1. Ostaje žal što prsten nije uzeo nikad pa.. Sa Filadelfijom bio bliži nego sa ostalim timovima kad je vodio čuveni trener Leri Broun.

    Inače NHL i NBA ti sportovi su gotovo idetični i može se reći popularni kod njih uz Ragbi. Dupke pune sa ljudima jedina razlika što je ograđena staklom na Hokejaškim utakmicama u košarci ne.
    (Mare, 25. avgust 2021 10:25)

    # Link komentara

  2. Nije mu se dalo da trenira. Mada kada se pogleda, dobro je i uspeo iz kakve rupe je dosao. Te crnacke cetvrti te uvlace kao crna rupa. Bar je nesto uradio za razliku od Milicica koji je potpuno protracio svoj talenat zbog lude glave.


    Naravno, rasturio je vecinu para, ali njemu ce da kaplje dozivotno od poneke reklame, nece da se znoji na suncu.
    (Pedja, 25. avgust 2021 00:34)

    # Link komentara

  3. Iversona hvale samo oni kojima je cirkus bitniji od samog sporta. Tipa radije bi da vide igraca da sutira 1/10, a da taj jedan pogodak bude neki atraktivni potez ili zakucavanje, nego da sutira 10/10 gde ce svih 10 pogodaka biti "obicni dosadni kosevi". Uvek sam mislio da takvih ima samo u Americi, ali vidim da ih ima ih i po Evropi takodje ... ;)
    (The Unforgiven, 24. avgust 2021 18:25)

    # Link komentara

  4. dodju 2 neznalice da komentarisu i jedan napise za ajversona mrtav ladan najorecenjeniji igrax a drugi pomisli da je pametan pa napise jelmsi gledao westbruka ... vama 2 lajka za kosarku ne znam ko dozvoljava da komentarisete jer kao.i vecina vama se svodi sve na statistiku u svakom sportu tako i u kosarci kao procenat suta a to sta westbruk radi na svim ostalim poljima sto.naravno za povrsne poznavaoce nije bas dokucivo i ajverson sto je sa najgorrih 4 igraca za malo uzeo.titulu a da ne pricam uticaj na kosarku kakav je imao nije uopste vredno pricanja ,ali deca danasanja nemaju sirinu znanja ni u cemu u zivotu zato i ispiru mozak sa statistikama celom svetu nwkw rekorde glupave namecu unsvim sportovima a sport danas veze sa zivotom nema jer je i namesten tako da se igra za statistiku.
    (..., 24. avgust 2021 16:43)
    ---…--

    Sa takvim pravopisom pocinjes recenicu o "neznalicama" ... ;)

    Nego, kazi nam kad je to Iverson "za malo uzeo titulu"? To bese one godine kada su ih sudije bas pogurale da pobede finale istoka protiv Milwaukee Bucksa jer jer Amerika morala da vidi finale Iverson vs Kobe? Cuvena 5. utakmica u kojoj je Iverson sutirao fantasticnih 5-27 (to se samo njemu moze desiti), ali se sudije potrudile da ga poguraju? To je druga najveca kradja u istoriji NBA - jedina veca kradja ikada vidjena je 6. utakmica izmedju Kingsa i Lakersa.
    (The Unforgiven, 24. avgust 2021 18:08)

    # Link komentara

  5. Da se bavio tenisom imao bi 24 GS titule.
    (Straight Outta München, 24. avgust 2021 17:32)

    # Link komentara

  6. dodju 2 neznalice da komentarisu i jedan napise za ajversona mrtav ladan najorecenjeniji igrax a drugi pomisli da je pametan pa napise jelmsi gledao westbruka ... vama 2 lajka za kosarku ne znam ko dozvoljava da komentarisete jer kao.i vecina vama se svodi sve na statistiku u svakom sportu tako i u kosarci kao procenat suta a to sta westbruk radi na svim ostalim poljima sto.naravno za povrsne poznavaoce nije bas dokucivo i ajverson sto je sa najgorrih 4 igraca za malo uzeo.titulu a da ne pricam uticaj na kosarku kakav je imao nije uopste vredno pricanja ,ali deca danasanja nemaju sirinu znanja ni u cemu u zivotu zato i ispiru mozak sa statistikama celom svetu nwkw rekorde glupave namecu unsvim sportovima a sport danas veze sa zivotom nema jer je i namesten tako da se igra za statistiku.
    (..., 24. avgust 2021 16:43)

    # Link komentara

  7. Pa s obzirom koliko je imao los procenat suta u NBA - tesko da bi bio gori. Najprecenjeniji igrac u NBA u zadnjih 30-ak godina, samo NBA moze da smatra zvezdom nekoga ko sutira ispod 40%.
    (The Unforgiven, 24. avgust 2021 15:30)


    Ne pratis igre Rasela Vestbruka?
    (Inception, 24. avgust 2021 16:21)

    # Link komentara

  8. Pa s obzirom koliko je imao los procenat suta u NBA - tesko da bi bio gori. Najprecenjeniji igrac u NBA u zadnjih 30-ak godina, samo NBA moze da smatra zvezdom nekoga ko sutira ispod 40%.
    (The Unforgiven, 24. avgust 2021 15:30)

    # Link komentara

  9. odličan igrač ali veoma glup nadimak, kao i većine američkih igrača
    (srecko, 24. avgust 2021 14:26)

    # Link komentara

  10. Iskreno brate, dobro da si ostao u NBA jer da nisi ne znam koliko bi dece na Balkanu vežbalo tvoj "touchdown" a ovako se ama baš svaki makar i kratko ložio na tvoj crossover a i onaj tvoj crni šorc je bio legendaran, uz bok sa Supersonicsima i Orlandom iz Penny i Shaq ere najlepši šorc u NBA ikad.
    (Zuti, 24. avgust 2021 14:13)

    # Link komentara

  11. Strahovit talenat,nema sta!Steta sto uglavnom svi crnci ne dosegnu krajnju granicu talenta!
    (Lucky, 24. avgust 2021 13:58)

    # Link komentara