1. Hamilton GOAT a ispred njega čak i Mazepin.
    (haha ha, 6. jun 2021 20:15)

    # Link komentara

  2. Trka je pokidala. Najinteresantnija staza. botas najbolji al nije imao sreće :p
    (stralions, 6. jun 2021 19:08)

    # Link komentara

  3. Koliko su mehanicari mercedesa daleko ispred red bula. Ovo se nikad ne moze desiti hamiltonu koji ce ovom pordom uzeti sasvim sigurno osmu titulu i zvanicno postari najbolji vozac svih vremena.
    (fan Hamiltona, 6. jun 2021 15:53)

    Očigledno ili ne pratiš formulu, ili ti je pamćenje kratkog veka.
    Proveri Britanski GP 2013. Šestorici vozača su pukle gume, među njima i Hamiltonu. Nisu to bile greške vozača, nego neispravne gume, baš kao i ovde u Azerbejdžanu.
    Ili, noviji primer (kontroverzan, naravno) sa British GP 2020.godine: Hamiltonu puca prednja leva guma u poslednjem krugu (jer je bila previše potrošena) i on završava trku na tri točka, ne skrećući u boks, jer je boks Mercedesa PRE linije cilja. Da je stao u boks (što je morao jer mu bolid nije ispravan), Ferstapen bi pobedio. FIA je izdala zvanično upozorenje Đovinaciju dva dana ranije, jer nije "na bezbedan način vratio vozilo u boks kad mu je guma pukla", a Hamiltonu nije niko ništa ni rekao, a kamoli da ga je kaznio.
    Uzgred, Hamilton nije "najbolji vozač svih vremena", on je samo vozač koji ima najdominantniji bolid svih vremena. Da je najbolji svih vremena, ne bi napravio ovakvu glupost kao danas.
    (abraxas, 6. jun 2021 18:17)

    # Link komentara

  4. Denko care
    Velika je razlika ako tebi guma pukne nakon sto si ti pritiskao i gurao do limita psa i ona se jednostavno istrosila
    Ili kad ti guma pukne sama od sebe. Ovo je veliki previd Pirellija i bice velika frka posle ovoga. Igrali su se sa smesama i nesto zeznuli
    (mexes, 6. jun 2021 18:07)

    # Link komentara

  5. Sta radi lobi Britanski. Morala su dva kruga da se voze. Alo, dva kruga!!!
    (NR, 6. jun 2021 17:28)

    # Link komentara

  6. Liberty@ Zašto misliš da Pireli treba da odgovara na bilo šta? Da li je bila grafika potrošenosti zadnjih guma koja je jasno govorila ih treba menjati? Jeste! Pa zašto ih nisu menjali? Zato što su rizikovali i...izgubili su!... Čuvena engleska licemernost. Po meni treba uvesti bar još jednog proizvođača guma.
    (www, 6. jun 2021 17:07)

    Eh, pa ona grafika to je za nas "smrtnike" pri cemu istrosenost u % samo znaci relativno smanjenje performansi, a ne opasnost od pucanja. Dovoljno je reci da je Horner, sef RBR-a rekao da ni na jednom senzoru nisu imali apsolutno nikakav, ni najmanji znak da ce doci do pucanja guma kod Verstapena. Toliko o "engleskom licemertsvu", a za gume, cak smatram da treba kao i ranije da bude slobodno trziste pa kako ko prodje.
    (Liberty, 6. jun 2021 17:20)

    # Link komentara

  7. Po meni ovo je Red bul odigrao fantasticno. Znali da Hamilton ne moze da prestigne pereza ako ne bude ponovo start i da ce zavrsiti drugi i dobiti veliki broj bodova. Znali su da ce hamilton, ako bude ponovo start, krenuti na sve i nista i zato su trazili od direkcije da prekine trku. Veca je vjerovatnoca bila da Hamilton pogrijesi u toj guzvi, nego da se trka normalno nastavila pa da pogrijesi. Igrali su na kartu zrtvovanja pereza, da krene start ponovo i da hamilton ostane u udesu ili izletanji ili da hamilton pobjedi a perez drugo mjesto. Pobjeda Pereza im nije znacila nista a izletanje hamiltona poslije ferstapena znaci im puno. Sad im je uspjelo...
    (mahea, 6. jun 2021 17:12)

    # Link komentara

  8. Bajo moj, drago mi je zbog malog Šumahera!
    (čoveče ne ljuti se, 6. jun 2021 17:11)

    # Link komentara

  9. Razumem ja da Pireli ima odgovornost ali i vozaci imaju svoju krivicu. Sve vise je tendencija da se samo jedan put menjaju gume. Pri tom vozaci stiskaju do daske, jure najbrzi krug pa kad pukne guma onda je Pireli kriv. Realno od 20 vozaca, dakle 80 guma, samo su dve pukle. Ovde veliku ulogu igra i stil vozaca, a znamo da Max voli da stiska do daske od pocetka do kraja. Ne kazem da ne treba tako da vozi ali onda nek ide dva puta u box.
    (Denko, 6. jun 2021 17:07)

    # Link komentara

  10. Liberty@ Zašto misliš da Pireli treba da odgovara na bilo šta? Da li je bila grafika potrošenosti zadnjih guma koja je jasno govorila ih treba menjati? Jeste! Pa zašto ih nisu menjali? Zato što su rizikovali i...izgubili su! Kako je Fetel mogao da duže vozi na "crvenim" gumama od ostalih? Lepo, zato što je gramzive stigla kazna. Od Pirelija je traženo da pravi gume koje se troše. Pre nekoliko godina je Niko Rozberg u prvom krugu u Rusiji spalio gume, ušao u boks, stavio "tvrde" i odvozio trku do kraja. Čuvena engleska licemernost. Po meni treba uvesti bar još jednog proizvođača guma.
    (www, 6. jun 2021 17:07)

    # Link komentara

  11. Ma sta mislili o Hamiltonu ipak je pokazao na restartu da je sampion. Mogao je da iskulira i uzme drugo mesto i pretekne u bodovima Maxa ali je ovim pokazao da ima srce sampiona. Znam puno vozaca u istoriji trka F1 koji bi upravo tako ucinili ali malo je onih koji bi uradili ovo sto je probao Luis, tako nesto siguran sam probali bi Sena, Sumi, Mensel i sigurno Max. Takve stvari ipak razdvajaju velike od prosecnih.
    (dr. Udo Brinkman, 6. jun 2021 17:05)

    # Link komentara

  12. To sto red bul ima nelegalna krilca to nikome nista. Nema istrage. Da je kojim slucajem to kod mercedesa pisalo bi se i 24h o tome. Jednostavno FIA ne moze da dopusti da Hamilton prestigne Sumahera. Sramota.
    (mahea, 06. jun 2021 14:54)

    Mrrcedesova prednja krila su na istom principu i to se vidi.. Ne lupaj..
    (HanSolo, 6. jun 2021 17:02)

    # Link komentara

  13. Nije do gume vec do taktike! Zadnje gume na 10%, imali ste projekciju prije havarije Verstapena. Svaka cast trkacima danas, odavno nije bila bolja trka.
    (Orient Express, 6. jun 2021 16:56)

    # Link komentara

  14. (crnogorac, 6. jun 2021 16:17)
    Aj sad polako da ti odgovorim...
    Ferštapenu puca guma, postoje dve opcije.

    Prva opcija, sigurnosno vozilo (normalna opcija, vozić sledeća dva-tri kruga do kraja trke i HAM osvaja drugo mesto.

    Druga opcija, prekid i nov start trke, gde Hamilton sa najjačom formulom i zavetrinom može da pretekne bilo koga.

    Zato je zbunjenom odgovarao ponovni start, plus što su mu servisirali formulu ali ode "GOAT" pravo
    (Sky, 6. jun 2021 16:43)

    # Link komentara

  15. Perez je izdrzao strasni pritisak Hamiltona, i uvek je bio tamo gde treba, zasluzena pobeda.
    Fetel, sampioncina, bez greske, maksimum izvukao.
    Gasli slozio Leklera kao metar drva.
    Lekler, na momente mislis da gledas Zila Vilneva, a na momente Nikitu Mazepina.
    Luis, e pa moralo je ovako da se ostvari kosmicka pravda.
    Maks, zasluzemo bi pobedio, imao je trku u dzepu, velika steta.
    Najveci gubitnici su Pireli, koji kao tehnicki dobavljac MORA da odgovori na pitanju da li su njihove gume bezbedne i zasto nisu. FIA, koja pravi cirkus i gomila probleme ne resavajuci ni jedan (granice staze, fleksi krila, gume koje pucaju...) i naravno Luis Hamilton koji pre restarta glumi filozofa i porucuje timu kako ovo nije sprint nego maraton, da bi nekoliko sekundi kasnije krenuo u sprint i izgubio sve bodove.
    (Liberty, 6. jun 2021 16:41)

    # Link komentara

  16. Zaslužena pobeda Pereza nakon svega viđenog.Neshvatljiva greška Hamiltona,pa je ostala prednost na strani Ferštapena.Botas je priča za sebe,a Fetel kao u najboljim danima.
    (Mickey O'Neil, 06. jun 2021 16:23)
    Samo jedna mala ispravka Verstappen se čita Ferstapen, nije Nemac da bi bilo š. Holandjanin je.
    (kezza, 6. jun 2021 16:40)

    # Link komentara

  17. Šta rade teoretičari zavere,fia,Luis,zbog njega se ponavlja trka a ne prekida itd...
    Nisu multimilionski ugovori sa timovima sponzorima i tv kućama,njima je stalo da neki Maks ili Luis bude šampion a ne povećanje gledanosti...
    Neki uopšte ne uživaju u trkama (koje su iskreno malo dosadne zadnjih godina) već samo čekaju neki kiks Hamiltona koji vrlo,vrlo malo greši,po tome je jako sličan Šumaheru,vozi kao robot.
    Momci pa to je malo patološki ta tolika mržnja...
    (serhio, 6. jun 2021 16:39)

    # Link komentara

  18. Za ovo Pireli treba debelo da odgovara, ovakvi propusti na ovom nivou su nedopustivi, falična guma na bolidu pri ovim brznima moze da dovede do smrtnih ishoda, Max je dobro prosao i postujem ga zbog toga sto nije kalkulisao nego je hteo da vozi do kraja maksimalno i zato ce decko biti sampion siguran sam u to, bolji je vozac od hamiltona to je neminovno, voleo bih i fetela da vidim u takvom bolidu ali bih dao maxu prednost malo zbog lucidnosti. Sportski pozdrav!
    (milos, 6. jun 2021 16:39)

    # Link komentara

  19. Od kad ti gledaš F1? Svu Perezovu prednost anuliraju u korist Hamiltona i poklanjaju mu šansu da na restartu čak i pretekne Pereza. Malo li je?
    (Eritrocit, 06. jun 2021 16:31)

    Gledam je od 92 i nijednu nisam propustio do sad. Evo sad kad je kraj trke vidis da sam u pravu. Hamiltona boli uvo hoce li biti restart kad sa 2-gim mjestom bjezi u bodovima Vesrtapenu 18 bodova. Isto koliko perez rizikuje restartom rizikuje i hamilotn da ga ovo oza sa novim setom mekih guma prestignu. Zaboravio si da je prvi otisao u boks Hamilton i pokusao undercut i da nije morao 2 sekunde da ostane duze u boksu da bi bezbjedno propustio aston martin izao bi prvi, isto je morao i perez koji je ostao dize u boksu. Kako god, mozemo reci da je ovaj ishod pravedan.
    (crnogorac, 6. jun 2021 16:36)

    # Link komentara

  20. Podbacio je samo Hamilton, sa maxom je bio defekt. Zanimljiva trka, mozda zbog odluka oko ponovnog starta i kontroverzna u neku ruku. Opet je inicijativa dosla od Red Bull-a, tako da ko ce ga znati. Sve u svemu Baku retko kad razocara.
    (Ddd, 6. jun 2021 16:35)

    # Link komentara

  21. Epa, hvala Bogu…da je i ovo dobio…hvala Bogu jos jednom!!!
    (hez, 6. jun 2021 16:35)

    # Link komentara

  22. Objasni mi strucnjace kako hamiltonu odgovara ponovni pocetak trke, i 2 mjesto da su nastavili mu je dobro
    (crnogorac, 6. jun 2021 16:17)

    Od kad ti gledaš F1? Svu Perezovu prednost anuliraju u korist Hamiltona i poklanjaju mu šansu da na restartu čak i pretekne Pereza. Malo li je?
    (Eritrocit, 6. jun 2021 16:31)

    # Link komentara

  23. Након свега што се издешавало, можда је и најправедније да Макс и Луис остану на истом размаку бодова. Браво за Переса и Фетела. Жао ми Макса што није освојио "цијели плијен".
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 6. jun 2021 16:31)

    # Link komentara

  24. Samo tetki da odnesem lek pa se vraćam na stazu. Luis Hamilton 06.06.2021.
    (Bard Živa, 6. jun 2021 16:28)

    # Link komentara

  25. Evo mene još jednom,ima pravde vidite li vi ovoooooo ? Idemooo…oo .
    (Ivan, 06. jun 2021 16:17)

    Sta je pravda? Da su navijaci ferarija poceli da navijaju za red bul ili za bilo koga protiv Hamiltona?
    (EUFORIJA, 6. jun 2021 16:27)

    # Link komentara

  26. Ovde se ne radi uopšte o Luisovoj sreći već o gluposti Red Bulla.Kako nisu primetili da Luis štedi gume za finiš da bi pretekao pereza a ro je i red bull trebao da uradi,imao je verstapen sigurnu prednost i pereza koji mu čuva leđa a on je i dalje nešto forsirao bez ikakvog razloga,Luisove gume su bile u boljem stanju nego kod ref bulla iako su za 1

    i 2 kruga bile starije.Dakle velika greška red bula što je Verstapen forsirao bez razloga.
    (Điu,liu i sadriu, 6. jun 2021 15:54)

    Nije greška Red Bula, guma je bila zdrava. Horner je rekao čelnicima FIA da senzori nisu pokazivali niti jedan jedini problem sa gumom. Bila je falična, greška Pirelija. Ista guma je pukla i Strolu. Slušajući stručne konsultante sa Skaja, gledajuči kako guma izgleda posle pucanja, kažu da je odmah jasno da ta guma nije pukla jer je potrošena, već da tako puca guma koja ima fabrički problem.
    (SASTANAK, 6. jun 2021 16:26)

    # Link komentara

  27. Ferštapen.... Čovek mora da zna gde su mu granice .... Ambicija je mnoge koštala...
    (Čiča Miloje, 6. jun 2021 16:23)

    # Link komentara

  28. Zaslužena pobeda Pereza nakon svega viđenog.Neshvatljiva greška Hamiltona,pa je ostala prednost na strani Ferštapena.Botas je priča za sebe,a Fetel kao u najboljim danima.
    (Mickey O'Neil, 6. jun 2021 16:23)

    # Link komentara

  29. je guma bila trkački zdrava i odmah reaguju. Ovako loša odluka može da odluči titulu, a mogla je i na nečiji život. Da je Maks išao na drugi zid, prema pitu, pri toj brzini verovatno ne bi izvukao živu glavu. Čak je Rozberg analizirajući ovu stazu pre neki dan rekao da ga je svaki put hvatala jeza kad je tuda prolazio da se ne desi nešto neočekivano i ne završi na tom zidu. Kako je rekao "ako udarite u taj zid pri maksimalnoj brzini, gotovi ste".
    (đole, 06. jun 2021 15:55

    ajde ne tupi, imao je udes pri brzini od 300+ kmh i posle 15 sekundi je šutirao gumu živ i zdrav. botas i rasel pri 250+ pre tri trke? svađali se ko je kriv. pa šta i da je otišao u drugi zid, ništa mu ne bi bilo. priče i pričice...
    (Ra, 6. jun 2021 16:23)

    # Link komentara

  30. Đe su sad stručnjaci koji su svašta pisali za Fetela?
    (Ivan, 6. jun 2021 16:22)

    # Link komentara

  31. Hamsto otišao po burekk🍀🍀😎😎
    (Miros, 6. jun 2021 16:22)

    # Link komentara

  32. Šta bi sa GOATOM? :D
    (mm300, 6. jun 2021 16:22)

    # Link komentara

  33. Ode Lujs, hahahaha!
    (GoWest, 6. jun 2021 16:20)

    # Link komentara

  34. 2
    Kakva nameštaljka da starletan pobedi...
    Zašto je prekinuta trka dva kruga pre kraja a nije prekinuta kad je Strolu pukla guma?
    (Sky, 06. jun 2021 15:51)

    Objasni mi strucnjace kako hamiltonu odgovara ponovni pocetak trke, i 2 mjesto da su nastavili mu je dobro
    (crnogorac, 6. jun 2021 16:17)

    # Link komentara

  35. Evo mene još jednom,ima pravde vidite li vi ovoooooo ? Idemooo…oo .
    (Ivan, 6. jun 2021 16:17)

    # Link komentara

  36. hahahahahahhqha.

    Sta uradi "goat"...
    (byxxyxx, 6. jun 2021 16:15)

    # Link komentara

  37. Pa trebali su crvenu zastavu posle incidenta Strola a ne sad dva kruga do kraja,o čemu vi pričate ? Na svaki način pokušavate da opravdate postupke FIA-e koje idu u korist Hamiltona i Mercedesa. Trebali su da završe trku iza sigurnosnog vozila i to je to a ovako su dali još jednu šansu onome folirantu iz Mercedesa.
    (Ivan, 6. jun 2021 16:10)

    # Link komentara

  38. Ponovo nameštaljka za onog Lujsa.
    (Nismo slepi, 6. jun 2021 16:05)

    # Link komentara

  39. Vi sto pominjete flexi krilca. To postoji u F1 minimum od 2005. i Renoa. Svi to koriste cak i Merc. Cak sta vise mercedes je povecao flexibilnost zadnjeg spojlera za vise od 50% u zadnje dve trke. Imaju uporedni snimci na F1 social
    (mexes, 6. jun 2021 16:04)

    # Link komentara

  40. To sto red bul ima nelegalna krilca to nikome nista. Nema istrage. Da je kojim slucajem to kod mercedesa pisalo bi se i 24h o tome. Jednostavno FIA ne moze da dopusti da Hamilton prestigne Sumahera. Sramota.
    (mahea, 06. jun 2021 14:54) ko kaže da je neregularno? Mercedes? U pravilniku o tome ništa ne stoji što je Red Bul uradio a da je zabranjeno. Kao Mercedes prošle godine sa upravljačem koji im je davao ogromnu prednost, ali isto tako nije decidno bilo zabranjeno, pa teko od ove godine decidno zabranjeno, tako isto i sa krilcima.
    (Leva, 06. jun 2021 15:02)

    Jos veci apsurd, ne kaze Mercedes nego FIA i opet ne pokrecu istragu. Konstatovali da red bul krsi pravila ali nece istrazivati. Apsurd na apsurdima, hej znamo da krsite pravila ali eto nema veze.
    (mahea, 6. jun 2021 16:02)

    # Link komentara

  41. Bez veze je nastavljati ova dva kruga...
    Prošlo je 75 posto trke. Vettel je zaslužio postolje.
    (Dijasp0rac, 6. jun 2021 15:59)

    # Link komentara

  42. Sta sad, cekacemo jos dva sata za 2 kruga?
    (Denko, 6. jun 2021 15:57)

    # Link komentara

  43. (Ivan, 06. jun 2021 15:39)

    Pa Red Bull je trazio crvenu zastavu...da neko ne pogine...
    (Uskoro u Martu, 6. jun 2021 15:56)

    # Link komentara

  44. Ovo prate samo neki paćenici izgleda… Barem po komentarima !
    (JPR24, 6. jun 2021 15:56)

    # Link komentara

  45. Biće frke, jer direkcija nije reagovala crvenim zastavama kad je Strolu pukla ta ista guma. Verovatno se mislilo da je potrošena jer još nije ušao u pit, ali trebalo je da imaju tu informaciju da je guma bila trkački zdrava i odmah reaguju. Ovako loša odluka može da odluči titulu, a mogla je i na nečiji život. Da je Maks išao na drugi zid, prema pitu, pri toj brzini verovatno ne bi izvukao živu glavu. Čak je Rozberg analizirajući ovu stazu pre neki dan rekao da ga je svaki put hvatala jeza kad je tuda prolazio da se ne desi nešto neočekivano i ne završi na tom zidu. Kako je rekao "ako udarite u taj zid pri maksimalnoj brzini, gotovi ste".
    (đole, 6. jun 2021 15:55)

    # Link komentara

  46. Ovde se ne radi uopšte o Luisovoj sreći već o gluposti Red Bulla.Kako nisu primetili da Luis štedi gume za finiš da bi pretekao pereza a ro je i red bull trebao da uradi,imao je verstapen sigurnu prednost i pereza koji mu čuva leđa a on je i dalje nešto forsirao bez ikakvog razloga,Luisove gume su bile u boljem stanju nego kod ref bulla iako su za 1

    i 2 kruga bile starije.Dakle velika greška red bula što je Verstapen forsirao bez razloga.
    (Điu,liu i sadriu, 6. jun 2021 15:54)

    # Link komentara

  47. @mahea

    Da hoće svi da kopiraju Red Bull, pa svi timovi ih da stave.
    (65 chevelle, 6. jun 2021 15:54)

    # Link komentara

  48. Sramota za Fiu,na sve nacine pokusavaju da ovaj Hamilton pobedi,ne znam samo zbog cega to rade,ovaj Perez je zasluzio pobedu,pogotovo na tri ipo minuta do kraja trke.Nesumnjivo je Hamilton vrhunski vozac ali I niko u istoriji F1 nije ovoliko bio guran od strane Fie,imas najbolji bolid prijatelju,dovezi taj bolid do prvog mesta.
    (kralj, 6. jun 2021 15:54)

    # Link komentara

  49. Koliko su mehanicari mercedesa daleko ispred red bula. Ovo se nikad ne moze desiti hamiltonu koji ce ovom pordom uzeti sasvim sigurno osmu titulu i zvanicno postari najbolji vozac svih vremena.
    (fan Hamiltona, 6. jun 2021 15:53)

    # Link komentara

  50. Kakav maler a pazi ti ovo,kad je Strol ispao,nije bila crvena zastava već sigurnosno vozilo a sad su zaistavili trku ne bi li možda Hamilton dobio trku,eee…ee ?eee…ee ufff,kako sam se iznervira,neka što ima najbolji bolid već evo i godinama lika prati sreća takva plus ova korumpirana FIA,užas.
    (Ivan, 06. jun 2021 15:39)

    I iz Red Bula su trazili da se zaustavi trka
    (EUFORIJA, 6. jun 2021 15:53)

    # Link komentara

  51. Ne ali stvarno ovo vise nije realno, znaci kad god je hamilton u zaostatku nesto se desi, i to ni manje ni vise nego max
    (mmm, 06. jun 2021 15:37)
    Bacio mu je Luis trn od ruze u prethodnom krugu
    (EUFORIJA, 6. jun 2021 15:52)

    # Link komentara

  52. Pireli na kvarno sakriva gumu, koji zločinci.
    (Eritrocit, 6. jun 2021 15:51)

    # Link komentara

  53. Kakva nameštaljka da starletan pobedi...
    Zašto je prekinuta trka dva kruga pre kraja a nije prekinuta kad je Strolu pukla guma?
    (Sky, 6. jun 2021 15:51)

    # Link komentara

  54. @ (mmm, 6. jun 2021 15:37

    Neko mu iz Mercedes bušio gume.. kmeee

    Ajde, ne kmeči više
    (65 chevelle, 6. jun 2021 15:51)

    # Link komentara

  55. Ovo stvarno da se čovek zapita, kakve su sile umešane, šamani, veštice... Ovako je i Fetel pre 3 sezone bio suvereno prvi i prvi u Nemačkoj i onda šamani reaguju, ne sastavi se čovek do kraja. Sreća uboga što je tek početak sezone. Očito je Max bolji, vozilo bolje, tim u garaži bolji ali mora neki MNoku Mčuge iz Bocvane da se angažuje, ovo je strašno.
    (CJC, 6. jun 2021 15:50)

    # Link komentara

  56. Safety car. To vi "ceo zivot" cekate. Uvek je taj vas "goat" tako dobijao trke. Na "kvarno" i na nesrecu drugih.
    Goat! Malo sutra.
    (neko, 06. jun 2021 15:20)



    Nije da nešto previše gotivim Hamiltona, ali ni Šumaher nije dobijao na mnogo drugačiji način od njega. Čak i kvarnije kada gledamo neke druge stvari.
    (CR7, 6. jun 2021 15:49)

    # Link komentara

  57. E moj Max tako je to kada juriš još jedan bod za najbrži krug. Ode 25 bodova što si bio alav.
    (Žare, 6. jun 2021 15:46)

    # Link komentara

  58. Kakva trka, bilo je svega i onda da guma odluči i umeša se u borbu za titulu. Ali to je trkanje, i faktor sreće ima ulogu. Red Bull je pokazao da ima bolji auto u ovom momentu. Biće ovo dobra sezona. Drago mi je zbog Fetela, a Ferari još ako nađe in tempo za trkanje, sezona će biti jedna od najzanimljivijih poslednjih 20 godina.
    (brm, 6. jun 2021 15:45)

    # Link komentara

  59. Luis Hamilton vozac koji ima najvise srece ikada.
    (Kidd Gilchrist, 6. jun 2021 15:45)

    # Link komentara

  60. Mogu zamisliti kako kukaju sad komentatori na Sport klubu iako ne gledam te strucnjake nikad!
    (crnogorac, 6. jun 2021 15:43)

    # Link komentara

  61. Извините ви што не волите Луиса! Идемо до 8-ме титуле!
    (Шумадинац 100%, 6. jun 2021 15:40)

    # Link komentara

  62. Kakav maler a pazi ti ovo,kad je Strol ispao,nije bila crvena zastava već sigurnosno vozilo a sad su zaistavili trku ne bi li možda Hamilton dobio trku,eee…ee ?eee…ee ufff,kako sam se iznervira,neka što ima najbolji bolid već evo i godinama lika prati sreća takva plus ova korumpirana FIA,užas.
    (Ivan, 6. jun 2021 15:39)

    # Link komentara

  63. Ne ali stvarno ovo vise nije realno, znaci kad god je hamilton u zaostatku nesto se desi, i to ni manje ni vise nego max
    (mmm, 6. jun 2021 15:37)

    # Link komentara

  64. Niko nema srece kao sto gara ima.
    (NR, 6. jun 2021 15:35)

    # Link komentara

  65. Najbolji deo trke je kad menjaju gume. Nema prave borbe ,drs je veštačka zabava.
    (zed, 6. jun 2021 15:33)

    # Link komentara

  66. Ode ferstapeeeeen ajmooooo!! Titula je sada sigurna
    (lewis hamilton goat, 6. jun 2021 15:32)

    # Link komentara

  67. Safety car, to nam je trebalo. Sad gazimo, red bulovci cuvajte se. sa slabijim bolidom do pobede
    (lewis hamilton goat
    Safety car. To vi "ceo zivot" cekate. Uvek je taj vas "goat" tako dobijao trke. Na "kvarno" i na nesrecu drugih.
    Goat! Malo sutra.
    (neko, 6. jun 2021 15:20)

    # Link komentara

  68. Dve trke zaredom ulične. Tu Mercedes sa jakim bolidom nema šta da traži. Još staza kratka. Gužva na stazi i samo jedan pravac za prwticanje
    (Čiki, 6. jun 2021 15:15)

    # Link komentara

  69. Safety car, to nam je trebalo. Sad gazimo, red bulovci cuvajte se. sa slabijim bolidom do pobede
    (lewis hamilton goat, 6. jun 2021 15:05)

    # Link komentara

  70. To sto red bul ima nelegalna krilca to nikome nista. Nema istrage. Da je kojim slucajem to kod mercedesa pisalo bi se i 24h o tome. Jednostavno FIA ne moze da dopusti da Hamilton prestigne Sumahera. Sramota.
    (mahea, 06. jun 2021 14:54) ko kaže da je neregularno? Mercedes? U pravilniku o tome ništa ne stoji što je Red Bul uradio a da je zabranjeno. Kao Mercedes prošle godine sa upravljačem koji im je davao ogromnu prednost, ali isto tako nije decidno bilo zabranjeno, pa teko od ove godine decidno zabranjeno, tako isto i sa krilcima.
    (Leva, 6. jun 2021 15:02)

    # Link komentara

  71. To sto red bul ima nelegalna krilca to nikome nista. Nema istrage. Da je kojim slucajem to kod mercedesa pisalo bi se i 24h o tome. Jednostavno FIA ne moze da dopusti da Hamilton prestigne Sumahera. Sramota.
    (mahea, 6. jun 2021 14:54)

    # Link komentara

  72. Red bul jednostavno ima mnogo bolji bolid. Dobro je kad se Hamilton i za ovo izborio. Jeste vozacina! A timsku titulu ce izgubiti zbog Botasa.
    (crnogorac, 6. jun 2021 14:54)

    # Link komentara

  73. E kako mi je krivo zbog Imole.
    Tu je trebalo da dobije 0.

    Cim nije kako oni zele, raspad sistema

    da ne ureknem
    (Vladan, 6. jun 2021 14:47)

    # Link komentara

  74. Ajde legendo. Pokazi jos jednom zasto si najveci svih vremena. Gazi red bul!!!!
    (lewis hamilton goat, 6. jun 2021 14:44)

    # Link komentara