1. Crvena Zvezda u crno belom. Beli dresovi i stavljena crna tačka.
    (miško, 14. jun 2021 13:21)

    # Link komentara

  2. Dočekasmo kraj jedne neverovatne sezone.Verovali smo i podržavali g. Radonjića i ekipu,i onda kada nije sve bilo savršeno kao sinoć.Želim zahvaliti braći Pavićević iz Mornara.Oni su nam omogućili šansu koju smo iskoristili,krenuli u ofanzivu i slavili.Naravno,učinili su to sebe radi,no,mi smo to najbolje iskoristili.G. Radonjić je spremio ekipu Zvezde za finiš sezone onako kako samo on zna.Zaista izgleda nestvarno šta smo sve uradili tokom završnice regularnog dela i tokom doigravanja ABA Lige.Redom su padali svi.Sve smo iz zgazili.Nemilosrdno!Sinoćna utakmica je samo pokazatelj posvećenosti,profesionalizma i krajnjeg osećaja odgovornosti svakog igrača ponaosob.Svega onoga što nas je krasilo od povratka trenera Radonjića na mesto gde je cenjem,poštovan i gde pripada.Šta je sve taj čovek britkog uma,odmerenih reči i osmeha koji razoružava,učinio za tako kratko vreme je zaista neverovatno.Jedan poluraštimovani orkestar je doveo u stanje briljantnih mogućnosti.Zato je završnica sezone,za nas,odane navijače Zvezde bila veličanstvena,poput dela starih majstora.Trener Radonjić je poput maestra Herberta fon Karajana, iz orkestra izvlačio najlepše tonove,bez falširanja,hirurški precizno.Na kraju,hvala čoveku koji godinama renovira Zvezdinu tvrdjavu.Bila je poluporušena od strane onih koji mrze i preziru Srbiju i sve srpsko.Hvala g.Čoviću,na svemu učinjenom.Neću ni o utakmici,ni o pojedincima.Samo ću reći:USPELI SMO!!!Idemo dalje,nema stajanja jer je ZVEZDA VEČNA!Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 14. jun 2021 13:15)

    # Link komentara

  3. Овај Хол није исти човек.
    (Р, 13. jun 2021 21:00) # Link komentara
    Preporučujem (+596)Ne preporučujem (-12)

    Naravno, kad nema Loyda da se ispucava kao na treningu.
    (Slobo, 14. jun 2021 13:08)

    # Link komentara

  4. Fudbal:dupla kruna,košarka:dupla kruna+ABA liga.To bi bilo to za ovu sezonu.5 od 5.Doviđenja i hvala!
    (Branko, 14. jun 2021 12:59)

    # Link komentara

  5. Da naša zvezda, pionir i sinonim košarke na ovim prostorima, suvereni vladar Srbije i jadrana.Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odraden trening Radonjatora i Crvene Furije, srpskog evroligasa sa A licencom( višegodišnjim ugovorom), a ovaj put sparing partner u finalu KLS bila je simpaticna ekipica Mege.Jedna lagana dozirana utakmica, igra macke i miša, odlicna timska kosarka u oba pravca a sve to bez povredenih Lojda i Voldena te uz rovitog Uskoka.Sesta uzastopna titula u KLS i treća tripleta za velikog maga Radonjatora.Bravo momci, idemo dalje, sledeci molim, sta nema više sve smo osvojili e pa nista onda vudimo se slwdece sezone u evroligi i ostalim takmičenjima gde ce crveno bela mašinerija vrsiti teror!
    (Radikal Republika Srpska, 14. jun 2021 12:28)

    # Link komentara

  6. Kad je Hol dao 24 kosa,plasim se bice svasta potop ili sl. Salim se,Zvezdas sam,ali nisam verovao da ce Zvezda sa ovim igracima,najslabijim po meni u zadnjih 8 godina,stranaca najgorih sigurno i domacih samo igraca koji su sem dvojice trojice bas limitirani osvojiti kup,aba ligu,domacu takodje. Ali drago mi je ujedno sto ce grobari najzad ostati bez teksta,ako imaju ono malo realnosti u sebi sto je ipak nemoguce kod 90% njih.
    (Perperoglu, 14. jun 2021 09:31)

    # Link komentara

  7. .....jedino mi nije jasno da duop rit ima prednost u odnosu na Javanovica i Ristica! ali dobro, menadzment bolje zna. Dobric.... dokaz da se rad isplati! Kuridza, hvala na angazovanju.
    znaci zamene za:
    lojda - ?
    kuridzu - ?
    simonovica - ?
    rita - ristic
    uskokovica - markovic (virtus)
    kuzmic - simonovic (mega)
    (aleksaczv,

    Kakve veze umaju Duop Rit i Jovanovic i Ristic?? Duop Rit je cista cetvorka, a ova dvojica su ciste petice!!!
    Osim ove gluposti koje si naveo, nije mi jasno kako mozes da kazes za igraca koji je bio nevidjeno los cele sezone(Hol) da treba da ostane na osnovu samo dve dobre utakmice koje je odigrao?!?!!!
    (Gorki, 14. jun 2021 09:23)

    # Link komentara

  8. HOL! bravo Radonjicu za njega! ostaviti ga i sledece sezone! istpeti uskokovica ili dovesti markovica. volden da ostane! noko da ostane! jedino mi nije jasno da duop rit ima prednost u odnosu na Javanovica i Ristica! ali dobro, menadzment bolje zna. Dobric.... dokaz da se rad isplati! Kuridza, hvala na angazovanju.
    znaci zamene za:
    lojda - ?
    kuridzu - ?
    simonovica - ?
    rita - ristic
    uskokovica - markovic (virtus)
    kuzmic - simonovic (mega)
    (aleksaczv, 14. jun 2021 08:46)

    # Link komentara

  9. Utisak utakmice je nemoć i zavist Dragana Milosavljevića i Milenka Tepića! Prvi šutira uporno trojku na par sekundi pre kraja na -12 a ovaj drugi pravi faul na -10 na desetak sekundi pre isteka! Iako nisu mogli ništa da promene svojim potezima, iz očaja su se trudili da pokažu neku mržnju prema Zvezdi! Van svakog razuma, bez fer-pleja, kada su svi bili svesni ishoda! Zato je pobeda draža, da svi dušmani puknu od muke, da vežbaju šuteve u zadnjim sekundama a da im mi dajemo lopte i moralnu podršku da smanje razliku! Bravo za DR, majstor za titule, bravo za kapitena Lazu i sve momke! Daćemo svima još par igrača fore i ponovo da ih pobedimo! Bravo, Zvezdo!
    (komentator, 14. jun 2021 08:40)

    # Link komentara

  10. Nasa pobijeda je cista, no na valu ove titule ne treba zaboravit da se Uskokovicu, Radanovu i Kuridzi treba zahvaliti na suradnji. Zvezda nije momcad za razigravanje nazovi talentiranih igraca.
    (Milos, 14. jun 2021 08:33)

    # Link komentara

  11. Osvojiti bilo sta sa Uskokovicem i Radanovom moze da bude samo zasluga trenera i nicija vise.Bravo! S druge strane, pamtim da je svake sezone u Zvezdi imao bar jednog igraca kojeg je ,po meni, nepravedno ignorisao i "mrcvario".Ovog puta je to Rit. Juce nije igrao ni sekund. Kako god,rezultati mu daju za pravo. U ovoj euforiji pitao bih jos i upravu da li to dozvoljava navijacima Partizana da ulaze na utakmicu ili ipak skuplja navijace po stanovitim ustanovama? Nicim izazvano vredjanje protivnickih igraca koje bi po svaku cenu trebalo dovesti u Zvezdu moze samo onaj koji zeli lose ovom timu. I nije ovo prvi put da ti "navijaci" cine medvedju uslugu svom timu.Bilo kosarkaskom,bilo fudbalskom. Ono sto iritira je da niti fudbalska niti kosarkaska uprava cine nesto po tom pitanju.
    (Gradjanin Kejn, 14. jun 2021 08:19)

    # Link komentara

  12. A trudio se Milosavljevic, trudio. Jadan, iz petnih zila se trudio.
    (Gorki, 14. jun 2021 07:54)

    # Link komentara

  13. A ko će drugi... titula je u svojoj kući,gde i pripada.
    (Istina, 14. jun 2021 06:51)

    # Link komentara

  14. 21. domaca titula i to je rekoooorddd!
    (Volim te Zvezdo, 14. jun 2021 06:48)

    # Link komentara

  15. BRAVO ZVEZDO!!
    (SAŠA FRANKFURT, 14. jun 2021 00:37)

    # Link komentara

  16. Sone, vidi druze, mi ove sezone 3 trofeja. E sad, da li su utakmice dobijene u gostima ili kod kuce, nije ni bitno. Vama je svakako svejednk gde igrate. Vi ni u gostima ni kod kuce ove godine nikoa niste dobili. Pa od 11 meseci sezone, vi ste na raspustu bili 5 meseci.
    (Gossa placa Zeljko, 14. jun 2021 00:34)

    # Link komentara

  17. Kup bez 5 glavnih igrača od kojih su četvorica bili stranci,Aba ligu bez Jagodića i Voldena,KLS bez Voldena i Lojda,verovatno najboljih igrača po rejtingu,sa ekipom koju su većina osporavali,koja nije baš najbolje izbalansirana na svim pozicijama...znači glavni teret su izneli domaći igrači koji nemaju baš neki rejting i nisu skupi a sve zahvaljujući Dejanu Radonjiću,koji je izvukao maksimum maksimuma od njih.Hvala ti DR a sad skockaj ekipu po svom nahođenju pa da sve ovo ponovimo i naredne sezone u šta ne sumnjam.
    (Istina, 14. jun 2021 00:21)

    # Link komentara

  18. Браво Звездо!!!
    Шампиони!
    #21
    (Бели орао, 14. jun 2021 00:03)

    # Link komentara

  19. ...za ovaj sastav Zvezde za sve što je uradio ove sezone.
    (Bravo, 13. jun 2021 23:19)

    # Link komentara

  20. Kada u sezoni u kojoj neke od najvaznijih utakmica moras da igras bez najboljih igraca i opet sve osvojis (osim EL) onda si stvarno ubedljivo najbolji. Idemo, idemo.
    (garda, 13. jun 2021 23:17)

    # Link komentara

  21. Inace, ovo je Radonjina treca tripleta. Majstor nad majstorima.
    (Gossa placa Zeljko, 13. jun 2021 23:02)

    # Link komentara

  22. Posle 40g .pracenja kosarkaskog kluba Cz,posle stotina utakmica odgledanih uzivo,mnogo poraza ,ali velikih pobeda,posle desetina kk majica,koje sam kupio zadnjih godina,moram reci da me je Dr odusevio sam ovom crvenom tackom ,na crno beli svet i da ce mi ona biti najdraza.Prestigli smo ih u pobedama u ABA derbijima,stigli u KLS titulama,jos jedna i stizemo u ABA titulama,oborili sve njihove rekorde u EL,posete,broj pobeda....dakle Dr je definitivno stavio tacku,kako je i obecao 2011.Velika si Zvezdo!!!!
    (Voja P., 13. jun 2021 23:02)

    # Link komentara

  23. Bravoooo,nastavak demonstracije sile.Svaka čast.
    (1Djoković, 13. jun 2021 23:01)

    # Link komentara

  24. Ovom Coletu za tvoju analizu nije samo Radonjic zasluzan tu je i onaj Ilic kad ne ide a Radonjic menje ilic bodri igraca sa zavisno od rezultata Unisti ga ili slomi ga ili ubi ga.To su stvari na kojima je Obradovic nije uspeo jer nije zeleo nesportsko ponasanje.
    (Max von Laaberg, 13. jun 2021 22:59)

    # Link komentara

  25. A sada TOTALNI remont ekipe.
    Oterati: Uskokovica, Radanova, Simonovica, Kuzmica, Hola.
    Zahvaliti se: Ritu, Kuridzi.
    Ne verujem da mozemo sacuvati: Lojda i Voldena.
    SACUVATI: Nokka, Dobrica, Davidovca i kapitena(cisto zbog dizanja pehara) i oko njih graditi sasvim novu ekipu.
    (Gorki, 13. jun 2021 22:59)

    # Link komentara

  26. Opet grobari o sudijama...?
    Oducio vas Borac od kosarke i razuma....
    (sasha the red Baron..., 13. jun 2021 22:35)

    Od kosarke da, razuma nisu imali ni pre Borca.
    (Skorpion, 13. jun 2021 22:59)

    # Link komentara

  27. Bravo Zvezdo a bravo i Mega! Nadam se i ubuduce da cemo igrari u finalima, pa neka bolji pobijedi.
    (kaokakao, 13. jun 2021 22:58)

    # Link komentara

  28. Čestitke, najdraza tripl kruna.
    (Coa, 13. jun 2021 22:56)

    # Link komentara

  29. DR DR...to be continuited.
    (Opa, 13. jun 2021 22:51)

    # Link komentara

  30. Bilo je +17, a onda je ušao Uskoković...
    (Ibro Jalijaš, 13. jun 2021 22:51)

    # Link komentara

  31. Deji Radonjicu spomenik ispred Pionira! Sta je covek uspeo sa ovakvom ekipom, neverovatno...
    (Nbgd, 13. jun 2021 22:50)

    # Link komentara

  32. Zasluzeno Zvezda ,imaju iskusniji tim, Medjutim ova Mega je talentovanija i ocekujem par igraca u NBA .Petrusev ,Simonovic i Matkovic ce napraviti dobre karijere jer su po 10~12 godina mladji . Mega nema pleja tj sve sto je valjalo je rasprodala pa je ostala na Novaku i Tepicu.Koji su sekundarni plejevi Novak je pre svega suter a Tepic je nesto izmedju. Jos nema Jovica mladog MVP ija mladje selekcije. Mega sad ide u USA i Potoriko da odigraju sa filijalama NBA klubova. Zvezda na zalost ne moze da isprobava mlade igrace jer se traze pobede od strane navijaca,
    (zemunski kej, 13. jun 2021 22:49)

    # Link komentara

  33. Teško je bilo bez Loyda i Woldena bilo bi +30 ali ovako je slađe...Dejo 12 klupski trofej toliko nemaju zajedno Sasa Obradović,Sale Đorđević, Trinki-Vinki...
    (Radonja osvajač, 13. jun 2021 22:49)

    # Link komentara

  34. Lepa majica. Samo stavljena TACKA. Svaka cast.
    (Gorki, 13. jun 2021 22:48)

    # Link komentara

  35. Stvari se vracaju na svoje mesto!
    Vracamo primat u odnosu na rezimski jugoslovenski klub!
    Mnoge ste godine...

    Najveca je Najveca, moja ZVEZDA CRVENA!!!
    (Vlada, 13. jun 2021 22:47)

    # Link komentara

  36. Nole opet pobedio i uzeo trofej

    Zvezda opet pobedila i uzela trofej

    Doprvaci opet zamalo pobedili a od trofeja mošaaaaa

    Sve u svemu, uobičajen sportski dan za nama :)

    Ideeeemooooooo
    (Stanoje Šarloatan od Šamroka, 13. jun 2021 22:47)

    # Link komentara

  37. Au kakav sportski dan. Nole uzeo Garos, a nasa Zvezda 21-u titulu. Bravo momci, bravo Radonja. Sva tri trofeja i vise nego zaluzeno. Slavimo veceras titulu, a vec sutra radimo na stvaranju masinerije za sledecu sezonu.
    (Gossa placa Zeljko, 13. jun 2021 22:46)

    # Link komentara

  38. Zvezda, to je kosarka
    (nista o nicemu, 13. jun 2021 22:44)

    # Link komentara

  39. Mozda nas Partizan, nasa institucija nije usla ni u jedno finale ove sezone. Ali su zato nasi Tepara, Vule Avdalovic, Jovanovic i Gagi uspeli da uzmu dve drvene medalje u dresu Mege. I to je nesto.
    (Grobar na raspustu, 13. jun 2021 22:44)

    # Link komentara

  40. stvar je jednostavna i pravi dokaz radonjicevog sjajnog rada u zvezdi. dakle, nasledio je tim kojeg nije stvarao. petorka i pre njega, ali i cesto sa njim, koja je pocinjala utakmice je bila lojd, volden, lazic, davidovac i kuzmic. a onda...MVP finalnog turnira Kupa Radivoja Koraca je bio Marko Jagodic Kuridza; MVP finalne serije plej ofa ABA lige je bio Nnoko, a MVP finala plej ofa je bio Ognjen Dobric. dakle niko od osnovnih nosilaca igre, niko od onih od kojih se najvise ocekuje. dobro su na kraju rekli cak i osvedoceni zvezdomrsci sa Arena Sport Tv, Kole i Edin...parafraziracu ih: "Zvezda je u sezoni u kojoj je imala ogromne probleme sto zbog povreda, bolesti, smene trenera...uspela da osvoji SVE sto je moglo da se osvoji"! igraci osvajaju-DA, ali kad ih trener uputi u to sta, kad i kako da urade. i zato: gospodine Dejane Radonjicu, svaka cast i hvala!!!
    (cole, 13. jun 2021 22:44)

    # Link komentara

  41. Bravo Zvezdo! Totalna dominacija!
    (Observer, 13. jun 2021 22:43)

    # Link komentara

  42. Pa Radonja i od ovog Hola napravi igraca. Salu na stranu al koliko znaci kad imas trenera koji veruje u igrace a i oni u njega. Kad gubis lopte ili promasujes on ti aplaudira da te ohrabri umjesto sto se neki izderavaju i ubijaju ti samopouzdanje.
    (Borky, 13. jun 2021 22:43)

    # Link komentara

  43. Opa, tripleta. Sampioni.
    (Milos, 13. jun 2021 22:43)

    # Link komentara

  44. ...Petrušev je bez sumnje veliki potencijal.No ono guranje ili ti udaranje sa dve ruke ledjima okrenutog Lazića pokazuje da mora još puno elemenata da izbrusi u sebi.
    (Pa...., 13. jun 2021 22:42)

    # Link komentara

  45. Lexington Hall je pravi MVP!
    (nemanjapa89, 13. jun 2021 22:42)

    # Link komentara

  46. Pored kradje sudija od minimum 10 poena osnovni utisak je da Mega nije htela da dobije ovu utakmicu.Zašto?Pored toga mi nije jasno zašto Miško ne stvara domaćeg pleja u ekipi?Novak je večeras bio ključni igrač zvezde a Jovanović ga uporno držao na terenu.
    (kiki, 13. jun 2021 22:26). Ma prodali Vlada Jovanovic, Gagi i Tepic. Ah ti grobari, prodane duse... Jel tako? I Cicipas danas nije hteo da pobedi, jel da?
    (veliki strumf, 13. jun 2021 22:41)

    # Link komentara

  47. Bravo, prva ljubavi.
    (pedja71, 13. jun 2021 22:41)

    # Link komentara

  48. Jednostavno najbolji. Sve cestitke.
    (El Paso, 13. jun 2021 22:40)

    # Link komentara

  49. Koji dan! Koja Nedelja! Nole sampion, Crvena Zvezda sampion, hrvatski fudbaleri opet izgubili...
    Jel Partizan jos igra kosarku???
    (Dusan, 13. jun 2021 22:39)

    # Link komentara

  50. Crvena Zvezda je prvi put u svojoj istoriji uzela duple krune u fudbalu i u kosarci u jednoj sezoni.
    (Milan Milutinović, 13. jun 2021 22:38)

    # Link komentara

  51. Branko Lazić, profesionalni dizač trofeja.
    (Neznani junak, 13. jun 2021 22:38)

    # Link komentara

  52. Duplo slavlje danas! Nole i Zvezda, dve naše sportske najveće radosti! Kao sto smo i navikli - Kališ u junu!!! I to bez pola tima, 2 glavna igrača. Moć!
    (veliki strumf, 13. jun 2021 22:38)

    # Link komentara

  53. Otkud???
    (fensi, 13. jun 2021 22:36)

    # Link komentara

  54. Opet grobari o sudijama...?
    Oducio vas Borac od kosarke i razuma....
    (sasha the red Baron..., 13. jun 2021 22:35)

    # Link komentara

  55. БРАВО ЗВЕЗДО за цијелу сезону у домаћим и у регионалном такмичењу. 🔴⚪👏👏👏
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 13. jun 2021 22:34)

    # Link komentara

  56. Velika si Zvezdooooo,stigli smo komsijeeee
    (Nolan S.i kraj fuzije iz 07., 13. jun 2021 22:33)

    # Link komentara

  57. Al se rasplaka ovaj sone.
    (Red, 13. jun 2021 22:32)

    # Link komentara

  58. Noko bog, jedini stranac koga treba zadrzati. Mada svaka cast Holu sto je konacno proigrao kad je bilo najpotrebnije.
    (Sabre, 13. jun 2021 22:31)

    # Link komentara

  59. Bravo momci
    (starac, 13. jun 2021 22:31)

    # Link komentara

  60. Idemooooo!
    (Aleksej, 13. jun 2021 22:29)

    # Link komentara

  61. Braaaaaaavooooo, uzeli smo sve! Ponovo smo najtrofejniji, nece ovo skoro stati, Zvezda je sve!
    (Cofi, 13. jun 2021 22:28)

    # Link komentara

  62. Kakav dan, Djokovic delija uzeo 19 titulu i Crvena Zvezda uzela titulu
    (mile, 13. jun 2021 22:26)

    # Link komentara

  63. Prelep naslov ste stavili! Slavi gotovo cela zemlja. Hvala Zvezdi i Noletu!
    (Srbija cela!, 13. jun 2021 22:26)

    # Link komentara

  64. Crvena zvezda je definitivno vec godinama ubedljivo najbolji tim u regionu. Ova dominacija ce trajati i u godinama koje dolaze. Stvari polako dolaze na svoje mesto. Zvezda je tamo gde nije bila samo u vremenima u kojima su politicari pokusali da je uniste.
    (Davor, 13. jun 2021 22:26)

    # Link komentara

  65. Pored kradje sudija od minimum 10 poena osnovni utisak je da Mega nije htela da dobije ovu utakmicu.Zašto?Pored toga mi nije jasno zašto Miško ne stvara domaćeg pleja u ekipi?Novak je večeras bio ključni igrač zvezde a Jovanović ga uporno držao na terenu.
    (kiki, 13. jun 2021 22:26)

    # Link komentara

  66. Pored kradje sudija od minimum 10 poena osnovni utisak je dSimonović centar kad počne da igra pleja treba mu tretman kod Duleta Vujoševića. Mega nije htela da dobije ovu utakmicu.Zašto?Pored toga mi nije jasno zašto Miško ne stvara domaćeg pleja u ekipi?Novak je večeras bio ključni igrač zvezde a Jovanović ga uporno držao na terenu.
    (kiki, 13. jun 2021 22:25)

    # Link komentara

  67. DR DR ...uzeo je ove sezone isto toliko titula kao i Trinkijeri u zadnje dve.
    (Pa..., 13. jun 2021 22:25)

    # Link komentara

  68. Kakva kradja!Gori ste od Buducnosti po tome!!
    (Grobar, 13. jun 2021 22:25)

    # Link komentara

  69. Sezona za istoriju... DUPLA KRUNA u fudbalu, TRIPLA KRUNA u košarci... A oni kompleksaši DUPLO GOLO... I načekaće se još dugo...
    (Nebojša, 13. jun 2021 22:25)

    # Link komentara

  70. Hvala ti Zvezdo što si nas osvetila, posle onog našeg debakla u polufinalu protiv Mege.
    (Grobar iz Ritopeka, 13. jun 2021 22:24)

    # Link komentara

  71. Kuridža,ako te nije sramota i ti uzmi premiju
    (Nike, 13. jun 2021 22:24)

    # Link komentara

  72. Tako je bre, sve smo uzeli
    (dejan, 13. jun 2021 22:23)

    # Link komentara

  73. Cestitke komsije. Sa jednom od najlosijih ekipa u poslednjih 10 godina da uzme tri trofeja. Vrhunski. Bez namere da omalovazavam, ali mi se cini da je kvalitet kosarke znacajno pao, da Zvezda nije toliko dobra koliko su drugi losi. Svako dobro
    (Vuk, 13. jun 2021 22:23)

    # Link komentara

  74. Sad lepo saberite i titule koje je osvajao FMP pod imenom Crvena zvezda Beograd i dodjite do broja 21.
    (sone, 13. jun 2021 22:23)

    # Link komentara

  75. 😂 Radonja je bio iz fazona: "Ajde da resimo ovo,pa da gledamo fudbal."
    (cosmo, 13. jun 2021 22:22)

    # Link komentara

  76. Petrušev je fizički inferioran u poređenju sa većinom centara. Smešno izgleda pored Noka, a ne smem ni da zamislim kako bi to izgledalo pored Embida ili Obrve. Jedino ako ubedi trenere da igra 3/4, da ćoškari i čeka trojke. Ili da nabaci 10kg mišića i proba da postane centar.
    (Mare, 13. jun 2021 22:21)

    # Link komentara

  77. Slag na tortu danasnjeg dana
    (SHEIN, 13. jun 2021 22:20)

    # Link komentara

  78. Sa ovom titulom se izjednacavamo sa Partizanom Po 21 titulu drzavnog prvaka.
    (mikac357, 13. jun 2021 22:19)

    # Link komentara

  79. Ovo finale vise zanima partizanovce nego zvezdase, mada kad je vec tako onda da ga osvojimo I ponovimo partizanov uspeh od prosle godine kad su I oni osvojili tri trofeja
    (mile, 13. jun 2021 22:19)

    # Link komentara

  80. Koliko je titula fmp osvojio bez Ilije?
    (Srbin, 13. jun 2021 20:59) 

    # Link komentara

    Kako je samo taj Ilija bio dobar onih 13 godina. Sve se zaboravilo, pa je odjednom postao "naš". A setite se samo nekoliko finala Kupa u poslednjih godina.
    (Simić, 13. jun 2021 22:18)

    # Link komentara

  81. Kakva kradja
    (Milos, 13. jun 2021 22:18)

    # Link komentara

  82. Zbog Loyda smo u EL izgubili najmanje cetiri utakmice, u finalu protiv Buducnosti i Mege nula...jednostavno igra divlju kosarku...Hol od njega nije mogao doci do lopte i tek se sada vidi kakav je kvalitetan igrac...
    (Realno, 13. jun 2021 22:17)

    # Link komentara

  83. Zvezda to je kosarka!
    (Eric Daniel Pierre Cantona, 13. jun 2021 22:15)

    # Link komentara

  84. Zar morate sve da namestite?????
    (Kikivoje, 13. jun 2021 22:14)

    # Link komentara

  85. Dve čiste nesportske nisu svirali zvezdi, jos gledaju snimak.
    (sone, 13. jun 2021 22:09)

    # Link komentara

  86. Ovo nisam video u zivotu,sablona 30 min na Meginu igru dva centra u petorci odgovara sa jednom peticom dva beka i dva krila,ako ovo Zvezda izvuce bice pravo cudo
    (celinc, 13. jun 2021 22:07)

    # Link komentara

  87. @ ФИКИО - Тако је друже, радујемо се титулама Новака и Звезде. 🙌
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 13. jun 2021 22:01)

    # Link komentara

  88. Kad ti je Hol najbolji igrač, znaš kakvi su ostali, samo da ne ostane i sledeće sezone
    (g, 13. jun 2021 22:01)

    # Link komentara

  89. Hol, nesportska nad Petrusevim, nista...
    (sone, 13. jun 2021 22:00)

    # Link komentara

  90. Kako kradu Megu strašno...Zvezda za 7 minuta druge cetvrtine samo jedan faul Lazica, a videlo se bar 10.
    (sone, 13. jun 2021 21:01) # Link komentara

    Ocekivano, mnogo puta vidjeno!!!
    (Tetka iz Kanade, 13. jun 2021 21:59)

    # Link komentara

  91. Otkuda odjednom ovakav Hol u poslednjim utakmicama? Covek igra bolje od Lojda. Ali Noko, cudo od igraca od kada je proigrao.
    (garda, 13. jun 2021 21:45)

    # Link komentara

  92. Ovo i kup takmicenja bez svrhe, jedino ABA i to samo dok daje evroligasa.
    (najjaci, 13. jun 2021 21:44)

    # Link komentara

  93. Petrusev odlican igrac, samo da nauci da gubi i da se u tim trenucima kontrolise
    (Daki, 13. jun 2021 21:38)

    # Link komentara

  94. Zvezda, to je kosarka u Srbiji!
    (ja, 13. jun 2021 21:18)

    # Link komentara

  95. Sramota za suđenje... Mega mnogo oštećena...
    (Bard Živa, 13. jun 2021 21:16)

    # Link komentara

  96. Idemoooo breeee! 💪🏻🔴⚪🏀💓💓❤
    (KK CZ. Velikan, 13. jun 2021 21:12)

    # Link komentara

  97. Kako kradu Megu strašno...Zvezda za 7 minuta druge cetvrtine samo jedan faul Lazica, a videlo se bar 10.
    (sone, 13. jun 2021 21:01)

    # Link komentara

  98. Овај Хол није исти човек.
    (Р, 13. jun 2021 21:00)

    # Link komentara

  99. Koliko je titula fmp osvojio bez Ilije?
    (Srbin, 13. jun 2021 20:59)

    # Link komentara

  100. Kakva prljava igra zvezde, strašno.
    (Pera, 13. jun 2021 20:58)

    # Link komentara

  101. Ilija je faktor x
    (Srbin, 13. jun 2021 20:58)

    # Link komentara

  102. Vama treba pomoc sudija protiv Mege. Iste kontakte u odbrani Megi sankcionišu, zvezdi ne. Tako igrate celu ABA i KLS. Zato u gostima ne mozete nikog da pobedite. Ali vi jedino vidite da je utegao Dejo.
    (sone, 13. jun 2021 20:54)

    # Link komentara

  103. ovo ziva sramota tri faula ne sviraju megi gde ce vam dusa...
    (djoka, 13. jun 2021 20:54)

    # Link komentara

  104. Koliko lepše igra mega
    (drMM, 13. jun 2021 20:52)

    # Link komentara

  105. Decenijama sam tražio najgoru Zvezdinu petorku, i evo je, Radonjić je izveo na teren: Uskoković, Radanov, Davidovac, Simonović i Kuzmić... Čak smo igrali bolje i sredinom 90-ih kada smo igrali sa 4 igrača u polju (jer nismo imali više) predvođeni najborbenijim našim košarkašem Miletom Lisicom...
    (Rene Artois, 13. jun 2021 20:52)

    # Link komentara

  106. Očajna odbrana, premekano, pustili ih opet da se razigraju i raspucaju i primili čudo poena. Mi sa ovakvim rosterom ne možemo sebi dozvoliti da igramo na koš više. Jednostavno nemamo toliko koševa u rukama kao oni. Mora se to malo zategnuti.
    (Džoni, 13. jun 2021 20:50)

    # Link komentara

  107. Radanov? Momak nema pojma i zaista iritira svojom igrom...prati ga i Uskoković.
    (Fenomen, 13. jun 2021 20:48)

    # Link komentara

  108. Mnogo poena primljeno ispod kosa… mora se zatvoriti reket.
    (Klokan, 13. jun 2021 20:48)

    # Link komentara

  109. Samo da se zavrsi sezona...ima tu posla za veliku metlu...
    (sever, 13. jun 2021 20:47)

    # Link komentara

  110. Jel i sada ne valja Hol?
    (aha, 13. jun 2021 20:47)

    # Link komentara

  111. Kako ih razbija mladjana Mega!!Ajmo jos 3 cetvrtine!!
    (Grobar, 13. jun 2021 20:47)

    # Link komentara

  112. Kad je frka, Belosevic...
    (sone, 13. jun 2021 20:45)

    # Link komentara

  113. Mogu li igraci Zvezde za promenu da igraju odbranu?
    (alo, 13. jun 2021 20:42)

    # Link komentara

  114. Идемо Звездо!
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 13. jun 2021 20:42)

    # Link komentara

  115. Bice tesko sa jednim plejmejkerom
    (bas, 13. jun 2021 20:31)

    # Link komentara

  116. Kako gube titule favoriti, prvo Armani, pa danas Bajern... Nadam se da se nece desiti, ali eto, ko zna.
    (kaokakao, 13. jun 2021 20:26)

    # Link komentara

  117. Kratko. Jasno. Crvena. Zvezda. Beograd !
    (Pex, 13. jun 2021 20:11)

    # Link komentara

  118. Нови може само бити Мега.
    За Звезду то није ништа ново. ?
    (CP3, 13. jun 2021 20:00)

    # Link komentara

  119. Ajmo zvezdo ,Srecno da lepo završimo ovu tešku sezonu
    (Zvezdas, 13. jun 2021 20:00)

    # Link komentara

  120. Ovaj divan sportski dan se nastavlja... kroasani izgubili i nista nisu pokazali, Nole pobedio i sto se mene tice post'o GOAT, sad jos da Zvezda pobedi i da slavimo 21. Titulu u kosarci, VOLIM TE ZVEZDO!!
    (Fikio, 13. jun 2021 19:48)

    # Link komentara

  121. Djokovic
    (banbadava, 13. jun 2021 19:47)

    # Link komentara

  122. Pošto je Igokea 3 izbacila Igokeu 2 u polufinalu, nije ni bitno ko će pobediti. Bitno je samo da Igokea 2 nikada više neće igrati Evroligu.
    (zvezdale, 13. jun 2021 19:46)

    # Link komentara