1. Britanac! Šta reći? Odmeren, uvidjavan, na mestu.
    (labrc, 26. oktobar 2021 16:11)

    # Link komentara

  2. Onaj Djoković baš nikome nije bio potreban. Ni tebi, ni tenisu, ni publici. Ne vidim da se i jedno dete, i jedan trener ugledaju na njega. Negativan primer.
    (Toma, 26. oktobar 2021 16:09)

    # Link komentara

  3. @Uroš

    Endi Marej sam priznaje kolimo su moćni njegovi glavni rivali iz velike trojke.
    Imao je dosta mečeva s njima i više je nego kompetentan za ocjenu koju je dao. Ali, izgleda da ti znaš bolje od njega, pa mu drsko priznaješ da je imao sreću da se tenisom bavi u eri Rodžera Federera. Federerova vladavina je završila sa 2010.godinom. U stvari 2008. kad ga je Nadal prvi put svrgnuo s ATP prijestolja.
    (Bl, 26. oktobar 2021 14:45)

    # Link komentara

  4. nikad mi nije bio simpatičan dok je bio u prajmu, ali sada imam veliko poštovanje za njega. štaviše, gledam mu skoro sve mečeve jer polako vraća tu staru formu i zaista lijep tenis prikazuje. naravno da to ne može biti kao nekad, ali pod svim ovim okolnostima, on sjajno igra i dalje. veliki borac i strašno mi je postao gotivan u posljednje vrijeme. sve najbolje Endi, da nižeš još mnogo pobjeda!
    (Madrid, 26. oktobar 2021 14:43)

    # Link komentara

  5. Endi Marej je 4 najbolji teniser svih vremena,posle Novaka,Rafe i Federera....Privilegovan sam sto sam bio dio ove nevjerovatne cetvorke...Kada je bio na vrhuncu,cuda je radio na terenu...Zadesilo se da bude dio istorijske,zlatne generacije,inace bi osvojio veliki broj gren slemova...Pa on sa vjestackim kukom mlati,Alkasera,Huskaca,a Cicipas ga je jedva dobio u 5 setova na Us Openu....To samo govori koliko je on kvaliteton ispred ove mladje generacije.
    (Sinke, 26. oktobar 2021 12:30) # Link komentara

    Cetvrt najbolji svih vremena je Pit Sampras...tako bar statistika kaze3
    (Djenka, 26. oktobar 2021 14:33)

    # Link komentara

  6. Tako govori jedan pravi sportista koji poštuje svoje rivale koji svestan svojih mana i vrlina ko je poseduje. On je po pravilu sa svima njima vodio mnogo bitaka na terenu u prošlosti i igrao na svim GS u finalima gde je više izgubio nego dobio. Pobeđivao na mastersi pa samim Federer ima pozitivan bilans na master a vodio čak u jednom momentu u ukupnom međusobno skoru do 2015 godine kad ga Rodžer prestigao zvanično u Sinsinatiju a pobedio Novaka na Vimbldonu i US odnosno Nadala na šljaci u Madridu. Ima 46 titula a većinu ATP finala je izgubio od Novaka,Rafe i Federera a manje od ostalih to je pokazatelj koliko je bio konstantan u završnicama što kaže stizao do samog kraja. Olimpijske igre u singlu ili tenisu to niko ga neće nadmašiti iako to mnogi deluje da je nebitno ili smešno.
    (Posmatrač, 26. oktobar 2021 13:04)

    # Link komentara

  7. Imao je sreću da igra protiv Federera, jer svima ostalima je baš on uzor i svi su želeli baš njega da pobede, svi baš njega jure i jedino je on referentna tačka za uspeh, niko drugi. GOAT!
    (Uroš, 26. oktobar 2021 13:01)

    # Link komentara

  8. Dobar lik mislim kao čovek i kao teniser vrhunski ali opet uvek ono ali ne moze niti je ikad mogao na megdan velikoj trojci to je činjenica. I kad je bio u najboljoj formi tesko je mogao da im parira. Jedino sto su ovi sa ostrva probali da ga ubace u veliku cetvorku i zagovarali njihovu tenisku filozofiju svet je prepoznao da on nije taj kadar da je u isti kos sa njima. Tri osvojena GS cini mi se da je vrlo malo za njega da bi se uopšte govorilo da pripada ovoj eliti. To su Britanci probali da je iz neke manje drzave nikad ga niko ne bi ni spomenuo.
    (Pall Mall, 26. oktobar 2021 12:55)

    # Link komentara

  9. Vise u eri Novaka i Rafe, jer su oni uzeli vecinu turnira, dok je Federer vecinu svojih trofeja osvojio do 2010.
    (kaokakao, 26. oktobar 2021 12:44)

    # Link komentara

  10. Endi Marej je 4 najbolji teniser svih vremena,posle Novaka,Rafe i Federera....Privilegovan sam sto sam bio dio ove nevjerovatne cetvorke...Kada je bio na vrhuncu,cuda je radio na terenu...Zadesilo se da bude dio istorijske,zlatne generacije,inace bi osvojio veliki broj gren slemova...Pa on sa vjestackim kukom mlati,Alkasera,Huskaca,a Cicipas ga je jedva dobio u 5 setova na Us Openu....To samo govori koliko je on kvaliteton ispred ove mladje generacije.
    (Sinke, 26. oktobar 2021 12:30)

    # Link komentara

  11. Pitanje je neumesno, po svojoj konstituciji on nije trebalo da igra tenis, već da baca kladiivo. Sad su mu drugi krivi,pa mama i tata su mu krivi što su ga na tenis dali !
    (Jovan, 26. oktobar 2021 12:28)

    # Link komentara

  12. Da je bio 5-6 godina mladji bio bi Dominik Tim a da je bio 5-6 godina stariji bio bi Safin. Ne zna se u kom slucaju bi bilo gore. Nema zaklona od velike trojke.
    (Goran, 26. oktobar 2021 12:20)

    # Link komentara

  13. Veliki igrač, da je imao zenit karijere od 96-06 osvojio bi desetak GS sigurno.Veliki je borac i ovo što sad radi je za svaku pohvalu, respekt.Sretno šampione i čuvaj se .
    (zoranbl, 26. oktobar 2021 12:10)

    # Link komentara

  14. Istina...
    (Kuliša, 26. oktobar 2021 11:58)

    # Link komentara

  15. "Igrao sam protiv Nadala na Rolan Garosu, Rodžera na Vimbldonu, Novaka na Australijan openu i US Openu, uvek u samim završnicama turnira, čak i na Olimpijskim igrama. Naravno, nisam dobio sve te mečeve, ali jesam neke od njih."

    Sir Andy, pa i niste se baš proslavili na navedenim takmičenjima protiv navedenih protivnika. Nikad niste pobedili rafu na RG, a igrali ste 2 puta. Isti slučaj je i sa Rodžerom na WB - 0:2. Protiv Novaka ste na AU Openu igrali 5 puta i svaki put izgubili. Da nije bilo Olimpijskih igara 2012. u Londonu, moglo bi se reći da na pobrojanim takmičenjima nemate nijednu pobedu protiv Velike Trojke. Ali tog leta uspeli ste da na wimbldonskoj travi u polufinalu OI porazite Novaka, a onda u finalu i Federera, što je dosad neponovljen uspeh. Niko osim Vas nije uspeo da pobedi i Novaka i Federera na istom takmičenju na toj travi - nema veze što nije bio GS, već OI.
    Puno sreće, Sir Andy, i pazite na zdravlje...
    (Milan_PT, 26. oktobar 2021 11:49)

    # Link komentara

  16. Endi Marej je strasno potcenjen teniser, mnogi se nece sloziti zbog novinakskih guranja pre 10tak godina o velikoj cetvorki. Sa te strane precenjen al opsti utisak podcenjen, kompletan teniser igra na svim podlogama, nema prevelikih rupa u igri, konstantan godinama, dok nisu dosle povrede, generalno bolji teniser od svih ovij novih generacija, zverev, tsitsipas, medvev, tesko da bi ga iko dobio u njevovom prajmu.
    (anonimus, 26. oktobar 2021 11:47)

    # Link komentara

  17. Tesko sva trojica...
    (mich, 26. oktobar 2021 11:29)

    # Link komentara