1. Samozvana demokratska društva su u pogledu poštovanja ljudskih prava, slobode govora i prava izbora daleko iza zemalja koje su nazivali zemljama trećeg sveta.
    (Bex, 25. septembar 2021 11:14)

    # Link komentara

  2. Vakcina je civilizacijska tekovina… ali je covecanstvo prekinulo svaku vezu sa civilizacijskim normama i prestalo je po mnogim merilima da bude civilizacija.
    Stoga vakcinu koju je kreiralo ovo i ovakvo covecanstvo treba sagledati i analizirati na mnogo nivoa, pre nego se donese validan zakljucak o njoj. A ne gadjati se nekim frazama i floskulama i misliti da si pametan samo zato jer si naucio da bez sricanja i zamuckivanja izgovoris neku “komplikovanu” rec koje do sada nije bilo u tvom vokabularu.
    Takodje, prestanite da ljude koji ne zele da se vakcinisu, cute i gledaju svoja posla, pritom postuju propise, nose maske, drze distancu, ne idu niti organizuju masovna okupljanja, dakle prestanite te ljude da nazivate antivakserima samo zato, jer opet, ta rec spada u onu kategoriju “komplikovanih” za izgovaranje i skroz je nova u vasoj svakodnevnoj komunikaciji, a vi ste je ipak naucili.
    Ali evo, ja cu da vam postavim prosto pitanje- zasto drzavi cije su granice za njeme gradjanje vise ili manje zatvorene, iz koje se retko izlazi van, dakle zasto toj drzavi i njenom tebi mrskom vladaru, nudis 10 milijardi dolara i besplatne vakcine da sprovede masovnu vakcinaciju na svom stanovnistvu?
    U pitanju je Belorusija.
    Ako ovo nije tacno.
    Ok.
    A zasto se u Srbiji daje 30€ svakome ko primi vakcinu?
    Zar za nesto sto je za nas dobro, treba da nam se nudi mito kako bismo to prihvatili? Mislim, imam poteskoce to da razumem. To i cetvrtu, petu… i tako u nedogled, dozu.
    (Puh, 24. septembar 2021 22:01)

    # Link komentara

  3. kad umesto televizora nosis svoju glavu, shvatis da ti je zivot preci od novca. Procice ovo ludilo, i II sv rat je bio pa prosao i tada su odgovarili neki ljudi i sada ce......dace Bog.
    (vasa ladacki, 24. septembar 2021 11:57)

    # Link komentara

  4. Htedoh da napisem nesto, al vidim da je besmisleno. Kad se u coveku sukobi uverenje i razum - razum nema sanse. Tako da ... Svako moze da veruje u sta hoce pa tako i ovaj. A da je ljudima lako napuniti glavu svakakvim glupostima, udarajuci na emocije, je apsolutno moguce.
    (nba, 23. septembar 2021 23:26)

    # Link komentara

  5. Bravo buraz
    (Vaše ime, 23. septembar 2021 18:34)

    # Link komentara

  6. Svaka čast Andrey
    (Milisav Vokri, 23. septembar 2021 14:58)

    # Link komentara

  7. Ne znam kako će NBA rešiti taj problem, ali pretpostavljam da će oni koji ostanu nevakcinisani morati da se testiraju jako često, štagod to značilo.

    Inače, ovaj Vigins se baš rasipa novcem. Platiće "nevakcinu" $28 miliona.
    (Locutus, 23. septembar 2021 14:26)

    # Link komentara

  8. Kod mene u firmi u NY ko nije vakcinisan do kraja septembra dobija otkaz.
    (Kefalo, 23. septembar 2021 12:45)

    # Link komentara

  9. NBA nije nalozila igracima da moraju da se vakcinisu. Tu obavezu imaju samo sudije. Inace to i nije neki tezak izbor, sta ce ti pare kad odes u vecna lovista.
    (bskfan, 23. septembar 2021 11:59)

    # Link komentara

  10. Auuuuu auuuuu kakva desavanja u svetu ovo ne valja
    (Slobodan, 23. septembar 2021 11:56)

    # Link komentara

  11. Notorna glupost, zivi bili, pa videli koliko brzo ce NBA da povuce ovakve izuzetke, inace ce ih biti po nekoliko u svakom timu. Time ce ovi igraci prosto sebe diskriminisati, a ceo tim i rukovodstvo ce od toga patiti i gubiti novac.
    (Bojsa, 23. septembar 2021 11:52)

    # Link komentara