1. Meni su smešne ove reprezentacije što dovode strance. I još im je to ubedljivo najbolji igrač!
    (Maki, 15. septembar 2021 11:06)

    # Link komentara

  2. (OSS, 14. septembar 2021 22:47) 

    Slazem se u potpunosti. Samo mislim da sto se Italije i Nemacke tice da ni jedna ni druga reprezentacija nemaju mnogo sta da traze protiv nas. Italija je mlada i neiskusna, Nemci stari i duznici su nam od 2017. to nikad ne sme da im se zaboravi, a i stari su. Doduse znaju da odigraju evropska prvenstva i uvek nekako cuvaju formu za EP. Moje misljenje je da i jedna i druga ekipa mogu po set da nam uzmu, ali ne vise od toga jer i mi sa druge strane mreze dizemo formu za ono nakvaznije, a to je finale. Najiskrenije se nadam da ce to da bude sa Poljskom. Mnogo su, tako da kazem, ogavna reprezentacija. Em su doveli najboljeg odbojkasa na svetu, kubanca, koji im je da se ne lazemo zasluzan za 30 posto poena, a pritom gresi vrlo retko. Dakle kao neki klub, a ne reprezentacija, em imaju najogavnijeg trenera na klupi. Nikad nisu znali da igraju kuci pa se nadam da ce to da im se desi ponovo u finalu. Nek se ponovi Francuska!
    (Mester, 15. septembar 2021 08:35)

    # Link komentara

  3. Svi pricali kako se nama otvorio zreb, a niko ne obraca paznju na Poljsku. U osmini autsajder Finska, u cetvrtini podmladjena i oslabljena na ovom EP Rusija, a u polufinalu pobednik Ceska/Slovenija. Lagano do finala. U poredjenju sa nama, Turska je teza od Finske, Holandije jeste nesto laksa cak i od oslabljene Rusije, ali polufinale Italija/Nemacka, pogotovo ako to bude Italija je svakako mnogo teze od Ceska/Slovenija. Ceska jeste sokirala Francusku ali je grupu prosla kao cetvrta uz poraze od Belorusije i Bugarske. Slovenija jeste aktuelni viceprvak Evrope ali sigurno nije laksa od Italije a ni Nemacke. Dakle, bice zaista cudo ako Poljska ne udje u finale a igrace ga kuci pred prepunom dvoranom. Ogroman zicer za njih da uzmu evro titulu, prvu posle 2009.godine. No, ako bi im mi bili protivnici, s obzirom da smo igrali u grupi i izgubili tesno, mislim da bi bilo pakleno finale, ali da sacekamo.
    (OSS, 14. septembar 2021 22:47)

    Italiji ne igra pola tima koji su bili na OI, među kojima su od poznatijih imena to Huantorena, Zajcev, Vetori, Piano i Kolaći. Čak i taj tim Italije je izgubio u četvrtfinalu OI od Argentine, dok Slovenija igra u identičnom sastavu sa kojim su bili četvrti u Ligi nacija ove godine. Slovence ne treba potcenjivati uopšte u odbojci, bili su vicešampioni Evrope dvaput na poslednja 3 EP.
    (Tragikomedija, 15. septembar 2021 02:56)

    # Link komentara

  4. Po svemu viđenom do sad ovo osvajaju Česi.
    (zbunjen, 15. septembar 2021 00:50)

    # Link komentara

  5. Vilfredo León - CUBANO!!!
    (Zoran, 15. septembar 2021 00:37)

    # Link komentara

  6. Ako prođemo talijane, dobijamo ih u finalu. Mnogo su se napalili
    (Liam Galager, 14. septembar 2021 23:27)

    # Link komentara

  7. Svi pricali kako se nama otvorio zreb, a niko ne obraca paznju na Poljsku. U osmini autsajder Finska, u cetvrtini podmladjena i oslabljena na ovom EP Rusija, a u polufinalu pobednik Ceska/Slovenija. Lagano do finala. U poredjenju sa nama, Turska je teza od Finske, Holandije jeste nesto laksa cak i od oslabljene Rusije, ali polufinale Italija/Nemacka, pogotovo ako to bude Italija je svakako mnogo teze od Ceska/Slovenija. Ceska jeste sokirala Francusku ali je grupu prosla kao cetvrta uz poraze od Belorusije i Bugarske. Slovenija jeste aktuelni viceprvak Evrope ali sigurno nije laksa od Italije a ni Nemacke. Dakle, bice zaista cudo ako Poljska ne udje u finale a igrace ga kuci pred prepunom dvoranom. Ogroman zicer za njih da uzmu evro titulu, prvu posle 2009.godine. No, ako bi im mi bili protivnici, s obzirom da smo igrali u grupi i izgubili tesno, mislim da bi bilo pakleno finale, ali da sacekamo.
    (OSS, 14. septembar 2021 22:47)

    # Link komentara