1. Čestitke, komšije! Imate najbolji dubl na svetu, simpatični i prizemni momci. Teško ćete dobiti favorizovane Ruse, ali ko zna, kolo sreće se okreće.

    PS. Je l' imate zamenu za Čilića? Ovaj sa ovakvom igrom i psihom vam može više odmoći, nego pomoći.
    (Ana, 4. decembar 2021 14:36)

    # Link komentara

  2. "Nikola i Mate pobedili su Đokovića i Lajovića 7:5, 6:1 u odlučujućem meču polufinala Dejvis kupa."
    Bože, a ja mislio Krajinović igrao u našem paru. Šta li sam ja onda gledao?
    (Tvrtko, 4. decembar 2021 04:29)

    # Link komentara

  3. Svaka cast Hrvatskoj reprezentaciji. Posteno zasluzeno finale. Ne moze Novak sam protiv svih. Nemamo u ovim trenutku kvalitet koji je potreban za finale ili osvajanje "salatare" to je cinjenica. Polufinale je fantastican uspeh za ovakav tim Srbije.
    (milan, 4. decembar 2021 03:59)

    # Link komentara

  4. (Jovan, 3. decembar 2021 23:08) # Link komentara
    Ne placi bice sve ok..
    (D, 4. decembar 2021 02:55)

    # Link komentara

  5. Bravo za nase komsije, veoma bitan uspeh za njih i zelim im svu srecu da osvoje kup! Na kraju nasi momci ipak nisu imali srece i stalozenosti da trijmufuju ali to je vec proslost. Glavu gore junaci, bice bolje naredne godine 😄
    Ipak dolaze nova vremena, nove generacije, me treba klonuti duhom nikad, samo napred!
    (NekoIzMase, 4. decembar 2021 01:19)

    # Link komentara

  6. Samo da Struf ne dobije kojim cudom Medvedeva!
    Rubljov nije bas neka siguracija za vadjenje!
    (Bob, 4. decembar 2021 00:26)

    # Link komentara

  7. (Vojko, 3. decembar 2021 23:06)

    I još imaju Rusi selektora i trenera iskusnog i odličnog, zastupa veliku Rusiju i neće dozvoliti nikakvo iznenađenje kada već ne igraju protiv najboljeg igrača sveta i Srbije, neće sigurno i pored toga što momak koji je 279. zaslužuje titulu jer je dobio Sonega, Popirina i Lajovića i pokazao kako se igra za reperezentaciju svoje zemlje, održao je svima lekciju i to najbolju lekciju, ako ovi što su izgubili imaju i malo mozga.

    Lajović 31 godina i ništa a Kukuških 33 godine i dao je sve od sebe i dobio je, a ovaj naš ništa, baš ništa, a trebalo je da gleda meč Jelene Janković i Dominike Cibulkove u Fed kupu pa da dobije naboj igranja za državu. Ali verovatno nema patriotski nerv u sebi a ni nerv pobednika a ni dovoljno vrhunskog talenta.

    Rusi puste Kaljinku ili Kačušu i samo adrenalin raste, dobijaju oni to, mada Rubljev ne deluje pouzdano, Karačev je herojskog srca a ono može da odluči jer i
    Gojo ima srce prvenstveno.
    (Nikol Dž. Femija, 3. decembar 2021 23:50)

    # Link komentara

  8. Haha, još ga ismijavaju.
    (Muamer, 3. decembar 2021 23:45)

    # Link komentara

  9. Evo ljudi iskreno, ali najiskrenije govorim poznavajuci sebe. Da sam na mestu ovog Lajovica, posle ovakve borbe mog saigraca ove nedelje, koji je najbolji teniser svih vremena, koji je nosio ceo tim na ledjima i koji je dao sve od sebe na ovom nebitnom takmicenju gde igra samo iz razloga sto voli svoju zemlju, razlupao bih sve rekete i vise nikada u zivotu ne bih igrao tenis. Eto, bukvalno iz postovanja prema njemu i timu bih ostavio tenis. Ali posto je on jedna obicna slina bez karaktera, ne dotice ga mnogo niti je svestan tezine njegovog poraza danas od decka koji u karijeri ima 1-5 skor na ATP turnirima. Vise je Djokovic razocaran Lajovicevim porazom, nego sam Lajovic. Sto se mene licno tice, danas sam poslednji put u zivotu izgubio vreme gledajuci tog coveka kako igra tenis. Radije cu gledati 205 i 352 teniserku sveta kako igraju prvo kolo turnira u Zagubici, nego njega.
    (Jovan, 3. decembar 2021 23:08)

    # Link komentara

  10. Realno, biti u finalu je istinski podvig. Na papiru, Rusija ovo osvaja ovo prvenstvo sa 2:1...imaju dva singl igrača koji su top 5, teško da će biti iznenađenja ovaj puta, ne može 279. igrač svijeta 4. puta iznenaditi top 70 igrača
    (Vojko, 3. decembar 2021 23:06)

    # Link komentara