"Kralj" Henri pregazio Bilse VIDEO

Šesto kolo NFL-a završeno je iznenađenjem, na fantastičan način utakmicom u Nešvilu gde su Tenesi Tajtansi savladali Bafalo Bilse rezultatom 34:31.

SS Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Najbolja utakmica ove sezone. Tajtansi sa mnogo povreda, trece zamene na pozicijama tekla i u sekonderiju. AJ Brown se otrovao 48 sati pre tekme i opet je imao skoro 100 jardi. Hulio nikako da se poveze sa Tenehilom. Henri ide ka novoj 2k sezoni. Big Jeff Simons koji zaustavio sneak Alena je podcenjen jedan je od najboljih DT u ligi. Veoma bitna tekma jer sledec nedelje dolaze Chifsi jos jedan spektakl u najavi.
    (Aesculus glabra, 19. oktobar 2021 13:14)

    # Link komentara

  2. Pomalo nesrecno,vise nespretno zavrsen poslednji napad Bilsa, cudna odluka MekDermota, imao je OT u rukama,Ali s obzirom koliko je laka divizija,nadoknadice Bafalo ovaj poraz.Alen je prvo zaustavljen u letu na pola jarde na 3em daunu.Kod pokusaja snikaza TD se okliznuo,Ali je pre toga neobjasnjivo poskocio,veoma mlak pokusaj.
    Tenesi losiji u odbrani ove sezone,Henri izvukao ispodprosecno vece Tanehila, jos od Linca nisam video takvu silu.
    Potez veceri,Dzonsovo hvatanje posle odbitka o kacigu CB-a, fantasticna vestina I koncentracija.Valjda ce konacno da proradi veza QB-Braun-Julio.
    (Desko, 19. oktobar 2021 10:05)

    # Link komentara

  3. Zivim u Tenesiju i pravilno se izgovara Tajtnsi, a ne Tajtansi. I ne znam zasto bi ovo bilo veliko iznenadjenje kad su prosle godine Tajtnsi zaustavljeni nadomak Superbola.
    (Crno na belo, 19. oktobar 2021 09:14)

    # Link komentara

  4. Ovo je zaista neozbiljno šta je tražio trener Bilsa u poslednjem napadu.
    Još ova QB sneek akcija, pa nije lopta bila 1 cm od linije nego 1,možda i 2 yarda.
    (CJC, 19. oktobar 2021 09:13)

    # Link komentara