1. Jak faul, ali sa isključenjem nema veze!? Pa ovakvo isključenje ni u Surdulici nema.
    (Uroš Grozdanić, 15. jun 2021 16:57)

    # Link komentara

  2. Ovo je trenutno maksimum. Joker je uradio sve što je mogao, ali su neki saigrači podbacili (Porter prije svih). Ponovo se je vidjelo da kada ekipa ostane bez jednog od nosilaca (u ovom primjeru Murray) praktično ne može daleko da dogura u play-offu. Nije dovoljno da drugi nosilac podigne svoj nivo igre. Vjerovatno ce se slično dogoditi i Brooklynu ako se Harden ili Irving ne vrate do kraja serije sa Bucksima, a slično se je dogodilo i Lakersima.
    (Mariborcan1970, 15. jun 2021 10:03)

    # Link komentara

  3. Nikada mi nece biti jasno kakav to mozak treba da imas da pljujes po svom sunarodniku koji je dostigao da bude jedan od najboljih na planeti.
    (vld, 14. jun 2021 09:53) # Link komentara

    Goveda prijatelju, goveda...
    (Dj, 15. jun 2021 09:22)

    # Link komentara

  4. Nema veze sad kad je Djokovic osvojio RG i dosao na 19
    (Dan, 14. jun 2021 21:37)

    # Link komentara

  5. 4 утакмице ово срамотно суђење траје. Сваку утакмицу досуде десетак слободних бацања више за Финикс (синоћ 31-21) У сваком преносу скоро ниједан досуђени споран фаул за Финикс тв куће не приказују поновљени(успоренј) снимак. И обратно, када се суди Денверу непостојећи фаул, обавезно нема поновљеног снимка. Јокић је изнервиран оваквим суђењем, у претходном нападу фаулиран, и тек када је видео да се судијски критеријум и даље не мења, направио је фаул због кога је неправедно искључен. Судије су снимак фаула гледале брат брату једно 10 минута и без блама су искључиле Јокића. Сви су у дворани видели да је Пејн одглумио и да није било нити намере нити је тако закачен да би пар минута глумио умирућег. И Пејн је схватио да се таквом глумом осрамотио и видело се по изразу лица да је очекивао салву звиждука у наставку, али тада на сцену ступа велики господин (заслужени!!! МВП НБА) и пре изласка са терена прилази Пејну и господски му се уз загрљај „извињава“. Онако како би вероватно урадили и Пол Џорџ, и Кавај, и Лилард, Адамс, Татум...
    А могу само да замислим да је у Јокићевој кожи био на пример Крисица Пол или Лефлоп или ове Букерица и Краудерка.
    Овим „нашима“ што се наслађују испадањем Јокићевог Денвера и што навијају за ова 3 дрипца (Крисицу, Букерицу и Краудерку) у првој петорци Финикса...
    „Тренеру“ Денвера желим „трејд у нигде“ јер по свом (не)знању ту и припада. Таква количина глупости/тврдоглавости/кукавичлука/незнања није дуго виђена.
    (maSi, 14. jun 2021 21:21)

    # Link komentara

  6. Prestroga sankcija, ono jednostavno nije bilo za isključenje. Sudije nekad zaista pokažu kakvi su bezmozgaši... Da li je za flagrant 1? Možda. Setimo se samo kako je Bron skršio Embiida dok je bio u skoku i kakvo je tu suđenje bilo... A Jokić sigurno nije išao na to da namerno povredi.

    Zaslužen i očekivan prolaz Sansa, CP3 je jednostavno taj X faktor... Pokazao je da pravi plejmejkeri ipak nisu zaboravljeni. Tužno je samo što je solidna odbrana Ejtona nad Jokićem bila dovoljna da ih pometlaju, Meloun još jednom pokazao kakva je nula od trenera.
    (Aleks, 14. jun 2021 19:49)

    # Link komentara

  7. @ Ma da:

    Da je hteo da udari protivnickog igraca on bi jos lezao na parketu.

    Kod profesionalaca nema slucajnih startova: svi oni jako dobro znaju sta rade (ne racunamo one udarce kada "zakace" nekoga ko im dodje sa ledja pa ga ne vide, da se odmah ogradim).

    Namera je postojala, to stoji. Ali ne da se povredi igrac. U suprotnom Pejn bi danas nosio gips.
    (Vlada Calgary, 14. jun 2021 18:56)

    # Link komentara

  8. Kolko ludački nerealnih komentara. Dal ste vi uopšte realni? Namjerno se zaletio i SVOM silinom opalio igrača po nosu i lopti istovremeno, ej. Kažnjava se zla namjera isključenjem, a ne kako i šta je bilo. Nenamjerni kontakti i povrede se NE MOGU porediti sa ovim. Lik je NAMJERNO UDARIO protivničkog košarkaša. U fudbalu direktni crveni i tri meča suspenzije. Na ulici makljaža.
    (Ma da, 14. jun 2021 18:16)

    # Link komentara

  9. Nije valjda da su očekivali da pobede kad se Barton vratio u prvu postavu. Nemoguća misija.
    (Momcilovac, 14. jun 2021 15:52)

    # Link komentara

  10. u sustini Nikola je imao nevereovatne dve sezone. prosle godine u mehuru su igrali sa najvisom postavom u istoriji lige dok se bekovi nisu u poslednjem trenutku vratili. i takvi neuigrani su dosli do finala konferencije. i to kao da nije bilo dovoljno, vec je ove godine igrao sa 4 nova igraca u prvoj postavi bez drugog najboljeg igraca u ekipi i izbacio portland. od tih igraca Kampacu je ovo prva sezona, Gordon je dosao u drugoj polovini sezone a Rivers pred playoff. Nikola se nijednom nije pozalio na sve to vec je samo gurao koliko je mogao. kakvu je sezonu odigrao govori i mvp priznanje, kao i to kako su ljudi glasali. niko mu nije ni blizu a nba je puna sjajnih igraca.
    (bla, 14. jun 2021 15:32)

    # Link komentara

  11. Tako je to kad imaš najboljeg plejmejkera, a možda i najboljeg košarkaša u ligi trenutno - Krisa Pola.
    I najboljeg rezervnog pleja u ligi - Kamerona Pejna.
    (Ogi, 14. jun 2021 14:51)

    # Link komentara

  12. Kada su na pocetku sezone pitali Jokica o tome ko ima najvece sanse da daleko dogura, Jokic odgovara "pobedice onaj tim koji bude najzdraviji".

    Prosto da prostije ne moze biti. Prvo je ispao Marej u Denveru. Zatim Braun u Bostonu, posle Dejvis, onda Harden, sad mozda i Kajri...

    Posle bitke je lako biti general. Sad svi znaju da bi Denver sa Harisom i Hamtonom bio jaci nego sa Gordonom ali da su zdravi Marej, Barton i Dozijer, Gordon bi bio peta opcija u napadu i Denver bi bio jaci.

    Da je Bruklin znao da ce se Harden povrediti ne bi trejdovali Alana i Princa. Uzas zivi, prvo Dinvidi, zatim Harden, sad Kajri.

    Baksi su za sada izgubili samo DiVicenca tako da imaju dobru sansu.

    Fila je zdrava tako da imaju sansu.

    Hoksima fale neki igraci kao Hunter i Redis, tako da im je slaba tacka Solomon.

    Juta je za sada bez Konlija, samo on bi trebalo brzo da se vrati.

    Klipersi su zdravi.

    Sansi su dubok tim i zdravi.

    Najgore je kad se igrac povredi pred kraj sezone ili u plejofu. Kada se povredi ranije onda tim ima opciju da tankuje u uzme visoki pik, ali kada se povreda dogodi kasno onda tu spasa nema. Inace najgore prodje onaj tim koji sve karte baci na jednu sezonu a onda se neko povredi ili kada se povredi max ili supermax igrac. To je otprilike bilo sa Wizardima.

    Denver sad sve zavisi od Mareja. Izgubili su jednu godinu, sad je pitanje da li ce izgubiti i drugu ili vise godina. Ako se Marej ne oporavi onda Jokica treba da trejduju.
    (bskfan, 14. jun 2021 14:11)

    # Link komentara

  13. Jokic nije zasluzio da bude isljucen ali i da je ostao, nista ne bi Denveru pomoglo. Cestitke Suns-ima na prolazu. Vec godinama gledamo kako maltene svaki drugi tim imitira Golden State zbog statisticke kosarke, a ni jedan od tih strucnjaka koji to potencira nije svestan da je najvaznije da se ustvari igra kosarka, a ne statistika. Veliki razlog zasto je Jokic dobar je jel se on bavi kosarkom, a ostali pokusavaju da se bave statistikom. Koliko je Jokic dobar, i svarno je dobar, matori CP3 ga je zasenio u ove cetri utakmice, igrajuci kosarku na svoj nacin. Malone je isto malo tu pomogo, ali sad kad je gotovo, ajde da ne bijemo mrtve konje.
    (niko kao ja, 14. jun 2021 13:06)

    # Link komentara

  14. Nema veze mvp si
    (Milos, 14. jun 2021 12:08)

    # Link komentara

  15. Kakva olimpijada covek je fizicki i psikicki istrosen! ...i ja mu necu zameriti ni malo za rasliku od vecine "srba"
    (Marko, 14. jun 2021 10:00)
    Milenijalcu, fanboju, i prije su igraci bili istroseni i igrali duboko u PO, pa za OI nije bilo pitanja i odgovora 'ne znam'. Vec se to podrazumijevalo.
    Kako mu se sve prasta jer je eto zvijezda u nekoj kosarkaskoj ligi koja nije ni domaca, ni evropska... Bio je MVP, u PO nije pokazao to sto MVP pokaze. A sad jos treba da ne dodje na OI...
    I sve mu mi to 'ne zamjeramo'?
    (Srbabree, 14. jun 2021 12:00)

    # Link komentara

  16. dobar je jokic i to je svima jasno ali kad treba nema ga. budimo realni nije on nikakav mvp, ima puno boljih igraca ali je u top 15.
    (mateo, 14. jun 2021 11:53)

    # Link komentara

  17. Sek je 6 puta pociscen u plej-ofu,Medzik 2 puta u finalu,Karim 3 puta a od toga 2 puta u finalu,Lebron je 2 puta pociscen u finalu,Dzordan 2 puta pociscen u plej-ofu...
    (RS, 14. jun 2021 09:56)

    Da, to im je zajedničko sa Jokićem.
    Razlikuje ih, što su svi oni odreda, višestruki NBA šampioni.
    Inače ovo sa Jordanom ti je baš jako poređenje.
    Prvi put je bio ruki u ekipi gde nije bilo ni organizacije ni igrača, a on ih je sam doveo do plejofa posle sto godina, a drugi put je bio povređen veći deo sezone i naravno da nisu mogli protiv Celticsa..
    (Dragan, 14. jun 2021 11:18)

    # Link komentara

  18. Denver da se zapita kako su dosli u situaciju gde ne mogu da rese enigmu zvanu Kris Pol. Covek ima 36g, sklon povredama, kako Denver nema nijednog coveka koji moze da ga cuva ili napadne. Radio sta je hteo po terenu, jednu utakmicu 15as sa 0 izgubljenih lopti, ovu 37p (73% sut).
    Sto se tice Jokica, nista on nije mogao da promeni u ovoj seriji, niti moze ista da mu se zameri. Sto se tice OI, slabe su sanse, mislim da nece igrati na kvalifikacionom turniru, ali voleo bih da igra na OI.
    (drvobradi, 14. jun 2021 10:15)

    # Link komentara

  19. Kakva olimpijada covek je fizicki i psikicki istrosen! ...i ja mu necu zameriti ni malo za rasliku od vecine "srba"
    (Marko, 14. jun 2021 10:00)

    # Link komentara

  20. Ljudi, od starta se videlo da Denver nema "sa čim" da se suprotstavi Finiksu. Ako Jokić ima nameru da igra OI, možda je ovaj poraz sa "metlom" i dobra stvar.
    (Dag Kristi, 14. jun 2021 09:59)

    # Link komentara

  21. Sek je 6 puta pociscen u plej-ofu,Medzik 2 puta u finalu,Karim 3 puta a od toga 2 puta u finalu,Lebron je 2 puta pociscen u finalu,Dzordan 2 puta pociscen u plej-ofu...
    (RS, 14. jun 2021 09:56)

    # Link komentara

  22. Nikada mi nece biti jasno kakav to mozak treba da imas da pljujes po svom sunarodniku koji je dostigao da bude jedan od najboljih na planeti.
    (vld, 14. jun 2021 09:53)

    # Link komentara

  23. Finiks je bio apsolutni favorit. Izuzetno dobro skockana ekipa, gde se savršeno zna ko šta radi. Spoj iskustva i mladosti, sa velikim naglaskom da je iskustvo baš tamo gde treba da bude, i gde je i najpotrebnije ekipi. Bilo je potpuno jasno da Denver nema čime da im parira, ali i pored toga, meni je prilično fascinantno da su Melounu izgleda trebale čak tri (isto) izgubljene utakmice da bi konačno primenio iskustvo iz 4/4 poslednjeg meča sa Portlandom (bez Kampaca u startnoj postavi). Drugi je problem što je Denver očajno šutirao na početku ovog meča, pa su opet od starta bili u minusu, a i sudije su još u 1/4 napravile bar tri čiste greške koje su dovele do direktnih poena za Finiks. Taj kriterijum je nastavljen i u nastavku meča, da bi sve to kulminiralo sa neverovatnim isključenjem Jokića, gde su i sami TNT komentatori bili iznenađeni. F1 da, ali F2... smešno. A tek obrazloženje, ako sam dobro shvatio, da je to zbog toga što je on krenuo sa namerom da ga udari po licu. Zaista, a to kojim delom ruke ga je dokačio po licu, i to što je ta šaka udarila čisto po lopti, to izgleda nema veze. To ukratko pokazuje suštinu u odnosu sudija prema Jokiću i Denveru čitave sezone, poštovanje prema njemu, kao i prema čitavoj ekipi je “level 0”, a na drugoj strani, šta se sve sudi na CP, Bukeru, prethodno Lilardu, ili što vidimo na istoku Embidu, nerealno totalno. I onda naravno, kada su ga izbacili, promena kriterijuma totalno, i Denveru se svašta nešto prašta. Ma smejurija totalna.
    (posmatrač, 14. jun 2021 09:53)

    # Link komentara

  24. Onaj Pejn se drži po licu a Nikola ga mlatnuo po lopti vidi se na usporenom snimku.
    (filip, 14. jun 2021 09:52)

    # Link komentara

  25. Nije mu oprošteno što je postao MVP,belac,centar,potpuno neatraktivan za njihove pojmove superstara...na žalost,sve se više uviđa da je NBA liga poligon za afroamerikance koji su tamo zaštićeni kao beli medvedi od svega i svačega,pa im se sve i dozvoljava jer su oni supertalentovani,atraktivni,atletski superiorni,itd,itd
    P.S. nisam rasista,ali sam dovoljno mator da se sećam čuvene ekipe Detroit Pistonsa sa Lejmbirom koji je pravio takve faulove da bi ga verovatno danas streljali zbog toga...
    (sentinel, 14. jun 2021 09:49)

    # Link komentara

  26. Denveru ne fali plej, fali im centar. Jokic je ogromna rupa u odbrani. Ko god se razume u kosarku to vidi. Mada, nije ni u napadu nesto dominantan, kada treba nema ga na mapi. Tankosava
    (randja, 14. jun 2021 09:48)

    # Link komentara

  27. Malone se najzad setio da na klupi ima centra. Umesto glupiranja sa Milsapom kao centrom, McGee i pored slabog suta svojom visinom pravi razliku. Ako za startere Feniksa nije imao resenje onda je Malone morao da napadne klupu Feniksa. Sinoc je klupa bila u plusu ali sve je to bilo i premalo i prekasno.

    Umesto da vec na prvoj utakmici Malone isproba neke opcije, on promenu po prvi put pravi na cetvrtoj utakmici, kada je tim vec demoralisan i kada povratka nije bilo.

    Jasno je da su Sansi bolji tim i da imaju barem 7 igraca koji mogu da budu starteri, za razliku od Denvera koji u najboljem slucaju imaju 3 startera, ali ipak ostaje zhal zasto Malone nije barem pokusao da napravi logicnu petorku, makar i od losijih igraca.

    Zasto je celu sezone forsirao Grina i Milsapa kad je od samog pocetka jasno da im treba centar?

    Zasto je Konoli Maloneu doveo centra ako ovaj nije nameravao da ga koristi?

    Zasto Shak kao najbolji defanzivac nije dobio sansu da cuva bilo CP-a bilo Bukera?

    Zasto Zik Nadji nije dobio sansu iako je jasno da je on svojom brzinom i visinom mogao da cuva Bukera, a uz to je odlican suter?

    Zasto mali Hauard nije dobio sansu da cuva CP-a kada je bilo jasno da ostali igraci to ne mogu? Nije ovo prvi put da Denver igra protiv CP-a, nikada im CP nije bio problem, ni dok je igrao u Klipersima niti kasnije, a posle 6 godina gradjenja tima Malone dozvoljava da im matori CP da 37 koseva uz procenat suta od 74%?

    Jel mu i za to izgovor Marej?
    (bskfan, 14. jun 2021 09:48)

    # Link komentara

  28. Svi osudjuju Jokica sto se sukobio sa Bukerom, a ovaj prvi krenuo na Jokica, Jokic samo branio svoju cast u sukobu sa Bukerom jer zna da nista nije uradio Pejnu, Buker kad je vidio da je zezno stvar, onda se povukao. Najnormalnija reakcija Jokica, prosto ne mozes dati na sebe kad znas da nisi kriv. Svaka cast Dzokeru, ne daj na sebe nikad!
    (Konli, 14. jun 2021 09:46)

    # Link komentara

  29. Jokic treba da ide iz denvera... Prerastao je taj klub... Odgovarao bi mu San Antonio...
    Jokic legenda!!!
    (johnny, 14. jun 2021 09:44)

    # Link komentara

  30. Jokic je dovoljno postigao ove sezone da se upise u istoriju. Mozda ovo ispadanje i nije lose jer ce sada imati vise vremena da se odmori i spremi za reprezentaciju.
    (IvanaZana, 14. jun 2021 09:24)

    # Link komentara

  31. Sansi odrešili kesu za pleja, i evo gde su sad, a setimo se gde su bili. Stipsare iz Denvera misle da će svake sezone za džabe ubosti novog Jokića. Utripovali da su Barton, Porter i Marej novi Grin, Tompson i Kari pa ih kao pustaju da rastu, da budu novi GS. Jokić pod hitno da beži iz Denvera.
    (KoleCZ, 14. jun 2021 09:24)

    # Link komentara

  32. Sek je lepo rekao, folirant... Sudije su upropastile povratak u ovu tekmu Denvera, nek izgube posle ali ovu mozda nisu morali.
    (Raci, 14. jun 2021 09:21)

    # Link komentara

  33. Sa Jokićem u prve 3 utakmice ni blizu. U četvrtoj bez njega samo 7 poena razlike. Nošen logikom razmišljanja, možda su trebali odigrat' jednu bez njega.
    (zub zeleni, 14. jun 2021 09:21)

    # Link komentara

  34. Sraman potez Nikole. Na ovom mecu je bio mnogo los. Ejton ga je unistio totalno. 3 puta ga zalepio i vratio na fabricka podesavanja. Realno ovome denveru je 2 runda plej ofa maks maksimuma. Denver ako zeli nesto da uradi treba da smanji platu jokicu nikako max ugivor jer apsoluzno nezasluzuje. Svaku bitnu utakmicu nestaje.
    (Cipiripi, 14. jun 2021 09:19)

    # Link komentara

  35. Sad malo o kosarci. Malone najzad izbacio Kammpaca i odmah se videla razlika u spejsingu jer Bartona i Morisa nisu ostavljali same na sutu. Sve ostalo isto, igrali Jokic, Barton i Moris a ostali nisu mogli da ubodu nista.

    Gordonu svaka cast u odbrani ali u napadu ne samo sto ne koristi, vec i steti. Odmah krenuo da forsira i bukvalno u nekoliko minuta imao dva promasena suta i dve izgubljene lopte. Ni vece snage, ni manje pameti. Zaleti se kao bik i dobije licnu u napadu. Ima loptu ispod kosa i izbiju mu je iz ruka. Ne moze da pogodi slobodna bacanja. Bukvalno zamenili jednog Plamlija drugim i sklupljim Plamlijem.

    MPJ otvorio utakmicu sa 5 uzastopnih promasaja. Dekoncentrisan a Malone nije u stanju da napravi akciju za njega, da pogodi nekoliko lakih suteva da bi usao u ritam, vec ga onako hladnog baci u vatru, ovaj se ispromasuje i onda ga to samo dodatno ubedaci. U odbrani nula. Redzi Miler lepo objasnjava, ide skrin za skrinom sve dok ne izoluju MPJ-a i onda napadaju preko njega. CP ga izoluje, ovaj u panici odbija da ga preuzme, i onda CP ide potpuno necuvan na svoje omiljeno mesto i sutira. Neverovatna stvar se sinoc desila da CP u PET uzastopnih napada radi istu stvar i sutira i pogdja sa ISTOG mesta. I Malone samo gleda, ne sme da zameni MPJ-a a resenje nema. A resenje je postojalo, MPJ je mogao da cuva Kraudera jer ovaj nikada ne ide na drajv, ne zna da vodi loptu ni da asistira, vec samo sutira trojke. Cim krenes na Kraudera on izgubi loptu, sinoc cak 4.
    (bskfan, 14. jun 2021 09:09)

    # Link komentara

  36. Puno frustracije, ekipi ne ide, želiš pobjediti napredovati, sve je to sportski razumljivo. Trenutak, afekt. Ali sigurno stoji i ona da vam sportaši znaju ući u ljakse moment. Đoković, Jokara, onaj što igra za Austriju nakon gola Makedoncima, ima toga još. Ali da se ne ljutite pa da ipak ne zaključim samo što logika nameće...
    (prika iz susjedstva, 14. jun 2021 09:07)

    # Link komentara

  37. Odglumio Pejn za oskara !! Sravnio se sa parketom ! Faul, da, nesportska, ok, isključenje ?? Smejurija !
    (JPR24, 14. jun 2021 09:06)

    # Link komentara

  38. Finiks puca od samopouzdanja. Pol igra kao da ima dvadesetak godina. Buker je ubica. Ejton igra sve bolje... Igrači sa klupe daju i više nego solidan doprinos. Mogu da osvoje, apsolutno.
    (Konformista, 14. jun 2021 09:03)

    # Link komentara

  39. jokic treba da radi sa nekim psihologom!
    to svi vrhunski sportisti rade. treba ti uz toliko pritiska strucna pomoc, gde mozes da se otvoris i da „malo slozis kockice“. to nista nije lose ili znak slabosti!
    (zemljak, 14. jun 2021 09:02)

    # Link komentara

  40. Jako nekorektno sa Jokićeve stane. Činjenica da mu je pala klapna, ali ako si mađija onda budi i Gospodin.
    (cooh-, 14. jun 2021 09:01)

    # Link komentara

  41. Sramotan potez. Kada ga je Dwight bacakao bio je miran kao bubica, a sad opasan protiv Bookera... Definitivno najgori mvp u zadnjih 30 godina, jedini razlog zasto je mvp je cinjenica da je bar 5-6 boljih igraca ispalo iz konkurencije zbog povrede. Zasluzena i ocekivana metla.
    (fake mvp, 14. jun 2021 09:01)

    # Link komentara

  42. Mr Melbourne
    Tek 4 mvp koji je dobio metlu u plejofu u istoriji nba.Def nikad gori mvp nije bio u zadnjih 30 godina.Bucko sad moze da ide da jede sarmu i da mozda poradi na igranju odbrane .Jer je obicni ormar u tom segmentu.Doncic je za njega Michael Jordan

    Nama puno srce shto se Nurka najeo sudzukice u prvom kolu plej ofa 😎
    (hop la roda, 14. jun 2021 09:00)

    # Link komentara

  43. Tek 4 mvp koji je dobio metlu u plejofu u istoriji nba.Def nikad gori mvp nije bio u zadnjih 30 godina.Bucko sad moze da ide da jede sarmu i da mozda poradi na igranju odbrane .Jer je obicni ormar u tom segmentu.Doncic je za njega Michael Jordan

    Nama puno srce shto se Nurka najeo sudzukice u prvom kolu plej ofa 😎
    (hop la roda, 14. jun 2021 08:59)

    # Link komentara

  44. Mozda i prvi put u istoriji da jedan tim ima MVP prvenstva a da bude pociscen sa terena sa 4-0 Stvarno sramota igra Denvera koji nisu mogli jednu pobedu da naprave protiv Finska. Ovo nije niko očekivao niti se ovome nadao. Znao sam da ce izgubiti ali ovako sa nulom je za svaku osudu. O isključenju Jokica ne bih komentarisao tu su sudije zadužene za to.
    (Izbor, 14. jun 2021 08:59)

    # Link komentara

  45. Ne vredi ... Jokicu treba Marej iz proslog playoffa UZ Portera da bi se necemu nadali. Odlicna sezona za Jokica...nadam se da ce sledece godine da se kockice sloze malo bolje. Sad.....odmorrrr
    (majstor, 14. jun 2021 08:58)

    # Link komentara

  46. Cari moderne kosarke. Besomucno prangijanje za tri, a sutera ne smes da pipnes, faul je i kada ga bas ne pipnes ali mu udjes u prostor. Ispod kosa je druga prica, a Jokic bas ne dobija faulove ako nije faul bio za bar prekrsajnu prijavu. Igrao sam kosarku, ovo sta je uradio Jokic je bila cista frustracija zbog nedosudjenog faula na njemu i bilo je namerno ali ne za iskljucenje. Nerviraju me filozofi koji mu ovde zameraju za to, ali verujte da bi vecina igraca tako reagovala.
    (Uporni baksuz, 14. jun 2021 08:54)

    # Link komentara

  47. Eto sad vidite koja je razlika biti MVP u regularnom delu sezone i biti MVP nekog finala u playoffu.
    (hm, 14. jun 2021 08:52)

    # Link komentara

  48. Јесте јако али по лопти. Пејну оскар за глуму и то је то.
    (!, 14. jun 2021 08:52)

    # Link komentara

  49. Mislim da su komentari igraca, analiticara, kao i medijskih kuca rekli da ovo nije ni blizu iskljucujuce greske (Flagrant 2), cak su ovo uzeli i kao dobar primer kako je NBA postala mekana. Nesportska (Flagrant 1) je mera za ovaj faul, ali tako je kako je. NBA sudije vaze za najgore, ili jedne od najgorih, u sportu, i ne cudo sto se sve vise i vise prica o tome. Nevezano za to, Finiks je bolje ekipa. Denver sa zdravom i potpunom ekipom bi imao 50-50% sansi da ih prodje, ovako je ovo vrlo realan epilog. Prosto koliko god su uspeli da nadju nacin da igraju bez Mareja, Bartona, Doziera-a dobrim delom, ta potrosnja je sad dosla na naplatu. Jokic, Marej, Gordon, MPJ, Kampaco, Moris... je odlicna okosnica za tim. Ono sto njima treba se nalazi u domenu odbrane ( a da pritom moze nesto i da pogodi u napadu), i tu treba da porade do pocetka lige. U svakom slucaju, bez obzira na ambicije postavljenje na pocetku sezone, ovo je realnost uz sve pehove koje su imali, nema za cim da zale.
    (Ddd, 14. jun 2021 08:51)

    # Link komentara

  50. Već sam pisao da bi ovakav Denver bez Jokića bio na nivou Oklahome Tankersa. Pratih da su se i mediji i SAD ložili kako je Rivers dobar, Moris odličan, Gordon i M.P. Junior sjajni i ostalo. Ne ide. Denver ni uz Mareja ne može mnogo dalje jer im fali čvrstina u odbrani i opcija broj 2 kreiranja napada. Priznajem da nisam očekivao metlu a ovo je baš bila metla, u svakoj od 4 utakmice.
    (Indoktrinacija, 14. jun 2021 08:51)

    # Link komentara

  51. To je to sto se tice Denvera ove sezone. Sansi su jednostavno jaci tim.
    Ako zele ista da urade moraju dovesti neku pomoc Jokicu. Pravog beka sutera, i pravu cetvorku.
    Jokic opet nepravedno izbacen, ali tesko da bi dobili ovo i sa njim. Jedva da su ikada poveli u 4 utakmice. Ne moze sam Jokic da igra svaku maksimalno.
    Ne treba ni Melouna optuzivati. To dokle su dosli je maksimum ove ekipe.
    Koneli i uprava su uradili ocajan prelazni rok. Valjda ce ovaj ubosti nesto, inace je bolje Jokicu da bezi, jer ce ovi bez Mareja krenuti da tankuju.
    (tocka, 14. jun 2021 08:50)

    # Link komentara

  52. Jeste sebicno, ali sa ovakvom ekipom ne bi dogurali dalje-tako da je bolje da odmori malo i da igra za reprezentaciju!Treba im Marej(samo da se fizicki dovede u bolje stanje), pod uslovom da se uozbilji! Treba više koristiti Grina, i jedan kršten šuter! Inače će uvek biti u gornjem delu, al nikad na vrhu!
    (zvizzz, 14. jun 2021 08:50)

    # Link komentara

  53. Denverovi igraci su ubacili 41 poen od kada je Jokic iskljucen i u jednom trenutku prisli na 109-103,po obicaju ovde ih pljuju kao da bukvalno ne znaju da predju ulicu bez Jokica i da su slucajno zalutali u Nba ligu. Ide prica kako je protivnicki centar imao manje poena od Bukera i Pola,pa ova dvojica su dva glavna igraca Finixa i vecina akcija ide preko njih a ne preko Aytona,pa nije on Embid. Chris Paul je sa 36 godina objasnio neke stvari,covek koji je karijeru poceo u totalno drugacijoj kosarci pre 16,17 godina i dalje modernim plejevima i bekovima pokazuje kako se igra kosarka,ubio ih je mid range igrom. Sto se tice iskljucenja,mozda prestrogo ali Kazins bi za ovo dobio dva meca suspenzije a on belac nije tako da nema potrebe sve svaljivati na boju koze. Ali inace tv rejtinzi Nba lige su jos vise opali,vise nego ikad zavise od Kineza!
    (Beks, 14. jun 2021 08:48)

    # Link komentara

  54. Pruzio je ruku da se izvini kada su se malo ohladili. Desava se u zaru borbe da se napravi ovakav nesmotren potez.
    Njegova zelja je nesporna, metla nije lagodna nikome kome je stalo da se popne do vrha. I dobro je sto je na kraju pruzio ruku, te stvari se desavaju. Sad malo sa porodicom odmor, verujem da ce im prijati.
    (Bero Rakun, 14. jun 2021 08:47)

    # Link komentara

  55. Kakav strah o ocima Bukera nakon sto se zakacio sa Jokicem, nije mu bilo svejedno nikako.
    (fica, 14. jun 2021 08:45)

    # Link komentara

  56. Dogovorio je vec sa Kokoškovim da ne igra OI, ne lozite se.
    (Bor'ša, 14. jun 2021 08:44)

    # Link komentara

  57. E moj Elmeru... odakle si ti izmiri.
    (pvaxi, 14. jun 2021 08:44)

    # Link komentara

  58. Očekivao sam prolaz Finiksa zbog Pola i Bukera, jer u Denveru jednostavno nema ko ni da ih čuva ni da ih optereti na drugoj strani. Loš match up. I pokazalo se zaista da Jokić igra sa par drveta i par egocentrika, sa nekim bljeskovima tokom sezone i to je to. Beka šutera pod hitno sledeće sezone ili neka se seli u drugu ekipu. Bilo mi veliko iznenađenje kad su prošli Portland. Jedino dobro u svemu je što se može odmoriti i pomoći u kvalifikacijama za OI.
    (DukiNS, 14. jun 2021 08:43)

    # Link komentara

  59. Ovo je sramota, da ovako ostavi ekipu na cedilu kad im je najpotrebniji. Jeste bilo za isključenje i videlo se po zamahu da mu je bio cilj da dokaci protivnika da bi skrenuo pažnju sudijama. Razumem da je frustriran načinom sudjenja i kako mu igraju saigrači ali ovakve stvari se ne radi. Ovako je isto radio u reprezentaciji. Šteta, sezona iz snova za njega i onda je završi na ovakav način.
    Nadam se da će se sad lepo odmoriti i fizički i psihički pa da u reprezentaciji dominira.
    (Diletant, 14. jun 2021 08:40)

    # Link komentara

  60. Očekivano, videlo se posle prve utakmice u Denveru.
    Ne vredi ni da komentarišem Jokićevo isključenje.Mada, potpuno razumem zašto je onako reagovao...
    Ja se ipak potajno nadam da Jokić neće potpisati ovaj super max ugovor što mu nude.Jeste da je on verovatno najveća zvezda tima ikada i jedini MVP, svi ga vole i sve je to super.Ali...Da li vredi da protraći najbolje igračke godine u timu gde će u najboljem slučaju dogurati do finala konferencije,a i to je baš ono gledano super optimistiki.
    Ne znam da li njegova braća moža mogu da utiču da traži drugi klub, jer su sigurno svesni za kakve domete im je brat sposoban.
    (mrkela, 14. jun 2021 08:38)

    # Link komentara

  61. Превелики притисак на њему да победе, а нема са киме, а поред свега не свирају му очигледне фаулове и ово је епилог...
    Господски се извинуо играчу кад је излазио и то је то.
    И боље овкао- сад има времена да се одмори за Олимпијске игре 😀.
    (Пеђа, 14. jun 2021 08:37)

    # Link komentara

  62. Vrijeme je za OI.
    (Hr jedini doprvak ikad koji je izgubio 6:0, 14. jun 2021 08:34)

    # Link komentara

  63. Frustracija iz vise razloga ...umor , nemoc , bolji ljudi , saigraci koji pojma nemaju i na kraju sudije . Sudije koje su u prvom poluvremenu odsvirale 4-5 puta na stetu Denvera . Sve u svemu , nije mu ovo trebalo , da na ovakav nacin zavrsi sezonu, ipak je on MVP . Radio je on ovo i ranije , iznerviraju ga sudije koje ne sviraju faul nad njim i onda on ostema protivnickog igraca. Glupo . A on ce to skontati , sigurno . Da djavo bude veci ovog puta i nije bio faul nad njim , a on kaze da je hteo grubljim faulom da promeni ritam , kako sudije sviraju itd . Eto ,nije mu poslo za rukom , zakcio je decka malcice po nosu svojim bicepsom , ovaj odglumio malo ...i iskljuse ga . Mada , ubedjen sam da nisu morali , mogli su mu odsvirati "flagrant 1" i niko se ne bi bunio.
    Sama utakmica . Denver je delovao rastimovano i igrali su uzasno slabu odbranu . Opet je Pol gurao pick and roll na Portera , koji veze sa mozgom nema u odbrani . Ova serija je pokazala da im Gordon ne treba , tanak igrac , precenjen je i previse se od njega ocekivalo . Meni bude smesno kad Grodon , Porter pa i Rivers i Barton ...spuste loptu na zemlju i kao oni ce nesto u prodor . Zakonom im treba zabraniti da naprave vise od 2 driblinga . Nikola da nije iskljucen , opet bi bio na MVP nivou . Sa druge strane Pol i Buker su ih pojeli ...a jadni Malone nije imao pojma kako da ih zaustavi , ne jednom , vec 4 puta.
    (steva, 14. jun 2021 08:32)

    # Link komentara

  64. Nije ga Nikola ni pipnuo no se ovaj usro kad je lopta udarila u pod. Da ga je stvarno udario valjda bi se video neki trag na telu. Celu sezonu gledam kako Jokic ide na klupu sav krvav i sad da ga iskljuce zato sto je ova tetkica pala? I jos klupa Finixa istrcava da zasladi ovo proseravanje a Jokic ih sve sam pogurao kao bager. Sta god da se desilo na ovoj utakmici ne moze da zaseni ono sta je Jokic uradio ove sezone. Jokara Car!
    (Spartanac, 14. jun 2021 08:31)

    # Link komentara

  65. Sudija kao da je došao sa idejom da isključi Jokića.
    Možda i nije loš kraj sezone. Ako dovedu centra za 15 min po utakmici, tipa Bobija, ako zadrže tim i Denver zaobidju povrede, sledeće sezone će biti prvi favorit za prsten.
    (Genije, 14. jun 2021 08:31)

    # Link komentara

  66. Ja sam znao sa ovakvim gergama poput Jokica. Istrpim udarac, pravim se fin, a onda u jednom od sledeci napada ide lakat u zube. Onda ce sledeci put da razmisli pre nego sto krene nekoga namerno da povredi. Strasno kako se covek ponasa, ovako isto bilo protiv Spanije. Medjutim, kada ga je Howard pritisnuo ne sme ni da pisne, ali zato skace na manjeg od sebe. Kukavica
    (hakeem, 14. jun 2021 08:30)

    # Link komentara

  67. Ovo je zaista sramota da ovaj bude MVP. Ovo je nesto najgore sto sam iakd video od jednog MVP-a. Sramota nad sramotama.
    (tako, 14. jun 2021 08:29)

    # Link komentara

  68. Jeste Jokic isao grubo i neoprezno na loptu ali koliko ja vidim nije udario Pejna,realno,ovo nije za iskljucenje
    (Gledao sam vise puta snimak, 14. jun 2021 08:29)

    # Link komentara

  69. Osetio se izostanak Mareja steta velika.S njim bi bila druga prica siguran sam .Mozda se mnogo vise ocekivalo od Gordona....
    (no name, 14. jun 2021 08:29)

    # Link komentara

  70. Jokic vs Ejtona na prva tri meca 26p 14sk 6.3as -15p 11.7sk 0.6as I nocas je bio bolji iako je iskljucen u 3.cetv. ali sta to vrijedi kad Buker i K.Pol sa bekovima Denvera rade sta hoce.
    (RS, 14. jun 2021 08:27)

    # Link komentara

  71. I bolje je ovako,taman dolazi da igra za reprezentaciju.Vidi se da je čovek nervozan,sudije mu ne sviraju faulove dok ga nenormalno biju,plus ova ekipa denvera osim njega nema dva normalna igrača koja mogu bar malo da mu pomognu.Ne računajući mareja koji je povredjen.Pravac OI pa po neku medalju,zdravlje Bože.
    (Čikaški kamiondžija, 14. jun 2021 08:26)

    # Link komentara

  72. Promašuju ljudi koš, ok. Ali kad ovi iz Denvera promašuju, oni jedva pogode dvoranu.
    Odavno nisam video više erbolova nego u ovoj seriji...
    (Mare, 14. jun 2021 08:26)

    # Link komentara

  73. nisam odgledao utakmicu (znao sam ishod, na zalost)
    ..ali sto mu je to trebalo???
    Bolje da je krenuo da loži redom po svojoj ekipi, počevši od Melona
    (Leaves of grass, 14. jun 2021 08:26)

    # Link komentara

  74. Nakon prve tekme.... prognozirao sam metlu !
    Jokić je u preslabom timu za nešto više.... npr Dalas tandem Jokić-Dončić bi rasturali !
    (Panac, 14. jun 2021 08:24)

    # Link komentara

  75. Opet je pokazao svoj tanak karakter, kao i protiv Spanije. Ima aktivan rezultat i resi da ne igra. Svaki igrac a pogotovo najbolji u ekipi mora da bude uz svoje saigrace.
    (Paja, 14. jun 2021 08:23)

    # Link komentara

  76. Ja prosto ne verujem da ih je pol ovako razmontirao. Smatram da Finiks nije ovoliko dobar koliko rezultat pokazuje i da ce da izgube od drugog finaliste.
    (jone, 14. jun 2021 08:23)

    # Link komentara

  77. OL spremi se, stize Nikola.
    (samo kazem, 14. jun 2021 08:22)

    # Link komentara

  78. Gledam stampa konferenciju. Jokic nesto nije zainteresovan za reprezentaciju. Kako da igramo bez MVP?
    (Milune, 14. jun 2021 08:21)

    # Link komentara

  79. Nesto sto radi od pocetka karijere, sramno i sebicno prema ekipi i svakako ruzno za kraj sezone iz snova .
    Svakako bi izgubili ali ovo je jako nesportski kao frustrirano dete.
    Nankraju umesto izvinjenja hoce da se obracuna saBukerom.
    Ipak utisak veceri je poezija Kris Pola.
    Ovo mi je trenutak da krunise karijeru i ako Milvoki izbaci Bruklim mislim da gga nece ispustiti.
    (Elmer, 14. jun 2021 08:21)

    # Link komentara

  80. Sada kratak odmor pa da nam doneseš radosti i u reprezentativnom dresu. Najkorisniji igrač regularnog dela sezone i sjajna serija u prvom kolu sa Portlandom bili su krajnji dometi ovako desetkovanog Denvera i Nikole Jokića. Sansi su realno kvalitetniji i više se nije moglo. Sinoćna utakmica ponovo jednosmerna utakmica, Nikola počinje dobro ali saigrači izuzev Morisa u 1/4 ne mogu okean da pogode. Uz to vrlo problematično suđenje od početka (u prvom poluvremenu od 10 sumnjivih situacija 9 na štetu Denvera). Ionako frustriran nedosuđenim prekršajima pravi jedan od onih svojih suludih faulova (činio je to više puta tokom sezone) i normalno u skladu sa sudijskim tretmanom koji ima čitave sezone odmah biva isključen. Ako ništa drugo bar gospodski prihvata to isključenje izvinjava se protivničkom igraču i mirno napušta teren. Denver i posle toga pokušava da se vrati, ali Pol i sudije to ne dozvoljavaju. Dve situacije su mi zaparale oči. Prvo u prenosu na TNT gotovo nijedna sporna situacija nije reprizirana osim njegovog isključenja i to samo deo kada faulira protivnika a ne i ono što je to izazvalo, nedosuđen evidentan prekršaj nad njim prilikom ulaza. Drugo pri kraju 2/4 Denver najzad hvata priključak i dolazi na -1 kada od noge Ejtona lopta odlazi u aut, a sudije dosuđuju podbacivanje, Sansi osvajajau loptu i pogađaju trojku. Ima kod Nikole još mnogo prostora za napredak, a za sve što je do sada uradiio veliko Hvala i Bravo.
    (Dragan Feliks, 14. jun 2021 08:20)

    # Link komentara

  81. Otkako su ga proglasili za MVP, Joka se isključio iz igre, u mislima je već u Somboru sa svojim konjima. A i ostatak tima izgleda se zadovoljio time što je on MVP. Realno jesu Sansi bolji, nisu im bez razloga svi prognozirali prolaz protiv Denvera, ali da Denver nije bio u stanju da bar jednu počasnu utakmicu pobedi, baš je sramota.
    (Darko, 14. jun 2021 08:19)

    # Link komentara

  82. taman na pecanje
    (bananaman, 14. jun 2021 08:18)

    # Link komentara

  83. sraman NBA, sraman, embid se svadja od prvog minuta sa sudijama, protivnicima, gledaju da li tehnicku da mu sude, a jokic ko zna koji put da odreaguje malo ostrije, jedva cekaju da ga iskljuce.

    sad mi je mvp titula samo draza.
    (filip, 14. jun 2021 08:16)

    # Link komentara

  84. Ovo je limit trenutnog sastava. Uopšte nisam ljut, jer sam očekivao da će verovatno ovako da završe u četvrtoj utakmici, s obzirom kakvi su bili prethodne tri.

    Finiks odlično ukomponovana ekipa i voleo bih da ih vidim da osvoje na kraju.

    Kako god okrenes, Jokarina sezona za pamćenje. Više nego ponosan, mirne glave prihvatam ovaj ishod i potpisao bih ga na početku sezone.

    Zanimljivo je kako je Jokic odneo Bukera telom a ovaj nije uopste mali lik. 😁 Bio je ljut ko ris. 😠
    (Realno stanje, 14. jun 2021 08:15)

    # Link komentara

  85. Denver je katastrofalnu odbranu igrao a ništa bolji nisu ni u napadu,sve se svodi šta će Jokić uraditi ali ovo suđenje je prava katastrofa,za udaranje po lopti bude isključenje a za potezanje sa leđa Denverovoga igrača sa obe ruke običan prekršaj.Kaže komentator na Areni nije ga povredio pa je običan prekršaj.Ja pratim košarku više od 30 godina ali ovakvo suđenje kao što sude Denveru još nisam video.
    (Ljubo, 14. jun 2021 08:13)

    # Link komentara

  86. Zica prevara od MVP-ija. Ovo se nije desilo preko 30 godina, da MVP izgubi 4:0.
    (drago, 14. jun 2021 08:12)

    # Link komentara

  87. Da li je bio faul? Jeste. Da li je bilo za nesportsku? Mozda. Da li je bilo za iskljucenje? Nema sanse. Ovako nesto ne bi sudili ni Lebronu, ni Kariju ni bilo kome drugom...
    (Stojan, 14. jun 2021 08:11)

    # Link komentara

  88. Na usporenom snimku se lepo vidi da ga je udario po loptu ovaj folirant se drži za facu. Šta li gledaju one sudije da mi je znati? Lebronu ne bi ni svirali faul da je to uradio. Inače Finks jača ekipa na svim pozicijama osim na centru. Jokić da promeni ekipu ili da uslovi Denver sa jednim ol star bekom a da se oslobodi par metara drva…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 14. jun 2021 08:10)

    # Link komentara

  89. Faula nije bilo.
    (Nalivpera, 14. jun 2021 08:09)

    # Link komentara

  90. Nema sta... pobedio bolje vodjen tim, bolji trener, tim bez povreda. Ovaj put bez esejskog komentara :)

    Da li je faul bio za iskljucenje. hmm... Isao je Jokic na loptu i istu i udario/izbio usput zakacivsi Pejna po nosu (namere bez za tim udarcem/kacenjem). Za flagrant 1, naravno, za 2ku, ne bih rekao. Valjda se kod gledanja snimka analizira i da li je bilo namere za direktan udarac igraca tj nesportski potez... Nikola jeste isao veoma agresivno i s'namerom ALI na loptu.

    Kako god, zasluzen mini odmor pa ako sve bude kako treba na olimpijske :) Istorijska sezona svakako. Individualno MVP, timski, s'obzirom kakav horor ih je sanasao sa povredama, i odlicna. Malko gorko na kraju zbog 0:4 ali Finks fenomenalan. Navijam za Juta VS Finiks finale pa kasnije protiv Bruklina. Samo da napokon bude drugacija zavrsnica, bez La sestara :) Sa novim licima, toliko dugo odsutnim...
    (Pera Ždera, 14. jun 2021 08:07)

    # Link komentara

  91. Bilo je pitanje kada ce zakaciti nekoga i dobiti iskljucenje ovim jakim faulovima po lopti. On to radi nenamerno, ali je jako neoprezno jer igrac moze da se pomeri vrlo malo pre udarca i da ga zakaci kao sinoc sto je udario Pejna. Kao sto se vidi udarac je bio odozgo ka dole prema lopti u spustanju, tako da nije moguce doci do pucanja nosa ili u maloj verovatnoci. Jokicu lep odmor 2 nedelje pa u Bg obezbediti OI.
    (heatovac, 14. jun 2021 08:06)

    # Link komentara

  92. Tzv. MVP pokazao svoje umeće,hahahah…
    (Legolas, 14. jun 2021 08:05)

    # Link komentara

  93. Uvijek ista prica. Bekovi Sansa razbiju bekove Denvera a Jokic nadigra protivnickog centra. I nocas je postigao vise poena od Ejtona iako je iskljucen...Buker i Pol preko 70 poena o startni bekovi Denvera oko 40.
    (RS, 14. jun 2021 08:05)

    # Link komentara

  94. Vrh! Sad na odmor,pa da prodjemo kvalifikacije pa lepo po medalju u Tokio!
    (Smoljo Nemanja, 14. jun 2021 08:05)

    # Link komentara

  95. "Jak faul"? Osamario loptu i malo ga zakacio bicepsom po faci. Bitno da se lik valja kao da je upucan, u najgorem slucaju je trebalo da bude flagrant 1 ali sudije su opet pokazale da nemaju pojma.

    Juce Irving jauce na parketu zbog zgloba - nema prekida. Pet Konautonu pocepana arkada posle ociglednog lakta - ni faul ni prekid. Ocigledno je da su oni marketinski (u pozitivnom smislu, Irvinga svi smatraju ludim) igraci zasticeni...
    (Kozuki Oden, 14. jun 2021 08:04)

    # Link komentara

  96. Ne vredi, nikada neće imati tretman kod sudija kakav imaju ostale zvezde tamnije boje kože i jasno je da ga to frustrira. Još Sansi dominantni pa ga to dodatno opterećuje. Po meni prestrogo isključen.
    (Milan, 14. jun 2021 08:04)

    # Link komentara

  97. Sad odmor pa Bg za kvalifikacije za OI…
    (gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može...., 14. jun 2021 08:04)

    # Link komentara

  98. Tek 4 mvp koji je dobio metlu u plejofu u istoriji nba.Def nikad gori mvp nije bio u zadnjih 30 godina.Bucko sad moze da ide da jede sarmu i da mozda poradi na igranju odbrane .Jer je obicni ormar u tom segmentu.Doncic je za njega Michael Jordan.
    (Mr_Melbourne, 14. jun 2021 08:03)

    # Link komentara

  99. Super što su tako brzo završili seriju. Jokic je imao ekstremno uspešnu sezonu i sad je na Timu Koneliju da napravi jak sastav za sledecu sezonu i da napadnu titulu. Nadam se da će veoma brzo i Bogdanovic da okonca PO i da cemo njih dvojcu, Micica, Teodocica i ostale zvezde gledati u Areni krajem juna.
    (Bane, 14. jun 2021 08:02)

    # Link komentara

  100. Frustracija zbog nemoci tima, to je ocito.

    Zao mi ga je, povremeno izgleda kao da su mu suigraci slucajno zalutali tu gdje jesu.

    Ne razumijem se bas u kosarku, ali ocito je kako su ih lako Suns-i nadigrali u seriji.
    (Jure, 14. jun 2021 08:01)

    # Link komentara

  101. dešava se nije smak sveta , povrede i druge okolnosti nuisu dozvolile bolje od ovoga. Ja sam za to da mu se svi skinemo s grbače oko kval. turnira i da ga prepustimo konjima do olimpidkih ogara , dečko je igrao skoro bez pauze izmedju dve sezone i imao najveći teret a ako ne mozemo da se kvalifikujemo bez jokica i bogdana onda nama i ovako nije mesto na igrama
    (mare, 14. jun 2021 08:00)

    # Link komentara

  102. Smesno isključenje jeste ga jako faulirao ali nije nikako flagrant 2.
    (FM Ludak, 14. jun 2021 07:58)

    # Link komentara

  103. Jokara odlučio da se sezona završi i to je to. Vreme je za konje.
    (Miroslav_zna, 14. jun 2021 07:57)

    # Link komentara