1. coveka treba gledati ponovo,tako nekoliko puta i
  svaki put se diviti sve vise i vise.Podseca me na mladog Pogorelica,virtouza klavira i muzike,koji je bio revolucija pijanizma.Jokic stvara novu kosarku i to se vec proucava,studiozno i profesionalno,kako vec to Ameri znaju.On je unikat.
  (aaaa, 31. oktobar 2021 20:31)

  # Link komentara

 2. Нисам заинтересован.
  (Ђорђе, 31. oktobar 2021 10:22)

  Super da si to podelio sa nama.
  (Goran, 31. oktobar 2021 18:55)

  # Link komentara

 3. Погледајте мало боље, није Јокић ни пипнуо ту последњу лопту, него је Едвардс промашио. Иначе је одиграо одлично, играли су дан-за-дан, са путовањем.
  (Јанко, 31. oktobar 2021 18:11)

  # Link komentara

 4. Joka PER 38+ prvi u NBA … ako bude zdrav u top 3 i ove godine …
  (ArizonaOrthodox, 31. oktobar 2021 11:47)

  # Link komentara

 5. MVP! Neka gledaju Danilović i Đorđević zajedno kako igra MVP NBA lige! Legenda Srbije - uz Divca, Bodirogu, Koraća i Kićanovića najbolji igrač ikada!
  (Imay, 31. oktobar 2021 11:41)

  # Link komentara

 6. Kako nikom ne padne na pamet da je problem u savezu a ne sa njim. Ili bar sa dosadasnjim odnosm saveza prema njemu, ja se secam npr kako su išle delegacije saveza u Ameriku da pregovaraju sa Divcem oko nastupa na nekom prvenstvu. Jokić i kad se pojavi u reprezentaciji sedi na klupi, ne razumem tu logiku iako cenim Đorđevića. Očigledno mu je lojalnost nekih igrača važnija od kvalitata drugih, neprofesionalno.
  Mi napad na medalju na bilo kom prvenstvu ne možemo bez Jokića a sad, da li nam je draže da ga pljujemo (najlakše) ili da se savez ponaša daleko profesionalnijue i odgovornije i obezbedi uslove da on nastupa u reprezentaciji. Nezamislivo mi je da se neka reprezentacija odriče vrhunskog (daleko najboljeg) igrača.
  (dejan, 31. oktobar 2021 10:49)

  # Link komentara

 7. Нисам заинтересован.
  (Ђорђе, 31. oktobar 2021 10:22)

  # Link komentara

 8. Dosta sa Jokićem!!!
  (Sergio, 31. oktobar 2021 09:35)

  Pa preskoci vest ako te ne zanima ili te iritira. U cemu je problem ? Za mene je fudbal najgluplji sport na svetu, pa ne ostavljam komentare tipa "dosta s fudbalom".
  (Steva, 31. oktobar 2021 10:15)

  # Link komentara

 9. Dosta sa Jokićem!!!
  (Sergio, 31. oktobar 2021 09:35)

  # Link komentara

 10. Drama - čovek Jokić!
  (Panter, 31. oktobar 2021 09:27)

  # Link komentara

 11. Odlična utakmica. Ne NBA nego jake odbrane i sve. Nakon jedno 15 godina Minesota je gledljiva atletska ekipa. Bizlija je Denver čekao 4 godine. I onda on 4 godine nikada nije igrao ovako. Opet zaista je pre neku utakmicu mladi Edvards, otkriće prošle sezone, rekao protivničkm treneru da traži tajm-aut. Jer ih on Edwards razbija, ne znaju gde se nalaze. Solidan znak da mladi čađa neće prevazići... taj urođeni BLM narativ. Pa je eto sinoć njegovih 0-6 za tri anuliralo Bizlija.
  Nikola je i grešio, prodavao neke lopte, mašio neke zicere. Bio je ne na najvišem nivou već opet samo najbolji igrač na terenu. Nedovoljno da sam pobedi. Pa je presudilo nešto što se retko viđa - neverovatno, Meloun nije bio duduk. Ključ je bio u 18 minuta koje je igrao mali Nešon. U uobičajenom scenariju ti bi minuti otišli na Doziera, Riversa, Kampaca i Morisa. I Denver ne bi dobio već izgubio za 2 poena. Međutim mali je rođeni igrač, to se vidi odmah. I ovde je dao 2 trojke, više nego iko osim Nikole. Biće bolji plej od Morisa jer je dobar u odbrani i bolji na ulazu. Za sledeću sezonu u postavi sa Marejem Denver je nazaustavljiv.
  Dve Nikoline izgubljene lopte na kraju su bile posledica umora. Ali... Nikola je pokretljiviji sada, pa je već vidno i bolji u odbrani.
  Trostruki dobitak za Denver. I pobeda vredi ali još više da će ovako napraviti od klinca PO upotrebljivog igrača do kraja sezone. Odlično ako Maloun odatle shvati i da umesto Grinova treba da igraju češće Čančari i Bolovi.
  (znanje-imanje, 31. oktobar 2021 09:24)

  # Link komentara