Srbija bez bodova protiv Brazila

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Brazila sa 3:1 (23:25, 25:23, 25:15 i 25:22) u poslednjoj utakmici drugog vikenda Liga nacija.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. my way
    Od jakih ekipa ostali su USA i Rusija. USA nesto su slabi ove godine, ne igraju na uobicajenom nivou. Rusi, oni su prica za sebe. Protiv ostalih ekipa mogu da izgube samo ako se opuste i budu u fazonu sta bude bice. Sve u svemu lepa prilika. Sto se Brazila tice, nema sta da im se zameri. Igrali su juce tezak mec, dobili, umorni su. Bruno, Lukareli, Alan juce nisu igrali, sasvim dovoljno. Medjutim, sto se nase ekipe tice primetna je mnogo bolja i organizovanija igra. Jovovic nije vise nesposobni tehnicar koji ne zna sta treba da radi. Sve u svemu dolazimo do zakljucka, da Nikola ipak nije izvukao maksimum od tih momama. Gledajuci prvi set protiv Brazila, doslo mi da placem sto su greskom jednog coveka propustili i ove OI. Sto su ih, zbog neznih osecanja prema Nikoli, ljudi dozivljavali kao prosecne. Primetan je stabilniji prijem i ozbiljniji pristup igri. Primetan je i bolji odnos medju igracima i da ih niko ne gusi. Ok, izgubili su, ali su pre toga dobili jedan bitan mec.
    (Ajme, 5. jun 2021 21:33)

    # Link komentara

  2. Фалило је енергије данас. Међутим, без обзира на тренутно стање на табели ми смо са 4 победе и 2 пораза и одиграним мечевима против Пољске, Француске, Бразила, Јапана и Словеније, у доброј позицији за полуфинале.
    (my way, 5. jun 2021 18:49)

    # Link komentara

  3. Pokidali nas kao devojka iz Ipaneme srce mladog momka, protiv njih uvek tesko.
    (ElHombre, 5. jun 2021 18:32)

    # Link komentara