1. Sjajna borba, svako ko stvarno voli box je mogao da uživa...
    Usyk je talenat kakav se retko pojavljuje, najbolji rad nogu u današnjem boxu, nema šanse da se ispadne iz ritma, ima savršen tajming sa konstantnim pritiskom na protivnika...Takođe je popravio rad glave, fenomenalno je eskivirao udarce i podsetio me po tome malo na Tyson-a.
    Joshua je sjajan borac, ali sinoć jednostavno nije ima šanse da pokaže neke svoje kvalitete, naleteo je na jednog mnogo boljeg boxera od sebe...
    Sve u svemu, Usyk će izaći i kao pobednik u revanšu, pa posle verovatno na Fury-a... To će biti poezija boxa, Fury je svakako favorit, ali u boxu je sve moguće.
    Pozdrav dobri ljudi
    (..., 26. septembar 2021 21:48)

    # Link komentara

  2. Svaka čast Ukrajincu na zasluženoj pobedi.
    Ipak je meni nekako najveći utisak ostavio Jošuin intervuu posle meča. Koliko je lik bio smiren, lepo analizirao svoje greške i čestitao protivniku na pobedi. Stvarno oličenje jednog sportiste ioji polako nestaju.
    (Iki, 26. septembar 2021 15:30)

    # Link komentara

  3. Dokle vise pominjanje Luisa, Holifilda, Majka Tajsona i ostalih...a narocito Tajsona. Nokautirao je u prvoj rundi anonimuse, koji su se i bojali da udju u ring i jedva cekali da se zavrsi mec, kad god je usao sa nekim dostojnim protivnikom izgubio je, kao sto je Luis, Holifild, Daglas, pa i Deni Vilijams...A videli smo kako je Deni prosao u sledecoj borbi sa Vitalijem...
    (Dokle, 26. septembar 2021 13:49)

    # Link komentara

  4. Koliko vidim, Dzosua moze pobediti Usika samo na nacin na koji je W. Klicko pobedjivao, a to je da zada par udaraca pa u klinc, kako bi ga izmorio i sprecio da razvije svoj tempo i mozda na kraju nokautirao, ali za to je potrebno da se krece mnogo bolje nego sinoc.
    (Taktika, 26. septembar 2021 13:39)

    # Link komentara

  5. Bas bi voleo da vidim koji bi to bokser ostao na nogama posle onog malja Klicka i onog brutalnog udarca Ruiza iz kontre. Wilder se zateturao od udarca Moline,mnogo slabiji udarac Fjury ga je obarao,Fjurija je oborio kruzeras Kaningem sa 20kg manje u mecu. A da Lenox je sa 198cm u proseku je nizak za danasnje teskase i nije nikad boksovao sa boljim od brace Klicko,Vitalijem.
    (vince carter, 26. septembar 2021 11:43)

    # Link komentara

  6. @Gorki Prestanite sa tom pricom JOshua je uzoran momak osudjen je za Dilopvanje na ja mislim osam meseci pre bokserske karijere,...Sto se tice Borbe odlicna Borba,Aj je trebao da dodje laksi ali on ima glupog trenera znalo se da ce Usuk da leti oko njega i bocka ga dok ne isplete paukovu mrezu svi su znali osim one budale od trenera...Aj je jedan od najslabijih teskasa ikada...bezao od Fjurija i Wildera celu karijeru,protiv Deda Kicka mu je bio najbolji mec...ne podnosi dobro teske udarce slaba brada..
    (zvoki, 26. septembar 2021 10:55)

    # Link komentara

  7. Džošua je bokser koji me ja najviše razočaro. Kad sam ga prvi put video pre desetak ili više godina pomislio sam novi Tajson kad ono ćorak. I dalje čekam pravog šampiona i verujem.
    (Vlasta Skokoglavac iz Kozjaka, 26. septembar 2021 10:52)

    # Link komentara

  8. Zasluženo !
    (Miodrag, 26. septembar 2021 10:50)

    # Link komentara

  9. Navijao sam za ukrajinca i očekivao pre meča da pobedi. Nisam neki stručnjak za boks ali nisam video boksera u toj kategoriji koji se tako dobro kreće još od Mohameda Alija. Čovek ne boksuje na jedan udarac, boksuje na poene a zadati mu udarac je nemoguća misija.
    (Milan, 26. septembar 2021 10:32)

    # Link komentara

  10. Za one koji povrsno prate - zapamtite ovo ime: Daniel Dubois.

    Kao Joshua (veliki, jak) - ali verovatno bolji bokser. Ima jedan poraz ali je najveca nada (trenutno) da ujedini sve titule.
    (TurboNator, 26. septembar 2021 10:21)

    # Link komentara

  11. O cemu pricate ljudi, Usik je jedan od naj boksera, njegova tehnika i brzina odavno nije vidjena u ovim kategorijama..., samo je bilo pitanje hoce li prenijeti brzinu i rad nogu u najtezu kategoriju. Strasan mec, ovo je bio spektakl, potpuno je neutralisao Dzosuu, majstorksi box.
    (ET, 26. septembar 2021 10:17)

    # Link komentara

  12. Ovi nisu ni do kolena Cecanu, jedinom istinskom borcu u svetu boksa.
    (Jovo Puzdra, 26. septembar 2021 10:15)

    # Link komentara

  13. Najbolji meč u teškoj kategoriji od Luis-Kličko i nađe se neko da priča neboluze raznorazne. Usik brutalan a Džošua odlican,strašan meč dva majstora. Jednostavno ne mogu da vjerujem da neko smatra i misli da je Džošua loš i prosječan bokser,momak sportista za primjer,taktički odličan i vrlo je dobar bokser,precizan,jako udara a to sto ga je dobio Usik koji je jedan od najbolje tehnički potkovanih boksera koji su se borili u teškoj nije sramota a vi to predstavljate kao da je izgubio od nepoznatog amatera.
    (Ivan, 26. septembar 2021 10:15)

    # Link komentara

  14. Tek mu treća borba u teškoj kategoriji i već borba za naslov prvaka Sveta? Koliko boraca uopšte ima u toj teškoj kategoriji? Ni ne čudi što se vraćaju dede u boks. Ako budu imali sreće i barem nekoga pobede eto im prilika da se bore za naslov najboljeg.
    (smeh, 26. septembar 2021 10:13)

    # Link komentara

  15. Bravo! Slava Ukrajina!
    (terry, 26. septembar 2021 10:07)

    # Link komentara

  16. Tajson sa 178cm ne bi mogao dohvatiti Fjurija,bracu Klicko I sl. Gubio I od anonimusa... Danasnji teskasi su u prosjeku mnogo visi I imaju tezu ruku zbog toga...Nekadasnji su brzi,okretniji,jer su nizi...
    (Alija ne mogu gledati,jer bjezi po ringu, 26. septembar 2021 10:05)

    # Link komentara

  17. Navijao sam da Džošuu, ali ga je ukrajinac dobio u svakom segmentu borbe. Džošua - atletski građen, jak, visok, sve ima, ali kao da je glavom zalutao u boks. Previše je on fin momak, korekran, nije dileja kakav treba za taj sport. Ne umem da objasnim, ali vidim to jer ga pratim na svim mrežama kao i druge boksere... Revanš, ali teško da nešto može da uradi...A ni ukrajinac neće buti dugo prvak sveta, nisu to kalibri Holifilda, Luisa...
    (Marex, 26. septembar 2021 10:05)

    # Link komentara

  18. @Gorki

    ako nisi gledao borbu zbog cega komentarises? zasto bi se usik zaletao na nokaut u borbi koju je jasno dobijao na poene, i pritom se bespotrebno otvarao rizikujuci desni direkt dzosue koji je razoran!? do seste runde, dzosua je pokusavao takticki da parira usiku, od sedme je vec bilo jasno da mu pobedu donosi samo nokaut! vec od devete runde se znalo da usik dobija odlukom sudija ukoliko dzosua ne nadje rupu kroz njegov gard, a na kraju borbe, zamalo da usik njega nokutira! ovo je bila jedna od najboljih borbi godinama u teskoj kategoriji, tako da ne razumem ove komentare tipa "na sta je boks spao". usik je savrsen bokser, ima sve: udarac, tehniku, kretanje, snagu. pogledajte njegovu borbu pre tri godine sa tonijem beljuom, takodje fenomenalnim bokserom, za ujedeinjenje svih titula u kruzer kategoriji. posle meca, belju (kome je to bila poslednja borba u karijeri i mislim tek drugi poraz) je rekao kako je vec do kraja sedme runde bio mentalno, ne fizicki, iscrpljen usikovim kretanjem. dzosua nema za cim da zali; protiv ruiza se donekle moglo reci da je imao los dan... kao, podcenio protivnika. ovde nema nikakav izgovor. jednostavno, dao je sve od sebe, ali je naisao na boljeg boksera. mislim da nece traziti pravo na revans i da je ovo kraj njegove karijere. dzosua je kulturan momak, nije incidentan, uzoran je van ringa, pravi sportsmen. ali da se ne lazemo: ostace upamcen kao jedan od najslabijih sampiona. sada ide nadam se usik-fjuri. e to ce biti poslastica.
    (andreas kisser, 26. septembar 2021 09:32)

    # Link komentara

  19. vince carter, 26. septembar 2021 08:36

    Vince - potpuno tacno. Nije sve u nokautima, valjda treba imati i vestinu osim snage...? Inace - zasto bi se boks zvao 'plemenita vestina'?

    Samo sam hteo da dodam da je Joshua izgleda poceo da se plasi poraza posle Ruiza, i time se plasi primanja udaraca. Tako izgleda - kao da, cim primi prvi malo jaci udarac postane previse pasivan i oprezan - plasi se poraza, nema samopouzdanja. Ruiz mu je to izgleda oduzeo zauvek.

    Za one koji prate boks, bio je jedan vrlo slican Joshui (na taj nacin) Englez, mada mnogo 'gori' slucaj od Joshue - Audley Harrison. Olimpijski sampion, fizicki savrsen, visok, spreman, jak... ali nedovoljnog samopouzdanja, plasio se udaraca i poraza i nije ispunio ocekivanja.

    Joshua nije tehnicki jedan od najboljih i pitanje je da li ce uspeti da se vrati na sam vrh. Fury je vrlo nezgodan posto je vrlo visok, vrlo duge ruke i ima brzinu i tehniku, ali nije 'razbijac' i malo je dosadan (njegovi mecevi) - ali je verovatno najbolji boxer od ovih 'velikih' trenutno.

    Tyson, ali onaj pravi - od pre '90-e, pre slave, drogiranja i zurki - bih ih sve oduvao... Lewis i Vitali Klitschko takodje, mozda i Holyfield.
    (TurboNator, 26. septembar 2021 09:29)

    # Link komentara

  20. Kakav glup i brutalan sport gde je sustina udarati protivnika po tintari dok ne izgubi svest.
    (Top komentari sa sličnih vesti, 26. septembar 2021 09:29)

    # Link komentara

  21. Ne znam samo kako nekom moze biti zanimljiviji mec kada Tyson nekog nokautira za minut kao Spinksa od ovog. Kao wow nokaut,kakav kralj. To samo znaci da protivnik nije ni bio u mecu ili drugi slucaj kad su nedorasli protivnici. Sad da pustite meceve Tysona sa Mich Greenom,James Smithom i Tony Tuckerom,niko od vas ne bi bio zadovoljan mecevima jer su sva trojica ostala na nogama do kraja a bili su daleko nezanimljiviji mecevi od ovog za gledanje. Najbolji Tysonovi mecevi za gledanje su protiv Razor Ruddocka,gde je i protivnik pruzio otpor i gde obojica primaju udarce,mec sa Holifidom je bio jednostran u korist Holifilda. Najbolji mec Lewisa za gledanje je protiv Ray Mercera,12 rundi makljaze jednog i drugog. Holifild ima najvise dobrih meceva za gledanje a najbolja je trilogija protiv Riddick Bowea posebno prvi kada je Bowe osvojio titulu. Joshua vs Dillian White na primer je strava mec.
    (vince carter, 26. septembar 2021 09:13)

    # Link komentara

  22. Joshua je blokirao svaki udarac (sa svojom glavom).
    (mate, 26. septembar 2021 09:05)

    # Link komentara

  23. Vratice mu Džošua u revanšu, tako što ce da beži 12 rundi i zada tri udarca od kojih ce jedan da ga okrzne i to ce sa bude dovoljno za pobedu.
    Sreca ima Youtube pa možemo da gledamo pravi boks.
    (Back in Black, 26. septembar 2021 08:56)

    # Link komentara

  24. Dokaz da ljudi poprime ono sto neko napise prvi i ponavljaju to kao papagaji su izjave o staklenoj bradi Anthony Joshue. Klicko ga je poslao na pod a Dr.Celicni Malj ima preko 50 nokauta,Ruizov prvi razorni udarac je presudio a staklene brade bi ostale prikovane za pod odmah nakon toga,staklena brada je Alistair Overeem recimo,Joshua je primio dosta udaraca i od povetkina i razoran udarac Diliana Wajta pa je ostao na nogama. Usyk je jedan od tehnicki najboljih boksera uopsteno i nije nikakva sramota izgubiti od njega. Ljudi koji bi gledali ulicne tuce i kojima boks bez nokauta nije boks nemaju pojma. Tyson Fury je pre meca sa Klickom imao najdosadnije borbe ikada a i sam mec sa Klickom je deset hiljada puta bio slabiji od ovog,mec u kojem je pao jedan ozbiljniji polu udarac. Ali od kad se Fury vratio i ovih meceva sa Wilderom,svi poceli odjednom da ga gotive jer su Wildera smatrali nekim bokserom jer je nokautirao nepokretne mete. Joshua ima staklenu bradu a Lewis dva puta brutalno nokautiran iz udarca,Joshua bezao od Ruiza a Lewis isto to protiv David Tue. A na pitanje zasto je radio na distanci rekao je "Da li ste nekad videli Tuine nokaute?".
    (vince carter, 26. septembar 2021 08:36)

    Bukvalno se slažem sa tobom sve od reči do reči. Njima je Tayson Fury kao neki bokser, pa čovek je bežao protiv Klička 12 rundi u krug, da bi ga dobio na kraju na poene jedva. Da nema tu visinu, odnosno da je samo malo niži Fury bi bio prosečan bokser. Vole oni da hejtuju Joshuu koji je boksu posvećen kao ni jedan sportista bilo kojem sportu. Ali izdići će se on iz ovoga mnogo jači.
    (male, 26. septembar 2021 08:53)

    # Link komentara

  25. Frejzer i Ali se okrecu u grobu kada vide na šta je spao boks.
    (Back in Black, 26. septembar 2021 08:45)

    # Link komentara

  26. Dokaz da ljudi poprime ono sto neko napise prvi i ponavljaju to kao papagaji su izjave o staklenoj bradi Anthony Joshue. Klicko ga je poslao na pod a Dr.Celicni Malj ima preko 50 nokauta,Ruizov prvi razorni udarac je presudio a staklene brade bi ostale prikovane za pod odmah nakon toga,staklena brada je Alistair Overeem recimo,Joshua je primio dosta udaraca i od povetkina i razoran udarac Diliana Wajta pa je ostao na nogama. Usyk je jedan od tehnicki najboljih boksera uopsteno i nije nikakva sramota izgubiti od njega. Ljudi koji bi gledali ulicne tuce i kojima boks bez nokauta nije boks nemaju pojma. Tyson Fury je pre meca sa Klickom imao najdosadnije borbe ikada a i sam mec sa Klickom je deset hiljada puta bio slabiji od ovog,mec u kojem je pao jedan ozbiljniji polu udarac. Ali od kad se Fury vratio i ovih meceva sa Wilderom,svi poceli odjednom da ga gotive jer su Wildera smatrali nekim bokserom jer je nokautirao nepokretne mete. Joshua ima staklenu bradu a Lewis dva puta brutalno nokautiran iz udarca,Joshua bezao od Ruiza a Lewis isto to protiv David Tue. A na pitanje zasto je radio na distanci rekao je "Da li ste nekad videli Tuine nokaute?".
    (vince carter, 26. septembar 2021 08:36)

    # Link komentara

  27. Džošua, pa njega nokautirala vreca sala a u revanšu bežao 12 rundi i kao vratio mu.
    Ovde mi delili lekcije strucnjaci za boks hahahhahahahahah.Kao to je boks, tako se to boksuje,on je to takticki odlicno odradio.Bežao 12 rundi da ga Ruiz opet ne pošalje u komu.Vreca sala brža i ekslpozivnija od šampiona.

    Ta vreća sala kad bi te jednom sastavila ne bi znao gde se nalaziš. Ti druže veze sa boksom nemaš. Možda nisi klinac, ali se tako ponašaš, a pritom šta reći za tebe koji smatra da je boks samo nokaut, proveri koliko je Tajson imao borbi na poene.
    (dejan, 26. septembar 2021 08:26)

    # Link komentara

  28. Danasnji boks nije ni 30 posto od onog boksa pre 20g. Zadnji veliki sampion bio je LL.
    (Kraljevcanin, 26. septembar 2021 08:13)

    # Link komentara

  29. Ukrajina ga izmlatio kao vola u kupusu..
    (Đenka, 26. septembar 2021 08:12)

    # Link komentara

  30. Džošua, pa njega nokautirala vreca sala a u revanšu bežao 12 rundi i kao vratio mu.
    Ovde mi delili lekcije strucnjaci za boks hahahhahahahahah.Kao to je boks, tako se to boksuje,on je to takticki odlicno odradio.Bežao 12 rundi da ga Ruiz opet ne pošalje u komu.Vreca sala brža i ekslpozivnija od šampiona.
    (Back in Black, 26. septembar 2021 07:54)

    # Link komentara

  31. ...Nisam imao cilj da ga nokautiram jer me moj ugao (tim, prim. aut) forsirao da to ne radim. Na početku sam pokušavao da ga udarim snažno, ali sam se posle držao plana", rekao je Usik. … Kad sam bokser izjavi ovako nesto, ne treba dalje objasnjenje dokle je boks dogurao. Svaki dalji komentar je suvisan.
    (Gorki, 26. septembar 2021 07:51)

    # Link komentara

  32. Ali u boksu neko pobedio odlukom sudija. Pa to je toliko pogresno da ne znam kako uopste i postoji to pravilo. Ovo je postalo slicnije šahu nego boksu. Sramota
    (Petar, 26. septembar 2021 07:47)

    # Link komentara

  33. Ajde konačno i na stadionu Totenhema neko nešto da osvoji
    (Nemam pojma, 26. septembar 2021 07:46)

    # Link komentara

  34. Haha. Ljudi ima revanš, polako, gde ste se zaleteli toliko. Spremiće Joshua plan za sledeću, previše brzo otpisujete šampiona.
    (hunter, 26. septembar 2021 07:16)

    # Link komentara

  35. Samo uporediti jednog recimo Tomija Morisona sa ovim danasnjim bokserima.Niti 10%.
    (Igor, 26. septembar 2021 06:45)

    # Link komentara

  36. Rus.
    (ja, 26. septembar 2021 06:43)

    # Link komentara

  37. Usik utisao Engleze u sred Londona!
    (alexandar, 26. septembar 2021 06:37)

    # Link komentara

  38. Slava Ukraini.
    (zg-U-srcu, 26. septembar 2021 05:57)

    # Link komentara

  39. Sramota za boks, obojica. Dno dna profi boksa. Al sta da se radi, boljih nema. Fjuri je najbolji ali sem gabarita, visine tezine I raspona ruku takodje nema pojma. Lenoks bi ih nokautirao sve u prve tri runde. Sramota boksa kao I NBA kosarke I fudbala. Samo lova I nista drugo.
    (Qwerty, 26. septembar 2021 03:39)

    # Link komentara

  40. Neko je spomenuo da AJ ima los IQ ne on ima dobar IQ njegov problem je njegov Trener,trebao je da dodje laksi,protiv ovako dinamickog boksera kakav je Usuk snazni udarci retko kad upale,samo je kruzio Oko AJ i pleo paukovu mrezu zasluzena pobeda,uvek sam smatrao AJ solidnim bokserom sa slabijom bradom,ali ovaj njegov trener je glup...cestitke Usuku sjajan borac,nikome nece biti lako protiv njega,jako je tesko da cruser weight uzme pojas u teskoj i cruser,samo su Roj Jons i Holifild to uspeli...zasluzena pobeda.
    (zvoki, 26. septembar 2021 02:09)

    # Link komentara

  41. Usyk kako školovan bokser.Nisam očekivao onakvu izdržljivost i tempo Usyka. Ali Ukrajinskoj školi boksa skidam kapu ,kakve su samo šampione izrodili . Mislim da je kralj džungle Fjuri.Bice u teškoj još zanimljivih borbi.
    (Treta, 26. septembar 2021 02:06)

    # Link komentara

  42. Svaka cast , nego zasto Fjuri ne sme da protiv DZosue
    (Igor, 26. septembar 2021 01:49)

    # Link komentara

  43. Pratim boks još od vremena Spinksa. Prava je šteta što se Aca dade u politiku. Da nije sad i Tajson, Holifild, Lenoks Luis i Braća Kličko bili poznati samo kao izazivači neporaženog šampiona. A njegov skor bi bio kao zbir Roki Marćana i Mejvejdera pa još malo veći.
    (Ala pržim prženice, 26. septembar 2021 01:35)

    # Link komentara

  44. Jeste ukrainac pobedio laganica, ali je mec kao mec bio odlican, a za to treba dvoje. Mec je imao dobar vajb i podsecao je na dobra stara vremena.
    (Parlov kraj njive, 26. septembar 2021 01:25)

    # Link komentara

  45. bravo
    (ubitacni, 26. septembar 2021 01:15)

    # Link komentara

  46. Koliko se samo odvaja talenat Ukrajinca u odnosu na AJ koji je stigao do Trona napornim radom i ljubavlju prema boxu.
    (Vanzem, 26. septembar 2021 01:04)

    # Link komentara

  47. Za divno čudo - dobra borba!
    (Višekruna, 26. septembar 2021 01:03)

    # Link komentara

  48. Meč decenije za titulu prvaka mozda.
    (Korki, 26. septembar 2021 01:02)

    # Link komentara

  49. Kako god,ali danasnji boks ne moze ni da pridje onom od pre 20-30 god!
    (Ivan V., 26. septembar 2021 01:02)

    # Link komentara

  50. Kad je dobio Klicka ponadah se da ce Dzosua dugo biti sampion kad ono corak.
    Izgleda ta ni sampioni nisu ono sto novinari pisu a i mi cesto uobrazavamo.
    I u boksu se mijenjaju ko u zenskom tenisu (ne racunajuci Serenu).
    (Sabo, 26. septembar 2021 01:01)

    # Link komentara

  51. Steta sa Fury-a. Daleko najbolji bokser
    (kad porastem bicu ppv, 26. septembar 2021 01:01)

    # Link komentara

  52. Kakvu je lekciju joshua dobio, falila mu je samo skolska klupu u kutu. Marketing sampion
    (beli real, 26. septembar 2021 00:59)

    # Link komentara

  53. Usyyykkkkk!
    (Dan from.melb, 26. septembar 2021 00:59)

    # Link komentara

  54. Tehnicki savrsena borba Usika, da je bilo jos 20 sekundi poslednje runde vjerovatno bi nokautirao Dzosuu. Nadam se da ce i u revansu ponoviti isto poslati u zaborav jednog od najprecjenjenijih boksera u istoriji. Nacin na koji je izveden Dzosuin dolazak u ring,svi oni vatrometi,svjetla i ostali efekti,kao i njegovo nadobudno smjeskanje je presmjesno,ali se takva slika njega stvorila kao nekog fenomenalnog boksera.Jedina njegova prednost u odnosu na Usika je njegova visina i tezina koja mu moze pomoci na nacin da ima snazniji udarac i potencijalno tako dodje do nokauta u revansu,ali Usik ima cvrstu bradu za razliku od Dzosuine staklene. Ne kazem da je Dzosua los borac ali je tehnicki dosta iza Usika i Fjurija ,a i nema IQ koji ova dvojica posjeduju. Izmedju Usika i Fjurija prednost bi dao Fjuriju prvenstveno zbog njegove velicine jer su tehnicki priblizni,fizicki veoma dobro pripremljeni i obojica imaju cvrste brade.Inace komentarisanje Roja Dzonsa Dzuniora je bilo uzasno. Citavu borbu je bio naklonjen Dzosui i velicao njegove dobre momente,dok je pri Usikovim jednostavno cutao,a posle borbe nije progovorio rijeci znajuci da je Dzosua izgubio. Stvarno sramno komentarisanje od strane jedne legende boksa.
    (Sveznalica, 26. septembar 2021 00:59)

    # Link komentara

  55. Zasluzena pobeda Usika! Entoni je nekako suvise defanzivan, kao da se plasi da ne primi neki jak udarac, a primio ih je nekoliko! Gledao sam ga i protiv Ruiza oba puta, od tada i ide njegov pad! Nije to isti borac pre i posle Ruiza, tj. onaj borac kao sto je bio protiv Klicka, Povetkina i sl. Sa druge strane, Usik perfektan! Znao je da mu ne treba nokaut da bi ga pobedio i tako je i boksovao. Jedno 2-3 puta je dobro uzdrmao Dzosuu, pogotovo u 12. rundi! Sve u svemu, sasvim solidan boks mec!
    (Mixa, 26. septembar 2021 00:59)

    # Link komentara

  56. Bravo majstore. Kakva poslastica za fanove boksa, ovo je bilo prelepo. Konačno se boks vratio na velika vrata, fantastični mečevi, sve savršeno, visok nivo.
    (Parno3, 26. septembar 2021 00:58)

    # Link komentara

  57. Održao mu čas boksa!

    Onaj patalj Edi Hern se posle pravda kako je bio povređen od 9 runde.

    Ma odučio ga čovek samo tako, pred 70 hiljada hbenih Englez.

    Čulo se zvono na 8 sekundi pred kraj 12 runde. Oduzeše hbeni britanci nokaut Usiku.

    Mislio sam da će da ga pokradu.
    (Kako mi je čovek ulepšao veče, 26. septembar 2021 00:54)

    # Link komentara

  58. Bravo dečko.
    (Misa, 26. septembar 2021 00:52)

    # Link komentara

  59. који БРАТ не могу да верујем!!!!! бравооооо
    (Ниџо, 26. septembar 2021 00:44)

    # Link komentara

  60. Strasan mec, tvrdio sam da ce ga Usik pobjediti. Joshua ima staklrnu bradu i previse je spor. Brdo misica koje nije nizasta. Pogurao ga Klicko cak i tad ga je sam mogao pobjediti. Boks nema kralja, jer kralj je Gipsy King. Fury je nepobjediv zapamtite.
    (SrbizCg, 26. septembar 2021 00:43)

    # Link komentara

  61. Ovo je iznenadjenje samo za ljude koji ne prate boks
    (vaksi, 26. septembar 2021 00:42)

    # Link komentara