1. Nadam se ako prodjete ovo sledece sezone uci u top 16.. srecno
    (Milos, 19. maj 2021 23:10) #
    Nadam se i ja da će te vi zaigrati u EK. Nezasluženo, naravno, al nema veze to je ko i obraz vam što je.
    (evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti, 20. maj 2021 10:05)

    # Link komentara

  2. Nadam se ako prodjete ovo sledece sezone uci u top 16.. srecno
    (Milos, 19. maj 2021 23:10)

    # Link komentara

  3. Peti put pišem... bilo je laganica 3:0 za Budućnost... ups, laganica 3:1... 3:2... uskoro će biti sledeća sezona. Damire PG, javi se, da znamo da si živ.
    (Aca, 19. maj 2021 17:42)

    # Link komentara

  4. Sad kad se sve sleglo, mogu reći da je utakmica bila super, ali da sam navijač jedne ili druge ekipe, ne znam kako bih preživio. Ovako, uživao sam.
    Suđenje je bilo odlično, isti kriterij cijelu utakmicu, tako da se sudijama može samo čestitati, svaki drugi komentar o suđenju je bez smisla.

    I najzad, Dobrić. Čovjek koji je godinama bio rezerva raznoraznim strancima upitne kvalitete, pokazuje koliki je u stvari uvijek bio potencijal i najzad se jedan trener ohrabrio da mu da slobodu u igri. Najzad jedan trener nije povukao igrača na klupu nakon dva promašaja, nego mu rekao da šutne i treći put. Drago mi je, jer se nadam da će menadžeri klubova u ABA ligi konačno shvatiti da sve imaju u svom dvorištu i da će i domaći igrači postoći 20 poena, ako šutnu 20 puta kao preplaćeni stranci i da ne treba čekati da igrač navrši 27 godina da bi dobio šansu.
    (WillyWonka, 19. maj 2021 12:40)

    # Link komentara

  5. Komentari kako je Buducnost imala toliko i toliko slobodnih bacanja , ne piju vodu. Igrali smo agresivno na ivici faula, pravili smo prekrsaje i to je to. Sudjenje je bilo korektno, ne moze se svaka odluka sudija stavljati na vagu. Igrali smo prvo poluvreme fantasticno, prvenstveno u odbrani iz koje su izasle kontre zakucavanja i podizanje morala. U drugom poluvremenu odbrana nije bila na nivou iz prvog pa nije bilo ni lakih poena iz kontre.
    (Slobo, 19. maj 2021 11:41)

    # Link komentara

  6. Ne znam sta treba da se dogodi pa da dobijemo makar jednu u Podgorici,ove dve pobede su došle najviše zbog neverovatne borbenosti,zelje i na krilima publike,amerikanci u Buducnosti za klasu bolji od nasih stranaca,vec je vidjena peta utakmica u Beogradu,daj boze da grešim ali....
    (nema ovde leba, 19. maj 2021 08:23)

    Svako ima pravo na svoje misljenje i to je ok,ali zasto se lazno predstavljas kao zvezdin navijac kada se iz aviona vidi da to nisi
    (urke, 19. maj 2021 11:04)

    # Link komentara

  7. Realno receno,ko kod voli kosarku,bilo da je iz regiona ili van njega,mogao je da uziva u obe utakmice,ne mislim tu samo na kvalitet nego na sve sto ovaj prelepi sport donosi sa sobom.Cestitke pre svega igracima i strucnim stabovima na korektnom ponasanju,nadam se da ce tako biti i u Podgorici
    (sale, 19. maj 2021 11:00)

    # Link komentara

  8. KK Crvena Zvezda su osnovali Bora Stanković, Radomir Šaper, Nebojša Popović i profesor Aleksandar Nikolić po kome nekadašnja dvorana Pionir nosi ime, celokupna veličanstvena srpska i jugoslovensku košarka je potekla iz našeg kluba. Crna Gora cijela crveno je bijela, vidimo se na proslavi titule u rodnom gradu Stefana Nemanje.
    (Armata, 19. maj 2021 10:57)

    # Link komentara

  9. Mislio sam da Budućnost ne može da izgubi ako Ivanović i Nikolić odigraju vrhunski, ali eto Dobrić, malo iskustva Lazića i Simona i eto pobeda.
    (Milan, 19. maj 2021 10:29)

    # Link komentara

  10. Dobrić jeste odlican kao i uvek ali mec loptu Zveudi je donio tim i timska košarka u oba pravca.Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrađen trening Radonjatora i Crvene Furije, srpskog evroligasa sa A licencom( višegodišnjim ugovorom), a ivaj pu snagu crveno bele mašinerije po drugi put u tri dana osetila je simpatična Cipiripi ekipica Buducnosti.Jedna lagana, dozirana, kontrolisana utakmica koju su samo kvarile sudije svoim marifetlucima i doprineli da vec prvo poluvreme ne ode na 30+.Pa videli ste da je u prvom poluvremenu Budućnost pola koseva dala sa slobodnjaka, a u prvoj cezvrtini tri kosa iz igre bez ikakve organizacije i smislenih napada.Sad valjda vidite kolika je razlike između evrolige i Cipiripi kupa, između stabilnog evroligasa i jedne inferiorne Cipiripi ekipice.Sreca jos za Buducnost da su pogodili dosta trojki na sutevuma iz očaja na savršenu zvezdinu odbranu unace bi ova utakmica otisla na 50+, a sve to u dvije utakmice bez Voldena i Kuridze.Bravo momci, sada odmor i trening, a onda u kompletnom rosteru idemo po trecu pobedu i dizanje pehara u Moraci što ce titulu uciniti još sladom!.
    (Radikal Republika Srpska, 19. maj 2021 10:09)

    # Link komentara

  11. Prvo Zvezdi svaka čast...2:0 retko ko je to očekivao.

    Drugo kvalitet serije...ajde pogledajte samo hrkljuš Barsa Zenit što je top8 EL...
    ili Real Efes gde najpotentniji tim EL izgleda kao amateri i to po celo poluvreme više puta...ili Armani Bajern +11 na 34sec gde dolaze na šut za produžetak...
    Jel i to ne znanje ili se igrala neka "vrhunska" košarka?

    Ovo je finale, ne mora i skoro nikad nije lepo ali uvek je napeto i borbeno.

    Zvezda može samo iz tranzicije da igra atraktivno dok Budućnost zbog odbrane Zvezde ne može da igra lepršaviju košarku jer prosto Radonjić je za toliko svestan.

    Zvezda borbenošću i nekim kretnjama je uspela da nadomesti očigledne mane a Budućnost...ne znam šta da mislim ni o treneru ni o igračima.

    Lako je okrenuti Mornar i igrati za koš više sa njima ali Zvezda je mnogo bolja ekipa.
    (Mohikanac, 19. maj 2021 08:55)

    # Link komentara

  12. Milojević je bio odličan košarka,ali nažalost kao trener još je "zelen" i nije za velika dela,a to se naročito videlo i na današnjoj utakmici kod prednosti Budućnosti od devet koševa razlike.Zato, za sad nemože biti nikako kandidat za trenera PARTIZANA.
    (Crnobelac, 19. maj 2021 08:49)

    # Link komentara

  13. Ma Simon Im uzeo pehar! Svaka cast Simone u tvojim godinama igra ko kralj!
    (Kontras, 19. maj 2021 08:36)

    # Link komentara

  14. Prva utakmica je bila vrlo traljava, jer su igrači Zvezde igrali u grču, pošto im je, pod medijskim pritiskom koji je mesecima stvaran, ubačeno u glavu da su slabiji od Budućnosti. Međutim, uvideli su da nije baš tako, pa je ova druga utakmica pokazala jasnu razliku u kvalitetu. Prvo poluvreme i kraj 4. četvrtine su pokazali tu razliku. Zvezda jednostavno može da samelje Budućnost. Sinoć bi dobila 50 razlike da nije bilo onog katastrofalnog suđenja. Pola poena su igrači Budućnosti dali sa linije slobodnih bacanja.
    (ja, 19. maj 2021 08:35)

    # Link komentara

  15. Ma kakav Dobric, Odlicnic.
    (Pantelejmon, 19. maj 2021 08:30)

    # Link komentara

  16. Dobriccccc!
    (naše će sene ..., 19. maj 2021 08:28)

    # Link komentara

  17. Ne znam sta treba da se dogodi pa da dobijemo makar jednu u Podgorici,ove dve pobede su došle najviše zbog neverovatne borbenosti,zelje i na krilima publike,amerikanci u Buducnosti za klasu bolji od nasih stranaca,vec je vidjena peta utakmica u Beogradu,daj boze da grešim ali....
    (nema ovde leba, 19. maj 2021 08:23)

    # Link komentara

  18. jel primetio neko dobricev novi segment u igri
    ono sto bogdan radi savrseno
    oko bloka do penala I skok sut sa linije bacanja

    knindza je zver
    (kalcokera i Croasano jaguar, 19. maj 2021 08:12)

    # Link komentara

  19. Budućnost se prepala pobede. Imali su SVE i prokockali veliku šansu kod rezultata 74:65.
    Jednostavno čim slete u BG, njima se gaće tresu, i tu nema povratka.
    Što se tiče utakmica u PG, tu nemam nikakvih dilema.Biće dve lake ,rutinske pobede domaćina a onda 5ta u BG i ponovo ista priča i Zvezdina titula.
    Budućnost je bolji i kvalitetniji tim i ne lažimo se, da nema publike sigurno bi napravili brejk.
    Pritisak sa tribina, oni ne mogu da izdrže.
    Dobro bilo je malo psovki, po neki novčić i upaljač ali to se svugdje dešava i nije ništa strašno.Sudije su brzo reagovale i nije bilo problema.
    Velika je stvar što je dozvoljeno prisustvo publike...
    (Jovan, 19. maj 2021 08:09)

    # Link komentara

  20. Svaka čast na pobedi i borbenosti!!
    Tužno je koliko je utakmica loša bila,po kvalitetu kosarke...
    Borbenost.zalaganje da. Kvalitet osim Dobrica nikakav..
    (Mio, 19. maj 2021 07:38)

    # Link komentara

  21. Kakva je to igračka i ljudska gromada Ognjen Dobrić!
    (posmatrac, 19. maj 2021 07:35)

    # Link komentara

  22. Dve najveće eksplozije u Zvezdi ove godine, Mirko Ivanić i Ognjen Dobrić. Hvala dvojici Dejana na ludačkoj veri u svoje momke i njihove talente i mogućnosti. Vratilo se.

    Naravoučenije i za nas publiku. Ne otpisujte prerano ono što imamo. Više podrške, vere i isticanja kvaliteta. Vrlo često se traga za nečim boljim a ono ispred nosa promiče.
    (jako i do samog kraja, 19. maj 2021 05:24)

    # Link komentara

  23. Mali detalj nakon svog ovog ludila. Vili Rid je ekstremno dobar sportsmen i lik. Nijedan loš gest, reakcija nakon faulova u napadu, izbijenih lopti. Nasmeje se, sve 5, teraj dalje. Stvarno svaka čast poštenoj momčini.

    Sećam se da su ga ljudi baš nagrdili posle udaranja Petruševa. Biće da se ovaj naš mali više uzneo i provocirao pa je Ridu pala klapna.

    Od skakutanja i bečenja Popovića, Ivanovića mi je već muka. Kao da gledaš Kalderona i Navara, majci faul ne bi priznali. Otužno.
    (Ogi Dobrić u repstaciju, čuj me Igore, 19. maj 2021 04:56)

    # Link komentara

  24. Dobric definitivno igrac utakmice ali moraju se pomenuti Simonovic, Noko i Lazic koji su imali mozda i kljucne poteze u ovom mecu. Sledeca utakmica moze nam doneti sve ali isto tako i oduzeti sve, milogorci nece imati sta da izgube i koristice sva dozvoljena i nedozvoljena sredstva ako nas ne daj boze razbiju sto sa Zvezdom ove godine nije nemoguce svasta jos moze biti do kraja serije, lepo zvuci 2:0 ali jos nista nije gotovo samo jako u trecem mecu pa akp bog da da vec u nedelju uvece organizujemo proslavu na Kalemegdanu
    (Metla bez drske, 19. maj 2021 04:43)

    # Link komentara

  25. Zašto je prethodna sezona prekinuta? Ovo je nepoštovanje lige i pravila na najgori način. Samo oni imaju podršku navijača! Diskvalifikacija jedino ispravno postupanje!
    (gox, 19. maj 2021 01:55)

    # Link komentara

  26. Добили смо упркос томе како је у другом полувремену водио тим Радоњић. Не играње Добрића у 3 четвртини би нас против свакога озбиљног тима коштало победе, дечко се скроз охладио. Већину тројки смо примили преко очајног Симоновића. Јесте се делимично искупио у 4/4, али човек је одавно зрео за пензију. Лојд ван контроле у другом полувремену, зар треба да направимо - 20 да га пошаље на клупу? Уместо уручивања Лојду, требало је играти на Давидовца. Лазић маестралан у одбрани, мора Радоња да тражи више шутева од њега. Увек је бољи резонски шут од дивљине. Не користимо офанзивно Нока колико је то могуће. На плеју смо танки. Сјајно што је Ускоку ушла она тројка, један од најбитнијих поена.
    (Срећко, 19. maj 2021 01:16)

    # Link komentara

  27. Da se pre jedno 3 god. Dobric cup sa Dijamantidisom, da odradi 20 treninga sa njim, danas bi bio u top 5 bekova u Evropi.
    (Miroslav, 19. maj 2021 00:56)

    # Link komentara

  28. Ona 3/4, kulu majko, kao da si skupio likove iz kraja dosli da igraju, i oni bi bolje prosli.
    (Azerot, 19. maj 2021 00:39)

    # Link komentara

  29. Publika je donela pobedu, kao i Radonjic, o Dobricu necu da trosim reci.
    Isto ce biti i u 5 mecu, ako se igra. Ovo mora sa publikom, niko ne moze zabraniti, kakav krizni stab kakvi bakraci.
    (Grdoje, 19. maj 2021 00:32)

    # Link komentara

  30. ovo je jedan od najvecih momenata zvezde ikada. kada ime pokrece i kada nema tima. bez voldena i kuridze ovaj inace limitirani tim je odigrao preko svih mogucnosti. svaka cast dejanu radonjicu jer kreira sa veoma malo igrackih resursa. lengston hol je najgori stranac u istoriji zvezde. ko ga je dovodio i sta je u njemu video ostaje misterija. dzordan lojd je silovatelj. da nije bilo ognjena i simona... nadam se da sledece godine od stranaca ostaju volden i noko. volden treba da igra dvojku, a ne da se iscrpljuje na kecu. treba nam ozbiljan plej i par domacih igraca jer domaci igraci te uvek izvuku.
    (dusan, 19. maj 2021 00:32)

    # Link komentara

  31. 3-0
    (BokeeLee, 19. maj 2021 00:27)

    # Link komentara

  32. Milojević je meni simpa lik. On je dobar trener za razvoj mladih igrača do jedne granice i tačka. On nije trener za velike domete jer u ovoj ekipi većina igrača su formirani igrači koje treba uklopiti u celinu i iskoristiti njihov potencijal. On to očigledno još ne zna. To se pokazalo i u susretu sa Mornarom kad su ostali bez prvog mesta. Objektivno su bolji tim od Zvezde ali treba to i dokazati. Sam Bog je pogledao Zvezdu kad je Budućnost zamenila trenera. Nasuprot njemu Radonjić ne zna da razvija igrače. Njemu trebaju već formirani igrači prosečnog kvaliteta za njegovu filozofiju igre koja se bazira na konstantnom pritisku i teranju protivnika na greške iz kojih bi se izvukao benefit. To je veoma loša filozofija košarke gde nema ništa lepo za oko što treba da bude košarka. Dakle Radonjić u prednosti. Biće verovatno sve završeno u Podgorici.
    (Krilni centar, 19. maj 2021 00:24)

    # Link komentara

  33. Sudije neverovatne,kao i uvek kad igra Buducnost!Beloševic?Prvo poluvreme umesto 30 razlike za Zvezdu 22 bacanja za goste!Oni to u Pg tesko da dozvile za 3 utakmice!
    (J.A., 19. maj 2021 00:12)

    # Link komentara

  34. Davidovac, nigde te nije bilo...ne možeš da se kriješ u igri...nema ni malo krvi u tebi...
    (ja, 19. maj 2021 00:10)

    # Link komentara

  35. Simonovic prelomio sa svojih par ulaza, silazna putanja, slobodna bacanja, kad niko drugi nije mogao poentirati. Opet zvezdasko srce iako je daleko od nekadasnje forme jer godine cine svoje.
    (Richard from Bokanjac, 19. maj 2021 00:08)

    # Link komentara

  36. Dobrić, Davidovac, Lazić i Kuzmić imaju ugovore i ostaju za sl sezonu. Nadam se samo da Kuz nece biti startni centar. Skoletu treba dati šansu kao rezervnom plejmejkeru.Voldena zadržati a sve ostalo najuriti.P. S Volim te Dejane Radonjiću!!!
    (KoleCZ, 19. maj 2021 00:07)

    # Link komentara

  37. Odlicna utakmica! Zvezda super prvo poluvreme, 16 asistencija, 55 poena i samo 3 trojke.Treca cetvrtina potpuno bez energije, losa odbrana, jos losiji napad, i nestvaran povratak posle -9, uz 2 Laziceve ukradene lopte.Radonjic zaboravio Dobrica na klupi u 4/4 ali se na vreme setio da ga vrati u igru.Dobric, Lazic, Simonovic okrenuli u 4/4, ali, za mene najpozitivnije ime je Lendri Noko. Skokovi,odlican u napadu i odbrani, bacanja 100%, perfektno. Loyd ce se valjda dozvati pameti za utakmicu u Podgorici, pa ako budu igrali Volden i Kuridza, sanse su nam vece.
    Buducnost dobar tim, fenomenalni Nikolic (iako je promasio poslednji sut za tri poena),Ivanovic pa i Popovic (narocito u odbrani).Stranci ne bas neki, narocito Ejim (najbolji Zvezdin igrac u Buducnosti, u nedelju index -10, danas dosta gresaka i glupih faulova).Mislim da je Petar Mijovic bolji trener od Milojevica ali to je problem Buducnosti.
    Ono sto bih posebno istakao je korektno ponasanje igraca Buducnosti, sto i treba da bude, a gledaoci da prekinu da vredjaju igrace i trenere kada njihovom time ne ide, jer nisu protivnicki igraci krivi sto dobro igraju.
    Sudjenje prilicno korektno u obe utakmice u poredjenju sa sudjenjem u prethodnim godinama u finalnim serijama.
    (pedja, 19. maj 2021 00:05)

    # Link komentara

  38. Prava playoff utakmica. Ko kaze drugacije, pojma sa kosarkom nema. Radonja sjajno spremio utakmicu, medjutim, kada se nesto neplanirano desi, nema plan B. To mu se desavalo i u prvom mandatu u Zvezdi i to mu je verovatno najveci nedostatak... Ipak, obzirom kakve probleme ima tj. bez Voldena i Kuridze i sa ovakvim Kuzmicem koji je, mucenik, jednim delom sam kriv za stanje u kom je, a drugim delom povreda iz Reala, a koga je napravio maksimalno funkcionalnim, mora mu se odati VELIKO priznanje!
    Lazic, Radonjina desna ruka, takav borac nije vidjen od Ilije Najdoskog :-)
    Simonovic, uz dosta losih partija ove sezone (ovde naglasavam da je imao obostranu upalu pluca pre nekih 3-4 meseca i vratio se u pun igracki ritam u 35-oj godini!!!), minut pre kraja jedno "sunjanje" pod kos za asistenciju Dobrica i slobodna bacanja!
    Lojd sve vreme brutalno cuvan, jeste srljao, ali i on je "ziva dusa", losija partija, ali mu ne treba zameriti.
    Noko sve bolji,tacnije odlican, vratio se "u normalu"!
    Hol je sve ove suteve koje je promasio, na pocetku sezone pogadjao!Onda povreda, pa opet povreda, pa korona, ocigledno ispao iz ritma. Odbrana sjajna, organizacija odlicna, shvatite da je sekundarni plej!
    Dobric DE SE TKA! Kao sto sam nekad pisao, falio mu ball handling i "bez zutih minuta" da bude sjajan igrac!

    P.S. Prestanite vise sa prozivkom Radonje i Obradovica, obojica su odlicni treneri, samo sa razlicitim stilovima i obojica mnogo vole Zvezdu, kao i mi sto je volimo!
    (Magic, 19. maj 2021 00:03)

    # Link komentara

  39. Kreće snimak utakmice,pa ću u par reči samo ponoviti ono što sam već govorio poslednjih dana.Iskustvo, gospodo.Iskustvo.Ne možeš ga kupiti,moraš ga steći.Hvala treneru Radonjiću osvajaču!Hvala svakom igraču Zvezde,ponaosob!Ne volim izdvajati pojedince,ali se to ponekad mora.Igra koju pruža Ognjen Dobrić je vrhunska.U kontinuitetu,iz utakmice u utakmicu i biće izuzetno teško zadržati ga i za narednu sezonu.Čovek je zreo za reprezentaciju,pa ćemo videti da li se Kokoškovu uklapa u koncepciju.Posebne pohvale idu kapitenu Laziću, reprezentativcu Marku Simonoviću, Davidovcu i Kuzmiću.Njihovo iskustvo je presudno,prolazili su kroz ovakve utakmice mnogo puta,osvajali titule i stare kajle znaju kako to raditi.Odlična odbrana,prvo poluvreme iz snova i za mene,očekivan pad u trećoj jer jednostavno nemamo dovoljno kvaliteta da bi smo 40. minuta peglali u kontinuitetu.Imamo fin kapital,stečen teškim radom.Zato sam siguran da trener Radonjić neće dozvoliti da se sve to, stečeno krvlju i znojem,tek tako prospe.Idemo dalje.Po titulu,uz Božiju pomoć.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 18. maj 2021 23:51)

    # Link komentara

  40. Kakva borbenost, svaka čast momcima i Radonji. Dobrić se def izgradio kao ozbiljan igrač.
    (idemoooo, 18. maj 2021 23:38)

    # Link komentara

  41. Mnogo kvalitetniji drugi mec, od prvog meca. Odlicam ulazak igraca C.Zvezde u mec, gde su uvek bili u prvom poluvremenu u dvocofrenoj prednosti.
    3/4 katastrofalna za C.Zvezdu , ne pamtim da je neko u jednoj cetvrtini tako nadigrao C.Zvezdu. Da sa -14 zavrse cetvrtinu sa plus 7.
    Jedan od kljucnih momenta meca desio se pocetkom 4/4 pri rezultatu 67-74 , kada Buducnost nije iskoristila dva prousata napada C Zvezde da se odvoji.
    Cim je izjednacila znao sam da ce C.Zvezda povesti 2:0 u seriji i posle trojke Ivanovica sam bio siguran u pobedu naseg kluba.
    Drago mi je sto nije bilo incidenta u oba meca, to sto pevaju i skandiraju nije strasno. Bezbednost igraca mora da bude na visokom nivou i bez ubacivanja tvrdih ptedmeta na parket.
    Nadam se da ce tako biti i u Podgorici .
    Nije realno da bude 3:0 za C.Zvezdu, ali da se serija nece vratiti u Beogradu.
    (Nebojsa, 18. maj 2021 23:38)

    # Link komentara

  42. Ovo nije bilo lako preziveti, sto rece neko ovde, glava me zabole. Dobre stvari: pred titulom smo, nismo klonuli ni kada se cinilo sve izgubljenim, opet Dobric i Lazic, a na kraju je konacno i Simon nesto dao. i sve bez dva bitna igraca. Lose stvari: sut nam je u obe utakmice katastrofa, Lojd je opet bio uzasan, a da ove godine nismo dobro upakovani govori to sto smo
    uspeli da +20 pretvorimo u -9 u rekordnom vremenu. Nikolic je sjajan igrac, takvu cetvorku mi nemamo jos od Kvinsi Milera. Mislim da bi bilo pametno malo "odmoriti" u sledecoj pa posle te sta bude, do pete ako je bude vratice se valjda neko od povredjenih.
    (garda, 18. maj 2021 23:30)

    # Link komentara

  43. Utakmica je dobijena energijom neverovatnog Dobrića i kapitena lavljeg srca Lazića koji je utakmicu preokrenuo sa 2 ukradene lopte u trenucima kad bi Budućnost verovatno rešila meč ali i fantastičnom odbranom tokom cele utakmice nad dvojicom podgoričkih aduta,Kobsom i Ivanovićem koje je naš kapiten pretvorio u...Hola i Uskokovića! Odlične role Kuzmića i Noka(bez promašaja za sl.bacanja). Tokom cele serije očajni Simonović (uz Hola, najgori) popravio utisak sa 4 važna poena(odlična asistencija Dobrića i glupost Rida sa silaznom putanjom jer lopta nije išla u koš), užasni,užasni,užasni Hol kog protivnici zbog očajnog šuta i ne čuvaju pa pritisak zbog toga trpi Lojd zbog udvajanja koji mora da divlja (obratite pažnju na Lojdove procente kad se vrati Volden) i...neprimetni Davidovac, po meni igrač od koga sam uz Dobrića i Lazića u finalnoj seriji očekivao najviše. Pogubljenog Uskokovića ne mogu da krivim puno jer kad je trebalo, na uštrb Hola,u manje važnim utakmicama, davati mu šansu sedeo je na klupi bez ijednog minuta. Bačen u vatru kad nije više bilo nikog drugog.Slično kao Obradović sa Dobrićem, treba skrenuti pažnju Radonjiću na to. Kao i na zaboravljenog Rita koji u svakoj kombinaciji mora biti pre Simonovića.
    Radonjić u ovom finalu zasad, izvlači maksimum iz tima koji mu je na raspolaganju.
    (Gradjanin Kejn, 18. maj 2021 23:27)

    # Link komentara

  44. kakva ce rasprodaja da bude u julu
    samo dobric I davidovac ostaju
    (kalcokera i Croasano jaguar, 18. maj 2021 23:12)

    И Лазић..
    (Црвена звезда 1913, 18. maj 2021 23:25)

    # Link komentara

  45. veliki pozdrav za uvaženog vuleta popovića, Dobrić ulepšao dan. Ne znam zašto se Radanovu ne daje prilika na pleju može sigurno bolje ofanzivno od hola
    (Englez, 18. maj 2021 23:24)

    # Link komentara

  46. Ljudi ne lozite se igrace se ovde 5 ta, a tu moze da bude slicna zavrsnica, ne da nije gotovo tek pocinje.
    (Djuro, 18. maj 202

    Ако се Волден и Куриџа врате неће бити ни четврте...
    (Црвена звезда 1913, 18. maj 2021 23:23)

    # Link komentara

  47. Uhhh,od ove nase Zvezde stvarno moze da se rikne, svaka cast za pozrtvovanje i borbenost, samo hrabro u Pg da slavimo vec u trecoj utakmici
    (Roter Stern, 18. maj 2021 23:23)

    # Link komentara

  48. Au kakva utakmica, Zvezdina ocajna treca cetvrtina, prosuli sve dobro i mukotrpno steceno u prvom poluvremenu. Bio sam sokiran, Uskokovic jos zelen i nesiguran, i kao takav bolji od ocajnog Hola, Lojd u nedostatku resenja za pas sutira i promasuje, Dobric ulazi u losu seriju, zaista horor. A onda kobra u 4 cetvrtini, x faktor Ognjen, Buducnost se uplasila pozitivne situacije, Radonja to iskusno namirisao. Ovu utakmicu su izvukli Srbi, Dobric, Simonovic i Lazic. Bravo momci, i hrabro u Podgorici, Zvezda ovo moze da dobije granitnom odbranom kao u prvom poluvremenu ove utakmice. I da krene taj sut konacno!!
    (Gustav, 18. maj 2021 23:21)

    # Link komentara

  49. Nadam se da ce kobra ostati barem jos sledece sezone. Svaka cast majstore, tako se igra i bori za Crvenu zvezdu!!!
    (coki, 18. maj 2021 23:20)

    # Link komentara

  50. Не знам да ли је већ неко написао, али код Радоње некако увек домаћи играчи прогледају. Где су били Добрић, Давидовац, Лазић за време великог мага Обрадовића?
    И зато - Велико Хвала!
    (Чуваркућа, 18. maj 2021 23:19)

    # Link komentara

  51. Ovako je sladje. Zahvaliti se lojdu
    (velja, 18. maj 2021 23:19)

    # Link komentara

  52. @Spale
    Mislim da ste nesto pogresili. Ja sam Delija od kad znam za sebe, navikao sam da gledam vrhunsku kosarku, i ne zatvaram oci pred ovim posrtanjem kako Zvezde, tako i svih drugih klubova sa ovih prostora, cije uprave misle da ce dovodjenjem preplacenih stranaca napraviti uspeh u Evropi. To je pogresan koncept, a ovo finale pokazuje svu prosecnost, kako stranaca tako i kvaliteta kosarke.
    (Demar Derozan, 18. maj 2021 23:18)

    # Link komentara

  53. Ljudi ne lozite se igrace se ovde 5 ta, a tu moze da bude slicna zavrsnica, ne da nije gotovo tek pocinje.
    (Djuro, 18. maj 2021 23:15)

    # Link komentara

  54. - Cele sezone Zvezdi je problem mesto prvog plejmekera
    -Hol doveden kao prvi plej totalno van ikakvog ritma skoro cele sezone
    -Uskoković tanko i nesigurno
    -bio je tu Ročesti koji je na zalasku karijere.
    -bio je tu i Kolom koji je svakako bolji od Hola
    -Walden je vise bek nego plej
    - Meni je misterija kako se prosvercovao Hol i da s njim nije raskinuta saradnja...Hol je u svim segmentima loš a posebno loš u šutu za 3...Bolji od Hola su i Ročesti i Kolom.
    -Sto se tiče igre Lojda tu bi svasta rekao... Lojd ogroman potrosač lopti
    sa jako tankim procentima za 3.
    -Večeras su glavni krivci za uvođenje tima u nervozu Lojd, Hol i Uskoković.
    -po zavrsetku sezone resiti se ta 3 igrača obavezno...
    -Lojd za prvog napadača NEPOUZDAN
    -Hol tanko sve
    -Uskoković tanko
    -utakmicu na kraju izneo Dobrić
    -Zvezda je ove sezone mnogo puta imala ovakvih praznih hodova za koje je najveći krivac Lojd
    (zoran, 18. maj 2021 23:14)

    # Link komentara

  55. kibo...a zuta mezimica,zamalo ABA 2...
    (nenad, 18. maj 2021 23:13)

    # Link komentara

  56. Hol=rupa
    (g, 18. maj 2021 22:26)

    Bez dna!! Sasvim sigurno najgori igrač koji je igrao u CZ u zadnjih 10 god.
    (Max, 18. maj 2021 22:44)

    Lipovij

    kakva ce rasprodaja da bude u julu
    samo dobric I davidovac ostaju
    (kalcokera i Croasano jaguar, 18. maj 2021 23:12)

    # Link komentara

  57. Само не уводи Ускоковића и Хола, све ће бити ок! Они топе +20 у - 10, као од шале!!!
    (Bajo moj, 18. maj 2021 23:11)

    # Link komentara

  58. Jel Miloje i dalje los trener?
    (Nenad, 18. maj 2021 21:56)
    Јесте, нема појма
    (DžejAr65, 18. maj 2021 23:11)

    # Link komentara

  59. Sudije držale Budućnost u prvom poluvremenu, da nije bilo toga bilo bi +30 za 6vezdu,u drugom smo izašli da odradimo utakmicu i umalo nam se nije to osvetilo. Ovako idemo sa 2:0 pa šta bude. U krajnjem slučaju pred punim pionirom peta utakmica.
    (Pantelejac, 18. maj 2021 23:09)

    # Link komentara

  60. Lazic, Dobric, Davidovac, Simonovic = jaka individualna i timska odbrana na ivici faula. Buducnost bolja kada se igra sporije, poziciono ali cim se tempo pojaca Zvezda mnogo bolja. Bekovi Buducnosti odlicni napadaci ali mekani pozadi i ne znaju da igraju iole pristojnu timsku odbranu.
    (Vladimir, 18. maj 2021 23:08)

    # Link komentara

  61. Баш тешко али златна победа
    (Бата, 18. maj 2021 23:07)

    # Link komentara

  62. Звезда се никад није клањала, нити аплаудирала непријатељском тиму! Јесте губила, али, клањала и аплаудирала, никад није!!!
    (Bajo moj, 18. maj 2021 23:05)

    # Link komentara

  63. E sada posle svega, hladne glave da prokomentarisem. Ovo je velika pobeda Zvezde ali bas velika. Sa 8,9 igraca u rotaciji, bez Voldena i Kuridze plus Rit nije ni ulazio plus oni se vrate sa minus 20 i vode 10 razlike, i to vratimo plus kriminalan sut za 3 koji nas je vodio celu sezonu.Dobric izneo utakmicu, Lazic iako cele sezone osporavan i vredjan odigrao na Ivanovicu kome se svira sve maestralnu odbranu ,Noko sve bolji.......Imamo veliku psiholosku prednost ali nije nista gotovo. O Lojdu cemo kad se ovo sve zavrsi, nadam se najbolje po Zvezdu, voleo bih da ostane ali ne treba dozvoliti da nas ucenjuje. Ovakvu slobodu u igri nece imati nigde, Pulen i Klemens bi za manje para dali isto ili vise
    (deki, 18. maj 2021 23:05)

    # Link komentara

  64. Gledajuci statistiku, sem slobodnih bacanja koji su za nepoverovati sa odlicnim procentom, sut iz igre je bio blagi uzas. Zvezda jedva preko 40, a Buducnost ispod te brojke. Zaista jadno.
    (Vanja LFC, 18. maj 2021 23:04)

    # Link komentara

  65. ...ovaj Fenomen je baš fenomen.Napisa čovek da je FMP imao 27 slobodna bacanja.Verovatno mu je još zamućeno od gledanja one lopte što skače tamo-amo preko reke.
    (Pa..., 18. maj 2021 23:03)

    # Link komentara

  66. Gledace nas grobari u EL jos 30 utakmica :)
    (Kosta, 18. maj 2021 23:03)

    # Link komentara

  67. Fmp 27 bacanja a Buducnost 24. Samo da napisem jer se ovde strahovito laže.
    (fenomen, 18. maj 2021 22:47)

    Vau kakva razlika u uzvedenim bacanjima, to je odlucilo utakmicu, i jos napise buducnost samo 24 ahahahaha!!!!
    (Ivan, 18. maj 2021 23:02)

    # Link komentara

  68. Dobiti 2 puta Budućnost sa pola playa je čudo. Dobrić je zlato. Igrao i playa i šutera i odbranu i skakača i asistent. Bez njega bi obe utakmice izgubili glatko. Sada dve opušteno u PG.
    (Igos, 18. maj 2021 22:36)

    Зашто две? Једна ће бити довољно...
    (Црвена звезда 1913, 18. maj 2021 23:01)

    # Link komentara

  69. Povedemo dvaes razlike pa ih pustimo trecu cetvrtinu dvaes razlike da se ponadaju pa ih rutiniramo poslednju četvrtinu:)
    (Dragisa, 18. maj 2021 23:01)

    # Link komentara

  70. Dobrić mi je sveee,
    Ognjen život jeee...
    (Милош, 18. maj 2021 23:00)

    # Link komentara

  71. Kakva utakmica, kakav mec !!! I naposletku Ognjen Dobric vs Marko Simonovic ! velika pobeda, i velikih 2-0 u finalnoj seriji !!! A sada i stvarno ? Jos jedna pobeda i titula !!!!
    (Dule ??, 18. maj 2021 23:00)

    # Link komentara

  72. Jel hoce neko da mi objasni ove navijace u hali?! Na koju foru, i zasto niko ne reaguje...jure zatvaraju kafice muce napacen narod, a tekma sa navijacima u zatvorenom?
    (xxx7, 18. maj 2021 20:45)

    Evo ja cu ti objasniti, SVI SU VAKCINISANI, zadovoljan ?
    (Cubaka, 18. maj 2021 22:59)

    # Link komentara

  73. Jel Miloje i dalje los trener?
    (Nenad, 18. maj 2021 21:56

    Nije.Ali je mnogo,mnogo losiji od Radonje.
    (Bari1991, 18. maj 2021 22:59)

    # Link komentara

  74. Demar@ opusti se druže, idi gledaj okršaj protiv Zlatibora. Šta bi ti dao da ti se klub dovuče do Evrolige, pa makar da bude i topovska hrana, ali ne može... Cika Nolan ugasio svetlo...
    (Spale, 18. maj 2021 22:58)

    # Link komentara

  75. Hol=rupa
    (g, 18. maj 2021 22:26)

    Bez dna!! Sasvim sigurno najgori igrač koji je igrao u CZ u zadnjih 10 god.
    (Max, 18. maj 2021 22:44)

    Ja neznam šta on igra? Koju on igru igra? Lojdovi ispadi u drugom poluvremenu mi nisu jasni.... Igra bez ideje...
    Ali oprošteno mu je sve.
    (šta reći....., 18. maj 2021 22:58)

    # Link komentara

  76. Simonovića, Lazića, Dobrića i Kuzmića posebno pohvaljujem, to su prirodni pobednici i pravi primjer kako se Bori!!! Dobićemo ovu seriju srcem a tako je najljepše! Bravo momci
    (Siniša J, 18. maj 2021 22:57)

    # Link komentara

  77. čestitke od Partizanovca
    (ivan, 18. maj 2021 22:22)

    Kome čestitke? Beloševiću? Od njihovih čestitam samo Dobriću, dečko je odigrao srcem, svaka čast zaista, ali to ne bi bilo dovoljno za pobedu da se sudije nisu uključile.
    (ja, 18. maj 2021 22:37)

    E zato i treba da igrate samo KLS! Ko vama daje licencu za Eurocup?
    Ponosan zbog ovakvih što navijam srcem za Crvenu Zvezdu, a Ivane tebi svaka čast i po tvom ponašanju i kulturi ne pripadaš taboru čiji je član ovaj i ovakav nazovi navijač.
    (Walden, 18. maj 2021 22:56)

    # Link komentara

  78. Fenomenalna utakmica. Koliko nestvarnih preokreta, fantastične partije Nikolića i Dobrića, taktičko nadmudrivanje Milojevića i Radonjića(udvajanje na Ivanoviću i Kobsu pa onda odgovor Milojevića sa dva pleja u II poluvremenu). Gospodske izjave poraženih posle utakmice. Uh, baš je falilo ovakvo finale sada kad se svrha ABA lige dovodi u pitanje. Trebalo je pozvati Bartomea kao gosta ovog finala, da vidi kako izgleda kad se ekipe (na terenu) bore za učešće u EL. Na radost navijača i košarke.
    (Gradjanin Kejn, 18. maj 2021 22:56)

    # Link komentara

  79. Četvrta četvrtina 9:0 slobodna bacanja.....hahahahaha
    (UPPRD, 18. maj 2021 22:55)

    # Link komentara

  80. Treba da se poklonite Radonji svi od reda ,dobiti utakmicu sa Lazicem ,Simonovicem (veceras jedan od bitnijih faktora ),Holom ,Uskokovicem ( aba 2 ),Kuzmicem ,bez Kuridze i Voldena ,zaista naklon do poda Radonja
    (Drazen, 18. maj 2021 22:55)

    # Link komentara

  81. Džaba, i opet ce mezimica da se blamira u BartomEuroligi!
    (kibo, 18. maj 2021 22:55)

    # Link komentara

  82. Interesantno je da je Budućnost naopravila u trećoj četvrtini 26 koševa razlike (do minut i po pre kraja četvrtine) sa samo 3 faula
    (Sir Oliver, 18. maj 2021 22:55)

    # Link komentara

  83. Уффф за ово што је урадила Звезда вечерас треба имати челичну вољу. После онакве 3/4 да успеју да се врате и добију стварно наклон до пода и наравно доктору на клупи....
    (Drakon, 18. maj 2021 22:55)

    # Link komentara

  84. Dobric u kontinuitetu pokazuje da je neopravdano zapostavljen. Kakav bi to igrac bio da je ranije dobijao vise prilika da igra. Trebalo bi pustiti i Uskokovica da igra vise, od Hola losije ne moze…
    (Dragan, 18. maj 2021 22:55)

    # Link komentara

  85. dobili smo utakmicu kad je nikolicu izasla lopta iz kosa siguran sam. dobric po meni mnogoooo bolji igrac od dangube i kaline samo treba mu prostora da resava oduvek je mogo.... hvala radonja jos jedna pa nek se daleko cuje ????
    (pakito1986, 18. maj 2021 22:54)

    # Link komentara

  86. Jel`za ovo Lojd prima ogromne pare? Ostaviti u Beogradu, ne voditi u Crnu Goru.
    (Mustra, 18. maj 2021 22:32)

    Ајд у 20 марке да ће их поцепати кад буде најбитније...
    (Црвена звезда 1913, 18. maj 2021 22:54)

    # Link komentara

  87. Veseli obradović (namerno malim O) pokušao da uništi Dobrića. Srpski igrači izneli oba meča. Bravo Radonja, bravo SRBI.
    (?, 18. maj 2021 22:53)

    # Link komentara

  88. Pritisak 300 sa 200. 10 godina života -

    Radonja, Lazo, Ognjene, Dejane, Džordane, Lendri, volim vas sve, porodice i vaše pse!

    Idemooo ciganiiiiiiii, pijemo do daske noćas!
    (Zvezda le, 18. maj 2021 22:37)
    Za šta piješ??? Za igranje i sledeće sezone sa ovogodišnjim uspehom EL,za sve narodne pare?????!!!!!
    (Mio, 18. maj 2021 22:52)

    # Link komentara

  89. Zamalo da Zvezdi dodje glave problem koji vuče cijelo vrijeme a to je pozicija plejmejkera.I ovi što napadaju Lojda nisu u pravu jer je protivniku lakše da ga čuva zato jer Hol nije nikakva opasnost. Jednostavno on samo dobro prenese loptu i tu je dobar, sve ostalo katastrofa niti šuta niti prodora. To je razlog ovih velikih oscilacija kod Zvezde, fali joj sa pozicije plejmejkera jedno desetak poena neki brzina više neki kvalitet više. Šta reći za Dobrića nadimak ga opisuje kobra. Spasio Zvezdu večeras. Odbrana i Dobrić donese Zvezdi 2-0, da je Budućnost izjednačila ne bi Zvezda mogla psihološki da se vrati i da napravi brejk u Podgorici. Spomenik Radonjiću da dignu, sa ovim kršem od tima je izvukao 2 pobjede bez Kuridže i Voldena sa Holom kao prvim plejom. I Simonović je imao svoju ulogu u zavrsnici bez obzira što ga mnogi kritikuju iskusno je odigrao odbranu zadnjih 3 minuta. Opet se pokazalo da u košarci titulu donosi odbrana, od kad je nastala tako je.
    (Miki, 18. maj 2021 22:52)

    # Link komentara

  90. Gde je Obradović da se dere na Dobrića i Davidovca... Samo kad se setim...
    (Niš, 18. maj 2021 22:14)

    Zahvaljujemo se na glasu.

    Bravo . koliko god gotivim Obradovića ovaj tvoj komentar mi je u glavi danima. Posebno na Dobrića
    (Petar JR, 18. maj 2021 22:52)

    # Link komentara

  91. Ajmo bracooooo Srbiiii, ovo je nas sport, hoceeemo 5.prsten,8 EL, ovo je formula, nasa deca, koja su nam donela i 4.prsten i to protiv mocnog Trinkijevog tima i EL Buducnosti.Ognjen SEGI DOBRIIIIIIICCCC!!!
    (Cekamo 5.prsten, 18. maj 2021 22:51)

    # Link komentara

  92. Voleo bih da se i Partizan jednoM nadigrava u plej of. Kazu da je bila nebeska kosarka stariji, kad su bili mladji.
    (Idemo, 18. maj 2021 22:51)

    # Link komentara

  93. Vrhunac navlacenja je kada su sudili 2 slobodna bacanja pri sutu Simonovica, iako je posle izbacaja Rid skinuo loptu koja je isla ka kosu... Pa prijatelji ne moze 2 slobodna onda moze samo 2+1 ili lopta sa strane... Sramno navlacenje za Lesorove pacijente...
    (David, 18. maj 2021 22:51)

    # Link komentara

  94. Плакање Колета и Едина, над поразом Будућности, представља посебну посластицу....
    (Црвена звезда 1913, 18. maj 2021 22:51)

    # Link komentara

  95. Симоновићев улазак у четвртој четвртини је преломио на звездину страну. Али кад Радоња узме да извија врат и затеже кравату, ја паднем са столице :)
    (Гале, 18. maj 2021 22:31)

    Ne znam da li je iko primetio kad je u 1/4 on gotovo krenuo da juri Kobsa jer je igrac koji ga cuva kasnio?:)))
    (Bari1991, 18. maj 2021 22:51)

    # Link komentara

  96. U trecoj cetvrtini i pocetkom cetvrte meni je utakmica pocela da lici na onaj poraz od Cibone u 'Areni '. Ista bezidejnost u napadau, garnirana katastrofalnim sutem za tri, isto nas je razbijao igrac na poziciji cetiri, tad Saric, sad Nikolic, srecom sad se izvukosmo. Bravo za Dobrica, kako je povukao kad je bilo najteze.
    (Bocko, 18. maj 2021 22:50)

    # Link komentara

  97. dobric je igrac u rangu lucica,i kalinica,bukvalno sa istim stilom igre,i predispozicijama,uz mnogo bolji sut od ova dva igraca..njihova sreca je sto su imali vehunske trenere,da im daju odmah slobodu,i glavnu ulogu,i odmah su i zaigrali i otisli u jake ekipe..povrede su dosta ucinile da lucic ne bude cijelu karijeru ovo sto je danas!svakako lucic i kalinic najbolje trojke u evropi zadnju deceniju od evropskih igraca,ako izuzmemi klajburna amera..e dobric je odavno da je znao neko da mu da slobodu,davno je trebao da ovako igra u zvezdi,i da bude vec sada u jednoj od najjacih ekipa u evropi,i standardni igrac reprezentacije..al dobro nije kasno,buducnost je pred njim,prepoznace to neko!!!
    (SCG, 18. maj 2021 22:50)

    # Link komentara

  98. @ ЕДВАРД САНЧЕЗ - Кад Звезда игра мене не интересује љепота кошарке и неизвесност. Ја желим да Звезда у сваком тренутку има предност бар 10 разлике. Наравно, навијач сам па ћеш ме надам се разумити, као и ви остали?
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 18. maj 2021 22:50)

    # Link komentara

  99. Kao okoreli zvezdas, moram naglasiti izuzetno korektno ponasanje igraca oba tima. Buducnost je zasluzila sve pohvale za preokret, a nasa Zvezda, naravno i Ognjen Dobric su ipak bolji.
    (Realno, 18. maj 2021 22:49)

    # Link komentara

  100. Sudije donele pet odluka više na stranu Budućnosti, kaže stručna analiza, od poštenog navijača Partizana iz Bara.
    (Doktor košarke, 18. maj 2021 22:49)

    # Link komentara

  101. @
    Jel Miloje i dalje los trener?
    (Nenad, 18. maj 2021 21:56
    Jeste...
    (Mik, 18. maj 2021 22:49)

    # Link komentara

  102. čestitke od Partizanovca
    (ivan, 18. maj 2021 22:22)

    Hvala lepo, sportski pozdrav.
    (Cubaka, 18. maj 2021 22:49)

    # Link komentara

  103. Ovakva pobeda diže moral ekipi a "ubija" poraženog! Kad je Radonja shvatio da treba da "ohladi" Lojda, krenuo je preokret! Dobrić je čovek odluke u obe utakmice finala, Simon kad zatreba a Lazić rasturio odbranom i ukradenim loptama! Davidovac razbio u polufinalu i solidan u prvoj utakmici finala! Napred Zvezda, mora i taj šut za 3p da krene! Nova titula je blizu!
    (Severnjača, 18. maj 2021 22:49)

    # Link komentara

  104. drugo poluvreme je bila katastrofa za Zvezdu. Dobric izmislio pobedu. Koliko god neki pominju sudjenje Budućnost je imala sansu za pobedu. Cetri napada koji nisu iskoristili u trenucima kada Zvezda nije imala nikakav napad. Radonja da odmah sa E-banking prebaci svoje dve plate Dobricu pod opcijom hitno.
    (Nick, 18. maj 2021 22:48)

    # Link komentara

  105. Kakva sramota vise od ove zvezde!! Prestacu sport uopste da pratim, ma idi bre
    (IntruderBrokoli, 18. maj 2021 22:22)

    Jako boli jel' da, neka, neka i treba da boli i bolece jos vise a taman kad pomislis da je proslo pozvacemo cika Nolana Smitha da vrati sve na svoje mesto odnosno da vas posalje u istoriju, ponovo.
    (Cubaka, 18. maj 2021 22:48)

    # Link komentara

  106. Zvezda je Sunce ! Sinovi su sazdani od čvrstog materijala .
    (vladimir, 18. maj 2021 22:48)

    # Link komentara

  107. Sramota
    (Milos, 18. maj 2021 22:47)

    # Link komentara

  108. Prvi meč 987 gledalaca.
    Drugu meč 1375 gledalaca.

    Kako onog koji je prijavio ove brojke nije sramota. Pa toliko ljudi je bilo samo na onom delu tribina iznad klupa.
    (zxc, 18. maj 2021 22:37)

    Tebi gledaoci baš smetaju?
    Platićemo kaznu i ćao, nemoj samo da peniš više.
    (Coa, 18. maj 2021 22:47)

    # Link komentara

  109. Sad vidite zasto je Radonjic najuren pa nije mogao 100 godina da nadje drugu ekipu...
    (bvb, 18. maj 2021 22:10)

    Baš se vidi, cedi Radonja suvu drenovinu koju mu je Sale ostavio sa svojom bajnom selekcijom. Pitanje je da li bi uopšte i igrali finale da nam nije Radonje. Vidimo sve, ne brini se ti ništa.
    (Snazz, 18. maj 2021 22:47)

    # Link komentara

  110. Fmp 27 bacanja a Buducnost 24. Samo da napisem jer se ovde strahovito laže.
    (fenomen, 18. maj 2021 22:47)

    # Link komentara

  111. Sudije ukrale pobedu Buducnosti, sramota.
    (McKifla, 18. maj 2021 22:25) #

    Samo 22 bacanja u prvom poluvremenu!!!
    (Pogba, 18. maj 2021 22:46)

    # Link komentara

  112. Pljuvao sam Dobrica celi sezonu, al sad me je demantovao ovim partijama. Svaka cast za dobrica, decko je i u odbrani i u napadu pokidao
    (coach, 18. maj 2021 22:46)

    # Link komentara

  113. Igrač sa brojem 33 kod Budućnosti je kriv za ovaj preokret Zvezde u zadnjoj četvrtini.
    (Partizan u srcu od malih nogu, 18. maj 2021 22:28)

    Ja mislim da je ipak kriv igrač sa brojem 13, al iz Zvezde.
    (Nebo, 18. maj 2021 22:46)

    # Link komentara

  114. Da smo izgubili utakmicu od ekipe koja za 40 min nije odigrala ni jednu ali N I J E D N U akciju ne verujem da bih vise gledao Aba ligu!
    (omar back, 18. maj 2021 22:46)

    # Link komentara

  115. Добрић у последње време подиже игру што је добро. Показивао потенцијал пре 4, и онда тавори. Почео је у нападу да иде на кош, што раније није. Звезда показује слабости које има целе сезоне.
    (Гиле, 18. maj 2021 22:45)

    # Link komentara

  116. Hol=rupa
    (g, 18. maj 2021 22:26)

    Bez dna!! Sasvim sigurno najgori igrač koji je igrao u CZ u zadnjih 10 god.
    (Max, 18. maj 2021 22:44)

    # Link komentara

  117. Srećom, imali su Kobsa. Radonja izbaci Lojda na 4-5 minuta (kljucnih), Miloje nije Kobsa i to je presudilo. Nista bez domaćih igrača!
    (veliki strumf, 18. maj 2021 22:30)
    Bravo, kratko i jasno napisano koje odluke su donele pobedu. Radonja je matirao Milojevića
    (Hogar, 18. maj 2021 22:44)

    # Link komentara

  118. IMe je znamen. Em Ognjen, em Dobrić...Stara prića o domaćim košarkašima i njihovoj bitnosti.
    (kentaur, 18. maj 2021 22:43)

    # Link komentara

  119. I opet ide dobro poznata pesma: “ Jos jedna pobeda i titula”.
    (Gossa placa Zeljko, 18. maj 2021 22:43)

    # Link komentara

  120. Браво Црвена звездо српски поносу!
    Браво Шеги, браво Лазо капитенчино, браво Радоња, браво момци, браво за навијаче у хали.... Идемо да победимо у српској Подгорици у инат милогорју!
    (Црвена звезда 1913, 18. maj 2021 22:43)

    # Link komentara

  121. Ne mogu grobari ovo da razumeju, ova košarka je miljama ispred njih... Svaka čast Miloju, ekipa mu ubaci preko 40 poena u poluvremenu u kome je svaka ali svaka Zvezdina odbrana bila dobra. Svaka čast našem Radonji koji je u prve dve utakmice napravio da Zvezda izgleda kao da nemamo ni jednog povređenog igrača, odlične pozicije 1 i 5, i kao da tim igra zajedno već 5 sezona. Naravno, Dobriću klasa si, hvala ti!
    (Radonja car, 18. maj 2021 22:43)

    # Link komentara

  122. Niko ne voli da finalnu seriju počne sa 0:2 , samo Budućnost Voli :)
    (Vuja neznalica, 18. maj 2021 22:42)

    # Link komentara

  123. Sramota. Ponovo se dešavaju Igokea i CedOlimpija. Kad se lomi utakmica onda faul u napadu Rida, pa 3 slobodna bacanja i peta lična Edžimu. U Beogradu treba biti bolji za 15-20 razlike da se dobiju i sudije i Zvezda. Ukinuti ovu sprdnju pod hitno. Privatna liga Zvezde. Ej NIKOME se to ne sudi u ABA ligi KAD SE LOMI VAŽNA UTAKMICA. Samo Zvezdi.
    (GodraPG, 18. maj 2021 22:42)

    # Link komentara

  124. Глава ме заболила. БРАВО ДОБРИЋУ! Браво Звездо! 👌
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 18. maj 2021 22:41)

    # Link komentara

  125. Ejim napravio ciste korake, faul nad Dobricem nije bio,nisu ni svirali, zapeo za nogu.
    Kod suta za tri, cist faul, par napada pre toga identican faul svirali nad Kobsom.
    Prvo poluvreme je trebalo da bude +30 za Zvezdu, sudije bacanjima drzale Buducnost u igri.Sportski pozdrav iz Beograda.
    (urke, 18. maj 2021 22:41)

    # Link komentara

  126. Koliko ste mi samo zivaca potrosili u trecoj. Ej, 29 poena da primimo a nismo ni izasli iz bonusa. Pa da smo ih slali na slobodna ne bi primili 29 poena. Ali nemam nikome ni od momaka ni Radonji bilo sta da zamerim. Ej, dobili smo dve utakmice bez prvog pleja, sa Holom i Uskokom u obe utakmice smo imali ocajan sut. To mogu samo velike ekipe kakva je nasa Zvezda.
    (Gossa placa Zeljko, 18. maj 2021 22:41)

    # Link komentara

  127. Ovo finale pokazuje da, osim sto je interesantno jer je plej of serija, nema talenta i kvaliteteta vise ovde, tako da u EL ce ili jedni ili drugi biti topovska hrana, bez imalo sansi za ista ozbiljnije. Razlog je jednostavan. Oba tima imaju masu preplacenih stranaca, Zvezda Lojda, Hola, Noka itd., Buducnost Edzima, Hobsa itd., a oni bruka na terenu, trose carine lopte, ne igraju odbranu, a timove nose domaci igraci, Zvezdu Dobric, Davidovac i Simonovic, a Buducnost Daca, Ivanovic i Popovic. Bud tesko moze da dobije u Bg-u, Zvezda tesko u Pg-i, a to je mentalitet provincijskih klubova. Stranci samo gledaju statistiku u evropskim takmicenjima, budu 1 godinu i odose dalje. Propada kosarka kao posledica globalizacije neumitno na ovim prostorima. Ako se pogkeda finale kupa Nemacke Bajern Alba od pre neko vece, jasno se vidi da je to kao nebo i zemlja u odnosu na ovu bruku.
    (Demar Derozan, 18. maj 2021 22:40)

    # Link komentara

  128. Očekujem jedinicu za sudiju Koljenšića,koji je pokušao iz 3 puta krađa m da progura Budućnost!!!
    (SSSS DIVIŽN, 18. maj 2021 22:40)

    # Link komentara

  129. Nevjerovatna utakmica!Ja sav drhtim iznutra.Izvinjavam se Simonovicu na kritikama,ogromne zasluge idu njemu za preokret.Lojdu se ne izvinjavam,jer ovo sto on radi je nezapamceno,ni OBrajant mu nije ravan.Moram priznati da sam u trecoj cetvrtini vec bio cestitao Buducnosti titulu,malo me ponijelo,ali ogromna zelja i energija su presudile u nasu korist.I naravno OGNJEN DOBRIC!
    (kris, 18. maj 2021 22:40)

    # Link komentara

  130. Mislio sam da sam u kosarci sve video i onda dodje ovakav mec.
    (Ivan, 18. maj 2021 22:40)

    # Link komentara

  131. Dobricu doktoreeeeeeeee
    (Atija, 18. maj 2021 22:40)

    # Link komentara

  132. Trener kome ekipa u finalu takmičenja izgubi kod kuće četvrtinu sa 29-8 nije trener...
    Nebitno kako se utakmica završi
    (Siniša, 18. maj 2021 21:59)

    Odaću ti tajnu Siniša.
    Nebitno je sa koliko se izgubi jedna četvrtina ako si u ostale tri napravio veću prednost.
    (veverac, 18. maj 2021 22:40)

    # Link komentara

  133. Ок, победили смо, али само да ми је знати ЗАШТО СМО ПРОМЕНИЛИ ТАКТИКУ ИГРЕ У ДРУГОМ ПОЛУВРЕМЕНУ???
    У првом је Будућност својих првих 10-так поена дала са бацања, а у другом уместо исто тако да их сечемо ми их пуштамо да се шутирају одакле хоће и колико хоће!
    Стварно не разумем..
    Без обзира - БРАВО ЗВЕЗДО!
    (Неедукован, 18. maj 2021 22:39)

    # Link komentara

  134. Kakav rolekoster od utakmice , trebalo je dobiti sa ovako limitiranim napadom . Svaka čast na odbrani , teško je bilo izdržati ovakav ritam . Danilo Nikolić je imao neverovatan šut , ovo se retko viđa , ako to bude ponovio u Podgorici biće veoma teško dobiti jer će se priključiti još neko sigurno . Nadam se da će se Volden pojaviti u subotu , fali play , plus on mnogo znači i u odbrani . I za kraj da pohvalim Dobrića , prelomio je oba meča .
    (Školobocna, 18. maj 2021 22:39)

    # Link komentara

  135. Radonjizammmm...
    (shone bjelovacki, 18. maj 2021 22:39)

    # Link komentara

  136. kako vas nije sramota da pisete o sudjenju i kako pomazu zvezdi a Buducnost od prvih 25 poene 16 iz lobodnih bacanja
    (Miki, 18. maj 2021 22:38)

    # Link komentara

  137. Kakva sramota vise od ove zvezde!! Prestacu sport uopste da pratim, ma idi bre
    (IntruderBrokoli, 18. maj 2021 22:22)

    To što ti je sporta preko glave, nije do Zvezde.
    Kriv je tvoj mali klub koji ti već duže vreme priredjuje samo razočarenja i frustraciju, a tebe tera da se okreneš praćenju kluba koji vam je noćna mora.
    Hoće tamo gde mu nije mesto a gubi mečeve po fiskulturnim salama.
    I šta ćeš drugo nego da se nerviraš?
    (Zvezda ooo, 18. maj 2021 22:38)

    # Link komentara

  138. Dobric je sjajan igrač, ali Simonović na kraju doktorski je odigrao. Nervirao me celu utakmicu i kada je trebalo iskustvo i smirenost sve je odigrao. Zatvorio sjajnog Nikolića i poentirao kako je trebalo. Ovi što kukaju na suđenje neka malo bolje pogledaju snimak
    (Realno, 18. maj 2021 22:38)

    # Link komentara

  139. Kakvi ste bre to ljudi, kakve ste to ljudske olupine. Pljujete posle 1 cetvrtine, lajete kao psi... Sramno. Zvezdo volim teeee
    (kafemat, 18. maj 2021 22:38)

    # Link komentara

  140. Ognjen Dobric izvukao ekipu iz mrtvih, mora mnogo bolje Lojd teska sirovina.
    (DEJAN CZ, 18. maj 2021 22:38)

    # Link komentara

  141. Ali koraci Ejima ...bravo sudije...vi ste uzrok sto ce u Podgorici biti haos...
    (Milenko, 18. maj 2021 22:30)

    Bili čisti koraci u polasku za ono što se sudi u Evropi. U SAD se takav polazak uglavnom toleriše.
    (uhov, 18. maj 2021 22:38)

    # Link komentara

  142. Bravo za publiku, bravo za Zvezdu, šteta što nije bila puna hala.
    (Kikujiro, 18. maj 2021 22:38)

    # Link komentara

  143. Онам,онамо говоре сви биће лагано нула према три!
    (Делије Х-Нови, 18. maj 2021 22:38)

    # Link komentara

  144. Prvi meč 987 gledalaca.
    Drugu meč 1375 gledalaca.

    Kako onog koji je prijavio ove brojke nije sramota. Pa toliko ljudi je bilo samo na onom delu tribina iznad klupa.
    (zxc, 18. maj 2021 22:37)

    # Link komentara

  145. Pritisak 300 sa 200. 10 godina života -

    Radonja, Lazo, Ognjene, Dejane, Džordane, Lendri, volim vas sve, porodice i vaše pse!

    Idemooo ciganiiiiiiii, pijemo do daske noćas!
    (Zvezda le, 18. maj 2021 22:37)

    # Link komentara

  146. @Ovo samo kosarka moze da priredi - od 20 za Zvezdu do 9 za Buducnost i onda Zvezda pravi 13-0 i dobija! Junak Zvezdine pobede definitivno Simonovic, njegova 4 vezana poena su potpuno slomila goste! Nista jos nije gotovo, bice drame i u Podgorici, ali je svakako sada Zvezda znatno bliza tituli! Lojd neobjasnjivo los u neizvesnim zavrsnicama, jedino je sa penala siguran. Nadam se da ce Volden igrati u subotu, sto bi znacajno rasteretilo spoljnu liniju...
    (Duxevaca 80, 18. maj 2021 22:32)
    ne mogu da verujem da nisi pomenuo Dobrica. Jeste simon imao ogromnu ulogu u povratku sa onom mini serijom, ali bez Dorbica ne bi bili ni blizu da ih stignemo
    (6,50, 18. maj 2021 22:37)

    # Link komentara

  147. Zvezda osvaja ovo. Teško da Budućnost može da dobije preostale 3 utakmice
    (zuja, 18. maj 2021 22:37)

    # Link komentara

  148. čestitke od Partizanovca
    (ivan, 18. maj 2021 22:22)

    Kome čestitke? Beloševiću? Od njihovih čestitam samo Dobriću, dečko je odigrao srcem, svaka čast zaista, ali to ne bi bilo dovoljno za pobedu da se sudije nisu uključile.
    (ja, 18. maj 2021 22:37)

    # Link komentara

  149. Milojević nema veze sa trenerskim poslom.
    (dejandddddd, 18. maj 2021 22:37)

    # Link komentara

  150. Da li je realno da su svi navijaci ovako zbijeni , o cemu se radi ovde? Sta mi radimo vise od godinu dana , hoce neko da mi objasni?
    (Spice, 18. maj 2021 20:59)

    Šta radiš? Pa valjda čuvaš SEBE, evo ne znam...
    (krtac, 18. maj 2021 22:37)

    # Link komentara

  151. Ovako je sladje.
    Zvezda bolja na cistu energiju.
    Bez pleja, bez Loyda, bez Voldena....sta vise.
    Dobric dokazao Obradovicu da moze.
    (molina, 18. maj 2021 22:37)

    # Link komentara

  152. Radonjiću DOKTORE! Svaka ti čast što si od Dobrića napravio za 6 meseci. Sale brat naš se derao na njega i menjao posle najmanje greške. Svaka čast na hrabrosti Dejo!
    (Bg, 18. maj 2021 22:37)

    # Link komentara

  153. Danilo Nikolic - samo delic onoga sto je Simanic mogao da bude.
    E moj Borisa, Borisa...

    Respekt za Danila.
    (Mare, 18. maj 2021 22:37)

    # Link komentara

  154. Volim te Zvezdoo oooooo oooooooo
    (Zvezdaš, 18. maj 2021 22:36)

    # Link komentara

  155. Nemože nam niko ništa jači smo od sudbine.
    (goran, 18. maj 2021 22:36)

    # Link komentara

  156. Zvezdin KNINDZA i Branko Lazić sa nožem u zubima su iscupali ovu pobedu.
    Svaka čast i Radonjicu da bez dva bitna igrača povede sa 2:0
    (realan zvezdas, 18. maj 2021 22:36)

    # Link komentara

  157. Dobiti 2 puta Budućnost sa pola playa je čudo. Dobrić je zlato. Igrao i playa i šutera i odbranu i skakača i asistent. Bez njega bi obe utakmice izgubili glatko. Sada dve opušteno u PG.
    (Igos, 18. maj 2021 22:36)

    # Link komentara

  158. Užasna utakmica za gledanje, i to bez obzira na važnost utakmice. To dovoljno govori o kvalitetu lige. C.Zvezda Beograd pretposlednja u Evroligi, a ovde svakako bar za klasu bolja od svih.
    Budućnost sa Šehovićem, Z.Nikolićem, Popovićem, Mitrovićem, Apićem, De le Valleom druga u ligi i bori se za Evroligu. Smešan kvalitet uz ozbiljne budžete!
    (Iz sokaka, 18. maj 2021 22:36)

    # Link komentara

  159. Sta treba ovaj decko da uradi, da bi mu hala skandirala? Da su imali vise poverenja i ...jos ponesto..., da mu daju ovakvu slobodu u igri, bio bi na ovom nivou jos pre par godina.
    (Pera Magic Mitic, 18. maj 2021 22:36)

    # Link komentara

  160. Mislim da se može već čestitati titula ekipi Budućnosti. Najzasluzniji su Lojd svojim srljanjem i Simonović svojom odbranom na Danilu Nikolicu.
    (kris, 18. maj 2021 21:59)

    pa cestitaj im kad vec toliko zelis, zvezda je pobedila i opet ce!!!
    (Ivan, 18. maj 2021 22:36)

    # Link komentara

  161. Znaci, ako stanu Lojd i Dobric, nema ko kos da da.
    Cemu li sluzi ivaj Hol, 6 poena na 2 utakmice. Aj ovaj Simonovic uradi nesto na kraju.
    Bice ovde cupavo...
    (Hrundi Bakshi, 18. maj 2021 22:36)

    # Link komentara

  162. Beloševiću doživotan ugovor!
    (Mirko, 18. maj 2021 22:35)

    # Link komentara

  163. Igranje EL pravi razliku. Tako smo mi godinama gubili od Partizana. Budemo u egalu celu tekmu, cak nekad i bolji, jednostavno nas pregaze u zadnjih 7-8 minuta. Upravo mi tako dobijamo Buducnost. Jednostavno imamo vise ovakvih tvrdih i neizvesnih utakmica u rukama i bolje se snalazimo, pre svega psiholoski. Onomad su nas dobili 3:1 u seriji uz ogromnu pomoc sudija (slobodna bacanja 107-79 za Futuru, u poslednje dve tekme je bilo 63-29), i opet su nas dobili 5 razlike u dva meca. Proslu seriju smo izdominirali. Ova serija dobro ide, kvalitet slican, ali EL pravi razliku. Jos nije gotovo, moze Futura da okrene, tesko, ali ne i nemoguce, zato oprez.
    (beogradski, 18. maj 2021 22:35)

    # Link komentara

  164. Zbog dovođenja Hola u Zvezdu Saši Obradoviću treba tražiti odštetu...a zbog maltretiranja Dobrića oduzeti mu trenersku licencu.
    (Gradjanin Kejn, 18. maj 2021 22:35)

    # Link komentara

  165. Gledam zadnjih minut-dva... Petorka, pored Dobrica tu su Noko, Lazic, Simonivic i cini minse Hol... Pomislih da li je realno, al srecom dobro se zavrsi.

    Moze se reci pravo finle, nije bilo realno da Zvezda nastavi u onakvom tempu, niti je bilo realno da Buducnost nastavi onako trecu cetvrtinu...
    (gl, 18. maj 2021 22:35)

    # Link komentara

  166. Izjava Milojevica,o greskama njegovog tima,korektna,sportska,gospodska.
    I onda cestita Zvezdi na pobedi.
    Takav je bio i kao igrac.
    Pravi dzentlmen.
    (jos ovaj put, 18. maj 2021 22:35)

    # Link komentara

  167. Interesantno, kamera ni jednom nije prikazala publiku, za vreme utakmice. Da li je to slučajno? Naravno ne. Da li su dobili naređenje od nekog? Naravno da.
    (Dragan, 18. maj 2021 22:27)

    Zašto bi kamerman prikazivao tribine kad su bile prazne? Lep pozdrav.
    (vitamin, 18. maj 2021 22:35)

    # Link komentara

  168. auuuu Dobricu, kakav si ti igrač čovečeeeeee...
    (munze, 18. maj 2021 22:35)

    # Link komentara

  169. Dobrić, čovek pobednik. Lično moj osećaj da smo prelomili utakmicu kad je Lazić oteo loptu Ivanoviću... Laza se borio kao zver, kakvo srce ima taj momak.Njegova energija na terenu je pokrenula ostatak tima. Onaj naš Hol nesretni ni polaganje ne može da reši. Jezivo kakva drva imamo za plejeve. Čak i Noko pokazuje neki kvalitet. Sad idemo u goste, Budućnost sada čuva najjače adute u vidu Pukla, Javora i Boltauzera. Bravo momci.
    (Bok, 18. maj 2021 22:35)

    # Link komentara

  170. Hol...

    Da čujemo njegove fanove.

    Kralj dva faula za 3 , ritam drugo pp katastrofa.
    Momak ne znam ni sam više šta da kažem, samo nas uveo u nervozu.
    Loyd posebna priča ali i Dobrić i on su posledica pleja u 3/4.

    Davidovic loša odbrana mada je Nikolića teško čuvati na šutu zbog izbačaja.
    (onako, 18. maj 2021 22:34)

    # Link komentara

  171. Nisu mi jasni ljudi koji kukaju, kao ispustio Radonja prednost i to. Pa lepota kosarke i jeste u ovakvim neizvenostima, kako god da se zavrsila utakmica (doduse ja sam Partizanovac, ali avaj) bojim se rastu generacije koje nista ne uce iz poraza i previse se bahate u pobedama
    (Edward Sanchez, 18. maj 2021 22:34)

    # Link komentara

  172. Ovi sto pišu da su sudije sudili u zvezdinu korist pogledaj te samo statistiku slobodna bacanja i biće vam sve jasno Zvezda je zasluženo večeras pobjedila...ZVEZDAAA
    (Berlinac, 18. maj 2021 22:34)

    # Link komentara

  173. DOBRIC>>>>sasa obradovic
    (zoran, 18. maj 2021 22:34)

    # Link komentara

  174. hvala milojevicu sto je pred kraj utakmice uveo petra popovica, zbog njega je zvezda dobila meč.. Hvala Milojevicu..
    (Grof, 18. maj 2021 22:34)

    # Link komentara

  175. Da im nije sudija u prvom poluvremenu bilo bi 30 razlike za Zvezdu. Od 41 poena čak 20 sa linije slobodnih bacanja. Ne znam da li je nekoj ekipi pošlo za rukom ovo što je budućnost večeras uradila.
    (Visente, 18. maj 2021 22:33)

    # Link komentara

  176. Faul u napadu koji nije, koraci koji nijesu i faul za tri koji nije. Sve to u tri napada. Pa je li vas sramota?
    (Zabjelcanin ??, 18. maj 2021 22:12)

    Nije.
    (spock, 18. maj 2021 22:33)

    # Link komentara

  177. Dobric je kralj ! srce kao planina ! svska mu cast. Toliko nipodistavan od trenera, ali neda se ! Kraljjjj !
    (vlada, 18. maj 2021 22:33)

    # Link komentara

  178. Miloje trener za drugu ligu Srbije.. Sa ovim timom dozvoli da ga krš od Zvezde povedi .Smesno
    (Zoran, 18. maj 2021 22:33)

    # Link komentara

  179. Zanimljiva utakmica. Po mnogo čemu. Ipak, Dobrićeva partija zaslužuje da se istakne. Dečku samo treba da pomognu da mentalno prihvati ulogu lidera ekipe, i da uzima najbitnije šuteve. Na kraju krajeva, domaći je igrač. Može da se probije na evropskom nivou, zna igru, požrtvovan je, dobar šut ima, posebno za tri poena, pristojan prodor, i jako dobru odbranu. Boljka mu je psiha, jer je uvek bio u nečijoj senci. Sledeće sezone mora da bude lider, zaslužio je i, verujem, sazreo. Bravo Zvezdo, idemo po brejk u Podgoricu.
    (Seneka, 18. maj 2021 22:33)

    # Link komentara

  180. Pobedismo ali jos mi nije dobro zbog one 3/4 tine, i dalje ne verujem
    (KoleCZ, 18. maj 2021 22:33)

    # Link komentara

  181. Jel`za ovo Lojd prima ogromne pare? Ostaviti u Beogradu, ne voditi u Crnu Goru.
    (Mustra, 18. maj 2021 22:32)

    # Link komentara

  182. Idemo, na krilima sudija...
    (voma, 18. maj 2021 22:13)

    Pa sudije su odrzale Buducnost u prvom poluvremenu da ne gubi jos vecom razlikom, iz igre nista nisu mogli da pogode.
    (krila, 18. maj 2021 22:32)

    # Link komentara

  183. Ovo samo kosarka moze da priredi - od 20 za Zvezdu do 9 za Buducnost i onda Zvezda pravi 13-0 i dobija! Junak Zvezdine pobede definitivno Simonovic, njegova 4 vezana poena su potpuno slomila goste! Nista jos nije gotovo, bice drame i u Podgorici, ali je svakako sada Zvezda znatno bliza tituli! Lojd neobjasnjivo los u neizvesnim zavrsnicama, jedino je sa penala siguran. Nadam se da ce Volden igrati u subotu, sto bi znacajno rasteretilo spoljnu liniju...
    (Duxevaca 80, 18. maj 2021 22:32)

    # Link komentara

  184. Odmah bi dao otkaz Milojevicu...imas razbijenu ekipu na 5 minuta do kraja i gubis...druga stvar ,daje kos Ivanovic za 3 i u narednom napadu jedini covek koji nesto igra vam daje trojku potpuno sam na sutu...kriminal...
    (Micko, 18. maj 2021 22:32)

    # Link komentara

  185. Bravo momci.
    (starac, 18. maj 2021 22:32)

    # Link komentara

  186. opet srpski igraci.
    da li ste primetili najveca razlika se pravila kada je bila cisto srpska ekipa.
    (sumadinac, 18. maj 2021 22:31)

    # Link komentara

  187. @ САРАЈЕВО - Па да су они добили овде, и ми би тамо ако је договор. Јесмо побиједили ал сумњиво ми ово све.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 18. maj 2021 22:31)

    # Link komentara

  188. ...sa jednom dobrom četvrtinom se ne dobija meč.Čestitke,Zvezdo,najzad smo tim.Treba nam još jedna pobeda u ovom takmičenju.
    (Pa..., 18. maj 2021 22:31)

    # Link komentara

  189. 10 slobodnih bacanja u 4/4 Buducnost 0 fino fino
    (Luiz, 18. maj 2021 22:31)

    # Link komentara

  190. Zvezda!
    (chupavi, 18. maj 2021 22:31)

    # Link komentara

  191. Симоновићев улазак у четвртој четвртини је преломио на звездину страну. Али кад Радоња узме да извија врат и затеже кравату, ја паднем са столице :)
    (Гале, 18. maj 2021 22:31)

    # Link komentara

  192. Zabjelcanin, nasmesite se i ti i Milojevic, ajde.
    (srb, 18. maj 2021 22:30)

    # Link komentara

  193. Radujte se braco Zvezdasi, imamo na koga da budemo ponosni. Sad kad nas Buducnost nije dobila, onda stvarno. Da onako ocajno sutiramo, da onako ocajno odigramo trecu cetvrtinu i da se vratimo u poslednjoj sa minus 9 mogu samo sampioni. Bravo svima, bravo Ognjene, bravo Simone, bravo Noko, bravo Lazo, bravo svi na borbenosti. Bravo i Radonja kako je spremio utakmicu, ali eto on nije mogao da pogadja otvorene suteve u trecoj. Opet ce se Evroliga igrati u Beogradu.
    (Gossa placa Zeljko, 18. maj 2021 22:30)

    # Link komentara

  194. Srećom, imali su Kobsa. Radonja izbaci Lojda na 4-5 minuta (kljucnih), Miloje nije Kobsa i to je presudilo. Nista bez domaćih igrača!
    (veliki strumf, 18. maj 2021 22:30)

    # Link komentara

  195. Sudije vratile zvezdu. Dobric izrasta u vrhunskog igraca. Velika dobit ta reprezentaciju Srbije!
    (vlado, 18. maj 2021 22:30)

    # Link komentara

  196. Auu sta se ovo izdesavalo, od sjaja do ocaja i obrnuto. E ovo znaci pokazati karakter, a ne kad se treneri razbacuju floskulama, sta god da se desi izjava je da su igraci pokazali karakter, ali ovo zaista jeste. Svaka cast Dobricu.
    (manovac, 18. maj 2021 22:30)

    # Link komentara

  197. Ali koraci Ejima ...bravo sudije...vi ste uzrok sto ce u Podgorici biti haos...
    (Milenko, 18. maj 2021 22:30)

    # Link komentara

  198. Belosevic forever
    (partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 18. maj 2021 22:30)

    # Link komentara

  199. Ako osvoje aba ligu spomenik Radonjicu i Dobricu
    (Nikola, 18. maj 2021 22:29)

    # Link komentara

  200. Gotovo uze Zvezda titulu! Kupljeno je vreme za oporavak Voldena i Kuridže i to je to! Pozdrav i doviđenja. Budućnost ima vrhunske igrače i samim tim i pobeda veća.
    (giStro, 18. maj 2021 22:29)

    # Link komentara

  201. Milojević alibi trener,bokan treba da ga ostavi u beogradu, nadam se da je ovo propast kk budućnosti, državnig projekta kao što je zvezda, reprezentacija je dobils Dobrića.
    (mirko, 18. maj 2021 22:29)

    # Link komentara

  202. Ideo Zvezdo, samo ovako treba da se igra sa energijom i titula je tu, samo jos jedan korak. Treba probati da se iznenadi Buducnost na njihovom terenu ali svi znamo kakav ce cirkus tamo da bude.
    (Srle, 18. maj 2021 22:29)

    # Link komentara

  203. Sa poluigracima, dva domaca prekaljena i vecita talenta, bez pleja, bez centra, vodis 2:0. Sudjenje blago za domacina, bice i dole isto. Mislim da ide u petu, 3:2 za Zvezdu na kraju. Cestitke od grobara komsije.
    (Petar, 18. maj 2021 22:28)

    # Link komentara

  204. Šta reče,razbija ga Radnja,pa Miloje je za njega lično Greg Popović.
    (Slavko, 18. maj 2021 22:07)

    Siguran si ili...???
    (Sremac, 18. maj 2021 22:28)

    # Link komentara

  205. Igrač sa brojem 33 kod Budućnosti je kriv za ovaj preokret Zvezde u zadnjoj četvrtini.
    (Partizan u srcu od malih nogu, 18. maj 2021 22:28)

    # Link komentara

  206. Ali kakav pokusaj kradje!U 1p sudije ih drzale pa kad im krenuo sut uspeli da preokrenu!I onda pri 78:76 ne sviraju faul nad Dobricem i posle izmisljaju faul u napadu ali dzabe!!!
    (Stark, 18. maj 2021 22:28)

    # Link komentara

  207. Trojke Zvezde u prva dva meča 9/48
    (veverac, 18. maj 2021 22:27)

    # Link komentara

  208. Neverovatna krađa na kraju, izmišljeni koraci i faul u napadu, taman dovoljno kad se lomilo. Treba da bude sramota bilo koga ko se buni na suđenje iz zvezde...
    (walt, 18. maj 2021 22:27)

    # Link komentara

  209. Страшна утакмица!!!! НАПРЕД ЗВЕЗДО МОЈА!!!
    (Green, 18. maj 2021 22:27)

    # Link komentara

  210. Pustaju mars na Drinu ovi iz Zvezde, koliko samo publike,a virus hara napolju,e moji Srbi,samo sebi smo najveci neprijatelji.
    (bokani, 18. maj 2021 22:27)

    # Link komentara

  211. Interesantno, kamera ni jednom nije prikazala publiku, za vreme utakmice. Da li je to slučajno? Naravno ne. Da li su dobili naređenje od nekog? Naravno da.
    (Dragan, 18. maj 2021 22:27)

    # Link komentara

  212. DO BRI CUUUUUUUUU
    (6,50, 18. maj 2021 22:27)

    # Link komentara

  213. Au leb te... Dobriću sine bez teksta sam. Bog ti dao svu sreću.
    (Rumble, 18. maj 2021 22:26)

    # Link komentara

  214. Kakav Radonja, spomenik Dobriću i Edžimu!
    (matori2, 18. maj 2021 22:26)

    # Link komentara

  215. Hol=rupa
    (g, 18. maj 2021 22:26)

    # Link komentara

  216. Dobric i Simon resise, uz kradje Lazića. Ništa bez STPSKIH IGRAČA!!! Malo je falilo da nas Lojd uništi. Ključan trenutak kad ga je ostavio na klupi na -7 razlike.
    (veliki strumf, 18. maj 2021 22:26)

    # Link komentara

  217. e moj Milojevicu ,ti si trener kao sto sam ja doktor nauka...direktno tvoj poraz...
    (Mile, 18. maj 2021 22:26)

    # Link komentara

  218. Toooooo breeeeeee...Ognjeeeeeeeen Doooooooobriiiiiiic
    (Toliko, 18. maj 2021 22:26)

    # Link komentara

  219. Kume u 20 marki da se ovo finale neće zavrsiti
    (Mg, 18. maj 2021 22:25)

    # Link komentara

  220. Sudije ukrale pobedu Buducnosti, sramota.
    (McKifla, 18. maj 2021 22:25)

    # Link komentara

  221. Šta reče,razbija ga Radnja,pa Miloje je za njega lično Greg Popović.
    (Slavko, 18. maj 2021 22:07)

    Videli smo! Svaka čast Miloju
    (Ajgor, 18. maj 2021 22:25)

    # Link komentara

  222. Svaka čast Ognjenu Dobriću, kao i Nikoliću sa druge strane, ali sudije su odlučile pobednika.
    (ja, 18. maj 2021 22:24)

    # Link komentara

  223. Sad vidite zasto je Radonjic najuren pa nije mogao 100 godina da nadje drugu ekipu...
    (bvb, 18. maj 2021 22:10)

    Vidi se da znaš!
    (Ajgor, 18. maj 2021 22:24)

    # Link komentara

  224. Svi vi koji sada kukate na sudije setite se finala 2018. i utakmica u Podgorici. Tad je bilo lepo?
    (zzzzz, 18. maj 2021 22:24)

    # Link komentara

  225. čestitke od Partizanovca
    (ivan, 18. maj 2021 22:22)

    # Link komentara

  226. Ovu utakmicu prvo izgubio Dejan Radonjic, a onda Dejan Milojevic. Miloje pokazao da je presmesan trener, kada je trebalo da privede mec kraju on pustio Italijana da divlja, a na kraju Popovica ubacio da cuva Dobrica. Sou.
    (marka, 18. maj 2021 22:22)

    # Link komentara

  227. Dobar basket realno..
    Čestitke obema ekipama..
    (perakojotsupergenije, 18. maj 2021 22:22)

    # Link komentara

  228. idemooooo zvezdaaa, dobricu ugovor do penzije momak je pravi ratnik i pravi zvezdas!!!!
    (Ivan, 18. maj 2021 22:22)

    # Link komentara

  229. Kakva sramota vise od ove zvezde!! Prestacu sport uopste da pratim, ma idi bre
    (IntruderBrokoli, 18. maj 2021 22:22)

    # Link komentara

  230. Dobri moj Dobrivoje
    (ja, 18. maj 2021 22:20)

    # Link komentara

  231. Kakav je igrač ovaj Danilo Nikolić. Ubedljivo najpotcenjeniji igrač u ABA i šire....
    (Labud, 18. maj 2021 22:06)

    Covjek zadnjih 10 utalmica ima 4 poena po utakmica...
    (lukhsa, 18. maj 2021 22:18)

    # Link komentara

  232. Skače klupa CZ jer je njihov igrač zapeo za nogu njihovog igrača. E to vam je CZ
    (Zabjelcanin ??, 18. maj 2021 22:18)

    # Link komentara

  233. Cinjenica da Belosevic sudi drzavnoj mezimici je sramota epskih razmera.
    (Slavko Komar, 18. maj 2021 22:17)

    # Link komentara

  234. samo da mi neko objasni cemu sluze u Zvezdi ovi ciji su zivoti bitni. zadnje tri titule uzeli domaci igraci. lojd najbolji igrac ali protivnickog tima
    (mornar sam Popaj ja, 18. maj 2021 22:16)

    # Link komentara

  235. Gde je Obradović da se dere na Dobrića i Davidovca... Samo kad se setim...
    (Niš, 18. maj 2021 22:14)

    # Link komentara

  236. Koja bi šteta bila da se ove utakmice igraju bez publike!!!
    Očekujem u Podgorici barem 80% ispunjenosti dvorane!
    (Neo@, 18. maj 2021 22:14)

    # Link komentara

  237. Kakav preokret Belosevica
    (Ranko, 18. maj 2021 22:14)

    # Link komentara

  238. Idemo, na krilima sudija...
    (voma, 18. maj 2021 22:13)

    # Link komentara

  239. I vracaju sudije Zvezdu u igru, niti F od Faula Rida u napadu, niti K od koraka Edzama.
    (voma, 18. maj 2021 22:12)

    # Link komentara

  240. Faul u napadu koji nije, koraci koji nijesu i faul za tri koji nije. Sve to u tri napada. Pa je li vas sramota?
    (Zabjelcanin ??, 18. maj 2021 22:12)

    # Link komentara

  241. au kakve korake sviraju Ejimu i na usporenom se vidi da nisu i jos mu poniste kos i posle toga 3 slobodna za Dobrica, umesto da Buducnost vodi 5 razlike Zvezda izjednacila
    (Slaninar, 18. maj 2021 22:12)

    # Link komentara

  242. Dobric vs Nikolić
    (crnogorac, 18. maj 2021 22:12)

    # Link komentara

  243. Krece sad sudijska pomoc i dobija panter fuzija
    (Ezekiel 25:17, 18. maj 2021 22:12)

    # Link komentara

  244. Prvu utakmicu si vas provukle sudije. Faul u napadu Danila Nikolica, nepostojeci i nesvirana namerna Lojdu, koji namerno saplice protivnika u kontri. To se desilo u poslednja dva minuta prve utakmice. Veceras, miriše na isto!
    (sone, 18. maj 2021 22:11)

    # Link komentara

  245. Какав преокрет у трећој четвртини. Не може ми нико рећи да ово није договорено. Све мислим да ће се овде играти и пета утакмица.
    (ДЕЛИЈА??, 18. maj 2021 21:57)

    Kako peta kad Buducnost dobija dvije kuci 1000% .
    Jedino Zvezda ovdje da preokrene al cisto sumnjam.
    (sarajevo.ba, 18. maj 2021 22:11)

    # Link komentara

  246. pun pionir
    (nikola, 18. maj 2021 22:11)

    # Link komentara

  247. Ima nade za Zvezdu, evo sudije su stupile na scenu. Sramota teška
    (ja, 18. maj 2021 22:11)

    # Link komentara

  248. Sad vidite zasto je Radonjic najuren pa nije mogao 100 godina da nadje drugu ekipu...
    (bvb, 18. maj 2021 22:10)

    # Link komentara

  249. Lojd igra revijalnu utakmicu, tako mi deluje po šutevima?
    (veverac, 18. maj 2021 22:07)

    # Link komentara

  250. Koja promena kriterijuma kod sudija u drugom poluvremenu. Biju u reketu kako stignu i nema faula.
    (Milan, 18. maj 2021 22:07)

    # Link komentara

  251. Šta reče,razbija ga Radnja,pa Miloje je za njega lično Greg Popović.
    (Slavko, 18. maj 2021 22:07)

    # Link komentara

  252. Dok je bilo asistencija, razbili smo Buducnost, e kad je pocelio da se neorganizovano sutira (Lojd) za 3, onda je Buducnost preuzela vodjstvo
    (1, 18. maj 2021 22:07)

    # Link komentara

  253. Kakav je igrač ovaj Danilo Nikolić. Ubedljivo najpotcenjeniji igrač u ABA i šire....
    (Labud, 18. maj 2021 22:06)

    # Link komentara

  254. Nisam gledao prvo poluvreme, pocnem od drugog i vidim horor. Ispucavanje trojki, Hol i Simonovic ne mogu nista da ubodu a Radonjic ne reaguje.

    Radonjica razumem samo toliko sto nije on selektovao tim, ali ovo je horor, ne moze Lloyd sam da igra.
    (nemanja, 18. maj 2021 22:06)

    # Link komentara

  255. ajmo plavi!
    (Das, 18. maj 2021 22:06)

    # Link komentara

  256. Koja trenercina moze da pomisli da sa Holom i Uskokovicem na 1, moze da se igra kosarka? Horor!
    (penalthko, 18. maj 2021 22:05)

    # Link komentara

  257. Kakva treca cetvrtina,a cetvrta je krenula jos gore
    (i, 18. maj 2021 22:04)

    # Link komentara

  258. Spremajte se vi polako za Eurokup kao i Partizan. Znate li kada cete dobiti mec u Podgorici? Posle ovog sa publikom nikad. To ce vas isto cekati ako ne i vise jos u Podgorici. Bice kao i pre par godina.
    (Nenad, 18. maj 2021 22:03)

    # Link komentara

  259. Znači publika na utakmicama je dozvoljena ili nije???
    (mpile, 18. maj 2021 22:02)

    # Link komentara

  260. ...odigrali smo najbolje poluvreme.A Budućnost najbolju treću četvrtinu.Svaka im čast.
    (Pa..., 18. maj 2021 22:01)

    # Link komentara

  261. Vi niste zaslužili da uđete u halu. A kamoli da igrate profesionalnu košarku.
    (Millennium, 18. maj 2021 21:59)

    # Link komentara

  262. Danilo Nikolić ima nestvaran učinak za 3 poena. Čovek koji je sam vratio Budućnost iz mrtvih. Radonjina odbrana se raspala.
    (XDRIVE, 18. maj 2021 21:59)

    # Link komentara

  263. Mislim da se može već čestitati titula ekipi Budućnosti. Najzasluzniji su Lojd svojim srljanjem i Simonović svojom odbranom na Danilu Nikolicu.
    (kris, 18. maj 2021 21:59)

    # Link komentara

  264. Trener kome ekipa u finalu takmičenja izgubi kod kuće četvrtinu sa 29-8 nije trener...
    Nebitno kako se utakmica završi
    (Siniša, 18. maj 2021 21:59)

    # Link komentara

  265. Davidovcu Nikolić 5x ubacuje trojku a on samo jednom bio blizu njega..Lazić mize slobodno u atletiku da predje,nije ovo sport za njega,Simonović da se zaposli u Beogradu na vodi,kako zakiva lopte ua tablu moze komotno na Baustelu a Uskoković???E on je svjetsko čudo od igrača samo još nisam uspio da provalim u kom sportu..
    (Miki kd, 18. maj 2021 21:59)

    # Link komentara

  266. 29-8! Sve bih ih najurio, sve!!! Radonjiću KO TI ČUVA NIKOLICA??? Kao Durent ubaci 30 koševa sam samcit. U napadu samo srljanje, sve neizradjeni sutevi, divljanje... Znao sam da će napad da stane u drugom poluvremenu ali da će ovako odbrana da bude busna e to nisam mogao ni da pretpostavim. OVO JE BRUKA I SRAMOTA, SVE BIH IH ŽESTOKO ISKAZNJAVAO!
    (veliki strumf, 18. maj 2021 21:58)

    # Link komentara

  267. Dobar sudijski kriterijum... Odnos slobodnih bacanja u Beogradu sve govori... Sad idemo u goste Puklu i Boltauzeru...
    (Bok, 18. maj 2021 21:58)

    # Link komentara

  268. Šta im se desi na pauzi? Ovo još ne videh. U ovakvoj utakmici dozvoliti ovoliko koševa posle 14 razlike????
    (Džoni, 18. maj 2021 21:58)

    # Link komentara

  269. Dobro pa niste ispustili +20.
    (Tragikomedija, 18. maj 2021 21:58)

    # Link komentara

  270. Gubi zvezda
    (Djuro, 18. maj 2021 21:57)

    # Link komentara

  271. Au kakva partija Danila Nikolica... 6/6 za tri! x faktor pobede Buducnosti veceras
    (asomakum, 18. maj 2021 21:57)

    # Link komentara

  272. 8:29 u 3. četvrtini?
    (Bijela, 18. maj 2021 21:57)

    # Link komentara

  273. Какав преокрет у трећој четвртини. Не може ми нико рећи да ово није договорено. Све мислим да ће се овде играти и пета утакмица.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 18. maj 2021 21:57)

    # Link komentara

  274. Jel Miloje i dalje los trener?
    (Nenad, 18. maj 2021 21:56)

    # Link komentara

  275. Prvo poluvreme odlično, Zvezdin tim u sastavu Radonjić, Radonjić, Radonjić, Radonjić i Radonjić su ostvarili odličan rezultat, ali u drugom su u igri Saša Obradović i očajna selekcija igrača ispustili tu prednost...
    Ko razume shvatiće. Nadam se.
    Radonjizam.
    (NastyB, 18. maj 2021 21:54)

    # Link komentara

  276. Miloje poducava mangupariju osnovama kosarke...
    (Rounder, 18. maj 2021 21:51)

    # Link komentara

  277. radonjizam
    majstor za topljenje prednosnti
    kao sladoled
    (kalcokera i Croasano jaguar, 18. maj 2021 21:49)

    # Link komentara

  278. Oborice rekord po broju izvedenih bacanja
    (bvb, 18. maj 2021 21:49)

    # Link komentara

  279. simonovic ne sme da sutne... Lojd paljevina, misli vodimo 15 pa moze da radi sta hoce...
    Ali simonovic koji baca cigle, ocigledno ga za rad na sutu boli uvo
    (Ssss, 18. maj 2021 21:49)

    # Link komentara

  280. Bez obzira kako se završila ova utakmica i ova serija, Lojda se treba rješavati.
    (kris, 18. maj 2021 21:49)

    # Link komentara

  281. Lengston Hol, zločin koji traje.
    (veverac, 18. maj 2021 21:48)

    # Link komentara

  282. Unisti nas Lojd.
    (gagi, 18. maj 2021 21:47)

    # Link komentara

  283. Radojic crni sta ti radi Lojd?
    (sever, 18. maj 2021 21:47)

    # Link komentara

  284. Uživanje za oči i dušu je partija košarkaša Crvene Zvezde u prvom poluvremenu: razigranost, odlična unutrašnja igra , 14 asistencija u prvih 15 minuta. Napokon igraju naši centri!
    (Mladen cg, 18. maj 2021 21:44)

    # Link komentara

  285. Ne znam da li postoji neka firma u Srbiji, gde radnici rade i primaju "abnormalnu" platu, na osnovu starih zasluga. Ono sto je Simonovic igrao i naplatio ove sezone, nema reci da se opise. A obican narod neka radi za 300€ i opravdava ovakve pojave
    (pingvin, 18. maj 2021 21:43)

    # Link komentara

  286. Ogi Knindža Dobrić u repstaciju!
    (rna njojze, 18. maj 2021 21:41)

    # Link komentara

  287. Dobrićeva zakucavanja su kao "Dobar dan" u svakodnevnoj komunikaciji !
    (Niš, 18. maj 2021 21:40)

    # Link komentara

  288. Ови душебрижници којима смета игра Звезде а посебно присуство публике нека окрену други програм или иду у кафану који ради до 22 сата. Публика у сали је вакцинисана.
    (Lule, 18. maj 2021 21:36)

    # Link komentara

  289. Veći od zakona, veći od Tita, pa skoro veci i od Boga, svi znamo o kome je reč i da ovu sprdnju on dopušta a ovamo sere po narodu da idu da se vakcinišu, da poštuju mere itd...nisi svi zakoni isti za sve.Pametnom dosta.
    (kibo, 18. maj 2021 21:35)

    # Link komentara

  290. KK Crvena Zvezda 55 KK Slobodna bacanja 41. Ozbiljno, da li je iko osim Nikolica dao kos iz igre? Bukvalno?
    (Loki, 18. maj 2021 21:35)

    # Link komentara

  291. Prva cetvrtina i Miloje ne zna gde je. Radonja ga obezglavio. Odbrana, nove akcije, trcanje centara u kontru, Dobric kao Kari....Miloje osmeha bez.
    (molina, 18. maj 2021 21:34)

    # Link komentara

  292. Zvezda igra vrhunsku odbranu.
    (Sa ex-YU tla niko nikad kao NikolaJ15, 18. maj 2021 21:32)

    # Link komentara

  293. Лимитирани тренер Милојевић!Он може да води само екипе које немају никакав притисак резултата.Све битне утакмице је изгубио.Класични продукт највеће штеточине наше кошарке Мишка Ражатовића.Осим Јокића и Мицића остало су полу играчи који могу да играју у "великану" Меги.Ни на видику немамо неког вансериског игача све захваљујући штанцовању играча од стране Мишка.
    (Јован 84, 18. maj 2021 21:31)

    # Link komentara

  294. Dobrić MVP. Momak igra fantastično. Zvezda sa Dejanom Radonjićem, potpuno druga ekipa. Svaka čast, Dejane.
    (Tatko, 18. maj 2021 21:30)

    # Link komentara

  295. Šta ste zapeli, publika pa publika. Pisaće kazne i ćao, ovo mora sa publikom. Mi da igramo pred praznim tribinama, a onda u Morači da gori pred punim tribinama? Pa nismo ni mi sisali veslo!
    (Džoni, 18. maj 2021 21:28)

    # Link komentara

  296. Milojević je katastrofa od trenera, očaj živi, fotorobot lap top trenera, bez ikakvog osećaja i šmeka za igru, na oba kraja. Bez ikakvog sistema i koncepcije. Anemija koju emituje sa klupe biva pogubna za ekipu...em ne zna a nema ni reakcije, za promenu. Rodjeni brat Igora Kokoškova kad je basket u pitanju...mislim brat od tetke. Biće velika muka gledati Srbiju sa njima dvojicom na klupi, makar tu bili svi na čelu sa Jokićem. Živi bili pa videli.
    (Goks, 18. maj 2021 21:27)

    # Link komentara

  297. Dobrić konačno lider.
    (Jevdja, 18. maj 2021 21:27)

    # Link komentara

  298. Ovo bi već u prvom poluvremenu bilo gotovo da nije sudija i slobodnih bacanja.

    KAKO ĆE U PODGORICI DA SUDE TEK???

    PRETERALI SU SVE MERE
    (VOSAK, 18. maj 2021 21:27)

    # Link komentara

  299. Šta kaže komunalna?
    (King, 18. maj 2021 21:27)

    # Link komentara

  300. Treba da vas je sramota sto vredjate ovoliko inteligenciju svih stanovnika ove zemlje. Mozes da navijas za ovog ili onog, apsolutno je nebitno kolika je ova sramota i poraz za svakog ko nosi masku dok ulazi u neki zatvoreni objekat ili sedi u kaficu bez muzike posle 17h ili vec sta god.
    (MAN UTD, 18. maj 2021 21:27)

    # Link komentara

  301. Kome nisu jasni navijači mora da ukapira da se Zvezdi više isplati da pisti navijače i da plati kaznu, nego da se muči u utakmici. To je kao u Londonu kad ljudi parkiraju gde nije dozvoljeno i tretiraju to kao da su platili parking par stotina evra.
    (Leonida, 18. maj 2021 21:26)

    # Link komentara

  302. Odlicno prvo poluvreme, odlicna odbrana, kontre, trcanje, zelja i energije. Bilo bi 20 razlike da Nikolic nije pogodio neke suteve preko ruke. Samo malo da nas krene sut za 3 u drugom i dobijamo ovo.
    (Gossa placa Zeljko, 18. maj 2021 21:26)

    # Link komentara

  303. Evo... Da igra Partizan sve ove"poštenjačine"što prebrojavaju publiku bi to prećutali... Da Budućnost vodi 20 razlike isti ti stručnjaci bi se naslađivali... Ko vas bre zarezuje, idite gledajte Zadrugu, nešto što je vama u ovom trenutku sasvim blisko. Završili ste sezonu pre pola godine, nema potrebe da plačete noćas ovde gde vam nije mesto!
    (Bok, 18. maj 2021 21:25)

    # Link komentara

  304. Zamislite da je Radonjic pametniji pa da je Uskokovicu kroz celu sezonu davao vise minuta. Sada bi mu bio prvi plej u ekipi, ali vazna su imena...
    (Pera, 18. maj 2021 21:24)

    # Link komentara

  305. Odbrana Uskokovića nad Kobsom bez faul. A na usporenom snimku se vidi da mu lik skače po nogama dok ovaj pivotira. Smejurija...
    (ja, 18. maj 2021 21:18)

    # Link komentara

  306. Moze li ekipa da pobedi samo slobodnim bacanjima?
    (lukhsa, 18. maj 2021 21:17)

    # Link komentara

  307. Buducnost na kraju ce imati 80% koseva iz slobodnih bacanja.
    (Straight Outta München, 18. maj 2021 21:12)

    # Link komentara

  308. Dejan Radonjic.
    (veljko, 18. maj 2021 21:12)

    # Link komentara

  309. Uskoro Buducnost postace proslost. hehehe...
    (Romi, 18. maj 2021 21:09)

    # Link komentara

  310. Buducnost ne moze da da kos a da nije sa penala. Klasicno im sudije daju lake poene da ih ozive i ostave u utakmici ne bi li uhvatili kakav takav ritam i proigrali u nekom trenutku.
    (Miki, 18. maj 2021 21:09)

    # Link komentara

  311. Kakva je ovo zemlja pokazuje broj ljudi na tribinama!!!!
    (?, 18. maj 2021 21:08)

    # Link komentara

  312. Sta je vlast i moc fudbalski tereni prazni hala puna...sramota
    (partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 18. maj 2021 21:05)

    # Link komentara

  313. Buducnost 25 poena, a 15 slobodnih bacanja.
    (oio, 18. maj 2021 21:05)

    # Link komentara

  314. sta ste bre zapeli za publiku umesto da smo svi složni i da prekinemo ovu nametnutu pandemiju vi zapeli publika pa publika. zbog takvih ovo se neće ni zavrsiti skoro.
    (Ivan, 18. maj 2021 21:03)

    # Link komentara

  315. Кидај, гази, ломи ЗВЕЗДО ЦРВЕНА !!!
    (Шид у срцу., 18. maj 2021 21:03)

    # Link komentara

  316. Pa ovde ima 5000 ljudi ! A pišu ljudima prijave kada dodju 10 ljudi na slavu!
    (šumadinac, 18. maj 2021 21:01)

    # Link komentara

  317. Bice greota ako Lojd ne ostane.
    (zakonodavac, 18. maj 2021 21:01)

    # Link komentara

  318. Paradoks je da, i sa ovo malo ljudi u dvorani, ali bučnih ljudi, Zvezda je barem 20% jača. Vidljivo golim okom. Sa punim Pionirom, barem 40% bi bila jača nego što je bila tokom sezone. Šteta, za igrače prvenstveno.
    (Seneka, 18. maj 2021 21:00)

    # Link komentara

  319. Cas kosarke Dejana Radonjica, od svih nasih igraca na parketu(mada nema ih puno) jedino vrede Dobric i Davidovac...
    (marepp, 18. maj 2021 20:59)

    # Link komentara

  320. kazna urodila plodom,sad ima 4000 u Pioniru zakon se postuje
    (kreni i sve pred sobom melji, 18. maj 2021 20:59)

    # Link komentara

  321. Da li je realno da su svi navijaci ovako zbijeni , o cemu se radi ovde? Sta mi radimo vise od godinu dana , hoce neko da mi objasni?
    (Spice, 18. maj 2021 20:59)

    # Link komentara

  322. Zvezda brutalna u prvoj četvrtini naročito Dobric. Odbrana savršena granitna. Podatak da je Budućnost pogodila samo tri put iz igre govori samo po sebi. Ovo ostalo su dali sa penala.
    (Izbor, 18. maj 2021 20:59)

    # Link komentara

  323. Само удри Звездо, не спуштај "гас". ✊😲
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 18. maj 2021 20:59)

    # Link komentara

  324. Igra Zvezda agresivnije, ali su im svirani neki krajnje sumnjivi faulovi... Zvezda sjajna u napadu i odbrani.
    (Slobodan, 18. maj 2021 20:58)

    # Link komentara

  325. Smejurija šta sve sviraju za Budućnost. Da nije bilo ovih slobodnih bacanja, bilo bi preko 20 razlike u prvoj četvrtini.
    (цар Душан, 18. maj 2021 20:58)

    # Link komentara

  326. Nije nikakav problem sto ima publike, bice ih i u podgorici,a ako zvezda udje u EL klub i drzava ce zaraditi od EL, nego sto su zvali ljude koji uopšte ne navijaju...
    (Navijac zvezde, 18. maj 2021 20:57)

    # Link komentara

  327. Navijam za Zvezdu i svakako drago ce mi biti ako osvojimo...pre dva dana Zvezda je popila kaznu zbog pustanja publike i krsenja epidemioloskih mera...i sada su opet pustili publiku...jel to onaj fazon kao moze im se pa su bahati ili?onda nek svi sportski dogadjaji budu sa publikom
    (macconi, 18. maj 2021 20:56)

    # Link komentara

  328. RADONJIC! namerno velikim slovima. i sve je receno!
    (cole, 18. maj 2021 20:55)

    # Link komentara

  329. Ovi ne znaju gde je levo
    (?, 18. maj 2021 20:54)

    # Link komentara

  330. Borba za to ko ce dogodine biti sedamnaesti, maksimum sesnaesti u oprostajnoj sezoni Evrolige za klubove sa EX YU prostora.
    Pariz, London, Lisabon...
    (neko, 18. maj 2021 20:53)

    # Link komentara

  331. Kako je krenulo Dobricu,izgleda da ce on biti MVP na kraju finalne serije :)
    (Miki, 18. maj 2021 20:52)

    # Link komentara

  332. Brat Dobric sipa sa svih strana 👏
    (Zvezdale, 18. maj 2021 20:51)

    # Link komentara

  333. Milović je Pini Geršon za Miloja
    (Salaso, 18. maj 2021 20:51)

    # Link komentara

  334. Svaki blok Kuzmica je cisti faul
    (Niche, 18. maj 2021 20:50)

    # Link komentara

  335. Vrhunska odbrana... Iz toga proizilazi izvanredan napad.. Svaka cast Dejo na spremljenoj utakmici...
    (Akimiki, 18. maj 2021 20:49)

    # Link komentara

  336. Dobric...Zvezdin dijamant
    (max -zemun, 18. maj 2021 20:48)

    # Link komentara

  337. Sreća za Budućnost što se igra bez navijača, ili.....
    (3M, 18. maj 2021 20:48)

    # Link komentara

  338. Jel hoce neko da mi objasni ove navijace u hali?! Na koju foru, i zasto niko ne reaguje...jure zatvaraju kafice muce napacen narod, a tekma sa navijacima u zatvorenom?
    (xxx7, 18. maj 2021 20:45)

    # Link komentara

  339. 50 bacanja za budućnost u najavi
    (zzzzz, 18. maj 2021 20:42)

    # Link komentara

  340. Sever celi sada se veseli crveno beli ajmo u napad zajedno sa severa nek zapeva svako nek grmi jako Zvezda sampion 🏆
    (Zvezda je zivot sve drugo su sitnice, 18. maj 2021 20:39)

    # Link komentara

  341. Gori pionir ! Gazi Zvezdo 💪
    (Svuda grmi okolo, 18. maj 2021 20:36)

    # Link komentara

  342. Mislio sam da je Dalo najgori stranac u našoj košarci... ali Hall ga je zaje.....
    (Rene Artois, 18. maj 2021 20:34)

    # Link komentara

  343. Bice pakleno teska utakmica, Buducnost je jaka i zelece silno revans za preksinocni poraz. Sa druge strane, Zvezda bi vecerasnjom pobedom "naslonila" vec jednu ruku na pehar. Ocekujem opet zestoku agresivnost Zvezdine spoljne linije, a videcemo kako ce Milojevic veceras odgovoriti. Nadam se da Zvezda dobija 7-10 razlike. Napred, Zvezdo!
    (Duxevaca 80, 18. maj 2021 20:28)

    # Link komentara

  344. Napred zvezdo, da ih zgazimo večeras i da u PG završimo posao.
    (Vuk, 18. maj 2021 20:01)

    # Link komentara

  345. Srecno zvezdo.
    (Zvezdas, 18. maj 2021 19:58)

    # Link komentara

  346. Opet smo im dali prvog pleja fore i opet cemo da ih dobijemo. Ajmo Zvezdo
    (Gossa placa Zeljko, 18. maj 2021 19:56)

    # Link komentara

  347. Eto ne igra Volden ni na drugoj utakmici a bili komentari kako ce igrati 100% od kompleksasa...
    (Ej bre, 18. maj 2021 19:53)

    # Link komentara

  348. Ajmo Budcnost, ajmo Miloje. po brejk!!
    (Grobar, 18. maj 2021 19:53)

    # Link komentara

  349. Koliko god navijao protiv Buducnosti, prilicno sam siguran da imaju bolji tim od Zvezde. Ne sad sto su nesto mnogo jaki, nego zato sto je ovo najgora zvezda u poslednjih 20 god. Stranci, osim Lojda, ocajno selektirani. A o pojacanjima tipa Simonovic i "mladim nadama" ne bih trosio reci.
    Sve u svemu, Zvezda ovo moze dobiti damo na srce i ludu zelju (i malo domacinskog sudjenja), jer na kvalitet nema teorije...
    (c c cc, 18. maj 2021 19:47)

    # Link komentara

  350. ajmo plavi
    (Papara, 18. maj 2021 19:41)

    # Link komentara

  351. Nadam se da ovi iz EL nece otkriti da je Zvezda ucesnik i sledece godine bez obzira na rezultat ovog finala. Zbog nas, gledaoca.
    (triplem, 18. maj 2021 19:37)

    # Link komentara