1. Moram da istaknem jednu stvar a to je da je velika sramota sto Lukovic nije u rosteru Partizana, jer je veliki navijac crno-belih i istekao mu je ugovor u Baru. Ok je da ne bi bio prvi centar kad se dovede novi, ali igrom i ponasanjem bi mogao dosta da pomogne. I prosli put u Partizanu nije ostao duze od 1 sezone, a sad u Zadru, sta ce tamo, sta radimo sa nasom beogradskom decom.
    (Demar Derozan. Ne znam koloko si upucen ali Lukovic NIJE ZELEO DA SE VRATI U partizan iako se uvek deklarise kao veliki grobar. Zasto? To samo on zna. Mozda zbog para! A mozda zbog toga sto zna sa kim bi imao posla kada bi se vratio!!!!
    (Gorki, 28. septembar 2021 21:46)

    # Link komentara

  2. Detalj sa utakmice koji govori mnogo, Željko objašnjava nešto Trifi i onda u nekom momentu odustane i mahne rukom u stilu "ne vredi tebi bilo šta objašnjavati". E to isto ali puta 3 (zagorac, trifa i danguba). Šta oni i dal išta imaju u glavama stvarno je velika misterija.
    (Đura, 27. septembar 2021 19:51)

    И мени тај детаљ говори много...
    Врло сличан гест оном из 2005. "ја сам им причао али њима не вреди", момцима који су три године раније освојили светско...

    Дангуба је играо ЕЛ, три године, Загорац је из неког разлога завршио у Мемфису (и не, не верујем да су скаути узели паре од Мишка, то тако не иде у НБА)...

    проблем je у гесту а не у играчима
    (Алекса, 28. septembar 2021 10:58)

    # Link komentara

  3. meni se ovaj Mur uopste nije svideo reko tu je samo zbog odbrane nema nista od njega, al bogami fino odigrao, vidim komentatori kazu da ima dobar sut juce je bio vrlo dobar, mogao bi biti ozbiljna pretnja u napadu a to bi bilo odlicno dalo bi nam sirinu u napadu. Sto se tice jucerasnje utakmice skok nam je bio katastrofa da smo gradili skok bilo bi 15-tak razlike i rutinska pobeda, znaci mora se resiti problem skoka u odbrani nekim jakim i skocnim centrom i onda je ova ekipa skroz konkurentna za osvajanje ABA lige ovako ako ostanemo tanki na centru tesko da ce biti nesto od nas
    (hajvan, 28. septembar 2021 08:39)

    # Link komentara

  4. Dobijena utakmica na trenutnu inspiraciju Mura (dve trojke) i sreću Ledeja, u finišu utakmice! Neće svaki put da bude ovako, timske igre nema, samo Panter može da opravda očekivanja! Trener nije za ovu ekipu, treba mu veći budžet!
    (XXL, 28. septembar 2021 08:23)

    # Link komentara

  5. Trinkijev Partizan naspram Zocovog,jeftiniji troduplo, a setite se kako je igrao...
    (Bor'ša, 28. septembar 2021 07:59)

    # Link komentara

  6. Prvo, prosek tima je 24 godine, dakle tim i nije tako mlad... A prosek bitno smanjuju Glas, Koprivica i Smailagić... koji nisu imali nikakav učinak i ničim nisu potvrdili da su zaslužili dres Partizana!!!
    (Nikola, 28. septembar 2021 07:49)

    # Link komentara

  7. Ne mora se igrati atraktivno niti pobeđivati ubedljivo. Dovojno je odrađivati ligu i obezbediti pos 1-2 za play off. Da li se KKP muči ili odrađuje, videćemo. Početak je sezone kako za njih, tako i za sve ostale. Mogu se popraviti do proleća, ali isto tako je sigurno da će se i svi ostali popraviti. Ne mislite valjda da će samo oni napredovati, a ostali propadati?Ovakav odnos snage i kvaliteta može ostati do kraja ABE.
    (SrbEUin, 28. septembar 2021 07:27)

    # Link komentara

  8. Polako,znalo se da je ekipa koja ima prosek godina 23 i da će biti oscilacija,biće u prvih 3,4 meseca sigurno nekih poraza koji se ne očekuju.....uz centra biće to ok.....
    (Hhhhh, 28. septembar 2021 07:01)

    # Link komentara

  9. Crni Partizan....
    (miško, 28. septembar 2021 01:29)

    # Link komentara

  10. Tankosava rodjaci.
    (prolecna rolnica, 28. septembar 2021 00:05)

    # Link komentara

  11. Moram da istaknem jednu stvar a to je da je velika sramota sto Lukovic nije u rosteru Partizana, jer je veliki navijac crno-belih i istekao mu je ugovor u Baru. Ok je da ne bi bio prvi centar kad se dovede novi, ali igrom i ponasanjem bi mogao dosta da pomogne. I prosli put u Partizanu nije ostao duze od 1 sezone, a sad u Zadru, sta ce tamo, sta radimo sa nasom beogradskom decom.
    (Demar Derozan, 27. septembar 2021 23:40) Lukovic pusi kutiju cigara dnevno i voli da popije. Vidio si i sam da trazi izmjenu poslije 4 minuta i nema ga u igri kada se utakmica lomi jer nikad nije fizicki spreman. Tako je u Moranru isto bilo svih ovih godina. Daleko je njegova fizicka sprema i ambicija od nivoa koji zeli Partizan. Steta sto nije malo profesionalniji jer bi bio strasan igrac. I da veliki je grobar to stoji.
    (Nemanja, 28. septembar 2021 00:03)

    # Link komentara

  12. Valjda ce biti bolje jer dodje di ti da se zapitas sta su radii 2 meseca na pripremama. Ja cu da naucim da upravljam avionom za 2 meseca a oni ne mogu da zapamte deset akcija u napadu i kretnje u odbrani.
    (KD, 27. septembar 2021 23:46)

    # Link komentara

  13. Moram da istaknem jednu stvar a to je da je velika sramota sto Lukovic nije u rosteru Partizana, jer je veliki navijac crno-belih i istekao mu je ugovor u Baru. Ok je da ne bi bio prvi centar kad se dovede novi, ali igrom i ponasanjem bi mogao dosta da pomogne. I prosli put u Partizanu nije ostao duze od 1 sezone, a sad u Zadru, sta ce tamo, sta radimo sa nasom beogradskom decom.
    (Demar Derozan, 27. septembar 2021 23:40)

    # Link komentara

  14. Zadar sljedeće godine postaje prvak Eurolige.
    (winner, 27. septembar 2021 23:20)

    # Link komentara

  15. Za one koji to ne znaju Zadar je grad košarke, oduvijek je to bio. Nažalost kao i većina dobrog što je prije bilo pao je na niske grane, djeca više ne "vise" po koševima cijeli dan kao što sam ja i većina ostale djece 80tih.Dođite na Višnjik u Zadru i osjetiti će te da je Zadar grad košarke i nikad ne podcjenjujte taj tim
    (Zg, 27. septembar 2021 23:19)

    # Link komentara

  16. Najbolji potez utakmice je potez Lukovica koji kada vidi da ga centri partizana ne mogu zaustaviti i pored toga sto se jako trudi da promasuje a na njegovu zalost pogadja, on trazi izmenu !!!
    (Gorki, 27. septembar 2021 23:06)

    # Link komentara

  17. Ova utakmica je pokazala da David moze protiv Golijata, sve cestitke! A kome se ne svidja, neka gleda Zadrugu i Parove.
    (GraDZaner, drago mi je, 27. septembar 2021 23:04)

    # Link komentara

  18. (Gossa placa Zeljko, 27. septembar 2021 20:47)

    Lepo si to sve primetio. Jedino to oko broja asistencija se ne slaze sa opisom napada. Logicno je da nema mnogo asistencija kada se napad kreira za 1-1 zavrsnicu. 12 asistencija i nije tako lose u odnosu na ukupan broj poena. A posebno na cinjenicu da je vise od pola igraca novo u timu i da nikada nisu radili sa novim trenerom. Prakticno niko nikoga ne poznaje. Trebace vremena da se prvo savladaju zahtevi trenera a onda i da igraci mogu da improvizuju kad treba. Za ovo drugo mora da se odigra dosta utakmica. Ja ocekujem pravi Partizan tek oko nove godine.
    (Gazda Dojkan, 27. septembar 2021 22:56)

    # Link komentara

  19. Partizan je uvek imao teske meceve u Zadru i kada je imao uigraniji tim i kvalitetne igrace. Ja se toga odlicno secam. Tako da je ova pobeda veoma bitna jer ce se mnogi namuciti u Zadru.Bitno je da se ovo jadransko gostovanje , jos sa Splitom zavrsi sa dve pobede a onda u Bgd..I da dodje centar jer ce tesko biti bez centra. Koprivica sa nula poena i bez ikakvog efekta u igri ne moze da parira Lukovicu i ostalim centrima u ABA..Centar je veliki problem Partizana, mnogo veci nego neuigranost..
    (323, 27. septembar 2021 22:53)

    # Link komentara

  20. Malo ko konta da večerašnja forma do kraja sezone mora da se upetostruči, ko rastura u prvom kolu ništa ne osvaja.
    (Srećko Nesreća, 27. septembar 2021 22:53)

    # Link komentara

  21. Svaka čast Zadru. Herojski otpor su pružili jednom od najbogatijih klubova na kontinentu.
    (Povidon, 27. septembar 2021 22:41)

    # Link komentara

  22. Pogledah ovaj Partizan, nema više dileme, Kalemegdan je ponovo u junu.
    (Marko, 27. septembar 2021 22:33)

    # Link komentara

  23. Stetw sa Zadar!

    Partizan nista, skup likova statisticara
    (Koliba, 27. septembar 2021 22:27)

    # Link komentara

  24. Partizan neće ništa napraviti ove godine. Pogotovo sa ovakom ekipom. Veliki hajp se digao oko Pantera čovek je potrošač neverovatan. Može da da 40 poena ali kada ga neće kreće u seriju promasaja. Tipičan američki igrač. Mader i ostali talentovani ali niststa specijalno. Daj bože da grešim ali teško protiv zvezde Cedevita i podgorice. Nadam se da grešim ali ako ne dovedemo nekog vrhunskog centra ništa tu neće biti. Tanko
    (Proka, 27. septembar 2021 22:19)

    # Link komentara

  25. Kakve veze ima koja je razlika, ovde vidim samo dva tima koji su dobili u gostima, svi ostali imaju pobedu kod kuce
    (trisa, 27. septembar 2021 22:17)

    # Link komentara

  26. Nikad do sad neki instant tim koji se gradi na brzinu, nije uspeo nista da osvoji. Evo npr Barselona ili Fener u Obradovicevoj prvoj sezoni. Potrebno je imati okosnicu tima koji ce se dogradjivati svake godine sa 2-3 pojacanj kao npr Efes, Zalgiris. Partizan ove sezone nema sta da trazi ni u aba ligi ni u EK. Eventualno sledece godine ako ostanu svi
    (Dejan, 27. septembar 2021 19:35)

    Problem je u tome sto Partizan nema više od dve sezone. Ili će ove napraviti nešto konkretnije ili se ne piše dobro.
    (plate, 27. septembar 2021 21:33)

    Da da, zato su potpisivali igrače na dve i tri godine. Samo ti uživaj i kukaj!!! Mi ćemo da brinemo našu brigu kao i do sada.
    Teška pobeda, Zadar odličan večeras. Loša odbrana i skok, to je to.
    (Loznica, 27. septembar 2021 22:16)

    # Link komentara

  27. Lepo je videti vecinu komentara koji se odnose na analizu igre i samu utakmicu.

    Samo ne znam gde su nestali svi oni ozlojedjeni ljudi pljuvaci FMP predcednika KKCZ itd itd svih ovih godina.
    Koliko vam je kratko pamcenje tako ce vam i ova instant ekipa istopiti ukoliko ne bude rezultata. Prevelik budzet usled korone i praznih tribina ce ekipu Partizana sama sebe pojesti.
    (lionac, 27. septembar 2021 22:02)

    # Link komentara

  28. susred dveju prosecnih ekipa, borba za to 6 mesto koje sada vodi u plej-of
    (Ivan, 27. septembar 2021 22:01)

    # Link komentara

  29. Dobra tekma za glefanje. Tek je pocetak i tesko je donositi neke zakljucke, ali neki pokazatelji su jasni. Part mora centra odmah da nadje da bi se branio kos. Aleksa mora da menja navike radom sa Zocem, pogresno pokusava da igra odbranu, nema pregled u napadu, a kad nema dobru kretnju za poziciju izdaje ga sut. Trifa je ozbiljan materijal. Part ima mlad tim i tu je najveci potencijal ekipe, ima prostora za ozbiljan napredak kroz rad sa Zeljkom.
    (Demar Derozan, 27. septembar 2021 21:50)

    # Link komentara

  30. Ljudi, pobedi se u zube ne gleda.
    Ako hocemo da u ABA ligi ovakve timove dobijamo ubedljivije, onda drzava neka da jos para. Moj predlog je da se dovede De Colo, Rudi Fernandez , Batum i Mahmutoglu. I to hitno, ako dodju do cetvrtka dobijamo Split u gostima sa bar 15 razlike...
    (PFC Bg, 27. septembar 2021 21:46)

    # Link komentara

  31. Koprivica vrlo slab.
    Nadam se da Zoc zna sta radi.
    (Nikola, 27. septembar 2021 21:42)

    # Link komentara

  32. na šta ovi spucaše milione.pa oni neće biti ni među 6 u aba ligi.mora da se plej of poveća na bar 9 ekipa
    (slobinator, 27. septembar 2021 21:40)

    # Link komentara

  33. Nikad do sad neki instant tim koji se gradi na brzinu, nije uspeo nista da osvoji. Evo npr Barselona ili Fener u Obradovicevoj prvoj sezoni. Potrebno je imati okosnicu tima koji ce se dogradjivati svake godine sa 2-3 pojacanj kao npr Efes, Zalgiris. Partizan ove sezone nema sta da trazi ni u aba ligi ni u EK. Eventualno sledece godine ako ostanu svi
    (Dejan, 27. septembar 2021 19:35)

    Problem je u tome sto Partizan nema više od dve sezone. Ili će ove napraviti nešto konkretnije ili se ne piše dobro.
    (plate, 27. septembar 2021 21:33)

    # Link komentara

  34. Kako taj Zadar igra kao drogiran protiv nas,kao da im je zadnji dan života i to o kad pratim košarku,40 godina.Uvek ali uvek je gusto!
    (Rade 74, 27. septembar 2021 19:44)

    Svako ima motiv protiv velikih klubova, bez obzira na trenutnu snagu ili formu. Tek sad ce protivnici da grizu, kad je najbolji evropski trener na nasoj klupi. To i jeste draz sporta. Zato su sampioni vazni u svakom poslu. Motivisu konkurenciju da budu bolji. Dizu lestvicu.
    Bice jos ovakvih utakmica. Neke ce izgubiti, neke dobiti. Ne pravi se tim za dva meseca priprema. Mora bar pola sezone da se potrosi na uigravanje.
    (Gazda Dojkan, 27. septembar 2021 20:58)

    Kao i prošlogodišnji sedmoplasirani tim lige što je grizao protiv šampiona!
    (cukce, 27. septembar 2021 21:28)

    # Link komentara

  35. Partizan ima očiglednu rupu na poziciji centra i to mora pod hitno da se rešava. Ne pomaže tu ni Žoc ni odlični igrači na drugim pozicijama. Neverovatan promašaj uprave je da dodju u ovakvu situaciju uz sav budžet koji su imali. Gomilanje igrača na drugim pozicijama, a na petici samo Koprivica koji tek eventualno treba da postane igrač.
    (Jeremija, 27. septembar 2021 21:25)

    # Link komentara

  36. Koprivica u 22. godini na nivou Koste Perovića sa 17.
    (milan11, 27. septembar 2021 21:20)

    # Link komentara

  37. Zeljko uigrava 2 petorke, svaki je pocetak tezak ali bice to za koji mesec opasna ekipa, imaju kvalitet.
    (Djura, 27. septembar 2021 21:20)

    # Link komentara

  38. Kako taj Zadar igra kao drogiran protiv nas,kao da im je zadnji dan života i to o kad pratim košarku,40 godina.Uvek ali uvek je gusto!
    (Rade 74, 27. septembar 2021 19:44

    Rade, slabo pratim zadnjih godina košarku, ali govoriš istinu.
    To treba da ti je kompliment, uvijek su napaljeni na Cibonu i Partizan, bez obzira koliko slabi bili.
    Znaš li da u Zadru čak ima Grobara? Nekolicina, ali ih ima..
    Kad se sjetim kako je Partizan igrao kad sam bio još mlad... Jeste Jugoplastika rasturala sve od reda, ali ljepota košarke, što si mogao vidjeti kod Partizana, nisi nigdje. Rapsodija.
    Nemam problem da to priznam.
    (Ante, 27. septembar 2021 21:19)

    # Link komentara

  39. Jeste da je tek pocela sezona ali Partizan ni na pripremnim utakmicama nije bio ubedljiv. Stvorila se posle dolaska Zoca nepotrebna euforija kao da njegov dolazak automatski znaci uspeh. Necu da idem dalje od Beograda, ne poznajem dobro Buducnost i CedOli i njihov roster ali do sada deluje da je Zvezda odradila bolji posao od Partizana narocito jer je okosnica Zvezdinog rostera bazirana na domacim igracima gde osim stare garde imamo i Nikolu Ivanovica posto sa amerima nikada nisi siguran.Oni traze minute i neogranicenu slobodu i to moze da bude problem. Zvezda je proslu sezonu imala Lojda koji se ispucavao i kad mu nije islo a to sada nece biti slucaj jer Holins nije taj kalibar a i deluje mnogo vise timski igrac plus Vajt koji se bas primio. Partizan ima pandan Lojdu u Panteru, ima trenera pred kojim se svi sa razlogom klanjaju ali trener nije garant uspeha. Sve u svemu, bice ovo zanimljiva sezona
    (deki 27, 27. septembar 2021 21:18)

    # Link komentara

  40. Koje navijacke analize,treneru treba vremena,koliko par godina,pa igrali su protiv mrtvog Zadra,koji se bori za opstanak vec 10 godina,krstene akcije ni za lek,sve na trenutnu kvalitetu amera,Alekse i Trifunovica,odbrana na nivou opstinskog ligasa,Koprivica novi Kuzmic,Smajo zalutao na teren,Danguba zreo za Dinamik,Zagor promasena investicija,mnogo vise sam ocekivao od Partizana protiv vecitog fenjerasa ABA lige
    (celinc, 27. septembar 2021 21:16)

    # Link komentara

  41. Ne znam ko je pisao tekst, ali je slagao u prvoj recenici. U prvom napadu je bio kos i faul, ali zakucavanje???
    (Luka, 27. septembar 2021 20:58)

    # Link komentara

  42. Kako taj Zadar igra kao drogiran protiv nas,kao da im je zadnji dan života i to o kad pratim košarku,40 godina.Uvek ali uvek je gusto!
    (Rade 74, 27. septembar 2021 19:44)

    Svako ima motiv protiv velikih klubova, bez obzira na trenutnu snagu ili formu. Tek sad ce protivnici da grizu, kad je najbolji evropski trener na nasoj klupi. To i jeste draz sporta. Zato su sampioni vazni u svakom poslu. Motivisu konkurenciju da budu bolji. Dizu lestvicu.
    Bice jos ovakvih utakmica. Neke ce izgubiti, neke dobiti. Ne pravi se tim za dva meseca priprema. Mora bar pola sezone da se potrosi na uigravanje.
    (Gazda Dojkan, 27. septembar 2021 20:58)

    # Link komentara

  43. Koliko navijaca FMP-a i Radnickog Basketa na vestima o Partizanu.
    (Pepsi, 27. septembar 2021 20:56)

    # Link komentara

  44. Biće još malo ,Žoc odlazi! Živi bili pa videli.
    (Pero, 27. septembar 2021 20:53)

    # Link komentara

  45. Ovi su hteli da igraju Evroligu ? U "cipiripiju" ce da vas "kantaju" gore nego 2017. kada ste imali 1:9 u grupi.
    (Pop Cira, 27. septembar 2021 20:53)

    # Link komentara

  46. Vazna pobeda.Ove godine partizan obezbedjuje dosta ranije opstanak u odnosu na proslu sezonu.
    (abrakadabra, 27. septembar 2021 20:10)

    To je ono o cemu sam ja govorio uvek je vazno na pocetku prvenstva pobediti u derbiju zacelja.
    (Skorpion, 27. septembar 2021 20:42)

    Kažu fanovi iz Železnika, koji su bili onomad pretposlednji u EL. Kakva ironija.
    (...., 27. septembar 2021 20:53)

    # Link komentara

  47. Ovo me podseća kao one godine sa reprezentacijom. Na kraju je plakao i opruživao igrače...
    (Pero, 27. septembar 2021 20:51)

    # Link komentara

  48. Očekivao sam znatno bolju igru,
    s`obirom na ogromna državna ulaganja u KK Partizan,
    koja su prouzrokovala skok cene svežeg mesa (sv. plećka 660 din/kg)
    i dalja inflatorna kretanja.
    (činjenica, 27. septembar 2021 20:51)

    # Link komentara

  49. &Dzoni Pa upravo to je to sto mu treba, mogao je da bira klub i budzet i uzeo bi jos jednu evro titulu u sledece tri godine. I kakva su to velika ocekivanja?? Ja ih nemam, sta vi ocekujete? Doso zeljko i titule ce same doci?? Za tri godene cemo da pricamo, ja bi licno voleo da uzmemo aba ligu i prekinemo niz zvezdine dominacije. Samim tim znaci i ulazak u euroligu. Pa tek onda da vidimo. Napred Partizan!
    (Gojko/PFC, 27. septembar 2021 20:51)

    # Link komentara

  50. Vidim vecina ovde vidi samo lose stvari u igri KKP. Sta je sa pozitivnim? Recimo, u odbrani se igraci jako dobro krecu, zna se u svakom trenutku ko preuzima, koga preuzima na kom delu terena. Ruke su uvek gore. U napadu lopta kruzi dok se ne napravi izolacija, za igraca koji vec treba da resava taj napad. Ima negativnih naravno, losa selekcija faulova, ocajan skok u odbrani pre svega gde igraci ne grade, losa timska igra i samo 12 asistencija. Ima tu bekova koji lako probijaju jedan na jedan, poput Avrama, Pantera, pa i Mura i Madara. Ja na osnovu ove utakmice ne vidim razlog ni za tugu a ni radost. Ovo je samo prva utakmica, a realno prvih 6-7 kola KKP ima lake protivnike. Tek za mesec-dva cemo moci da pricamo detalnije o kvalitetu tima.
    (Gossa placa Zeljko, 27. septembar 2021 20:47)

    # Link komentara

  51. Nikad do sad neki instant tim koji se gradi na brzinu, nije uspeo nista da osvoji. Evo npr Barselona ili Fener u Obradovicevoj prvoj sezoni. Potrebno je imati okosnicu tima koji ce se dogradjivati svake godine sa 2-3 pojacanj kao npr Efes, Zalgiris. Partizan ove sezone nema sta da trazi ni u aba ligi ni u EK. Eventualno sledece godine ako ostanu svi
    (Dejan, 27. septembar 2021 19:35)

    Samo se hrabrite i ubedjujte sebe.
    A rezultat dolazi na kraju.
    I oni sto prave kvote za kladionice retko grese.
    (asima, 27. septembar 2021 20:46)

    # Link komentara

  52. (Džoni, 27. septembar 2021 20:34)

    Zeljko je postao to sto je postao zahvaljujuci upravo Partizanu, a da ce biti razocarenja nece jer Grobari prepoznaju trud i zalaganje i nagradjuju za to, a Zeljko je upravo to.
    Sta on moze da izgubi, nista dosao je kuci posle 30 godina rada u inostranstvu.
    (Draußen, 27. septembar 2021 20:46)

    # Link komentara

  53. Koprivica ništa ne zna! Treba nam centar!
    (markopartizan, 27. septembar 2021 20:44)

    # Link komentara

  54. Odraće Zvezda ovaj Partizan, ali odraće.
    (Zoran, 27. septembar 2021 20:06)

    Ahahaahaa. Treba da u Partizanu dobro razmisle posle ovog komentara da li da se pojave na parketu.
    (Milan, 27. septembar 2021 20:44)

    # Link komentara

  55. Vazna pobeda.Ove godine partizan obezbedjuje dosta ranije opstanak u odnosu na proslu sezonu.
    (abrakadabra, 27. septembar 2021 20:10)

    To je ono o cemu sam ja govorio uvek je vazno na pocetku prvenstva pobediti u derbiju zacelja.
    (Skorpion, 27. septembar 2021 20:42)

    # Link komentara

  56. @323
    99% nba timova.
    (srb, 27. septembar 2021 20:39)

    # Link komentara

  57. Lako je osvajati kad dodjes u klub koji ima budzet 100M, pa hocu ovog-moze, ovog-moze…svi smo mi treneri i osvajaci, onda dodjes u Partizai i na ludu srecu i zahvaljujuci nizerazrednom protivniku iscupas pobedu 20sekundi pre kraja na jednu loptu….kao sto rece gospodin u ranijem komentaru…odbranice Partizai seemi mesto koje sija zlatnim sjajem. Aliiii, ostace u ligi sigurno, 2-3 ekipe su sigurno slabije od njih.
    (Srbin, 27. septembar 2021 20:39)

    # Link komentara

  58. Mur me prijatno iznenadio. Pogadjao je kad nam je trebalo i pokazao kvalitet i iskustvo. Drago mi je. Na prijateljskim utakmicama nisam stekao utisak da se noze preterano racunati na njega, medjutim kapa dole za ovaj mec. Panter i Lidej pokazali kvalitet. Vidi se i dalje neuigranost ekipe. Avramovic odigrao dobro. Zagorac imao dobrih, ali i bespotrebnih poteza. Trifa izuzetno koristan, iznenadio me je onim zakucavanjem. Izgleda da ce imati znacajnu ulogu ove sezone. Smajli malo poremećen povredom i neiskusno usao u problem s faulovima sto ga je sprecilo da se pokaze u pravom svetlu. Koprivica zasad tanko, ali treba mu dati vremena. Posebno tanko u odbrani, mora biti agilniji. Dzaba visina ako ti treba 100god da dignes ruku. Madar solidna partija, ocekujem sve bolje vremenom. Koga nisam analizirao verovatno se s razlogom nisam setio.
    (Keynes, 27. septembar 2021 20:38)

    # Link komentara

  59. Željko je prihvatio veoma veliki rizik i veliko kockanje sa svojim imenom. Verovatno mu ovo nije trebalo jer je dokazani trenerski velikan i u svakom slučaju ovom svojom epizodom u Partizanu mnogo više može da izgubi ako ne napravi ništa, nego da dobije ako napravi uspeh. Pitanje je koliko on više u ovim godinama ima energije i elana da kreće od nule, a ovo je upravo to: Kretanje od nule! Ogromna su očekivanja od ove sezone, ali je veliko pitanje da li je to realno sa ovim timom? Sve mi se čini da će biti velikih razočarenja posle prvih poraza, a biće ih to je sigurno. Aba je ove sezone poprilično jaka tako da će tu svega biti.
    (Džoni, 27. septembar 2021 20:34)

    # Link komentara

  60. Da li vi pricate o timovima koji imaju centra i o Partizamu koji nema centra? Bice zanimljivo kada Partizan dovede centra a dotle cemo gledati ovakve igre Partizana. U savremenoj kosarci nije zamislivo da tim nema centra. Navedite mi taj tim?
    (323, 27. septembar 2021 20:30)

    # Link komentara

  61. Dajte nam jos Irvinga, ovde mu ne treba vakcina!
    (Partizan Saint Germain, 27. septembar 2021 20:29)

    # Link komentara

  62. Odlicno je ovo, mislim da ce Obradovic osigurati play off, bice konkurentan Cedeviti, Ciboni i Megi.
    Bice tesno, ali uz gurku sudija ce biti izvodljivo.
    (Master Yoda, 27. septembar 2021 20:28)

    # Link komentara

  63. Individue dobiju neke meceve ali timovi uzimaju titule. Da bi bio tim moras da imas 2-2,5 petorke, Partizan ima 1,5 i kao takav ne moze da uzima titule. Titule ne donose Panter, Holins, Ledej, Vajt vec Lazic, Dobric, Davidovac, Ivanovic. Partizan pada kad je u igri druga postava i zbog toga ce kroz sezonu potrositi nosioce, samim tim staviti ih u rizik povreda.
    (Srx, 27. septembar 2021 20:27)

    # Link komentara

  64. Istina je da će ovaj tim biti bolji za 3,4 meseca.
    Ali, istina je da nikada neće biti dovoljno dobar da osvoji, makar ABA ligu.
    (vuk, 27. septembar 2021 20:20)

    # Link komentara

  65. Govorio ja Žoc o inteligenciji igrača.Evo primera Zagorac dva od svoja cetiri faula pravi, oba bukvalno u poslednjim sekundana napada i dobija 4 poena iz bacanja.
    (Kolubara i Brda, 27. septembar 2021 20:19)

    # Link komentara

  66. Ocekivano losa igra Partizana, nikad, ali nikad nismo lako prolazili u Zadru.
    Ipak utisak veceri su sudije. Toliko nerazumnih i kontra odluka gde su stavili sebe u prvi plan. Najpre nisu dali da se Partizan odlepi, onda su iritirali domace navijace . Toliku nadobudnost od Slovenaca gledamo vec 3-4 godine i niko da im stane na put.


    Partizan kriminalan u odbrani. primljeno je 20 koseva iz drugog napada i u poslednje 3 sekunde napada. previse se komplikuje u napadu, ponekad iritira insistiranje na ekstra pasu. da bi ekstra pas bio delotvoran mora biti neocekivan, a ne da svaki ali bukvalno svaki put trazite ekstra pas pa i protivnik se ne zalece nego krece u presecanje lopte.
    Mora se dozvoliti igracima da nesto i sami kreiraju, na vic , na intuiciju.Previse sablonski igramo, ali to je Zeljko, samo mislim da nema kvalitet za takvu igru. Zagorac ne bi bio on kad ne bi pravio glupe faulove i poklanjao slobodna bacanja protivniku. I jos nesto. Dangubic je kao odlican odbrambeni igrac a ja ne vidoh da ikad nekome ukrade loptu ili presece napad. NAPRED PARTIZAN.
    ("Dijagnosticar" Nis, 27. septembar 2021 20:19)

    # Link komentara

  67. Bravo crno Beli!
    (Igor Grobar, 27. septembar 2021 20:18)

    # Link komentara

  68. Ma sve sve, ali dresovi....
    Bezumno.
    Uopšte nemam utisak da gledam Partizan.
    (čiča, 27. septembar 2021 20:17)

    # Link komentara

  69. sa zadrom uvek teško... samo napred momci,tek je pocetak, Žoc ce pokrpiti sve rupe...
    (bobisha, 27. septembar 2021 20:17)

    # Link komentara

  70. Koliko poznavalaca kosarke...Fasciniran sam prosto...
    (Žera, 27. septembar 2021 20:16)

    # Link komentara

  71. Steta...
    (Faruk Hadžibegić, 27. septembar 2021 20:16)

    # Link komentara

  72. Nzm dal je neko gledao seminar Zeljka Obradovic u toku priprema ovih, on je tad rekao da je sa Fenerom imao 120 kombinacija u napadu kada je osvojio EL bila je to leprsava igra za uzivanje, a sa Partizanom je tek na 25 tako da ono bice ovo kako treba kako sezona bude odmicala...
    (MARKO, 27. septembar 2021 19:35) # Link komentara
    Preporučujem (+54)


    Zapamtiti, pa uigrati 120 kombinacija, to mogu samo košarkaši izuzetne inteligencije,
    a ako se uzme u obzir da oni po difoltu moraju da budu sve ostalo što jedan košarkaš treba da bude (fizički i po talentu),

    onda odmah možemo da zaključimo da Partizan bez još jedno 30 miliona € (lupam cifru, alir nisam siguran ni to da je dovoljno)
    nema šanse da popuni roster takvim igračima.
    (pun sistem od 120 kombinacija, 27. septembar 2021 20:11)

    # Link komentara

  73. koliko "stručnih"komentara na portalu..?Pa najbitnije je da se "bude u formi"u februaru,martu..ovo je nov tim koji će da gubi utakmice..ne može Željko da napravi tim za 2 meseca..bitno je da im digne formu,usadi mentalitet a rezultati će doći.Naravno da čekamo i centra..polako ljudi dobili smo
    (dragavej, 27. septembar 2021 20:11)

    # Link komentara

  74. Vazna pobeda.Ove godine partizan obezbedjuje dosta ranije opstanak u odnosu na proslu sezonu.
    (abrakadabra, 27. septembar 2021 20:10)

    # Link komentara

  75. Dragi moj Boze. Polako ljudi, tek je pocetak. Treba da nas raduje igra velike vecine kosarkasa. Narocito mi je drago zbog Zagorca i Urosa. Igracu moras pruziti sansu. Bice i Koprivica OK. Ono sto svi pisemo je nedostatak centra koji moze napraviti razliku. Previse ofanzivnih skokova ekipe Zadra, ali nama Madar i Alen nisu odigrali ni priblizno koliko mogu. Raduje Mur, a za brigu nam i dalje ostaju nwrezonski potezi i sutevi. Ali, navijaci Partizana ne treba da brinu, uveravam vas. Samo strpljenja i maksimalna podrska klubu.
    (Doktor, 27. septembar 2021 20:09)

    # Link komentara

  76. Sta reci posle prvog kola? Ovo danas sto je odigrao Partizan ne obecava mnogo. Kod kuce ce da pobedjuju ali u gostima ce biti problema. Smailagic ima problem sa licnima jer igra tvrdo ramenom a to se svira u ABA. Videli ste da nasi mladi igraci nisu klasa. Bojim se da od ocekivanog neizvesnog prvenstva nema nista .Videcete Nikolu Kalinica koji ima energije vise nego Zagorac ,Trifunovic i Dangubic zajedno, . Partizanu nedostaje po vidjenom bar 2 igracha da bi bili ravnopravni.
    (zemunski kej, 27. septembar 2021 20:09)

    # Link komentara

  77. Trebalo je ovo mnogo lakse da dobijemo ali najbitnije da smo pobedili, na kraju se samo to pise. Pozitivna stvar bar da smo na kraju izvukli mec na suv kvalitet sto je falilo prosle sezone kad smo stalno gubili neizvesne zavrsnice. Sudjenje dosta domacinsko ali ok, na to nemamo prava da se vadimo. Idemo dalje, nadam se da cemo da rastemo kao tim.
    Mur je odigrao dobar mec i za kratko vreme stigao da upise 14 poena od kojih dve trojke pred kraj kad je bilo jako bitno. Zagorac me je razocarao onim faulom pred kraj. Necu za sad da mracim i pljujem posto je sezona tek pocela ali morace da dodje makar prosecan centar jer nema tu ko da stiti reket i svi ce ici preko centra protiv nas a Koprivica ne moze trenutno da odgovori tom zadatku
    (crno belo, 27. septembar 2021 20:09)

    # Link komentara

  78. rutinska pobeda Partizana ... bravo crno beli
    (pop, 27. septembar 2021 20:08)

    # Link komentara

  79. Koja sramota. Samo 5 razlike, a imaju bar 20 puta veci budzet od zadra
    (Strasno, 27. septembar 2021 20:07)

    # Link komentara

  80. Biće ovo dobro, ne sumnjam u Obradovića, zna čovek posao. Podrška timu!
    (King, 27. septembar 2021 20:07)

    # Link komentara

  81. Ovo je smešan tim. U hali koja nosi ime jednog od navečih igrača evropske košarke, za mene najveći zajedno sa Kićom i Prajom, utakmicu odigralo dvadesetag dizača tegova.
    Odraće Zvezda ovaj Partizan, ali odraće.
    (Zoran, 27. septembar 2021 20:06)

    # Link komentara

  82. Ako ne osvoji Partizan ove godine aba ligu,ja ne znam kad ce.
    (Laik, 27. septembar 2021 20:05)

    # Link komentara

  83. Partizan perfektan, ako ovako nastavi odbraniće sigurno to 7. mesto u ABA ligi...
    (POP, 27. septembar 2021 20:05)

    # Link komentara

  84. Dresovi katastrofa,crno sa žutim rubovima.Baš ali baš ružni,to nisu boje Partizana, neka je 21 vek i stil,moda, bla,bla,bla,tradicija se mora poštovati.Pih.
    (Jadno, ružno, tužno, 27. septembar 2021 20:05)

    # Link komentara

  85. Sudjenje vise nego domacinsko, drugo poluvreme Partizan 15 faulova, Zadar 8 faula. Sve sporne situacije u korist domacina.
    (primorska, 27. septembar 2021 20:04)

    # Link komentara

  86. Zvezda je tri puta jaca od nas, pa nas ima da melju Buducnost i Cedevita,Igokea i Mornar samo tako.
    (ZELJKO nemas POJMA, 27. septembar 2021 20:04)

    # Link komentara

  87. Не знам шта људи очекују од прве утакмице једног новог тима, уз то јако младог... Просек је 23 године, најстарији Пантер са 28...треба послушати изјабу Обрадовића по доласку када је рекао да је ово посао од три године... Искрено, не очекујем титуле ове сезоне, већ напредак сваком утакмицом, очекујем снажну подршку са трибина и уживање у лепоти игре... Ово су играчи са вишегодишњим уговорима и ово ће да траје, а има материјала да се неко добро прода... Мислим да ће једна квалитетна петица довести ствари на своје место...за крај, замолио бих да престану приче о платама, буџетима... Зна се ко може да набије плату уговором, то сигурно нису млади играчи
    (Стари гробар, 27. septembar 2021 20:03)

    # Link komentara

  88. Nece moci ovako. Odrzacemo hitan sastanak. Ja licno dajem 20% budzeta ovom timu. Necu reci ko sam, ali cu se oglasavati ovde tokom sezone. U tajnosti doniram ogroman novac (moja firma). Mora to bolje Ostoja. Ja sam covek biznisa i saradjujem sa biznismenima. Roster i trener me ne zanimaju. Meni odgovara Mijailovic. Polako... Poceli smo, ali mi se ne svidja. Na misice. Aj da vidimo kako cemo dalje. Srecno!
    (Mocni sponzor KKP (Dorcol zna), 27. septembar 2021 20:02)

    # Link komentara

  89. Tanko je to. Ne cini trener ekipu...Tesko ce on ovdje stvoriti hemiju medju igracima.A i mislim da je prevazidjen trener...
    (Damir PG 🔵⚪, 27. septembar 2021 20:02)

    # Link komentara

  90. Valjda je sada svima jasno sto je digravanje prosireno na 6 tima!!!!
    (Gorki, 27. septembar 2021 20:00)

    # Link komentara

  91. Neznam zasto se ovo smatra jakim timom?Pa Panter je bio 7-8 igrac u Zvezdi'a ovai centar solidan ali ne extra igrac ostali solidni igraci a uz to nece tu biti ni velike podrske jer vise bi voleli jednog Cubrila" ili Tripkovica nego sve OVE" koji nekako nisu 'NASI".
    (djura, 27. septembar 2021 20:00)

    # Link komentara

  92. Nisam ocekivao nista posebno od prve utakmice,bice mnogo ovakvih mucenja do decembra,dok se malo ne uigraju. Meni samo nije jasno koji ludak je odobrio ove dresove,izgledamo kao Split,nekadasnja Jugoplastika na gostovanjima,njihova rezervna varijanta. Koprivica bi mogao kod caleta malo da nauci ledjne tehnike,napravili u Americi klasicnog balvana od njega,zakuca iz pika i to mu svo znanje,kao i skoro svaki NBA centar,Dzordan,Dramond,Plamli...
    (Mihajlo, 27. septembar 2021 20:00)

    # Link komentara

  93. Ovom timu samo treba vremena i strpljenja i naravno, podrška.
    (Druškan, 27. septembar 2021 20:00)

    # Link komentara

  94. Da ne beše ovakvih sudija, Zadar bi ladno dobio sa 10-ak razlike. Bruka kako su navlačili.
    Ako se po jutru dan poznaje, ni ove godine ništa od play-off-a ABA lige.
    (mrzm smglsnk, 27. septembar 2021 19:58)

    # Link komentara

  95. Ne das pare oni sedmi, das pare oni sesti. Vredelo je uloziti u KK Partizan.
    (MilanB, 27. septembar 2021 19:58)

    # Link komentara

  96. Zvezdaš sam, kada je došao Obradović očekivao sam dolazak "bombi" u Partizan, tipa Veseli, De Kolo i slični...Ništa od toga.Ovaj tim Partizana nije opasan, za sada...Najbolji trener Evrope plaši, ali on ipak ne može da postigne koš... Panter naravno nije postao Lebron od kada je otišao iz Zvezde, Ledej je dobar, od domaćih samo je Avramović realna pretnja.Ovo što sada ima Partizan neće biti dovoljno za trofeje. Ako ovaj tim Partizana ne bude pojačan sa minimum još 2 top igrača finale će opet igrati Zvezda-Budućnost, svako realan to vidi.I da,ono što se dešavalo i u Feneru,i što se baš primeti, to je nestvaran pritisak koji stvara Obradović sa klupe na svoje igrače, pogotovo na one mlađe...
    (roten, 27. septembar 2021 19:58)

    # Link komentara

  97. Polako ljudi, tek je pocelo, ja sam siguran da je sredina tabele ABA lige nasa ove godine, pa nek placu dusmani...
    (Ravna zemlja, 27. septembar 2021 19:56)

    # Link komentara

  98. Partizan i Budućnost su najpovlašćeniji klubovi u ovoj ligi.
    Večeras su sudije, po ko zna koji put, pomogle i dobile utakmicu za povlašćeni klub.
    Nameran faul Junakoviću, takvih je Partizan napravio 10 ak
    Dva bacanja za Mura iako ga niko pipnuo nije
    Trojka Mura, za to vreme Dangubić stoji u reketu 5-6 sekundi
    Faul na Panteru, iako on pre toga pred sudijom gazi očigledno autliniju.

    Jednostavno obe ekipe u svakom meču imaju po 10ak lopti prednosti samo na sudijske spletke i navlačenje.
    Sramno, pogotovo ako se uzme u obzir kvalitet protivnika.
    (Kaktus, 27. septembar 2021 19:55)

    # Link komentara

  99. Ovo je sramota, Dangubic, Zagorac i Trifunovic nastavljaju po starom, sad im se pridodao Avramovic koji igra kao nova bez glave, tako da je igra haotična, baš ta četvorka sebi daje za pravo najviše slobode, kažnjavace Željko to sigurno, ali realno nisu za ozbiljan klub i neku bitnu ulogu ...
    (Marko, 27. septembar 2021 19:55)

    # Link komentara

  100. Igor Grobar: tebi je to "melje"?! Blago tebi!!
    (SAŠA FRANKFURT, 27. septembar 2021 19:54)

    # Link komentara

  101. Pobeda, neka je sa srećom , ali ovo nema veze.
    (Sedamdesete, 27. septembar 2021 19:54)

    # Link komentara

  102. super je ovo.
    tim koji jos nije odigrao jednu utakmicu kompletan.
    problem se vidi u reketu, treba tu jps misica. Problemi u odbrani dolaze odatle.
    ostalo dobro, smaji i madar ce se brzo prilagoditi.
    zagor napreduje, mur je najbolje pojacanje u odnosu na pare/kvalitet/ulogu.
    ledej je zver.
    ceka se panter.
    (Ako su ruze, procvetace..., 27. septembar 2021 19:54)

    # Link komentara

  103. partizani ni glave ni repa, silovanje, samo 12 asistencija, ja sam pogledao poslednju cetvrtinu, mislio sam da ste ozbiljniji malo. Ali ajde tek je pocela sezona. U plej ofu ste sigurno, ali je mocatrova kvota 2 da uzimate aba ligu sramotna.
    (duledudule, 27. septembar 2021 19:54)

    # Link komentara

  104. Gledam raspored. U prvih 6 kola Partizan sve utakmice sa autsajderima. Zvezda sa Budućnosti, Cedevitom, Mornarom, Cibonom Tek druga polovina dodju lakši Partizan, Split, Krka, oStudentski centar
    (Paja moler, 27. septembar 2021 19:53)

    # Link komentara

  105. Bitna pobeda. Zadar viši i fizički jači, plus na svom parketu. Partizan još neuigran sa 10 novih igrača. Bitno da je dobio meč koji je loše odigran, i to je veliki plus.
    (ZliZlo, 27. septembar 2021 19:53)

    # Link komentara

  106. Lele, sta li ce da radite sa surovim Borcem kad ovako sa Zadrom ?
    (Paja, 27. septembar 2021 19:53)

    # Link komentara

  107. Mucice se Partizan ovako, dokle ne dovedu kvalitetnog centra.
    (2CRAZY, 27. septembar 2021 19:52)

    # Link komentara

  108. Odlika velikih ekipa je da pobjeđuju i kad igraju loše.
    (ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 27. septembar 2021 19:52)

    # Link komentara

  109. Detalj sa utakmice koji govori mnogo, Željko objašnjava nešto Trifi i onda u nekom momentu odustane i mahne rukom u stilu "ne vredi tebi bilo šta objašnjavati". E to isto ali puta 3 (zagorac, trifa i danguba). Šta oni i dal išta imaju u glavama stvarno je velika misterija.
    (Đura, 27. septembar 2021 19:51)

    # Link komentara

  110. Brusi se forma i pobedjuje se to je bitno.
    (Pera, 27. septembar 2021 19:51)

    # Link komentara

  111. Рутинска победа у гостима као наставак припремног периода и адаптације. Идемо до свих трофеја. Газиии!!!
    (Непливач, 27. septembar 2021 19:51)

    # Link komentara

  112. Parni Valjak melje
    (Igor Grobar, 27. septembar 2021 19:50)

    # Link komentara

  113. Nzm dal je neko gledao seminar Zeljka Obradovic u toku priprema ovih, on je tad rekao da je sa Fenerom imao 120 kombinacija u napadu kada je osvojio EL bila je to leprsava igra za uzivanje, a sa Partizanom je tek na 25 tako da ono bice ovo kako treba kako sezona bude odmicala...

    Da li ti znas da je bio trener Fenera 7 godina, da je dosta igraca tu u klubu 3+ godine. Mislis da ce imati vremena za to u Partizanu, ako ove sezone ostane bez EL ode Panter i Ledej
    (Mrki, 27. septembar 2021 19:50)

    # Link komentara

  114. Instant timovi poput Partizana ne mogu da ocekuju rezultate u kontinuitetu, kao ni titule. Eventualno jedan bljesak.
    A u slucaju ovako sklepanog tima, i gasenje zbog dugova, razvlacenja po sudovima…
    (ime, 27. septembar 2021 19:50)

    # Link komentara

  115. jel Zadrani toliko ne vole kosarku...koliko je bilo ni 500 na meču...
    (dm, 27. septembar 2021 19:50)

    # Link komentara

  116. Top 7 mesto aba lige stizemo, institucija
    (smeh do suza, 27. septembar 2021 19:50)

    # Link komentara

  117. I navijaci partizana se smeju zvezdi....koliko vi obraza nemate..
    (Aman, 27. septembar 2021 19:49)

    # Link komentara

  118. Da se Zadrani nisu sažalili na braću 'Rvate, odmah bi rumenko napustio kormilo! 15 miliona evra i nije neki budžet!
    (Miško manager, 27. septembar 2021 19:49)

    # Link komentara

  119. Uzasan tim. Page je za Moora izmislio košarku. Velika greška što je otišao...a centri koji fale i neki jači šuter. Ekipa koja trenutno ovakva nije za ništa.
    (MatijaBG PFC, 27. septembar 2021 19:48)

    # Link komentara

  120. baš dobra i borbena utakmica.
    ova ekipa treba dosta da se ugra i da stvari legnu, biće teško ali svi smo se uželeli košarke.
    (stručnjak fotelja, 27. septembar 2021 19:48)

    # Link komentara

  121. Tu je partizan sa sedmog mesta stize na šesto mesto...
    (Aman, 27. septembar 2021 19:48)

    # Link komentara

  122. Go qrac od ekipe !!!
    (Dr Dejo Radonjic, 27. septembar 2021 19:48)

    # Link komentara

  123. Javor uči mlađeg brata kako se krade. Dva izmišljena faula Smajlagiću, pet sekundi Trifunoviću prilikom izvođenja auta dosuđeno nakon tri sekunde, Zadar devet sekundi nije preveo loptu na drugu polovinu i ništa, i još ko zna koliko situacija...srećom nisu uticali na rezultat.
    (ja, 27. septembar 2021 19:48)

    # Link komentara

  124. Mislim da treba jos para od Branka, da se ne brukamo i uz pomoc sudija pobedjujemo Zadar. Jos jedno 15 milion, pa da i mi igramo F6 ABA lige.
    (Cinjenice, 27. septembar 2021 19:48)

    # Link komentara

  125. Nikad do sad neki instant tim koji se gradi na brzinu, nije uspeo nista da osvoji. Evo npr Barselona ili Fener u Obradovicevoj prvoj sezoni. Potrebno je imati okosnicu tima koji ce se dogradjivati svake godine sa 2-3 pojacanj kao npr Efes, Zalgiris. Partizan ove sezone nema sta da trazi ni u aba ligi ni u EK. Eventualno sledece godine ako ostanu svi
    (Dejan, 27. septembar 2021 19:45)

    # Link komentara

  126. kakve krađa na štetu domaćih igrača namerna pred kraj odlučila pobednika,čestitam Zvezdi na još jednoj tituli...ovo je slabo na nivou Zadra!!!
    (super, 27. septembar 2021 19:45)

    # Link komentara

  127. Da li je igrao Smailaga, najbolji igrač Evrope?
    (kostolomac, 27. septembar 2021 19:45)

    # Link komentara

  128. Rutinski!
    (Posmatrač, 27. septembar 2021 19:45)

    # Link komentara

  129. Daj bre ljudi Zvezda ima duplo bolji tim,nema nista od ove sezone
    (doktor, 27. septembar 2021 19:45)

    # Link komentara

  130. Tolike milione skrcali a nemaju jednog kasvetnog igrača! Žeks od Smailagića možda i može da napravi igrača (mada Žeks kroz karijeru zna da radi samo sa formiranim igračima) ali od Zagorca i Dangubića niko ne može da napravi igrače!
    (cukce, 27. septembar 2021 19:45)

    # Link komentara

  131. Bice ovo sve dobro. Mi smo uvjek problema u Zadru imali. Bitna je pobjeda.
    Bravo Partizan.
    (Slavko Vrekic, 27. septembar 2021 19:44)

    # Link komentara

  132. Kako taj Zadar igra kao drogiran protiv nas,kao da im je zadnji dan života i to o kad pratim košarku,40 godina.Uvek ali uvek je gusto!
    (Rade 74, 27. septembar 2021 19:44)

    # Link komentara

  133. Tako je partizane top 6 aba lige stizemo...
    (Dexim, 27. septembar 2021 19:44)

    # Link komentara

  134. Biće opet kupanje u maju.
    (ranac, 27. septembar 2021 19:44)

    # Link komentara

  135. Meni Obradovic pored klupe izgleda kao tinejdzer koji ima problema sa devojkom.
    (Nalivpera, 27. septembar 2021 19:39)

    # Link komentara

  136. dal neko stvarno misli da partizan ima sta da trazi protiv lazica,davidovca,dobrica,kalinica i napaljenog ivanovica?
    (mandrak, 27. septembar 2021 19:36)

    # Link komentara

  137. Smesana ekipa, zvezda nikad lakse nece osvojiti ABA Ligu
    (Bozo, 27. septembar 2021 19:36)

    # Link komentara

  138. Nikad do sad neki instant tim koji se gradi na brzinu, nije uspeo nista da osvoji. Evo npr Barselona ili Fener u Obradovicevoj prvoj sezoni. Potrebno je imati okosnicu tima koji ce se dogradjivati svake godine sa 2-3 pojacanj kao npr Efes, Zalgiris. Partizan ove sezone nema sta da trazi ni u aba ligi ni u EK. Eventualno sledece godine ako ostanu svi
    (Dejan, 27. septembar 2021 19:35)

    # Link komentara

  139. Znaci tu ste na nivou Zadra....
    (ko o cemu, 27. septembar 2021 19:35)

    # Link komentara

  140. Nzm dal je neko gledao seminar Zeljka Obradovic u toku priprema ovih, on je tad rekao da je sa Fenerom imao 120 kombinacija u napadu kada je osvojio EL bila je to leprsava igra za uzivanje, a sa Partizanom je tek na 25 tako da ono bice ovo kako treba kako sezona bude odmicala...
    (MARKO, 27. septembar 2021 19:35)

    # Link komentara

  141. Moraće da dovedu i Lebrona...slabo je ovo.
    (Fenomen, 27. septembar 2021 19:35)

    # Link komentara

  142. увек неугодни Задар, љути такмац у борби за пласман од седмог до дванаестог места...
    (Алекса, 27. septembar 2021 19:33)

    # Link komentara

  143. Zadar smijesan ,Partizan ocajan ..pa niste valjda mislili ako ste doveli sve ovo da ce se ostali sklanjati a vi dobijati po 30 razlike??
    (Rajko, 27. septembar 2021 19:31)

    # Link komentara

  144. Obradovic trenercina samo takva... I da igrate Evroligu? Dzaba vam i bankomat i sve...
    (ko o cemu, 27. septembar 2021 19:30)

    # Link komentara

  145. Zadarski masakr sudijskom pistaljkom… salu na stranu, nervozna igra Partizana, borbenost Zadrana. U svakom slucaju radujem se predstojecim okrsajima na Jadranu
    (Slobodan Zika Jalovina, 27. septembar 2021 19:30)

    # Link komentara

  146. Utegao ovo Žoc taman za 5. mesto.
    (spock, 27. septembar 2021 19:29)

    # Link komentara

  147. E Žoc šta ti je ovo trebalo?
    (Obrad, 27. septembar 2021 19:27)

    # Link komentara

  148. Docekasmo i to da se u Aba ligi navlaci za srpski klub. Ali dobro, treba opravdati ove milione. Ovaj faul na Muru je smesan, a o namernoj sta tek reci. Da covek ne ode ni da pogleda snimak. A pre toga ne sude kos faul Zadru. Za sad su navukli 5 poena za 3 minuta, videcemo sta nas ceka do kraja.
    (Bradilic, 27. septembar 2021 19:27)

    # Link komentara

  149. Kad cujem da igraju dangubic, zagorac, trifunovic, avramovic, koprivica - znam da nam se smijesi sredina aba lige!
    (Slavisa, 27. septembar 2021 19:27)

    # Link komentara

  150. Poslace Radonja i ovog u penziju.Jedva cekam derbi.
    (Padaju mi kapci, 27. septembar 2021 19:27)

    # Link komentara

  151. Ahahahahah kakav nesportski faul sviran Junakovicu, aahahahaha
    (andrej, 27. septembar 2021 19:26)

    # Link komentara

  152. džaba vam novci
    (Maverick, 27. septembar 2021 19:26)

    # Link komentara

  153. Da nema sudija.. Bilo bi tesno
    (051, 27. septembar 2021 19:26)

    # Link komentara

  154. mora krsten centar da dodje. Primismo 20+ poena na dva protivnicka centra. Aj Lukovic, on je uvek nezgodsn, ali ovaj drugi covek nije nista posebno, samo nemamo masu u reketu da odgovorimo.
    (Zhol, 27. septembar 2021 19:25)

    # Link komentara

  155. Toliko sutera u ekipi a nigde suta
    (Stefan, 27. septembar 2021 19:25)

    # Link komentara

  156. I ovi da osvoje ABA ?
    (neko, 27. septembar 2021 19:23)

    # Link komentara

  157. Mi ovo gubimo..
    (navijac, 27. septembar 2021 19:23)

    # Link komentara

  158. Razvaljujete, prosetacete se kroz ABA ligu, vidi se vec sad!
    (Miskec, 27. septembar 2021 19:22)

    # Link komentara

  159. Neverovatno pretenciozno sudjenje od pocetka. koliko su faulova izmislili Partizanu, neverovatno!!!
    (Srdjan, 27. septembar 2021 19:16)

    # Link komentara

  160. Baš loša Partizanu ova treća četvrtina
    Previše isprepadani Željkom...
    (Tedy, 27. septembar 2021 19:11)

    # Link komentara

  161. Smailagic = Lazic v2
    (šerif D.Stankelić, 27. septembar 2021 19:10)

    # Link komentara

  162. Baš se muči najskuplji tim u Evropi
    (Enrico Pallazzo, 27. septembar 2021 19:10)

    # Link komentara

  163. Ovo nije kosarka vec trcanje bzvz. Nigde akcije sve na silu.
    (neko, 27. septembar 2021 19:10)

    # Link komentara

  164. Sa nestrpljenjem sam tamo u junu, julu cekao pocetak sezone, vjerujuci da je ovo ta sezona partizanovog povratka.. razocaran sam sa ovim timom koji je sklopljen, kakvo osvajanje aba lige, eurocupa, nema od toga nista. Sve i da dovedu pravog centra, tanko je to za te ciljeve.
    (Slavisa, 27. septembar 2021 19:05)

    # Link komentara

  165. Osim što je Trifketov sin, ne znam šta tog dečka preporučuje da bude igrač Partizana.
    (Sunećar, 27. septembar 2021 19:04)

    # Link komentara

  166. Crno-žuti dresovi ! To mora da je omaž jednom klubu koji je trenirao čika Boža.
    (Šone, 27. septembar 2021 18:56)

    # Link komentara

  167. Odusevljen sam igrom Partizana
    (delijA, 27. septembar 2021 18:55)

    # Link komentara

  168. Zoc ne zna da se ponasa. To sto je 9 puta osvojio evroligu ne znaci da moze terorisati ove nesrecne igrace Partizana koji imaju izgubljen pogled
    (vasj, 27. septembar 2021 18:55)

    # Link komentara

  169. Ja ne kapiram sta je ljudima ovde...polako bre...tek je pocelo...tek se uigravamo...sta bi vi...da deremo sve po 30 razlike na poluvremenu...prosle godine smo bili raspad sistema...muka za gledanje...sada imamo najboljeg trenera evrope...i dosta igraca koji mogu da napreduju tokom sezone...istina da da nam fali centar ali i to ce se valjda srediti...uzivajte ljudi...bez prevelikog pritiska i nerealnih ocekivanja..
    (Natocimo sampanj pice!, 27. septembar 2021 18:54)

    # Link komentara

  170. Sve ide na individualni kvalitet, nema timske igre, nema pleja koji može da razigrava. Toliko za sad, tek treba da se vidi da li je Željko istrošen kao što se čini.
    (LAC, 27. septembar 2021 18:54)

    # Link komentara

  171. Borba za opstanak u ligi,dve uz Split i Student najslabije ekipe.
    (Misa, 27. septembar 2021 18:53)

    # Link komentara

  172. Coban, ma sta Evropa, ceo svet ce pratiti i navijati za Partizan. Prica se da ljudi u Indiji, Kini, Brazilu ne pitaju koliko kosta da plate Arenu, samo da gledaju Partizan. U Nemackoj i Francuskoj, te Engleskoj i USA nema nikoga na ulicama, svi gledaju samo KKP i vicu u zanosu Zeljko majstore. Cak su najveci svetski pevaci preveli pesme i sada svi zagrljeni slozno klicu njemu. Totalni kolaps u svetu, avioni ne lete, brodovi ne plove, autobusi se ne krecu. Svi samo Partizan gledaju i navijaju. Jedino sto brine svetsku javnost je mozda novi krah berze, jer niko ne radi, svi gledaju samo Partizan sa nadom da ce pasti mocni Zadar.
    (Gossa placa Zeljko, 27. septembar 2021 18:50)

    # Link komentara

  173. Kako igra Zagorac, onako kapitenski bez greške. Prijatno iznenadjenje Zagorac i Trifunović, izgleda kao da su već napredovali kod Željka. Fali nam centar kao hleb nasušni, ne možemo da ostanemo na Koprivici i Miletiću. Velika šteta što Petrušev nije došao, s njim bi smo bili bar 20% jači.
    (Diletant, 27. septembar 2021 18:49)

    # Link komentara

  174. Sve ispod 30 razlike je velika sramota, s obzirom koliko kosta ovaj tim partizaia
    (Ub, 27. septembar 2021 18:49)

    # Link komentara

  175. Ovakav tim bi trebalo da na poluvremenu vodi min 20 razlike. Biće ovde čuda. Imena i skupi igrači ne čine tim. To se pokazalo u mnogim sportovima. Hemija tima se pravi na osnovu karaktera svakog pojedinca a onda pojedinačni kvalitet igrača donosi prednost. Dokaz Efes
    (Liliputanac, 27. septembar 2021 18:48)

    # Link komentara

  176. Kevin Panter-napadacka mašina,Lidej dosta jak,solidan šut,ok pojacanje,Avramović pozitivno iznenadio,Dalas Mur opasna brzina,levak,nezgodan...Mađar opasan potencijal,treba iskustva kao i Smajlagicu,jak kao bik ali neiskustvo čini svoje pa brzo pravi lične,Zagor sa kapitenskom trakom kao da je to neka druga osoba,svakako treba centar ali biće ovo ok samo da se uigraju ..
    (lifeisgood, 27. septembar 2021 18:47)

    # Link komentara

  177. Auh, smohotresne kosarke, tj hrkljusa!
    (car, 27. septembar 2021 18:43)

    # Link komentara

  178. Nasto lici ovaj partizan, kad je bilo pojacanje vec su grobari vidili da su vec prvaci aba lige I pobednici evro kupa cak da cu osvajati evro ligu. Masta je jedno a stvarnost drugo e moja tugo cekacete vi jos dugo.
    (zdravko, 27. septembar 2021 18:42)

    # Link komentara

  179. E moj Smajli, pored Lukovica izgledas kao amater, nema od tebe nista
    (Mrki, 27. septembar 2021 18:42)

    # Link komentara

  180. dva kluba sa začelja Aba lige.
    borba za opstanak od prvog kola.
    (ciganin od 1964, 27. septembar 2021 18:40)

    # Link komentara

  181. joj ima DVA JAVORA!!!!
    (dunjaaa, 27. septembar 2021 18:37)

    # Link komentara

  182. livetv.sx
    (joe banana, 27. septembar 2021 18:33)

    # Link komentara

  183. Napred institucijo.
    (Slavko Vrekic, 27. septembar 2021 18:30)

    # Link komentara

  184. Za sada jako tanko,bez centra,pleja i odbrane.Jedini vrhunski igrac je Panter,donekle Ledej,svi ostali za sada tanki
    (vlado, 27. septembar 2021 18:29)

    # Link komentara

  185. Lose, uzasno lose, zvezda je mnogo ozbiljnija, Partizan je dovodjenjem Pantera i Lideja krenuo u jako ozbiljnu pricu i poslije je sve stalo. Djeluju mi kao neka juniorska ekipa, nisam optimista nimalo!
    (Slavisa, 27. septembar 2021 18:29)

    # Link komentara

  186. Sta radi ovaj Avramovic, promasi zicer i onda pokusava neke nemoguce suteve. Neverovatno koliko je sebican. Ako ovako nastavi, ne verujem da ce se naigrati kod Zeljka.
    (BojanNS, 27. septembar 2021 18:28)

    # Link komentara

  187. Zagorac ODLICAN…za sad…i Panter očekivano…CENTAR FALI KO HLEB…
    (gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može...., 27. septembar 2021 18:26)

    # Link komentara

  188. Ne znam ljudi, fina i ozbiljna ekipa na svim pozicijima osim na centru... Znam da je rano, al Miletic i Koprivica mi nekako kao da igraju po principu "aj igraj, fali nam peti..."
    Jedan iole ozbiljan centar, pa onda ova dvojica kao neki backup + smajlagic na 5-ici po potrebi...
    Zeljko, ako citas ovo na poluvremenu nema na cemu...
    Smrt fasizmu, ziveo Partizan! :)
    (pdf, 27. septembar 2021 18:24)

    # Link komentara

  189. Jadi vas ne čuli kako ste tanki.
    (Advokat Ragib, 27. septembar 2021 18:24)

    # Link komentara

  190. Kevin Durent .Prva asocijacija na Kevina Pantera. Odlicno izgledaju ali nedostaje centar Zadar dao puno koseva iz druge sanse posle skoka,
    (zemunski kej, 27. septembar 2021 18:22)

    # Link komentara

  191. Kevin Durent .Prva asocijacija na Kevina Pantera. Odlicno izgledaju ali nedostaje centar Zadar dao puno koseva iz druge sanse posle skoka,
    (zemunski kej, 27. septembar 2021 18:22)

    # Link komentara

  192. Bice i nama ovde 'Nije u soldima sve..'
    (navijac, 27. septembar 2021 18:21)

    # Link komentara

  193. Cela evropa će pratiti ovu utakmicu i navijati za Partizan,svi osim navijača malog kluba osnovanog pre 10 godina.
    (Čoban, 27. septembar 2021 18:20)

    # Link komentara

  194. Dva Javora nam sude? Au, nadrljali smo...
    (ja, 27. septembar 2021 18:01)

    # Link komentara

  195. ima neko link
    (Papara, 27. septembar 2021 17:59)

    # Link komentara

  196. Jel ima neko link?
    (cira, 27. septembar 2021 17:50)

    # Link komentara

  197. Koliko Zeljko treba da osvoji EL da bi rekli svi lepo najbolji evropski trener svih vremena, a ne MOZDA. A koji je drugi MOZDA makar i blizu? Iza njega je Mesina sa 4 osvojene EL.
    (Keynes, 27. septembar 2021 17:20)

    # Link komentara

  198. jel igraju danas ovi avangardni?
    komentari na Zvezdinu utakmicu protiv Splita su bili da smo "obraza bez" jer igramo a narod na barikadama na kosovu.
    a barikade i dalje tu..
    (gtrovci, 27. septembar 2021 17:13)

    # Link komentara

  199. Idemo korak po korak i u svakoj utakmici ulazimo sa full koncentracije bez obzira na tezinu protivnika.

    Napred Partizan!!
    (Bmw, 27. septembar 2021 17:01)

    # Link komentara