1. Treba mu opet zatvoriti krov na Wimbledonu ako bude 30 stepeni, kao što je tražio protiv Rafe prije nekoliko godina, inače je on fair-play igrač.
    (muamer, 26. maj 2021 15:08)

    # Link komentara

  2. @samo jako
    Pa i mi isto kada neko clanovi naseg kluba uzmu GS. Kakva li je to muka nolomana tada. A sta se tada normalnih ljudi u svetu raduje, auuuu.
    (Klub 20, 26. maj 2021 14:48)

    # Link komentara

  3. Koja ovde gomila paćenika...ali na bas na vas prve pomislim kada uzme GS kako se koprcate u svojim mukama od sujete i mržnje ..tad vas vidim kako bi izasli iz svoje kože od besa dok se normalan narod raduje uspehu jednog srbina ,e bas tad vas volim najviše ..
    (samo jako, 26. maj 2021 14:10)

    # Link komentara

  4. Tek je 5. na listi po broju pobeda u najboljem slucaju. Tesko ce stici i prestici Rafaela Nadala ili Lendla. Federer ce ostati samo pomisao i nista vise. Do kraja karijere, Federer najverovatnije prestize Konorsa i postaje igrac sa najvise pobeda u karijeri u singlu za vek i vekova. Taj rekord nikada niko nece oboriti. Novak je tanak po tom parametru kao i po ukupnom broju osvojenih titula svih kategorija. Jos je daleko od titule najboljeg svih vremena. Jedini rekord koji ima su te nedelje provedene na 1. mestu ATP liste. Sve ostale rekorde drze njegovi najveci rivali.
    (Mohikanac_'91., 26. maj 2021 11:42)
    Hahahahaha jos 3 slema i kraj goat trke .
    (Rale, 26. maj 2021 13:52)

    # Link komentara

  5. "Novak uoči meča nije bio svestan da mu trijumf nad teniserom iz Nemačke može doneti OVAKAV rezultat. On i Vilas su peti po ukupnom broju pobeda u istoriji sporta".

    Mislio sam da je za Novaka jedino merilo vrednosti da bude najbolji u istoriji tenisa a ne da se poredi sa nekim ko nikad nije bio prvi na svetu a i osvojio je dvadesetak titula manje od njega.
    (Djoksa, 26. maj 2021 13:32)

    # Link komentara

  6. Tek je 5. na listi po broju pobeda u najboljem slucaju. Tesko ce stici i prestici Rafaela Nadala ili Lendla. Federer ce ostati samo pomisao i nista vise. Do kraja karijere, Federer najverovatnije prestize Konorsa i postaje igrac sa najvise pobeda u karijeri u singlu za vek i vekova. Taj rekord nikada niko nece oboriti. Novak je tanak po tom parametru kao i po ukupnom broju osvojenih titula svih kategorija. Jos je daleko od titule najboljeg svih vremena. Jedini rekord koji ima su te nedelje provedene na 1. mestu ATP liste. Sve ostale rekorde drze njegovi najveci rivali.
    (Mohikanac_'91., 26. maj 2021 11:42)

    Au sta ti napricha.
    Od 5 kategorija koje se gledaju, Djokovic je najbolji u 4.

    59 velikih titula
    broj nedelja na 1 mestu
    najvise mastersa
    golden masters 2x
    medjusobni skor sa dva najveca rivala (goat trka)

    Jesi li siguran da ce Fedja da prestigne Konorsa?
    Trebace mu cela sezona da igra. Ne moze iz kreveta i bez turnira da se to stigne.

    Niti Djokovic juri broj pobeda (vidis i sam da preskace turnire) niti juri broj osvojenih turnira.

    Njemu samo treba 3GS i olimpijada i zdravo djaci
    (mil oje, 26. maj 2021 12:08)

    # Link komentara

  7. Da mu Rafa odustane na Roland Garosu da moze da osvoji opet grend slem na sporoj podlozi. Jer smo videli da zeljena kisa,hladno vreme,jesen, zatvoren krov ipak jos gore deluju jer slede krompiri.
    (Pedroni, 26. maj 2021 11:43) .

    Dosadio si Bogu sa krompirima
    (mile, 26. maj 2021 12:00)

    # Link komentara

  8. Da mu Rafa odustane na Roland Garosu da moze da osvoji opet grend slem na sporoj podlozi. Jer smo videli da zeljena kisa,hladno vreme,jesen, zatvoren krov ipak jos gore deluju jer slede krompiri.
    (Pedroni, 26. maj 2021 11:43)

    # Link komentara

  9. Tek je 5. na listi po broju pobeda u najboljem slucaju. Tesko ce stici i prestici Rafaela Nadala ili Lendla. Federer ce ostati samo pomisao i nista vise. Do kraja karijere, Federer najverovatnije prestize Konorsa i postaje igrac sa najvise pobeda u karijeri u singlu za vek i vekova. Taj rekord nikada niko nece oboriti. Novak je tanak po tom parametru kao i po ukupnom broju osvojenih titula svih kategorija. Jos je daleko od titule najboljeg svih vremena. Jedini rekord koji ima su te nedelje provedene na 1. mestu ATP liste. Sve ostale rekorde drze njegovi najveci rivali.
    (Mohikanac_'91., 26. maj 2021 11:42)

    # Link komentara

  10. Usudio bih se da otkrijem jedan uslov koji mu je bio idealan: onaj kad je dobio Federera iako je imao 15:40, na servis protivnika. Prvi uslov je da Federer ne ume da primeni nerviranje protivnika. Umesto da vetzuje patiku, da menja reket, ta tapka lopticu do 30 puta, da zatraži masažu "donje lože" pa ako ne završi meč da zatraži masažu "gornje lože", da tapka loptici i do 50 puta, a ne da brzopleto dozvoli da šamanska meditacija pokaže svoju piramidalnu snagu crne magije.
    (Avijon, 26. maj 2021 11:32)

    # Link komentara

  11. Idealni uslovi ? Da nema Evansa,Karaceva,Kirjosa,Nadala koji mu redovno dodeljuju krompire.
    (Goksi, 26. maj 2021 11:21)

    # Link komentara

  12. Da pogadjam, zatvaranje krova kada nema padavina da bi se ostvarila prednost u odnosu na rivala, urklikanje na boks i gadjanje sudija? Hahahahahah
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 26. maj 2021 11:17)

    # Link komentara