1. Evo sad citam da je i Booker potvrdio da ce igrati,znaci covjek mozda i osvoji titulu ove godine sa Phoenixom i odigra vise utakmica od Jokica i opet nije umoran?!...dusa me boli kad vidim ovakve stvari...
    (Chris Jackson, 18. jun 2021 23:43)

    # Link komentara

  2. Koliko cene OI americki kosarkasi govori i to da dolaze uvek u skoro pa najjacem sastavu poredjenja radi na pr.sa svetskim prvenstvom,ono posalju drugi,treci tim,medjutim nasim pojedinim Igracima nije bitno ni OI kao ni reprezentacija!.Sta reci,ogromno razocarenje za celu naciju jer verujem da niko nije ocekivao da ce Jokic otkazati.moje licno misljenje je da nemora vise nikada i da nastupa za Srbiju!
    (Mikloš Salamander, 18. jun 2021 23:38)

    # Link komentara

  3. @srle

    Hipotetički donosiš zaključke. Činjenica je da je ovakav MVP Jokić bolji od svakog igrača sa američkog spiska. Lilard, Tejtum, Grin, Bil, niko nema takav uticaj na igru. Plus poznaje Fiba pravila, sve te finese. Niko ne kaže da bi uzeli zlato ali bi se borili do kraja, to sigurno.

    Samo što nikad nećemo saznati nažalost.
    Zato boli što nije došao. Opet, njegova stvar. Bodrimo šta imamo. Postojala srpska košarka i bez Jokića, postojaće i da ne zaigra nikad.
    (ljubitelj basketa, 18. jun 2021 23:12)

    # Link komentara

  4. Lilard, Tejtum, Grin i sada Bil. Lagano će se Ameri prošetati do zlata. Tako da, i kad bi svež odmoran Jokić igrao za Srbiju, ne bi naši uzeli zlato. Suviše su jaki, nadam se da ćemo osvojiti makar bronzu ili časno izgubiti u finalu Olimpijade, ali da ne bude baš 30 razlike. Srećno Srbijo.
    (srle, 18. jun 2021 22:16)

    # Link komentara

  5. opasan igrac!
    (key and peele, 18. jun 2021 22:11)

    # Link komentara