1. ...….. Dakle, sve je to dio folklora i ponašanja navijača Partizana u svim sportovima, oni su uvek pokradeni, njih je uvek sudija oštetio, prema njima uvek neki aparthejd, oni su ostavljeni na neku nemilost, oni su neka siročad i to je nažalost nešto u šta oni zaista, zaista veruju u svojim paralelnim univerzumima! I to će uvek biti tako, jer naći realnog grobara je kao da tražite iglu u plastu sena! To je jedna planska inodoktrinacija koja je 20,30 godina sprovođena od njihovih uprava, navijača, trenera i igrača i koja traje i dan danas.
    (Kralj, 22. oktobar 2021 14:41)

    Koliko samo lupas,da li ti si citao tekstove posle meca u kom procentu je bilo tih navijaca o kojima pises?Ja cu ti pomoci,ogromna vecina(sigurno preko 90%) je pisala o kukavickoj taktici i zasluzenom porazu.Objasni mi ovaj tvoj post crveni,ovo kao da su ti pisale tvoje postene legende (iz oba najpopularnija sporta),kako te nije sramota da toliko izmisljas.Ovo sto ti tvoji crveni sasuse ovoliko pluseva samo govori o vama i vasoj realnosti-bolje bi vam bilo da gledate u svoje dvoriste-mnogo imate smeca da bi imali vremena da gledate u tudje.
    (marko992, 22. oktobar 2021 17:18)

    # Link komentara

  2. Ovo je vest, kao kada biste jutros javili da je svanulo...ili da će večeras biti noć. Dakle, ništa novo, sve standardno, ne sećam se da sam za 20 godina praćenja sporta gledao utakmicu koju Partizan nije pobedio i da tu nije najveći krivac bio sudija, da nije bilo nasrtanja na sudije, pljuvanja, psovanja, štipanja, prebijanja po svlačionicama, objavljivanja kućnih brojeva sudija da im navijači zovu ženu i decu i da im prete...mogao bih 3 dana da nabrajam!
    Dakle, sve je to dio folklora i ponašanja navijača Partizana u svim sportovima, oni su uvek pokradeni, njih je uvek sudija oštetio, prema njima uvek neki aparthejd, oni su ostavljeni na neku nemilost, oni su neka siročad i to je nažalost nešto u šta oni zaista, zaista veruju u svojim paralelnim univerzumima! I to će uvek biti tako, jer naći realnog grobara je kao da tražite iglu u plastu sena! To je jedna planska inodoktrinacija koja je 20,30 godina sprovođena od njihovih uprava, navijača, trenera i igrača i koja traje i dan danas.
    (Kralj, 22. oktobar 2021 14:41)

    # Link komentara

  3. Steta za crveni. Sada ce partizan igrati bolje sledecu utakmicu.
    (Aster Blistok, 22. oktobar 2021 13:13)

    # Link komentara

  4. Za Zvezdu bi najbolji scenario bio da ovaj sto duze ostane trener patlidzana, ali brate kako je lik iritantan pa to je neverovatno,ja ne znam kako ga ovi njihovi navijaci trpe
    (BeseZvezdaDvaputOve, 22. oktobar 2021 12:33)

    # Link komentara

  5. Ne ulazim u stručnost,ali ponašanje amatersko,uličarski rečnik...Agresija,konstantno privlačenje nepotrebne pažnje.
    (Jovan, 22. oktobar 2021 10:42)

    # Link komentara

  6. Mali alibi trener koji isključivo pritiscima na sudije egzistira.Kad pobeđuje,sve je ok,nema greške ali čim zgubi bodove,tada su svi protiv njega i kluba,oštećeni su,bili su bolji,nezasluženo su izgubili bodove i slično.Nažalost,takvi su svi iz kluba,čim dođu,prvo ih zadoje mržnjom i nauče šta smeju i trebaju da pričaju u javnost.
    (Istina, 22. oktobar 2021 10:36)

    # Link komentara

  7. Da se igralo juče protiv Zvezde ovaj bi stvarno izašao pred skupštinu.
    (Zastava101Specijal, 22. oktobar 2021 10:18)

    # Link komentara

  8. Zato je Zvezda Zvezda, a patizai iz zagreba... Svjetski klub i lokalno seosko udruženje...
    (Faruk Hadžibegić, 

    Kakvi navijači, takav i klub. Pismeni, elokventni i inteligentni.






    Svakako nisu.
    (Mislim na cz naravno, 22. oktobar 2021 10:18)

    # Link komentara

  9. Generalno slabi i Zvezda i Partizan.Nema mi sta da trazimo tamo na sceni...Dok je lopovluk u klubovima nasim...
    (Max, 22. oktobar 2021 06:41)
    Nemoj Zvezdu i Partizan u isti koš jer je Zvezda prva na tabeli u za klasu jacem takmicenju.Ovaj Gent smo mi prošle godine oduvali dva puta.
    (Back in Black, 22. oktobar 2021 09:57)

    Sta je bilo nije bitno,ovo juce,mnogo ste bili slabiji u prvom poluvremenu-totalno izgubljeni,samo pukom srecom niste primili gol ili dva.Ne znam sta si ti gledao.Partizan je zasluzeno porazen jer je kukavicka igra kaznjena,jedina je to i razlika-i Zvezda je po igri zasluzila poraz.
    (marko992, 22. oktobar 2021 10:17)

    # Link komentara

  10. navalili turski Romi, udaraju kako god znaju u umeju. Ovde pametuju i zlurade se, a juče ih spasili stative i sudije.

    Protiv "no name" kluba iz Danske izvukli se po običaju. Pa nisu vam Danci Kolubara, da unapred zatvarate utakmicu i dogovarate gol razliku...
    (mister Deki, šerif od moldavije, 22. oktobar 2021 10:17)

    # Link komentara

  11. Vrhunski taktički potez Stanojevića. Neće gledati blamažu u Gentu sa klupe.
    (Pavle, 22. oktobar 2021 10:04)

    # Link komentara

  12. Pogresna taktika i zasluzen poraz.
    Osim poslednjih 10-15 min igrali smo podredjenu ulogu.
    Sudija je sudio dosta dobro,penal je mogao i da svira-bilo je elemenata za to,na kraju je pogresio sto igrac Genta nije dobio bar zuti a Partizan slobodan udarac.
    Zvezda je imala srece da i pored dosta inferiornijeg polozaja u 2/3 utakmice ipak ne izgubi-mi i pored precke i nekih pokusaja u finisu,realno,nismo zasluzili ni bod zbog kukavicke taktike.
    (marko992, 22. oktobar 2021 10:02)

    # Link komentara

  13. Kad će konferencija za štampu i plakanje?
    (Dag Kristi, 22. oktobar 2021 09:57)

    # Link komentara

  14. Generalno slabi i Zvezda i Partizan.Nema mi sta da trazimo tamo na sceni...Dok je lopovluk u klubovima nasim...
    (Max, 22. oktobar 2021 06:41)
    Nemoj Zvezdu i Partizan u isti koš jer je Zvezda prva na tabeli u za klasu jacem takmicenju.Ovaj Gent smo mi prošle godine oduvali dva puta.
    (Back in Black, 22. oktobar 2021 09:57)

    # Link komentara

  15. da se napravi i cetvrta liga u Evropi, ova liga konferencije ipak jaka za partizane
    (Ivan, 22. oktobar 2021 09:28)

    # Link komentara

  16. Nije problem sto je protestovao,zato je dobio crveni,nego sto daje izjavu kako je bio nesporazum u pitanju,slika na tv je nesto drugo pokazala bestidni covece.
    (pravoslavni kelt, 22. oktobar 2021 09:18)

    # Link komentara

  17. Boze kako jevtin izgovor "hteo sam da cestitam".Treneru tvoja nerevoza se prenela na igrace.Treba hladne glave analizirati: Takticki lose postavjlena igra ili izabrani igraci nisu mogli odraditi dogovorenu taktiku.Ne treba biti strucnjak da se shvati: Obradovic nije skolovan igrac, Zivkovic, Urosevic,Miljkovic,Holender,Markovic,Lutovac,Pantic, to nisu igraci za velike utakmice koji mogu odlucivati vazne utakmice koliko se moze cekati da to postanu veliko pitanje.Ali ponasanje na terenu govori da je struka potcenila protivnika "pokusaj petom dodati saigracu u vaznom momentu.Kad Rihardo veze 3 protivnicka igraca onda u fasi napada Partizana mora ih odvuci na stranu ne stajati u sredini 16-terca.Juce je skupo placena cena stalnog rotiranja igraca Partizana samo govori da Trener nije svestan da je to u LL.liga Srbije moguce a Gent je mnogo vise iako je oko 10 mesta plasiran u Belgiji.Oni iaju interes visokog plasmana u Evropi i kad to zavrse onda se konzentrisu na visi plasman u Belgiskom prvenstvu.Da Partizan ima upravu koja se razume u fudbal morali bi razgovarati sa Trenerom ovako napadaju sudije.
    (Max von Laaberg, 22. oktobar 2021 09:18)

    # Link komentara

  18. Covek bukvalno ne moze da opravda svoje neznanje drugacije nego da se besomucno zali na sudjenje. Jedino sto u Srbiji idu izbori pa to pali, ali u Evropi tesko...
    (Milija, 22. oktobar 2021 09:11)

    # Link komentara

  19. Stanoje,ako ces ispred skupstine,ponesi stiropor
    (AcA, 22. oktobar 2021 09:08)

    # Link komentara

  20. Zato je Zvezda Zvezda, a patizai iz zagreba... Svjetski klub i lokalno seosko udruženje...
    (Faruk Hadžibegić, 22. oktobar 2021 08:57)

    # Link komentara

  21. Pa nije ti to super liga da laješ šta hoceš! Marš u kućicu!!!
    (Kizo, 22. oktobar 2021 08:37)

    # Link komentara

  22. Penal je bio kao VRATA , tu nema sta da se diskutuje, kakvo crno remplovanje, nema veze sa mozgom covek ga gurnuo rukom kao u bazen.
    U svakom slucaju PFC je sklepana ekipa na vrat na nos da glumi rivala Zvezdi jos koju godinu, bilo mi je mucno da ih gledam !
    (Djordje Stanojevic, 22. oktobar 2021 08:36)

    # Link komentara

  23. Partizan nije bio na nivou, ali je Gent imao domacinsko sudjenje. Dosta su koristili ruke u duelima, povlacili, grlili, podapinjali..a sve to im je tolerisano. Sudjenje je odgovaralo njihovom sistemu igre.
    (JoviBL, 22. oktobar 2021 08:32)

    # Link komentara

  24. Možda nije bilo rezultata, ali najljepši fudbal smo igrali kod Save.
    (FV_80_GV, 22. oktobar 2021 08:00)

    Pa tek sada nema rezultata. Kod Milosevica je bilo rezultata. Igralo se ozbiljno evropsko takmicenje, protiv ozbiljnih ekipa, osvojen je Kup na Zvezdinom stadionu, Zvezda je redovno pobedjivana...svega toga nema kod Stanojevica. Pobede protiv Radnika i Novog Pazara tesko da su neki rezultat vredan pomena. Ovo pisem kao neko ko nije ljubitelj Sava Milosevica, njegovog lika i dela. Sve u svemu, Stanojević je nešto najgore što se desilo Partizanu, i u moralnom i svakom drugom smislu. Najveca sramota u istoriji Partizana.
    (Pećko Pivo, 22. oktobar 2021 08:31)

    # Link komentara

  25. Može li neko da objasni šta je bilo loše kod suđenja? Koja situacija je bila sporna i uticala na rezultat? Čemu ovakvo prostačko i nasilničko ponašanje? Pa nije ti ovo domaća liga pa da sudije pokleknu pred tvojim izjavama i pritiscima! Nije ti ovo prosečni srpski tim koji se brani i sklanja sa terena! Zamislite šta će ovaj (nazovi) trener da uradi kad izgube u domaćem prvenstvu, napašće celu zgradu FSS! Zato možda i ne gube, sve je dobro organizovano da bi se smirile navijačke strasti!
    (XXL, 22. oktobar 2021 08:31)

    # Link komentara

  26. Nadam se da ce Stanoje posle ove blamaze podneti ostavku.
    Braniti se kuci protiv jedne belgijske ekipe koja je na dvanaestom mestu u njihovom sampionatu, pa to je van svake pameti. To je bruka i sramota.
    A pri tome sebe nazivati trenerom!!!!
    I da, povedi sa sobom Rikarda(najprepotentniji i najsebicniji igrac kojeg sam ikad gledao), Jojica i Markeca.
    Stanoje, budi jednom musko, pa se skloni vec jednom iz mog Partizana.
    (GanDra Šajkaš, 22. oktobar 2021 08:29)

    # Link komentara

  27. Bolje da ga iskljucio pre utakmice
    (kladzom do bola, 22. oktobar 2021 08:25)

    # Link komentara

  28. Pravi sportista i primer, posle se cudimo kakva su nam deca
    (cuore, 22. oktobar 2021 08:20)

    # Link komentara

  29. Igraci nisu povezali 2 dodavanja do 87. min a zalite se na sudije?!
    (Paranoid android, 22. oktobar 2021 08:19)

    # Link komentara

  30. Ali najjače mi je kad je picopevac krenuo da se širi ?
    (omaleni Schwabl, 22. oktobar 2021 08:16)

    # Link komentara

  31. Kad trener ovako pomogne ekipi, sta ocekivati od igraca.
    (Hrundi Bakshi, 22. oktobar 2021 08:06)

    # Link komentara

  32. Ето Станоја данас испред скупштине!
    (Direwolf, 22. oktobar 2021 08:01)

    # Link komentara

  33. To nisam ni video. Šta on ima da kaže sudiji ? Audija je odradio svoj posao, ponekad je onako Škotski i puštao da se igra a me da se vicaraju po terenu, i nema se čoveku sta reci. A u upravi da kupe neko veliko ogledalo, pa neka svi zajedno stanu ispred da se malo gledaju nekih par sati, pa možda i napokon vide svoje greske, svoje ne znanje ! Ono sinoc je bilo na nivou amatera, mada imam više respekta za amatere koji igraju zato sto vole taj sport, ovi su Nula !
    (JPR24, 22. oktobar 2021 08:00)

    # Link komentara

  34. Ali čemu ovo pozorište? Ove noći bili su bolji. Slabo si postavio tim treneru, pruzi ruku pobjedniku i idemo dalje.
    (JovanNK, 22. oktobar 2021 08:00)

    # Link komentara

  35. Možda nije bilo rezultata, ali najljepši fudbal smo igrali kod Save.
    (FV_80_GV, 22. oktobar 2021 08:00)

    # Link komentara

  36. Sramno je da Stanoje daje ovakav primer posle utakmice svojim igracima. Ok izgubio pruzi ruku budi sportista i cestitaj. Sa vakvim ponasanjem samo je naskodio klubu sebi i dao los primer mladjim igracima. Ali ako je pameti uprava bi nezavisno od njega trebala da se izvini zbog nesportskog ponasanja svog trenera, igraca i da se izdigne iznad pojedinca makar bio on i prvi trener u klubu. Tako to rade ozbiljni klubovi. Neznanje, nesposobnost frustracije, umisljenost su bas ono sto je izaslo u prvi plan a prikrivanje istih na ovaj nacin je sramno za trenera. Steta jer je otisla jedna ruzna slika o nama u svet. Stanoje bi i trebao da nauci da se i iz poraza uci. Kako je jedan pametan covek rekao , koliko puta padnes toliko puta si blizi pobedi ali ocigledno da tu lekciju nikada nece nauciti. Sportski pozdrav za sve ljubitelje fudbala i zivi i zdravi mi ostali.
    (Sasa Zivkovic, 22. oktobar 2021 07:57)

    # Link komentara

  37. Фолирант, жешћи.
    (Salbutamol, 22. oktobar 2021 07:55)

    # Link komentara

  38. Stanojevic nije trener. Zalutao covek.
    (ja, 22. oktobar 2021 07:52)

    # Link komentara

  39. Nije sviran paenal za Gent
    (Gamer, 22. oktobar 2021 07:52)

    # Link komentara

  40. Kada je ovaj Stanoje dolazio u Partizan, ubedjivao sam oca i najboljeg drugara, obojicu teskih grobara da vam je ovo menadzerski trener koji se nigde nije duze zadrzao. Covek je bukvalno unistio najboljeg igraca Sumu, izivljavao se nad Natkom koji je masu utakmica ulazio u drugom poluvremenu, jednom recju neznalica. Mozes ti da haras u nasoj smesnoj ligi ali kad izadjes u Evropu i naletis na prosecan belgijski tim, vidis gde ti je mesto. Da ne bude zabune, sve ovo vazi i za Zvezdu.Juce smo u obe utakmice videli da smo mi daleko od LS i da bi igranje tamo bila korist samo za Zerzu,Vucelu i Vazuru
    (deki 27, 22. oktobar 2021 07:52)

    # Link komentara

  41. Što se nervirao? Sudija nije mnogo uticao na rezultat.
    (Borivoje, 22. oktobar 2021 07:51)

    # Link komentara

  42. Ja sam zvezdaš al' Stanoje ostani!
    (Just a gigolo, 22. oktobar 2021 07:49)

    # Link komentara

  43. Od gola na dalje nisam gledao, i do tad sam prebacivao, pa ne znam za sta se buni, ali za igru do gola treba da se poubijate svi zajedno. Ko li je vas slagao da ste fudbaleri, ljudi su 12. u svojoj ligi, u ovom kupu su od svih izgubili po utakmicu, a protiv nas su izgledali kao stena. Jaci u svakom duelu, brzi u svakom sprintu. Uvek sam mislio da bi mi u Premijer ligi bili negde na pola, da bi mogli da igramo sa Vilom i tim klubovim, ali sada sam siguran da gresim.
    (Ivan Bg, 22. oktobar 2021 07:49)

    # Link komentara

  44. Ne razumem zbog čega se buni? Zna li ko da objasni šta je hajvan želeo da postigne?
    (Boke, 22. oktobar 2021 07:43)

    # Link komentara

  45. Čovek poverovao da vredi.
    (JB, 22. oktobar 2021 07:39)

    # Link komentara

  46. Generalno slabi i Zvezda i Partizan.Nema mi sta da trazimo tamo na sceni...Dok je lopovluk u klubovima nasim...
    (Max, 22. oktobar 2021 06:41)

    O čemu ti pričaš?!
    Zvezda prva u grupi, dve pobede i remi, proleće zagarantovano a ti pričaš kako Zvezdi nije tu mesto?!
    (Coa, 22. oktobar 2021 07:38)

    # Link komentara

  47. Beše au kakva euforija a pobedili jedan Gent.
    (Back in Black, 22. oktobar 2021 07:37)

    # Link komentara

  48. Sto sudiju,trebao je da napadne Gentove igrace sto nisu igrali popularnu "sklanjalicu"sinoc,cist bezobrazluk...
    (BeseZvezdaDvaputOve, 22. oktobar 2021 07:34)

    # Link komentara

  49. Ovo je neverovatno... Sinoć sam čim se utakmica završila promenio kanal, a sada ovo. Pa šta nije bilo u redu sa suđenjem? Pa da li je moguće da ljudi toliko nisu sposobni da vide svoje greške svoju slabu i bednu igru? Pa ako je tako neće nikada moći da unapredi nešto jer greške verovatno nije bilo, za sve je kriv sudija... Gospode Bože
    (Mare, 22. oktobar 2021 07:30)

    # Link komentara

  50. Ko god je gledao poslednji derbi video je ponašanje dotičnog pored aut linije.
    (Non, 22. oktobar 2021 07:20)

    # Link komentara

  51. lalatoviceva skola
    (gospodin 3%, 22. oktobar 2021 07:14)

    # Link komentara

  52. Rikardo.... Čovek je sinoć posle svakog. duela dizao ruke. Navikao na našu ligu, gde posle pogleda ka njemu, svira se faul.. Inace te tri vedete Partizana(Rikardo, Mening, Marković) koji haraju u našoj ligi, igrajući tako leprsav fudbal, sinoć se nisu videli. Protiv 12 tima belgijske lige.
    (realan zvezdas, 22. oktobar 2021 07:14)

    # Link komentara

  53. Jesam zvezdaš ali ovo je bilo bezpotrebno. Igrač Genta je dobio žuti karton za simuliranje na samom startu utakmice a nijedan Partizanov iako je bilo par padanja u šesnaestercu baš bezveze. Stanoje i deluje kao nervni bolesnik pored aut-linije.
    Jednostavno, Gent je bio bolji i mislim da je sve ovo bez potrebe.
    (ringofthelords, 22. oktobar 2021 07:08)

    # Link komentara

  54. Kako bi legao Suma pritiv ovakve ekipe...
    (Objektivno, 22. oktobar 2021 07:03)

    # Link komentara

  55. ma nek uličari kolko želi i prostači, ali brate ja plaćam i svi mi tu kaznu. treba ga sankcionisati odmah.
    (kuklije sinobard, 22. oktobar 2021 07:02)

    # Link komentara

  56. pak, najbolje od svega je to; da od 46 komentara,40 ih se odnosi na navijače ljubimice sistema.Večni su to kompleksi,a to sve pokazuje tko su oni i kakav im je klub za kojeg navijaju.Inače,Stanoje je održao reč.Njemu nije bitna konferencijska liga,već domaće prvenstvo.
    (Crnobelac … IZ MIDTJILANDA O VEČITOM DERBIJU: Rivalstvo nastalo jer je Crvena zvezda "narodni", a Partizan klub "vrha sistema" … Ovo sto si procitao nismo napisali mi zato sto nam se svidja, vec ljudi iz f.k. Midtjilanda. Toliko o vasim LAZIMA.
    (Aster Blistok, 22. oktobar 2021 07:02)

    # Link komentara

  57. Daleko smo mi od normanog sveta!
    (Srbija do Tokija, 22. oktobar 2021 06:59)

    # Link komentara

  58. A zašto napao sudije, zašto su mu sudije krive što mu ekipa deluje kao tim moje ulice. Najlošiji trener Partizana u zadnjih 10 godina.
    (BogiZ, 22. oktobar 2021 06:54)

    # Link komentara

  59. Objektivni sam navijač Partizana ali Stanoje je u pravu. Idemo ispred skupštine. Ovo je krađa!
    (PrtiBG, 22. oktobar 2021 06:53)

    # Link komentara

  60. Stanoje izdtzi, ostani sto dužeeeee
    (prewara, 22. oktobar 2021 06:50)

    # Link komentara

  61. Opet sudije krive...Urota protu partizana na razini Europe...
    (Pleksija, 22. oktobar 2021 06:45)

    # Link komentara

  62. Generalno slabi i Zvezda i Partizan.Nema mi sta da trazimo tamo na sceni...Dok je lopovluk u klubovima nasim...
    (Max, 22. oktobar 2021 06:41)

    # Link komentara

  63. Tim koji je izašao na teren protiv Genta nije tim koji ide na pobedu nego da uzme bod.To se videlo,publika nezadovoljna zbog toga.Ne vidim neku veliku tragediju zbog poraza, Partizan je lošija ekipa.
    Sudija sasvim solidan osim onog faula nad Panticem.
    Ne znam da li se samo meni čini ali je teren bio očajan.Imamo šansu za 2 nedelje.Nisu nepobedivi.
    Ovo je bilo loše.
    (Cipjonka, 22. oktobar 2021 06:40)

    # Link komentara

  64. Ja sam partizanovac ali mi nije jwsno sta mu je sudija kriv? Mislim da je bio sasvim korektan a partizan očajan pogotovo u prvom poluvremenu
    (NRLJ, 22. oktobar 2021 06:26)

    # Link komentara

  65. Da li je nekad Partizan sa Stanojevicem na klupi dobio neku utakmicu protiv ozbiljnijeg protivnika? Nije nikada. I to ne mislim samo na ovaj njegov drugi mandat u Partizanu.
    (Pećko Pivo, 22. oktobar 2021 06:25)

    # Link komentara

  66. Ovaj Stanoje sa svojom fudbalskom vizijom, može samo protiv naših klubova, koji pre utakmice predaju bodove Partizanu. Uplaše se strašnog Stanoja i velikog Partizana. Niti je Partizan sada velik (jedino istorijski), niti je Stanoje veliki trener, niti je strašan, kao što se sinoć videlo. Ovaj cirkus koji je napravio je posledica straha da sedi na klupi u Gentu, da tamo ne razbiju Partizan, pa da sevide njegovi dometi. Stanoje mani se ćorava posla.
    (Mito, 22. oktobar 2021 06:22)

    # Link komentara

  67. Stanoje najbolji trener na svetu u namestenim utakmicama(sklanjalice,penal nepostojeći,10m produzetka..)
    (29.maj 1991 Sveti Nikola, 22. oktobar 2021 06:15)

    # Link komentara

  68. Ovaj baja stvarno umislio da je trener, pa ta dreka ,vika, otimanje moze kod nas u ligi jer su zasticeni kao beli medvedi...
    (Strela, 22. oktobar 2021 06:07)

    # Link komentara

  69. komšija mali
    u imenu (Gro) BARI
    ko si ti ustvari?
    (super, 22. oktobar 2021 05:56)

    # Link komentara

  70. Tako oni igraju, ayak i pritisak na sudije, uvrede, pretnje... To vam je Partizan.
    Zamislite sta tek rade sa sudijama po Srbiji
    (GG, 22. oktobar 2021 05:50)

    # Link komentara

  71. Mamlaz od trenera,nista ni ove godine od Partizana,sramota
    (Danilo, 22. oktobar 2021 05:47)

    # Link komentara

  72. E moj Stanoje, grupa takva da lakse mozes iz autobusa da ispadnes nego iz grupe, takmicenje smesno, a ti postavljas neke kao taktike. Ne znam ko te lozi da si strucnjak, ali covece daj da odgledamo jednu musku, otvorenu utakmicu sa golovima a ne tvoje kukavicke taktike na rezultat...vidis da ne ide kad igras na rezultat.
    (montoya, 22. oktobar 2021 04:51)

    # Link komentara

  73. Sada ga čeka suspenzija za meč u Belgiji za dve nedelje i vrlo verovatno novčana kazna od UEFA.
    ..vrlo verovatno novčana kazna od UEFA.

    jel to on plaća iz svog džepa??!
    (žilijen, drago mi je, 22. oktobar 2021 04:14)

    # Link komentara

  74. Ipak, najbolje od svega je to; da od 46 komentara,40 ih se odnosi na navijače ljubimice sistema.Večni su to kompleksi,a to sve pokazuje tko su oni i kakav im je klub za kojeg navijaju.Inače,Stanoje je održao reč.Njemu nije bitna konferencijska liga,već domaće prvenstvo.
    (Crnobelac, 22. oktobar 2021 03:59)

    # Link komentara

  75. Kad bi mogli (ovi iz uprave) da mu kupe kartu za voz do Vladivostoka, da ide malo da se odmori i da se vrati sveziji...
    (Vince, 22. oktobar 2021 03:27)

    # Link komentara

  76. Finiš utakmice, Partizan se vrti oko 16, sapliću se o loptu, tragikomedija. Lopta se zadržala u jugozapadnom ćošku ceo minut, jer ovi ne umeju da je zadrže i prođu, a mučeni crnci ne smeju da startuju na nju, jer znaju da će na nagoveštaj kontakta Jojić, Marković i ekipa da se prospu na zemlju. I ovaj se posle žali na suđenje.
    (obdaništance, 22. oktobar 2021 03:20)

    # Link komentara

  77. @ Slavisa

    Bravo. To i ja govorim stalno u raspravama sa grobarima. Te kukaju neke besmislice kako im se ne sviraju penali u derbiju. Te sad ovaj ponisten gol u poslednjem derbiju. Ja im kazem o cemu vi pricate. Pa vi imate vetar u ledja od sudija svaki put u derbiju. Igrate bre mesarski fudbal koji nijedan sudija nije kaznio kako dolikuje. Da je pravde, retko koji derbi bi ste zavrsili sa 11 igraca na terenu. Zadnji derbi pogotovo. Neujednacen kriterijum. Gde se Partizanu dozvoljava gruba kontakt igra. A kad je Zvezda prihvatila i uzvratila sviraju se prekrsaji. Zdjelar ulece u Sanoga butinom i laktom, obara ga, i gle cuda, zuti karton Sanogu jer je loptu prigrabio rukom u padu verujuci da ce dobiti faul. Posle nekoliko minuta kontakt telom Dionija i igraca Partizana, sviran faul za Partizan, Dioniju zuti karton jer je bacio loptu u besu...i toga je bilo pregrst, mali je format ovog komentara da bi sve to navodio.
    (Kradu nas na sitno, ali uporno, 22. oktobar 2021 02:20)

    # Link komentara

  78. Najagresivniji kod protesta krivac za gol Vujacic, najgori na terenu Markovic i dirigent svega toga Stanojevic. Alibi.
    (Nikola MNE, 22. oktobar 2021 00:37)

    # Link komentara

  79. Tipican primjer koliko je nezahvalno biti sudija ali i ovo ide u rok sluzbe. Bio sam na utakmici, sudija ne da nije ostetio Partizan, nego je i navlacio za njega ( u pojedinim momentima ). Lako je pobjedjivati Floru, malo ozbiljniji protivnik i vidi se gdje su.
    (Slavisa, 22. oktobar 2021 00:37)

    # Link komentara

  80. Партизан има фудбалски неписмене играче. Осим што су неписмени они су и неморални јер можеш да не знаш ал' да нећеш да играш смо видели вечерас. Противник је аутсајдер јер га чине афрички фудбалери скромни знањем а моги су и ветерани. Шта су фудбалери Партизана неиграњем хтели вечерас? Да смене Станојевића? Па баш су успели! Станојевића сам бранио по питању Суме јер Сума је требао да лети пре него што се он, Станојевић, вратио у Партизан. Партизан је за Суму био лечилиште неизлечивом. Сума је ментално некомпетентан јер је у односу на уложено и фудбалска очекивања потрошио све кредите. Сума је нико. Инцидент Станојевића је, вечерас, показатељ ентропије у клубу и његова жалосна реакација је последица тога. Порука фудбалерима Партизана али и фудбалерима других клубова: када удружено смењујете било ког тренера тиме нисте укинули своје незнање и нисте постали бољи фудбалери. Само потврђујете да сте незаслужено позиционирани у хијерархији људских занимања и да сте у јавности и на ТВ-у артефакт. Не могу да вас спасу ни добри менаџери који ће преварити оног следећег који ће да вас купи. Купац зна с ким има посла. Бити роба од човека је ужас животне дефиниције и одабира занимања. Ни "зарађени" новац тај неморал не може да замени.
    (обс, 22. oktobar 2021 00:25)

    # Link komentara

  81. Koliko vidim sudija je mogao da podeli jos koji crveni.
    (Aparhejd, 22. oktobar 2021 00:20)

    # Link komentara

  82. Igras u Bgd. i sastavis potpuno pogresan tim? Jedini Rikardo isturen, znaci nemas nameru da das gol jer valjda znas kakve su gromade u njihovom timu i kako skacu? Rezultat je da Rikardo nije mogao loptu da primi. Bez povezane sredine terena, sa centarsutevima a oni u odbrani jaki, visoki i odlicni u skoku?
    (111, 22. oktobar 2021 00:19)

    # Link komentara

  83. ispred skupstine sranoje!
    (zoki, 22. oktobar 2021 00:18)

    # Link komentara

  84. Navikao ovde da drži govore!
    (Pero, 22. oktobar 2021 00:15)

    # Link komentara

  85. Sudija katastrofa, cist penal nije svirao na pocetku utakmice, a i komentator sto komentarise kako udarac Nije bio jak, znaci placem od smeha, jos se ovaj buni na kraju, koji cirkus
    (odjidji, 22. oktobar 2021 00:11)

    # Link komentara

  86. Nema veze, bre...
    Za vikend evropski derbi...
    TSC - PFC
    Jedva čekam!!
    (shone, 22. oktobar 2021 00:11)

    # Link komentara

  87. napolje.
    (neutral fe, 22. oktobar 2021 00:02)

    # Link komentara

  88. pa, da...u prvoj utakmici koju gubi pokazao je kakav je gospodin....a, samo sačekajte prvi poraz u prvenstvu...
    (da-da..., 22. oktobar 2021 00:00)

    # Link komentara

  89. Klasično alibi ponašanje namerno iscenirano kako bi se o tome pričalo, a ne o porazu i sramotnoj igri i kako ga novinari na konferenciji ne bi mogli priupitati neke stvari ...
    (Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 22. oktobar 2021 00:00)

    # Link komentara

  90. Sutra nova konferencija za stampu :D
    (bob, 21. oktobar 2021 23:57)

    # Link komentara

  91. Partizan je danas igrao anti-fudbal.
    Tako ležerno se ne ponašaju igrači ni na poljančetu dok se čeka na početak treninga.
    Da li je stvarno istina da Lazar Marković nosi 2 leve kopačke kad ne može dati dobru loptu ni igraču a ni u prostor dalje od 2.5 metra?
    |Nažalost nije jedini.
    (Mita Pankov, 21. oktobar 2021 23:56)

    # Link komentara

  92. tacno se olaksanje vidi kod stanoja kad je dobio crveni karton. trazio ga je, molio je, i sudija ga je ispostovao kao najrodjenijeg!
    (rahan, 21. oktobar 2021 23:55)

    # Link komentara

  93. Ja kao navijač Partizana kažem da je suđene bilo korektno. Partizan je izgubio zbog trenera i loše organizacije igre. Promašena prva 11torka.
    Zalaganje ma terenu od strane pojedinih igrača sramotna.
    (Fiki, 21. oktobar 2021 23:55)

    # Link komentara

  94. Jeste, pokrale ih sudije, Zvezda je za sve kriva!
    (bora, 21. oktobar 2021 23:54)

    # Link komentara

  95. Trebo je zaplakati.
    (4 gola po meču, 21. oktobar 2021 23:53)

    # Link komentara

  96. Nemamo mi trenere inace ovaj je katastrofa sem Radomira A. Niko nije napravio ozbiljan rezultat u klubskom fudbalu
    (miki, 21. oktobar 2021 23:51)

    # Link komentara

  97. Ljudi shvatite coveka, kad na svakoj utakmici u Ling-Long ligi dobija penal-dva, deset faulova na sesnaest metara, produzenje utakmice dok ne daju gol, iskljucenja protivnika, golove daju iz ofsajda itd itd, normalno da je ljut sto toga nije bilo danas.
    (Cubaka, 21. oktobar 2021 23:50)

    # Link komentara

  98. Sto se čudite? Pa čovek se tako uvek ponašao, i u prvom mandatu u Partizanu. Bahato, drsko i bezobrazno, umisljeno... Sudija ni jednom greškom nije oštetio komšiju malog...
    (donji grad, 21. oktobar 2021 23:49)

    # Link komentara

  99. Retko posten covek
    (ko-ometator, 21. oktobar 2021 23:48)

    # Link komentara

  100. Realno, ajde da se ne lazemo, sudija je bio katastrofa.
    Onaj lik pokosio Pantica, start za zatvor, a sudija ne svira cak ni faul, pustio je da nas prebiju.
    (2CRAZY, 21. oktobar 2021 23:32)

    Realno su oni bili bolji. Imali su veću inicijativu tokom celog meča, ništa posebno ali dovoljno. Da li je u pitanju kvalitet ili loša postavka igre ne znam Partizan nedovoljno agresivan. Nedovoljno pokretljiv ali to nije slučaj samo sada. Kad naš igrač prima loptu uvek je neko uz njega. To znači da je igra previše statična. Gent za ovaj naš nivo uopšte nije loša ekipa, ali može se igrati ukoliko se izgara na terenu, trči utrčava, otvara za pas, za dodavanje. Nije problem trčanje kao trčanje već treba i to pametno raditi.
    (Valdens, 21. oktobar 2021 23:47)

    # Link komentara

  101. Mali menadžerski trener, velikog Partizana....
    (Ja, 21. oktobar 2021 23:46)

    # Link komentara

  102. Realno, ajde da se ne lazemo, sudija je bio katastrofa.
    Onaj lik pokosio Pantica, start za zatvor, a sudija ne svira cak ni faul, pustio je da nas prebiju.
    (2CRAZY, 21. oktobar

    Реално, то му је једина грешка и оволико фрустрације због недосуђеног фаула?
    Имали сте један озбиљан шут у гол и то са 30 метара, голман вас је вадио неколико пута то је оно што није ваљало а никако један недосуђен фаул....
    (Црвена звезда 1913, 21. oktobar 2021 23:46)

    # Link komentara

  103. Aaaa zaštoooooo????
    Ne razumem!!!
    Koji tuljan!!!
    (Dachazvezda, 21. oktobar 2021 23:45)

    # Link komentara

  104. Mora sa glumi malo...Partizan ocajan veceras.Skrece paznju na igru 0.
    (Marko, 21. oktobar 2021 23:44)

    # Link komentara

  105. Eeeee pa to je to, znači sudija je kriv. Bruka od igre i ponašanja.
    (Đura, 21. oktobar 2021 23:43)

    # Link komentara

  106. retko antipatican lik!
    (satelit, 21. oktobar 2021 23:43)

    # Link komentara

  107. nije ti ovo Ping Pong liga
    (car, 21. oktobar 2021 23:42)

    # Link komentara

  108. Trebao si da se ljutis na obradovica i zivkovica tvoje bekove koje si ti odjednom za ovako vaznu utakmicu ubacio tako da je partizan igrao sa dva igraca manje.majko moja sta su oni tolike gidine ucili..poraz je tebi na dusu..a i markovic kao nesto izigrava kao on je neki strasan igrac..ma daj..znas ti to dibro sve ..
    (Dijas, 21. oktobar 2021 23:40)

    # Link komentara

  109. A sta je sudija tacno skrivio? To sto Partizan ne moze da sutne u okvir gola do 85.min?
    (Herr, 21. oktobar 2021 23:39)

    # Link komentara

  110. Nadaleko poznat prostakluk iz tog kluba,kako košarkaškog,tako i fudbalskog...
    Primitivno ponašanje se nastavlja...
    (Arnautović Marko, 21. oktobar 2021 23:37)

    # Link komentara

  111. Neprirodno puno je protestovao, sumnjivo!?
    (De Billy, 21. oktobar 2021 23:37)

    # Link komentara

  112. Ne mogu razumeti ovakvo ponašanje.
    Kao da su deca bre od 7 godina.
    Sudije je možda promašio jedan faul za partizan na ivici kaznenog prostora i to je sve što nije sudio Partizanu dok na drugoj strani je mogao dosuditi penal na početku kada je dao žuti igraču zbog simuliranja...razmisljam i ne mogu da razumem zbog čega su toliko ljuti na sudije.
    Ako treba da budu fustrirani to je sigurno na sve igrače ali nikako sudije, oni su danas odradili posao za 9/10.
    (Seljak iz Kanade, 21. oktobar 2021 23:36)

    # Link komentara

  113. Hahaha, uvek im neko drugi kriv. Postenu akciju za 90 min nisu sastavili.
    (Ljubisa Livac, 21. oktobar 2021 23:35)

    # Link komentara

  114. Realno, ajde da se ne lazemo, sudija je bio katastrofa.
    Onaj lik pokosio Pantica, start za zatvor, a sudija ne svira cak ni faul, pustio je da nas prebiju.
    (2CRAZY, 21. oktobar 2021 23:32)

    # Link komentara

  115. Kako me nervira ovo njegovo nadmeno ponasanje,sta sudije mu krive...postavio igru lose od pocetka,potpuno promasena igra postavljena da se prije svega ne izgubi a zna se kako se uglavnom prolazi kad se udje tako u meč.Osim prečke i sanse Rikarda u prvom,prakticno nista drugo.I na kraju bukanje na sudije,zasto...skroz korektno sudjenje.Ne mislim da je los trener,naprotiv...ali ovo veceras ocjena 1,ostaje da se nadamo boljem revansu.
    (CisTo_OnAkO, 21. oktobar 2021 23:32)

    # Link komentara

  116. Sada će dobiti suspenziju minimum 3 utakmice...
    Ovakve stvari od Stanojevića gledamo već godinama,skoro u svakom derbiju ili kada gubi utakmice...
    Nikada nije kažnjen...
    Mislite o tome...
    (Arnautović Marko, 21. oktobar 2021 23:31)

    # Link komentara

  117. lakovic namestio
    (tuna, 21. oktobar 2021 23:30)

    # Link komentara

  118. Ovo je najbolja stvar za Partizan. Bićemo jači.
    (profa, 21. oktobar 2021 23:30)

    # Link komentara

  119. Misli to mu je Linglong, pa može da se laje bez osnova i da se prazniš na sudije. Stvarno ne vidim neki veći sudijski propust, osim možda jednog faula nad Pantićem... glupost. Posle se čudimo što nam igrači dobijaju glupe kartone!
    (Joksa, 21. oktobar 2021 23:29)

    # Link komentara

  120. U Srbiji može da radi sta hoce...
    (boxxer, 21. oktobar 2021 23:27)

    # Link komentara

  121. nije ovo lin long da se za blizance sudi
    (Poslednji samuraj, 21. oktobar 2021 23:26)

    # Link komentara

  122. Grobarska posla
    (Djo, 21. oktobar 2021 23:26)

    # Link komentara

  123. i u evropi ih kradu :(((
    (sta reci, 21. oktobar 2021 23:26)

    # Link komentara