I Gofan odustao od Vimbldona

Belgijanac David Gofan još jedan je od onih koji su morali da otkažu učešće na predstojećem Vimbldonu.

Z.K. Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Korona je promenila tenis, malo ko želi da igra i da se maltretira, osim Novaka, koji je genijalno shvatio da može da iskoristi ovo bolesno doba i da se naosvaja titula. Iskreno, samo je on spreman. Nole goat, Federer teniska legenda.
    (Goati se smenjuju, legenda živi zauvek, 18. jun 2021 17:06)

    Ma da, Novak jedini igra, a evo vidim ko je igrao u Halle-u pa izgubio. A Novak preskace sve male turnire sada, a neki su u karijeri napakovali 25 titula serije atp 250. Toliko o tome. Usput, sva trojica su igrala RG, obojica su bila u Novakovoj polovini, i to je to, ne vidim dokle ce se koristiti ti argumenti da samo Nole igra turnire, a i na AO i na RG su ucestvovali i Nadal, i Cicipas, i Zverev i Medvedev i Rubljov pa i Tim ali je ispao i Svartzman, uz to i Federer na RG, dakle ko to nije igrao?
    (Nemanja Milosevic, 18. jun 2021 18:22)

    # Link komentara

  2. Meni je David uvek bio u grupi sa Nišikorijem, Dolgopolovim i sličnim likovima koji imaju želju da igraju tenis ,ali im nešto nedostaje da bi bili odlični...
    Jednom fali visina, drugom izdržljivost ,trećem snaga, četvrtom mozak....
    (Čeki opinionista del cazzo, 18. jun 2021 18:17)

    # Link komentara

  3. Ovaj teniser u poslednje vreme skoro nigde nije ni učestvovao, tako da se njegov izostanak neće ni primetiti. Njega je Novak uvek bez problema pobeđivao. Inače, ne znam ko ga je prvi i zašto nazvao Gofan, kada se on zove Gofen (David Goffin). Ko ne veruje, može jednostavno da proveri na snimcima na internetu.
    (Nikola, 18. jun 2021 17:35)

    # Link komentara

  4. Kad videli kako Nole bije na šljaci, nikome se ne igra na travi više.
    (Anfield, 18. jun 2021 17:16)

    # Link komentara

  5. Korona je promenila tenis, malo ko želi da igra i da se maltretira, osim Novaka, koji je genijalno shvatio da može da iskoristi ovo bolesno doba i da se naosvaja titula. Iskreno, samo je on spreman. Nole goat, Federer teniska legenda.
    (Goati se smenjuju, legenda živi zauvek, 18. jun 2021 17:06)

    # Link komentara

  6. Ima jako sličnu građu poput Nišikorija ali uspeo da se probije među deset i osvojio 5 titule u karijeri. Odličan teniser a ga muči povrede još od Rolan Garosa 2019 nezgodno pada. Ispao jeste iz forme i deset najboljih vratio se ubrzo iste godine al je porazio Novak u drugoj nedelji. Skoro pa godinu ipo dana stagnira. Čini mi se da je među 15 najboljih na GS maksimum četvrtfinala. Finale mastersa kupa gde beše izgubi od Griše a dobio predhodno Federer kao još pomenute iz vrha.

    Sjajna karijera za La Gofa i šteta što ga neće biti na Vimbldonu.
    (No name, 18. jun 2021 17:03)

    # Link komentara