Otkazan doček Jokiću

Srpski košarkaš Nikola Jokić neće imati doček u rodnom Somboru.

MS Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Cujem da ce Nikola ipak da igra OI ! (Od ljudi kojima je blizak)
    (Pera, 20. jun 2021 07:19)

    # Link komentara

  2. Naravno da mi je žao i da sam razočaran jer bi stvarno voleo da vidim reprezentaciju u punom sastavu na OI, ali potpuno razumem Jokića.

    NBA je ove sezone sa komoresovanim rasporedom unakazila igrače. I LeBron je to izjavio. Prosto, zamor materijala uzima svoje. Svi živi su se ispovredjivali. LeBron, Antoni Dejvis, Kavaj Lenard, Kris Pol, Kajri Irving, Kevin Durant, Džejms Harden, Džoel Embid, Džamal Marej, da ne nabrajam više.

    SVI su oni fizički spremniji i atletski razvijeniji od buce iz Sombora, pa su se eto opet povredili. Jokić je nekim čudom ostao nepovredjen, i sigurno mu je #1 cilj da ostane tako.

    Ponavljam, šteta, velika šteta, ali razumem. Nadam se reprezentaciji u punom sastavu za dve godine na Evropskom pa da jurimo zlato.
    (Milutin, 19. jun 2021 19:31)

    # Link komentara

  3. Pre bih igrao domine nego nesto za zemlju u kojoj bivsi ministar informisanja, a sadasnji predsednik,za vreme bombardovanja uredjuje kuhinju u tek dobijenom stanu od preko 100kvm...
    (Plazoje, 19. jun 2021 15:24)

    # Link komentara

  4. Scena:
    Jokara u Somboru pita prolaznika
    - "Jel mi mozete reci koliko je sati?"

    Ovaj odgovara:
    - "Mogu, ali ne moram".
    (123, 19. jun 2021 14:44)

    # Link komentara

  5. @qwerty
    Otac mu je SNS i to prilicno visoko pozicioniran i on mu je pravio docek.
    Sta mislis odakle mu taj hipodrom na 99 godina, kupio ga?
    A vi sto se pravite francuske sobarice ili prosipate lazi ocigledno obraza nemate.
    (Milojko, 19. jun 2021 01:05)

    # Link komentara

  6. @dule
    A ko je onda legenda ako on nije(da uopste zanemarimo NBA),Bobi,Bjelica,Guduric,Kalina...hoces da kazes da su oni vise dali drzavnom timu,od ove generacije za sada jedino Bogdan,Teo i ranije Pefi Markovic mogu ispred Jokica kada je reprezentacija u pitanju.Uostalom sta cemo dogodine ako,vrlo realan scenario,uzmemo zlato na Evropskom a Jokic bude MVP.Da vas vidim tada
    (fc apatrid, 18. jun 2021 21:19)

    # Link komentara

  7. Koliko naturalizovanih americkih igraca igra za druge reprezentacije? Kako igraju i kako se bore za te reprezentacije ispada da nije sve u novcu, jer pruzaju svoj maksimum. Ovaj mvp ne voli zemlju gde je rodjen i zbog toga ne igra za Srbiju.
    (mozda je montenegrin-crnogorac, 18. jun 2021 16:02

    Zbog ovakvih komentara meni je žao što raspravljam sa ljudima koji podržavaju Jokićev stav. Prvo, to što Jokić ne voli sistem vrednosti koji vlada u ovoj zemlji i što mora da se suočava sa hiljadama lažnih patriota, ne znači da ne voli svoju zemlju.Voleti svoju zemlju ne znači da moraš da podržavaš pijane vozače, lopove u institucijama, djubre u rekama i jezerima.. . Voleti svoju zemlju znači boriti se protiv toga. I zašto vredjaš Crnogorce? I posle se čudiš što nam deca beže i odbijaju da igraju za svoju zemlju.
    Svejedno, ni ja ne podržavam njegovu odluku i ne smatram ga legendom, ali to nema veze sa vašim lažnim patriotizmom.
    Igranje za Srbiju u košarci stvar je dobrog ukusa i duha. Kao za Češku u hokeju ili za Urugvaj u fudbalu. To je stvar duha a ne krvi.
    (Mali Hijavata, 18. jun 2021 19:08)

    # Link komentara

  8. Koliko naturalizovanih americkih igraca igra za druge reprezentacije? Kako igraju i kako se bore za te reprezentacije ispada da nije sve u novcu, jer pruzaju svoj maksimum. Ovaj mvp ne voli zemlju gde je rodjen i zbog toga ne igra za Srbiju.
    (mozda je montenegrin-crnogorac, 18. jun 2021 16:02)

    # Link komentara

  9. Brooksova dojila i igrala!
    (Makarije Cudotvorac, 18. jun 2021 15:19)

    # Link komentara

  10. (stranger, 17. jun 2021 15:43)
    Da dodam Saletovih 9 trojki i fantastične igre protiv Litvanaca (zvezdaš sam)
    (Aca, 18. jun 2021 11:17)

    # Link komentara

  11. Lični uspeh je neupitan i neka ga slavi sam. Zasluzio je. Nije on naivan da na dočeku umesto ovacija dobije zvižduke. Budimo realni, da li bi iko pametan sebi to dozvolio. Veliki igrač jeste ali legenda nikad. Sam je tako izabrao.
    (dule, 18. jun 2021 09:07)

    # Link komentara

  12. Sport je zabava za siroke narodne mase. Treba da se izurlaju ispred TV ekrana ili na stadionu umesto ispred skupstine.
    (Nenad, 18. jun 2021 08:55)

    # Link komentara

  13. Čovek je pošteno zaradio lovu, pošteno je zaradio MVP & neće da ima ništa sa ovim "naprednim" ludama i šta je tu problem. Voli Srbiju ali neće da se blamira da mu SNS organizuje proslavu. Svako normalan bi otkazao. A verovatno iz istog razloga neće da igra za reprezentaciju. Šta vam je čudno? Možete samo da ga mrzite
    (qwerty, 18. jun 2021 08:52)

    # Link komentara

  14. Mogao bi ovih dana da potraži GurovićaMislim da bi mu savet od njega bio od velike pomoći.Pitanje je samo da li Gurović želi da razgovara sa slinom
    (dejan, 18. jun 2021 08:01)

    # Link komentara

  15. Pa valjda su prvo trebali da ga pitaju.
    Jeste li za svečani doček, priznanje i kada.
    On je skroman momak i ne deluje kao neko kome je stalo do toga.
    (Boško, 18. jun 2021 04:16)

    # Link komentara

  16. Ništa se ne mora ali bukvalno pa i od mene jedno veliko ništa za Jokića u daljoj karijeri a i dosadašnjoj. I dosadni ste bre više. Pustite ga na miru da živi svoj život onako kako hoće a ne kako vi hoćete. Možda se čovek i ne oseća Srbiju kao svoju zemlju.
    (Nenad, 18. jun 2021 00:11)

    # Link komentara

  17. Zasto mora da igra za reprezentaciju Srbije? Je li to obaveza po zakonu?
    (lol, 17. jun 2021 21:55)
    ima tacno nula komentara u kojima se tvrdi da neko mora da igra i da je to po zakonu...
    cela poenta price je u zelji, a ne u moranju...
    (lal, 17. jun 2021 22:33)

    # Link komentara

  18. @Sova
    Ne vredi,ovde su i dalje u vremenu Kice i Praje,pa koliko puta procitah od pametnjakovica da je spas za sport da se vrati pravilo da nema odlazaka pre 28-me.I onda se ja nerviram sto je 90 odsto komentara teska budalastina.Voleli mi ili ne kada se globalno kaze srpska kosarka asocijacije-Divac,Pedja,Jokic a ne Bodiroga,Sale,Moka koliko god ih voleli.Eto delile se nagrade,sportista godine,nema nigde Rubija i Skole da predstavljaju kosarku,vec Kralja,Kandze,Durantule...Jos stalne price,kao sto velis,o "svetom" dresu a nikad u istoriji kao narod nismo bili u situaciji da se ovoliko lako i jeftino prodajemo,osvrnimo se oko sebe ili samo upalimo tv da vidimo ljude koji su nekad sasvim drugo pricali ali za najmanju sinekuru su okrenulo plocu naglavacke.I onda takvi imamo obraza da dele lekcije nekome ko se toliko uzdigao iznad ove sredine,sopstvenim talentom i radom.I ovi svi komentari zapravo pokazujue nasu najvecu boljku a to je prosto-neznanje,bukvlno tvoj komentr je mozda jedini ubo 100 posto sustinu,pritom zaista nemam potrebu da branim lika milionera koji sutra moze sve da ostavi i da se zeza do kraja zivota,prosto ovi komentari su vox populi,dobar uzorak a po onome kako preovladava stav vecine,ne pise nam se dobro sa takvim raznisljanjima i bezanja od realnog
    (oat, 17. jun 2021 22:26)

    # Link komentara

  19. .A to što je narod jadan i bijedan i što mu je još jedino ostalo da mašta o tome kako Srbija uz pomoć Jokare gazi i ponižava Amere na OI...to je već posao za psihologe i psihijatre.
    (boris, 17. jun 2021 17:20) #

    Za to vreme prepodobne Amere koji nikako nisu jadni i bijedni baš brige da li će osvojiti neku medaljicu na OI, a nisu se smirili dok Ruse nisu izbacili sa Olimpijade! Idi begaj.
    (Vertigo, 17. jun 2021 22:15)

    # Link komentara

  20. Sonja Petrovic Vasic, kako kida za reprezentaciju, iako se oprasta od nje i to Posle olimpijade, to je karakter, osecaj da pripadas toj prici, koliko samo u raznim komentarima ima tih tkz. kontrasa, njima sta god da kazes, oni ce da kontriraju, to su neki tuzni ljudi, pa mrze i sebe i druge, nista im ne valja, nije po volji, ocituje se i sad oko jokica, ne mogu da shvatim ljude kojima je sve svejedno, da nemaju u sebi neki pozitivni nacionalni duh, da navijas za svoje, za reprezentaciju ili igras za nju, da si tuzan kad se izgubi, a srecan i ispunjen kada se pobedi...!
    Defetizam je uvek samopoguban.
    (Prijatelj, 17. jun 2021 22:14)

    # Link komentara

  21. Pa dobro ok, neće čovek da se zadužuje a i neće da se troše pare, razume ljude koji nemaju, koji su tužni, korona je još uvek, a i moguće da je stidljiv i da mu je neprijatno.

    Nikola je srebrni srpski juniorski svetski šampion a i OLIMPIJSKI SREBRNI VICEŠAMPION IZ RIJA. TAKO DA SAMO POHVALE I UŽIVANJE, ZASLUŽENO.

    SREĆNO JOKIĆU NADALJE.
    (Nikol Dž. Femija, 17. jun 2021 22:13)

    # Link komentara

  22. A sta on ima od toga ako vi sedite pored tv-a i navijate za njega?
    (cetinje, 17. jun 2021 22:07)

    # Link komentara

  23. Znaci po toj logici Kuzmic je veci igrac od njega,ipak ima trofej.Kosarka jeste timski sport ali vrednovanje se pobogu gleda malo drugacije inace se ne bi na kraju sezone ne bi ni birala prva petorka,prosto to bi bila prva petorka sampiona.A Robert Ori bi bio kandidat za GOAT a Stoktona,Ajversona...pominjali niko nikad ne bi.Pa da li je tako?Mozes ti nipodastavati Jokicu priznanje koliko hoces,to ce i za 30 godina biti velika stvar u svetu kosarke.A pitaj bilo koga u svetu da li zna ko je Riki Rubio,i onaj ko zna pojma nema da je bio MVP Mundobasketa.Tako je voleo to ili ne.Ili da se prebacimo na tenis vidim svi pominju Endija Mareja kao kandidata za GOAT zbog Olimpijade i medalja,Djokovica niko.
    (gavra, 17. jun 2021 21:36)

    Ja ne kazem da nije veliki igrac. Samo konstatujem, da bi u ovom sportu bio prvak ili sampion, moras nesto da osvojis. Da je to toliko nebitno, ne bi se pravili supertimovi u NBA gde ce se velike zvezde odreci novca da bi osvojili prsten. P. S. I taj Riki Rubio je NBA igrac. Mark Gasol je posle titule sa Reptorsima zaigrao za reprezentaciju Spanije na SP i osvojio drugo zlato u karijeri. Ne znam zasto je bilo kome problem da kaze da Jokic taj motiv nema. I shodno tome, ostace upamcen kao veliki igrac, ali ne i kao veliki sampion.
    (Pera, 17. jun 2021 22:03)

    # Link komentara

  24. Kako je Nikola lepo iskulirao srpski polusvet, svaka cast - respect! Zato je i najbolji, zato sto ima herc da kaze "ne" vecini, ide protiv instinkta krda. Koliko ste vi to puta uradili u zivotu, ali iskreno?
    (Ambalaza Rotira, 17. jun 2021 18:59)

    Ti si mi bas neki svet kad tu terminologiju koristis. Da nema navijaca sporta ne bi ni bilo. Da imas malo inteligencije razumeo bi sta je sport i sta su navijaci koji vole da gledaju svoj tim. Koliko si ti puta nesto uradio za drugog i nesebicno?
    (aabb, 17. jun 2021 19:28)

    Znaci nesebicni ljudi gledaju sport - interesantno. Mislim da bi psiholozi radije rekli da kod nas sport uglavnom gledaju ljudi koji imaju potrebu da se poistovete sa grupom i tako dobiju na psihickoj snazi, jer nesto nedostaje na individualnom nivou. I to nije njihova krivica, jednostavno tesko je imati bogat individualan zivot u nasoj sredini. Ali mislis da Japance, Svedjane ili Dance zanima sport kao nas, pa imaju pametnija posla. Svo to vreme i energiju koju si "nesebicno" protracio na sport, mogao si nesto pametno da uradis, da ocistis dvoriste, pomognes prijatelju i sl. Ja recimo to smatram nesebiclukom... Nista tebi i meni Nikola ne duguje, ja ga gledam zato sto je carobnjak sa loptom a ne zato sto je iz Srbije, i gledao bi ga isto tako i da je iz Zanzibara.
    (Ambalaza Rotira, 17. jun 2021 22:00)

    # Link komentara

  25. Zasto mora da igra za reprezentaciju Srbije? Je li to obaveza po zakonu?
    (lol, 17. jun 2021 21:55)

    # Link komentara

  26. Kako u mahu okrenemo pricu za nekog, a do juce ga hvalili. Pokazujemo mnogo laznog lica.
    (Dobrivoje, 17. jun 2021 19:15)

    Kakvo lažno lice pobogu?? Hvalili ono što je za hvalu a kudili ono što je za pokudu, vrlo jednostavno.
    (Džadž, 17. jun 2021 21:44)

    # Link komentara

  27. Ovo nam je hvala za sve sate provedene kraj ekrana navijajući za njega. Ovo nam je hvala za sve minute koje su mu televizije pružale i hvalile kao najboljeg na svetu.. A mi lakoveran narod kao i uvek.. Naš Jokić.. E moji srbi opametimo se već jedanput.. Pa treba li da ga molimo svako takmičenje? Ako on ne oseća potrebu da usreći ovaj narod, pa čemu ove priče.. Njemu su konji preči od svih nas.. Do kada više da molimo nekoga? Vratimo se na tenis i na našeg srbina Novaka. Pa pitajte njega hoće li da igra za srbiju? Pa odigrao je vise sati ove godine nego ovaj minuta. Da ne pominjemo ostale momke eto iz košarkaške reprezentacije.. Oni nemaju porodicu, oni nemaju konje i ostale životinje... Do kada više da trčimo za nekim ko nas ne gleda očima kao mi njega..?
    (Milan, 17. jun 2021 21:42)

    # Link komentara

  28. @Pera
    Znaci po toj logici Kuzmic je veci igrac od njega,ipak ima trofej.Kosarka jeste timski sport ali vrednovanje se pobogu gleda malo drugacije inace se ne bi na kraju sezone ne bi ni birala prva petorka,prosto to bi bila prva petorka sampiona.A Robert Ori bi bio kandidat za GOAT a Stoktona,Ajversona...pominjali niko nikad ne bi.Pa da li je tako?Mozes ti nipodastavati Jokicu priznanje koliko hoces,to ce i za 30 godina biti velika stvar u svetu kosarke.A pitaj bilo koga u svetu da li zna ko je Riki Rubio,i onaj ko zna pojma nema da je bio MVP Mundobasketa.Tako je voleo to ili ne.Ili da se prebacimo na tenis vidim svi pominju Endija Mareja kao kandidata za GOAT zbog Olimpijade i medalja,Djokovica niko.
    (gavra, 17. jun 2021 21:36)

    # Link komentara

  29. Najsmesniji komentar "ne treba ga zvati za ubuduce, to je najpostenije"
    Vazi, drugari. Bice prvi pozvan i sledeci put.
    (kejt_winslet, 17. jun 2021 21:25)

    # Link komentara

  30. Kad smo poslednji put uzeli svetsko zlato, ova zemlja je delovala kao mesto gde će se jednog dana moći lepo živeti. Sad je jasno da su daleko veće šanse da potpuno nestane. Sasvim je normalno da neko neće da se zamajava igrajući za nju.
    (Bojan, 17. jun 2021 21:02)

    # Link komentara

  31. @lal
    Zapravo daleko su losiji,u najjacem sastavu ni blizu onog iz Indijanapolisa,danas jedino sto imamo Jokica koji je prevazisao Pedju,ostalo:Bogdan i Bodi tu negde,matori Divac svakako ispred matorog Tea,Vasa ekplodirao ove sezone a i dalje u reprezentaciji mucak plus Jovic gornji prosek,sa druge strane Jaric,Vujanic,Rakoc.Tomasevic mnogo bolji u repki od plasljivog Belog.Gudura i Kalinic smejurija za Scepanovica i Gurovica,Macvan za Drobnjaka,Bobi za Kotura,jedino Lucic je bolji od Radmana koji se budalisao.Nasa reprezentatovna kosarka danas-Jokic,Bogdan i do skora selektor Djordjevic u to je to,paradoks njih trojicu jedino i pljujemo,izgleda da se stvarno ovde uspeh ne prasta.
    (tunajt, 17. jun 2021 20:55)

    # Link komentara

  32. Au Marko, natera mi suze niz staracko lice. Hvala ti za najbolji komentar u 2021.
    (kole, 17. jun 2021 20:43)

    # Link komentara

  33. Najveći car! Nije ko oni što trče na terasu da sluđuju još malo ovaj narod! On je prvak sveta, miševi!!!
    (Imay, 17. jun 2021 14:53)

    Nije on prvak nicega. Nista u karijeri osvojio nije. Nije bio prvi ni sa jednim klubom niti reprezentacijom na bilo kom takmicenju na kom je ucestvovao. Kosarka je timski sport, a on je u zivotu igrao samo dva finala. Jedno kupa sa Megom gde je promasio sut odluke protiv Zvezde i jedno sa Srbijom u Rio de Zaneiru gde su nas Ameri unistili. Da bi bio prvak necega, mora nesto da se osvoji. A posto za reprezentaciju da igra nece, zavrsice karijeru bez osvojenog trofeja.
    (Pera, 17. jun 2021 20:38)

    # Link komentara

  34. Opet sa druge strane od igranja za reprezentaciju nece prehraniti sebe i svoju porodicu, a od profesionalnog igranja za svoj klub hoce.
    (Dejan, 17. jun 2021 18:19)
    on da sutra prestane da igra i stavi pare u banku (nula pameti, nikakav biznis) mogao bi da nahrani pola afrike od danas do apokalipse...
    potomci, ako su normalni, bice obezbedjeni dok god postoji makar jedan jokic na planeti...
    a ako mu se zalomi da ima neke ludake kao sto je sasa curcic, dzabe mu i da zasteka trilione...
    (lal, 17. jun 2021 20:33)

    # Link komentara

  35. U svakom sportu postoji najveći uspeh, a u košarci je to "prsten" u NBA, pogotovo ako si lider ekipe, to je vrh, NBA je nekoliko nivoa više od svih ostalih košarkaških takmičenja i turnira, uključujući i onaj na OI.Jokić je izjavio da mu je cilj NBA trofej i sve radi prema tom cilju, OI su prepreka i rizik. Jokić ako osvoji "prsten" on je GOAT, besmrtan za sva vremena, vi ne shvatate da bi to više proslavilo našu košarku nego bilo šta drugo? To samo mi brojimo medalje sa kojekakvih turnira i ostalo, ostali svet gleda u vrh, a ne u turnire gde će Campazzo i Bogdanović biti naj igrači.
    OI se prati zbog sportova u kojima je zlato na OI najveći uspeh: atletika, plivanje itd..jer tada se takmiče najbolji sa najboljima i uglavnom su to individualni sportovi. Svaki Grand Slam u tenisu je miljama ispred OI turnira u tenisu. Mogao je Đoković da svoji 10 OI turnira i opet bi bio niko u tenisu bez Grand slamova. Tako treba posmatrati i košarku.
    To je samo kod nas ostalo "sveti dres", "odziv naciji" itd.. jer su uspesi naših sportista kompezovali bedu u društvu. Naravno, u fudbalu je FIFA CUP naj naj i svi gledaju da se odazovu, ali u košarci i u još nekim sportovima ovakvi turniri nisu naj, naj i ovoga će biti sve više, jer kad se približiš ultimativnom cilju ostalo je sve distrakcija. Amere kao najbolje košarkaše briga za ove turnire decenijama, "Dream Team" su napravili da lansiraju NBA u svet kad je postalo bitno izvesti NBA na svetsko tržište i zaradili su milijarde posle 1992g.
    (Sova, 17. jun 2021 20:32)

    # Link komentara

  36. Srbi, svako ima pravo da odluci za sebe, ne znate kako je i ne moze se porediti sa bilo kojom situacijom u kojoj je bio bilo koji nas kosarkas ikada, jer nismo imali MVP-ja NBA lige pre njega. Vi stvarno mislite da mu Denver nije "nagovestio" da bi bilo bolje da ne igra, vasa naivnost prevazilazi epske razmere gluposti. Navijacemo za tim koji bude igrao na OI i to je to, okrenite se bitnijim stvarima i ne pisite razne gluposti pogurani besom. I meni je zao i razocaran sam, ali razumem.
    (Prim.aut, 17. jun 2021 18:25)
    nagovestili su i seltiksi dalipagicu, a on se vratio prvim avionom u domovinu...
    decko moze da bira u kom ce timu da igra... lejkersi bi sutra probili seleri kep da ga potpisu... i onda smo mi naivni, a ti si esencija inteligencije...
    i shvati da sve sto kazes vazi u oba smera... kao sto on ima pravo da odluci da ne igra, kao sto ti imas pravo da razumes, tako i random srbin ima pravo da mu kosarka bude najbitnija, da ne razume i da besan komentarise...
    (lal, 17. jun 2021 20:28)

    # Link komentara

  37. Nazalost ne bi nam on pomogao. Kako nije uzeo NBA prsten kada je sam tako svemocan? U kosarci pobedjuje tim kao i u svim drugim ekipnim sportovima.
    (Torbica, 17. jun 2021 18:50)
    to nikada necemo saznati, a pomoc nam je potrebna...
    ne znamo sastave ostalih reprezentacija, a ovi momci nisu nista losiji od tomasevica, jarica ili gurovica... ali njima je pomogao matori vlade i to posle 7 utakmica finala zapada i krljanja sa shekom...
    (lal, 17. jun 2021 20:15)

    # Link komentara

  38. Prekrecite onaj veliki mural na skoli. Oslikajte lik Tibora Cerne, koji je svesno izasao iz rova na Kosarama da bi nas snajperista mogao da locira snajperistu iz Legije stranaca, koji je terorisao nase mladice nekoliko dana. Poslednje reci su mu bile: Vredelo je poginuti za ovu zemlju. Slava i hvala ti veliki golobradi junace. Ti nisi bio umoran.
    (Marko, 17. jun 2021 14:48

    Bravo za komentar,isto važi i za pokusevskog
    (Oskar de La Penja, 17. jun 2021 20:07)

    # Link komentara

  39. Ne bi trebao Kokoskov da vodi ni Bogdanovica,on i Teodosic su neprikosnoveni u promasajima za tri. Mnogo maltretiraju loptu.
    (Drr, 17. jun 2021 20:02)

    # Link komentara

  40. Ko se seca nekog Gurovicevog meca u dresu Zvezde ili Partizana? Ali svi pamtimo one trojke Amerima. Ko se seca neke utakmice Bodiroge za Pao? Ali svi pamtimo ono protiv Argentine ili slanje Karmela po burek. Ko se seca Danilovica u Kinderu? Ali svi pamtimo kucanje preko Sabonisa. Shvatas li Jokicu zasto?
    (stranger, 17. jun 2021 15:43)

    A ko se seća neke utakmice Bodiroge i Đorđevića u NBA? A on je MVP tamo!!!
    (Imay, 17. jun 2021 19:57)

    # Link komentara

  41. Covek nece da igra i to je to,vise ga i ne zvati. Ne treba ni Teodosica voditi,ima samo da bleji po terenu i gubi lopte.
    (Drr, 17. jun 2021 19:53)

    # Link komentara

  42. Kosarkas njegovog kvaliteta moze da bira klub a reprezentacija je jedna tako da svaka opravdanja u vezi kluba su suvisna
    (Vojkandbrat, 17. jun 2021 19:53)

    # Link komentara

  43. Prekrecite onaj veliki mural na skoli. Oslikajte lik Tibora Cerne, koji je svesno izasao iz rova na Kosarama da bi nas snajperista mogao da locira snajperistu iz Legije stranaca, koji je terorisao nase mladice nekoliko dana. Poslednje reci su mu bile: Vredelo je poginuti za ovu zemlju. Slava i hvala ti veliki golobradi junace. Ti nisi bio umoran.
    (Marko, 17. jun 2021 14:48)

    Veliko poštovanje za ove reci. Navele su me na duboko razmisljanje i na veliku istinu svake ove reci.
    (fenix, 17. jun 2021 19:45)

    # Link komentara

  44. Pustite coveka na miru... to je njemu izgleda jedina zelja.
    Zaboravite Jokica, od njega nista. On je Americki kosarkas poreklom iz Sombora.
    (vlajko, 17. jun 2021 19:44)

    # Link komentara

  45. @Vojvođanin
    Djordjevic nije zvao nesrecnog Kalinu-bukvalno smo zaboravili sve sto je
    do sada uradio kao igrac i selektor
    Muslin odveo reprezentaciju nakon 8 godina ali ne zove Sergeja,ovog onog-noga pre prvenstva
    Mihajlovic zaigrao kako valja ali nema Ljajica-otkaz momentalni
    E sad zamislite tog kukavnog selektora koji bi dao sebi luksuz da ne pozove ni manje ni vise-najboljeg igraca sveta za kaznu jer je preskocio jedno takmicenje,kakve bi tek tada bile reakcije.
    Tako da moj savet,ne pisite komentare na portalima,ne odajte se
    (ulica sezam, 17. jun 2021 19:38)

    # Link komentara

  46. Kako je Nikola lepo iskulirao srpski polusvet, svaka cast - respect! Zato je i najbolji, zato sto ima herc da kaze "ne" vecini, ide protiv instinkta krda. Koliko ste vi to puta uradili u zivotu, ali iskreno?
    (Ambalaza Rotira, 17. jun 2021 18:59)

    Ti si mi bas neki svet kad tu terminologiju koristis. Da nema navijaca sporta ne bi ni bilo. Da imas malo inteligencije razumeo bi sta je sport i sta su navijaci koji vole da gledaju svoj tim. Koliko si ti puta nesto uradio za drugog i nesebicno?
    (aabb, 17. jun 2021 19:28)

    # Link komentara

  47. Prekrecite onaj veliki mural na skoli. Oslikajte lik Tibora Cerne, koji je svesno izasao iz rova na Kosarama da bi nas snajperista mogao da locira snajperistu iz Legije stranaca, koji je terorisao nase mladice nekoliko dana. Poslednje reci su mu bile: Vredelo je poginuti za ovu zemlju. Slava i hvala ti veliki golobradi junace. Ti nisi bio umoran.
    (Marko, 17. jun 2021 14:48)

    a u druže pogodio si u sam centar!!!!
    (jazavac, 17. jun 2021 19:24)

    # Link komentara

  48. Može da se nada još nekom finalu zapada i all star utakmici.
    Veliki igrači žive za trofeje i pobede. To sa Denverom neće imati, sa Srbijom je mogao al' nije hteo.
    Njegov izbor.
    (granica, 17. jun 2021 19:21)

    # Link komentara

  49. А сећам се Мишкових речи пред ЕП као да је јуче било...
    "Пустите га само сада да се припреми за сезону и потпише уговор, па ће наредних 10 година бити доступан репрезентацији"
    (Саша, 17. jun 2021 19:21)

    # Link komentara

  50. Kako u mahu okrenemo pricu za nekog, a do juce ga hvalili. Pokazujemo mnogo laznog lica.
    (Dobrivoje, 17. jun 2021 19:15)

    # Link komentara

  51. Hahahaha... ma najjaci je! Koliko se samo ljudi okomilo na njega, izbacaju postove, MVP ovo ono, a lika totalno briga za svoje fanove, gleda sebe, kao i sto bi svi ti ljudi trebalo sto navijaju za njega, da se okrenu sebi, posto je Jokic uspeo u svom cilju. Naravno uvek sam za slogu, ali ljudi ipak nekad trebaju da skontaju neke stvari, da ne stvaraju sebi idola.
    (Matrix, 17. jun 2021 19:11)

    # Link komentara

  52. Kako su glupi komentari tipa, to je njegova licna odluka na koju ima pravo plus ovde nikom nista ne duguje..Prvo je naravno tacno, njegova je odluka kao sto i ja imam pravo da odlucim da ga vise ne pratim jer smatram da ne bi trebalo da bude sve u novcu i karijeri (a znamo da bi igrao ko bela lala da su prosli), nekad treba malo i rizikovati da usrecis one koji navijaju za tebe, o patriotizmu da ne govorim, kod nas je on odavno kafanskog tipa (da pominjem Gasola, Nesa, Novickog, Doncica..?). Ovo drugo nije tacno! Ipak duguje ovoj sredini nesto. Pomogla mu je da se formira na ovaj nacin, kroz trenere, kroz pionirske, juniorske lige, kolege sa kojima je odrastao itd, nije bas tako jednostavno. Ali da se vratimo na pocetak, njegova odluka i naravno nasa, svakog ponaosob.
    (sashas, 17. jun 2021 19:11)

    # Link komentara

  53. Kako je Nikola lepo iskulirao srpski polusvet, svaka cast - respect! Zato je i najbolji, zato sto ima herc da kaze "ne" vecini, ide protiv instinkta krda. Koliko ste vi to puta uradili u zivotu, ali iskreno?
    (Ambalaza Rotira, 17. jun 2021 18:59)

    # Link komentara

  54. Видим сви пишу коментаре, па рекох себи да и ја напишем пар речи....
    Углавном су коментари, да пустимо човека, и да је пре свега његова одлука да не игра за репрезентацију. Е сад ту мени пар ствари "боде" очи. Наиме, постоји ли ишта светије у било ком спорту, да се такмичиш на ОИ, да ли би пропустио полуфинале или финале НБА, под изговором да му треба одмор од свега?
    Да не коментаришем старије репрезентативце који су се одувек одазивали

    Наравно ЊЕГОВА је одлука, али с обзиром на његов однос ка дресу репр, мислим да је завршио с позивима у исту.
    То би било најпоштеније с обе стране
    (зуке, 17. jun 2021 18:59)

    # Link komentara

  55. Pravi Srbin
    (Sasa, 17. jun 2021 18:57)

    # Link komentara

  56. Odlucio da ne bude doceka da mu ne zvizde zbog otkaza reprezentaciji. Ako je sada umoran, sta ce biti kada bude imao 60 godina!?
    (Pametnom dovoljno, 17. jun 2021 18:56)

    # Link komentara

  57. Ljudi o čemu vi pričate i šta pravdate,Micić je igrao prošle godine i kad su mu javili za smrt majke.Savez nikad više da ga pozove.Ko god se jednom ne odazove više ga nikad ne zvati po cenu igrati sa igračima iz KSS.
    (Vojvođanin, 17. jun 2021 18:53)

    # Link komentara

  58. Znam da Jokic ne cita ovo, ali ako cita neko njemu blizak neka znaju da postoje ljudi koji ga razumeju i podrzavaju, nismo svi bagra kao ovi polupismeni zadrugari koji prodaju glas za 100g kafe i 1000 dinara, pa dolaze ovde i svoje frustracije ispoljavaju na MVP NBA lige. Jokicu legenda si najveca u istoriji srpske kosarke i to niko nikada nece osporiti. Ni zli Djordjevic, ni Danilovic, apsolutno niko. Mogu samo da pljunu pod prozor MVP-ju NBA lige.
    (neki veliki dr, 17. jun 2021 15:22)

    Zbog najveće legende ne?emo biti pobednici na OI da znaš.
    (Baba Tića, 17. jun 2021 18:09)

    Nazalost ne bi nam on pomogao. Kako nije uzeo NBA prsten kada je sam tako svemocan? U kosarci pobedjuje tim kao i u svim drugim ekipnim sportovima.
    (Torbica, 17. jun 2021 18:50)

    # Link komentara

  59. @Prijatelj
    Pobogu igrali Jugoslovensku ligu,bili prakticno amateri imali vremena i da studiraju,koliko manje utakmica,napora,pritisaka,nije bilo menadzera,nikoga nad glavom,i reprezentacija jedina sansa da ih vide preko pa da nakon 28-me probaju uzeti koji Daniloviceva generacija se okusala u NBA,svi sem Divca se vratise iz iste jer im je nedostitan level,uporedivo sa Jokicem nema sta,pritom 4 godine nisu igrali zbog sankcija,skroz drukcije vreme,dajte ljudi probudimo se u godini koja jeste,i danasnjoj kosarci-velikom biznisu a ne onoj staroj romanticnoj ako vam je do secanja imate youtube,danasnje vreme drugacije situacije,pomirite se sa tim vise
    (bakonja, 17. jun 2021 18:42)

    # Link komentara

  60. Umoran, ma kako da ne. A da su ušli u veliko NBA finale, sigurno bi rekao treneru da je umoran i da ne može da igra.
    (neograničeni uvoz zapadnog licemerja, 17. jun 2021 18:37)

    # Link komentara

  61. Ako Jokića niste upoznali do sada i ne morate. Čovek je miran lik bez želje da trči po Somboru i da slavi po kafanama, došao kući da radi ono što voli i odmori se. Odigrao je109 utakmica, svaki drugi dan se igralo, alo.
    (Jole, 17. jun 2021 15:50)

    Jeste, samo on je igaro svaki drugi dan, ostali svi sedeli.
    Kad mu je trener u Denveru, rekao da se odmori, on mu kaže, mi Srbi nismo umorni.
    Ne bi bio umoran, ni da je trebalo da igra veliko finale, sve bi prštalo.
    Jedino, kad je trebalo da se igra za repku na OI, posle pet godina čekanja, onda se umorio i treba mu duža pauza.
    Jeste, kako da ne, ti si u pravu, a mi smo veverice...
    (Tamni vilajet, 17. jun 2021 18:02)

    Tkzv obrnuti "mama nisam samo ja dobio keca, pola razreda je" argument. Od ukidanja feudalizma svaki covek ima prabo da odluci sta zeli, kada zeli i kako to zeli. Uostalom od tih koji su takodje igrali koliko je i on, a iznenadices se- nema ih uopste toliko koliko ti mislis da ih ima, sta mislis koliko ce njih igrati na Olimpijadi? Pustite momka na miru, nije pocinio krivicno delo.
    (Prim.aut, 17. jun 2021 18:30)

    # Link komentara

  62. Bravo Jokicu, ja bih uradio isto na tvom mestu. Respect.
    (Traktor, 17. jun 2021 18:30)

    # Link komentara

  63. Srbi, svako ima pravo da odluci za sebe, ne znate kako je i ne moze se porediti sa bilo kojom situacijom u kojoj je bio bilo koji nas kosarkas ikada, jer nismo imali MVP-ja NBA lige pre njega. Vi stvarno mislite da mu Denver nije "nagovestio" da bi bilo bolje da ne igra, vasa naivnost prevazilazi epske razmere gluposti. Navijacemo za tim koji bude igrao na OI i to je to, okrenite se bitnijim stvarima i ne pisite razne gluposti pogurani besom. I meni je zao i razocaran sam, ali razumem.
    (Prim.aut, 17. jun 2021 18:25)

    # Link komentara

  64. Kicanovic i Dalipagic nikad nisu odustajali, Slavnica kad nisu hteli da vode u italiju 1979. na evropsko prvenstvo, bunio se sto ne ide, pa ga ipak poveli, Danilovic jednom bio povredjen pa je patio sto ne moze da igra...! I ostali...
    (Prijatelj, 17. jun 2021 18:22)

    # Link komentara

  65. Bila bi to bruka - izviždati tzv. MVP-a ???
    (aca, 17. jun 2021 18:22)

    # Link komentara

  66. Ljudi realno to je njegov licni izbor, niko nema pravo da se ljuti na njega sto ne moze ili ne zeli da igra za reprezentaciju. Opet sa druge strane od igranja za reprezentaciju nece prehraniti sebe i svoju porodicu, a od profesionalnog igranja za svoj klub hoce.
    I druga stvar, ako je premoren, onda je postenije reci e ljudi ja ne mogu. Nego da je otisao i pruzio 30-50% svojih mogucnosti onda bi vam opet bio los jer bi ste bili u fazonu vidi ga kako moze da igra dobro u NBA a ne moze za Srbiju. Nije smak sveta ako ne moze da odigra za reprezentaciju desilo nam se to vec jednom u istoriji pa je Djordjevic sa B selekcijom uzeo medalju. Njegovo mesto zauzece neko ko ima vecu motivaciju i vise energije i vise zelje da grize za medalju i da donese Srbiji novi uspeh.
    (Dejan, 17. jun 2021 18:19)

    # Link komentara

  67. Ako je covek umoran,onda to treba ispostovati i ne treba ga zvati ni kada se odmori.
    Medjutim,ako je stvarno na putu dolazak prinove,onda je to potpuno druga prica i nema mesta ni za jedno slovo kritike.Ako je tako, neka Bog da,pre svega da sve bude kako treba a vremena za kosarku ce biti.
    (Joffrey, 17. jun 2021 18:18)

    # Link komentara

  68. Kakva smo mi jedna tuga od zemlje postali, pa to je neverovatno. Kada su izveštaji sa Jokićevih utakmica, komentara na primer 100+, retko više, osim ako je TD, a onda sve u fazonu to Nikola Srbine, mi mali ali zato nebeski i košarkaški, zajedno sa ostalom mitskom klasikom, a kada su izveštavanja o reprezentativnom statusu (hoće-neće, rekao-nije rekao) onda je komentara 1000+. I onda se odjednom javljaju neki koji sad traže nazad svoje vreme, ili bi možda i neki novac, zato što su potrošili vreme gledajući ga u sitne sate. Bože dragi, pa ko je vas mučenike terao da ga gledate, ukoliko ste ga uopšte i gledali, pošto da jeste onda bi sigurno primetili koliko je njegova "energetska kriva" u padu, poslednjih mesec dana, i koliko je sve gurao na neku volju i bes, baš zbog toga što je video da mu ne ide kao ranije, gde je i u 4/4 skoro uvek bio na nivou iz 1/4 i pružao najbolje. Iz aviona se lepo videlo da je isceđen, samo je očito da mnogi nisu zapravo ni gledali (nego čitali jutarnje izveštaje), a i boli ih uvo za njega. Gledam (neću da kažem baš da pasionirano pratim) NBA odavno. Moj prvi omiljeni igrač je bio Medžik Džonson, i ta neka ekipa Lejkersa sa Džabarom i Vortijem. Gledao sam ga iz istih razloga iz kojih sam prilično redovno sada pratio i Denver. Ljudi nisu uopšte svesni šta je Jokić tamo uradio, i koliko je ovo MVP priznanje značajno i jedinstveno. I ja sam ga očekivao na OI, ali ipak, malo više poštovanja (razumevanja i tolerancije) za ovog momka, ne bi bilo na odmet.
    (posmatrač, 17. jun 2021 18:16)

    # Link komentara

  69. BRAVO!!!Sad ga cenim još više!
    (Texmex, 17. jun 2021 18:13)

    # Link komentara

  70. Ja mislim da mu je malo sad neprijatno da se pojavljuje medju navijacima jer je odbio ono sto bi oni zeleli.
    (Prijatelj, 17. jun 2021 18:12)

    # Link komentara

  71. Aman ljudi pa on je odigrao 109 utakmica sa prosekom 35min na parketu!!! Ovo nije odluka hocu/necu da igram za reprezentaciju vec odluka da li hoce da bude zdrav ili da ga pojede pauza nakon povrede. Cudo je da covek takve fizike uopste odigra 109 utakmica po 35min I ne postoji druga opcija nego odmor I rehabilitacija. Pod hitno da Kokoskov I fizio ekipa stanu iza Nikole I objasne da mora odmoriti ako zelimo da ga ikad vidimo u dresu Srbije jer je druga opcija da ga za dve-tri godine gledamo na Zlatiboru kao Pekovica dok je bio u Minesoti. Nikolin uspeh I citav razvojni put od bucka koji ne moze da napravi sklek do MVP NBA lige je veci podstrek klincima da vise na basketu nego medalja sa reprezentacijom.
    P.S. Niko od nas nije zasluzan za Jokicev uspeh pa niko nema pravo da ga kritikuje. Samo jedno veliko hvala za velicinu kakve nema.
    P.P.S. I sa Milutinovim, Bobijem i Petrusevim mi idemo do finala.
    (Leti vreme, 17. jun 2021 18:11)

    # Link komentara

  72. Svaka ti cast....
    (Beli, 17. jun 2021 18:10)

    # Link komentara

  73. Znam da Jokic ne cita ovo, ali ako cita neko njemu blizak neka znaju da postoje ljudi koji ga razumeju i podrzavaju, nismo svi bagra kao ovi polupismeni zadrugari koji prodaju glas za 100g kafe i 1000 dinara, pa dolaze ovde i svoje frustracije ispoljavaju na MVP NBA lige. Jokicu legenda si najveca u istoriji srpske kosarke i to niko nikada nece osporiti. Ni zli Djordjevic, ni Danilovic, apsolutno niko. Mogu samo da pljunu pod prozor MVP-ju NBA lige.
    (neki veliki dr, 17. jun 2021 15:22)

    Zbog najveće legende neċemo biti pobednici na OI da znaš.
    (Baba Tića, 17. jun 2021 18:09)

    # Link komentara

  74. Nemam ništa protiv Jokićeve odluke. Ima pravo na to. Mislim da se naša razmišljanja o mnogim stvarima razlikuju. Jokiću nešto fali, nešto nedostaje da bi možda razumeo i naše želje. Inače, mislim da je doček otkazan iz straha od provokacija. Mislim da je to najbolje. Imam za Jokića jednu poruku
    - Bato, igraj košarku i nemoj misliti na nas, možemo mi ovo i bez tebe i srećan ti put u Ameriku i pozdravi Amere.
    (VIT, 17. jun 2021 18:07)

    # Link komentara

  75. Pustite momka da zivi , sta sad hocete da ide od kuce do kuce da vam se zahvaljuje sto gledate NBA ?
    (Djordje Stanojevic, 17. jun 2021 17:03)
    Pa zar ne radi to svako veče?
    (komi, 17. jun 2021 18:05)

    # Link komentara

  76. Nikad od tebe legenda. Nole je legenda.
    (Lazni Brkajlo, 17. jun 2021 18:05)

    # Link komentara

  77. Sada je jasno zašto niko neće sa Jokićem na basket.
    (terza1., 17. jun 2021 18:04)

    # Link komentara

  78. Neverovatna bruka. Stvarno da se covek zapita sta je njemu u glavi. Zna koliko je popularan u Srbiji, koliko ljudi ustaje svaku noc zbog njega, zna koliko klinci vole da ga vide i on MESEC I PO DANA pre Olimpijade kaze da je umoran. Nemam reci stvarno. U punoj snazi, 26 godina, nikad bolje fizicki nije bio spreman, ima ugovor, ima pare, ima zacementiran status u NBA (MVP!) i on se ovako ponese prema Srbiji i narodu. Sram ga bre bilo. Da je turnir za 7 dana pa ajde nego mesec i po dana...
    (M, 17. jun 2021 18:04)

    # Link komentara

  79. Neko ce reci "kakav smo mi to narod, sad svi pljujemo Jokica, kako mozemo da ocekujemo da igra bilo kada za reprezentaciju". Neko bi rekao "Nije on nista duzan ovoj drzavi, ne mora da igra". Neko ce reci "Dali ce nam biti bolje ako on igra i osvojimo zlato na OI?". Ja ne bih rekao da mi ljudi "pljuju Jokica zato sto ne igra, jer on to ne mora", vec bih pre rekao da su ljudi razocarani njihovim odnosom prema reprezentaciji. Barem ja licno sticem utisak da on uopste ne zeli da igra za reprezentaciju, i da uvek izmislja razloge zbog kojih ne bi igrao, i da ljudi to ne vole. Mislim da je bolje da, ako vec ne zeli da igra, da to kaze, da znamo da ga vise ne smatramo "nasim" i da zatvorimo tu temu jednom zauvek. ovo prica neko ko zaista voli Jokica, navijam za njega u Denveru, i voleo bih da ga vidim u reprezentaciji, ali sta da radimo kad on to ocigledno ne zeli.
    (Vladimir D, 17. jun 2021 18:04)

    # Link komentara

  80. Ako Jokića niste upoznali do sada i ne morate. Čovek je miran lik bez želje da trči po Somboru i da slavi po kafanama, došao kući da radi ono što voli i odmori se. Odigrao je109 utakmica, svaki drugi dan se igralo, alo.
    (Jole, 17. jun 2021 15:50)

    Jeste, samo on je igaro svaki drugi dan, ostali svi sedeli.
    Kad mu je trener u Denveru, rekao da se odmori, on mu kaže, mi Srbi nismo umorni.
    Ne bi bio umoran, ni da je trebalo da igra veliko finale, sve bi prštalo.
    Jedino, kad je trebalo da se igra za repku na OI, posle pet godina čekanja, onda se umorio i treba mu duža pauza.
    Jeste, kako da ne, ti si u pravu, a mi smo veverice...
    (Tamni vilajet, 17. jun 2021 18:02)

    # Link komentara

  81. Decko je bre skroman,ne voli eksponiranje i bespotrebnu guzvu.Covek zivi svoj zivot,gleda svoju porodicu.Staromodan i dobar covek.A vi ostali sto se hranite uspesima reprezentacije drzave koja odavno to nije,nadjite svoj hobi i bice bolje.
    (dr88, 17. jun 2021 17:59)

    # Link komentara

  82. Nikola Jokić = Skroman, pošten, veoma uspešan… Za svako poštovanje. Ima pravo da se sa svojim emocijama, uspesima i neuspesima nosi kako on želi. A oni koji svoj uspeh u životu vide samo kroz uspehe naših sportista i silno zameraju istima svaki nedolazak, ne znam šta reći sem da se posvete sebi i svojim uspesima.
    (Realno, 17. jun 2021 17:54)

    # Link komentara

  83. Ma bravo normalni dečko. Svaka čast!
    Čekamo novu sezonu i guštanje u tvojoj košarci.
    (Susjed, 17. jun 2021 17:54)

    # Link komentara

  84. Videlo se u trećoj utakmici protiv Sansa da mu je duša u nosu i pored triple double-a. Bojao sam se da će se povrediti u 4. Ovo je sasvim očekivano, čovek je umoran od košarke. Bukvalno mu se sve radi osim igranja košarke. Nije to samo Olimpijada, tu su pripreme, uigravanje. Čovek je isceđen i ne bi ni dao ono što se očekuje. Bolje za tim, ovako će svi biti naloženo i spremni 100%
    (СОССД.ГИХСБпмг.амин, 17. jun 2021 17:53)

    # Link komentara

  85. Znam samo da kada bi imali američki standard, ovog leta bi razmišljali gde ćete da otputujete, koja kola da kulite i slično. Ne sme sport i jedan čovek da bude fokus vašeg života. Mrzite momka koga niste zadužili. Ako mislite da ste ga zadužili ustajanjem u sred noći, i on je vas zadužio jer ste lučili hormon sreće dopamin kada je dao 50 poena Goberu, pa ste srećni započeli dan, može i tako da se gleda.
    (Srbi Iz Amerike, 17. jun 2021 17:52)

    # Link komentara

  86. Čudno je sve to što se dešava oko Jokića, a i njegovo ponašanje, generalno je vrlo čudno. Uopšte ne znam šta da mislim, iskreno:(.
    (Smuleco, 17. jun 2021 17:44)

    # Link komentara

  87. Ne zaslužuje da mu se ime javno spominje van NBA lige. Kad se setim onog prenemaganja 2016. da li hoće na Olimpijadu ili neće. Nije ni tad hteo ali je pod pritiskom javnosti i Saše Đorđevića popustio. Garantujem da taj više neće igrati za reprezentaciju nikad. Izopštiti ga iz javnosti i medija zauvek. Ma sve vam je jasno samo kad pogledate braću.
    (Yokich a ne Jokić, 17. jun 2021 17:43)

    # Link komentara

  88. Evo za vas sa jeftinijim ulaznicama da pojasnim. Prestanite da se prepucavate oko promasene teme, to vam tj nam postaje jedini sport. Nije bitno sto Jokic nece da igra za reprezentaciju, nego kako je do toga doslo. Kako mladi asovi vise nemaju osecaj obaveze iznad svih obaveza? Odgovor lezi u statusu drzave I naroda, potounoj devastaciji vrednosti I dugogidisnjem statysu opstih luzera koji nam je kao naciji nametnut. Tukli smo se u 3 gradjanska rata I sva tri izgubili, kontrirali svima, pa nam je pola sveta nalupalo samare, imamo status divljana , otudjenih od sveta ratnih zlocinaca. A priori igrati za to je poriv budale. Ne kazem da je ispravno, kazem da razumem razlog.
    (Spanishflykg, 17. jun 2021 17:43)

    # Link komentara

  89. Sve najbolje ti želim i zbogom.
    (Malo stariji basketaš, 17. jun 2021 17:42)

    # Link komentara

  90. Deda, hoćeš li da mi pričaš kako si osvojio zlato na OI?!?
    Nije Deda igrao, bio je umoran...
    (ivan, 17. jun 2021 17:35)

    # Link komentara

  91. Ostavite coveka na miru! Nije nikome nista duzan. Ima pravo izbora, na slobodnu volju, da kaze sta mu prija, a sta ne, kao i svaki covek. Jedva cekamo da osudimo nekog, a sami smo isrivljeni na sto nacina....
    (peki, 17. jun 2021 17:35)

    # Link komentara

  92. Bavio sam se fudbalom, pa, recimo, poluprofesionalno. Svakodnevni treninzi, u vreme priprema, naravno, 2 puta dnevno, zatim utakmice svaki vikend, 2 puta najmanje mesecno vantakmicsrska utakmica u sredini nedelje.
    Plus, par drugara i ja "na crno" igrali nocne turnire u malom fudbalu, zezali se i uzimali kintu.
    Elem, kakav, bre, umor. Zemlju dohvatao nisam.
    I posle svega, dve nedelje je vise nego dovoljno za potpuni oporavak tela i organizma.
    Ne nasedajte na pricu o umoru, molim vas. To je za one malo ili neupucene, bez uvrede.
    Kinta je ovde u pitanju, i nikakve dileme nema
    (Hrundi Bakshi, 17. jun 2021 17:33)

    # Link komentara

  93. Bravo za Jokica! Zelim mu miran i prijatan odmor od naporne sezone u Americi. Da sledece sezone bude MVP u play offu.
    (The Best, 17. jun 2021 17:31)

    # Link komentara

  94. Pametan covek.Kakav docek.To samo politicari zele da izvuku neku korist.Kada zavrsis karijeru ostani u Americi da zivis.Ovde koliko god da das para uvek je ljudima malo.I nase cuveno-al se istrosio
    (The Who, 17. jun 2021 17:30)

    # Link komentara

  95. Rekao je na vreme da neće da igra. Nije bilo one torture da nedeljama neće da se izjasni. Jedino mi je žao što su zbog njega vređali Saleta legendu. Sad imamo Kokoškova, videćemo rezultat.
    (uvekljubazan, 17. jun 2021 17:30)

    # Link komentara

  96. Docek za šta???
    Bravo Jokicu sto si otkazao!!!
    Docekacemo mi celu kosarkasku reprezentaciju kada
    ponovo podignu zlato !!!
    (zonfa, 17. jun 2021 17:30)

    # Link komentara

  97. Nadam se da Denver vise nece uci u playoff. Njemu sve najbolje zelim i max ugovor.
    (michigenac, 17. jun 2021 17:29)

    # Link komentara

  98. Jokić je dobar igrač ali šta je bio Dražen u ono vreme to Jokić neće biti nikad. Kukoč takođe 3 titule prvaka Evrope sa jugoplastikom gde je bio glavni. Prvak sveta sa Jugom 1990 bio MVP. Dva puta prvak Evrope sa Jugom bio MVP oba puta. Uzeo 3 prstena sa Čikagom i bio pored Jordana Pipena Rodmana znači 4 po kvalitetu Čikago bulsa i bio veliki faktor u osvajanju titula.Jokić ni jedna titula za sada.
    (Igor, 17. jun 2021 17:25)

    # Link komentara

  99. Kad procitam da je lik duzan nasoj zemlji, nije mi dobro. Jer znam da bas taj lik koji je to napisao, zabušava na poslu ako radi u državnoj firmi, ako je privatnik sigurno ne plaća porez državi. Gotovo zam 100% siguran da taj lik nikad zarad dobrobita drzave ne bih ostao da radi kad ima godišnji odmor. A zamislite da postoje kao pre radne akcije, koiko bi se takvih likova prijavilo za dobrobit države. NIKO!
    Prijavili bi se dobri i posteni ljudi koji nisu ograničeni i nikad ne bi pljuvali čoveka kome treba itekako zasluženi odmor i kome budućnost zavisi od njega.
    (komša, 17. jun 2021 17:25)

    # Link komentara

  100. Jel igrao prosli put za reprezentaciju i sta je dobio?
    Bio zamena na klupi,igrao na mestu na kom mu ne odgovara,na kraju proglasili Bogdanovica za najboljg igraca.
    I hocete opet da igra?
    Igraj Jokicu tamo gde te vole i cene,ovde ce samo da te pljuju zavidni
    (maks, 17. jun 2021 17:22)

    # Link komentara

  101. Ne može se Jokića uspoređivati s drugima, odigrao je 100% utakmica, on je centar, bek i krilo, troši se maksimalno, i više od toga. Ako netko na planeti ovog trenutka.ima pravo da kaže da je potrošen onda je to Jokić.A to što je narod jadan i bijedan i što mu je još jedino ostalo da mašta o tome kako Srbija uz pomoć Jokare gazi i ponižava Amere na OI...to je već posao za psihologe i psihijatre.
    (boris, 17. jun 2021 17:20)

    # Link komentara

  102. Shvatio je poentu u Srbiji je završio karijeru
    (dejan, 17. jun 2021 17:20)

    # Link komentara

  103. jokara navukao lušu karmu za par dana
    (Šmiki, 17. jun 2021 17:19)

    # Link komentara

  104. Николи Јокићу је потребно помоћи да још боље схвати шта са собом доноси велики успех. Требало би да буде прожет неизмерном захвалношћу према средини која га је изнедрила, што ствара несумњиву обавезу. Без осећаја за ту обавезу човек остане потпуно усамњен, окружен ”купљеном” пажњом, али лишен заштите коју пружа осећај испуњености што си све своје природне обавезе поштено испунио или им се одазвао. Никола воли коње што указује на његов рафинирани сензибилитет. Верујем да би му дијалог са самим собом, у тишини самоће са својим коњима, донео далеко више мудрости и истине него консултације са армијом ”добронамерних саветодаваца” који својим саветима више воде рачуна о својим директним или индиректним интересима везаним за Николину каријеру, него што воде рачуна о Николиној личности и његовом животним просперитетом који само велике незналице виде кроз призму новца и неких мистификованих уговорних обавеза. Никола Јокић без дреса Србије је другоразредни кошаркаш, и то тамо где је потекао: у Србији. Не вреди му НБА прстење за све прсте на руци и нози, једна или десет МВП титула, ништа то не вреди када те твоја колевка не признаје као своје, ту не рачунајући армију равнодушних и егоистичних појединаца који веома лако разумеју а многи и подржавају Николу у одлуци да не игра за репрезентацију Србије. Није Никола Јокић за стуб срама, далеко било, али је свакако за књигу заборава. Поштује више свој успех од свог кошаркашког рода. Штета за Србију а много, много већа за Николу Јокића.
    (Две штете, део 3., 17. jun 2021 17:18)

    # Link komentara

  105. 2. Нашој кошаркашкој јавности и кошаркашкој традицији - њих та одлука ”не види”. То значи да је поштовање средине из које си потекао, ма каква она била, равно нули. Према њој Јокић не осећа никакву обавезу у забораву да је из ње потекао, понављам, ма каква она била. А она је блистава већ више од пола века, Јокић Никола није производ вештог менаџера који има своје заслуге, већ је блистави резултат српске школе кошарке. Ако ту чињеницу Никола Јокић ”згази” не одговарајући обавези коју има његов кошаркашки педигре се истог часа круни, хтео то неко или не, то је питање природног поретка ствари. Никола Јокић пре и после такве одлуке није иста личност. Наше одлуке су те које чине наш профил, калибар и квалитет. Не одазвати се ”кошаркашком народу Србије” а још и ”кошаркашкој организацији Србије” у тренуцима када се спрема наступ на највећој смотри која постоји значи произвести велико и дубоко разочарање, и то код пуно квалитетног света, нарочито деце и омладине. А шта се догађа у души особе која је свесна да је изазвала разочарање великих и правоверних размера. Сигурно ништа што је ојачава.
    (Две штете, део 2., 17. jun 2021 17:14)

    # Link komentara

  106. Шта он глуми,ја стварно не знам...
    (Irvas, 17. jun 2021 17:13)

    # Link komentara

  107. Vremena igranja za reprezentaciju zbog časti, ljubavi i prestiža su prošla, bar u našoj košarci. Poslednji Mohikanci su bili Divac, Danilović, Bodiroga, Paspalj, Đorđević, Tomašević... Trenutno Bogdanović, Micić, Bjelica, Raduljica,...Oni nisu nikada bili umorni na kraju sezona i srce im je bilo puno kada treba da brane boje svoje države,... Maltene ni za kakve pare. Ako naš savez želi po svaku cenu da Jokić zaigra moraju mu ponuditi bar 2 miliona dolara + premije za svaku pobedu i prolaz dalje, jer ispod te cifre neće ni da se svlači što bi se reklo žargonski. Sramota!
    (Ivan, 17. jun 2021 17:13)

    # Link komentara

  108. Уколико је тачно да је Никола Јокић неопозиво отказао учешће у целокупном програму наше кошаркашке репрезентације за ово олимпијко лето реч је о типичном примеру одлуке која доноси штету свима, свима које се тиче кошаркашко умеће Николе Јокића. Да пробам да образложим само два обликa штете , због ограниченог простора друге можда у некој другој прилици, да не причамо много о штетама:
    1. Самом Николи Јокићу - био светан тога или не, осећајући то или не, отказати учешће у репрезентацији је чин снажног ”одрођавања” од средине из које си потекао; немати елементарну културу те врсте припадности и обавезе која из ње проистиче значи имати веома ограничене духовне ресурсе који се своде искључиво на свој лични таленат који и када је велики као у његовом случају, по правилу буде недовољан за највише домете у животу; бити МВП у НБА лиги је успех у каријери једног кошаркаша, у животу су сигурно значајнији многи други успеси до којих се не долази преко тих домета.Никола Јокић нема од кога да научи шта значи бити најбољи, његова околина очигледно нема капацитет да га нешто о томе научи, исувише је себична и наравно непросвећена. Они не знају значај и својства ”испражњене” душе, придају претеран а вероватно и искључиви значај ”напуњених” џепова. Нису свесни колико је велики новац још већи непријатељ који вреба из свих прикрајака. Велики новац не шири поглед на живот, само повећава куповну моћ, што се често јако погрешно поистовећује.
    (Две штете, део 1., 17. jun 2021 17:12)

    # Link komentara

  109. Da li sada shvataš sine? Srbi su ponosni i niko ne može da ih ponižava.
    (neca, 17. jun 2021 17:12)

    # Link komentara

  110. Pozdravljam i podržavam njegovu odluku da ne zaigra reprezentaciju Srbije na predstojećim OI, a doček to je tako irelevantno za Somboru.
    (XXL, 17. jun 2021 17:08)

    # Link komentara

  111. Boze, koliko negativnih komentara. Kao da imamo milione Jokica pa ovog jednog mozemo da se odricemo tako lako. A i da imamo, opet ne bi bilo u redu.

    Jokic je sjajan momak, i sjajan igrac. To sto covek nije masina pa ne moze da igra tako veliki broj utakmica godisnje, to je normalno. Ako Ronaldo moze, to je onda zato sto mu to telo dozvoljava, a ne zato sto je veci rodoljub od Jokica. Mozda ce i Jokic u buducnosti moci da igra, jer se sve to menja iz godine u godinu.

    Mi u Srbiji treba da smo srecni sto nas neko tako lepo promovise u svetu. Mnogo vise ljudi je sigurno i culo i zavolelo a mozda i posetilo Srbiju zbog Jokica. Tako da molim one koji su netolerantni da ostave Jokica na miru. Sve ce im se to lepo vrtiti, jednog dana.

    Inace to sto covek nece da ga docekuju samo govori o njegovoj skromnosti. Nije on trazio slavu, nego je ona nasla njega. Zbog cega treba jos vise da ga ostavimo na miru.

    Napred Nikola.
    (Vrabac, 17. jun 2021 17:07)

    # Link komentara

  112. Pustite momka da zivi , sta sad hocete da ide od kuce do kuce da vam se zahvaljuje sto gledate NBA ?
    (Djordje Stanojevic, 17. jun 2021 17:03)

    # Link komentara

  113. Mozda je sve to u redu? Mi ne mozemo da znamo sta on misli ili kako se oseca? Mozda sam vidi da je premoren i da ne moze da izdrzi jos pripreme pa OI, a zna da se od njega mnogo ocekuje? Mozda je shvatio da u ovoj situaciji ne moze da ispuni ocekivanja i svoja i saigraca i nas navijaca, koji cemo posle da ga krivimo? Po meni on i na SP nije pruzio nista i ni priblizno kao u svom klubu. Jos je dosao sa kilazom? Da li je na 3, 4 utakmice dao po 25 koseva , ne po 30 kao te sezone u Denveru? Nije . I to nema nikakve veze sa Bircevicem koji nije igrao ni 10 min. po mecu? On je majstor, trpaj koseve, pogadjaj trojke..Umesto toga, bio je debeo da bi se posle vratio u formu, skinuo kilazu i svi u Denveru su se cudili od Melouna do saigraca i to komentarisali u medijima. Ja se toga secam kao danas. Prema tome ako se plasiramo, vazno je da se igraci uigraju, napravi atmosvera i da pruze svi svoj maksimum. Bez Jokica se mora. Kako ce biti u buducnosti..to je pitanje. Jer ako ovako bude cedjen u Denveru nece ni igrati za reprezentaciju.
    (111, 17. jun 2021 17:01)

    # Link komentara

  114. Zasto je uopste organizovan docek a da ga niko ne pita? Ko i malo prati Jokica zna da on nije ljubitelj takvih situacija. Da je povucen.
    (Dragan, 17. jun 2021 17:00)

    # Link komentara

  115. Meni nije jasno kako ovaj narod ne razume da je porodica najvažnija stvar u životu svakog normalnog čoveka, onda ide familija, komšije, sugrađani itd.. Ovaj momak želi da bude sa svojom trudnom ženom, svojom porodicom,prijateljima, sugrađanima, svojim konjima. Neka drugi treniraju i neka se dokazuju u reprezentaciji. Zašto on da napusti sve o čemu je sanjao za vreme košarkaške sezone, zbog koga? Zbog ovog naroda koji ga danas okiva u zvezde a sutra pljuje do iznemoglosti? Nikola, znam da ne čitaš i da imaš druga pametnija posla, ali da znaš da sam na tvojoj strani i da te razumem Zbog mene ne moraš da igraš u reprezentaciji.
    (..., 17. jun 2021 17:00)

    # Link komentara

  116. jednostavno nismo slozni i to je to
    (boki89, 17. jun 2021 16:59)

    # Link komentara

  117. Imajte u vidu samo jednu stvar. Svi ti milioni, ili stotine miliona dolara postoje zahvaljujuci publici. Publika cini sportiste velikim, niko drugi. Kazete, njihov rad, talenat? Gde je onda nagrada za rad i nadljudske napore naucnicima, izumiteljima, hirurzima, inzenjerima? Jokic je samo pokupio kajmak, svestan ili nesvestan da je publika od njega napravila multimilionera, i da su mnogi nasi legendarni kosarkasi, kojima se mozda leti i nije igrala kosarka (mada po igri i osvojenim zlatima sam ubedjen da jeste!), napravili sistem takav da Jokic danas bude prepoznat kao talenat. Mogao je Jokic da ulozi i tri puta vise truda i znoja kao klinac, sta bi bilo da je sve to radio u Rumuniji, recimo? I dalje bi ubacivao loptu kroz obruc od nekog bureta.
    (lev, 17. jun 2021 16:56)

    # Link komentara

  118. Samo cu reci mnogi mogu da se ugledaju na Ronalda, iako je mozda kod nekih ljudi omrazen,za mene je jedan od najbolji sportista, cisto zato sto daje sve od sebe kad igra za Portugal.
    (danijel, 17. jun 2021 16:55)

    # Link komentara

  119. I sa njim ili bez njega, šanse za zlato protiv Amera su ravne nuli. Zato je i odustao, on to dobro zna. Amerikanci su superiorni i gotovo. Možemo se mi zvati zemlja košarke 100 puta. Zna se ko je smislio basket.Ruku na srce i nije se baš nešto proslavio do sada igranjem za Srbiju.
    (Rade, 17. jun 2021 16:55)

    # Link komentara

  120. Jasno je da košarku igra zbog novca a ne iz ljubavi.
    (Mile, 17. jun 2021 16:54)

    # Link komentara

  121. Tesko je biti Srbin. Opet se vracamo na vremena iz 90-tih kada se Srbstvo merilo po radikalnoj kasicici i vecina tih naivnih je ostavilo svoje kosti po bivsoj SFRJ, a dezurni Srbi im i danas drze pridike iz Srbstva. Covek ima posao, radio prekovremeno, umorio se i jednostavno kaze da nece moci da da 100% i da neko drugi zauzme mesto u reprezentaciji umesto njega. U USA je to normalno da neko otkaze ucesce u reprezntaciji na OI - iz bilo kog razloga. Da recimo ode i igra lose, bio bi glavni krivac, da se povredi izgubio bi posao. Sacekajte malo covek ce pomoci kad bude mogao.
    (OPET TAMO NEKO, 17. jun 2021 16:54)

    # Link komentara

  122. U pravu je čovek.Nije ni zaslužio doček,jer pod srpskom zastavom nije dobio priznanje.Kada Srbiji donese neku medalju,npr sa Olimpijade,organizovati doček!
    (Miško, 17. jun 2021 16:50)

    # Link komentara

  123. Da li je skroz legitimno pravo da otkaze...DA

    Da li je mogao da preskoci kvalifikacije i u slucaju odlaska igra u Tokiju...DA

    Da li je tako odlučio...NE

    Svi znaju da bas nesto ne mirisem uplakani ali mi je Bogdanovih 10+ UVEK DRAZE od njegovih 30+ !

    Zato cigani...pre nego krenete da pisete negativno o Bogdanu razmislite dobro sta i koliko je on "uradio" za ovu zemlju...
    (uplakani, 17. jun 2021 16:48)

    # Link komentara

  124. Bravo majstore ????
    (eraser, 17. jun 2021 16:48)

    # Link komentara

  125. Svake godine ista prica sa Jokicem. Hoce, nece. Uvek prenemaganje. Ne volim tunjave likove koji nemaju jasan i cvrst stav. Svako dobro mu zelim.
    (Srle, 17. jun 2021 16:45)

    # Link komentara

  126. Ne svidja mi se to sto nece igrati na OI, ali ovo sto je otkazao docek je pravi potez. Ja bih zakupio bilbord i zahvalio se sugradjanima. Vasarenje i doceci su katastrofa, posebno sto bi to u manjem mjestu bilo jos gore. Zamislite samo sa koliko bi sugradjana morao da se fotografise.
    (Toni, 17. jun 2021 16:43)

    # Link komentara

  127. Steta bilo bi veselja samo tako
    (james, 17. jun 2021 16:41)

    # Link komentara

  128. Za šta doček?
    (sava, 17. jun 2021 16:40)

    # Link komentara

  129. ...ljudi bre čovek je PREUMORAN!!!
    Pustite ga!!! Pošteno sa njegove strane...
    (nikad nikome izvini, 17. jun 2021 16:38)

    # Link komentara

  130. OVO JE SAVIM

    normalan epilog svega
    što se izdogadjalo. Kratkoročno to je gubitak za reprezentaciju. Dugoročno to možemo gledati ovako:
    JEDINO zlato koje kako tako možemo osvojiti je EVROPSKO !
    Svetsko i Olimpijada su rezervisani za Amerikance . To ko osvoji a nisu oni biće Svetsko čudo !
    Tako da Nikola za sledeće Evropsko prvenstvo mora biti TOP. A ne ovako smlaćen ....ovako ne bi dao maksimum.
    To nam je jedina šansa da osvojimo zlato u basketu , i to pored Slovenije i Španije neće biti nimalo lako.
    Što se mene tiče i dalje ću gledati Nikolu neizmenjenim intezitetom i budi ću se rano. Jer volim košarku i volim njegov način igre koji je MAESTRALAN I NEPONOVLJIV.
    (MPP, 17. jun 2021 16:37)

    # Link komentara

  131. Nastupanje za reprezentaciju je ono sto treba da bude razlicita vrsta motivacije za svakog sportistu, nesto specijalno "ono" sto te goni da das svoj maksimum, a da nije motivisano novcem.

    Za Nikolu Jokica pojam "nase" ne postoji, postoji samo pojam "moje", to sto nece docek se savrseno uklapa u njegov psiholoski profil.

    Za mene, ma koliko beznacajan ja bio, Nikola Jokic je neko na koga necu potrositi nijedan jedini sekund vremena i energije.
    (Terzio, 17. jun 2021 16:37)

    # Link komentara

  132. Veliki sportista, mogao je da bude još veći. Koliko bi klinaca usrećio na dočeku, a tek da igra za reprezentaciju. Baš šteta. Al šta je tu je. Kajaće se jednog dana 100%.
    (Milanche, 17. jun 2021 16:35)

    # Link komentara

  133. A sta bi bilo da se njegov tim plasirao u finale?Igrao bi potencijalno još 14 utakmica. Ili bi rekao treneru da ide da timari konje a oni nek se snalaze. Pa to je više utakmica u kratkom roku nego dve Olimpijade. Ali to je profesionalizam a ovo je patriotizam.A ja sto ranom zorom gledah i navijah je idiotizam.I ne ne živim svoj život kroz njegov. Imam sasvim lep i srećan život. Ali sam svim srcem uz svakog sa ovih prostora koji uspe van Srbije.Kad neko pomene ratove i Srbe ja promenim temu i pričam o Tesli, Djokovicu i mnogim znameniti Srbima koji su bili veliki u svetskim razmerama. Uvek sa ponosom kažem koliko je Srbija mala a svet veliki. Zato Jokicu profesionalcu svaka čast, MVP, milioni... Ali sve može da se potroši pa čak i ti silni milioni a iza nas ostaje čast, obraz i poštenje po čemu nas ljudi pamte.
    (Srki, 17. jun 2021 16:35)

    # Link komentara

  134. MVP priznanje je ravno medalji na nekom takmičenju ljudi nisu svesni koliko je to prizanje za Srbiji. Svi živi mediji ga prate a juče su objavili da zbog umora neće moći da igra. Ide lepo vreme i leto hoće da bude sa ženom koja je trudna i hoće da dočeka najvredniji trofej na nekom letovalištu egzotičnom. Nije košarka sve u njegovom životu.
    (Zuja, 17. jun 2021 16:31)

    # Link komentara

  135. Пустите људи момка он је МВП у Америци овде је као сваки други грађанин само што је ето успешан, пробио се(како наш народ воли да каже). Не жели дочек и јака ствар, чак и још боље остаје новац у државној каси, а и нисам никада лично био нешто љубитељ тих дочека, а нисам ни велики пратилац спортова, лепо је како је неко успешан и у спорту али и у послу и када неко из Србије остварили успех, али више да се окренемо себи, да побољшамо себе, да помажемо једни другима, да градимо своју земљи ваљда тако треба да буде. Пустите ви шта ради Новак, шта ради Јокић, шта ради друга позната/естрадна личност брините за своје проблеме, лако је њима они су се обезбедили за неколико генерација и нема ништа лоше у томе, схватите да су и они обични људи који имају ето неке своје потребе и одлучују шта ће да раде са својим временом и својим знањем(у овом случају бацање лопте на кош), више гледајте ствари кроз призму посла и економске добити, а мање емотивно и као неко велико весеље, неки дочек, неки пријем, све то нема никакву сврху, као што већ рекох узалудно трошење пара на глупости, а тог новца би могао нпр. да се санира неки део пута или посади које дрво више.
    (Srbin, 17. jun 2021 16:23)

    # Link komentara

  136. Kakva god da je ova zemlja i ljudi u njoj zasluzuju da joj se Jokic obrati i kaze da ne zeli da igra za reprezentaciju. Bilo bi fer i posteno s njegove strane. Ovako on dozvoljava da se pred svako prvenstvo stvara tenzija i losa atmosfera. Ako ne igra sada, nece igrati ni sledece sezone. Ako se ne odaziva sada kad mozemo nesto da osvojimo, nece sigurno dolaziti kad se budemo borili za 7. mesto. Ne mora on da igra za prljave i ruzne Srbe koji, kako neko kaze, gledaju zadrugu i bacaju djubre po ulici. Problem je sto nikad nije pomislio da bi dobar rezultat na OI podigao cenu nekom nasem igracu. Mozda jos neko da potpise dobar ugovor.
    (Pop, 17. jun 2021 16:22)

    # Link komentara

  137. Auh, tastatura trpi sve. Da su prosli sunse, igrali bi u final zapada, max 7 utakmica, onda veliko finale max 7 utakmica, narednih ko zna koliko. I, sad, Sam umoran. Kako? Podrzavam Sam ga u regularnom delu, da bi napredovao toliko, MVP, kada dodje da igra za Srbiju, uzmemo zlato na OI. stvarno me denver ne zanima I briga me za amere. Kao I njih za nas sada. Poenta je, ne izvrcite reci protiv vaseg naroda. Mi jesmo svakakvi, Ali smo takvi. Kome se ne svidja, neka trazi Drugi narod, niko mu ne brani
    (Czv, 17. jun 2021 16:21)

    # Link komentara

  138. Covek je svoj novac , zaradio na najposteniji nacin.
    Ukrao nije nista. Nikom nije naneo zlo , totalno skroman covek.
    Humanitarno pomagao Sombor X-puta. Ulaze u svoj rodni grad ,
    a mogao je i u inostranstvu ali nije.A mozda bi bilo i bolje.
    Da li ce da igra za srbiju ili ne , to je njegova odluka.
    A ljudi koji konstanto prate realitije , kladionice i zive u nerealnostima , neka ga mrze!
    (Istinaa, 17. jun 2021 16:20)

    # Link komentara

  139. Evo jedno zanimljivo pitanje za razmišljanje... Dali se iko sjeća kada smo i u kom sportu izgubili utakmicu a da se u našim medijima moglo pročitati da je protivnik bio bolji....ja sport pratim od 1986 godine i to još nisam doživio....ali jesam sudije nas pokrale,nije nas išlo,nismo imali sreće,teren nije valjalo,svjetska zavjera,vrijeme nije odgovaralo.....doživio sam da u košarci izgubimo 37 razlike pa sutradan pročitam pokazali smo da se možemo nositi sa njima.....to kao da u fudbalu izgubiš 5 ili 6 nula
    (Kalevra, 17. jun 2021 16:17)

    # Link komentara

  140. Kakav narod zivi u Srbiji pa to je uzas koliko su ljudi pogubljeni i nista u zivotu nemaju . Nikoli naklon do poda kako predstavlja Srbiju u NBA pa su cak i komentatori u Denveru poceli da govore Srpski.
    (Dokholiday, 17. jun 2021 16:16)

    # Link komentara

  141. Podrška Nikoli.
    Dok je on bio treća opcija Đorđeviću, Birčević je bio prvi centar.
    (MileR, 17. jun 2021 16:16)

    # Link komentara

  142. I onda pljujete Djordjevica sto je Jokić bio zamena Birči kod mene nebi sedeo ni na klupi.
    (Luka, 17. jun 2021 16:11)

    # Link komentara

  143. Ja samo ne znam sta neko moze da ocekuje ako odbije Srbiju ? Sta treba da ga mazimo ? To sto se on Amerikanizovao to je druga stvar...tamo kao sve za tim ovako onako, a ovde ko sisa Srbiju i srpski nacionalni tim i srprski narod. I onda ce kroz koji mesec da kuka kako mu je bilo tesko da cita komentare bla bla. Ma ajde bre. zabranio mu denver da igra jer Ameri treba da osvoje zlato na olimpijadi, jbg tako ti je to, ubija se konkurencija jer oni nece doci u najjacem sastavu...End of story
    (Aha jeste, 17. jun 2021 16:09)

    # Link komentara

  144. E...pa cekaj..momcino...ne moze bas ni tako..sve je to tvoja obaveza..
    Mi stvarno navijamo za tebe i stvarno ulazemo emociju u tebe.a ti moras da spremis taj docek..i da ga odradis ako nista drugo.
    (macak lucifer, 17. jun 2021 16:06)

    # Link komentara

  145. Čovek je u pravu, nije mečka da ga vode po vašarima i da ga svojataju kao da je lutka. On je običan, skroman momak,a opet institucijs, sa manje od 30 god.
    Isceđen posle 80-90 utakmica u ovoj godini, a na svu sreću ostao nepovređen, preumoran. Ne treba mu ništa zameriti, on je ipak iz Srnije i veliki ambasador svih nas. Biće vremena za njega i reprezentaciju.
    (Branislav Kovačev, 17. jun 2021 16:05)

    # Link komentara

  146. Nije mi svejedno što ne nastupa, ali ga i dalje cenim, volim i podržavam.Srbi moraju da nauče da ne budu isključivi.
    (5.jahač apokalipse, 17. jun 2021 16:04)

    # Link komentara

  147. Eto spasao se "dočeka".Nećemo ga dočekati ni u Beogradu kad se naši košarkaši vrate sa medaljom sa OI!
    (lili, 17. jun 2021 16:04)

    # Link komentara

  148. Da je degutantno jeste. Običaj iz srednjeg veka i vremena gladijatora, hleba i igara.
    (Milan, 17. jun 2021 16:02)

    # Link komentara

  149. Covek je legenda igrao ili ne za reprezentaciju... Samo napred Nikola, i srecno u sledecoj sezoni!
    (Dejan Lekic, 17. jun 2021 16:01)

    # Link komentara

  150. Ti bas ne razumes sustinu. Upravo je njegova duznost zarad svih nas koji smo ustajali nocu da ga gledamo, najvise zarad dece koja u njemu vide idola i uzora, da da doprinos nasem narodu a ne amerikancima koji navijaju za njegov klub. On treba da bude uzor a ne kojekakve pevaljke. To da li ce u zivotu zaraditi 200 ili 300 miliona nista mu ne menja ali jednog dana ce zaliti za ovakvom odlukom i ucinio bi sve da moze da vrati vreme ali tada ce biti kasno.
    (Stevan, 17. jun 2021 15:32)

    Bože, kakav iskrivljen pogled na svet...Meni u životu nije palo na pamet da ustajem u cik zore i gledam Jokića ili bilo koga drugog. Imam pametnija posla, nemam uzore i idole, ne trebaju mi.
    (Bgd, 17. jun 2021 16:00)

    # Link komentara

  151. Ajde bre pljuvaci, covek postaje otac u tom terminu kada je olimpijada
    (vanzemaljac, 17. jun 2021 16:00)

    # Link komentara

  152. Naravno da je Jokuć dužan, da ima dužnost da igra za reprezentaciju. Ovo što je uradio ravno je izdaji. Ovo kažem kao čovek koji "ne ispunjava svoj čemer" gledajući sport i slično, jer me sport odavno ne interesuje. Ali, sportista je dužan svojoj publici. Da, DUŽAN. Jer od nje živi, jer ga je publika stvorila. Dužan je da da sve od sebe, jer bez publike ne postoji.
    Jokić mora biti svestan koliko je značila za njega višegodišnja jednodušna podrška navijača iz Srbije (u koje već dugo ne spadam, još jednom da podvučem, verovatno ni OI neću gledati jer sam totalno izgubio interesovanje za sport generalno), i ima moralnu obavezu prema desetinama hiljada klinaca koji su ga gledali kao idola.
    Ovo što sam napisao jedina je istina, i nema rasprave oko toga.
    Ako iole ima neko kičme u ovoj zemlji, čovek bi trebalo da bude potpuno bojkotovan do kraja karijere od strane naših medija i struktura. Kakvi crni dočeci. U srećnija vremena za ovakvo ponašanje bi sledile i ozbiljnije sankcije.
    (Ekspo, 17. jun 2021 15:58)

    # Link komentara

  153. @xyz lični uspeh su svih Novakovih 19 slemova pa ste ih doživljavali kao svoje i pravili cirkus na ulicama.

    Ako ti ne kapiraš šta za srpsku košarku znači da je neko iz njene sredine postao MVP najjače lige na svetu, onda jednostavno prestani da pratiš taj sport.

    Prizeman, skroman i sjajan lik. Ako ne može, onda ne može. Ja mu verujem.

    Ovo je potpuna ludnica u komentarima. Zemlja košarke? Ma, važi...
    (Cicero, 17. jun 2021 15:34)

    Da li ću pratiti košarku ili neću, to je moj izbor a ne tvoj. Nije Jokić izmislio košarku pa da radi njega pratim ili ne pratim. A što se Đokovića tiče, Jokić ne može ni da priđe u istu rečenicu sa njim.
    (xyz, 17. jun 2021 15:57)

    # Link komentara

  154. Nije prvi put da neko hoće da se okiti tuđim perjem. SVAKA TI ČAST.
    (tomo, 17. jun 2021 15:57)

    # Link komentara

  155. Ne bi da komentarišem njegovu odluku.Samo bi rekao dve stvari.Kada sam kao mali u osnovnoj školi bio u fudbalskom timu koji je na školskom takmičenju predstavljao naše odeljenje nisam od sreće,uzbuđenja i ponosa tri noći spavao.Ja mogu samo da zamišljam osećaj da predstavljam svoju državu i narod u nekom sportu.Za mene bi to bilo "doživi i umri"..Ne mora svako da deli moje mišljenje,ali ja tako osećam.Drugo,u svesti našeg naroda ostaće zauvek samo oni sportisti koji su doprineli uspesima ili bar dali sve od sebe u mečevima reprezentacije bez obzira na uspehe u klubovima za koje su igrali.Koji je to igrač bio uspešan u klubu a da nije proslavljen u reprezentaciji a da ga pamtite?I da li je uopšte bitno za koji klub su igrali Đorđević,Paspalj,Bodiroga,Danilović..?Svi se mi njih sećamo kao onih koji su "ginuli" za državni dres.Odluka je njegova,a vreme će pokazati hoće li ostati u našim srcima..
    (deki, 17. jun 2021 15:56)

    # Link komentara

  156. Najviše volim ove što baljezgaju, kako Jokić ne mora da igra jer ništa nije dužan Srbiji. Pa zar se bilo koji sport i takmičenje igra i organizuje zato što je neko nekom nešto dužan? Svašta. Ceo koncept takmičarskog sporta postoji zbog navijača. Da nije navijača, ne bi ni bilo profesionalnog sporta, niti plata za sportiste. Čuj kažu ljudi ne treba da pljujemo Jokaru, nego treba podržati njegovu odluku. Zar treba da ga volim zato što postoji? Gotiviš i ceniš nekog košarkaša zato što igra košarku i uveseljava te kao navijača svojim igrama. Svoju majku volim zato što postoji. Ako košarkaš odbija da igra košarku, naravno da ću kao navijač da negodujem. Šta treba, da budem srećan jer najbolji košarkaš sveta timari konja umesto da nastupa sa saigračima u reprezantaciji koja je među favoritima za medalju?
    (Rados86, 17. jun 2021 15:55)

    # Link komentara

  157. Ko se seca nekog Gurovicevog meca u dresu Zvezde ili Partizana? Ali svi pamtimo one trojke Amerima. Ko se seca neke utakmice Bodiroge za Pao? Ali svi pamtimo ono protiv Argentine ili slanje Karmela po burek. Ko se seca Danilovica u Kinderu? Ali svi pamtimo kucanje preko Sabonisa. Shvatas li Jokicu zasto?
    (stranger, 17. jun 2021 15:43)

    Bravo, pogodio si u srz. Nije mi jasno kako ne zeli da igra na olimpijadi, eej, olimpijadaaaa.
    (nnn, 17. jun 2021 15:55)

    # Link komentara

  158. Jel zbog umora otkazao docek?
    (Srle, 17. jun 2021 15:55)

    # Link komentara

  159. Strašno je to kada je običnom Srbinu važnija reprezentacija i Nikola Jokić od sopstvenog života i porodice.
    (Mister No, 17. jun 2021 15:55)

    # Link komentara

  160. Pustite decka da uziva u svom zivotu i karijeri. On nije vlasnistvo ovog naroda niti je duzan ista ikome, ni drzavi ni zatucanim pojedincima koji ocekuju da neko bude dezurna luda koja ce da pojavljuje i busa u prsa gde stigne i zadovoljava vas ego jer je to "patrioCki".
    (Srpska posla, 17. jun 2021 14:54)
    E baš grešiš prijatelju,dužan je itekako i zemlji,i narodu i svim ljudima koji se zadnjih 70 godine bave košarkom,dužan je prema jednom profesoru Aci Nikoliću,Praji,Moki,Kići,Daniloviću,Divcu,Željku Obradoviću....i gomili legendi naše košarke koji su dok on još nije bio u planu svoja leta trošili znojeći se u dresu reprezentacije a ne na konjima,i stvarajući brend i sistem iz koga je i taj Jokić potekao i postao to što je danas....zamisli da je rodjen u Madjarskoj,Rumuniji,Bugarskoj da li bi bio NBA MVP,evo reći ću ti ja :Ne bi,jer se ne bi bavio košarkom,ne bi imao ko da ga nauči... da su ljudi pre njega bili sebični i samoživi kao on, danas bi ti taj Jokić bio visoki bucko od 26 leta koji bi loptu kroz obruč jedino mogao da ubaci na dudu u svom dvorištu u Somboru....
    (Buljko, 17. jun 2021 15:54)

    # Link komentara

  161. @Vlada
    Ne mlati. Odrastao sam i ja u Srbiji pa ne igram kosarku. Sto mene ne naucise?
    (sasha, 17. jun 2021 15:54)

    # Link komentara

  162. Da li sada svi razumete velicinu jednog Novaka Djokovica, koji je pored svih obaveza, turnira po celom svetu, imao vremena da igra za nejaku reprezentaciju Srbije i na kraju da ode na Olimpijadu za koju realno nije ni bio spreman.
    (bob, 17. jun 2021 15:54)

    # Link komentara

  163. Pametan čovek a ovi sto su im puna usta patriotizma na portalu puške u ruke i da se brani nejač na Kosovu,mislim da bi odziv bio na nivo Čedinog rezultata na prethodnim izborima
    (nema ovde leba, 17. jun 2021 15:53)

    # Link komentara

  164. @xyz
    Pa i Djokoviceve proslave pojedinacnih turnira,prvog mesta nemaju nikakve veze sa Srbijom,nego sa njim licno pa smo mu pravili doceke,a gomile otkaza reprezentaciji mu nismo zamerili,naprotiv ovde je veci od samog Boga,dok Jokicu za iste stvari hocemo glavu da skinemo,pritom Djokoviceva otkazivanja su tenisku reprezentaciju kostala mnogo,Nikolino skoro nista jer i sa njim Amere dobiti ne mozemo,a srebro i bronza nas ne zadovoljavaju.Ovo je samo dokaz Jokiceve skromnosti(Djokovic sa familijom ne propustaju priliku za samopromociju bukvalno u svakom trenutku)i ako bog da docekacemo svi zajedno dogodine i Jokica i ostale nakon evropskog zlata,prvog nakon dve desenije,to je bitno a ne takmicenje gde je vrhunac srebro i da se usput ne izblamiramo protiv Amera
    (kijevcanin, 17. jun 2021 15:53)

    # Link komentara

  165. Ali Teodosiiic prekooo Gaaarbakoooseeeee. Neprocjenjivo to se pamti...
    (Pleymejker, 17. jun 2021 15:53)

    # Link komentara

  166. OVAKOOO

    Ne mogu vise da čitam komentare tipa kako Srbija ništa nije dala Jokiću... ITEKAKOOO JE DALAAA...
    Mladji debeli Jokić je igrao u klubovima iz SRBIJE.. primjetila ga je osoba iz SRBIJE, u novinamaa koje su izdate u SRBIJI..
    Da li mislite da bi DEBELI Jokic iz mladih dana,negdje dobio šansu da se pokaže, da ne kažem da li bi bio primjećen u Americi.. BIIII, AL MALO SUTRA.. POZNATI SU PO TOME DA IZBACUJU SPORTISTE U NBA KOJI NISU FIZICKI DOMINTANTI.. DA KAKO DA NE... PREPUN IH JE NBA...

    DAKLE JOKIĆ JE VIDJEN I PRIMJENCEN U SRBIJI.. DOBIO JE SANSU DA SE TAKMICI U OZBILJNOJ LIGI U SRBIJIIII..
    DA JE ODRASTAO NEGDJE DRUGO, I POKUSAO DA SE BAVI KOSARKOM, SVE OVO POSLIJE BI BILO UPITNO.. NE KAZEM DA SE NE BI DESILO.. ALIIII SU SANSE PREMALENE...


    ITEKAKOOO JE DUZAAAAN SRBIJIII!!!
    (qqqq, 17. jun 2021 15:52)

    # Link komentara

  167. Sta smo mi Srbi u stanju da uradimo. Coveka dizemo u nebesa pa ga najodvratnije pljujemo i kudimo u roku od samo par dana.
    To je znak da ga uopste ne postujemo. Kakva god da je Nikolina odluka o igranju za reprezentaciju, mora se postovati, jer je samo njegova a on najbolje zna sta mu je ciniti. Sada ste sve zaboravili sta je dobro uradio za nasu zemlju, npr. srebro na prosloj olimpijadi.
    Treba da nas bude sramota sve komplet i malo vise seba da gledamo.
    Covek je najbolji na svetu u svojoj profesiji, a gde smo mi (Vi) ?

    P.S. Objavite komentar, treba da se vidi
    (Fioka, 17. jun 2021 15:52)

    # Link komentara

  168. On nije duzan da vam leci komplekse.

    On nakon ovakve sezone moze samo da upropasti telo i karijeru ako bude igrao.

    Lako je Teodosicu, on je zato i pobegao iz NBA, jer nije taj kalibar za te napore. Lakse je u evropi, malo bleja malo splavovi.

    Bogdanovic em ne igra tim tempom, em je fizicki vec spremniji.

    Jokic je centar koji nikada nije imao kondicije.

    I dodje sad, povredi se, upropasti karijeru, i ko ce mu reci hvala za to?
    (dragan, 17. jun 2021 15:52)

    # Link komentara

  169. Setim se Divca,Vanje Grbića ,a onda Jokića, kao neko mrtvopuvalo sto se tice patriotizma
    (Krajišnik, 17. jun 2021 15:51)

    # Link komentara

  170. Ako Jokića niste upoznali do sada i ne morate. Čovek je miran lik bez želje da trči po Somboru i da slavi po kafanama, došao kući da radi ono što voli i odmori se. Odigrao je109 utakmica, svaki drugi dan se igralo, alo.
    (Jole, 17. jun 2021 15:50)

    # Link komentara

  171. poraslo dete osamostalilo se a bogami i sise porasle
    (sale, 17. jun 2021 15:50)

    # Link komentara

  172. sledeći dolazak će biti Američki državljanin
    (vlada Bgd, 17. jun 2021 15:48)

    # Link komentara

  173. Dobio je MVP nagradu,ali na kraju i metlu s veliku drsku!
    (djema brdjanin, 17. jun 2021 15:47)

    # Link komentara

  174. Jokara, Srbi uspeh ne prastaju, znas to vec.
    Vracaj se ovamo u Denver gde te volemo bre.
    (Zmi zmi, 17. jun 2021 15:47)

    # Link komentara

  175. Nema bre veze ce napravimo mi docek bircevicu ma odakle dolazio i kud posho...
    (Monarhista, 17. jun 2021 15:46)

    # Link komentara

  176. Ajd sto je ispalio drzavnu reprezentaciju, nego sto ispali i Sombor shuffle...
    (Tor, 17. jun 2021 15:45)

    # Link komentara

  177. "Skroman decko. Salje sve pare kevi."

    *Kengur nek vam vrati penziju
    (Zabranjeno pljuvanje, 17. jun 2021 15:45)

    # Link komentara

  178. Svaka cast care a ne da od tebe prave vasarsku mecku kao od Djokovica!!!
    (Doktor, 17. jun 2021 15:44)

    # Link komentara

  179. Ko se seca nekog Gurovicevog meca u dresu Zvezde ili Partizana? Ali svi pamtimo one trojke Amerima. Ko se seca neke utakmice Bodiroge za Pao? Ali svi pamtimo ono protiv Argentine ili slanje Karmela po burek. Ko se seca Danilovica u Kinderu? Ali svi pamtimo kucanje preko Sabonisa. Shvatas li Jokicu zasto?
    (stranger, 17. jun 2021 15:43)

    # Link komentara

  180. NAJVEĆI SRPSKI KOŠARKAŠ U ISTORIJI, VEĆ SA 25 GODINA.
    (Sića, 17. jun 2021 15:40)

    # Link komentara

  181. Ови што кажу дочић је осто уморан. Тешко, да је тако. Дончић је био повређен једно време и није играо.
    (Гиле, 17. jun 2021 15:40)

    # Link komentara

  182. Nikako da shvatite d ato sto je neko dobar kosarkas ,teniser ili nesto trece ne znaci da je i dobar covek. E, sad sto je prosecan Srbin od pamtiveka sklon d adize u nebesa to je vec druga prica. Jokic je odlucio i to je to.
    (Gradjanin, 17. jun 2021 15:40)

    # Link komentara

  183. Ostavite brata na miru,
    zar vam nije dovoljno sto predstavlja zemlju u najjacoj ligi i pritom dominira Amerikom.
    Sto se tice reprezentacije,
    mi smo sportska nacija ima i na pretek vrhunskih kosarkasa.
    Molim lepo.
    Budite pozitivni i podrzite,makar probajte da pogledate iz vise uglova pre no sto osudite.
    (Srbin, 17. jun 2021 15:40)

    # Link komentara

  184. Cuj cime ga je ova zemlja zaduzila? Pa zaduzila ga je srpskom skolom kosarke, da je odrastao u Bocvani jel bi ga trenirali kao sto su ga ovde trenirali? Jel bi uopste znao sta je kosarka? Il bi punio kante peska na gradjevini sad.

    Sve je vama lepi moji besplatno u srbiji i nikoga ona nije zaduzila.
    (Vlada, 17. jun 2021 15:39)

    # Link komentara

  185. Ispljuvase 'patriote' dojucerasnjeg idola i pobacase smece u obliznje rijeke
    sirom otadzbine sve od Drine pa do Djerdapa da dokazu svoj 'patriotizam' .
    ("+", 17. jun 2021 15:38)

    # Link komentara

  186. Kad ga sledeći put sretnem u gradu okrenuću glavu da ga ne gledam
    (Somborac_, 17. jun 2021 15:37)

    # Link komentara

  187. Nema tu cile mile. Ili igraš svim srcem za svoju zemlju ili pronalaziš razlog da ne igraš. Hvala doviđenja.
    (Dare, 17. jun 2021 15:37)

    # Link komentara

  188. drago mi je zbog njegovog uspeha, ali ne dozivljavam da je tu nesto Srbija bitna, niti se on trudio da tu nesto dize pricu...igra za sebe, zaradjuje za sebe, preziva se na -ić...strava. Ako radim sutra ne bih bio budan da ga gledam usred noci zato sto je to njegov posao...uspesan je u poslu, super, uzor mnogim kosarkasima, MVP, vrh...ali da bude nacionalni heroj mora da ima malo vecu viziju....zato su Djordjevic, Divac, Danilovic i drugi bili veliki i znali su da placemo i smejemo se njima, kao da smo jedno
    (Dr Kanidja, 17. jun 2021 15:36)

    # Link komentara

  189. Svako ima pravo na svoje mišljenje.
    Ja lično više neću da navijam za Denver i da se pomalo nerviram zbog njih.
    (rassa, 17. jun 2021 15:00)

    Druže Raso, i nemoj. Skupo će da plate za sve ovo.
    (Denver u agoniji, zbog Rase, 17. jun 2021 15:36)

    # Link komentara

  190. Trebali su prvo da ga pitaju dal hoće doček a ne da trče pred rudu.
    (Zoranovic, 17. jun 2021 15:35)

    # Link komentara

  191. @SaleS, 17. jun 2021 15:21)

    Ni Dončić neće igrati za Sloveniju..tako da loše ti poređenje xD
    (bgd011, 17. jun 2021 15:35)

    # Link komentara

  192. @xyz lični uspeh su svih Novakovih 19 slemova pa ste ih doživljavali kao svoje i pravili cirkus na ulicama.

    Ako ti ne kapiraš šta za srpsku košarku znači da je neko iz njene sredine postao MVP najjače lige na svetu, onda jednostavno prestani da pratiš taj sport.

    Prizeman, skroman i sjajan lik. Ako ne može, onda ne može. Ja mu verujem.

    Ovo je potpuna ludnica u komentarima. Zemlja košarke? Ma, važi...
    (Cicero, 17. jun 2021 15:34)

    # Link komentara

  193. Postoji mogucnost da Jokic ipak ucestvuje na OI u Tokiu. Neka me neko ispravi ako gresim, mozda u Tokiu postoje te konjicke igre, takmicenja u jahanju i dresuri konja. Ako toga ima moze Jokic da ode sa svojim konjem na olimpijadu i mozda i osvoji medalju za Srbiju. Ako pak to nije olimpijski sport tu su ljubičevske igre ili Sinjska alka.
    Izbor je njegov i ima pravo da gleda sebe i nišani supermax ugovor ali imao je vremena da odmori do olimpijade i zaigra a ovako je razocarao dobar deo nacije. Koga nema bez njega se mora i cak i bez njega Srbija je favorit za jednu od medalja. Na bekovima smo odlicni a ima i visokih igraca koji mogu gospodariti reketom. Bobi, Petrusev, Milutinov. Ne plasim se nicega i nikoga ako Teo, Bogi i Vasa budu na visini svog renomea. Plasim se samo da jos neko ne otkaze iz ovih ili onih razloga. Mi smo bre Srbija, zemlja kosarke.
    (fenomen, 17. jun 2021 15:34)

    # Link komentara

  194. Ovo je skandal, dužnost svih sportista je da se odazovu na svaki poziv svoje zemlje. Nego, jel možete da mi pridržite ovaj poziv za vojnu vežbu, slobodno ga bacite ako želite.
    (Gradžanerski patriJota, 17. jun 2021 15:32)

    # Link komentara

  195. Pustite decka da uziva u svom zivotu i karijeri. On nije vlasnistvo ovog naroda niti je duzan ista ikome, ni drzavi ni zatucanim pojedincima koji ocekuju da neko bude dezurna luda koja ce da pojavljuje i busa u prsa gde stigne i zadovoljava vas ego jer je to "patrioCki".
    (Srpska posla, 17. jun 2021 14:54)

    Ti bas ne razumes sustinu. Upravo je njegova duznost zarad svih nas koji smo ustajali nocu da ga gledamo, najvise zarad dece koja u njemu vide idola i uzora, da da doprinos nasem narodu a ne amerikancima koji navijaju za njegov klub. On treba da bude uzor a ne kojekakve pevaljke. To da li ce u zivotu zaraditi 200 ili 300 miliona nista mu ne menja ali jednog dana ce zaliti za ovakvom odlukom i ucinio bi sve da moze da vrati vreme ali tada ce biti kasno.
    (Stevan, 17. jun 2021 15:32)

    # Link komentara

  196. Apsolutni KRALJ!!!
    (cacanin, 17. jun 2021 15:32)

    # Link komentara

  197. ... i suditi mu za tesko krivicno delo neigranje za reprezentaciju u pokusaju.
    Ostavite coveka na miru, nek odmara!
    (Nikola, 17. jun 2021 15:32)

    # Link komentara

  198. @
    Pametno si utadio Jokicu, nemamo te zasta slaviti!

    Uzivaj u konkima, bureku, cevapima i koli. Utovi se i odmori. Uzmi tih 240mil dolara a mi cemo da mislimo na olimpijadu i nase srpske kosarkase.
    (Chisho, 17. jun 2021 15:14)

    Bolje ti je da misliš kako da unaprediš sebe i svoju porodicu, ne brigaj ti ni za olimpijadu, ni za srpske košarkaše, snaćiće se oni već nekako i bez tvoje brige..., i još da dodam, tih 240mil dolara on može da samo uzme zato što se čovečanstvo pretvorilo u gomilu idiota kojima je lopta i loptaroši bitnija od onih koji im omogućavaju da uživaju blagodetima civilizacije...
    (Klikili, 17. jun 2021 15:31)

    # Link komentara

  199. @aabb
    Ceniš usijane glave. Mladić beše usijan, doživeo je duboku starost ali mnogi mladi ljudi nisu. Ne znaš ti koliko si šupalj.
    (Tri prsta, ajde!, 17. jun 2021 15:31)

    # Link komentara

  200. San svakog sportiste na svetu je da se pojavi na OI. Da mu Denver nije ispao mogli su još deset utakmica da igraju, a toliko ne bi igrao u Tokiju gde će biti mnogo manje fizički zahtevno. Dakle, laže. Luka Dončić, mega zvezda NBA je iz svlačionici otišao na avion. "nemam vremena za odmor, počinju kvalifikacije"
    Za mnoge u Srbiji, a i za mene, je kao sportista mrtav.
    (Atanasković Dejan, 17. jun 2021 15:31)

    # Link komentara

  201. Malo je reći da sam ovog momka podržavao, da mi je bilo drago, kao uostalom svima nama kad je proglašen za MVP.
    I malo je reći da mu svi želimo puno zdravlja i sreće ubuduće.
    Ali treba reći i ovo... Nemojte da sudite onima koji su ljuti njegovim odbijanjem da igra za Srbiju, jer morate shvatiti da čovek što ga Bog više nagrađuje, što mu više daje, da taj isti čovek ima veću odgovornost pred Bogom i ljudima koji su uz njega.
    Čovek je odigrao 10-ak meseci bez prekida i zamislite Bogu hvala bez povrede nijedne. Čuvao ga Bog!
    Ali ne bi me čudilo da zbog ovakvog oholog njegovog ponašanja, bude zaradio neku povredu koja će ga odvojiti od terena. Postoje iks takvih primera gde ljudi nisu bili dostojni nagrade Boga i gde su im se karijere strmoglavile!
    Ne daj Bože da se to desi, ali kako radi, tako će čini mi se i dobiti!
    (Neo@, 17. jun 2021 15:31)

    # Link komentara

  202. Mislim da je doček otkazan zbog mogućih nemilih scena jer je Nikola otkazao učešće na Olimpijadi. I bila bi velika sramota da se u masi ljudi koji ga pozdravljaju i kliču, pojave samo 2 ili 3 budaletine koje bi ga prozivale i vređale ga. Tu ružnu sliku ništa ne bi moglo da popravi...
    (DDDD, 17. jun 2021 15:29)

    # Link komentara

  203. Mislim da je covek odlucio jos posle Evropskog, cini mi se, da vise ne daje izjave za srpske medije. Verujem da ga boli patka da igra za ljude koji su ga mesecima pa i godinama pljuvali na najgori nacin. Posle ovakvih grozota i nebuloza koje pisete, zacudio bih se da ikad vise zaigra.

    I nista on tu nije kriv, decko je plakao na doceku posle Olimpijade 2016. To govori da ipak voli svoju zemlju. Ili je bar voleo dok se nije upoznao sa naravi sunarodnika.
    (Dejan, 17. jun 2021 15:29)

    # Link komentara

  204. Koliko ogorcenosti i gluposti kod ljudi u komentarima. Jel toliko nemate sopstvenih problema pa se bavite tudjim? Ljudi resavajte svoje stvari. Sve je to samo igra. Idemo dalje...
    (Black, 17. jun 2021 15:29)

    # Link komentara

  205. Kad je čuo da će igrati Skola na olimpijadi odmah je odjavio istu. Pa nije lud valjda da ga uništi ovaj dva puta za redom. Ako mu javite da Skola neće doći na olimpijadu možda bude igrao?
    (ee, 17. jun 2021 15:28)

    # Link komentara

  206. Cudi me da nema vise komentara koji vredjaju Jokica. Ocigledno je da je on posten i neiskvaren, odlican kosarkas pa naravno da voli Srbiju i igrao bi za Srbiju da nije cela ova sezona u NBA bila potpuno nenormalna, nikad vise povreda i cudnih stvari, a sve zbog korone. Ne zaboravite sve okolnosti pre nego sto ocenjujete igraca koji sam nosi tim i koji je dobio slobodu da promeni kosarku u NBA. Malo li je sve to?
    (objektivno, 17. jun 2021 15:28)

    # Link komentara

  207. Najjaci su mi oni koji misle da im Jokic nesto duguje time sto su ga pratili i ustajali rano... dugujete vi njemu.
    (2CRAZY, 17. jun 2021 15:27)

    # Link komentara

  208. zna da ce da ga izvizde, ne prija mu to
    (Ivan, 17. jun 2021 15:27)

    # Link komentara

  209. Prpa od sugradjana! Da li ima nameru da makar jednom prošeta centrom Sombora i pri tome da gleda ljudima u oči?
    (rastko, 17. jun 2021 15:26)

    # Link komentara

  210. Svka čast Jokiću! Ni ja ne bih igrao za reprezentaciju u kojoj predsenik države odlučuje ko igra u prvom timu a ko ne
    (IzVucicCemoSe, 17. jun 2021 15:26)

    # Link komentara

  211. Htela vlast malo da se okoristi o ime...
    (Lax, 17. jun 2021 15:25)

    # Link komentara

  212. Hoće neko na basket?
    Olimpijada?
    (mxd, 17. jun 2021 15:25)

    # Link komentara

  213. A najjaci su ovi sto sad kao brane jokaru cisto iz inata zbog ovih sto ga pljuju.da nas nema trebalo bi nas izmisliti
    (Stefan, 17. jun 2021 15:24)

    # Link komentara

  214. pa covece dobri, daj malo iskuliraj, odmori, popi pivo, prosetaj, izadji medju ljude...videces koliko te vole, koliku zelju imaju da igras, da pobedis....
    svi su uz tebe, klinci te imitiraju na terenima ko mi matori nekad djordjevica....
    daj uljudi se....ili ne....
    (tako nekako, vako tako, nako, 17. jun 2021 15:24)

    # Link komentara

  215. A vi na B92 nastavite da svakodnevno izveštavate o njemu.

    @MarkoM Naravno da hoćemo. Pozdrav.
    (MarkoM, 17. jun 2021 15:23)

    # Link komentara

  216. Svaka cast Jokicu! Care!
    (Nba Fan, 17. jun 2021 15:23)

    # Link komentara

  217. Znam da Jokic ne cita ovo, ali ako cita neko njemu blizak neka znaju da postoje ljudi koji ga razumeju i podrzavaju, nismo svi bagra kao ovi polupismeni zadrugari koji prodaju glas za 100g kafe i 1000 dinara, pa dolaze ovde i svoje frustracije ispoljavaju na MVP NBA lige. Jokicu legenda si najveca u istoriji srpske kosarke i to niko nikada nece osporiti. Ni zli Djordjevic, ni Danilovic, apsolutno niko. Mogu samo da pljunu pod prozor MVP-ju NBA lige.
    (neki veliki dr, 17. jun 2021 15:22)

    # Link komentara

  218. yankee, go home!
    (Gruzanin, 17. jun 2021 15:21)

    # Link komentara

  219. Tek mi sad nije žao što nisam odgledao nijedan meč Denvera. Čuj, on umoran, a Dončić nije, a pritom je više Srbin nego Slovenac. E tu se vidi ko je kakav čovek. Mogao bih da razumem da je rekao, neću kvalifikacije, da bih se odmorio, ali za OI računajte na mene...ovako je pokazao da je dupla 0!!
    (SaleS, 17. jun 2021 15:21)

    # Link komentara

  220. izgleda da je brzo shvatio koliko nas je za srce ujeo ali ovo je velika šteta, doček je zasluzio ali onaj pravi ne ovaj sto bi dobio posle svoje odluke, trebao je da sačeka par dana pre nego sto objavi da neće igrati , ovako je sve jadno i bedno a to ni on niti srpska košarka nisu zasluzili. Biće i njemu jednog dana zao kao sto je nama sada...
    (mare, 17. jun 2021 15:17)

    # Link komentara

  221. Ja mislim da nista lose ne govorim ako kazem da moju podrsku i interesovanje vise nema. Prosto me interesuju najvise igraci koji igraju za reprezentaciju i to je to . Moje pravo kao i sto je njegovo da ne igra.
    Ne osudjujem ga , zelim mu sve najbolje.
    (bagzi, 17. jun 2021 15:15)

    # Link komentara

  222. Pametno si utadio Jokicu, nemamo te zasta slaviti!

    Uzivaj u konkima, bureku, cevapima i koli. Utovi se i odmori. Uzmi tih 240mil dolara a mi cemo da mislimo na olimpijadu i nase srpske kosarkase.
    (Chisho, 17. jun 2021 15:14)

    # Link komentara

  223. Malo bi bilo bezveze da se pravi neki docek u zemlji za ciju reprezentaciju je tih dana objavio da nece da igra. Razumna odluka, kada vec ne igra, nema potrebe nametati neko javno slavlje.
    (Ivan, 17. jun 2021 15:13)

    # Link komentara

  224. Ne, nije "Otkazan doček Jokiću", već je Jokić otkazao doček ili još bolje zamolio da se ne održi nešto što nije ni organizovao ni prihvatio.
    (da li, 17. jun 2021 15:11)

    # Link komentara

  225. Ovaj njegov današnji postupak može da se tumači da je MVP rezultat koji je postigao u NBA koja nema baš nikakve veze sa Srbijom. To je njegov lični uspeh, kao što i jeste, tako da nema potrebe da se ovde bilo šta slavi. Dodatno je otkazao učešće u reprezentaciji pa bi zaista bilo besmisleno a i ostavilo bi gorak okus kod većine navijača reprezentacije da se sada slavi njegov lični uspeh u NBA.
    (xyz, 17. jun 2021 15:11)

    # Link komentara

  226. Smatram da je pogresio sto se nije odazvao pozivu u reprezentaciju ali za ovo je u pravu,kosarka je kolektivni sport i nema razloga da se pojedincu prave nekakvi doceci,kad ga bude zasluzio kao 2016., dobice ga kao i ostali reprezentativci Srbije,spontan narodski cin a ne ovo sto mu partija organizuje.
    (Mihajlo, 17. jun 2021 15:11)

    # Link komentara

  227. Ali vi sto pisete da je Divac jedva cekao da igra za reprezentaciju haha, mora da ste mladji pa ne pamtite koliko se u stvari on puta odazvao za SR Jugoslaviju. 1997 i 2001 nije hteo da igra na evropskom i 1998 nije igrao na svetskom i 2000 olimpijske igre
    (blabla, 17. jun 2021 15:10)

    # Link komentara

  228. Čovek igra basket godinu dana bez prestanka , malte ne...da li je neko stvarno mislio da da će da igra kvalifikacije?!?!

    Za OI je ipak trebao da sačeka da vidi...mislim ne znam...toliko sam podeljen oko cele priče...realno priredio je nešto što nije nijedan košarkaš sa ovih prostora...a opet s druge strane, te OI su svake 4 godine...
    (robin hud, 17. jun 2021 15:10)

    # Link komentara

  229. Jel se to Jokara na nas naljutio jer nece da igra za repreznetaciju?
    (Gossa placa Zeljko, 17. jun 2021 15:07)

    # Link komentara

  230. Pametan decko, proslavice u krugu svoje porodice. Sta ce mu taj cirkus?
    (Marko, 17. jun 2021 15:07)

    # Link komentara

  231. Retko skroman lik sa ovih prostora, mogao je komotno da ode na Maldive, Sejšele,Burkina Faso... ali on došao u Sombor da jaše konja, respect.
    (kibo, 17. jun 2021 15:07)

    # Link komentara

  232. Pametan čovek. Puno je napredovao u US, nema sta. Tako se to radi na Zapadu!
    (Kanuk, 17. jun 2021 15:05)

    # Link komentara

  233. Malo se on pravi vazan,ili je stvarno umoran od svega pa želi mir, mada po meni nije korektan ni prema rodnom gradu a niti prema drzavi u kojoj je rodjen ,najbolje je da sebi uzme americko drzavljanstvo I mir I njemu I nama..a toliko sam se radovao njegovim tripldablovima I uspjesima u NBA..
    (slobo.b, 17. jun 2021 15:05)

    # Link komentara

  234. Ma ljudi ostavite ga na miru. Preumoran je, žena mu se porađa na leto i da igra ne bi to bio pravi Jokić. Nek se odmori malo, imamo ekipčinu i bez njega.
    (Dex, 17. jun 2021 15:05)

    # Link komentara

  235. Он ће сам себе да дочека. Он је МВП. Њему нико није потребан.
    (Марко, 17. jun 2021 14:46)

    Tako je,on i Čak Noris to mogu.
    (Idi begaj, 17. jun 2021 15:05)

    # Link komentara

  236. Who is Jokic? Ne postoji za nas dok ima takav odnos prema reprezentaciji.
    Pa stani, Vasa Micic je prosle godine ostao uz reprezentaciju, svi znamo sta mu se desilo!

    Pa Novicki, Gasol, Parker jesu nekad propustili neko takmicenje, svetsko, evropsko, Olimpijadu...naravno da ne, naravno da su bili i oni umorni, pa bili su All-Star igraci, ali nikad nisu dovodili u pitanje igranje za svoju zemlju.

    Tako da za Jokica nema opravdanja!
    Jedan je Bodiroga, Vanja Grbic, Divac, Teodosic i ostali, to su prave sportske vevlicine nase zemlje i pamtimo ih najvise po igrama za sovju reprezentaciju!
    (Del Boy, 17. jun 2021 15:03)

    # Link komentara

  237. Svakom novom vešću, Jokić me više oduševljava.
    (mn, 17. jun 2021 15:03)

    # Link komentara

  238. Koliko god da ne volim političare lokalna samouprava nema ništa sa ovim. Doček je bio planiran ranije jer je eto baš njegov otac visoko pozicionirani član vladajuće stranke. Kao što sam već ostavio komentar na ovom portalu, otac je u stranci zbog KK Džoker, konjičkog kluba, hipodroma koji je dobio na korištenje na 99 godina i građevinskih radova u samom gradu.
    Inače porodica Jokić je otkazala doček zbog eventualnih neprijatnosti.
    Doduše... političke poene je ovde trebao da pokupi njegov otac.
    (Sombor, 17. jun 2021 15:03)

    # Link komentara

  239. Jokara je kralj!
    Sve najbolje:pametan,,opušten,zezator i čovek koji ne voli ovakve vrste pažnje.
    Sve najbolje Jokara.
    Druži se sa konjima,mani se odi prepametnih ljudi.
    (Idi begaj, 17. jun 2021 15:01)

    # Link komentara

  240. Neverovatno.. pre 3 dana postanes jedan od heroja nacije, i svojom gluposcu bacis sve to u vodu. Citava 2 dana uzivao u podvigu. Sta covek moze sam sebi da uradi i to zasto? jer je umoran i bole ga noge.
    Drazi mi je Darko Milicic iskreno, usijana glava ali postena i iskrena.
    (aabb, 17. jun 2021 15:01)

    # Link komentara

  241. Ovaj narod nista njemu nije pomogao a očekuje mnogo od njega. Svaka čast Jokicu i mene pomalo sramota svoga bezobraznog ,prljavog,bahatog naroda. Mislim da je čak i predsednik u vise navrata komentarisao kakav smo narod. Spravom zapad na nas gleda kao na neravnopravne sa njima. Sve sto vredi nas narod otera odavde da na zapadu ljudi primete vrednosti tih oteranih ljudi "Tesla,Pupin......
    (kizami, 17. jun 2021 15:01)

    # Link komentara

  242. Svako ima pravo na svoje mišljenje.
    Ja lično više neću da navijam za Denver i da se pomalo nerviram zbog njih.
    (rassa, 17. jun 2021 15:00)

    # Link komentara

  243. Ostavite dečka na miru. Pratim NBA i Jokić najbolje promoviše Srbiju i Sombor. Šta hoćete, da se povredi prvi dan? Da li biste bili srećni ? Premoren je, telo ima granice. Sinoć povređen Lenard, Nadal otkazao Vimbldon. Sam je nosio tim, imajte razumevanja, pustite čoveka da se odmori i lepo oseća u svojoj zemlji sa svojom porodicom.
    (Momcilovac, 17. jun 2021 15:00)

    # Link komentara

  244. I ja bih otkazao da sam na njegovom mestu, politicari da beru kajmak. Ali OI ne bih propustio...
    (Mister Vo, 17. jun 2021 14:59)

    # Link komentara

  245. Bravo Jokiću!
    (Titan, 17. jun 2021 14:59)

    # Link komentara

  246. Al vi ljudi lupate gluposti.
    (qwerty, 17. jun 2021 14:59)

    # Link komentara

  247. Njemu zelim sve najbolje u karijeri da bude MVP svake godine ... Ali prijatelju sto se tice reprezentacije ti si zavrsio sa pozivima do daljnjeg.
    Jednostavno usresrediti se na igrace koje zele da igraju za nacionalni tim.
    (Srpski navijač, 17. jun 2021 14:57)

    # Link komentara

  248. Jokara, care!
    (ZliZo, 17. jun 2021 14:57)

    # Link komentara

  249. hahah kakav smo narod , šou.
    (cedapk, 17. jun 2021 14:57)

    # Link komentara

  250. pa bilo bi zaista jadno da ga se nešto dočekuje i slavi kad neće da igra za reprezentaciju i to na OLIMPIJSKIM IGRAMA.
    Zaista sramotan i nepatriotski potez.
    (boki_rs, 17. jun 2021 14:57)

    # Link komentara

  251. Da je donosio odluke kao Dirk Novicki ne bi otkazao.
    (kio BL., 17. jun 2021 14:56)

    # Link komentara

  252. Pametan lik da je Slovenija recimo pa i sa igra kao Luka, a za ove neka hvala nek uživa zaslužio je.
    (Mića, 17. jun 2021 14:56)

    # Link komentara

  253. Pametan decko.
    (djapa, 17. jun 2021 14:56)

    # Link komentara

  254. Bravo decko! Ne treba tebi docek za televizije, tebe cekaju pravi prijatelji i Srbi koji te nose u srcima zbog onoga sto si ucinio za nasu zemlju!!
    (Srki_Zolo, 17. jun 2021 14:54)

    # Link komentara

  255. Nazvao sam Nikolu da pitam o čemu se radi ? nije ništa rekao samo je počeo plakati .. eto to je bio sav razgovor
    (Todor, 17. jun 2021 14:54)

    # Link komentara

  256. i mene bi bilo sramota poput Jokica da ga ovakav narod dočekuje.
    (kizami, 17. jun 2021 14:54)

    # Link komentara

  257. Bojkot i ignorisanje. Neka se odmara u tisini.
    (stranger, 17. jun 2021 14:54)

    # Link komentara

  258. Pustite decka da uziva u svom zivotu i karijeri. On nije vlasnistvo ovog naroda niti je duzan ista ikome, ni drzavi ni zatucanim pojedincima koji ocekuju da neko bude dezurna luda koja ce da pojavljuje i busa u prsa gde stigne i zadovoljava vas ego jer je to "patrioCki".
    (Srpska posla, 17. jun 2021 14:54)

    # Link komentara

  259. Čovek je uspeo da ga po domacem rejtingu prestigne Miličić sa pouzdanim šuterom Bajom malim knindzom...
    I kada se saopstava da se nece igrati za reprezentaciju, bar se sroci sa malo vise postovanja prema zbog njega "nenaspavanoj" naciji...
    (Miro, 17. jun 2021 14:53)

    # Link komentara

  260. Tacno se vidi kako mu je neprijatno i kako zeli da bude sam sa svojima.Iskreno se nadam da ga ovo nece poljuljati zato sto mediji i svi ostali vrse ogroman pritisak na njega.Nema tu mira u svojoj glavi.
    (Branko, 17. jun 2021 14:53)

    # Link komentara

  261. Covek je dokazao a to sto jr zavistna pascad po srbiji ljubomorna na njegov uspeh i sto nemogu da mu naplate to sve, zato ga prozivaju radi neigranja za reprezentaciju
    (pryka, 17. jun 2021 14:53)

    # Link komentara

  262. Najveći car! Nije ko oni što trče na terasu da sluđuju još malo ovaj narod! On je prvak sveta, miševi!!!
    (Imay, 17. jun 2021 14:53)

    # Link komentara

  263. Pozdrav za Jokaru, covek nije duzan da leci tudje frustracije...
    (Papak, 17. jun 2021 14:52)

    # Link komentara

  264. Nije ni zasluzio
    (Jakov, 17. jun 2021 14:52)

    # Link komentara

  265. S obzirom na negativne komentare pravilno je postupio. Covek je dosao na odmor koji je zasluzio a on je moguc samo ako se izoluje od novinara i politike. Priznanja koja je zasluzio dobio je. Ne pati od velikog ega tako da ga nemogu upecati u ponovnu pricu o nastupu za reprezentaciju.
    (Mile, 17. jun 2021 14:52)

    # Link komentara

  266. Ma daj ostavite dečka na miru !
    (zvezdoprc, 17. jun 2021 14:52)

    # Link komentara

  267. @Sada
    Pa ustajali su nocu da ga gledaju..
    Hahahaha!
    (vlasta, 17. jun 2021 14:52)

    # Link komentara

  268. Mi imamo našeg boga,
    (db, 17. jun 2021 14:52)

    # Link komentara

  269. Sve razumem, ali da sportista ne zeli da se takmici na olimpijskim igrama.
    (E moj Jolo, 17. jun 2021 14:52)

    # Link komentara

  270. prpa od trulog paradajza i pokvarenih jaja
    (svakom po zaslugama, 17. jun 2021 14:52)

    # Link komentara

  271. Jokic je poseban covek. Nas narod to mora da shvati. Nije od ljudi koji su zeljni slave i hvalospeva. On covek igra kosarku kad on to zeli i hoce, naravno i kad mu za to dobro plate. Ako vam se to ne svidja nemorate ga gledati i pratiti.
    (Jovan, 17. jun 2021 14:51)

    # Link komentara

  272. Haha kako malo treba Srbima da predju sa pohvala na pljuvanje
    (yoda, 17. jun 2021 14:50)

    # Link komentara

  273. Ne bih ni ja hteo posle ovog sramocenja u komentarima. Vise valjda vredi sto ce da iz Amerike unese stotine miliona dolara u Srbiju, bar nije kao Djokovic otisao u Monako. Covek voli taj Sombor i ako mu se ne smuce sunarodnici do kraja karijere, vratice se.
    Inace zabole me gde Djokovic zivi, samo sam uzeo primer.
    (E narode moj, 17. jun 2021 14:49)

    # Link komentara

  274. Srbende, idite pa slinite po Djokovicu dok vam Ceca pravi atmosferu.
    Imate svog idola koji je jedan od vas, dovoljno je.
    Ima i onih koji se ne zele spustati na taj nivo.
    (gargleblaster, 17. jun 2021 14:49)

    # Link komentara

  275. majstore, izgubio si mnogo...reci ce mnogi, zasto, boli ga, pun je para, briga ga za navijace, ali...ovom odlukom poceo je da zali, a tek ce mu biti zao...
    p.s.odigrao bih za reprezentaciju, sa jednom nogom, i sve pare sveta da imam! Al to je samo do čoveka...
    (građanin opasnih namera, 17. jun 2021 14:49)

    # Link komentara

  276. Prekrecite onaj veliki mural na skoli. Oslikajte lik Tibora Cerne, koji je svesno izasao iz rova na Kosarama da bi nas snajperista mogao da locira snajperistu iz Legije stranaca, koji je terorisao nase mladice nekoliko dana. Poslednje reci su mu bile: Vredelo je poginuti za ovu zemlju. Slava i hvala ti veliki golobradi junace. Ti nisi bio umoran.
    (Marko, 17. jun 2021 14:48)

    # Link komentara

  277. Oko je on antipatican momak zamisljam šone kakav si ti posle ovog komentara. molim da se objavi
    (mnk, 17. jun 2021 14:48)

    # Link komentara

  278. Normalno, i bolje, bilo bi neprijatnosti zbog autističnog ponašanja ovog mladića.
    (Ua govornik!, 17. jun 2021 14:48)

    # Link komentara

  279. Podrska za Jokica!Mozete samo da mu zavidite...
    (Dejan Š_ _ _A, 17. jun 2021 14:48)

    # Link komentara

  280. Hteli su politicari da se okoriste.
    (qwerty, 17. jun 2021 14:48)

    # Link komentara

  281. Od momenta kad je dobio nagradu, sve se redjaju neki momenti koji ostavljaju gorak ukus. Metla od Finiksa, iskljucenje, otkaz reprezentaciji, ogorceni komentari, sad ovo...
    (Danko, 17. jun 2021 14:48)

    # Link komentara

  282. car..sta je sledece nacionalni praznik za njegov rodjendan i ceca da lelece ..normalan covek,ne zeli da preko njega neko stice pojene,glupi politicari i njihove ideje
    (ja.., 17. jun 2021 14:47)

    # Link komentara

  283. Od sada pa nadalje, niko iz Srbije ne bi trebalo 2% da zarezuje Jokića niti da ga prati osim kada se provuče kroz neku vest iz NBA. Što bi se uopšte i pojavljivao u vestima kada ne igra za reprezentaciju Srbije. Pauza je ogromna i imao je vremena da igra i za Srbiju i da se pripremi za NBA kasnije.
    (Banana drzava, 17. jun 2021 14:47)

    # Link komentara

  284. Баш антипатичан момак
    (Шоне, 17. jun 2021 14:38)

    Naprotiv! Bas je iskren i nepovladjuje vam. Ne ulazi u rasprodaju kvazi patriJotskih i licnih osecanja. Rekao vam je sta je imao pa vi gledajte. Iskrenijeg i boljeg sportistu nismo imali. Djokovic je daleko od ovog divnog momka.
    (Vakser, 17. jun 2021 14:46)

    # Link komentara

  285. Neka ga docekuju Ameri. Sta je uradio za Srbiju da bi bio docekan.
    (POPE, 17. jun 2021 14:46)

    # Link komentara

  286. Он ће сам себе да дочека. Он је МВП. Њему нико није потребан.
    (Марко, 17. jun 2021 14:46)

    # Link komentara

  287. Hahaha Tako se to radi. Sad bi neki lokalni gospodari malo da se koriste. Dva metra od mene. Banditi
    (Ja, 17. jun 2021 14:46)

    # Link komentara

  288. Retko normalan momak.
    (nevski, 17. jun 2021 14:45)

    # Link komentara

  289. Dočekali bi ga isto kao što će ga dočekati njegov konj kad bude ušao u štalu...
    (Stanislav, 17. jun 2021 14:45)

    # Link komentara

  290. Pametno
    (fićfirić, 17. jun 2021 14:44)

    # Link komentara

  291. Televisa presenta
    (Lala, 17. jun 2021 14:44)

    # Link komentara

  292. Veliki igrač, ali mali čovek
    (nikola, 17. jun 2021 14:44)

    # Link komentara

  293. Pametan čovek! Hoće mir i privatnost, a ne da lokalni političari skupljaju poene i promovišu sebe i da o tome bruje populistički tv kanali!
    (ADVOKAT, 17. jun 2021 14:44)

    # Link komentara

  294. Pa sramota, imao si vremena i da se odmoriš i da igraš za reprezentaciju, Divac i drugovi su jedva čekali da igraju za reprezentaciju !!!
    (Grada, 17. jun 2021 14:44)

    # Link komentara

  295. Dečko je kralj!! Svaka mu čast na svemu što je postigao u životu.
    (Aragorn, 17. jun 2021 14:43)

    # Link komentara

  296. Njemu to nista ne bi znacilo
    (Naivni_Gavran, 17. jun 2021 14:43)

    # Link komentara

  297. Naravno da su otkazali, jer i u njegovom Somboru ima ljudi koji su totalno razočarani njegovim odnosom prema Srbiji, te bi možda usledila dobacivanja i ružne reči, samim tim i neki incident. Kako god, mislim da ovu mrlju neće tek tako sprati, ni njegova MVP titula, ni njegovi milioni, postoje neke stvari koje treba da ostanu uz tvoje ime i nakon karijere, jer ne bi on umro od gladi ni sa milion a kamoli sa 250 miliona dolara, ali taj ponos, što si nekome primer, što ti se ljudi dive, što te deca gledaju kao Boga itd, to ili osećaš ili ne, predavanje mu treba održati Nole i o umoru i o Srbiji i o svemu, ali mislim da je ovaj dečko iz druge galaksije i da ga odavno želje i mišljenja običnih smrtnika ne dodiruju.
    (Miki ciganin, 17. jun 2021 14:43)

    # Link komentara

  298. Bolje tako. Zviždali bi mu slepci
    (evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti, 17. jun 2021 14:42)

    # Link komentara

  299. Bravo
    (Milos, 17. jun 2021 14:42)

    # Link komentara

  300. Mozemo svecani trajni odlazak da mu organizujemo?
    (aabb, 17. jun 2021 14:42)

    # Link komentara

  301. Ma zivi decko svoj zivot kako zeli i to je to. Krivo mi je sto ne igra ali injegova je odluka i njegov zivot. Cime je bilo ko od ovih sto ga prozivaju i pozivaju na Srpstvo njega zaduzio da on mora sada da vraca?
    (Sasa, 17. jun 2021 14:42)

    # Link komentara

  302. Nije on kao neki
    (Milos, 17. jun 2021 14:41)

    # Link komentara

  303. Ni ne treba da ima docek, da se ne umori...
    (Najela se vaska, 17. jun 2021 14:41)

    # Link komentara

  304. ovog čoveka treba malo ostaviti na miru
    (milan, 17. jun 2021 14:40)

    # Link komentara

  305. Pametan momak. Nece da dozvoli ds neko skuplja politicke poene na njemu.
    (mnk, 17. jun 2021 14:40)

    # Link komentara

  306. Sprečio ljude da mu zvižde, iskusno...
    (Radomir Salah, 17. jun 2021 14:40)

    # Link komentara

  307. Razumem ja da je covek flegma i da ga dosta stvari ne dotice, ali neke stvari treba ispostovati pre svega jer je njegov posao javan i nagrada koju je nedavno dobio nije mala.

    Ljudi iz Sombora su samo zeleli da ga ispostuju, niko mu tu ne bi zvizdao ili bilo sta slicno.

    Bas se ukopava...
    (chichi, 17. jun 2021 14:39)

    # Link komentara

  308. Pametno. Bolje nego da rizikuje da ga neka osoba nezadovoljna sopstvenim životom tamo vređa jer je odlučio da ne igra za reprezentaciju. Ovi što ga pljuju bolje da se zapitaju sami da li su išta uradili za svoj kvart, a kamoli za zemlju.
    (Dejan, 17. jun 2021 14:39)

    # Link komentara

  309. Nema vremena za docek, umoran je. Mora malo da se odmori i cetka konje.
    (Milos, 17. jun 2021 14:38)

    # Link komentara

  310. Баш антипатичан момак
    (Шоне, 17. jun 2021 14:38)

    # Link komentara

  311. zna da nije zasluzio
    (jbg, 17. jun 2021 14:38)

    # Link komentara

  312. Koliko mi je se zgadio u poslednje vreme, a ja ustajao da ga gledam
    (djurexx, 17. jun 2021 14:38)

    # Link komentara

  313. Šta je to trebalo da se proslavi, nisam u toku??????
    (Jarić T Živadin®, 17. jun 2021 14:38)

    # Link komentara

  314. Ovo mu je vec pametnija odluka. organizator "lokalna samouprava" Hteli ljudi besplatnu reklamu
    (ace, 17. jun 2021 14:38)

    # Link komentara

  315. Какву фрку ви новинари правите од свега овога,као да је питање опстанка овог народа уколико не освојимо злато на ОИ! Свака њему част,разумем да му треба одмор, тако да кога нема без њега се мора. Напред Србија!
    п.с. Објавите ми коментар,не као претходних дана...
    (NSslaninar, 17. jun 2021 14:35)

    # Link komentara

  316. Odbegla mlada...
    (dominus litis, 17. jun 2021 14:35)

    # Link komentara

  317. Hahahaha, sta je? Prpa od zvizduka i malog broja ljudi?
    (Mare, 17. jun 2021 14:34)

    # Link komentara

  318. Ne spominjati dotičnog u medijima uopšte.
    (Saša, 17. jun 2021 14:33)

    # Link komentara

  319. I treba, nije ga zaslužio ako mu reprezentacija nije važna Bez obzira na sve vrhunski košarkaš i dobar čovek.
    (Aron, 17. jun 2021 14:33)

    # Link komentara

  320. Ko zna o čemu je pričao njegov otac? Ostavimo Nikolicu, izgleda da pažnju ne želi.
    (Lale gator, 17. jun 2021 14:33)

    # Link komentara

  321. I bolje, docek bi bio veoma bled posto je otkazao reprezentaciju.
    (Marko, 17. jun 2021 14:33)

    # Link komentara

  322. Bas nas kulira
    (GanDra Šajkaš, 17. jun 2021 14:32)

    # Link komentara

  323. Pa nije lud da ga pola ljudi pljuje tamo.

    Npr dodju iz mrzitepjskog Backog Monostora. (lol)
    (sleepy joe, 17. jun 2021 14:31)

    # Link komentara

  324. Cudan neki covek
    (Bojan, 17. jun 2021 14:31)

    # Link komentara