Hamilton: Mnogo sam ponosan

Luis Hamilton je na sjajan način trijumfovao na trci za Veliku nagradu Velike Britanije.

SN Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. mnogo si ponosan na prednji levi tocak jel' da?
    (radenovic nebojsa, 19. jul 2021 23:44)

    # Link komentara

  2. Ne volim Hamiltona još od sezone sa Rozbergom,kada je posle prvih nekoliko trka u kojima je Niko bio veoma konkurentan, mislim da je čak i bio poveo u pobjedama,ovaj otvoreno pokazivao nezadovoljstvo zašto Mercedes ne primora Nika da bude drugi vozač. Sledeći momenat je incident sa Fetelom kada je namjerno zakočio u sred krivine (tkz testbrake) i Fetel ne vidjevši da ovaj stoji udario u njegov zadnji kraj. Fetelov revolt nakon ovoga je bio potpuno ispravan (doduše ne i reakcija), pogotovo što je tada Luis nekažnjeno prošao prekršivši pravilo od max 10 dužina vozila iza safety car-a (safety car je bio baš daleko kad se desio ovaj incident).
    Međutim u jučerašnjoj trci nijesam vidio da je Luis namjerno išao da izbaci Maxa, čak je po meni imao prednost u krivini i bio je brži od starta. Žao mi je Max-a jer mislim da je on pravi trkač i uvijek daje sve od sebe. Takođe mislim da će osvojiti titulu ove godine i navijam za njega.
    (vojin, 19. jul 2021 13:02)

    # Link komentara

  3. Nikada nisam imao neko posebno mišljenje o Hamilonu ok vozač ali ništa što ga radvaja od prosečnih vozača.Englez sa jakom finansijskom potporom u ne pobedivom timu.Njegov karakter nikada nije bio na nivou velkog šampiona.Ovakva izjava je toliko banalna da je ne treba ni komentarisati.Čovek ima 99 pobeda u F1 verujte zna šta je napravio
    (dejan, 19. jul 2021 09:32)

    # Link komentara

  4. Hamilton postaje najveci F1 vozac ikada. Ovakav ili onakav, ali brojevi ce to potvrditi, a subjektivni utisci su nebitni. Tako i u tenisu - nebitno ko je popularniji ili leprsaviji, gleda se samo statistika i tu je Nole bez premca.
    (Robert, 19. jul 2021 09:01)

    # Link komentara

  5. Cega se normalan stidi, ovaj se time ponosi. Uvek bio nula kao covek a i kao vozac.
    (Misa, 19. jul 2021 07:10)

    # Link komentara

  6. Mnogo sam ponosan što sam najvećeg rivala skoro ubio...
    (Dragan Jurić, 19. jul 2021 06:04)

    # Link komentara