1. realno Pa nije ista situacija sa Leklerkom, Ferstapen je primorao Hamiltona da udje pod losim uglom u krivinu i ovaj je promasio citav apex i zato je dobio kaznu. Kod Leklerka je usao mnogo cistije jer je Leklerk imao mnogo los balans na tvrdim gumama. Inace Hamilton cesto pravi ovakve greske mada mislim da ne radi namerno ali on to najbolje zna. Verstapen iako je neverovatan vozac, je suvise agresivan ali u ovoj krivini ipak je Hamilton suvise hteo a Verstapen nije hteo da se skloni jer po pravilima i ne mora i sa druge strane nije hteo da da prvo mesto.
    (Milan, 21. jul 2021 01:17)

    # Link komentara

  2. Ostaje zal u red bulu jer je hamilton istopio celu maksovu prednost koju je on gradio zadnjih 5 trka...A realno je hamiltonova greska...Tu krivinu je pravilno uhvatio max,jer se u nju ulazi sa spoljasnje strane i da nije doslo do kontakta max bi napravio lepu prednost izlazeci iz krivine...A da je max gledao fa se skloni hamiltonu izleteo bi sa staze jer ne bi imao gde da prodje...Cudi me da niko ne spominje situaciju kad je hamilton obisao leclerca na kraju,ista situacija,ista krivina,on opet ulazi sa unutrasnje strane i leclerc izlece sa staze,a da nije izleteo i njega bi spakovao u zid...Po meni je hamilton ovu trku delovao kao amater i razbojnik,sto se ne podudara sa pricom da je fer vozac
    (realno, 20. jul 2021 21:13)

    # Link komentara

  3. @(serhio, 20. jul 2021 12:16)

    Ne, Hamilton je pokušao da ga ubije, prosto.
    (Ridah, 20. jul 2021 12:30)

    # Link komentara

  4. Trkački incident,svi vozači su to rekli,ove političke izjave čelnika timova su čista glupost
    (serhio, 20. jul 2021 12:16)

    # Link komentara

  5. Max je inače poznat po tome koliko je fer i korektan u duelima. Njegovi protivnici ga prosto obožavaju. I oni koje je izbacivao sa staze, a i oni koje će tek. Kako baš takvom džentlmenu da se desi takva stvar?!
    (wgaca, 20. jul 2021 10:20)

    # Link komentara

  6. Kako je izgubio poziciju ako Hamilton PREDNJIM levim tockom udara u ZADNJI desni tocak Maksa?
    (@mahea, 20. jul 2021 09:38)

    # Link komentara

  7. vrati mu u sledeću trku isto,to će da ga zaboli.Da oseti malo kako je kad ti život visi u vazduhu.Tip je spreman na sve samo da osvoji titulu a organizatori ga podržavaju
    (simpo, 20. jul 2021 09:38)

    # Link komentara

  8. Nisam navijač Hamiltona, sedam titula mu je sasvim dovoljno, i više nego što zaslužuje. Ali diskvalifikacija za ovako nešto je ipak smešna. Luis, voleli ga ili ne, ipak je od "čistijih" vozača što se tiče duela na stazi. Autosport je takav, greške se događaju i najboljima. Uglavnom sam navijao za njegove protivnike ali zaista nikada nisam imao utisak da je prljav i da ovakve stvari radi sa namerom. Da li je onih 10 sekundi adekvatna kazna, lično, ne mogu da procenim, veoma moguće da nije. Više bi mi se svidelo da je Lekler zadržao vodeću poziciju. Ovako, Luis je previše smanjio zaostatak u samo jednoj trci. Krajnje je vreme da neko drugi uzme titulu, pogotovo što mislim da Max to, s' obzirom na svoje vozačke kvalitete, sasvim zaslužuje.
    (pobeći negde..., 20. jul 2021 09:30)

    # Link komentara

  9. da je obrnuta situacija, Max bi bio kaznjen totalnom diskfalifikacijom iz trke!
    (mare, 20. jul 2021 09:23)

    # Link komentara

  10. Koliko ovi iz Red Bula a i navijaci nemaju obraza, pa to je strasno. Pokusavaju zalbom da opravdaju glupost koju je Max uradio. Decko, izgubio si poziciju i kada si ti shvati samo si skrenuo u Hamiltona!!! Tako je Sumaher rjesavao svoje konkurente, da ti nije mozda mentor??? Pa ovakve poteze nije ni Takuma Sato izvodio, a poznat je bio po ludim stvarima na stazi.
    (mahea, 20. jul 2021 09:23)

    # Link komentara

  11. Treba da mu zabrane dalje trkanje da bi klinac osvojio prvenstvo.Smejurija razmaženka.....brzo je zaboravio sve svoje gluposti i štete što je prouzrokovao ostalim vozačima.Nema tu šta da se priča....Hamilton drži volan u desnu stranu ,nema reči da je namerno udario a razmaženko treba da nauči kada da stisne kočnicu.
    (xxxSU, 20. jul 2021 09:09)

    # Link komentara

  12. Kakvi luzeri pogotovo tata.
    Rođaci to je trka,a za tango je potrebno dvoje.
    Još za tatu samo, Maks je imao prostora 4 širine bolida sa desne strane i on je preterao.
    (Nenad, 20. jul 2021 09:06)

    # Link komentara