1. Još se čeka "ozbiljan "protivnik kako cigani kažu (doduse sve redje)...možda je to Borac od kojeg izgubismo dva puta prošle sezone, hehe....
    (markod, 28. oktobar 2021 16:34)

    # Link komentara

  2. (zdravko, 28. oktobar 2021 00:45) # Link komentara

    Živ bio Zdravko.
    (braja, 28. oktobar 2021 15:27)

    # Link komentara

  3. @moje ime Kada bi komsiluk bio realniji ne bi morali da podsecamo. Neuporedivo je. Prosto kakvim god tempom da igras,ipak igras ogroman broj utakmica. U kup takmicenjima vece su sanse da dobijes favorita, jer na jednu utakmicu za prolazak dalje mozes da zapnes, das maksimum i iznenadis. I onda pauziras. Odigras utakmicu u regionalnoj i pripremas tim za naredno kolo. To je sistem koji se ne primenjuje ako igras ligaski sistem danasnje Evrolige. Jer igras dve lige u isto vreme. Ponekad i po tri utakmice nedeljno. Zamisli koliko navijaci moraju da budu inteligentni kada pricaju o top 8 ili se hvale sa top 4 nekada, kada sada u jednoj sezoni do kraja regularnog dela odigras 34 utakmice. Ne 5 ili 6. Nego 34. Sa timovima koje u kup takmicenju mozes da nikada ne sretnes i da stignes do top 4 tima u takmicenju. U sadasnjem ligaskom formatu to je nezamislivo. To je kao kada stari lopovi iz '80.god prozivaju danasnje pa kazu, ajde udji ti u zlataru i izadji na vrata. A kamere? A sistemi zastite? Mozda zvuci isto ali vise nikada nece biti isto. Ni kosarkasko takmicenje ni kriminal po evropskim zlatarama. Neuporedivo. Da ne pricamo o jacini takmicenja iz devedesetih bez NBA igraca u svakom timu kao danas, takmicenje koje je 3 godine za redom osvajao isti tim iz SFRJ. I to u godinama pre "ogromnog uspeha komsiluka".
    (MareNbg, 28. oktobar 2021 13:43)

    # Link komentara

  4. Leonida da si gledao utakmicu Monako - Zvezda skontao bi da je komentator rekao da se nada da ne gledaju deca koja žele da se se bave košarka kad je igrač Monaka u kontri bacio loptu iza ledja i omašio igrača za 2 metra a pre toga je kod Zvezdine kontre ako se ne varam Wolters promašio zicer ispod kosa.
    Tako da se to ne odnosi na utakmicu već na poteze nekih igrača a kad je to voditelj rekao markirao je igrača Monaka Majka Džejmsa… Bolje ne komentariši ako ne znaš…
    (Zvezdinho, 28. oktobar 2021 11:13)

    # Link komentara

  5. @Milunka Malina

    Pa Milunka, vi onda istupite iz Evrolige ako niste za nju.
    Poredis nekadasnje grupe u Evroligi i ligasko takmicenje sada.

    Razlika je u tome da kada igras u grupi, svaka utakmica je na noz, jer znas da poraz vodi ka tome da ispadnes, a sada mozes da izgubis i 5 za redom, pa da posle vezes 5. Ne kazem da je sada lakse, nego je prosto sistem drugaciji i ne treba da se poredi.

    Stoji da je sada 18 klubova u Evroligi, sto bi znacilo da je kvalitet veci ukoliko bi uvek igralo 18 najboljih, ali je fora da to nije uvek slucaj. Recimo, ove sezone ima nekoliko klubova iz Evrokupa koji su jaci od nekoliko Evroligasa. Samim tim, kada bi se dodalo 6 najboljih ekipa Evrokupa, Evroliga bi bila jaca, nikako slabija.

    Uzgred, igra se 34 utakmice, ne igras sam sa sobom. :)
    (moje ime, 28. oktobar 2021 10:56)

    # Link komentara

  6. Dovesti još kvalitetnog centra, a naredne sezone samo Dangubić out, a in: Lučić, D. Ilić ili Milosavljević.
    (Odlična ekipa, 28. oktobar 2021 10:52)

    # Link komentara

  7. Samo je Zadar namučio Partizan ove sezone :)
    (zd, 28. oktobar 2021 10:38)

    # Link komentara

  8. Samo ovog Dangubića da oteraju i to je to!!!!
    (ognjen, 27. oktobar 2021 22:29)

    Samo ovog Zagorca da oteraju i to je to!!!!
    Samo ovog Trifunovica da oteraju i to je to!!!!

    TO JE TO!!!
    (mile, 28. oktobar 2021 10:23)

    # Link komentara

  9. za dve-tri godine dobro uglancajte pehar evrolige...
    (leba i igara, 28. oktobar 2021 10:15)

    # Link komentara

  10. Odbrana fantasticna, Avramovic je pokidao u odbrani. Napad funkcionise odlicno, Partizan ima neverovatne bekove. Sve to jos uvek lagano dolazi na svoje, bice to sasvim ok. Sada dolazi malo tezi raspored. Bice ovde i poraza, to je sastavni deo kosarke.
    (plej, 28. oktobar 2021 07:09)

    # Link komentara

  11. Čini mi se da Obradović uživa u ovoj novoj ulozi, da sa mladim igračima napravi nešto, uvek potencira da je ovo proces. To je potpuno drugačija uloga nego što ima u velikim i skupim timovima, gde je morao uslovno rečeno, da od zvezda napravi tim, što sigurno nije lako. Ovo je neka slična ekipa, kao recimo generacija Milutinov, Bogdanović, Milosavljević, Vesterman, Lovernj, Bertans...koja da je ostala na okupu i da su svi bili zdravi sigurno bi stigla barem do f4. Mene na to podseća, s tim da je drugačija filozofija same igre.
    (aje, 28. oktobar 2021 07:01)

    # Link komentara

  12. Tako se igra u Evropi kad imaš svaki vikend jake protivnike. Ove sezone je ABA liga mnogo jaka, možda i najjača u Evropi. Inače igra čak 8 klubova koji su igrali Prvu ligu u sezoni 1987/88.
    (Jadranska liga je zlato, 28. oktobar 2021 06:14)

    # Link komentara

  13. Od pocetka sezone u Evropi u oba takmicenja, Partizanu je ovo bila druga utakmica. Zvezda je vec odigrala 6. Od tih 6 sa tri jako ozbiljna kluba. I vi vec pricate o tome sta ce ko u derbiju i ko ima vece sanse? Pa naravno da vi imate vece sanse. Derbi moze da nam zapadne izmedju utakmica sa CSKA, Efesom,Realom,pa derbi pa Aba liga. I vi poredite vasu i nasu Evropu? Ok. Sa nase vec dve pobede u Evroligi i 3 poraza lagano bismo prosli grupu nekada stare Evrolige. Toliko. Za razliku od sadasnjih 36 utakmica samo u regularnom delu Evrolige. Sa 80 utakmica po sezoni vec koju godinu za redom za vas smo NBA klub.
    (Milunka Malina, 28. oktobar 2021 02:26)

    # Link komentara

  14. SAŠA FRANKFURT, 27. oktobar 2021 22:28
    Mislim da je obrnuto. Ja košarku pratim recimo od 1973. godine kada u Partizan dolaze 2 ponajbolja igrača koje je ovaj prostor imao. I nagledao sam se titula i u domaćim prvenstvima i u Kupu šampiona ili kako se već zvao i u Kupu Radivoja Koraća i polufinala Kupa šampiona i Evro lige i velikih igara velikih igrača Partizana koje vi možete samo da sanjate. Partizan i Zvezda jednostavno nisu ista liga. Od 10 najboljih igrača koje je Srbija dala, bar 7-8 je iz Partizana, da li je to tebi jasno? Od Slavnića nemate velikog igrača - 45 godina je prošlo. Vaša legenda je Čović a naša Obradović i kažeš meni je Zvezda upropastila djetinjstvo? Ne znam koliko ti je godina ali očito ili si toliko bolestan navijač ili pojma o košarci nemaš. Ali eto, vaša prednost trenutna je što imate vrlo važnog navijača i kompletnu vladu jedne zemlje gdje je uslov da uđeš u tu vladu da si zvezdaš.
    (nbc, 28. oktobar 2021 01:25)

    # Link komentara

  15. Sve ozbiljni protivnici hahaha...
    (mich, 28. oktobar 2021 00:58)

    # Link komentara

  16. Vidim ovde sve strucnjak do strucnjak. Pa fale obradovica onje ovo onje ono. Cekajte priznajte daje obradovic osvojio prvaka evrope sa drim timovima. Posto neznate pogledaj te koje igrace imo panijatokos olimpijakos fener bace. Sve as do asa ali Niko ne zapaza kako taj obradovic kad vidi da ti klubovi gube te velike asove I nema drim Tima on podvije rep pa ide u sledeci klub deje skupio sve zvezde velike taj klub. Tubi bila I trener baba kurana. Zar se nije vidilo kad fener nije imo vise drim Tim nista ne osvoji povijo rep I otiso. Kad je tako dobar trener stoga ne uzese posle olimpijakos pantinijakos barselona efes makabi Milano svisu ti klubovi trazili trenere u vreme kad je rumeni bio slobodan. Kome vi pricate bajke. Znas koje naj boji treneri koji su nepoznata imena trenirali I doveli te klubove do prvaka evrope majikovic sa jugoplastikom pesic ivkovic tosu treneri posebno majkovic sa decom je triput osvojio prvaka evrope.Kazu partizan igro cvrsto odbranu pa oni nisu jiudi igrali onda partizan Dobro gadja da in kad panter puca preko onog like covek nedize ruke a kamoli da skoci da spreci da neda kos trkom nije ni igro opste neku odbranu zato su grobari gadjali a vidice kad dodje buducnost olimpija zvezda igokeja partizan tad cete viditi deste be jer vi nemate in iskusne igrace kao zvezda pa lazic ce Pantera staviti u djep jer panter nezna da poentira na agresivnu odbranu sinoc se kurci nad onim jadnim turkom koji jiudi nisu ni igrali odbru za smajlagica koprivnicu ond trifka dangubica I zagorca pa oni da donesu prevagu nad jednom petorkom ivanovic lazic cirbes vajt davidovac Ili petorka dobric volters kuzmic kalinic vajt nemojte biti deca ali neka se malo grobari price vidicu uskoro desu
    (zdravko, 28. oktobar 2021 00:45)

    # Link komentara

  17. Bravo! Da sam znao da cu ovoliko da uzivam, kupio bih 2 sezonske.
    (Gazda Dojkan, 28. oktobar 2021 00:18)

    # Link komentara

  18. Ocigledna je namera da gradimo tim od ralentovanoh igraca, posto za formirane nema para. Panter i Lidej su tu kao najiskusniji i najskuplji. Ali ostatak tima ima ogroman potencijal. Madar,Trifa,Glas,Kuruks,Smailagic, Balsa,Miletic-to je potencijal za F4 Evrolige za par godina, uz 1-2 dobra pojacanja
    (zilijen, 28. oktobar 2021 00:16)

    # Link komentara

  19. Jako mi je drago što su ovi grobari već osvojili eurocup. Danas sam prvi put gledao partizan ove godine da vidim sta rade i nisam ničim impresioniran. Kod usvajanja redovno ispadate. Skok vam je tanak a suterski vam sve ulazi. Sve ove dobre igre vam dolaze na veliku želju koja je prisutna i na mnogo trčanja i u napadu i u odbrani. Nekad i kao muve bez glave. Igrači željni da se dokažu želju i to za sada daje rez. Polako sa umorom i to će padati a onda će se videti vas relan kvalitet
    (velja, 27. oktobar 2021 23:19)

    Vidi se da pojma o kosarci nemas.
    Partizan je za mesec dana napravio ogroman korak napred u odbrani i napadu.
    Ima nedostataka u odbrani,losih preuzimanja,sakupljanja reketa i ostavljnja puno pokusaja za tri,skok....U napadu ima puno resenja gde nam je potencijal ogroman,tek ces se u to uveriti.
    Ovaj tim je daleko mladji i daleko brzi od zvezdinog,tek ces se uveriti u pravu snagu Partizana.
    Zvezda je trenutno u takvom napadackom kanalu iz kog se nece skoro izvuci bas zbog prevelike potrosnje u odbrani-koja je u stvari i jedina kakva takva sansa da nekog pobede.Zvezde ce tesko dobiti bilo koga ko igra dobru odbranu.
    Ne zanosim se,u duelu koji sledi mislim da ce biti izjednacena utakmica sa malo koseva,Partizan je daleko bolji u napadu ali je Zvezda u odbrani odlicna.
    Sanse su 50:50.
    (marko992, 27. oktobar 2021 23:47)

    # Link komentara

  20. Jako mi je drago što su ovi grobari već osvojili eurocup. Danas sam prvi put gledao partizan ove godine da vidim sta rade i nisam ničim impresioniran. Kod usvajanja redovno ispadate. Skok vam je tanak a suterski vam sve ulazi. Sve ove dobre igre vam dolaze na veliku želju koja je prisutna i na mnogo trčanja i u napadu i u odbrani. Nekad i kao muve bez glave. Igrači željni da se dokažu želju i to za sada daje rez. Polako sa umorom i to će padati a onda će se videti vas relan kvalitet
    (velja, 27. oktobar 2021 23:19)

    Ma kad nalete na Simonovića i Lazića željnih dokazivanja, hahahahhaa.
    Čuj, on nije impresioniran, a Žoc ima više osvojenih EL nego njegov klub učešća u istom takmičenju. Pa skoro da ima više EL titula, nego što mu klub ima godina postojanja. Znamo se :P
    (Loki, 27. oktobar 2021 23:43)

    # Link komentara

  21. -Kakav je Zeljko Obradović trener da je to za nepoverovati....
    -Partizan je proslu sezonu igrao jako slabo.Sledi dolazak Savića za sportskog direktora i ozbiljno se čovek posvetio poslu.
    -Angazuje Zeljka za trenera.
    -Zeljko sa Savićem pravi rezove i nekih igrača se Partizan oslobađa .
    Treba napomenuti da neki igrači koji su pod visegodisnjim ugovorom klub ih se ne moze lako resiti tipa Danguba.
    U klub stizu neki novi igrači i Zeljko radi s njima. Već se vidi pečat vrhunskog trenera. Partizan igra sjajno,jako lepu kosarku, brz protok lopte, a čvrsto u odbrani.... -Zanimljivo koliko klubova Partizan gazi sa ogromnom razlikom.
    -turke sa plus 26, Krku slovence 45 ili 47 a Hamburga nemce oko 30.
    -u tri zadnja meča koš razlika preko
    100 poena.... Impozantno
    (zoran, 27. oktobar 2021 23:39)

    # Link komentara

  22. Kuruks radi opasno dobar posao u odbrani, Mur ekstra klasa, Madar iz Partizana u NBA, eto.
    (King, 27. oktobar 2021 23:39)

    # Link komentara

  23. PARTIZAN sa ovim igračima,načinom kako ŽOC vodi ekipu i kako igraju,uz možda još jedno pravo pojačanje na petici,sigurno bi bio među 4 najbolja tima u Evroligi.Pohvale i za ZOKIJA, te celu upravu za dovođenje ovih igrača.Mnogo uspeha u narednim utakmicama, u ABA ligi i Evrokupu.NAPRED PARTIZAN.
    (Crnobelac, 27. oktobar 2021 23:03)

    šta 4 ?
    daleko najbolji.
    uz još 2 igrača , osvojio bi NBA.
    (malo znanja ,nije na odmet, 27. oktobar 2021 23:37)

    # Link komentara

  24. Hvala ti, Želimire. Legendo!
    (zoom, 27. oktobar 2021 23:35)

    # Link komentara

  25. Da predpostavim, ako je vi opet budete igrali bice nikad jaca najjaca NBA evroliga, jel?
    (duledudule, 27. oktobar 2021 22:57)

    I sledece sezone ce biti nikad slabija. Zato i 5-6 timova iz vrha pregovara sa NBA o nekoj saradnji. Ne mogu ljudi ni pola hale da napune od vasih "velikih" imena. Prosto ste mamac za kosarku.
    Sto se tice igraca sve sto je vredelo u Evropi otislo je preko. Vracaju se istroseni igraci u tu istu EL da ucare jo koju godinu pre penzije.
    (TIGER, 27. oktobar 2021 23:19)
    Kakva god da je, sa "istrosenim" Miroticem od 3 miliona godisnje i jos gomilom poznatih imena je slabija od one koju ste vi igrali sa peokom treflom i ostalim velikanima?
    (duledudule, 27. oktobar 2021 23:35)

    # Link komentara

  26. Ovu sezonu moze da pokvari samo korona (daleko bilo)...grobara ce biti na strani..a kod kuce zna se..meljiii..
    pozdrav svim ljubiteljima kosarke
    (realan grobar, 27. oktobar 2021 23:28)

    # Link komentara

  27. Jako mi je drago što su ovi grobari već osvojili eurocup. Danas sam prvi put gledao partizan ove godine da vidim sta rade i nisam ničim impresioniran. Kod usvajanja redovno ispadate. Skok vam je tanak a suterski vam sve ulazi. Sve ove dobre igre vam dolaze na veliku želju koja je prisutna i na mnogo trčanja i u napadu i u odbrani. Nekad i kao muve bez glave. Igrači željni da se dokažu želju i to za sada daje rez. Polako sa umorom i to će padati a onda će se videti vas relan kvalitet
    (velja, 27. oktobar 2021 23:19)

    # Link komentara

  28. Juce je crvena izgubila od proslogodisnjeg osvajača cipiripi kupa i blizu je svog vrhunskog domasaja 17 mesta u nikad slabijoj Euroligi. Cestitke
    (MatijaBg, 27. oktobar 2021 22:04)
    Da predpostavim, ako je vi opet budete igrali bice nikad jaca najjaca NBA evroliga, jel?
    (duledudule, 27. oktobar 2021 22:57)

    I sledece sezone ce biti nikad slabija. Zato i 5-6 timova iz vrha pregovara sa NBA o nekoj saradnji. Ne mogu ljudi ni pola hale da napune od vasih "velikih" imena. Prosto ste mamac za kosarku.
    Sto se tice igraca sve sto je vredelo u Evropi otislo je preko. Vracaju se istroseni igraci u tu istu EL da ucare jo koju godinu pre penzije.
    (TIGER, 27. oktobar 2021 23:19)

    # Link komentara

  29. @@@(Keynes, 27. oktobar 2021 22:30)
    Njih cemo +41...ponovo!!!
    Da im malo osvezimo pamcenje!
    (Dejan, 27. oktobar 2021 23:10)

    # Link komentara

  30. Ajde grobari da mi objasnite kako ste ste dospevali u zadnje tri godine fo euro kupa ??? Waildcards!!!!!!
    (naše će sene ..., 27. oktobar 2021 22:03)

    Osvajac EL, cetiri ucesca na F4, pozivan od strane NBA klubova na turneju, stvorio nekoliko NBA i EL igraca, rekordi po broju publike na mecevima, pre dve sezone kada je prekinut EC zbog korone bio ubedljivo prvi sa najboljim izgledima da dodje do finala i plasira se u EL... Jel treba jos da nabrajam? :)
    (TIGER, 27. oktobar 2021 23:10)

    # Link komentara

  31. Mora jos da se radi na defanzivnom skoku i gradjenju, iole ozbiljnija ekipa bi takve propuste opasno kaznila. Koprivica ima perspekrivu i trebace mu period da se navikne na seniorsku kosarku.
    (saleens, 27. oktobar 2021 23:09)

    # Link komentara

  32. Malo je bzvz da pominjete Zvezdu u ovoj fazi tj na pocetku. Zvezda ako se ne varam ima 5 utakmica u ABA i 6 u El a Partizan ukupno 7 i jos nisu imali ni jednog jaceg protivnika. Zvezda em povrede em sa utakmice na utakmicu. Zvezda malo koseva daje a malo i prima dok Partizan pobedi ali prima po 80,90 poena i zato ja jos dajem prednost Zvezdi i ako se uzme u obzir cinjenica da tek treba da podignu formu. Ali mi je iznenadjujuce sto Zvezda od Kvinsi Milera ne moze da dovede dobrog sutera. Po meni bolje da su probali da dovedu Pulena.
    (Zvezdinho, 27. oktobar 2021 23:06)

    # Link komentara

  33. PARTIZAN sa ovim igračima,načinom kako ŽOC vodi ekipu i kako igraju,uz možda još jedno pravo pojačanje na petici,sigurno bi bio među 4 najbolja tima u Evroligi.Pohvale i za ZOKIJA, te celu upravu za dovođenje ovih igrača.Mnogo uspeha u narednim utakmicama, u ABA ligi i Evrokupu.NAPRED PARTIZAN.
    (Crnobelac, 27. oktobar 2021 23:03)

    # Link komentara

  34. @ dijagnosticar Vidi se da si Nislija Partizanovac, Partizan volimo, drugi nas ne interesuju...
    (Stambolac, 27. oktobar 2021 23:01)

    # Link komentara

  35. Juce je crvena izgubila od proslogodisnjeg osvajača cipiripi kupa i blizu je svog vrhunskog domasaja 17 mesta u nikad slabijoj Euroligi. Cestitke
    (MatijaBg, 27. oktobar 2021 22:04)
    Da predpostavim, ako je vi opet budete igrali bice nikad jaca najjaca NBA evroliga, jel?
    (duledudule, 27. oktobar 2021 22:57)

    # Link komentara

  36. Partizan deluje stvarno dobro za sada i na neki nacin razumem euforiju navijaca medjutim treba biti realan i reci da jos nisu usli u pravi ritam utakmica, tek im slede teska gostovanja i utakmice sa najjacim ekipama u ABA ligi. Partizan je slab na petici i cini mi se da vidim kako ce igrati protiv Zvezde, ovi ce da guraju pod kos jer je Kuzmic konacno usao u formu a ovi ce da prangijaju sa spoljnih pozicija pa kako bude. I da, za sada nemaju problema sa povredama i kovidom. Polako ljudi ko bi rekao da Pao razbije Efes 25 razlike, sezona je dugacka, mnogo utakmica, velika potrosnja igraca
    (deki, 27. oktobar 2021 22:52)

    # Link komentara

  37. bravo crno belii
    (go os, 27. oktobar 2021 22:49)

    # Link komentara

  38. Kao zakleti delija mogu sam da kažem bravo partizan!!! Bez jakog partizana nema ni jake zvezde. Jedva čekam derbije I nadam se finale ABA lige.
    (Polupripitomljeni Texašanin, 27. oktobar 2021 22:48)

    # Link komentara

  39. uporedite ovu košarku i onaj smor od sinoć Monako-Zvezda kad je i komentator rekao da se nada da deca koja žele da se bave košarkom nisu gledali onaj jad i čemer!!! bravo Partizan!!
    (linolada, 27. oktobar 2021 21:19)

    dobro, de... kao da svaka mora da se odigra dobro... deca su mogla da gledaju utakmicu protiv Makabija ili Žalgirisa, dobra odbrana i velika želja, pa čak i ako si underdog... Partizanu svaka čast, lepo je videti da se vraća na prepoznatljivu igru... svaki normalni navijač Zvezde mora tako da razmišlja, ili makar stariji od 18 godina, klinci to ne mogu da razumeju...
    (Aleksa, 27. oktobar 2021 22:47)

    # Link komentara

  40. VI SE MENI SMEJTE ALI JA VAM TVRDIM DA BI MI IGRALI FAJNALFOR DA IGRAMO EVROLIGU UMJESTO LIMENKI
    (cedsa, 27. oktobar 2021 22:33)

    Pusti snovi, samo možete da maštate o Evroligi, od one trojke Nolana Smita pustili ste dosta mašti na volju!
    (cukce, 27. oktobar 2021 22:46)

    # Link komentara

  41. Partizan igra sve bolje i to je lako uociti.... Bitno je da kad god se igra da se daje maksimum, to ovi momci rade i vidi se da su srecni i zadovoljni.... To je oproban " recept" za uspeh, ali je potrebno strpljenje.....
    (Petar, 27. oktobar 2021 22:45)

    # Link komentara

  42. Juce je crvena izgubila od proslogodisnjeg osvajača cipiripi kupa i blizu je svog vrhunskog domasaja 17 mesta u nikad slabijoj Euroligi. Cestitke
    (MatijaBg, 27. oktobar 2021 22:04)

    Cemu ovaj komentar, zar ne umes da uzivas u pobedi naseg Partizana, u odlicnoj igri na obe strane terena, nego moras da se spustis na nivo Petra CZ,"Nista o nicemu " i C.Zvezda 1913"
    Kakva ste to generacija kad ne umete da se radujete svom uspehu , nego gledate u tudje dvoriste.Ako volis kosarku , komentarisi je, ako je ne volis, ima i drugih portala, pa idi tamo, pa zadruge, farme, ako ti je do vredjanja nekog i psovanja.Kosarka je gospodski sport, veceras je bila ista takva igra, opusti se i uzivaj.
    ("Dijagnosticar" Nis, 27. oktobar 2021 22:45)

    # Link komentara

  43. Ovo izgleda dobro, samo Željku neće biti lako da ponovi Trinkijev uspeh od pre dve godine sa triplom krunom. I naučili smo lekciju, trenera moraš da platiš, a ne da pobegne za prvom solidnom ponudom. A i Željko je sličan, ako ne bude dobro, on će da svali krivicu na igrače i odleteće prvim avionom.
    (Buki, 27. oktobar 2021 22:43)

    # Link komentara

  44. Partizan je jak svugdje u napadu. Unutra, Ledej i Smailagic, bekovi Panter i Mur, veznjak Kuruks jos ako bas proradi, a jos dosta doprinose Madar i Abramovic. To je tesko zaustaviti. Jedina slaba tacka je pozicija klasicnog centra i mozda tanka klupa.
    (delboj, 27. oktobar 2021 22:18)
    VEZNJAK. Spoljni ili centralni?

    I spoljnji I centralni :) Malo sam se fudbalsko-zargonski izrazio, ali ne brini nisam fudbaler vec kosarkas. Trojka u kosarci i jeste veznjak izmedju centara i bekova.
    (delboj, 27. oktobar 2021 22:43)

    # Link komentara

  45. Fantasticna utakmica! Milina gledati Partizan. To kazem kao Zvezdin navijac. Bas mi je drago sto im je Zelimir Obradovic trener. Nadam se da ce Partizan osvojiti Evrocup, a mi ABA ligu :) sportski pozdrav.
    (Iswinite akosam ne pisnem, 27. oktobar 2021 22:42)

    # Link komentara

  46. Partizan melje. Siguran sam da bi sa ovom igrom i ekipom, ubedljivo bio medju 4 u Evroligi, i usao na Final four ove godine. A po skupoci tima nije ni blizu 4. Treba sledece godine dovesti jos 1 igraca, uz ovaj sastav napasti Evroligu. Smejte se, ali ja to vidim
    (historicar, 27. oktobar 2021 22:22)

    Ti onda ne vidis dobro, i ako bih ja voleo da si u pravu. Trenutno ovaj tim nije za EL, naravno ocekuje se da ekipa jos dosta napreduje do kraja sezone, pa cemo videti sta ce biti. Sve je ovo i vise nego dobro ali ne lozite se previse.
    (sampion evrope 92, 27. oktobar 2021 22:41)

    # Link komentara

  47. Večeras se najbolje videlo KO KOSI A KO VODU NOSI.
    (tomo, 27. oktobar 2021 22:41)

    # Link komentara

  48. Ima li Srbina u timu...
    (kasper, 27. oktobar 2021 22:40)

    # Link komentara

  49. Samo 10 trojki?? Malo li je?
    (111, 27. oktobar 2021 22:38)

    # Link komentara

  50. ali najveca ironija je sto partizan veceras nije igrao nista spec,brdo izgubljenih lopti,mnogo promasaja...a ladno 25 razlike,onako iz zezanja,stvarno ne znas sta da mislis o ovoj ekipi i koji je njen krajnji domet.ja ih obozavam.ajde malo i da kritikujem-zagorac,dangubic i glas niti jedan dobar potez veceras,ni jedan.zagorac ko da je malo indisponiran jer ima takve majstore pored sebe
    (nesa80, 27. oktobar 2021 22:38)

    # Link komentara

  51. Bravo, bravo. Kompletna ekipa odigrala dobro, neki bolje neki malo slabije, ali sve u svemu dobro, timski. Junak utakmice Aleksa Avramović.
    Kakva borba, požrtvovanost, kakva nesebičnost. Pored Avramovića raduje i malo bolja utakmica Balše Koprivice. Žao mi je što Miletić nije dobio ni minut, mogao je Obradović bar malo da ga ubaci u igru.
    (Diletant, 27. oktobar 2021 22:38)

    # Link komentara

  52. Partizan melje. Siguran sam da bi sa ovom igrom i ekipom, ubedljivo bio medju 4 u Evroligi, i usao na Final four ove godine. A po skupoci tima nije ni blizu 4. Treba sledece godine dovesti jos 1 igraca, uz ovaj sastav napasti Evroligu. Smejte se, ali ja to vidim
    (historicar, 27. oktobar 2021 22:22)

    Nema sta ko da ti se smeje, Partizan nikada nije imao talentovaniju ekipu.Ajde sto su znaju mnogo kosarke nego sto svi igraju odlicnu odbranu.Panter, Mur, Madar, Lidej, Smajlagic, imas pet igraca sa 25+ poena u rukama, plus Avramovica, Radeta i Trifunovića koji iz drugog plana mogu da zatrpaju kos u tranziciji.Koprivica uz Smajlija otkrovenje sezone, Balsa ima potencijal da bude odlican evroligaski centar.Gregor Glas izgoreo u zelji da se dokaze, ali ko je gledao sve utakmice video je koliki je momak potencijal, odlican na obe strane terena.
    (PredragDrobnjak, 27. oktobar 2021 22:37)

    # Link komentara

  53. Najolji tim to svako zna najbolje igra Partizan???…??
    (Igor Grobar, 27. oktobar 2021 22:37)

    # Link komentara

  54. Mali Kopriva za godinu dve zver od igrača, nešto kao N.Pekovic recimo.
    (Troy, 27. oktobar 2021 22:37)

    # Link komentara

  55. al prvo ti objasni kako ste vi dosli do ucesca u euroligi...kada je cibona u bg osvojila aba ligu, pa kada ste igrali a igokea osvojila....pa korona kada je prekinula sezonu a partizan gazio na svim frontovima....dakle
    (al samo jedna je shvacas...., 27. oktobar 2021 22:10)

    Džaba tebi objašnjavati kada je teško da shvatiš. Zvezda je igrala 1/2 sa Cibonom koja je na kraju pobedila Cedevitu koja je u 1/2 pobedila Partizan. Cibona zbog finansija odustaje i naravno Zvezda ide u EL. Da ste vi igrali sa Cibonom išli bi vi. Igokea nije imala uslove. Dvorana od min 5 hiljada mesta, hotel sa 5 zvezdica, avionske svakodnevne veze sa evropskim gradovima. Aerodrom udaljen najviše 200 km od Banja Luke. Sve to piše u pravilniku ULEB. Čitaj
    (Čiki, 27. oktobar 2021 22:37)

    # Link komentara

  56. Hvala vam puno na pobedi! Volim ga ko oka dva!!!

    Samo sloga Srbina spasava!

    Živela Srbija!
    (Zorz Vea, 27. oktobar 2021 22:35)

    # Link komentara

  57. Samo jedan klub samo jedan grad.
    (Dusan, 27. oktobar 2021 22:34)

    # Link komentara

  58. VI SE MENI SMEJTE ALI JA VAM TVRDIM DA BI MI IGRALI FAJNALFOR DA IGRAMO EVROLIGU UMJESTO LIMENKI
    (cedsa, 27. oktobar 2021 22:33)

    # Link komentara

  59. Absolutno. Nisam grob, blago naginjem Partizanu u kosarci, a CZ u fudbalu. Zelim da kad svratim s djecom u Beograd da vide 100+ koseva ako resim da ih odvedem na utakmicu. Dosta Radonjizma i prevazidjene kosarke. 80e su davno prosle, pa nas je i Nemacka prevazisla u kosarci, ko zeli da gleda timove koji dobijaju utakmice odbranom
    (Splavar, 27. oktobar 2021 22:20)
    splavari sigurno ne...
    pa zoc je u finalu EP pobedio italijane sa 61:49... to je tada bilo teze stici nego danas 40 razlike u NBA... u timu je imao bodirogu, danilovica, djordjevica, rebracu, savica, obradovica, berica, tomasevica, topica...
    (lal, 27. oktobar 2021 22:33)

    # Link komentara

  60. Partizan melje. Siguran sam da bi sa ovom igrom i ekipom, ubedljivo bio medju 4 u Evroligi, i usao na Final four ove godine. A po skupoci tima nije ni blizu 4. Treba sledece godine dovesti jos 1 igraca, uz ovaj sastav napasti Evroligu. Smejte se, ali ja to vidim
    (historicar, 27. oktobar 2021 22:22)

    Evo ga klasican pripadnik partizanske sekte
    (tako, 27. oktobar 2021 22:33)

    # Link komentara

  61. Kakva je ovo umetnost Partizana, lepo za oko, odbrana ekstra, nije hrkljus kao kod fmpcz, trojke sa svih strana, svaka čast za Grobare, Partizan to je košarka!
    (King, 27. oktobar 2021 22:32)

    # Link komentara

  62. Velike cestitke na izvanrednoj utakmici. Svima, kosarkasima, strucnom stabu a najvise ovoj prelepoj armiji navijaca koja se retko moze naci.
    (Doktor, 27. oktobar 2021 22:31)

    # Link komentara

  63. Žao mi što se bliži kraj utakmice koliko uživam...
    Iz dana u dan izgledamo sve ozbiljnije, da ne kažem opasnije.
    (ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 27. oktobar 2021 22:31)

    # Link komentara

  64. Partizan melje. Siguran sam da bi sa ovom igrom i ekipom, ubedljivo bio medju 4 u Evroligi, i usao na Final four ove godine. A po skupoci tima nije ni blizu 4. Treba sledece godine dovesti jos 1 igraca, uz ovaj sastav napasti Evroligu. Smejte se, ali ja to vidim
    (historicar, 27. oktobar 2021 22:22)

    Evo ja sam grobar i kazem ti da lupas kao otvoren prozor. Duga je sezona. Bice kovida i povreda. Ne zanosimo se.
    (PFC, 27. oktobar 2021 22:31)

    # Link komentara

  65. Ipak se Malo plasite.
    (Rajkovic, 27. oktobar 2021 22:30)

    # Link komentara

  66. Čitam zvanični sajt EC. Ima intervju sa limarom gde kaže sa je budžet 6 miliona ali da neće da otkriva pojedinačne ugovore jer kako kaže to bi štetilo igračima i njihovim porodicama. E stvarno cirkus. Dvanaest igrača, stručni štab, sportski direktor, Trener sve upakovano u 6 miliona
    (a, 27. oktobar 2021 22:30)

    # Link komentara

  67. Valjda necemo i komsije bas 20+ razlike, ne bi bilo ok...
    (Keynes, 27. oktobar 2021 22:30)

    # Link komentara

  68. Trebalo je pobediti tim koji ima 5 puta manji budžet i koji je Zvezda prošle godine, kada je Turk bio i još jači popeglala 29 razlike. U Turskoj.
    (Lajavi krelac, 27. oktobar 2021 22:30)

    # Link komentara

  69. Samo ovog Dangubića da oteraju i to je to!!!!
    (ognjen, 27. oktobar 2021 22:29)

    # Link komentara

  70. Musavci i ove smo zatrpali sa skoro 30 razlike bez napora. Spremajte se polako za reciklazu
    (dz, 27. oktobar 2021 22:29)

    # Link komentara

  71. Rapsodija u crno-belom!
    (Neplivač, 27. oktobar 2021 22:28)

    # Link komentara

  72. Ajde grobari da mi objasnite kako ste ste dospevali u zadnje tri godine fo euro kupa ??? Waildcards!!!!!!
    (naše će sene ..., 27. oktobar 2021 22:03)

    Ali WAILDCARDS...ne moras da govoris engleski ali brate ono osnovno makar,znas imas i translator pa pogledaj ako hoces da se pravis pametan.
    (asahi, 27. oktobar 2021 22:28)

    # Link komentara

  73. nbc: nije ni tebi lako, tebi izgleda Zvezda život upropastila!
    (SAŠA FRANKFURT, 27. oktobar 2021 22:28)

    # Link komentara

  74. a kovid?,ne radi jos?
    (Nikola, 27. oktobar 2021 22:03)
    Ušli su u halu pre 22h, tako da mogu... I taj zakon, ja mislim da nikom nije kristalno jasan...
    (igor, 27. oktobar 2021 22:28)

    # Link komentara

  75. Partizan je jak svugdje u napadu. Unutra, Ledej i Smailagic, bekovi Panter i Mur, veznjak Kuruks jos ako bas proradi, a jos dosta doprinose Madar i Abramovic. To je tesko zaustaviti. Jedina slaba tacka je pozicija klasicnog centra i mozda tanka klupa.
    (delboj, 27. oktobar 2021 22:18)
    VEZNJAK. Spoljni ili centralni?
    (MilanB, 27. oktobar 2021 22:28)

    # Link komentara

  76. Dajte jos centra da pregazimo sve.
    (Luke Babbitt, 27. oktobar 2021 22:27)

    # Link komentara

  77. Ono, kad bez hrkljusa ostavis protivnika na 59 poena.... Časove ne naplacujemo.
    (Ljuba, 27. oktobar 2021 22:27)

    # Link komentara

  78. Pa nije loše nije loše za početak.
    (sasa ilic, 27. oktobar 2021 22:25)

    # Link komentara

  79. Lagano, uskoro padaju panteri sa 30+ razlike ..
    (1312, 27. oktobar 2021 22:25)

    # Link komentara

  80. Partizan melje. Siguran sam da bi sa ovom igrom i ekipom, ubedljivo bio medju 4 u Evroligi, i usao na Final four ove godine. A po skupoci tima nije ni blizu 4. Treba sledece godine dovesti jos 1 igraca, uz ovaj sastav napasti Evroligu. Smejte se, ali ja to vidim
    (historicar, 27. oktobar 2021 22:22)

    # Link komentara

  81. E ovo se zove kosarka! Ovako igraju velike Evropske ekipe, dosta brukanja nase kosarke u Evropi!
    (Prvak Evrope, 27. oktobar 2021 22:07)

    Absolutno. Nisam grob, blago naginjem Partizanu u kosarci, a CZ u fudbalu. Zelim da kad svratim s djecom u Beograd da vide 100+ koseva ako resim da ih odvedem na utakmicu. Dosta Radonjizma i prevazidjene kosarke. 80e su davno prosle, pa nas je i Nemacka prevazisla u kosarci, ko zeli da gleda timove koji dobijaju utakmice odbranom
    (Splavar, 27. oktobar 2021 22:20)

    # Link komentara

  82. Ovaj Gejik brat najjači lik. Samo ga vidiš kako pravi faulove u napadu...
    (ja, 27. oktobar 2021 22:18)

    # Link komentara

  83. Partizan je jak svugdje u napadu. Unutra, Ledej i Smailagic, bekovi Panter i Mur, veznjak Kuruks jos ako bas proradi, a jos dosta doprinose Madar i Abramovic. To je tesko zaustaviti. Jedina slaba tacka je pozicija klasicnog centra i mozda tanka klupa.
    (delboj, 27. oktobar 2021 22:18)

    # Link komentara

  84. Zelimire volim te!
    (NR, 27. oktobar 2021 22:14)

    # Link komentara

  85. Bravo Abramovicu, al se bacio covek za loptu zamalo se nije povredio.
    (Beclija, 27. oktobar 2021 21:49)

    Niste valjda i Romana doveli?!
    (para na paru ide, 27. oktobar 2021 22:12)

    # Link komentara

  86. @Zašto vas je sramota da igrate u svojoj hali sportova?
    (svaka vam je utakmica gostovanje, 27. oktobar 2021 20:02)

    У којој год хали у Београду да играмо - ми смо домаћи. Исто као ви у предграђу.
    (оће то, 27. oktobar 2021 22:12)

    # Link komentara

  87. a kovid?,ne radi jos?
    (Nikola, 27. oktobar 2021 22:03)

    Vakcinisani ljudi. Gde je problem?
    (Darko, 27. oktobar 2021 22:12)

    # Link komentara

  88. Najviše komentara na portalu imaju naslovi "Zvezda pala u Kneževini" i "Zvezda pala u SL...". Ja bih dodao - Zvezda padalica? Umjesto Crvena zvezda ljepše zvuči Zvezda padalica.
    A Partizan je konačno izašao iz državne torture. Valjda su uvidjeli da su prekardašili. Pa dosta je bilo 10 godina maltretiranja Srpskog sporta. Ali ipak, ne mislim da je ovo kraj. Otjerali su Vujoševića, Trinkijerija, samo se nadam da je Žoc jači i od državnog aparata.
    (nbc, 27. oktobar 2021 22:11)

    # Link komentara

  89. ubitačni niz se nastavlja.. pobedićemo sve utakmice u svim takmičenjima, uzeti 4 trofeja i oboriti sve svetske rekorde ove sezone!@
    (vuk, 27. oktobar 2021 22:10)

    # Link komentara

  90. Ajde grobari da mi objasnite kako ste ste dospevali u zadnje tri godine fo euro kupa ??? Waildcards!!!!!!
    (naše će sene ..., 27. oktobar 2021 22:03)

    al prvo ti objasni kako ste vi dosli do ucesca u euroligi...kada je cibona u bg osvojila aba ligu, pa kada ste igrali a igokea osvojila....pa korona kada je prekinula sezonu a partizan gazio na svim frontovima....dakle
    (al samo jedna je shvacas...., 27. oktobar 2021 22:10)

    # Link komentara

  91. Zašto vas je sramota da igrate u svojoj hali sportova?
    (svaka vam je utakmica gostovanje, 27. oktobar 2021 20:02)

    Nije sramota igrati u hali sportova koja nosi ime velikog Ranka Žeravice i koja ima ogroman znacaj u Partizanovoj istoriji, jedini problem sto tamo ne igramo je kapacitet same dvorane koja ne moze da primi sve zainteresovane za utakmice voljenog kluba !!!
    (MARKO, 27. oktobar 2021 22:09)

    # Link komentara

  92. E ovo se zove kosarka! Ovako igraju velike Evropske ekipe, dosta brukanja nase kosarke u Evropi!
    (Prvak Evrope, 27. oktobar 2021 22:07)

    # Link komentara

  93. @Evo kao zakleti Zvezdas,zelim da pregazite protivnika.
    Zelim da odigrate sjajno i pobedite.
    A ne sumnjam da cete odigrati jako i dobro.
    Zeljko je stvari "namestio" jako dobro,i sasvim izgledate dobro,majstor je majstor.
    A Željko Obradovic je majstor svog zanata.I to najbolji u Evropi.
    Zato dobre partije ne iznenađuju.
    (Legolas, 27. oktobar 2021 19:40)

    Ја ти честитам на искрености и на лепим речима. Волео бих да могу да ти узвратим лепим речима, али док је онаквих тровача и негативаца у вашој управи, опрости али не могу. Пљували сте Вујошевића, који је поред сјајних спортских резултата чиме вас је фрустрирао, имао и оштар и понекад отрован језик. Али ипак је он био само спортски радник. Оног вашег професионалног политичара и манипулатора моје очи не могу да гледају, а верујем ни ваше. Желим да се то промени па да се истински спортски надмећемо за добробит српске кошарке.
    (оће то, 27. oktobar 2021 22:06)

    # Link komentara

  94. Juce je crvena izgubila od proslogodisnjeg osvajača cipiripi kupa i blizu je svog vrhunskog domasaja 17 mesta u nikad slabijoj Euroligi. Cestitke
    (MatijaBg, 27. oktobar 2021 22:04)

    # Link komentara

  95. Bez obzira na kvalitete protivnika do sada,definitivno je da Zoc radi veliki posao,da svaki igrac svaku narednu utakmicu igra bolje.Jako se trenira,nema tu sta,napredak osetan,uz Zoc-ovo poznavanje kosarke uspeh zagarantovan.Lepo je biti navijac KK Partizan
    (dadoda, 27. oktobar 2021 22:04)

    # Link komentara

  96. a kovid?,ne radi jos?
    (Nikola, 27. oktobar 2021 22:03)

    # Link komentara

  97. Ovo je tim koji treba da igra Evroligu i brani cast nase kosarke, a ne neka divljacka ekipa iz predgradja
    (Istanbul 92, 27. oktobar 2021 22:03)

    # Link komentara

  98. Ajde grobari da mi objasnite kako ste ste dospevali u zadnje tri godine fo euro kupa ??? Waildcards!!!!!!
    (naše će sene ..., 27. oktobar 2021 22:03)

    # Link komentara

  99. monako je ekipa iz cipiripi kupa koja vas je dobila .. a i Partizan je iz Cipiripi kupa.. sačekaj jos par nedelja..
    (savo, 27. oktobar 2021 22:01)

    # Link komentara

  100. Jako lepo,mislim da ste i vi zadovoljni ovim sto vidite. Konacno jedna lepa prica .Podseca me na igru Argentine kada su nas pocistili jakom odbranom i upornoscu-
    (zemunski kej, 27. oktobar 2021 22:00)

    # Link komentara

  101. Evroliga i Cipiripi kup ko Bog i šeširdžija.. Ovo kao sa gledam amatersku košarku,nema odbrane, nema uigrane akcije.. Hrkljuš.
    (piki, 27. oktobar 2021 21:40)

    Jeste, za ovakav Partizan je smešno takmičenje, ali uzimajući u obzir da se u Evroligi igraju utakmice poput Zvezda-Alba, Monako-Zvezda, i to će biti prelako takmičenje za Partizan. Kako stvari stoje, Partizan bi trebalo direktno u NBA da se kvalifikuje posle ove sezone, valjda tamo ima konkurentnih protivnika...
    (ja, 27. oktobar 2021 22:00)

    # Link komentara

  102. Odlična igra Partizana i odlično navijanje
    (Samo kažem, 27. oktobar 2021 21:59)

    # Link komentara

  103. Ali Tegi na kraju treće, neprocenjivo :-)
    (Darko, 27. oktobar 2021 21:59)

    # Link komentara

  104. Sramotna odbrana za Partizan sa ovolikim budzetom…
    (crno beli, 27. oktobar 2021 21:59)

    # Link komentara

  105. Mislim da smo pokazali i komsijama kako se igra odbrana.
    (PredragDrobnjak, 27. oktobar 2021 21:59)

    # Link komentara

  106. Tegi!
    (ja, 27. oktobar 2021 21:58)

    # Link komentara

  107. Ovo takmičenje je PRELAKO za Partizan!
    (ja, 27. oktobar 2021 21:56)

    # Link komentara

  108. Evroliga i Cipiripi kup ko Bog i šeširdžija.. Ovo kao sa gledam amatersku košarku,nema odbrane, nema uigrane akcije.. Hrkljuš.
    (piki, 27. oktobar 2021 21:40)

    Mislis na onu utakmicu Monako..
    (wolt bogdanic, 27. oktobar 2021 21:51)

    # Link komentara

  109. Kako kazu komsije cipiripi kup ....malo sutra ....igraci turk telekoma dosli iz olimpijakosa ,fenera ,bajern minhena ...pobedili burg u proslom kolu koji je prvi u francuskoj ligi i ispred evroligasa monaka i asvela
    (Mile, 27. oktobar 2021 21:50)

    # Link komentara

  110. Tacno se vidi potencijal za dalji napredak kod svih igraca Partizana, jedino kod Zagorca ne vidim da moze nesto mnogo da poravi, jednostavno limitiran igrac, za Dangubica neznam.
    (Marko Pfc, 27. oktobar 2021 21:24)

    Pravi grobari su uz Radeta kapitena, a ti ako ti se ne svidja nemoj da gledas.
    (PredragDrobnjak, 27. oktobar 2021 21:50)

    # Link komentara

  111. Bravo Abramovicu, al se bacio covek za loptu zamalo se nije povredio.
    (Beclija, 27. oktobar 2021 21:49)

    # Link komentara

  112. @pingvinPanter

    jedina ali i najveća razlika između partizana i zvezde su treneri
    (ende, 27. oktobar 2021 21:43)

    # Link komentara

  113. Evroliga i Cipiripi kup ko Bog i šeširdžija.. Ovo kao sa gledam amatersku košarku,nema odbrane, nema uigrane akcije.. Hrkljuš.
    (piki, 27. oktobar 2021 21:40)

    # Link komentara

  114. Zašto vas je sramota da igrate u svojoj hali sportova?
    (svaka vam je utakmica gostovanje, 27. oktobar 2021 20:02) # Link komentara

    To bi isto ja hteo tebe da pitam za Zeleznik ?
    (mislilac, 27. oktobar 2021 21:35)

    # Link komentara

  115. Bravo Partizane, bravo Obradoviću ! Kritikovao sam na početku sezone Zagorca, Avramovića i Kuruca medjutim proigrali su u medjuvremenu. Zanimljivo kako je Žoc našao ulogu zagorcu i koliko je promenio ulogu Avramoviću. Ko se seća Avramovića od ranije zna da je jako dobar šuter i to je bilo to od njegove igre, medjutim sad kida u odbrani, organizuje napad, koš maltene i ne gleda za sad. Kao da ga Obradović krije za nastavak sezone. Sa ovakvom kompletnom igrom i sa njegovim šutem mislim da će biti u budućnosti jedan od najboljih u Partizanu, ako ne i najbolji.

    Za druge se navija, Partizan se voli !
    (Diletant, 27. oktobar 2021 21:28)

    # Link komentara

  116. prava evroligaška utakmica
    (dobra košarka, 27. oktobar 2021 21:27)

    # Link komentara

  117. ...je tačno na nivou EC,ni manje ni više.Dobro je što je Partizan dobio pozivnicu,mogu dobro da se uigraju uz ovakve kaubojske ekipe,da dobiju sigurnost za ABA ligu za predstojeće teže utakmice.No,ipak EL polako prelazi u domen zabave bogatih.
    (Ovo, 27. oktobar 2021 21:26)

    # Link komentara

  118. Tacno se vidi potencijal za dalji napredak kod svih igraca Partizana, jedino kod Zagorca ne vidim da moze nesto mnogo da poravi, jednostavno limitiran igrac, za Dangubica neznam.
    (Marko Pfc, 27. oktobar 2021 21:24)

    # Link komentara

  119. Postane mi loše čim vidim Zagora i Dangu u tandemu na parketu. Ponaosob, i nekako da ih svarim, ali zajedno? Uh...
    (B.J., 27. oktobar 2021 21:23)

    # Link komentara

  120. uporedite ovu košarku i onaj smor od sinoć Monako-Zvezda kad je i komentator rekao da se nada da deca koja žele da se bave košarkom nisu gledali onaj jad i čemer!!! bravo Partizan!!
    (linolada, 27. oktobar 2021 21:19)

    # Link komentara

  121. Napred Partizan.
    (Slavko Vrekic, 27. oktobar 2021 21:15)

    # Link komentara

  122. 7 utakmica sve levaci od ekipa. Zvezda sa druge strane zemlja od ekipa.
    (?, 27. oktobar 2021 21:14)

    # Link komentara

  123. Ajde da zanemarimo klince sa portala koji se prepucavaju, za njihove godine to je normalno. Ako se realno sagleda situacija kod zvezde i partizana, nesporno je da su obe ekipe na "svoju ruku",tj totalno razlicito koncipirane. Jako se rano otpisuje zvezda, jer se ne uzima cinjenica da su DVA najzvucnija pojacanja, Vajt i Ivanovic van ekipe, plus ostatak. Derbi ce biti prava bombona za prave ljubitelje kosarke.Zamislite samo da kod Partizana ne igra Panter i Lidej, bila bi skroz druga prica. Zato decice, opustite se, uzivajte u dobrom basketu, a visak energije koju ispoljavate preko tastature ,usmerite na nesto lepse, a pre toga obrisite nosic ;)
    (pingvin, 27. oktobar 2021 21:14)

    # Link komentara

  124. Smailagic velika faca,još da obrne koji min za reprezentaciju i da zaokruzi.
    (NijeBitno, 27. oktobar 2021 21:14)

    # Link komentara

  125. Ovaj TT ima ekipu za play of Euro lige ali Partizan dobija lagano.
    (Vladimir, 27. oktobar 2021 21:11)

    # Link komentara

  126. Najjaci su mi ovi navijaci kluba koji ima jedan evropski trofej u istoriji ( Kup ikebana u Nemackoj pred pocetak sezone ) .
    (mislilac, 27. oktobar 2021 21:07)

    # Link komentara

  127. Bogami Harison nije bez argumenata ono pričao. Zaista fenomenalan igrač
    (Marko Pfc, 27. oktobar 2021 21:05)

    # Link komentara

  128. Ako slučajno čitate komentare pomoćni treneri, da kažete Dangubiću da lakat treba da mu ide gore,i onda kod opružanja ruke će dobiti veću parabolu kod šuta,ovako se muči i svaka lopta mu je kratka.Sve je do tehnike,ništa više,a može da mu jako koristiti.
    (Coach, 27. oktobar 2021 21:04)

    # Link komentara

  129. zasto Glas i dalje igra u dresu koji nema njegovo prezime na ledjima??? bas neprofesionalno po meni...
    (bl, 27. oktobar 2021 21:01)

    # Link komentara

  130. Dobro je da se Partizan vratio u Pionir. Odavno nisam čuo takvu škripu patika.
    (Tandžara, 27. oktobar 2021 21:01)

    # Link komentara

  131. Pionir prima 8500 gledalaca ,Blau Grana gde igra Barcelona 8700 .Mislim da je sasvim dovoljno za Evropu. Samo utakmice sa velikanima treba da se igraju u Areni,Barcelona ,Real,Cska ,Fener ,Olimpijakos ostalo u Pioniru.
    Partizan ima tim i igru ,verovatno dobija ali polako ima dosta da se igra i uAba i u Evropi.
    (zemunski kej, 27. oktobar 2021 21:00)

    # Link komentara

  132. Kaaakva sjajna atmosfera u Pioniru!
    Koji đavo uopšte igraju u Areni
    (sin dragan, 27. oktobar 2021 20:37)

    Sine Dragane, zamisli samo još kako je kada u toj hali igraju domaći igrači.
    (svaka vam je utakmica gostovanje, 27. oktobar 2021 20:47)


    Mislis na one sto su sutirali 21 put za 3 i pogodili 3 trojke u celoj utakmici? Vidis, Partizan je dao 3 trojke u prvoj cetvrtini? Nego vi lepo nastavite da igrate rukomet, mozda ste tu bolji..Ovo je kosarka.
    (123, 27. oktobar 2021 20:58)

    # Link komentara

  133. odlična igra i prelepa atmosfera.. košarka se vratila u Beograd!@!
    (pop, 27. oktobar 2021 20:56)

    # Link komentara

  134. Partizan ima suterski nezaustavljivu ekipu. Na sutu ne moze da mu parira niko u Evrokupu kao ni na Jadranu.
    E sad mora jos da se poklope neke stvari da bi se uzeo trofej u Evropi. Prvo igra se na jednu utakmicu u play-off. Svakako da za favorite to nije povoljno. Realnije je mnogo da se osvoji Jadran, a u Evropi ce biti jako napeto sa Lokosima i Italijanima.
    (apolon44, 27. oktobar 2021 20:54)

    # Link komentara

  135. Kaaakva sjajna atmosfera u Pioniru!
    Koji đavo uopšte igraju u Areni
    (sin dragan, 27. oktobar 2021 20:37) 

    Sine Dragane, zamisli samo još kako je kada u toj hali igraju domaći igrači.
    (svaka vam je utakmica gostovanje, 27. oktobar 2021 20:47)

    # Link komentara

  136. Zašto vas je sramota da igrate u svojoj hali sportova?gostovanje, 27. oktobar 2021 20:02)
    Na ovom nasem gostovanju u Pioniru skuplja karta za evrokup nego za evroligu a opet veca poseta nego nekima...treba da nas je sramota :)
    (bot, 27. oktobar 2021 20:43)

    # Link komentara

  137. Kaaakva sjajna atmosfera u Pioniru!
    Koji đavo uopšte igraju u Areni
    (sin dragan, 27. oktobar 2021 20:37)

    # Link komentara

  138. Evo kao zakleti Zvezdas,zelim da pregazite protivnika.
    Zelim da odigrate sjajno i pobedite.
    A ne sumnjam da cete odigrati jako i dobro.
    Zeljko je stvari "namestio" jako dobro,i sasvim izgledate dobro,majstor je majstor.
    A Željko Obradovic je majstor svog zanata.I to najbolji u Evropi.
    Zato dobre partije ne iznenađuju.
    (Legolas, 27. oktobar 2021 19:40)

    Daleko si ti od zakletog Zvezdaša. I neka si. :))
    (Masariko, 27. oktobar 2021 20:36)

    # Link komentara

  139. Sa neverovatnim nestrpljenjem čekam da počne utakmica kao nekad dok sam i sam igrao... odličan osećaj...
    (g-din Pavlović, 27. oktobar 2021 20:28)

    # Link komentara

  140. @Kalemegdan u junu, ostalih 11 meseci Železnik
    (aca, 27. oktobar 2021 20:18)

    # Link komentara

  141. Kosarka to je Partizan!
    (crno beli, 27. oktobar 2021 20:17)

    # Link komentara

  142. premium superb ulaz sever jug)))

    na kolko je jezika ova mapa)
    (kiki, 27. oktobar 2021 20:15)

    # Link komentara

  143. Ajmo crno beli ooooo
    (Randy Marsh, 27. oktobar 2021 20:15)

    # Link komentara

  144. Uzeće Želimir ove sezone evrokup, ABA ligu i domaću ligu. Gruvajte - do mile volje. Čujemo se na kraju sezone…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 27. oktobar 2021 20:07)

    # Link komentara

  145. Željko Obradović, najskuplje plaćeni sportski radnik (igrač, trener, funkcioner....) u istoriji svih sportova Jugoslavije i Srbije predvodi KK Partizan u kome su domaći igrači manjina u hali KK Crvena Zvezda.
    (Kalemegdan u junu !, 27. oktobar 2021 20:00)



    Najveće sportsko ime u istoriji evropske košarke vredi svaki evro. Problem je što klub za koji navijaš nema takvih legendi koje bi došle isti da treniraju…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 27. oktobar 2021 20:05)

    # Link komentara

  146. Zašto vas je sramota da igrate u svojoj hali sportova?
    (svaka vam je utakmica gostovanje, 27. oktobar 2021 20:02)

    # Link komentara

  147. Željko Obradović, najskuplje plaćeni sportski radnik (igrač, trener, funkcioner....) u istoriji svih sportova Jugoslavije i Srbije predvodi KK Partizan u kome su domaći igrači manjina u hali KK Crvena Zvezda.
    (Kalemegdan u junu !, 27. oktobar 2021 20:00)

    # Link komentara

  148. Evo jedan od retkih iskrenih i realnih zvezdasa bravoo.a ja kao navijac Partizana bi zamolio nazovimo grobare da ne komentarisu negativno Zeljka i ekipu sta god da bude..bice uspona i padova ove sezone ali ova ekipa ce da gazi sl.godine sve redom..Napred Partizan
    (Deki, 27. oktobar 2021 19:47)

    # Link komentara

  149. Evo kao zakleti Zvezdas,zelim da pregazite protivnika.
    Zelim da odigrate sjajno i pobedite.
    A ne sumnjam da cete odigrati jako i dobro.
    Zeljko je stvari "namestio" jako dobro,i sasvim izgledate dobro,majstor je majstor.
    A Željko Obradovic je majstor svog zanata.I to najbolji u Evropi.
    Zato dobre partije ne iznenađuju.
    (Legolas, 27. oktobar 2021 19:40)

    # Link komentara