1. @ Pavle
    U silnoj želji da oss predstaviš boljim nego što jeste, prevideo si da zlato na EP 2019. Srbija nije osvojila sa Grbićem na klupi. Tada ih je već vodio Kovač i tada je oss već OTERAO Nikolu.
    Sramno i amaterski, 3 nedelje pre početka EP su oterali čoveka koji je istu tu ekipu i pripremio za osvajanje evropskog zlata.
    Elem, taj turnir dao je lažnu impresiju o kvalitetu Srbije, jer su se ostale ekipe pripremale za jake kvalifikacione turnire za OI, a tadašnje EP im je bilo u drugom planu.
    Nikola je 2016. sa Srbijom osvojio zlato u SL, jedino zlato ikada u ovom takmičenju za ekipu Srbije/SCG/SRJ. Ove godine je sa Zaksom pokorio Evropu i začepio usta svim dežurnim stručnjacima koji su osporavali njegov trenerski kvalitet, a kao potencijalni naslednik Hejnena na klupi Poljske, svrstao se u sami svetski trenerski krem.
    Kao i svaki sportski savez u Srbiji, i oss je politika razjela do koske. Još od kada su pučem oterali Vladimira Grbića, prekršili statut i doveli Gajića i Miljkovića, videlo se da se za sve pita politika, a ne struka.
    Godinama se savez skriva iza rezultata ženske seniorske ekipe koja počiva na individualnom kvalitetu 3 igračice, ali uskoro će sve krinke da padnu kada Ognjenovićeva ode iz reprezentacije.
    Muška odbojka je već upropaštena neradom i neznanjem, i u debelom je minusu iz kojeg se još dugo vremena neće izvući sve da dovedu Bernardija, Đanija i De Đorđija da svi zajedno sede na klupi.
    (Ahab, 29. septembar 2021 12:01)

    # Link komentara

  2. Tačno tako. Bernardi je prva opcija za Srbiju umesto Kovača. Samo što je i u Poljskoj on među prva dva mesta kao kandidat, pa tek onda ide N Grbić,koji je daleko od mesta selektora reprezentacije Poljske. Bernardi ukoliko ne bude u Poljskoj preuzima Srbiju. Ukoliko postane selektor Poljske novi trener Srbije je Slobodan Boba Boškan, trener Vojvodine. Gotova stvar. Na kraju veliko je pitanje da li Terzić ostaje. Odbio je BLWNKO ugovor od saveza. Nešto tu ne štima ali se o odbojci nalo piše pa niko i ne prati šta se dešava.
    (Petar Odbojka, 29. septembar 2021 00:07)

    # Link komentara

  3. Niko ga nije oterao sporazumno je otisao kao što će i sada Boba Kovač. Ista priča potpuno. Zna se i novi trener Srbije tj dva su kandidata jedan je Italijan a drugi trener iz naše l6ge proslavljeni igrač reprezentacije Srbije. Ukoliko Italija pristane on je naš selektor ukoliko on onda druga opcija naš trener koji bi pristao što je potvrdio. U narednim danima sve će se rešiti. Samo što mi pišemo o treneru Poljske a niko ni reč o treneru Srbije..
    (Bora Kragujevac, 28. septembar 2021 22:09)

    # Link komentara

  4. Nikola je genije, nije ni cudo sto se otimaju za njega. Vidim da pisete kako ga je savez oterao, ja ne verujem u te price. Mislim da covek jednostavno ima obraz, ocekivali smo svi posle osvajanja Evropskog prvenstva da ce se plasirati na OI, nisu uspeli i moralno odgovaran covek se posle toga povuce i da ostavku, iako mu niko nije zamerio. Znam, u Srbiji je to nezamisliva praksa. Najlakse je blatiti sve i svakoga... u ovom slucaju odbojkaski savez. Odbojka je sport koji nam uz vaterpolo poslednjih godina donosi najvise radosti.
    (Pavle, 28. septembar 2021 20:42)

    Шта има да мислиш и какве приче? Сам Никола је изјавио да је играчима после пораза од Италије рекао "имамо још једну прилику, видимо се на окупљању", али се то није десило. Није човек поднео оставку и није имао никаквих разлога за то након свих успеха које је за кратки период остварио са репрезентацијом. Плус још прича о Токију тада није била завршена. Гајић је такође рекао да је одлука донета у најбољем интересу репрезентације и шта сад, треба да кажемо да лаже да не би блатили њега и ОСС? Сменили су Николу Грбића, нису требали и то је истина, а не никакво блаћење.
    (my way, 28. septembar 2021 21:25)

    # Link komentara

  5. Nikola je genije, nije ni cudo sto se otimaju za njega. Vidim da pisete kako ga je savez oterao, ja ne verujem u te price. Mislim da covek jednostavno ima obraz, ocekivali smo svi posle osvajanja Evropskog prvenstva da ce se plasirati na OI, nisu uspeli i moralno odgovaran covek se posle toga povuce i da ostavku, iako mu niko nije zamerio. Znam, u Srbiji je to nezamisliva praksa. Najlakse je blatiti sve i svakoga... u ovom slucaju odbojkaski savez. Odbojka je sport koji nam uz vaterpolo poslednjih godina donosi najvise radosti.
    (Pavle, 28. septembar 2021 20:42)

    # Link komentara

  6. Каквог одбојкашког зналца отераше, туга! Нема бољег за место селектора Србије, али ето...
    (my way, 28. septembar 2021 20:08)

    # Link komentara

  7. Mi ga oterali a poljacima dobar. Zato nas trener ne ume da slozi postavu a kad napravi izmenu onda jos gore bude
    (b, 28. septembar 2021 19:47)

    # Link komentara