1. Daleko mu lepa kuca. Sve najbolje u karijeri i privatnom zivotu ali sto dalje od reprezentacije!
    (Ivan, 19. oktobar 2021 15:16)

    # Link komentara

  2. Uopšte ne mogu da poverujem koliko ljudi prica protiv Jokića ??? MVP-a NBA
    lige.... Najveci sportski uspeh bilo kog sportiste sa ovih prostora po mom skromnom misljenju. Kosarku igra ili je probalo barem cetvrtina planete.... A on je najbolji medju svim onim zverima i rodjenim atletama. Ne mora nikada da igra za reprezentaciju(zbog cega mi je jako zao ), uvek ce biti jedan od najvecih sportista svih vremena sa ovih prostora.
    (Filip, 19. oktobar 2021 00:15)

    # Link komentara

  3. Sine, bolje da padne na terenu, nego da padne u ocima cele nacije.
    (virgil, 17. oktobar 2021 17:39) # Link komentara

    Pazi, kad ne verujem da citam ovo. Znaci, evo idu mi suze na oci, i ne znam da li od smeha ili od tuge. E moj druze, ja recimo, mislim da od tebe zivog i zdravog (kakav god da si) svi mi kolektivno imamo vise koristi nego da padnes tamo negde zasta god. Od tog padanja bilo koga, samo neki imaju koristi.

    Druze ne znam da li si vernik, ili ne, svejedno, i iako nisam vernik da ti se obratim u tom nekom maniru. Bog ti je dao zivot (ne kralj, ne drzava, ne nacija, ne ja...), odakle ti pravo da mislis da je tvoj "pogled" ili bilo ciji pogled vredniji od necijeg zivota - ko si ti bre.
    (nba, 18. oktobar 2021 00:16)

    # Link komentara

  4. Majko moja mila…. Koliko strucnjaka i GM na jednom mestu…..
    (Canadaboy, 17. oktobar 2021 23:42)

    # Link komentara

  5. Ni kod nas ni u SAD niko ne ocekuje mnogo od Denvera, a i Nikola se kotira sramotno nisko u trci za MVP pa ajde za promenu jedan optimisticki komentar.
    Nikola ce biti u samom vrhu trke za MVP, verovatno ce ga i zasluziti, ali posto svi zele nekog drugog MVPja, moguce da ga ne dobije. Najmladji je i ima najvise prostora da napreduje, u odlicnoj je fizickoj formi, fokusiran, iskusniji.
    Denver ce lako uci u PO, a ako Murray do tada povrati dobru formu, sve je moguce. Za razliku od prosle godine, ove su dobili znacajno pojacanje Hilanda. MPJ ce imati konstantno vrlo dobar ofanzivni ucinak, napredovati u odbrani. Dozijer sve solidniji u oba smera, ostali po malo malo bolji, uigraniji. Neuspeh u pripremnom periodu nije tragican, Jokic je vecinu utakmica igrao samo na pocetku, rezerve su zavrsavale i gubile sa poen razlike. Dobar start bi im puno znacio, potrebno im je samopouzdanje. Steta sto prvu utakmicu gostuju protiv Feniiksa, ali sta je tu je, samo hrabro napred.
    (Pera, 17. oktobar 2021 18:26)

    # Link komentara

  6. E moj Meloun baš si naivan. Pa prodao je zemlju u kojoj je rođen a neće Denver. Dečko je 0 u moralnom smislu. Ispunio je svoj cil, zaradio lovu, i sada mu ništa nije važno. Obraz kao đon!
    (Blaster, 17. oktobar 2021 16:01)

    Ti bi istu tu zemlju prodao za 100 000 dolara lagano, ja bih za milionce. ?
    (Rakita, 17. oktobar 2021 17:52)

    # Link komentara

  7. I onda se pojavi situacija sa fudbalerom Eriksonom pa svi kukamo kako je danasnji sport nehuman
    (matorac od 35, 17. oktobar 2021 16:46)

    Sine, bolje da padne na terenu, nego da padne u ocima cele nacije.
    (virgil, 17. oktobar 2021 17:39)

    # Link komentara

  8. @Ljubo
    I onda se pojavi situacija sa fudbalerom Eriksonom pa svi kukamo kako je danasnji sport nehuman,a istovremeno ocekujes da oni ko masine rade non stop ili mozda Jokic treba da se cuva u klubu,da se seta po terenu da bi imao snagu za reprezentaciju.Sto Djokovica niste kritikovali sto zapinje na Vimbldonima i Australijama kojih se naosvajao i nije cuvao snagu za Olimpijade i Devis Kupove gde je mnogo slabiji,ispade tako.Svi ste vi na recima domoljubi,evo ovi kosarkasi koji se smatraju patriotama,uvek uz reprezentaciju bi odustajali od iste na pola Jokicevih napora i odgovornosti.A kad smo kod plej ofa,pa tamo je on imao jos bolje brojke ali kada imas pored sebe Bartona i Milsapa a neko drugi Midltona i Holideja mozes biti Dzordan licno,ovaj drugi ce biti ispred.Nismo pre njega najboljeg igraca kluba imali,danas imamo najboljeg u celoj ligi pa nam ne valja,bilo lepse vreme kada smo u celoj NBA imali Kuzmica kome treba da se sestorica povrede da bi on bio u rosteru
    (matorac od 35, 17. oktobar 2021 16:46)

    # Link komentara

  9. @Blaster
    On je prodao zemlju zato sto nakon najnapornije sezone ikad nije otisao da sam vuce Bjelicu,Bobija,Tea i ostale polupenzose,da na kraju unisti zdravlje zbog u najboljem slucaju ponovo srebra sa opet minus 30 od Amera koje NIKOG ne bi zadovoljilo(zato je pobogu oteran Djordjevic,narod hoce samo ZLATO)i da na kraju on ispadne za to krivac,a dogodine Evropsko gde nema Amera i gde je mnogo vaznije da zaigra,sa nadam se mladjim i svezijim snagama.A pritom oni koji stvarno prodaju zemlju,nizu aferu za aferom se smatraju patriotama i dajemo im i dalje nase glasove.Pa super vama,sa takvim razmisljanjem,ono kad ti je jedino zivotno zadovoljstvo uspeh sportista,kada od njih ocekujes da se tebi oduzuju kao da si ga ti stvorio,pritom upravo taj isti Jokic je neko koga su svi zaobisli u njegovom nastajanju,sve duguje nekolicini ljudi,i veze nema sa nekakvom srpskom ili jugoslovenskom skolom kosarke,niko ga veliko nikad nije ni podrzavao(jednostavno nije igrao za blizance),tek u zadnje vreme kada je poceo da radi ono sto nikad niko nije sa ovih prostora poceli smo da ga ozbiljnije shvatamo,ali zato ocekujemo od njega kao da nam svima sve duguje,aman vise proslo je od svega toga preko 2 meseca,pomirite se vise sa tim,nije igrao ove,igrace dogodine,kraj price aman zaman.
    (hercegovac, 17. oktobar 2021 16:32)

    # Link komentara

  10. E moj Meloun baš si naivan. Pa prodao je zemlju u kojoj je rođen a neće Denver. Dečko je 0 u moralnom smislu. Ispunio je svoj cil, zaradio lovu, i sada mu ništa nije važno. Obraz kao đon!
    (Blaster, 17. oktobar 2021 16:01)

    # Link komentara

  11. Pa meni je važnija reprezentacija za razliku od tebe kome je važniji Denver.A što se tiče MVP-ija videlo se u plej ofu kakav je to najkorisniji igrač.A što se mene tiče ja koji radim za 500 evra i imam 42 godine nisam umoran kao ovaj što ima 26 godina i a izgleda ko da ima 66 godina a prima 200 miliona dolara.Taj koji prima toliko para treba da leti po terenu celu sezonu a ne da se vuče po terenu kao neki deda.Karl Meloun da poželi da igra košarku bio bi svežini i odmorniji od ovoga derana iz Sombora.
    (Ljubo, 17. oktobar 2021 15:35)

    # Link komentara

  12. Znaci denver bukvalno nema sta da trazi u seriji protiv lejkersa. Konkretno protiv njih a ima jos timova...

    Oni imaju 3 centra, imaju dosta snage. Sad su dobili i vestbruka.. znaci sta jedan tim ima tu da trazi. Ok moze denver dobiti jednu utakmicu ako ih bas ide sut, ali ipak to na 4 bukvalno nema sanse. Prvo u denveru nisu provereni suteri, imaju bas dosta bitnih utakmica toplo hladno partije.
    Marej koji je drugi najbolji igrac od kako je u denveru ne moze da bude 8 partija kinstantan a prosla sezona za zaborav...Drugo kad ekipa kao lejkersi stisnu, jer su fizicki dominantniji tu procenat suta dodatno opada.

    Denver je u zadnjih par godina pokazao i dokazao da ni od ove generacije nece biti nista, nece biti realnog puta ka tituli. Mozda u nekoj buducnosti denver bude u toj poziciji, ali ta pozicija nece biti zbog te uprave vec srecnih okolnosti tipa protivnicki tim bolnica, penzija itd..

    Opet kazem denverova uprava ne gradi tim za titulu, to je jsano jos od milsapovih 30+M (da mi je znati kakva je to burgija bila i ko li se sve ugradio u taj ugovor)
    (Mudrac, 17. oktobar 2021 15:34)

    # Link komentara

  13. E moj Meloun, prebrzo ste ga ubacili posle porođaja u trenažni proces. Telu je potrebno da se oporavi.
    (Mustra, 17. oktobar 2021 15:27)

    # Link komentara

  14. Zar nije Denver kandidat za titulu? Učinilo mi se da sam ovde čitao stručne prognoze.
    (Troll, 17. oktobar 2021 15:07)

    # Link komentara

  15. Sto bi rekao Zoran Lepi Brankovic: To je jako ruuuuuuzno.
    (Kukatilo, 17. oktobar 2021 15:01)

    # Link komentara

  16. U majku mu....
    Pa kad bi imao neko da im kaže da isprave to!!! Neki TRENER??
    VALJDA JE TO TVOJ POSAO!?!?!
    (Dachazvezda, 17. oktobar 2021 14:54)

    # Link komentara

  17. Pa trebao si da kažeš najboljem igraču da odmori malo a ne da igra za reprezentaciju,joj pa da on i nije igrao za reprezentaciju i još je umoran.Izmorile ga kasačke trke po Srbiji.Želim vam od srca da budete najgori tim u ligi.
    (Ljubo, 17. oktobar 2021 13:54)

    Hahaha bravo, a sada odmori pa sutra na traku da motas kablove.
    Zamisli, on im zeli da budu najgori zato sto jokic nije hteo da igra za reprezentaciju.Pa druze, jel moze jadnije od toga?

    Podseticu te da je Denver i prosle godine krenuo loše, pa je na kraju imao mvp igraca.
    (zum, 17. oktobar 2021 14:41)

    # Link komentara

  18. Šta ocekivati od tima, gde je Porter mladji plaćen 200 miliona. Bilo je nekoliko dobrih igrača na tržištu, ništa nisu uspeli da dovedu.
    (Miroslav Batajnica, 17. oktobar 2021 14:09)

    # Link komentara

  19. Drago mi je da Denver puca po svim šavovima
    (Jevta, 17. oktobar 2021 14:00)

    # Link komentara

  20. Pa trebao si da kažeš najboljem igraču da odmori malo a ne da igra za reprezentaciju,joj pa da on i nije igrao za reprezentaciju i još je umoran.Izmorile ga kasačke trke po Srbiji.Želim vam od srca da budete najgori tim u ligi.
    (Ljubo, 17. oktobar 2021 13:54)

    # Link komentara

  21. Ne treba mnogo očekivati od Mareja. I prije povrede nije bio nešto poseban igrač, jedino je odskakivao od ostalih proseka u ekipi...
    (Obrad, 17. oktobar 2021 13:51)

    # Link komentara

  22. Prestanite forsirati jokiča i Denver če se podiči kao ekipa sve dok če želeti da se košarka vrti oko sporog igrača bez odraza Denveru se izuzetno loše piše ove godine Denver če imastio ozbiljih problema da se probije do završnice.Ja gledam realno tek tamo vamo pogledam naslovnu gde se svakog dana forsira Jokič koji je prosečan igrač i jedan od najgorih ako ne najgori igrač lige u odbrani.
    (slaviša šmigič, 17. oktobar 2021 13:50)

    # Link komentara

  23. I to mi ga za jokica i denver.
    (ortak, 17. oktobar 2021 13:49)

    # Link komentara

  24. Od letos mu sve ide na nize......

    Sta li to moze biti?
    (Analiticar iz butika, 17. oktobar 2021 13:37)

    # Link komentara

  25. @Bekker
    Upravo tako. Ne znam da li je titula tog čoveka General Manager ili nešto drugačije ali trener tu oko igračkog kadra ne može nešto bitno da zahteva, postavlja uslove i slično....Naravno, što je trener cenjeniji i ako u organizaciji ima ljude sa kojima je u odličnim odnosima, njegovo mišljenje se više uzima u obzir ali to je to. Pogledajte film Draft Day sa Kevinom Kostnerom na tu temu. Jeste da je u pitanju američki fudbal, ali sistem je isti.
    (DDDD, 17. oktobar 2021 13:34)

    # Link komentara

  26. Sta vredi kada je Denver jako simpaticna fransiza i sto su im navijaci i novinari dobrice, sto je i cika Malone dobrocudan dingospo kada jednostavno ne shvataju neke stvari

    Svi se naoruzali, pojacali, a oni se ko pijan plota drze nekih limitiranih igraca

    Previse poverenja imaju prvenstveno u Bartona, Montea a i Faku je mnogo limitiran za NBA

    Porter ukocen u odbrani, Gordon los sut, Dozier u svemu prosecan

    Bez Mareja bice cupa cups

    Nesto sam kao i bio optimista dok nisam pogledao malo ove pripremne

    Vec vidim scenario

    Kad ce njima Barton imati posle Jokica najvise loptu u rukama to ne moze na dobro izaci. Da ne igra sa Jokicem taj lik bi odavno bio u kineskoj ligi

    24 plejof utakmice u karijeri 9/3/1 sa 31% trojkom i oni mu mrtvi ladni daju 16 miliona iako lik ne bi ni u Evroligi pravio neku razliku. Aj u napadu i koliko toliko ali sto taj covek moze da dezintegrise celu semu odbrane u par sekundi to ne videh skoro kako lose igra takticki odbranu

    Preko Bartona ubedljivo najvise koseva primaju vec 6 godina i prosto je neverovatno da oni to ne vide

    Monte dobar igracic ali i on limitiran u odbrani, dobar za 12-13 minuta Mareja da odmeni ostalo ne bas

    Gordon da nema tu pokretljivost i velicinu da moze cuvati Leonarda, Lebrona itd bio bi jako prosecan

    Fascinantno je kako je bez Mareja Jokic uspeo Lilarda izbaciti sa ovako limitiranim igracima

    Trebali su Bartona zameniti sa nekim boljim defanzivcem, ovako ce da pogusi i Portera i Bonsa i Montea🙄
    (Dragan Borca, 17. oktobar 2021 13:29)

    # Link komentara

  27. Jokic je Amerikanac, zasto forsirate toliko vesti o jednom amerikancu ?
    (Istina, 17. oktobar 2021 13:12)

    # Link komentara

  28. @slon
    U NBA-u treneri ne selektiraju igrace. To radi GM. Treber mozda ima neku rec, moze da sugerise, ali na kraju GM odlucuje. Ima par izuzetaka, na primer Greg Popovic ali ih je jako malo.
    (Bekker, 17. oktobar 2021 13:11)

    # Link komentara

  29. Raspad od ekipe.
    (Jevdja, 17. oktobar 2021 13:11)

    # Link komentara

  30. Kampaco se istresao sa trojkama, a ne zna da ubode, ostali ništa bas bolje… Meloun ako ne stisne stavri, ode cela priča u “rupu” n
    (JPR24, 17. oktobar 2021 13:09)

    # Link komentara

  31. Pa kad su dali onom maksimalni ugovor. Ti milioni su mu garantovani i više se neće truditi.
    (only fools and horses, 17. oktobar 2021 13:08)

    # Link komentara

  32. sve sve ali ipak je to nabrojano do tebe, valjda ti treba da organizujes ekipu, a bice da he i trejd tvoj prika..
    (deda, 17. oktobar 2021 13:08)

    # Link komentara

  33. Vise me Jokic ne zanima.
    (Vedran, 17. oktobar 2021 13:03)

    # Link komentara

  34. @miki986
    Apsolutno suprotno, euroliga = SMOR
    (Uros, 17. oktobar 2021 12:55)

    # Link komentara

  35. Meloun je izuzetno dobar covek, ali je jaako limitiran trener kao i njegov strucni stab, svake sezone umesto da budu bolji i da bude bolja prica, ne, svake sezone je sve gore, zajedno sa igracima. Jokic ce opet sam nositi citavu fransizu na svojim ledjima i niko mu hvala nece tamo reci. Vole ga jer igra lepo za oko i dali su mu MVP titulu, ali oni ja mislim da nisu svesni da je on jedini lik koji bukvalno vuce citavu fransizu sam na svojim ledjima, odavno mu je bilo vreme da ode iz Denvera. Opet ce mu proci sezona ni u cemu, mozda PO a tamo ispadanje prve druge runde i jovo nanovo..
    (Avangar, 17. oktobar 2021 12:55)

    # Link komentara

  36. Problem Denvera je što su oni decenijama osrednji tim. Bilo je tu nekih trzaja sa Melom i Mutombom, ali u suštini su uvek bili donji dom. Sada kada im se pružila šansa da nešto urade oni ne znaju kako. Od prvog čoveka Denvera do poslednjeg igrača sa klupe niko nema taj pobednički mentalitet. Možda je Mari najbliži tome, ali on je povređen. I Koneli i ostali su navikli na ulogu autsajdera i znaju kako da naprave osrednji tim, da se bore za prvu rundu plejofa, ali ne znaju da stvore šampionski tim čak i kada imaju materijal. Čovek koji nije navikao na ulogu šampiona uvek igra ziheraški na sigurno jer se plaši greške i ne zna kada je pravi momenat da rizikuje. Konelijeva filozofija je uzimanje povređenih igrača na popustu jer misli da ima vremena, a u stvari su situaciji da moraju da reaguju hitno. Što je najveći problem sve im se to posle vraća kao bumerang kada igrači ponovo počnu da se povređuju. Lejkersi su dali pola tima za Dejvisa i uzeli prsten. Verovatno to dugorčno nije dobar plan, ali su cilj ispunili.

    Meni se čini da u Denveru nisu ni sami načisto šta u stvari žele. Jako me podsećaju na jednog profesora koji je na svakom času pričao šta ćemo raditi sledećeg časa, rezultat toga je da nikada ništa nismo radili. Ne mogu da razvijaju igrače i jure šampionat. To je jako teško. Dok oni prelome šta tačno žele proći će Jokićev zenit, a onda opet sledi grčevita porba za plejof.
    (Locutus, 17. oktobar 2021 12:51)

    # Link komentara

  37. Denver kao da ne sme da pojača ekipu.
    Takav neki utisak stičem.
    (bolje sutra, 17. oktobar 2021 12:47)

    # Link komentara

  38. Ja da sam Jokić već bih se pripremao da tražim trejd, ne bi trebalo ni sekunde vremena da gubi sa trenerom i upravom koji pokazuju nula želje da napreduju i bar promil više urade nego prošle sezone..
    (Ja bih, 17. oktobar 2021 12:33)

    # Link komentara

  39. Pa ko je selektovao ekipu? Ne mozes da se ljutis sto su ti svi bekovi tihi tipovi karakterno, prosto momci nisu vodje…treba im neki jak karakter u bekovskoj liniji da ih povuce, ali to je na selektoru da pronadje i uklopi izbalansiranu ekipu…
    (slon, 17. oktobar 2021 12:30)

    # Link komentara

  40. pa negetsi su svake godine postigli mnogo više od realnog jer ih je vukao jedan igrač, svaki igrač osim jokića je precenjen a malone sam je jedan od najlošijih trenera u ligi. Ako jokić bude ikada osvojio prsten sa takvom neznalicom na čelu ekipe i tupavim saigračima biće to veliko čudo, vredela bi titula kao dzordanovih 6. Ako je pametan nek uzme 20-30 mill manje u sledećem ugovoru al neka beži , no to se neće desiti
    (markoni, 17. oktobar 2021 12:28)

    # Link komentara

  41. Vise vesti o evroligi i evrokupu kao i domacim i regionalnim prvenstvima, americka kosarka i amerikanci tamo nas vecinski ne zanimaju.
    (miki986, 17. oktobar 2021 12:27)

    # Link komentara

  42. Imaj razumevanja čoveče. Porodio se.
    (Kikinda, 17. oktobar 2021 12:25)

    # Link komentara

  43. Dodajes neke osrednje igrače, nisi promenio tj proširio igru sa suterima koji tu trebaju i hoćeš promenu? Nema svežinu ko da unese.
    (klimenta, 17. oktobar 2021 12:22)

    # Link komentara

  44. Au Majki ti ko da je 7 utakmica finala. A opet možda i bolje da se sad istreseš nego da mrljaviš ko da su te tukli 2 meseca.
    (Gde ja živim, 17. oktobar 2021 12:21)

    # Link komentara