1. Je l' moguće da neko stavlja Jokića i Luku ispred Janisa, čovek ima prsten + FMVP a i regularna sezona mu je bila na MVP nivou. Ono što on igra u odbrani ova dvojica mogu samo da sanjaju ili vide na igrici. Još se gomila Jokićevih fanatika koji se povampire samo za ove prilike trudi da prikaže ispadanje u 2. kolu kao > od osvajanja titule. Naravno, njegovi saigrači su krivi za sve, dok je Janisu Bobi Portis doneo titulu verovatno. Greak freek ima nepunih 27 godina i bolji CV nego što su u tim godinama imali i MJ i Lebron koji spadaju među najveće, ali nije bolji od Luke Dončića i Nikole Jokića. To može samo ovde kod nas.
    (Aleks, 28. jul 2021 22:16)

    # Link komentara

  2. Porediti Dončića i Jokića u kontekstu reprezentacije Srbije je smiješno. Šta ima Luka sa Srbijom?
    (Mariborcan1970, 27. jul 2021 10:13)

    Pa, više ima Luka nego Nikola.
    (realno, 27. jul 2021 21:07)

    # Link komentara

  3. @Јешуа
    Adetokumbo je iz Afrike

    Ako cemo tako, sva trojica su onda poreklom iz Afrike, od prapretka Lusi.
    (Uros, 27. jul 2021 20:56)

    # Link komentara

  4. Ovo su tri tipicna basketasa: krakati, guzonja i tackaros.Prave korake i sutiraju neke dzidza-midze sa jedne noge. Fali jos onaj sto stoji na devet metara i sutira trojke. Ne razumem ovu kosarku nimalo!
    (Stari basketas, 27. jul 2021 18:49)

    # Link komentara

  5. Ako se gleda po reprezentativnom uspehu, Luka, bez premca. Ako se gleda uspeh u klupskoj NBA košarci, Janis, bez sumnje. Ako se gleda lični uspeh(MVP) u NBA, onda je Jokic. Ako se gledaju fizikalije, Janis. Ako se gleda sportska inteligencija, Jokic. Ako se gleda sportska drskost, Luka.
    (analiza, 27. jul 2021 18:07)

    # Link komentara

  6. Adetokumbo je iz Afrike
    (Јешуа, 27. jul 2021 13:32)

    # Link komentara

  7. Trenutno je jasno ko je najbolji, a to je onaj koji je ubacio 50 u odlucujucoj utakmici final. Jasno je i da kod nas bude treci na ovom glasanju. Nadam se da ce se pozicije menjati u buducnosti. Doncic je spreman, a Jokic je blizu da prelomi u glavi i promeni tim ili bude jos malo bolji kad su veliki mecevi u pitanju.
    (Lemi, 27. jul 2021 10:51)

    # Link komentara

  8. Dragan Borca...protiv koga igra Joker ili Luka ...trener Argentine kaze ..cuvali ga svi osim mene ...i nista ...LAC si su ga sanjali 14 dana i noci ..cuvali ga bas svi ...sabroji u svakom timu broj centara i broj svih ostalih igraca ...koliko vremena ima u rukama loptu Luka ..i koliko Joker ...sabroji ..pogledaj u statistiku ESPN ....Prati narednu sezonu ka ce sve da bude kristalno jasno
    (Luka, 27. jul 2021 10:24)

    # Link komentara

  9. @Lale gator

    Pa jesi li ti uopšte gledao ijednu utakmicu Dallasa i Clippersa? Pogledaj Lukin prosjek protiv LAC, i još uporedi rostere Dallasa i LAC. Ne znam zašto neki pišu komentare a ne uopšte ne gledaju utakmice u NBA.
    (Mariborcan1970, 27. jul 2021 10:20)

    # Link komentara

  10. @Ne znam o čemu se dešava

    Porediti Dončića i Jokića u kontekstu reprezentacije Srbije je smiješno. Šta ima Luka sa Srbijom? Bio je bukvalno nekoliko puta u životu u Srbiji. Čak je i njegov otac rodjen u Sloveniji. Igranje za Srbiju nikada nije ni bila opcija.
    (Mariborcan1970, 27. jul 2021 10:13)

    # Link komentara

  11. Teško pitanje. Svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke. Mislim da je ipak Giannisa lakše usporiti i limitirati. To su npr. pokazali igrači Miamia prošle godine u PLAY-OFFu kada su stojali bliže jedna drugom u kontrama i polukontrama Milwaukeeja. Giannnis teško dominira kada mu se smanji prostor (zato slabije igra za Grčku po evropskim pravilima i dimenzijama terena), zato ga treba pustiti da čim više šutira. Luka i Joker mogu na puno više načina da naštete protivniku (veoma dobar šut, a ako ne ide šut onda su tu asistenicije i ulazi pod koš). Giannis je zvijer u odbrani, Joker nije baš neki faktor (iako kao solidan skakač takodje doprinosi odbrani), a Luka može da bude natprosječan odbrambeni igrač ako se ga barem malo rastereti u napadu. Takodje, Luka je najmladji i ima još mnogo prostora za napredak (dok su Giannis i Joker već sada na gornjoj granici svoji mogućnosti). Mislim da je Luka, ipak, jedini koji bukvalno sam može da dobije utakmicu protiv svakog protivnika.
    (Mariborcan1970, 27. jul 2021 10:08)

    # Link komentara

  12. Glas za Janisa
    (Obrad, 27. jul 2021 08:16)

    # Link komentara

  13. Jokic sa denverom nikad nista nece osvojiti jer su krš i on je taj koji odrzava plate gomili neznalicama na parketu i na klupi i u upravi a od reprezentacije se oprostio ( ko misli da ce igrati evropsko posle odustajanja of olimpijskih igara taj se grdno vara, i da hoce to mu nece biti dozvoljeno ), luka vec ima zlato sa reprezentacijom a izgleda da se nece zaustaviti na time ....na kraju se broje titule a jokic neće imati ništa kada se sve završi. Bog mu dao talenat kakav retko ko dobija a on je rešio da profitira novčano a da se ne cima takmičarski, u redu je, šteta ali njegova odluka
    (marko, 27. jul 2021 03:26)

    # Link komentara

  14. Dobri su svi, top, krem.
    Ali sa kakvom lakocom Doncic igra nije vidjeno od Medzika. Janis samo fizikalija, Jokic je ipak kosarkaski bog.
    (Miroslav, 27. jul 2021 03:08)

    # Link komentara

  15. Zamjera se Jokicu koji je odbio igrati za reprezentaciju , iz svojih razloga , a glasa se za Doncica koji je takodje odbio Srbiju i odlucio se za Sloveniju , takodje iz svojih razloga!

    Znaci kratko pamcenje , kratka pamet ili klasicno licemjerje...
    (Ne znam o čemu se dešava, 27. jul 2021 01:55)

    # Link komentara

  16. @my way
    A kako je recimo Djokovic bozanstvo,patriota,a njemu bukvalno cela karijera stala u pojedinacne uspehe,ako pukne i u Tokiu,reprezentativno ce ostati cak iza Cilica,o ostalima da ne govorim.Takodje Sonja koju pominjes kao primer za Jokica punih 6 godina uzastopce nije igrala u reprezentaciji i to pod sugestijom njenog oca koji je u losim odnosima sa ljudima iz srpske kosarke.Jokic ima tek 26,moze on puno da pruzi i u drzavnom timu,koliko vec dogodine ako budemo pametni,ovde se on gleda kao da je zauvek odjavio reprezentaciju a upravo pomenuta Sonja se u njegovim godinama vratila u drzavni tim i pocela sa uspesima,srecom zensku kosarku malo ko prati inace bi odavno bila proglasena veleizdajnikom
    (jovica, 26. jul 2021 23:17)

    Соња је замало прекинула каријеру као врло млада због повреда, увек јој је каријера висила у ваздуху и зато није играла за репрезентацију. Ђоковић као тенисер који се бави појединачним спортом Србију, а не неки клуб представља увек и на сваком мечу. Толико о томе да репрезентативно може остати иза било кога. Можеш ти да газиш и по Соњи и по Нолету да би бранио Јокића, али чињенице да промениш не можеш. Уосталом [link]
    (my way, 27. jul 2021 00:36)

    # Link komentara

  17. Luku poštujem jer vidim koliko se bori za svoju reprzentaciju iako je i on umoran od klupske sezone a ne zbog toga što mu je deda ili pradeda bio Srbin.
    (Zoranovic, 26. jul 2021 21:02)

    Pa nece biti d aje ISTO umoran. Kraj prethodne sezone je u mehuru igrao samo jednu seriju od 6 meceva, dok je Jokic igrao 3 serije, od toga je u 2 stizao zaostatak 1:3. Onda je u regularnom delu sezone igrao manjw utakmica od Jokica, pa je i u plejofu igrao jednu seriju manje. Tp je preko 20 utakmica razlike u manje od godinu dana, i to ne nekih laganih utakmica. Da ne pominjem da je zbog razlicitih pozicija Jokic imao mnogo vise kontakt igre sa najsnaznijim igracima lige, a kako je to bilo mozes da vidis na slikama, obrati paznju na Jokiceve nadlaktice. Izgledaju kao da je bio na MMA borbi, a ne kosarkaskoj utakmici.
    (Milan, 27. jul 2021 00:31)

    # Link komentara

  18. @jovica
    Glasao sam za Dončića iako mislim da nije mnogo bolji od Jokica, ali kad vidim da je on mogao da igra za SLO, pa onda onaj Amer iz Finiksa koji je bukvalno iz finala došao na OI, onda Nole, par nedelja posle Wimbledona, a da ne spominjem Micića koji je pre par godina igrao iako mu je majka umrla za vreme turnira, onda Jokara izvini ma kako da igraš za Denver 0 si od igrača…u početku sam i imao kao neka opravdanja za njega, te žena treba da mu se porodi, pa još koje kakvi razlozi, ali mislim ipak opravdanja za to što nije igrao nema…i da 26 godina nije tek, sledece OI su za 3 godine znači 29, izgubio sam račun, pa ne znam kad je SP, EP ali nema on još mnogo vremena za reprezentaciju…ako mu je sa 26 bilo teško, šta će biti sa 29? Mislim da ga treba precrtati,pa ako se seti da pita da igra za reprezentaciju staviti ga na širi spisak….
    (novikorisnik, 27. jul 2021 00:22)

    # Link komentara

  19. Da je anketa bila prije mjesec i vise, Jokic bi bio ubjedljivo prvi. To govori vise o nama nego o njemu.
    (kaokakao, 26. jul 2021 18:48)

    Ne, to upravo jedino o njemu govori.
    (Draško, 27. jul 2021 00:10)

    # Link komentara

  20. @kongo
    24.4 9.8 5.7 prosle godine,29.8 11.6 5.0 ove godine tebi prosek?Beskoristan igrac zbog odbrane?Pa sa takvim napadackim arsenalom jos i da je vrhunski odbranbeni bio bi tik do Dzordana licno.Marej najbolji igrac Denvera,ona 2-3 puta poludeo pa dao brdo koseva,gde je ostarak sezone?Ajde jos da konstatujes da se u Evropi ne bi ni video i da je sve posledica toga da mu Misko nabija statistiku,pa da bude kompletno
    (kojot, 26. jul 2021 23:47)

    # Link komentara

  21. Dončić i Janis za klasu ispred Jokića
    (mirko, 26. jul 2021 23:43)

    # Link komentara

  22. Jokic je odigrao jednu od najboljih sezona u istoriji kosarke i smesno je uopste i porediti. I to cak nisam ni navijac Denvera niti sam neki ljubitelj Jokica.
    (Dusan, 26. jul 2021 20:04)

    I ispao u drugom krugu. Popio metlu od Phoenixa.
    Sezona u NBA je kecerskog sadrzaja, kao kada je R.Westbrook jurio TD na svakoj utakmici, a protivnicki igraci kao i saigraci se sklanjali da bi uhvatio par skokova. E u takvoj medijskoj igrici Jokic isto juri statistiku, dok je u playoffu bio prosecan. U proslim playoffu najbolji igrac Denvera bio je Marej, a statisticki gledano rame je uz rame sa Jokicem.
    Znaci nas Joka nije mozda cak ni najbolji igrac Denvera ali je zato najbolji na svetu, najbolji u Evropi.
    Nisam neki ljubitelj Janisove, niti Donciceve igre, ali Jokica ne mogu da smislim kao kosarkasa. To je takva rupa u odbrani, jednostavno beskoristan igrac.
    Ali sta mediji mogu da naprave to je van svake pameti.
    Od Janisa su napravili najboljeg igraca u NBA, a covek ne moze da ubaci 10p na SP ili EP. Ali kada imas 15sb po utakmici, kada ti ne sviraju sto koraka i svi moraju da ti se sklanjaju u NBA show, lako je igrati.
    Tako i nas Joka, cim je malo tvrdja odbrana tesko moze da prebaci 15p, a u odbrani tesko limitiran.
    (kongo, 26. jul 2021 23:21)

    # Link komentara

  23. @my way
    A kako je recimo Djokovic bozanstvo,patriota,a njemu bukvalno cela karijera stala u pojedinacne uspehe,ako pukne i u Tokiu,reprezentativno ce ostati cak iza Cilica,o ostalima da ne govorim.Takodje Sonja koju pominjes kao primer za Jokica punih 6 godina uzastopce nije igrala u reprezentaciji i to pod sugestijom njenog oca koji je u losim odnosima sa ljudima iz srpske kosarke.Jokic ima tek 26,moze on puno da pruzi i u drzavnom timu,koliko vec dogodine ako budemo pametni,ovde se on gleda kao da je zauvek odjavio reprezentaciju a upravo pomenuta Sonja se u njegovim godinama vratila u drzavni tim i pocela sa uspesima,srecom zensku kosarku malo ko prati inace bi odavno bila proglasena veleizdajnikom
    (jovica, 26. jul 2021 23:17)

    # Link komentara

  24. Jokića i Luka bez sumnje ikakve.
    (NBA logo, 26. jul 2021 23:14)

    # Link komentara

  25. Hahahaha ma da, Doncic je sad bolji od Jokica samo zato sto igra za Sloveniju. Kada je Jokic bio dominirao citave sezone, stalno ste omalovazavali Doncica, te nabijac statistike, te gubi lopte, smijesan igrac za Jokica, bla bla bla.. Licemjerstvo najveceg nivoa, nema dalje, dno dna.
    (Stefan, 26. jul 2021 23:09)

    # Link komentara

  26. Kakav bre Dončić. Držao ga Kavaj u džepu. Što nisu prošli LAC? Janis bez sumnje. Verovatno je bolji i od Novickog koga više volim.
    (Lale gator, 26. jul 2021 23:09)

    # Link komentara

  27. @antiDebil
    A lepo je trebao da te 2015-te umesto da pripremi svoje telo za NBA da guli 2 meseca Kopaonika i da na kraju i ne ode na to Evropsko i ostane dozivotna zamena Nurkicu.Ili da 2017-te na onom krnjem Evropskom da maltene jedini od zvezda zaigra uz Porginzisa,poput njega pokida ligamente,propadne mu zivotni ugovor i danas bude nivo Kuzmica.A ono sto je on prosao te 2017-te takvog toplog zeca ne znam da je prosao ijedan sportista igde od svojih zemljaka,i tebi je to malo,vise smo ga trebali pljuvati.U medjuvremenu postao najpoznatije nesto iz Srbije uz Djovaka,donirao milione za bolnice,NBA filozofiju menja iz korena,i opet dozivljava linc zarad cega,potencijalnog igranja na OI sa njih gde bi mogli najdalje do ponovo srebra kojim niko ne bi bio zadovoljan(pa Djordjevica smo smenili zbog toga).Ipak se ti drzi tvojih 8 amera,letonaca,albanaca(kao i tvoja sabraca njihovih drzavnih stranaca),svi velike patriote sto se kunete u Jugoslovensku aba ligu i svoje klubove gde se srpski jezik ne cuje.
    (gile pecinci, 26. jul 2021 22:32)

    # Link komentara

  28. Ако је досад и било дилеме, након ових Олимпијских игара је нема. Јесте Јокић наш, али реално сам је препустио ту титулу Луки Дончићу.
    (my way, 26. jul 2021 18:09)

    To pokazuje koliko se ne razumeš u košarku. Nisu 2 nedelje OI merilo. Drugo, kažeš "nakon". OI još traju, Luka može do kraja da šutira 10-30 i da ispadnu odmah. Polako i ne trči pred rudu posle 1 utakmice.

    Gomila ptofesionalnih novinara, trenera itd koji žive od NBA i praćenja evropske košarke i to im je full time job su rekli svoje o tome ko je MVP skoro pa jednoglasno. Problem je što su zbog neodazivanja Jokića isplivali kompleksi kod većine.

    Sportski pozdrav.
    (Western Devil, 26. jul 2021 18:53)

    Чекај мало када ме већ едукујеш о кошарци, а шта ћемо са квалификацијама за Олимпијске игре кроз које је Лука довео Словенце у Токио? Не може друже до краја Олимпијских игара да се деси ништа што би променило чињеницу да ми сада уопште постављамо питање ко је најбољи Европљанин, а пре олимпијске приче није било дилеме ко ја најбољи кошаркаш света. Све је медијски учињено да MVP награда оде код било кога другог уместо Јокића, али статистика је, као и у Нолетовом случају, била неумољива. Од мајице Joke's on you до тога да причамо да ли је Јокић уопште најбољи Европљанин. Не може пријатељу да се одустане од Олимпијских игара и каријера набије искључиво у Денвер који ево баснословне паре даје играчима да очува тим са којим се читава НБА јавност спрдала и да то прође без последица. Ја сам рекао и кажем опет, навијам за Јокића и навијаћу, али не може мој однос према њему да буде исти као према, Соњи, Ани, Јелени и осталим кошаркашицама које увек и на свакој утакмици током свих 40, а ако треба и више минута дају све што имају за репрезентацију Србије. То је моје право.
    (my way, 26. jul 2021 22:31)

    # Link komentara

  29. A ko je mvp nba lige
    (Milos, 26. jul 2021 20:12)

    Garfild i prijatelji
    (Hromirani Komarac, 26. jul 2021 22:25)

    # Link komentara

  30. Ако је.неко погледао неку утакмицу Даласа од како је Лука отишао у НБА, видели би да има пуно сличности са Харденом, Вестбруком, Јангом и сличним играчима. Остатак екипе чека да им се горе наведени смилују и добаце лопту а врло често је то коска пред истек напада и слично. Од њих, колико год да су феноменални, углавном више штете него користи. Лука зна све( тројка, закуцавање, улаз, скок, асистенција, да изнуди фаул, бацања,...) али је лопта превипе у његовим рукама и када не иде како њему одговара онда бес па није ни чудо што пропушта утакмице због нагомиланих техничких грешака. Бојим се да ће тешко до прстенаЈош мало да одрасте и да се сети.да је. кошарка ипак тимска игра.

    Јанис игра такође феноменално, има највеће срце.од свих у лиги. Имао је и помоћ саиграча Холидеј, Мидлтон ускакали Портис и Лопез када је требало а посебно у статистици невидљивог Такера који је можда био и бољи од Јаниса ако.се.гледа цела сезона. Када је тајмаут Јанис на ногама бодри диже саиграче, више он прича него тренер. Озбиљно добар играч који сигурно неће стати са овим прстеном. Предност у односу на Луку.

    Јокић је најбољи а ево и зашто.
    Довео је групу грађана до финала и.полуфинала запада. Мислим да је у пар утакмица економ играо плеја. Ти момци поред њега играју изнад својих могућности а за све је.то он заслужан. Старистика му је нереална а имао би најмање још 20 ТД да ови рекреативци погоде још који а посебно отворени шут који им Никола припреми. Код судија у односу на Луку и Јаниса изгледа као да је невидљив. Лука има бар 15 бацања сваку утакмицу а Јокић завршава сваку са крвавим рукама. Јокић није активан на друштвеним мрежама па.да.га због тога бирају на олстар пре некога ко је више заслужио.

    Ко је реалан и одгледао стварно утакмице, сложиће се сигурно.
    (Tata, 26. jul 2021 22:25)

    # Link komentara

  31. Luka, i kosarkas i COVEK!
    (Hrundi Bakshi, 26. jul 2021 22:23)

    # Link komentara

  32. @anonymous
    Mirotić?
    (Lav Lazo, 26. jul 2021 22:15)

    # Link komentara

  33. @Gravedigger
    E vidis mi smo potpuno suprotno tome sto pises na Jokica sve svalili na proslom Svetskom zastitivsi Bjelicu,Bobija,Micica,Radulju,tako bi bilo i ovaj put,inace kakvu je Janis imao statistiku na tom Svetskom gde Cesi i cak Poljaci preskocise Grke?
    I nije on imao vece ambicije pa je konacni MVP vec je imao Midltona i Holideja pa uzese titulu timski a Jokic je realni MVP ne zato sto ima lepe oci vec sto je najvise doprineo plansmanu svog tima shodno realnom kvalitetu,a ko je tu bas istinski MVP,pa objektivno Janis nije bio u top 5 igraca regularnog dela,Jokic jeste u top 5 igraca plej ofa,mozda je najrealnije ta korelacija
    Naravno,kapa dole Janisu za finalnu seriju i zadnji mec,uvek je bio paklen igrac ali da se ne lazemo njega i Doncica smo poceli da hvalimo tek u zadnje vreme-samo da omalovazimo Jokica.Dotle smo ih prvi potcenjivali sta god da urade a prosto trenutno je toliki Antijokic mod da bi danas velicali cak i Rasela Vestbruka da je zaigtao na OI koji je kod Srba etalon za NBA hejt.A u sustini konstantna lupetanja vodjena svim samo ne razumom i cinjenicama.
    (aganlija, 26. jul 2021 22:12)

    # Link komentara

  34. ako se gleda nba onda je Janis bez dileme. 2 pura mvp, sampionska titula, mvp finala i najbolji defanzivni igrac. Jokic i Luka ce se jos dosta pomuciti da bi dosli do titule, a nagradu za najboljeg defanzivca lige nikada nece osvojiti. sto se nba lige tice do pocetka sledece sezone Janis je najbolji igrac tamo.
    ako se gleda ko je imao vise uspeha u repreentaciji (koje su evropske) onda je to Luka, a dodatno je imao i najvise uspeha u evropskoj kosarci.
    ako se gleda ko je po nekim individualnim karakteristikama bolji i po kosrkaskom 'znanju' onda moze da bude stvar ukusa i licnog misljenja, a licno opet biran Janisa.
    (bla, 26. jul 2021 21:58)

    # Link komentara

  35. dosadni ste vise sa trofejima- ima Kukoc vise trofeja nego Drazen i Divac skupa- pa je li bolji od njih?
    (rade, 26. jul 2021 21:57)

    # Link komentara

  36. JOKIC NIKOLA!!!! A ne mali glumac Doncic..medijski jak jel mu gaszda lud koliko voli kosarku plus milijarder.
    A pokrije se cela sezona sa sedme pozicije, pa gde je ako je takvo cudo kako ga velicate gde je dve godine u play-off..
    Decko je strasan igrac veliki Slovenac a caleta ne sme da spominje LUKA NE STIDI SE budi ponosan ti si srbin!!! Otac te naucio kosarci ceni to Luka!!! Samo se ne foliraj i ne glumi ono sto jos nisi..
    (Beogradjanka, 26. jul 2021 21:55)

    # Link komentara

  37. @lal
    Prema svecu i tropar.Nek on prvo dobije minimum postovanja bar onoliko koliko dobijaju njegovi pandani po zvezdanom statusu u svojim zemljama. A sta on ovde ima:
    1.Predsednik saveza na celokupnu hajku prosli put umesto da ga zastiti on dosoli ranu recima da on ne zeli da igra za reprezentaciju,a covek na kraju igrao
    2.Selektor takodje nikad u zastitu svog igraca,na prvenstvu ga koristio da krpi rupe,javno ga vredjao i etiketirao
    3.Saigraci takodje umesto jasne podrske i sugestije da se prekine sa hajkom oni isto jos dosoljavaju patriotskim dodvoravanjem javnosti.A taj isti Jokic pokupio sav hejt i kritiku sa proslog Svetskog sa svih tih igraca kojima rec nismo rekli a prodjosmo lose upravo jer sem Jokica i Bogdana niko nije odigrao nista
    4.O novinarima da ne govorim,sigurno ne izbegava srpske medije zbog lepog,a realno cega sam se nacitao(iako sam pobornik da je kritika zdrava i da nema svetih krava),potpuno je u pravu
    5.Jos jednom,lik nema drustvene mreze,privatno je mozda sve zvao,cestitao kako ti to mozes znati
    Prosto ne moze on se isto posmatrati kao i drugi igraci.Jednom smo bili tako "pametni" sa Stojakovicem,a danas upravo radimo jos gore,pravimo nevidjeni pritisak na njega,ako zaigra ne valja,ne igra kao u klubu,ako ne zaigra izdajnik,a pritom nema nijednog saveznika oko sebe sem tog menadzera kakav god da je,jasno zrtva neigranja u jednom od blizanaca,inace bi pola Srbije stalo uz njega,fanovi istih ga najvise i pljuju,kanceri srpskog sporta dozivotni
    (imenjak, 26. jul 2021 21:49)

    # Link komentara

  38. Nemam nikakvu dilemu da bi ih recimo Obradovic ili Djordjevic unistili .
    (Andrea Djani, 26. jul 2021 18:56)

    Videces uskoro kako Obradovic uništava pantercicu.
    (Radijator, 26. jul 2021 21:49)

    # Link komentara

  39. Ja glasao patriotski.
    (sinan miric, 26. jul 2021 21:47)

    # Link komentara

  40. JOKIC bi na sve ovo reka!
    I MI KONJA ZA TRKU IMAMO!
    🤣🤣🤣
    (Montenegrinos, 26. jul 2021 21:40)

    # Link komentara

  41. Aj malo strucnjaci da vidimo to

    Protiv koga je Jokic igrao zadnjih 5 godina?

    Finale Olimpijade, 3 plejofa i svetsko prvenstvo


    Lebron, Durant, Leonard, Dejvis, Lilard, Irving, Kris Pol, Klej Tompson, Batler, Pol Dzordz, Drejmond Grin, Buker, Gober, Micel, Tatum, Mark Gasol, Midlton, Lovri, Oldridz, Kazins, Karmelo Entoni, Rondo, Hauard itd itd

    Jokic je od Rija imao za protivnike u najvaznijim utakmicama finale Oi, nekoliko plejof serija i finale Zapada---…-- > Preko 25, slovima DVADESET i nesto buducih Hol of fejm igraca, a mozda i 30 buducih HOF igraca 🤫

    Duranta u finalu Olimpijade
    Lebrona u finalu Zapada

    U 2 najvaznije utakmice karijere imao je 2 najbolja igraca sveta zadnjih 10 godina 🙄

    Koliko je Luka imao u karijeri za protivnike u najbitnijim utakmicama superstarova i buducih HOF igraca?

    Bircevica, Bogdana i nase Abaligase u finalu ep :)
    I Pola Dzordza u 2 sezone plejofa i nesto rovitog Leonarda?

    O cemu mi pricamo? I zato je Doncic vec najveci svih vremena? Ovi sto to pisu su stvarno mnogo nerealni

    Jokic se zadnjih 5 godina tukao sa bukvalno skoro 30 buducih Hol of fejm igraca u najvaznijim utakmicama

    Cak i Janis je imao manje toliko superstarova protiv sebe nego Jokic

    Lejkersi su trebali 4 buduca HOF igraca, pristrasne sudije i glupog Plamllija da bi nekako izbacili Jokica🤫
    (Dragan Borca, 26. jul 2021 21:11)

    # Link komentara

  42. Luka doncic… glasate za malog foliranta koji ima samo kosarkaske kvalitete. Kao covek nula. Oca nespominje nikada koji je Srbin iz kraljeva a samo velica majku i Sloveniju!
    Kad je dosao na final four u bg pokvareni slovenac samo kaze par reci na koje se svi mi srbi primamo. Beograd je strava grad i klopa i voli zvezdu.. Napadate Jokica a ne KSS i Danilovica koji nista ne radi tokom godine! Bruka i sramota orodao i Duleta Vujosevica radi svoje g…..
    (Beogradjanka, 26. jul 2021 19:23)

    Srbendo nauči da se na srpskom pravilno kaže ne spominje, a ne nespominje.
    Luku poštujem jer vidim koliko se bori za svoju reprzentaciju iako je i on umoran od klupske sezone a ne zbog toga što mu je deda ili pradeda bio Srbin.
    (Zoranovic, 26. jul 2021 21:02)

    # Link komentara

  43. Bogdan Bogdanovic!
    (curvasud, 26. jul 2021 20:59)

    # Link komentara

  44. (imenjak, 26. jul 2021 20:16)

    On je prvo otkazao EP 2015, pa onda EP 2017. i sada olimpijadu. Na SP je igrao kao da ga je neko motkom naterao, I NE, to nema veze sa Bircevicem niti sa Djordjevicem, niti sa taktikom niti sa bilo cime slicnim vec iskljucivo i samo sa njim i njegovom zeljom da igra za reprezentaciju. On je cak imao i preveliku podrsku u odnosu na ono sto je pruzao u dresu reprezentacije. Jasna je razliku u odnosu prolivenih fekalija ka Bogdanu, ubedljivo najboljem igracu reprezentacije od kada je clan, coveku koji za reprezentaciju igra 50% bolje nego za klub i Jokica koji je kontra od Bogdana. Cime je to tacno Bogdan zasluzio ? Zato sto je nekim nakazama i mafijaskoj pudlici sasuo 130 poena u lice ??
    (antiDebil, 26. jul 2021 20:55)

    # Link komentara

  45. A ko je mvp nba lige
    (Milos, 26. jul 2021 20:12)

    Pa šta, nije sve u nba
    (Sale potpredsednik, 26. jul 2021 20:48)

    # Link komentara

  46. (imenjak, 26. jul 2021 20:16)
    uopste nije poenta u tome da li jokic igra ili ne igra...
    ako imas minimum postovanja prema dresu reprezentacije, onda se pojavis u pioniru da pozdravis drugare... cestitas sunarodnicama i koleginicama zlatnu medalju i pozelis im srecu na OI... javis se selektoru i obrazlozis razloge odsustva, a ne saljes oca da naciji objasnjava kako se odrzava trudnoca...

    a ako mislis da bi jokic bio MVP da se rodio u zairu, tu se grdno varas...
    (lal, 26. jul 2021 20:47)

    # Link komentara

  47. Bulut!!!
    (Miskec, 26. jul 2021 20:44)

    # Link komentara

  48. Bulut
    (Smehotresna olimpijada, 26. jul 2021 20:44)

    # Link komentara

  49. @Shearer
    A s kim da napravi,sa Bjelicom i Gudurom,Bartonom i Plamlijem,s obzirom na pocetne karte i spoljne faktore,Jokic je najdalje dobacio,prosto nema svako jednake startne pozicije i okruzenje koje ga prati,nije ovo pojedinacni sport pa da je merljivo,sva trojica su svako na svoj nacin cudo,za ceo istorijat NBA desi se jedan Dirk Novicki,a trenutno u prajm tajmu trojica koja ce ga sigurno prevazici,a ko je najbolji,pa do pre mesec svako bi bio za Jokica,do pre dan dva za Janisa,danas za Luku,u principu nije ni vazno,svako od njih je izuzetno bitan za kosarku u globalu jer svaki vrhunski neamericki igrac je garant vece popularnosti kosarke van njene matice,i samim tim smanjivanja jaza sto se na kraju noze odraziti i na reprezentacije i neizvesnija takmicenja bez da unapred znamo da ameri osvajaju sa 30 prosekom
    (hercegovac, 26. jul 2021 20:36)

    # Link komentara

  50. Koliko smo iskompleksirani. Da se Jokic odazvao i da smo sad u Japanu bilo bi 90% glasova za njega. Ovako, izbijaju frustracije pa se glasa za Doncica.
    (Milan, 26. jul 2021 18:22)

    Pa tek tad bismo bili nerealni. Jokić bi imao statistiku 15 poena 6 skokova i 6 asistencija, a mi bismo pričali "nije što je naš, ali zato je najbolji na svetu..." I kad bismo izgubili okrivili bi ostatak ekipe... Za Dončića i Slovence bismo pričali da nemaju odbranu, pa to moraju u napadu da nadoknađuju i da je Lukina statistika zato obmanjujuća... Pa bi bilo nešto tipa: "videće oni kad ih mi do'vatimo..."
    S druge strane, Adetokumbo je dvostruki MVP. Jokić nije osvojio MVP nagradu zato što je on bolji igrač od Janisa, nego zato što je Janis imao više ciljeve ove sezone, koje je i ispunio i to u kakvom stilu... Šampion i MVP finala, to je uvek veće od MVP regularnog dela... Plus još, Dončić ove sezone u NBA-ju nije imao ništa lošiju statistiku od Jokića i, verovatno samo zbog manje odigranih utakmica, ni u jednom momentu nije bio pominjan za MVP trku...
    Ovako smo realni uz malu dozu preterivanja, što proizilazi verovatno iz te frustracije.
    (Gravedigger, 26. jul 2021 20:24)

    # Link komentara

  51. @Džoni
    On nikada nije imao ne neverovatnu,vec bilo kakvu ozbiljno veliku podrsku ovog naroda,s obzirom na to sta je postigao u sportu koje smatramo za nacionalni,naprotiv,od pocetka je bio potcenjivan kao "debeljko",Misko mu namesta statistiku,niko ga ozbiljno shvatao,a dugo je trpeo konstantne uvrede zbog otkazivanja 2017-te koje su utihnule tek kada je potvrdio da ide na Svetsko,cak i kada je uzeo MVP,ne moze se bas reci da smo pali u trans,za razliku od npr.svake Djokoviceve titule,ili pobeda jednog ili drugog blizanca u Evropi.Ali zato hajka u zadnjih mesec dana koja polako ide u mrznju i linc,da se on ovde zaista postuje kako valja razumeli bi da bi verovatno svako na njegovom mestu,nakon ovoliko naporne sezone i usput cekanja prinove otkazao ovo leto.I kako ti on moze biti isti kao Doncic ili Janis,jesu li oni doneli Srbiji srebro na Olimpijadi,da li ce oni igrati uvuduce za srpsku reprezenzaciju i mozda vec koliko dogodine doneti zlato nakon 2 decenije,jesu li oni ulozili milione u Srbiju,kupili respiratore za srpske bolnice...Pritom da naglasim,dok se sve vrhunske zvezde u svojim zemljama,od saveza tretiraju kao bogovi,kojima je sve podredjeno,Jokic je ovde strano telo,kolateralna steta sukoba Raznatovica sa savezom,predsednik i bivsi selektor,koliko god ih obozavao su se debelo ogresili o njega,o novinarima da ne pricamo,i onda nekom on nesto duguje,bukvalno da budemo srecni ako bude i dalje hteo da igra za nas a ne ono sto ti pises
    (imenjak, 26. jul 2021 20:16)

    # Link komentara

  52. A ko je mvp nba lige
    (Milos, 26. jul 2021 20:12)

    # Link komentara

  53. Western Devil, 26. jul 2021 18:53
    A Luka kao nije igrao NBA ligu proslu sezonu i kao nije bio izvanredan kao i Nikola.
    (Miks, 26. jul 2021 20:08)

    # Link komentara

  54. luka definitivno
    (Gojko, 26. jul 2021 20:05)

    # Link komentara

  55. Jokic je odigrao jednu od najboljih sezona u istoriji kosarke i smesno je uopste i porediti. I to cak nisam ni navijac Denvera niti sam neki ljubitelj Jokica.
    (Dusan, 26. jul 2021 20:04)

    # Link komentara

  56. Janis 2x MVP + Sampion.

    I ljudi kao... Jokic bolji.
    (GM, 26. jul 2021 20:03)

    # Link komentara

  57. Secam se kad su ovde neki strucnjaci pisali da je kineski snajper bolji od luke hahahha i dan danas pisu ovde i pametuju ako ne prestanu saljem linkove tih bisera hahahah
    (petarczv, 26. jul 2021 19:50)

    # Link komentara

  58. E ovako, iskreno, mislim da smo i svi svjesni toga:
    Luka broj 1. Jednostavno je, jedan u milijardu, ovim putem ima sansu da postane TOP 3 igraca svih vremena, ako ne i najbolji. Samo nebo je granica.
    Janis 2. Zaostaje inteligencijom za ovom dvojicom,ali je najveci radnik. Fizicki je najdominantiji, a za njegovu poziciju je to i najpotrebnije. Najvise je uradio, 2xMVP, 1xDP, 1xFMVP i najvaznije prsten, sve to, a ima 26 god (koliko i Jokic).
    Jokic 3. Nevidjen igrac, ali iskreno, kao trener bih birao ovu dvojicu prije. Rijetko moze u koji klub da se uklopi, barem takav osjecaj imam, ali sa ovakvim Denverom tesko da moze da uradi ista. Ne vidim da moze da napreduje vise od ovoga, za razliku od ove dvojice.

    Ovo je moje razmisljanje, evo vidjecemo, vidjece se sve na kraju karijere, ali vjerujem da ce tako i biti.
    (fan kosarke, 26. jul 2021 19:32)

    # Link komentara

  59. Janis je iz Nigerije
    (Miki, 26. jul 2021 19:32)

    # Link komentara

  60. Luka je najbolji igrac na svijetu. Svaka cast svima, ali ovo sto on radi je nerealnooo. A tek 22 godine, zastrasujuce!
    (sneaky, 26. jul 2021 19:28)

    # Link komentara

  61. Luka doncic… glasate za malog foliranta koji ima samo kosarkaske kvalitete. Kao covek nula. Oca nespominje nikada koji je Srbin iz kraljeva a samo velica majku i Sloveniju!
    Kad je dosao na final four u bg pokvareni slovenac samo kaze par reci na koje se svi mi srbi primamo. Beograd je strava grad i klopa i voli zvezdu.. Napadate Jokica a ne KSS i Danilovica koji nista ne radi tokom godine! Bruka i sramota orodao i Duleta Vujosevica radi svoje g…..
    (Beogradjanka, 26. jul 2021 19:23)

    # Link komentara

  62. Da ste ovu anketu sproveli pre par meseci Jokić bi bio prvi ubedljivo, sad će to biti Luka.
    (Tragikomedija, 26. jul 2021 18:14

    Meni ne bi bio ni tada. Ne volim to bangavo bacanje frljoka i guranje ledjima u reketu. Nista lepo kod Jokica nema.
    (Mrgud, 26. jul 2021 19:17)

    # Link komentara

  63. onaj koji je osvojio nba titulu i dao 50p.
    (6, 26. jul 2021 18:05) koliko je krivo ovim partizanovcima kao što je ovaj gogiloznica, što je po jednoglasnom mišljenju ex-yu Luka Dobčić ubedljivo najbolji evropski košarkaš, naš veliko delija koga vole svi zvezdaši. Ajmo Luka do medalje!
    (werw, 26. jul 2021 18:12)

    werw@ prvo procitaj tekst pa onda ser...prica o Janisu ako nisi skapirao
    (x man, 26. jul 2021 19:17)

    # Link komentara

  64. @Marko
    Sta je osvojio Jokic? Nista!
    (o, 26. jul 2021 19:13)

    # Link komentara

  65. @Lale gator
    Ako je Jokic najbolji, zasto ne osvoji BILO STA?! Luka je evropski sampion, Jokic nista nije osvojio.
    (o, 26. jul 2021 19:12)

    # Link komentara

  66. Da je anketa bila prije mjesec i vise, Jokic bi bio ubjedljivo prvi. To govori vise o nama nego o njemu.
    (kaokakao, 26. jul 2021 18:48)

    Ne, to govori upravo o njemu. Imao je neverovatnu i opravdanu podršku našeg naroda i kada je trebao da nam malo vrati za svu tu podršku i pozitivnu energiju koju smo mu slali cele sezone, on se oglušio i rešio da se ne odazove u nacionalni tim. Zašto bi više iko njega smatrao "našim" više nego Dončića, Vučevića, Mirotića is. svima im je zajedničko da su Srbi i što ne igraju za naš nacionalni tim uz svo uvažavanje i poštovanje ove trojice koji se za svoje reprezentacije koje su izabrali odazivaju. Više bih ga poštovao da je izabrao Američku reprezentaciju pa da se odazvao nego ovako što je samo deklarativno naš.
    (Džoni, 26. jul 2021 19:10)

    # Link komentara

  67. Dajte ljudi malo razumevanja i oprosta za Nikolu. Iskreno mislim da nije igrao zbog toga sto je covek veoma tih, introvertan, i treba mu tisina i udaljenost od ljudi - neko ko ne moze stalno da bude u centru paznje. Ni ja nisam srecan sto nije bio u reprezentaciji, ali ljudsko je probati razumeti tudje zelje, i oprostiti i pozeleti mu da nam pomogne na sledecim igrama. Ove su ionako cudne i pitanje je da li bi uopste trebalo da se igraju...
    (rampa, 26. jul 2021 19:10)

    # Link komentara

  68. Jedno je sigurno, Jokić sigurno nije.
    Mrtva trka izmedju Dončića i Janisa.
    (Marko PFC, 26. jul 2021 19:09)

    # Link komentara

  69. Onaj koji igra za svoju reprezentaciju!
    (gogibre, 26. jul 2021 19:08)

    # Link komentara

  70. Potencijalni najbolji tim Evrope u ovom trenutku:

    C: Jokić, Gober, Vučević
    PF: Sabonis, Porzingis
    SF: Antetokumpo, Bogdanović (CRO)
    SG: Dončić, Furnije, Bogdanović (SRB)
    PG: Šruder, Dragić

    Da SAD sastavi najbolji mogući tim, mislim da bi bio bar egal.
    (anonymous, 26. jul 2021 19:07)

    # Link komentara

  71. Jokić, bez konkurencije.

    Navijačko telo Sebije - licemerje bez granica.
    (Kikujiro, 26. jul 2021 18:59)

    # Link komentara

  72. onaj koji odigra najbolje kada je potrebno...Janis i to ubedljivo.sampion NBA, godinama unazad igra jako dobro 2X MVP.sad MVP finala i osvojio covek sampionski prsten,odigrao je maestralno ceo play off i finalnu utakmicu!i sad ga "vrhunski strucnjaci" sa foruma uporedjuju sa Jokicem i Doncicem???i jos ih stavljaju ispred janisa????da covek ne poveruje!!!ovo nije ni smesno nego zalosno!!
    (dd, 26. jul 2021 18:59)

    # Link komentara

  73. Luka ima 22 godine , a igra kao da mu je 14 . On se u stvari, kao i nas Jokic igra . To dosad nije vidjeno, ali tu je velika zasluga trenera , koji su to prepoznali i dozvolili im da zasijaju punim sjajem . Nemam nikakvu dilemu da bi ih recimo Obradovic ili Djordjevic unistili .
    (Andrea Djani, 26. jul 2021 18:56)

    # Link komentara

  74. Ако је досад и било дилеме, након ових Олимпијских игара је нема. Јесте Јокић наш, али реално сам је препустио ту титулу Луки Дончићу.
    (my way, 26. jul 2021 18:09)

    To pokazuje koliko se ne razumeš u košarku. Nisu 2 nedelje OI merilo. Drugo, kažeš "nakon". OI još traju, Luka može do kraja da šutira 10-30 i da ispadnu odmah. Polako i ne trči pred rudu posle 1 utakmice.

    Gomila ptofesionalnih novinara, trenera itd koji žive od NBA i praćenja evropske košarke i to im je full time job su rekli svoje o tome ko je MVP skoro pa jednoglasno. Problem je što su zbog neodazivanja Jokića isplivali kompleksi kod većine.

    Sportski pozdrav.
    (Western Devil, 26. jul 2021 18:53)

    # Link komentara

  75. Svaka čast Janisu,ali Luka je vanzemaljac!
    (Ozymandias, 26. jul 2021 18:52)

    # Link komentara

  76. Luka i Janis su za debatu, ali Jokić je ubedljivo najgori od njih trojice. Što ne znači da nije majstor i on
    (Kralj Džejms, 26. jul 2021 18:51)

    # Link komentara

  77. Da je anketa bila prije mjesec i vise, Jokic bi bio ubjedljivo prvi. To govori vise o nama nego o njemu.
    (kaokakao, 26. jul 2021 18:48)

    # Link komentara

  78. Ako je Luka najbolji igrač što ne osvoji prsten?
    (Lale gator, 26. jul 2021 18:47)

    # Link komentara

  79. @ilicn
    Kojem svom coveku ne bi okrenuo ledja? Onom koji prosi na ulici, onom kojeg spijas da bi mu uzeo posao, onog kojem krades porez? Pricaj tu bajku drugima.
    Jokic je okrenuo ledja citavoj naciji, zasto bi nacija njega podrzavala?
    (o, 26. jul 2021 18:46)

    # Link komentara

  80. Pa naravno da je Jokic,kakvu vi anketu pravite ovde,skoro jednoglasno izabran za najboljeg igraca od ljudi koji se bave kosarkom,koji je igraju i protiv njega i sad vi papani ovde razglabate!!!smesno!!!Za ovu godinu je on najbolji,a za sledecu ko oce!!!!
    (moje, 26. jul 2021 18:46)

    # Link komentara

  81. Jokic nije nista konkretno napravio??? Samo zvanicno najbolji kosarkas NBA lige i u top 5 sezona u istoriji po svim naprednim statistikama...ako gledamo ko je sta napravio do sada:
    1.Janis
    2.Nikola
    3.Luka
    (Marko, 26. jul 2021 18:45)

    # Link komentara

  82. Od ove trojice nas Jokic je najslabiji, ako cemo da gledamo cisto kosarkaski, a ne patriotski.
    (Gkg, 26. jul 2021 18:14)

    Bas iz patriotskih razloga sam i glasao za Luku, momak pokazuje kako se voli zemlja, to što je neko Srbin kao i ja ne mora doslovno da znači da bih iz patriotskih razloga za njega glasao.
    (Boka, 26. jul 2021 18:44)

    # Link komentara

  83. Ko je naj bolji u nekom sport treba gledati samo one koji su zavrsili karijeru...a sto se tice kosarke treba i gledati poziciju na kojoj igra. zamislite moju naj bolju petorku evrope: Drazen, Novicky, Kukoc, Divac i Radja...
    (Lazar, 26. jul 2021 18:42)

    # Link komentara

  84. Svako ko ne kaze Janis je subjektivan
    (pierre woodman, 26. jul 2021 18:26)

    Pa on nije kosarkas uopste. Kosarka je sport vestine a ne snage.
    (John Terry, 26. jul 2021 18:42)

    # Link komentara

  85. najjaci su mi ovi koji pominju odbranu... pa ako je neko slabiji od Jokica u odbrani, onda je to Luka. Decko se i ne trudi da isfolira makar da je igra.
    Za razliku od Jokica i Janisa (to je ove godine promenio), forsira sut i kad ga neće (tako je Janis pre igrao, ove godine je konacno "odrastao".
    Ali, mlad je...uspravice sve on to jer ima mozga. Samo da ga USA marketing masinerija ne isforsira previše i pokvari mu igru.
    Volim Doncica, najiskrenije, ali je iza obojice trenutno...mada s obzirom na godine, najveci potencijal ima. Njegov VRH bi trebao da bude visi od obojice...mada to se nikada ne zna. Videcemo za godinu dve.
    (Aleksandar, 26. jul 2021 18:41)

    # Link komentara

  86. Dončić, Janis pa Jokić
    (Krajišnik, 26. jul 2021 18:40)

    # Link komentara

  87. Dončić, po meni i sveta !!
    (Marko, 26. jul 2021 18:39)

    # Link komentara

  88. Doncic ili Janis, stvar ukusa. Jokic nije nista konkretno napravio, daleko je od ove dvojice.
    (Shearer, 26. jul 2021 18:38)

    # Link komentara

  89. Nema uopšte osnove za poređenje. Janis je dvostruki mvp, jedan od samo 14 u istoriji. Jedan od samo trojice koji su to ostvarili pre 26-e godine. Takođe uz Džordana i Hakima jedini koji je uz mvp bio i defanzivni igrač godine u Nba. I najvažnije titula i MVP finala. Daleko su Jokić i Dončić, bar za sad, jedino što su "naši"
    (Nly, 26. jul 2021 18:37)

    # Link komentara

  90. Kad ova dvojica donesu svom timu Nba titulu mogu da se porede sa Janisom, dotle se zna!
    (Zorowitzki, 26. jul 2021 18:35)

    # Link komentara

  91. ne Jokic
    (boyoboy, 26. jul 2021 18:31)

    # Link komentara

  92. Ko je gledao Dalas i Denver ove sezone zna da je Jokic solidno bolji igrac, ali dobro, sad posto se nije odazvao svi ce da glasaju za Doncica, da se odazvao svi bi glasali za Jokcia...
    (korosavendz, 26. jul 2021 18:30)

    # Link komentara

  93. Ne bi okrenuo ledja svom coveku nikad, po rezultatima ankete ocigledno ne misle svi kao ja.. Zna se ko je najbolji ali Boze moj ne radi sve sto mi kao nacija zamisljamo.. I Novaku bi okrenuli ledja prvom prilikom...
    (ilicn, 26. jul 2021 18:26)

    # Link komentara

  94. Svako ko ne kaze Janis je subjektivan
    (pierre woodman, 26. jul 2021 18:26)

    # Link komentara

  95. Jokic, za malo. Jer ne igra.
    (PRSKAJ POLIVAJ !!!, 26. jul 2021 18:24)

    # Link komentara

  96. Od ove trojice nas Jokic je najslabiji, ako cemo da gledamo cisto kosarkaski, a ne patriotski.
    (Gkg, 26. jul 2021 18:14)

    A ko Jokuća gleda patriotski?
    (msm, 26. jul 2021 18:24)

    # Link komentara

  97. Dončič je ovde daleko najbolji ali nebin usporedjivao Jkič nije igrač koji če doneti nekome nešto prsten klubu zlato srbiji jednostavno sa ovoliko lošom odbranom imao je sreče da ga poguraju i proglase najkorisnijem iako preko njega ide večina koševa i niko nemože do da zakrpi jer je nemoguče.
    (slaviša šmigič, 26. jul 2021 18:23)

    # Link komentara

  98. Лука. Показао је то у Реалу, Даласу и Словенији.

    Иначе, Словенија нема нити један пораз када Дончић игра - 14:0!
    (Порцелан, 26. jul 2021 18:00)

    Jeste da ima polu-ekipu ali u Dalasu Luka jos nista nije konkretno pokazao.

    Slazem se mlad je, igrali su protiv favorizovanih Klipersa itd, ali oba puta je ispao u prvoj rundi i ostajao bez gasa u zavesnicama...

    Vjerujem da ce imati uspjeha i u NBA ali za sada i Jokic, a pogotovo sada Giannis su vise napravili u NBA od njega...

    Doncic ima to zlato sa Slovenijom. Pa i te uspjehe u Euroligi iako ova dvojica je nisu ni igrali pa nije realno za poredjenje...

    Znaci Giannis >> Jokic > Doncic
    (lukhsa, 26. jul 2021 18:23)

    # Link komentara

  99. Objektivno, Dončić.
    (Bili d Kid, 26. jul 2021 18:23)

    # Link komentara

  100. Koliko smo iskompleksirani. Da se Jokic odazvao i da smo sad u Japanu bilo bi 90% glasova za njega. Ovako, izbijaju frustracije pa se glasa za Doncica.
    (Milan, 26. jul 2021 18:22)

    # Link komentara

  101. Janis. Osvojio prste u NBA i utrpao 50 poena u najbitnijoj utakmici.
    Pored ove dvojice, Jokić je smešan igrač.
    (Luja, 26. jul 2021 18:21)

    # Link komentara

  102. Od ove trojice nas Jokic je najslabiji, ako cemo da gledamo cisto kosarkaski, a ne patriotski.
    (Gkg, 26. jul 2021 18:14)

    Ako gledamo cisto kosarkaski, sto predstavlja kosarkaski IQ (ne znam na sta si ti mislio), najslabiji je Janis.
    (76er, 26. jul 2021 18:19)

    # Link komentara

  103. Janis je čist Nba dominator, n'ume Fiba košarku. Jokara je nešto između, mogao bi da se prilagodi ali sve ukupno Luka Dončić.
    Prosto igra sve na mega nivou. Real, Evroligu, evropska prvenstva, OI, Dalas i Nba plejof. Ne pravi razlike, odvaljuje sve gde god.

    Dečko je budući osvajač bar 2-3 MVP-ja i sigurno par prstena. Sloveniju digao tamo gde nisu mogli Lakovič, Lorbek, Smodiš, Bećirović i mnogi sjajni igrači i generacije.
    Pritom on još ima 22, praktično tek sledi najboljih 10 godina a već je dominantan kao matora zvezda. Šta dalje. Rođeni šampion.

    Lično navijam za Slovence samo zbog Luke i te ludačke energije koju prenosi na sve. Blažič, Prepelič, "Miha" Tobi, ma svi ko jedan. Kad već nas nema, neka braća Janezi iskidaju sve do neke medalje. Zaslužuju to.
    (prijatelj nekih prijatelja, 26. jul 2021 18:18)

    # Link komentara

  104. Smarate. Pred svakim od njih su duge i uspesne karijere.
    Ko zna sta sutra donosi.
    (esco, 26. jul 2021 18:15)

    # Link komentara

  105. Najbolji evropski kosarkasi u poslednjih 30+ godina koliko pratim košarku Novicki, Dražen, Bodiroga top tri bez da izdvojim bilo kog a iza njih more asova ....
    (Brko Radoje, 26. jul 2021 18:15)

    # Link komentara

  106. Luka definitivno.
    (marko, 26. jul 2021 18:14)

    # Link komentara

  107. Plej, krilo i centar, nikada nisam voleo ta poredjena. Razlicite pozicije i razliciti stilovi igre...
    (melo#7, 26. jul 2021 18:14)

    # Link komentara

  108. Od ove trojice nas Jokic je najslabiji, ako cemo da gledamo cisto kosarkaski, a ne patriotski.
    (Gkg, 26. jul 2021 18:14)

    # Link komentara

  109. Objektivno, Janis je do sada najvise postigao...ali po talentu i potencijalu su Nikola i Luka ispred i oni su dva najtalentovanija igraca na svetu(obojca nose srpsko prezime)...neverovatno...
    Dao bih malu prednost Luki zbog mentaliteta, decko je ubica dace ti 50 poena ako treba za razliku od Jokica koji je nekad previse pasivan/nesebican i stane bez potrebe...
    Tako da je ovo lista za 10 godina:
    1.Luka Doncic
    2.Nikola Jokic
    3.Janis Adetkombo
    (Marko, 26. jul 2021 18:14)

    # Link komentara

  110. Tu se gleda sve, pa i odnos prema reprezentaciji i zemlji čiji si.
    Volim Jokića, pratim NBA zbog njega, ali zbog odnosa prema repki i navijačima i naciji - Luka definitivno
    (mladen70, 26. jul 2021 18:14)

    # Link komentara

  111. Da ste ovu anketu sproveli pre par meseci Jokić bi bio prvi ubedljivo, sad će to biti Luka.
    (Tragikomedija, 26. jul 2021 18:14)

    # Link komentara

  112. onaj koji je osvojio nba titulu i dao 50p.
    (6, 26. jul 2021 18:05) koliko je krivo ovim partizanovcima kao što je ovaj gogiloznica, što je po jednoglasnom mišljenju ex-yu Luka Dobčić ubedljivo najbolji evropski košarkaš, naš veliko delija koga vole svi zvezdaši. Ajmo Luka do medalje!
    (werw, 26. jul 2021 18:12)

    # Link komentara

  113. Donca
    (mn, 26. jul 2021 18:11)

    # Link komentara

  114. Luka je u naj boljoj formi.
    Jokic je imao fenomentalnu sezonu bolju od Luke.
    Dok se Antedekumbo istrosio u finalu nba
    imace naj verovatnoje slabu pristup igru pre drugom ekipama koje su jace od grcke
    (Aca Sidnej, 26. jul 2021 18:11)

    # Link komentara

  115. Ако је досад и било дилеме, након ових Олимпијских игара је нема. Јесте Јокић наш, али реално сам је препустио ту титулу Луки Дончићу.
    (my way, 26. jul 2021 18:09)

    # Link komentara

  116. Najbolji je onaj razbija i Nba i Fiba košarku na istom nivou, znači isti nivo igre u različitim uslovima i pravilima. Dakle, Luka Dončić.
    (ciganin najlepši, 26. jul 2021 18:06)

    # Link komentara

  117. onaj koji je osvojio nba titulu i dao 50p.
    (6, 26. jul 2021 18:05)

    # Link komentara

  118. Luka!
    (Panta mlekadžija, 26. jul 2021 18:00)

    # Link komentara

  119. Лука. Показао је то у Реалу, Даласу и Словенији.

    Иначе, Словенија нема нити један пораз када Дончић игра - 14:0!
    (Порцелан, 26. jul 2021 18:00)

    # Link komentara