1. @Divljacka igra Atlante dovodi do poraza. Ne razumem da igrac vodi loptu , predje centar, dodje do linije za 3 i sutira? I promasi? Sledeci opet isto? Tako cele utakmice. Nema izgradjene akcije, da se trazi slobodan igrac, sigurni poeni? …

    Pa treba imati igraca koji stalno trazi poziciju za lake poene, inace nema se kome dodati. Neko ko npr. Dzimi Batler garantuje Majamiju 20+ po utakmici s poludistance, ali se konstantno otvara gde treba. Igraca tog tipa Atlanta nema, zato im ne preostaje nista drugo vec “divljacka” kosarka ili igra na centra u cemu nisu jaki
    (Splavar, 31. oktobar 2021 18:13)

    # Link komentara

  2. Ha ha
    (Milos, 31. oktobar 2021 12:02)

    # Link komentara

  3. Bogdan je sutnuo samo jednu trojku i pogodio. Mora da sutira bar 6-7 po mecu. Minimum. Mekmilan ako ubrzo nesto ne promeni, nece biti dobro. Broj pokusaja za 3 je smanjen u celom timu drasticno, a povecali su broj suteva za 2. To za sada nije dobro i morali bi da se vrate taktici od prosle godine. Hanter je los, Herter prelos, Capela los, Tre los.... tu je Bogdan najmanje los i jedino mu se moze zameriti sto ne uzima bar duplo vise suteva i ne pokaze vecu agresivnost!
    (Under KV, 31. oktobar 2021 09:11)


    Pa nema lopti da bi sutirao za 3..Gledao sam utakmicu. On nije igrac koji ce da sutira cim primi loptu. Kada se otvori a mnogo radi da bi dosao u tu poziciju, neko drugi sutira bez veze. Jang , ocajan. Kada on lose igra, nigde nema ni Kapele..Ja ne pamtim da je Bogdan sutnuo samo jednom za 3 u celoj utakmici? Mozda je i bolje za njega jer u ovoakvim situacijama, kada nema loptu, forsira da bi uopste sutirao i promasuje..6/11 je dobar prosek. Sta da se kaze za Janga koji je postigao samo 2 poena vise ali je sutirao 5/16? Njega vade asistencije ali one su prirodno njegov posao kao pleja..Ocajno losa igra Atlante..
    (Volt Bogdanic, 31. oktobar 2021 11:17)

    # Link komentara

  4. Divljacka igra Atlante dovodi do poraza. Ne razumem da igrac vodi loptu , predje centar, dodje do linije za 3 i sutira? I promasi? Sledeci opet isto? Tako cele utakmice. Nema izgradjene akcije, da se trazi slobodan igrac, sigurni poeni? Obicni divljaci guse i unistavaju igru. Nestvarno je da Bogdan sutne samo jednom za 3 , pogodio je i to u celoj utakmici?
    (123, 31. oktobar 2021 11:04)

    # Link komentara

  5. Dule Astro

    Prvo, ne znam odakle ni čemu takav hejt prema Jangu. Trae je doneo bitne pobede u PO protiv Niksa i File. Takođe dečko se nesumnjivo profiliše u ozbiljnog igrača koji polako sazreva pojmi svoju ulogu u timskom nastupu. Međutim takav je plej da će uvek imati "ispade". Bogdan sigurno ima veći košarkaški IQ ali takođe ima druge karakteristike koje ga "sputavaju", on i Trae se dobro dopunjuju. Bogdan je izuzetno versatilan igrač koji može da igra i pleja i klasičnog šutera i kombinaciju te dve pozicije i nisko krilo. Takav igrač će logično imati različite uloge u različitim koncepcijama trenera i u tome je njegova najveća vrednost. Neće uvek imati identičan "spotlight".
    A što se tiče Jokića i njegove "neatraktivnosti", to je jedna od najvećih besmislica koje ovde pišete. Nikolina igra je prilično atraktivna, njegove asistencije i lucidan pregled igre, pa i dan danas milioni košarkaških fanova pamte Belu čokoladu i traže njegove klipove. Jokićev "problem" je što on neće marketing i samim tim ga ne doživljavaju ogromnom zvezdom, ali to ne znači da se njegov stil igre smatra neatraktivnim.
    (Aleks, 31. oktobar 2021 11:00)

    # Link komentara

  6. Cim Bogdanovic predje dvocifren broj poena Atlanta gubi bez greske.
    Jos jednom se potvrdjuje velika istina koju spin masinerija Grobara zeli da suzbije.

    Iliti kako bi oni kao veliki poznavaoci kosarke rekli Atalanta :)
    (nista o nicemu, 31. oktobar 2021 09:00)

    A kad postigne 123??
    (Jaaa, 31. oktobar 2021 10:54)

    # Link komentara

  7. Cim Bogdanovic predje dvocifren broj poena Atlanta gubi bez greske.
    Jos jednom se potvrdjuje velika istina koju spin masinerija Grobara zeli da suzbije.

    Iliti kako bi oni kao veliki poznavaoci kosarke rekli Atalanta :)
    (nista o nicemu, 31. oktobar 2021 09:00)

    Smaraš dečko. Ako nemaš šta pametno da napišeš, iskuliraj. Ovako samo bespotrebno ispadaš glup...
    (panter pudlica, 31. oktobar 2021 10:12)

    # Link komentara

  8. Koliko svakodnevnih napora da se narod ubedi da je Bogi šuter a Mitar strelac ... Jesu, ali ni blizu na primer Savi ili Kići.
    (Bg, 31. oktobar 2021 09:42)

    # Link komentara

  9. Koliko se sećam prošle godine je Atlatna igrala mnogo lepše dok je Jang bio povređen. Možda zato što je pleja igrao Bogdanović čiji je košarkaški IQ veći od svih ostalih saigrača zajedno.

    Atlanta i Denver su odlični primeri - Denver bi mogao da sanja plej-of da nema najskupljeg igrača, a Atlanta bez najskupljeg igrača (Jang) igra bolje.

    I pored svega toga, većina se više loži na Janga nego na Jokića što govori o tome za koga se košarka u stvari igra i šta je prioritet.
    (Dule Astro, 31. oktobar 2021 09:33)

    # Link komentara

  10. Srpski šuter ? Da , ali se preziva Stojaković a ne Bogdanović.
    (Gulag, 31. oktobar 2021 09:17)

    # Link komentara

  11. Ko je gledao, mogao je da vidi da je Bogdan bio najbolji u timu Atlante, uz Redisa. Imao je nekoliko ulaza i popravio je sut za 2. Bolje se krece, brzi je nekako. Ali sve ostalo u timu Atlante skripi. Svi ostali su losi, lose sutiraju, nema uigranog napada, odbranu igraju lose...

    Bogdan je sutnuo samo jednu trojku i pogodio. Mora da sutira bar 6-7 po mecu. Minimum. Mekmilan ako ubrzo nesto ne promeni, nece biti dobro. Broj pokusaja za 3 je smanjen u celom timu drasticno, a povecali su broj suteva za 2. To za sada nije dobro i morali bi da se vrate taktici od prosle godine. Hanter je los, Herter prelos, Capela los, Tre los.... tu je Bogdan najmanje los i jedino mu se moze zameriti sto ne uzima bar duplo vise suteva i ne pokaze vecu agresivnost!
    (Under KV, 31. oktobar 2021 09:11)

    # Link komentara

  12. Cim Bogdanovic predje dvocifren broj poena Atlanta gubi bez greske.
    Jos jednom se potvrdjuje velika istina koju spin masinerija Grobara zeli da suzbije.

    Iliti kako bi oni kao veliki poznavaoci kosarke rekli Atalanta :)
    (nista o nicemu, 31. oktobar 2021 09:00)

    # Link komentara

  13. Ne znam sto se uopste dize tolka prasina oko Bogdanovica,prosecan igrac a u zadnjim sezonama cak ispod proseka...
    (Radamel, 31. oktobar 2021 08:48)

    # Link komentara

  14. Hanter 3/10, Herter 1/5, Jang 5/16...Nije mi jasno sta se promenilo u odnosu na proslu godinu pa Bogdan sutira ovako malo trojki? Trenutno je na proseku od 11.5 poena po mecu uz 46.6% suta, sto je super procenat, ali od Bogdana ocekujem 15+ poena, a on se na pocetku vrti izmedju 11 i 14.
    (markaKazva, 31. oktobar 2021 08:25)

    # Link komentara

  15. Opet se ovaj igra sa Bogdanovom povredom. Najavljeno da neće igrati, a držao ga 30 min na parketu. Isto tako i prošle sezone...
    Bolje da ga pusti da odmori par utakmica i zaleči to.
    (Randy Marsh, 31. oktobar 2021 08:23)

    # Link komentara