumijem da se navija za nekoga, pristrasan ali ne mogu da razumijem da neko tako bestidno LAZE!!! Max je lud ali bukvalno lud vozac. Pogledaj kako rijesava situacije kad treba neko da ga pretegne ili ga izbaci sa staze, siroko zatvara, namjerno izbacuje sa linije putanje ili mu popne bolid na glavu!! Covjek je opasan, opasan po druge zivote. Ovo cak ni Sumaher nije radio a radio je grozne stvari. Mene bi bilo sramota, da ciste svjesti navijam za nekoga ko iz trke u trku pokusava da ubije drugog saucesnika!! Jbg izgleda da nije svako isto odgojen!!
    (mahea, 5. decembar 2021 21:38)

    # Link komentara

  79. Povodom završnog incidenta.
    Max je dobio naredbu da pusti Hamiltona i usporava. Budala za njim usporava takođe. Zatim naglo dodaje gas i kreće u obilaženje uz pogrešnu procenu (ili direktnu nameru da mu ošteti bolid - probuši gumu).
    I idioti kažnjavaju Max-a.
    Dakle, Hamilton nije izbegavao Max-a zbog naglog kočenja, već je krenuo u obilazak. To se vidi iz aviona.
    Od F1 organizacije i nije za očekivati ništa drugo nego da favorizuju u svakoj prilici Hamiltona i Mercedes. To već rade dugi niz godina.
    (NeVolimHamiltona, 5. decembar 2021 21:38)

    # Link komentara

  80. Ajde molim te al molim te da mi objasnis sta je ovdje mercedes kriv??? Sve sto je nepravilno bilo, bilo je od strane red bula u ovoj trci!! Ajde, evo jos jednom te molim, objasni sta je Mercedesu poklonjeno?!!
    (mahea, 5. decembar 2021 21:02)

    1. Na restartu, Maks koci kasno, tu je pored Hamiltona, Hamilton ga gura napolje.
    2. Takodje na restartu, Hamilton namerno zaostaje u krugu za zagevanje nekih 200 metara, sto je kaznjivo, a to cini sa namerom da se Maksu ohlade gume. To redovno cini a nikada nije kaznjen za to.
    3. Na promeni guma, Botas usporava Maksa, ovaj ne sme da ga pretice jer je zuta zastava, da bi Hamilton mogao komforno da menja gume.
    4. Hamilton udara Maksa od pozadi. Gde je kazna za to?!? Skandalcina!!!
    5. Hamilton izbacuje Maksa u zadnjoj krivini (kao i pod brojem jedan), ali nista, valjda je to legalno kad on radi.
    (Iz glave, 5. decembar 2021 21:37)

    # Link komentara

  81. Koju tv vi gledate pitam se? Max je dobio naredbu FIA da propusti Luisa, mada su obojica bili van piste, ali ajde, Max znaci usporava da ga propusti, i sta radi Hamilton, udara u Maxa da bi ga skroz izbacio iz trke. E to ce jos da se istraži poslije trke.
    Diskcalifikacija Hamiltona je jedino pravilno rjesenje!
    (kezza, 05. decembar 2021 20:46)

    Ti si bolestan covjek!!!
    (mahea, 5. decembar 2021 21:06)

    totalno! znaci, nije problem sto apsolutno ne razume nista o F1, pravilima i konstrukciji samih bolida, ali se ipak oseca pozvanim da nesto objasnjava. problem je sto ovakvi likovi imaju pravo glasa na izborima! zamisli zurku u njegovoj glavi kada treba sabrati sve utiske iz spoljnog sveta, a politicke argumente povezati u neku koherentnu celinu pre donosenja odluke. strasno!

    za ostale: kada se da naredba da se vrati pozicija, vozac postepeno usporava i sklanja se u stranu da propusti drugog vozaca. maks naprotiv vozi po sredini inace vrlo uske staze i prvo naglo koci u trenutku kada luis pocinje da ga obilazi, a zatim naglo daje gas. znaci, video sam mnogo bezobrazluka na stazama za poslednjih otp. 35 godina koliko pratim F1, ali nesto ovako bezobrazno jos uvek nisam video. podseca doduse na onu situaciju kultarda i sumahera 1998. u belgiji.
    (andreas kisser, 5. decembar 2021 21:36)

    # Link komentara

  82. joca
    Ne mozes kod nas da ocekujes objektivnost komentatora kada Erceg navija za Luisa i Marka Markeza (+ i onaj drugi lik na MotoGP navija za Markeza, bukvalno je u prenosu ove sezone rekao da nosi Hondinu majicu). Nije uopste problem sto navija za njih vec sto to neprestano stvara neku maglu ispred njegove "objektivnosti" i UVEK uperuje prstom u druge vozace i brani ih.
    (Kozuki Oden, 5. decembar 2021 21:36)

    # Link komentara

  83. @(Sever pamti, 5. decembar 2021 21:09)

    Vidim da je čovek iz Nemačke. U Nemačkoj svaka baba može da kupi Merc. Ne može AMG ali običan...da bez problema. Najgore od svega što osim AMG serije, kvalitet Mercedesa je katastrofalan, mislim na standardne verzije auta. Nije to više onaj Merc od pre 30 godina. Previše je kapitalizam ušao u F1. To je istina. Povlačenjem Honde ostaje Mercedesu da vlada još dugo godina. Apsolutno nema šanse da im drugi timovi izađu na crtu. Gde je Vettel, gde je Alonso. Nema ih nigde. Snaga bolida je postala tolika da će za 10-15 godina AI da vozi umesto vozača.
    (Ne tripuj se, 5. decembar 2021 21:35)

    # Link komentara

  84. Vidim da mnogi nazivaju Maksa "ubicom", "kamikazom", mozda i ne grese ali bas ti epiteti cine sampiona, postoje i epiteti kao "hrabar", "beskurpulozan", malo pozitivnijeg prizvuka, takodje osobine koje izdvajaju sampiona od ostalih.
    Mnogi zaboravljaju, da je bas sve te epitete u svoje vreme imao i cuveni Sena. Prost je pricao kako se plasio za svoj zivot trkajuci se sa Senom i sam Sena je svoj nacin voznje opravdavao cinjenicom da kad god vidi i najmanju priliku za napad, on ce je iskoristiti i tom prilikom drugom vozacu prepusta odluku da li ce se povuci ili ce nastaviti agresivno i rizikovati da obojica ispadnu, sto i jeste trkanje, to i jeste formula 1. Tako je i izbacio Prosta 1990. u Suzuki u prvoj krivini i obezbedio sebi Sampionat. Mnogi tu cinjenicu ili namerno ili slucajno zaboravljaju. To bi se danas isto tako moglo nazvati "pokusajem ubistva". Mnogo ima dvostrukih arsina u komentarima, ako hvalite Senu a pljujete Ferstapena, onda ste kontradiktorni. Veliki sampion (Sena) i buduci sampion (Ferstapen), obojica maksimalno agresivni i veliki borci, pa u neku ruku i bezobrazni, ali opet cilj opravdava sredstvo, ako vazi za jednog od najvecih, vazi i za mladog Maksa. Uzivajte u voznji ovih momaka jer ovo je ono sto cini formulu 1 uzbudljivom. Trkanje do maksimuma, tocak o tocak. Jednostavno pustite ih da se TRKAJU, a ne da se pobednici odlucuju iz fotelje. Bezbednost jeste bitna, ali kako je ona postala najbitnija, formula 1 je prestala da bude formula 1.
    (Objektivno, 5. decembar 2021 21:35)

    # Link komentara

  85. Strucnjak, zao mi je jarane sto nisi gledao jednog Senu kako vozi...Fandja, Prosta, Sumahera, Laudu i ostale velikane. Moras biti oprezan kad iznosis kvalifikaciju GOAT. Ako samo krenemo od GOAT trka pogledaj duele Sene i Prosta bice ti jasno sta pricam.
    (Banjaluka, 5. decembar 2021 21:34)

    # Link komentara

  86. Ma nemoj, ista kazna za obilaženje van staze i za izbacivanje rivala iz trke? Sećaš se, Silverston?
    (CJC, 05. decembar 2021 19:51)

    Obilazenje van staze u Silverstonu? Nisi gledao ti tu trku.
    (EUFORIJA, 5. decembar 2021 21:29)

    # Link komentara

  87. Problem je kada se nekome pokloni 5-6 titula pa covek smatra da mora da bude sampion po svaku cenu. U sezoni kad je imao jedinog pravog konkurenta, Rosberga, izgubio je titulu a konkurent je vozio isti bolid kao i on! Toliko o njegovim vozackim kvalitetima. Razmislite zasto se Rosberg penzionisao! Pretpostavljam da nije hteo da glumi pomocnika, pa su zaposlili neupotrebljivog Botasa.
    Max je vozac, trkac, a ovo je opasan sport. Kome to nije jasno, nek gleda balet. Max je pokazao na ovoj trci koliko je bolji vozac od ovog nabedjenog sampiona.
    A ovi klinci sto komentarisu, ocigledno da nisu stekli ni pravo da polazu za vozacku dozvolu, dakle, nisu imali priliku da gledaju prave sampione koju su vozili 20 i kusur godina pre.
    (SashaNS, 5. decembar 2021 21:28)

    # Link komentara

  88. Dobra trka, i treba oštrije da se vozi i bori za poziciju. Šta će mi trka gde nema duela i bezbednosnog vozila. To je draž gledanja F1, a ne neke uspavljujuće trke.
    (Nebojša, 5. decembar 2021 21:28)

    # Link komentara

  89. Ne znam za vas ako neko pamti ali ova trka je bukvalno copy/paste Azerbejdžana 2017. Totalna ludnica. Hamilton-Fetel udes tada preslikan kao Hamilton-Verstapen danas. Zatim Botas tada u startno ciljnoj liniji pretiče Strola za P3 a sada isto tako Okona. Takođe puno udesa, prekida, crvenih zastava, VSC. Zaista neverovatne koincidencije, nisam nikada gledao dve sličnije trke u životu. Što se tiče duela na stazi danas, najobjektivnije gledano moguće, obe strane sada igraju veoma prljavo, jer je ulog nenormalno ogroman a tenzije su dostigle vrhunac. Maks ponekada preagresivan u odbrani pozicije u pojedinim trenucima, a Luis se svim silama veštački kruniše šampionom uz svesrdnu pomoć FiA, i ako evidentno sada ima brži bolid, pravi incidente i prestupe (zabijanje u Maksa koji ga propušta) koje bi svakog drugog vozača koštale vremenske kazne, dok se za Luisa ni istraga ne otvara. Pošto je Abu Dabi uglavnom veoma dosadna trka bez ili sa vrlo malo preticanja, i ako je sada par krivina izmenjeno i staza ubrzana prvenstvo će verovatno biti odlučeno kvalifikacijama u subotu. Ko bude na polu i ispred u subotu, 95% osvaja titulu šampiona. I ne razumem zašto sada mnogi pljuju po sportu, hteli smo zabavu i neizvesnost za sve pare i dobili smo je. Kada su poslednji put dva vozača sa istim brojem bodova ušla u poslednju trku, seća li se neko? Jedina žal je zašto Brazil nije finale sezone da ludnica bude totalna, jer ova sezona to zaslužuje, ovako se bojim da ćemo na kraju dobiti dosadnu procesiju a da smo poslednja prava uzbuđenja videli večeras. Inače navijam za Maxa.
    (Rothmans, 5. decembar 2021 21:27)

    # Link komentara

  90. Ko ovde sve komentarise 😂 koliko se ne razumete, pa Hamilton je kriv za udes, tolika je neznalica da nije pretekao vozaca koji je usporio i pusta ga. Hamilton je isto ukocio bez razloga i kriv je za incident. Abu Dhabi je Red Bulova staza i Max ima 70% da uzme titulu. Idemo Max za pravdu!
    (Johnny, 5. decembar 2021 21:26)

    # Link komentara

  91. Slažem se za ovu stazu. Preopasna je. Uska, a najbrža posle Monze. Ne slažem se generalno za gradske staze, meni je Baku jedna od najboljih u kalendaru. Uvek bude zabavna trka.
    (Otheym, 05. decembar 2021 21:03)
    Zahvaljujemo se na glasu.


    I najjača stvar sa Bakuom, najkraći SC, na svakoj krivini ostavljeno mesto da se neki bolid skloni ukoliko ima neki problem.
    (Anfield, 5. decembar 2021 21:26)

    # Link komentara

  92. Kakva protekcija mercedesa, svaka odluka u njihovu korist a na štetu Red bull-a. Hamiltonu je nekoliko titula poklonjeno, sprema se još jedna. Uživaj.
    (Miloš, 05. decembar 2021 20:46)

    Koja je poklonjena?
    (EUFORIJA, 5. decembar 2021 21:25)

    # Link komentara

  93. Realno, 2 godine kazne za Maksa zbog ovog kocenja veceras.
    Pa neka eventualno prevozi mleko po Holandiji, ako uopste ima vozacku dozvolu, to se tamo dobro placa.
    (tost, 5. decembar 2021 21:25)

    # Link komentara

  94. Na poslednjoj trci, sudaraju se u poslednjem krugu, obojica ispadaju, i završavaju sa istim brojem bodova. :D
    (Najluđi Scenario, 5. decembar 2021 21:25)

    # Link komentara

  95. Ako biste gledali trku na Sky-ju čak i britanski komentator su se pitali zašto je Luis udario Maxa kad je imao mesta koliko hoće sa leve strane. Maxu jeste bilo javljeno da propusti Luisa a Luisu nije, Max je usporio Luis ga je udario... Ko je kriv?
    (joca, 5. decembar 2021 21:24)

    # Link komentara

  96. Cuj ove komentare "Navijas za Maxa ubicu" bahahahahahahabahahaahahahabahah

    Odakle vi u F1, idite gledajte odbojku, bez kontakta je.
    Hamilton cvece nije umalo ubio Maxa u Silverstonu.
    (Da, 5. decembar 2021 21:24)

    # Link komentara

  97. Nije se skoro pojavio prljaviji i ljigaviji vozac od Maxa,sve donete odluke danas isle su njima u korist, ne kazem da je to uradjeno namerno od strane fia ali on zeli po svaku cenu da osvoji titulu, verovatno mu je ovo jedina sansa, i on ima obraza da kaze ovo nije formula 1......
    (vlada, 5. decembar 2021 21:22)

    # Link komentara

  98. Ovo vise nije trkanje, ovo je nelegalna trgovina. Ferstapen je par puta bio ostecen od sudija (dva puta mora da vraca poziciju zato sto tupavi glupak ne ume da ga obidje, pa pet sekundi za sta?), a Hamilton je vozio nebezbedan bolid koji rasipa delove, pravio daleko veci razmak na pre-startu od deset bolida, i nikom nista. Pa, bravo. Unistili su ovaj sport zesce, a sve mi se cini zbog toga sto agenda homoseksualaca mora da pobedi - a nju promovise Hamilton u sred Arabije. Ako je Hamiltonu stvarno stalo da se u Arabiji nesto promeni, onda mora ukazati na sistemske probleme (serijat, obespravljeni radnici i zene), a ne samo gde smes da stavis virslu a gde ne. Ferstapen je tvrd vozac, ali ne vidim da je i jednom udario Hamiltona danas. Ni jednom.
    (Riccardo Zunino, 5. decembar 2021 21:22)

    # Link komentara

  99. Samo se setim Bakua i Fetela i Hamiltona, pa mi bude drago. Ali opet... Hamilton može 15 puta da udari prednjim krilom i ne samo da neće da mu otpadne, nego će da bude još brži. Neverovatno.
    (Srdjan, 5. decembar 2021 21:22)

    # Link komentara

  100. Ne znam zašto Ferštapen čeka... Pa udari ga čoveće, izbaci u ogradu i gotovo... I postaćeš svetski šampion!
    (Todor, 5. decembar 2021 19:39)

    Hitno zovi RB da te postave za šefa strategije!
    (bravo, genije, 5. decembar 2021 21:20)

    # Link komentara

  101. Istorijska trka u Đžedi!Ja vas novinare samo pitam šta je tu istorijsko?Ovo vi zovete sportom?Pa ovde više nema ni S od sporta.Sena da se sada digne iz groba i da vidi ova današnja pravila odma bi ga strefio infarkt.Sramota šta su uradili od tako divnoga sporta da to prosto više ne možeš gledati.Prosto mi je neverovatno čitati ove komentare i ne mogu da se načudim kako neko može da navija za ovoga Hamiltona.
    (Ljubo, 5. decembar 2021 21:19)

    # Link komentara

  102. Max je na sličan način svojevremeno u Azerbejdzanu hteo da ubije klubskog kolegu Rikarda. Dečko je brz, ali mnogo opasan po okolinu.
    (Non, 5. decembar 2021 21:18)

    # Link komentara

  103. Dok je Mercedesa u F1 nema od trkanja ništa. Ne volim Maxa, ali ovo je prevršilo svaku meru! Zar je moguće da čovek direktno udari od pozadi čoveka na sred pravca (pa makar i da se zeznuo) a da niko i ne pokrene pitanje njegove odgovornosti? Šta da je oštetio Maksov bolid?
    Zar je moguće da čovek 15 krugova vozi sa oštećenom formulom sa koje otpadaju delovi (i sam Luis je rekao da je nebezbedno za vožnju) a da nikakvog upozorenja za Mercedes nema da mora da zameni taj deo?
    A pri tome gomila naredbi Maxu da vrati poziciju, kazna...
    Svaki komentar je suvišan...
    (Magic, 5. decembar 2021 21:18)

    # Link komentara

  104. Trazite 5 sekundi kazne za Ferstapena ,a gdesu 5 sekunde Homiju protiv Okona
    (biksi, 5. decembar 2021 21:16)

    # Link komentara

  105. mahea
    Lupaj sebi plusice sa vise uredjaja, tuzni trolu...
    (Kozuki Oden, 5. decembar 2021 21:14)

    # Link komentara

  106. losa stvar je ako hamilton ima ovoliko botova na jednom b92 forumu, a jos veca tragedija je ako jedan lik pise ove botovake komentare
    (kolicani, 5. decembar 2021 21:12)

    # Link komentara

  107. Bojim se da će se poslednja trka pamtiti po udesima i namernog izbacivanja protivnika sa staze...i koja će onda kazna biti ako ga slupa 5sec ili bilo šta drugo... može da ga kazne ali bodovi idu pobedniku , Botas i Peres će verovatno igrati u zadnjoj trci ogromnu ulogu... možda veću nego Luis i Max...mozda baš Botas i Perez lansiraju novog šampiona...jer ovo na sve liči sem na F1
    (BataJegulja, 5. decembar 2021 21:10)

    # Link komentara

  108. Još samo da budeš u mogućnosti da kupiš Mercedes ?

    Voziti najbrži krug sa slomljenim krilom. O koliko je mercedes neregularan. Celu sezonu nisu bili kao zadnje tri trke. Nikad mercedesove proizvode neću kupiti. Nikad. Prevaranti. Kako je odlaskom Eklestona ušao kapitalizam i sva njegova prljavština ovo se dešava. Neka se gubi Mercedes iz F1 i nikad više da se ne vrate. Nikad.
    (Petar Nemačka, 05. decembar 2021 20:56)
    (Sever pamti, 5. decembar 2021 21:09)

    # Link komentara

  109. Ovaj ludak ce da ubije nekog narednih godina. Ovakav ljigavac nije vidjen u F1 jos od Sumahera i njegovog zabijanja u Hila da Hil ne bi osvojio titulu. Znaci, znamo sta da ocekujemo u poslednjoj trci, jer ovaj LUDAK nece podneti da izgubi sportski na stazi.
    (Peppino, 5. decembar 2021 21:09)

    # Link komentara

  110. Čitam samo komentare, i kao da se o dve trke radi. Jedni krive Verstapena, drugi krive Hamiltona. Mi izgleda u bilo kojoj situaciji da smonivek imamo dva pola, nebitna je situacija.
    (ATG, 5. decembar 2021 21:09)

    # Link komentara

  111. Najbrži krug trke sa oštećenim bolidom, to je sve što treba da se zna o odnosu snaga u ovoj komediji.
    (Dingospo, 5. decembar 2021 21:07)

    # Link komentara

  112. IDEMO MAX BRE, HEJTERI, SRBI SAMO ZA ŠAMPIONE NAVIJATE
    (šomi sd, 05. decembar 2021 20:38)

    Navijas za UBICU!!!
    (mahea, 5. decembar 2021 21:07)

    # Link komentara

  113. Citam sta pisu ovde za kaznu od +5. Prvi ovo je muski sport, drugo da li je ok kazna od 5+ kazne bilo za Luisu u Silverstony + besplatn zamena guma i krila.
    Niste realni. Max ima hrabrosti, i iskoristio je sve sto je Luisa koristila protiv svojih protivnika iako je uvek bio bolji od svih zbog bolida.
    (Mladen, 5. decembar 2021 21:06)

    # Link komentara

  114. Ne sećam se da sam video goru stazu od ove!

    Na ovakvoj stazi više ne bi smelo da se trka,
    ako Arapi imaju para za bacanje neka naprave pravu stazu, a ne ovo.
    (NNN, 5. decembar 2021 21:06)

    # Link komentara

  115. Koju tv vi gledate pitam se? Max je dobio naredbu FIA da propusti Luisa, mada su obojica bili van piste, ali ajde, Max znaci usporava da ga propusti, i sta radi Hamilton, udara u Maxa da bi ga skroz izbacio iz trke. E to ce jos da se istraži poslije trke.
    Diskcalifikacija Hamiltona je jedino pravilno rjesenje!
    (kezza, 05. decembar 2021 20:46)

    Ti si bolestan covjek!!!
    (mahea, 5. decembar 2021 21:06)

    # Link komentara

  116. Jedan isti klinac ispisao 20 komentara protiv Maxa na istu foru. Providno.
    Ne znate vi šta su bile trke i mržnja Sene i Prosta.
    (Vračarac, 5. decembar 2021 21:05)

    # Link komentara

  117. Kakvo crno kocenje, alooo?! Ne slusajte glupog Ercega nego obratite paznju na desavnja trke! Bukvalno se pre Maksovog usporavanja culo da mu javljaju preko radija da pusti Luisa da prodje ali ovaj dileja, umesto da ga pretekne, odlucuje da vozi iza Maksa i onda se zakucava u njega.
    (Kozuki Oden, 05. decembar 2021 20:53)

    Alooo imamo i mi oci!!! Sta pricas ti?!! Do kada cete vi i takvi kao ti da namjerno lazete?!!! Covjek je isao lijevo, desno, lijevo, desno, pa ukocio!!! Sramota da besumicno lazes kad je sve transparentno!!!
    (mahea, 5. decembar 2021 21:04)

    # Link komentara

  118. Ali koliko je ovaj Pavle pristrasan na strani Verstapena to je strasno, Srdjan Erceg je za njega institucija komentarisanja F1, Pavle klasican grobar, od sume ne vidi drvo.
    (dr. Udo Brinkman, 5. decembar 2021 21:04)

    # Link komentara

  119. Ovu stazu treba izbaciti iz kalendara , F2 pa F1 ...nisu sposobni da brzo reaguju i očiste stazu... sramota koliko stajanja , crvenih zastava , vozila bezbednosti...valjda neko treba da proceni stazu pre nego što je ubaci u kalendar... generalno sve ulične staze su slične i zato nemaju neku ni posebnu draž kao Spa , Monza , Silverston ...itd itd ...formulu gledamo zbog preticanja a ulične staze to uglavnom ne dozvoljava...sve se svelo na prokleti novac... daj bre siroku i brzi stazu kao Monza , staza u Brazilu u Americi
    (BataJegulja, 05. decembar 2021 20:50)

    Slažem se za ovu stazu. Preopasna je. Uska, a najbrža posle Monze. Ne slažem se generalno za gradske staze, meni je Baku jedna od najboljih u kalendaru. Uvek bude zabavna trka.
    (Otheym, 5. decembar 2021 21:03)

    # Link komentara

  120. Samo jadnik moze da navija za Mercedes.
    (znalac, 05. decembar 2021 20:51)

    A ti si šta?
    (Zuja, 5. decembar 2021 21:02)

    # Link komentara

  121. Sramota za Mercedes na politiku će opet da uzmu titulu.Svaka čast Max
    (dejan, 05. decembar 2021 20:54)

    Ajde molim te al molim te da mi objasnis sta je ovdje mercedes kriv??? Sve sto je nepravilno bilo, bilo je od strane red bula u ovoj trci!! Ajde, evo jos jednom te molim, objasni sta je Mercedesu poklonjeno?!!
    (mahea, 5. decembar 2021 21:02)

    # Link komentara

  122. Suma sumarum, puno incidenata, Hamilton ipak zasluzeno bolji. Max malo kukavicka voznja, jedno preticanje van staze ok ali dva?! Onda ono kocenje? U sustini dobro se zavrsilo. Bas luda trka. Jedva cekamo sledecu nedelju!
    (Sumi, 5. decembar 2021 21:02)

    # Link komentara

  123. Sramota za Mercedes na politiku će opet da uzmu titulu.Svaka čast Max
    (dejan, 05. decembar 2021 20:54)

    Ajde? Dečko ne piši budalaštine. Svako neostrašćen je video šta je Max uradio. Pretiče rivala van staze. Kakva je to politika? Prekršaj je prekršaj i to nosi kaznu
    (NY, 5. decembar 2021 21:01)

    # Link komentara

  124. Koliko pre samo jesam navijao za Red Bul i Maksa Ferstapena, toliko sada navijam protiv njih. Ne za Mercedes i Hamiltona, nego protiv njih. Hamilton je jos jednom pokazao koliko je dobar vozac.

    Ali zamerka RedBula: "Valteri je uspešno držao Maksa Ferstapena na bezbednom odstojanju, a iz Red Bula su se bunili smatrajući da je namerno usporavao tempo i tako pomagao timskom kolegi"....

    Kukavci su nebrojano puta ovo radili sa drugim vozacem i drugim timom.
    Sticu sve vise neprijatelja.

    Hamilton postaje sve drazi.
    (Sasa, 5. decembar 2021 21:01)

    # Link komentara

  125. Ovo je najgora trka u ovom veku ( ne računam Spa ove godine jer to nije ni bila trka). Jedan po cenu života vozi suludo, jedan kuka i takođe ima prljave poteze, oba tima plaču i napadaju jedni druge. Sudije ne znaju gde udaraju. Redari ko pali s Marsa. Tako je to kada bogataš kupi nešto i stavi u svoje dvoriste a tamo nema mesta. Ovo vise nije ni cirkus već budalaština koja je mogla da se završi sa faralnim ishodom.
    (gem, 5. decembar 2021 21:00)

    # Link komentara

  126. Kako vozi Max ovo je sramota. Nisam fan Hamiltona ali kako prljavo vozi Max nadam se da nikad nece osvojiti titulu takvom voznjom.
    (coa28, 5. decembar 2021 20:59)

    # Link komentara

  127. Nedelja uvece seo sam da odgledam trku,posle druge crvene zastave sam jednostavno promenio kanal. Neverovatno koliko jedan sport moze da se degradira. Ovo nije Formula 1, kao ljubitelj ovog sporta ovu bljuvotinu ne gledam vise.
    (Ms, 5. decembar 2021 20:58)

    # Link komentara

  128. Luda trka,Hamilton vozi raketu i bez prednjeg krila je najbrži na stazi.Max je prevazišao sve ovo je sramota sta decko radi.Kako bi bilo zanimljivije bez mercedesa i redbula
    (Nidza, 5. decembar 2021 20:58)

    # Link komentara

  129. Nedelja uvece seo sam da odgledam trku,posle druge crvene zastave sam jednostavno promenio kanal. Neverovatno koliko jedan sport moze da se degradira. Ovo nije Formula 1, kao ljubitelj ovog sporta ovu bljuvotinu ne gledam vise.
    (Ms, 5. decembar 2021 20:58)

    # Link komentara

  130. Pa ovo sto je Max radio na ovoj trci je SRAMOTNO!! Pa koliko incidenata treba da izazove? Vi koji njega i dalje podržavate svaka vam čast stvarno
    (Lazic, 5. decembar 2021 20:57)

    # Link komentara

  131. Voziti najbrži krug sa slomljenim krilom. O koliko je mercedes neregularan. Celu sezonu nisu bili kao zadnje tri trke. Nikad mercedesove proizvode neću kupiti. Nikad. Prevaranti. Kako je odlaskom Eklestona ušao kapitalizam i sva njegova prljavština ovo se dešava. Neka se gubi Mercedes iz F1 i nikad više da se ne vrate. Nikad.
    (Petar Nemačka, 5. decembar 2021 20:56)

    # Link komentara

  132. Lewis Hamilton je GOAT svidjalo se to nekome ili ne. Dokazuje to nevjerovatnom smirenoscu i fantasticnim voznjama pod ogromnim pritiskom, gdje Max rizikuje sudar na svakoj jer ne gubi nista, Lewis sve to izbjegava i jos ga pobjedjuje. Bema sanse prvenstveno rafi psihe da Max uzme titulu. Lewis je veceras dobio sve neutralne navijace uz sebe za zadnju utrku, fenimenalan je !
    (strucAnjak, 5. decembar 2021 20:56)

    # Link komentara

  133. Hamilton izgura Ferstapena i natera ga da ide van staze, kazna za Maks mora da pusti DVE POZICIJE, Ferstapen isto tako brani poziciju i obojica sidju sa staze kazna za Maksa, Maks ga pusti da ga obidje ovaj magarac se zakuca u njega i opet Maksu narede da pusti poziciju, covek je pusti i opet ga obidje, bude kaznjen 5 sekudni + opet mora da vrati poziciju....da ne pricamo o drugim stvarima koje Hamilton krsi a nikad nije kaznjem kao sto su maksimalana ubaljenost od vozila ispred za vreme sejfti kara i formacijskog kruga ili recimo cinjenica da mu otpadaju delovi sa vozila i nije bezbedan po saobracaj, a redari ga ne zaustavljaju
    (pARTizan, 5. decembar 2021 20:56)

    # Link komentara

  134. I pored pokusaja kradje od strane ovih naduvanih redbulovaca sve dodje na svoje mesto !!!
    Onog placljivka iz ovog vestackog tima je trebalo izbaciti iz trke,
    A ovi nazovi komentatori sa SK se ponasaju kao drveni advokati ovih vestaka iz red bula.
    Oni su bruka i sramota za TV SK.
    Ali, ipak je Luis najveci
    Koja je ovo sprdacina sa tzv. vozacem dana.
    Vozaca dana treba izbaciti iz F1 jer ce nekoga ubiti na stazi!!!
    (Benz, 5. decembar 2021 20:55)

    # Link komentara

  135. koliki kreten moraš biti da izmedju ove dvojice navijas za hamiltona
    (goran, 5. decembar 2021 20:54)

    # Link komentara

  136. Sena ce se tesko ponovo roditi.
    Ovaj klinac, koliko god imao talenta, nedostaje mu ona mrvica, koju mozda nikada nece ostvariti, a koju je Sena imao-osecaj za moguce. Sena je ponekad udarao, ali je to hteo. Max udara previse i retko kada je to samo plod htenja. Mahom je to prevelika zelja, precenjivanje mogucnosti i odsustvo postovanja.
    Inace, prva odluka RBR da Max ne menja gume se moze smatrati pronicljivom...bilo je jasno da se ograda mora popraviti, a to obicno ide pod crvenom zastavom. Pametno su rizikovali u toj situaciji. Da je klinac zreliji, mogli su pobediti.
    (Ua, Max, 5. decembar 2021 20:54)

    # Link komentara

  137. Sramota za Mercedes na politiku će opet da uzmu titulu.Svaka čast Max
    (dejan, 5. decembar 2021 20:54)

    # Link komentara

  138. Nekada je Formula 1 bila interesantna…Vilnev, Lauda, Sena, Mensel, Prost, Šumaher…
    …sad se menjaju pravila iz trke u trku, istrage itd…sve to ubija žar …kao VAR u Fudbalu.
    I voze po Saudijskog Arabiji, Kataru i ko zna gde još…samo novac je važan…
    Koga bre to više interesuje? Gubljenje vremena…nije više ni nedeljom u 2 popodne da možeš ko čovek da zaspiš posle ručka!
    (rade radojević, 5. decembar 2021 20:54)

    # Link komentara

  139. Kakvo crno kocenje, alooo?! Ne slusajte glupog Ercega nego obratite paznju na desavnja trke! Bukvalno se pre Maksovog usporavanja culo da mu javljaju preko radija da pusti Luisa da prodje ali ovaj dileja, umesto da ga pretekne, odlucuje da vozi iza Maksa i onda se zakucava u njega.
    (Kozuki Oden, 5. decembar 2021 20:53)

    # Link komentara

  140. Samo kreteni navijaju za hamiltona. ovo nije normalno. Vi i vas toto wolf....
    (Piroga34, 5. decembar 2021 20:52)

    # Link komentara

  141. Samo jadnik moze da navija za Mercedes.
    (znalac, 5. decembar 2021 20:51)

    # Link komentara

  142. Ovu stazu treba izbaciti iz kalendara , F2 pa F1 ...nisu sposobni da brzo reaguju i očiste stazu... sramota koliko stajanja , crvenih zastava , vozila bezbednosti...valjda neko treba da proceni stazu pre nego što je ubaci u kalendar... generalno sve ulične staze su slične i zato nemaju neku ni posebnu draž kao Spa , Monza , Silverston ...itd itd ...formulu gledamo zbog preticanja a ulične staze to uglavnom ne dozvoljava...sve se svelo na prokleti novac... daj bre siroku i brzi stazu kao Monza , staza u Brazilu u Americi
    (BataJegulja, 5. decembar 2021 20:50)

    # Link komentara

  143. Haos totalni
    Sledeci vikend ce biti pakao
    (Koji hit, 5. decembar 2021 20:49)

    # Link komentara

  144. E zbog ovakvih stvari Max nikada nece biti istinska legenda. Moze da osvoji titule, ali nikada nece biti ta velicina. Decko je sjajan vozac, ali isto tako i opasan za sebe i druge. Nedostajalo je F1 ovakve drame, neizvesnosti, ali ovo je ipak previse. Slicno je nesto Markez radio sa Rosijem dok se ovaj borio sa Lorencom za titulu. To su realno neke mrlje koje umanjuju vasu velicinu i uvek ce se ljudi toga secati pored svih vasih titula i pobeda. Nadam se da ce Hamilton osvojiti titulu.
    (Obelix, 5. decembar 2021 20:49)

    # Link komentara

  145. znaci nateras lika da dva puta preda vodjstvo, hamiltona upozoris 5 puta na krsenje pravila pa jos i das Maxu 5 sekundi kazne za diskutabilan incident...naravno da ce Fia pomoci Mercedesu kao i uvek
    (zabari, 5. decembar 2021 20:48)

    # Link komentara

  146. komentatori prenosa smorili sa kukanjem o direkciji trke, kaznama, pravilnikom itd.
    (neko, 5. decembar 2021 20:48)

    # Link komentara

  147. @(Vlada, 5. decembar 2021 20:25)

    Kakva protekcija mercedesa, svaka odluka u njihovu korist a na štetu Red bull-a. Hamiltonu je nekoliko titula poklonjeno, sprema se još jedna. Uživaj.
    (Miloš, 5. decembar 2021 20:46)

    # Link komentara

  148. NAVIJATE ZA UBIIIIIICU!!!!!
    (mahea, 05. decembar 2021 20:26)

    Koju tv vi gledate pitam se? Max je dobio naredbu FIA da propusti Luisa, mada su obojica bili van piste, ali ajde, Max znaci usporava da ga propusti, i sta radi Hamilton, udara u Maxa da bi ga skroz izbacio iz trke. E to ce jos da se istraži poslije trke.
    Diskcalifikacija Hamiltona je jedino pravilno rjesenje!
    (kezza, 5. decembar 2021 20:46)

    # Link komentara

  149. Šta radi Mercedes lobi? Strašno. Samo kukaju i vrše pritisak na sudije.
    (F1, 5. decembar 2021 20:45)

    # Link komentara

  150. mercedesovo takmičenje, mercedesova pravila. Ali za utehu od mene imaju 0 evra pošto za džabe gledam F1 tako da mi je svejedno.
    (Branko, 5. decembar 2021 20:45)

    # Link komentara

  151. FIA je napravila sjajnu predstavu za narod ove godine, veštački napravljena drama da nas zabavi nakon mnogo dosadnih godina.
    (Primamo se kao veverice, 5. decembar 2021 20:44)

    # Link komentara

  152. Za isti prekršaj Red Bull kažnjen sa propuštanjem 3X (TRI PUTA) PLUS 5 SEKUNDI A MERCEDES NIŠTA.
    (Miloš, 5. decembar 2021 20:44)

    # Link komentara

  153. MaFIA sa majklom MAFIAosijem
    (pokVarena TasTatura, 5. decembar 2021 20:43)

    # Link komentara

  154. mislim da ne postoji losija staza na svetu od ove
    (james, 5. decembar 2021 20:43)

    # Link komentara

  155. A nije vam bezobrazluk kad Bottas namerno sabotira ostale da bi obezbedio Hamiltonu bolju poziciju, za to ih treba kažnjavati u svakoj trci! To nije trkanje to je SRAMOTA!
    (Pa, 5. decembar 2021 20:43)

    # Link komentara

  156. GOAT je GOAT, Carshtappen prljav kao i uvek, nikad šampion od njega...
    (mnemonic, 5. decembar 2021 20:42)

    # Link komentara

  157. Sport za izbegavanje
    (f1, 5. decembar 2021 20:41)

    # Link komentara

  158. Jedini i najveci. Hamilton!!
    (crnogorac, 5. decembar 2021 20:41)

    # Link komentara

  159. Besmisleno! Ovo se dešava već15 godina, ko god se trka protiv Hamiltona biva kažnjen, englezu sve dozvoljeno. Kao ni Šumaher, nikad ga niko ozbiljan neće smatrati za najboljeg.
    Sena je diskvalifikovan kad je pogešio i baš zato je veći nego da ima titulu više
    (Milan, 5. decembar 2021 20:40)

    # Link komentara

  160. Ferstapena treba istuci za ovo!
    (Stark, 5. decembar 2021 20:40)

    # Link komentara

  161. IDEMO MAX BRE, HEJTERI, SRBI SAMO ZA ŠAMPIONE NAVIJATE
    (šomi sd, 5. decembar 2021 20:38)

    # Link komentara

  162. Ajde bre niste navikli da se neko bori sa Luisom.. covek ( Maks ) vozi iznad granica svog bolida.
    (KiMi85, 5. decembar 2021 20:36)

    # Link komentara

  163. Gnjida mala odvratna, gori od Albona (pola čovek-pola sudar).


    Karma je jedna mnogo zahebana qčqa.
    (Anfield, 5. decembar 2021 20:34)

    # Link komentara

  164. Tačno sam znao da će Max da upropasti trku. On je tipična usijana glava
    (65 malibu ss, 5. decembar 2021 20:31)

    # Link komentara

  165. Navijam za Maxa da uzme titulu ali ne na ovaj način .....jedino još da opet parkira bolid Luisu na glavu kao pre mesec dana jer samo još to danas nije uradio ......obojica su daleko ispred svih ali treba to sportski da odrade obojica a ne ovako ......
    (Teletabisi iz vlade, 5. decembar 2021 20:29)

    # Link komentara

  166. Sasvim ocekivano do kraja ce ga verovatno i udariti namerno.
    (Mrle, 5. decembar 2021 20:28)

    # Link komentara

  167. NAVIJATE ZA UBIIIIIICU!!!!!
    (mahea, 5. decembar 2021 20:26)

    # Link komentara

  168. Dugo nije bila zanimljivija trka. Max je lud, na ludost ce i uzeti titulu
    (Danijel Malesevic, 5. decembar 2021 20:26)

    # Link komentara

  169. Max je klasičan idiot.
    (1Đoković, 5. decembar 2021 20:25)

    # Link komentara

  170. I posle navijajte za Kreštapena! Vrhunski bezobrazluk! Ovo je morala biti crna zastava za maloga!
    (Vlada, 5. decembar 2021 20:25)

    # Link komentara

  171. Verstapen ozbiljna iskompleksirana budala !!!!
    (gledalac, 5. decembar 2021 20:24)

    # Link komentara

  172. Hamilton ne radi ovo sto radi ovaj kreten. Bolji je od i ne da mu da ga pretekne namerno, ovo se ne radi nikako. Hamilton kad izgubi trkacki izgubi i ne koci namerno da se ovaj zakuca u njega. Ovaj je kreten
    (reflektor, 5. decembar 2021 20:23)

    # Link komentara

  173. izbacite crastapena !!! ovo je ludilo.. covek spreman na sve
    (hamilton goat, 5. decembar 2021 20:22)

    # Link komentara

  174. Kako ga navuče Verstapen, neviđeno
    (g, 5. decembar 2021 20:22)

    # Link komentara

  175. odvratni carshtapen, odvratno. najodvratnija stvar koju sam video u F1.
    (mnemonic, 5. decembar 2021 20:21)

    # Link komentara

  176. Koliko srece ima ovaj Max, zahvaljujuci virtuelnom vozilu vuva prvi mjesto. Cim mu Lewis pridje safety car
    (crnogorac, 5. decembar 2021 20:19)

    # Link komentara

  177. Gledao sam F2 danas. Toliko incidenata da se trka nije završila. Evo sada i na F1. Staza je katastrofa
    (NY, 5. decembar 2021 20:17)

    # Link komentara

  178. Pa ima li jos nesto da FIA moze da uradi da pomogne maxu? Dali mu crvene zastave, dali mu 2 virtelno vozilo bezbjednosti da sacuva gume, dali mu nikakvu kaznu a trebao dobiti 10 sekundi. Kakav ljigav covjek se moze radovati ovakvoj tituli?
    (mahea, 5. decembar 2021 20:17)

    # Link komentara

  179. Biće kazne za Maxa 5 sec što se računa na kraju trke. Znači Luis mora da bude ispod 5 sec. Osim ako ne izmisle da nema kazne jer je očigledno da je Max pretekao Luisa van staze
    (A, 5. decembar 2021 20:15)

    # Link komentara

  180. I sada su poklonili bar tri kruga Kreštapenu sa ovim VSC. I posle FIA ne navlači za derište...
    (Vlada, 5. decembar 2021 20:13)

    # Link komentara

  181. Sta rade ti likovi koji sede u toj direkciji trke i koji vode u organizaciju il sta je vec,upropastili su ovaj nekad dobar i zanimljiv sport.
    (Mrle, 5. decembar 2021 20:13)

    # Link komentara

  182. (Lesa, 05. decembar 2021 19:33)


    Šta ćemo sa navijačima Hamiltona koji godinama ovako osvaja titule? Ništa, a? Samo znate lažno da morališete.
    (Maxxx, 5. decembar 2021 20:13)

    # Link komentara

  183. koliko minuta treba redaru da uđe na stazu i skloni deo sa iste? valjda 15ak, taman da Carshtapen sačuva gume što više. smešno i sramno...
    (mnemonic, 5. decembar 2021 20:09)

    # Link komentara

  184. Nekad je bio Najbrži cirkus, sad je samo cirkus.
    (miki, 5. decembar 2021 20:09)

    # Link komentara

  185. Ova staza ce biti savrsena sledece sezone sa novim bolidima
    (Djokoeire, 5. decembar 2021 20:05)

    # Link komentara

  186. Kakvi komentari...ovde niko nije pogledao 3 trke u zivotu...
    (Mercedes Petronas F1, 5. decembar 2021 19:59)

    # Link komentara

  187. Hoce to da se desava kada daju klincima od 18 godina da voze Formulu 1.
    Kada su polozili vozacki, da mi je znati?
    (got, 5. decembar 2021 19:56)

    # Link komentara

  188. Ух, какав трећи старт, "лудило". АЈМО МАКС! ✊
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 5. decembar 2021 19:55)

    # Link komentara

  189. Hoce to da se desava kada daju klincima od 18 godina da voze Formulu 1.
    Kada su polozili vozacki, da mi je znati?
    (got, 5. decembar 2021 19:54)

    # Link komentara

  190. Od svih njih jedini hamilton mora da se povlaci u duelima posto sudar za njega znaci oprostaj od titule i svi to koriste i napadaju ga svim slilama,bice ovde jos svasta,smesne su ove price o namestanju za jednog il drugog nije to srbija oa da se namesta i u kuglanju,jednostavno u toj ogranizaciji fia ima dosta nedorasli likova kao i svagde drugde.
    (Mrle, 5. decembar 2021 19:53)

    # Link komentara

  191. Kakvo vraćanje pozicije,nelegalno je obišao Luisa i išao svesno na incident a pritom je Luis zbog toga izgubio još jednu poziciju od Okona,ovo je za 10 sekundi u box kazna.
    (điu,liu i sadriu, 5. decembar 2021 19:37)

    Ma nemoj, ista kazna za obilaženje van staze i za izbacivanje rivala iz trke? Sećaš se, Silverston?
    (CJC, 5. decembar 2021 19:51)

    # Link komentara

  192. Ух, какав трећи старт, лудило. АЈМО МАКС! ✊
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 5. decembar 2021 19:46)

    # Link komentara

  193. To breee, FULL SEND!
    (Boris, 5. decembar 2021 19:46)

    # Link komentara

  194. Ne znam zašto Ferštapen čeka... Pa udari ga čoveće, izbaci u ogradu i gotovo... I postaćeš svetski šampion!
    (Todor, 05. decembar 2021 19:39)

    Ovo je slika naseg drustva i onda se cudimo sto nas svijet ne voli. Kad ne mozes regularno onda udari, otmi, ukradi. Tako mi to rjesavamo. Kakva si ti sramota!!
    (mahea, 5. decembar 2021 19:44)

    # Link komentara

  195. Iseces krivinu i preteknes coveka, nisi kaznjen, jujuju.
    (sinisa, 5. decembar 2021 19:43)

    # Link komentara

  196. Ljudi iz direkcije trke su od ove trke napravili sprdnju.Pogađaju se sa vodećim ekipama oko kazne koja mora da se izrekne.Za sva dešavanja na stazi postoje propisi koje samo treba primeniti.Sve je definisano regulativama,ali direktor trke to ne sprovodi.
    (Rocky, 5. decembar 2021 19:42)

    # Link komentara

  197. Ovakav pritisak Mercedesa i Hamiltona je nezapamćen u istoriji.
    (Košava, 5. decembar 2021 19:42)

    # Link komentara

  198. Kakav sheet od staze
    (Miroslav Božić, 5. decembar 2021 19:42)

    # Link komentara

  199. Ne znam zašto Ferštapen čeka... Pa udari ga čoveće, izbaci u ogradu i gotovo... I postaćeš svetski šampion!
    (Todor, 5. decembar 2021 19:39)

    # Link komentara

  200. Штимају Хамилтону...брука
    (драганнн, 5. decembar 2021 19:39)

    # Link komentara

  201. Kakvo vraćanje pozicije,nelegalno je obišao Luisa i išao svesno na incident a pritom je Luis zbog toga izgubio još jednu poziciju od Okona,ovo je za 10 sekundi u box kazna.
    (điu,liu i sadriu, 5. decembar 2021 19:37)

    # Link komentara

  202. Kakva je bre ovo staza ako nakon svakog incidenta trka mora da se prekida?
    (Bruka, 5. decembar 2021 19:36)

    # Link komentara

  203. Da vas ovoliko navija za onoga woke ratnika luiza ne mogu da verujem.
    (Piroga34, 5. decembar 2021 19:36)

    # Link komentara

  204. Mislim da svi mozemo da se slozimo, za koga god navijali, da su Formuli 1 potrebne kompetentnije sudije i strozije definisana pravila. I promena guma pri crvenim zastavama je farsa.
    (evoba, 5. decembar 2021 19:35)

    # Link komentara

  205. "We would accept pos 2 behind the Ocon", rekoše iz Ferr... Red Bull-a mrtvi ozbiljni.

    Karma će da vas stigne i neće da bude lepo.


    Izvinjavam se najiskrenije za sve uvrede koje sam izneo na ovom portalu upravi Partizana, još nisam bio svestan Red Bull svesti.
    (Anfield, 5. decembar 2021 19:33)

    # Link komentara

  206. Kako neko moze da simpatise ovu slinu, svaka vam cast ko god je u stanju da navija za Verstapena. Prvo mu poklone prvo mesto, pa onda pretekne van staze, pa onda pokusa da izazove sudar.
    (Lesa, 5. decembar 2021 19:33)

    # Link komentara

  207. Kakva sprdnja! Ponuda Masija da stavi Maksa na 2 mesto, umesto 5 sekundi. Sta je ovo? Pijaca? 5 sekundi za Maksa i cao.
    (EUFORIJA, 5. decembar 2021 19:32)

    # Link komentara

  208. tako je breee!!! luis na prvu poziciju i cao!!! ako im se ne svidja neka ne izadju na stazu
    (hamilton goat, 5. decembar 2021 19:31)

    # Link komentara

  209. A kad se nadoknadi pozicija van staze ako nisu pravila promjenjena trebalo bi da se vrati ili grešim
    (zeljko, 5. decembar 2021 19:31)

    # Link komentara

  210. Ja mislim da se ni Okonu ne bude u ovoj drami na vrhu.
    (evoba, 5. decembar 2021 19:31)

    # Link komentara

  211. najgora staza. tu se nemože voziti a kamo li obilaziti.žalosno
    (blabla, 5. decembar 2021 19:30)

    # Link komentara

  212. Ovo je teska sramota.
    (Nenad, 5. decembar 2021 19:28)

    # Link komentara

  213. Svejedno ko pobedi ali ova staza ne sme nikad više u kalendaru da se nađe. I ne samo ova, nijedna ulična... Nek ostane MK i to je to.
    Pa ovo je strašno, 30 udesa u svim kategorijama u toku ovog vikenda.
    (CJC, 5. decembar 2021 19:28)

    # Link komentara

  214. Ako sad ne vrate Maxa iza Luisa posle ovakog sjecenja krivine stvarno ce biti sramota. Nema bezobraznijeg vozaca na gridu. Samo pogledajte koliko puta je ove godine Hamilton kocio da bi izbjegao sudar. Da desio se Silverstone ali to jedini put da se Luis postavio bezobrazno za razliku od ove kamikaze.
    (Sveznalica, 5. decembar 2021 19:26)

    # Link komentara

  215. Kakva kradja?nevidjena, Lewis legenda, McLaren till i die
    (Djokoeire, 5. decembar 2021 19:26)

    # Link komentara

  216. Mali Maks je toliko prljav vozac. Kad mu odgovara, ide na sudar sa Hamiltonom jer zna da Hamilton mora da se povuce jer njemu ide na stetu da se povuku obojica iz trke. Steta jer mu to nije potrebno, talentovan je.
    (evoba, 5. decembar 2021 19:26)

    # Link komentara

  217. Ako sad ne kazne Maxa da vrati poziciju Luisu jer ga je pretekao van staze na ponovnom startu onda stvarno ne znam sta da kaze covjek.
    (crnogorac, 5. decembar 2021 19:26)

    # Link komentara

  218. Ajde da vidimo da li će da kazne Maxa. Pretekao Luisa van bele linije
    (A, 5. decembar 2021 19:26)

    # Link komentara

  219. Kakav sheet od staze
    (Miroslav Božić, 5. decembar 2021 19:26)

    # Link komentara

  220. Nejasno mi razlog prekida trke?
    Bas losa odluka pustite ljude da voze... Ako je zbog bezbednosti i izletanja Sumahera pa čovek nikog ne ugrozava van staze je....
    Ako se nastavi biće ovo uzbudljiva trka iz mnogo razloga... Verstapen je sada ispred Hamiltona, a Hamiton ipak ima brzi auto.... Mislim da je Mercedes najbolji auto a opet Red Bull sa Hondom je bio dosta konkurentan.... Za mene je pravo čudo da je Honda uopste i mogla parirati Mercedesu koji je godinama iznad svih.... Mercedes je najbrzi a i najpouzdaniji auto a opet Honda se primakla..... Hamilton je jako pouzdan vozač a opet Verstapen napredovao a ima dobar auto.
    Svasta je moguće u ovoj trci
    (zoran, 5. decembar 2021 19:25)

    # Link komentara

  221. Zar nije 5 sekundi kazne kad se pretekne van staze
    (Krle, 5. decembar 2021 19:25)

    # Link komentara

  222. Pa ovo samo jos vise dize Hamiltona kao GOAT u F1. Ovo je ljigava titula Maxa i evo sto se mene tice, mene bi bilo sramota da budem ovakav sampion! Ali nije svako isto vaspitan.
    (mahea, 5. decembar 2021 19:22)

    # Link komentara

  223. sta radi ovaj idiot verstapen. Ako ga sad ne kazne treba mercedes da povuce bolide
    (strucAnjak, 5. decembar 2021 19:22)

    # Link komentara

  224. Sta radi lik neverovatno bukvalno je isao da se slupa sa hamiltonom posto mu to odgovara,da li ce coveka nego da zaustavi il neko treba da izgubi glavu zbog njega.
    (Ide Gas, 5. decembar 2021 19:21)

    # Link komentara

  225. Ajmoo Max ...fosta vise ovoga crnoogaa ...
    (Luka, 5. decembar 2021 19:21)

    # Link komentara

  226. Sumnjivo je da Verstapen nije otišao u boks,kao da je red bul znao šta će se desiti jer nema nikakve logike da Max ne ode u box jer bi posle SC kada ode na zamenu guma pao iznad 10 mesta.
    (điu,liu i sadriu, 5. decembar 2021 19:18)

    # Link komentara

  227. Ferstapen ce uzeti titulu posto verovatno mora da uzme i tacka ali on nikad nece biti veliki sampion nego sampion tipa batona il rozberga koga se niko ne seca vise i koji radi intervjue posle trke.
    (Ide Gas, 5. decembar 2021 19:18)

    # Link komentara

  228. Jos ako startuju iza sejfti kara bice kompletna farsa.
    (Nenad, 5. decembar 2021 19:15)

    # Link komentara

  229. da mi je neko rekao da ću ikad ovo napisati..napred luis
    (KKP, 5. decembar 2021 19:14)

    # Link komentara

  230. Sramota ako se ovako resi titula.
    (evoba, 5. decembar 2021 19:14)

    # Link komentara

  231. Koja greška Mercedesa, Max je odbio da udje i zamijeni gume racunajuci da ce safety car potrajati i da ce gume izdrzati do 25 kruga, sto bi znacilo “one stop strategy”. Sa ovim red flagom mu se rizik jos vise isplatio. Nesportski potez Botasa koji je namjerno vozio sporo iza Hamiltona da Max ne vidi da je Luis otisao na zamjenu guma. To ce im se osvetiti. Mada, Max nema više crvene gume na raspolaganju, i u dlucaju novog incidenta Mercedes vraća prednost.
    (kezza, 5. decembar 2021 19:13)

    # Link komentara

  232. KARMAAA!!! AJMO MAX DO TITULE!
    (F1 Fan, 5. decembar 2021 19:13)

    # Link komentara

  233. Kakva sprdnja
    (Koji hit, 5. decembar 2021 19:11)

    # Link komentara

  234. Ovo ladno jedan isti lik piše komentare podrške Hamiltonu i izmišljotinama da se namešta titula Maksu...
    (Bard Živa, 5. decembar 2021 19:11)

    # Link komentara

  235. Ovo ladno jedan isti lik piše komentare podrške Hamiltonu i izmišljotinama da se namešta titula Maksu...
    (Bard Živa, 5. decembar 2021 19:11)

    # Link komentara

  236. Ovdje je titula "slomljena" od pocetka sezone u korist Maxa kada su dozvolili sve nelegalnosti Red Bula i samoubilacku voznju Maxa kojom je ugrozavao zivote drugih ucesnika!! Sramota!! Max je krsio neka pravila kao i Hamilton ali samo je Hamilton kaznjavan!!! Oa sezona je toliko sramotna zbog ovih kradja sto rade Max i Red Bull da moze da se poredi sa onom utakmicom Sakramenta i Lejkersa. S R A M O T A!!!
    (mahea, 05. decembar 2021 18:26)

    A kada je maloprije Botas pravio karafeke i zadrzavao Maxa dok je Hamilton pobegao tokom SC, to je uredu?

    Kmeee kmeee, hahaha
    (Boris, 5. decembar 2021 19:08)

    # Link komentara

  237. Ovo je jadno koliko red bull otima, jaaaaaadno. Kolilo jadan u zivotu moras da budes da navijas za ovakve prevare. A pazi ove dvojice komentatora PA GDJE VAM JE OBJEKTIVNOST PROFESIONALNOST!!!
    (mahea, 5. decembar 2021 19:08)

    # Link komentara

  238. Hahaha, kako kuka ovaj nabedjeni sampion. Kad je imao istu situaciju ove godine, sve je bilo ok.
    Lako je osvajati titule godinama kad vozis formulu a ostali bicikle….
    Prvi sezona da ima ravnopravnog konkurenta i odmah problemi.
    Luis nikada nece biti veliki. Nikada!
    (SashaNS, 5. decembar 2021 19:08)

    # Link komentara

  239. Crvena zastava a ima pravo da menja gume???? što ne promeni celu formulu,da uzme neku bržu?
    (Kiza, 5. decembar 2021 19:07)

    # Link komentara

  240. Ne mogu da dodjem sebi. Prvi pit u istoriji F1 crvena zastavica da bi se popravila ograda. Crvena zastavica se dize kad staza nije cista, kad ima vozila po njoj. Sprdnja!
    (crnogorac, 5. decembar 2021 19:05)

    # Link komentara

  241. Opet se namesta za vertstapena, kakva glupost...ne volim hamiltona jer je englez i crnac, al je bolji i zreliji vozac, od ovog razmazenog klinca
    (Citac vesti, 5. decembar 2021 19:02)

    # Link komentara

  242. hahahahahhahaha PA OVO JE SKAAAAAAAAANDAL STA RADI RED BULL!!!! Dajte Maxu odmah titulu ovo nema vise smisla!!! Ja u zivotu al u zivotu nisam vidio vece navlacenje za jednog vozaca!!!! Da li ima i mrvu srama ovaj Max?!!!
    (mahea, 5. decembar 2021 19:02)

    # Link komentara

  243. Kakva namestaljka sa crvenom zastavom
    (Miloje, 5. decembar 2021 19:02)

    # Link komentara

  244. Kakva farsa u reziji FIA opet posle Spa sad ovo sve samo da bi mala kamikaza uzeo titulu.
    (Nenad, 5. decembar 2021 19:01)

    # Link komentara

  245. Aj još malo pomoći malom!
    (b1321, 5. decembar 2021 19:01)

    # Link komentara

  246. Kakvo sramotno navlacenje za Red Bul. Očigledno je da FIA forsira da vozac Red Bul mora osvojiti titulu ove godine.
    (EUFORIJA, 5. decembar 2021 19:00)

    # Link komentara

  247. hahahahaha prekid trke, zbog čega?
    (mnemonic, 5. decembar 2021 19:00)

    # Link komentara

  248. sramota kako pomazu crastapenu... ali idemo luis, pobedi i crastapena i upravu f1!!!!
    (hamilton goat, 5. decembar 2021 19:00)

    # Link komentara

  249. Dje su sad sportklubasi i teoreticari zavjere. Kako sad komentarisete ovu odluku da se prekine trka i omoguci se Verstapenu da promijeni gume i ostane prvi!! Kakva kradja! Ajmo Luise, nauci ga voznji!
    (crnogorac, 5. decembar 2021 19:00)

    # Link komentara

  250. i onda kazu nije namjestena titula crashtapenu ????
    (strucAnjak, 5. decembar 2021 18:58)

    # Link komentara

  251. Ljigavi mercedes ligavom Botasu naredjuje da uspori Maksa dok ljigavi Hamilton ne ode na zamenu guma dok je SC na stazi
    (Oj debeli lade..., 5. decembar 2021 18:55)

    # Link komentara

  252. Ovo je neverovatno šta rade Mercedes i ovo govedo Botas, što je najgore ako i dobiju kaznu zbog usporavanja dobiće je samo Botas... Red Bul mora prljavo da odgovori na ovu prljavu igru, vreme je da Perez malo pomogne Maxu.
    (CJC, 5. decembar 2021 18:55)

    # Link komentara

  253. ovom malom je dovoljno i drugo mesto,ali to je opasna igra?
    kad se kalkuliše nikad ne valja???
    (printer, 05. decembar 2021 18:14) kako mu je dovoljno i drugo mesto kada ima još jedna trka sledeći vikend?
    (f1 fan, 5. decembar 2021 18:39)

    # Link komentara

  254. Biće dosadna trka pre bih rekao.
    (šomi sd, 5. decembar 2021 18:28)

    # Link komentara

  255. Ovdje je titula "slomljena" od pocetka sezone u korist Maxa kada su dozvolili sve nelegalnosti Red Bula i samoubilacku voznju Maxa kojom je ugrozavao zivote drugih ucesnika!! Sramota!! Max je krsio neka pravila kao i Hamilton ali samo je Hamilton kaznjavan!!! Oa sezona je toliko sramotna zbog ovih kradja sto rade Max i Red Bull da moze da se poredi sa onom utakmicom Sakramenta i Lejkersa. S R A M O T A!!!
    (mahea, 5. decembar 2021 18:26)

    # Link komentara

  256. Maks dobija ovu trku, delovalo je bolji na kvalifikacijama, bice blizu svakako
    (Maks, 5. decembar 2021 18:20)

    # Link komentara

  257. ovom malom je dovoljno i drugo mesto,ali to je opasna igra?
    kad se kalkuliše nikad ne valja???
    (printer, 5. decembar 2021 18:14)

    # Link komentara

  258. Biće ovo dugačka trka...
    (Kez, 5. decembar 2021 18:13)

    # Link komentara