1. Suštinski pokazatelj stanja u meču je gotovo isti broj poena za oba tenisera: 97:94 za Rafu. Dakle, egal. Dva ključna momenta, u prvom i trećem setu su odlučila, i to je to. Moglo je da bude i drugačije. Jeste Rafa kralj šljake, ali jeste i Novak taj koji ga je do sada 7 puta na toj šljaci dobio, i može opet.
    (bane, 18. maj 2021 12:29)

    # Link komentara

  2. Sve to što si pitao može i obrnuto. Kako ovaj može da bude GOAT kada nema najviše GS-a, Dejvis kupova i olimpijsko zlato?
    (Vule@
    Prosto...zato što GOAT znači zbir svih uspjeha,GOAT lista je kompleks a GS ili bilo koke druge titule su samo jedan deo GOAT zbira.
    (BLuka, 18. maj 2021 10:19)

    # Link komentara

  3. Možda je moj sud previše subjektivan, jer sam, ipak, sako navijač. Samo ću predližiti tim žestokim pljuvačima Novaka Đokovića i još žešćim obožavaocima Rafaela Nadala, da svog ljubimca zamidle u Đokovićevim uslovima na AO i u Rimu.
    (Bl, 18. maj 2021 09:33)

    # Link komentara

  4. @Nevinost nije na ceni
    Ne obraćaj pažnju na tekstove u kojima Novaka Đokovića omalovažavaju. To nisu procjene stručnjaka, dobrih poznavalaca tenisa. To su nezadovoljnici i pomalo mrzitelji. Da su, pak, pravi i posvećeni navijači Federera i/ili Nadala, trebali bi znati da obezvrjeđivanjem Đokovića, ponižavaju tu dvojicu. Kako su tek oni loši, kad ih jedan "samo dobar" teniser, a ponekad ni to, nadmašuje već 10 godina. Nije u pitanju kratki bljesak, kako su se mnogi ponadali 2011.godine. Zvijezda sija, blješti već cijelu deceniju.
    (Bl, 18. maj 2021 09:15)

    # Link komentara

  5. Nije mi jasno zbog čega organizatori Roland Garosa koriste oficijalnu ATP rang listu za žreb, pogotovo kad je lista deformisana zbog korone i uzima rezultate iz 2 godine, a još ima tenisera kao Medvedev koji ne mogu da prođu prvo kolo nikad a drugi su na listi.
    Nego brate staviš nocioce: 1. Rafa 2. Nole 3. Zverev 4. Tsitsipas 5. Thiem 6. Rubljov 7. Beretini 8. Karatsev a na dalje može i po ATP listi ako žele, da žreb bude izbalansiran.
    (meda, 18. maj 2021 04:40)

    # Link komentara

  6. (postovanje, 17. maj 2021 23:40)

    Svako može da napiše i kaže danas svašta a i oduvek ali se zaboravlja da reč i ubija i blati.

    AKO NOVAK ostaje jedan samo dobar teniser - postavlja se pitanje šta je onda i kakav je onda - verovatno loš, recimo , Sampras koji nema Garos a nema ni olimpijsko zlato,
    a tek koliko je loš Mekinro koji nema ni Garos a čak ni finale Australije akamoli pobedu, o olimpijskoj medalji ni pomena,
    a koliko li je tek loš Vilander koji niakda nije igrao polufinale Vimbldona, naravno da su bede od igrača Borg bez AO i US Opena,
    kao i ovde obožavani Marej i Vavrinka koji imaju samo po tri slema i bez Garosa odnosno Vimbldona...
    a tek o Lendlu da ne pričamo koliko je loš jer mučenik nije uspeo da zabeleži ni jednu titulu na Vimbldonu !
    Sve nikakvi s obzirom da je Đoković eto jedan samo dobar teniser.

    ILI SU SVI NAVEDENI ISTO DOBRI KAO ĐOKOVIĆ SA 18 GS, sa 4 u nizu, sa bronzanom olimpijskom medaljom i preko 321 nedeljom prvi na svetu i 6 puta prvi na kraju godine, do sada !


    Čak i za osnovca provokatora previše gluposti i bezobrazluka a nadasve glupo.

    Sme li se danas reći "lupa ko Maksim po diviziji" ili ne, a onaj ko lupa i treba da lupa, jer bolje da ostane poželjni glupi glasač ?
    (Nevinost nije na ceni, 18. maj 2021 01:26)

    # Link komentara

  7. Da je Šapovalov izbacio Nadala, kao što je vrlo lako mogao, a Novak uzeo titulu, sad bi se pričalo kako je Novak favorit na RG-u, Rafa u kanalu i slično. A i tada bi istina bila samo jedna. Da je Rafa monstrum na šljaci i da treba baš dosta stvari da se poklopi Novaku za tu eventualnu šansu osvajanja.

    Prvo žreb tj. kome idu Tim i Cicipas, koga će više oštetiti ranija kola i završnica, vremenski uslovi, akumulacija umora itd. Novak mora ispuniti sve navedeno da bi bio iole ravnopravan u finalu. Finale Rima je dobar nagoveštaj, Rafa je bio na konopcima. Servis je tu, forhend je top, noge rade i forma se podiže za najveće rivale. Plus faktor poraza kod šampiončine kao što je Novak je uvek jak. Vraćamo se na početak, više će dobiti tesnim porazom od Nadala u finalu od lake titule protiv Šapovalova. Vreme će pokazati kao i uvek. Podrška i ljubav za brata kao i uvek.
    (detektiv kokni kol, 17. maj 2021 23:40)

    # Link komentara

  8. ako Nole ostaje bez OI i ne osvaja RG bar jednom kad i Nadal igra, ostaje samo jedan vrlo dobar teniser ali ne i GOAT
    (postovanje, 17. maj 2021 23:40)

    # Link komentara

  9. Rafa uzeo samo 3 poena više u meču a imali su po 3 brejka, stim što Nole iz 8 šansi a Rafa 6. Izjednačen meč, ali Rafa u bitnim poenima bolji i srećniji. I na brejk poene ide muški, napada, Nole je tu mlak previše, čeka grešku.
    Nole je kao mlađi tukao Rafu na šljaci snagom udaraca, lomio ga fizički, sada te snage nema, forhend slab, skoro svaki Rafa vrati, samo 10 vinera, a Rafa 27.
    Rafin servis kada treba najbolji, to mu je mnogo pomoglo. Sa ovakvom igrom i pre svega bolesnom željom za pobedom na šljaci je br. 1. Ali, sport je to... a zna se ko je br. 1 tenisa.
    Idemooo... Spartaaa... nema predaje.
    (Žikica-prva puška Srbije, 17. maj 2021 23:05)

    # Link komentara

  10. Nadal je pobedio Novaka ali ga nije razbio. Jako sam zadovoljan njegovom igrom pred RG
    (Alex, 17. maj 2021 22:41)

    # Link komentara

  11. Novak je spreman
    Smatram da je ozbiljan pretendent na titulu
    Ocekujem da ce Rafu u ranijoj fazi izbaciti neko od mladih lavova
    Nije vise dominantan kao ranije
    (Petar, 17. maj 2021 22:36)

    # Link komentara

  12. Prepucavate se ovde sa statistikom i svako ima nesto na svojoj strani. Bar 10 aegumenata. Ali ce na kraju samo 1 ili sva 3 moci reci ja immam najvise grend slemova. I uvek je tako bilo i uvek ce tako biti. Ne kazem da mora biti jedini argument ali se uvek time vodilo ko je naj. Pistol Pit bio isto goat a ono sta je on radio na sljaci je bogohuljenje pominjati. Verujte da bi sva ova 3 sada menjala mnoge rekorde samo da imaju najvise grend slemova i da sa time masu dok su zivi.
    (Tenis fan, 17. maj 2021 21:38)

    # Link komentara

  13. @Djido mova

    Sve to što si pitao može i obrnuto. Kako ovaj može da bude GOAT kada nema najviše GS-a, Dejvis kupova i olimpijsko zlato?
    (Vule, 17. maj 2021 21:29)

    # Link komentara

  14. Neverovatno kako ljudi nazivaju Rafu GOAT-om, a on ima samo 209 nedelja na prvom mestu u odnosu na Novakovih 320+, nema nijedan završni turnir dok Novak ima 5, nema masterse Majami i Pariz dok Novak ima golden masters (najmanje dva puta svaki), Novak ima bolji H2H, i jedini je držao Nole slem (sva 4 slema u jednom trenutku). I to sve samo zato što Rafa trenutno ima dva slema više, poslednju Australiju uzeo pre 12 godina, poslednji Vimbldon pre 11 godina, tužno.
    (Djida Mova, 17. maj 2021 21:20)

    # Link komentara

  15. Tako je majstoreeeeee.
    (Red, 17. maj 2021 21:17)

    # Link komentara

  16. Ko je za anketu da li će ovaj osvojiti RG? 😂

    + Jesam
    - Nisam
    (Vule, 17. maj 2021 21:06)

    # Link komentara

  17. @Đoksa
    Odlično zapažanje, Novak je svoju igru sveo na dvoručni bekhend i prebacivanje preko mreže, uz duboke udarce, i maratonsko trčanje, jer mu je arhitektura tela takva (mišićav žilav gorštak kratkih nogu s niskim težištem idealnim za trčanje), i naravno uz veliku tenisku veštinu, ali tenis bez forhenda neće izdržati nalet mladih udarača. Kako je Cicipas pobedio samog sebe? Ne znam, očigledno nije umeo da iskoristi mladost i svoju ofanzivu, jer svako od dobrih udarača zadaje muke Novaku, što govori i podatak da on retko odigra meč a da ne bude taj-breka. A kad si "kralj taj-breka", teško da će te svet izvikati za najvećeg svih vremena. Novak nema više jaku desnu ruku da bi mogao da udara rakete forhendom, zato igra s dve ruke, a Cicipas igra samo jednom rukom. I 12 godina je mlađi, ima dva metra, a ima ih još nekoliko koji su najmanje deset godina mlađi a već su ga pobeđivali: Kira, Tim, Zverev, Medvedev... Šta Novak može da promeni do RG-a, ništa, forhend mu neće biti jači. Videli smo kako to izgleda kad Nadal pošalje raketu.
    (Bez rtaketa nema vajde, 17. maj 2021 21:06)

    # Link komentara

  18. @anica velickovic

    hahahaha ostaće od njega samo krokodilčić sa majice 🤣
    (Vule, 17. maj 2021 21:01)

    # Link komentara

  19. Prosle godine se stekao utisak citajući komentare nolovaca i domaćih medija da je RG već u rukama Djokovića, pogotovu zbog uslova u to vreme. Desilo se gaženje ovog sektaša i šok zbog ponižavanja istog. Utulite sebi u glavu da je zdrav Rafa nepremistiva prepreka Djokoviću. Dva put ga je dobio sa nulom što znači da nije slučajno. Ložite se i dalje na nedelje provedene na to mesto broj 1, koje uopšte nije merodavno pogotovu zbog situacije oko korone. Rod Lejver je legenda, ne zbog broja medelja već zbog broja slemova u to vreme. Koliko to godina Nolo juri ovu dvojicu a oni mu beze uvek za tri. Šta bi bilo da su dva slema na šljaci ? Pitam se otkud onaj mail La coste pred AO u kome Djokovicu čestitaju osvajanje turnira koji nije ni počeo!!!!?!?!?!
    (Sofronije, 17. maj 2021 20:53)

    # Link komentara

  20. Djoksa, sve je tacno, treba bit realan i priznat da je nadal za kladu bolji na sljaci. I da mu nema ravnog. On mu nije pronasao protiv igru, on je uvijek imao igru Za njega na sljaci. E, na ostalim podlogama je nije nasao niti moze da je nadje. Sigurno ide na 21 gs posle RG, sad je pred djokovicem pretezak izazov da uzme W, OI i USO da bi kogao da se nada rekordu
    (pierre woodman, 17. maj 2021 20:36)

    # Link komentara

  21. Novak ima veliku sansu, dobio je na snazi volja je tu..idemo Nole...mozes ti to.
    (anica velickovic, 17. maj 2021 20:28)

    # Link komentara

  22. Nadal je pronašao igru za Novaka, nažalost. Sve što smo videli u finalu RG, ponovilo se sad u finalu Rima. Rezultat nije tako ubedljiv zato što je i Novakov servis bio na mnogo višem nivou, a i zato što Rafa nije mogao da održi tako visok ritam tokom čitavog meča. Razlog za moj pesimizam su situacije 1-2. To se naročito videlo u prvom setu, odnosno kada Nadal potpuno svesno prestane da se beskonačno prebacuje sa Novakom i sa prvom loptom koju dobije posle servisa ide na viner. To je toliko dobro radio da je čak i kad bi Novak pogodio stranu, što se dešavalo jako retko a to tek posebno treba da brine, on praktično nije mogao ništa da uradi konkretno sa tom loptom. Druga stvar je očigledan gubitak sampouzdanja u razmenama sa Nadalom kad uspe konačno da uspostavi ravnotežu u poenu. Igrao je na Rafin bekend često puta van svakog rezona, pa onda popije raketu iz istog koju jedva uspe da prebaci preko mreže gde Rafa rutinski završi poen. Kad neko toliko igra na nečiji bekend to znači da se užasno plaši njegovog forhenda. Da zaključim, ispred Novaka je još dugačak put. Naročito na mentalnom i taktičkom planu, jer je bio potpuno nadigran.
    (Djoksa, 17. maj 2021 20:18)

    # Link komentara

  23. dosta ljudi komentarise kako je Rafa razbio Novaka itd. Ja se ne bih slozio. Mec je bio prilicno uravnotezen i prakticno do 2-2 u 3. setu Novak je u vecini meca cak bio i u kontroli, riternirao duboko, i osvajao u duzim razmenama protiv zivotinje kakva je Rafa. E sad sigurno da Rafa moze bolje i da ce to pokazati na RG ali mislim da i Novak moze bolje pogotovo u domenu serve koja je apsolutno zakazala u ovom finalu. Sve u svemu pozitivan utisak sam dobio, a kako ce biti na RG to ne znam. Ono sto znam da se Novak nije uplasio kao neki mis nego je nakon onakvog poraza od prosle godine dosao opet da se bori sa Rafom, zato je on ono sto jeste, mnogi teniseri bi odustali od same pomisli da se sastanu sa Rafom. Koliko god ludo zvuci ako se sastanu na RG, Novak ima sansu, pitanje je samo da li ce se sastati posto je to jedino moguce u finalu...
    (Lukavi, 17. maj 2021 20:10)

    # Link komentara

  24. Ja mog Noloa najveše volim.
    (Šou Biznis, 17. maj 2021 20:09)

    # Link komentara

  25. A biće i On!!!
    (niko i ništa, 17. maj 2021 19:59)

    # Link komentara

  26. @Lakic, 17. maj 2021 19:40

    Istina.
    (Petronije, 17. maj 2021 19:50)

    # Link komentara

  27. Na žalost ništa od toga. Prošli RG i Rim su pokazali da na šljaci nema šanse. Vidi se iz aviona. Da ne dužim, to je jednostavno očigledno. Nadajmo se turnurima u Vimbldonu i Njujorku.
    (Petronije, 17. maj 2021 19:49)

    # Link komentara

  28. @judd trump
    A nije im veci motiv protiv Rafe?
    (Goksi, 17. maj 2021 19:49)

    # Link komentara

  29. Uz tebe smo legendo!
    (Coa, 17. maj 2021 19:44)

    # Link komentara

  30. Nole mora imati mnogo vise meceva na sljaci za ozbiljan rezultat na RG. Ovako .... Videcemo! Ima mnogo "nabrijanih" tenisera i s motivom do neba na sljaci RG kad im je s druge strane Djokovic. Setimo se Ceccinata!!
    (judd trump, 17. maj 2021 19:43)

    # Link komentara

  31. Sanse Novaka na RG zavise dosta od zreba. Al realno je polu i finale, titula tesko posto ne vidim nacin da novak moze Rafu da dobije na sljaci u pet set. Rafa moze da izgubi samo ako je povredjen, to statistika naj bolje pokazuje.. A Novak je propustio svoju sa su u finalu sa Wawrinkom, to je moralo da se dobije tek ce to da zali, kao i 5 poraza u finalima Us opena sto je mnogo mnogo je i to ce ga kostati Goat trke... Novak za razliku od Rafe nije naplatio svoje prvo mesto sa GS titulama, ako si naj bolji moras da uzimas GS titule to je to...
    (Lakic, 17. maj 2021 19:40)

    # Link komentara

  32. Bićeš spreman i po običaju torpedovan.
    (Rale, 17. maj 2021 19:35)

    # Link komentara

  33. @mr
    Ma 100 posto bi Nolo juce prelomio da se igralo 5 setova LoooooooL
    (Goksi, 17. maj 2021 19:23)

    # Link komentara

  34. Pa dobro, korektna izjava ovoga. Nego, jedva čekam anketu pred RG kada nolomanija bez trunke pameti bude glasala kako će ga ovaj osvojiti hahahaaaaa
    (Vule, 17. maj 2021 19:21)

    # Link komentara

  35. Ako moze zreb na Rg da me spoji sa doticnim pa da rokenrol bude potpun. Na sljaci ga jos nisam nakantao, a valjalo bi. Popicu ovaj put 6 piva a ne 3 kao pretgodnih puta da bude interesantnije protiv "goata".
    (Nick Kyrgios, 17. maj 2021 19:20)

    # Link komentara

  36. Brate naš, samo jako, napadaj bez pardona!
    (Kunta bez Kinte, 17. maj 2021 19:19)

    # Link komentara

  37. Dajte neku anketu kako Njolo osvaja Roland Garos, da se jos jednom pokaze objektivnost njolomana. Njolomani kako vas neko moze uzimati za ozbiljno po drugim teniskim temama kad ste u stanju da trazite izgovore cak i na sljaci kada Rafa pobedi vaseg ljubimca? Cak ste i prosli Roland Garos pricali da je malo falilo da Njolo pobedi,samo da je bio fokusiran malo vise.
    (Klub 20, 17. maj 2021 19:13)

    # Link komentara

  38. Pre bi rekao da će Noletu biti poslednji valcer u roland garos.
    (Dmitar, 17. maj 2021 19:10)

    # Link komentara

  39. Dobro je odigrao. Falilo je hrabrosti u odlučujućim trenucima. Šabloni sa trave i betona ne prolaze na šljaci. Nadal nije popustio fizički, još uvek, na tri seta. Na pet već može biti druga priča. Da se juče igralo na pet setova, možda bi Novak prelomio. Ako želi da ga pobedi na RG, moraće da ga satre fizički. Ipak, mislim da njegov cilj mora da bude Vimbldon, pre svega. Da ponovo okusi svetu travi centralnog terena.
    (mr, 17. maj 2021 17:18)

    dug je put do finala. videcemo ko ce dokle i sa koliko energije uopste dogurati. novak ima dva cilja, primarni je da nadal ne osvoji, a sekundarni da on osvoji. :D dosta ce biti i da prvi bude ostvaren. mnogo je mladih i spremnih da igraju 5 sati, nisam siguran i za nadala. prosle godine se provukao sa vrh zrebom kakav ce mu namestiti i sada, ali mozda sada malo vise energije prospe. desavalo se da mu nameste, pa ispadne da bolje da nisu.
    ono sto je sigurno je da mu kisa vise nece pomoci u smislu da ona satre novaka. krov je zakon.
    (vrg, 17. maj 2021 19:05)

    # Link komentara

  40. Poseti piramide.
    (BgSeljak, 17. maj 2021 18:34)

    # Link komentara

  41. Zamislite sta bi Rafa uradio Nolu da nije bio umoran od treninga i priorema za Garos? A Nolo bio odmoran kao sto je i priznao. Pa bio bi krompir opet.
    (Rafa Goat, 17. maj 2021 17:47)

    kakva pamet
    (bruke, 17. maj 2021 18:33)

    # Link komentara

  42. Uh sto ne volim Noloeoa. Bas bas.
    (Srbin ako neko pita, 17. maj 2021 18:30)

    # Link komentara

  43. Novak voli da igra glavom i da ima malo komfora u samoj igri. Nadal ga fizicki gura do njegovih samih granica.Cim toliko krene da se trosi puca koncentracija samim tim i gradjenje poena koje on i Federer obozavaju. Maksimum moze doci do jednog seta na RG protiv Nadala.
    (Nalbandian, 17. maj 2021 17:53)

    Jedva ga dobio taj tvoj Nadal, a igrao 4 sata manje u subotu.

    Nadal treba da se zabrine svojom igrom
    (ubićete sekiracija što će Srbin biti najbolji ikada, 17. maj 2021 18:30)

    # Link komentara

  44. E moj nolo
    (Milos, 17. maj 2021 18:29)

    # Link komentara

  45. Karatcev osvaja rolan g
    (Milos, 17. maj 2021 18:29)

    # Link komentara

  46. @40 15
    Posten narod????? Nolomani su posten narod??? Ovakvi komentari i navijaci kao sto ima Nolo nigde ne postoje.
    (Goksi, 17. maj 2021 18:29)

    # Link komentara

  47. Hoce Nolo opet imati smesan zreb kao i 2016? A i svih ovih godina sto je imao. Seca se neko kada su mu u Americi 3 igraca predala meceve??
    (Niva S, 17. maj 2021 17:19

    Smešan žreb je Nadalov na RG 2020, nijedan igrač bolji od 80tog mesta.
    Novakov žreb Conga, Monfis, Edmund, Južni, Veseli i Janovic je sasvim dostojan žreb
    (mlaćenje prazne slame, 17. maj 2021 18:27)

    # Link komentara

  48. @Sou Biznis
    Jel moguce da ovo pitanje postavljate vec 10 godina? Mozda 2017 jedino niste. Ali vam je to valjda nada i valjda vam je lakse tako da ubedjujete sebe.
    (Goksi, 17. maj 2021 18:24)

    # Link komentara

  49. Dajte ljudi potrudite se barem da maaalo budete zadovoljniji svojim zivotima. Manite se pljuvanja sunarodnika koji je vec usao u sam istorijski vrh jednog popularnog sporta. A i sta vam slatko da nervirate posten narod. Ako treba neka pomoc kazite, a mi cemo uraditi koliko mozemo jbg.
    (40 15, 17. maj 2021 18:18)

    # Link komentara

  50. Neki bi morali da se odluče - da li bi Novak pobedio da se igralo na tri dobijena seta ili nije imao snage ni na ova dva? Vrlo su konfuzni top komentari juče i danas. Mada, na stranu sve to, meni su neshvatljivi pokušaji opravdanja poraza od RAFE na ŠLJACI, kao da ga je ovaj dobio u Australiji. Tu bih još razumeo, a ovo sada mi se čini kao da su navijači stalno navikli na izgovore nakon neuspeha pa teraju po automatizmu.
    (Robert, 17. maj 2021 18:11)

    # Link komentara

  51. A za oi
    (Milos, 17. maj 2021 18:09)

    # Link komentara

  52. E moj nolo
    (Milos, 17. maj 2021 18:08)

    # Link komentara

  53. Hoce Nolo opet imati smesan zreb kao i 2016? A i svih ovih godina sto je imao. Seca se neko kada su mu u Americi 3 igraca predala meceve??
    (Niva S, 17. maj 2021 17:19

    Nivo trolovanja drugi osnovne.
    (stajaznam, 17. maj 2021 18:07)

    # Link komentara

  54. Mislim da je pritisak na Rafi, a ne na Noletu. Pošto postoje tri opcije (RG osvaja RN, RG osvaka NĐ i RG osvaja neko treći), Rafa naprosto mora da, ako je ikako moguće, osvoji RG. Ako bude opcija tri (neko iz NextGen osvoji RG), to je za Noleta mnogo bolje nego za Rafu. Opcija dva (Nole kao pobednik RG) za Rafu je ravna katastrofi. Mislim da će baš zato u junu igrati u velikom grču... Koliko god da tvrdi da su mu "rekordi nevažni"...
    (Blade Runner, 17. maj 2021 18:06)

    # Link komentara

  55. Gde ste nolomani misevi???
    (Rafael Nadal, 17. maj 2021 18:06)

    # Link komentara

  56. Jel sme neko u pare da Nadal ne uzima RG??!?
    (Šou Biznis, 17. maj 2021 18:06)

    # Link komentara

  57. odlican mec je juce bio, dva goat-a, mislim da je juce presudio nadalov forhend koji je bio u granicama savrsenstva
    (Ns, 17. maj 2021 18:03)

    # Link komentara

  58. Odlicno je odigrao. Odlucile su nijanse, kao onaj promasaj na brejk lopti u 5 gemu treceg seta. To da je uslo, dobio bi Novak.
    Raduje sto je i pored 5 sati na terenu prethodnog dana, bio potpuno egal sa Rafom na sljaci. I to Rafom u punoj formi. Stvarno su obojica za klasu bolji od svih drugih.
    (Gazda Dojkan, 17. maj 2021 18:00)

    # Link komentara

  59. Stvarno ne znam što mu treba ovo mrcvaranje u Beogradu. U Rimu je pokazao da je ušao u formu, odigro je 3 fizički jako zahtjevna meča, i sad pred RG će ponovo igrati mečeve, krajnje nelogičan potez. Pa nema on više 25 godina, ima ipak 34 godine, al dzaba, mora on igrati Beograd pa mora.
    (Kole, 17. maj 2021 18:00)

    # Link komentara

  60. Novak voli da igra glavom i da ima malo komfora u samoj igri. Nadal ga fizicki gura do njegovih samih granica.Cim toliko krene da se trosi puca koncentracija samim tim i gradjenje poena koje on i Federer obozavaju. Maksimum moze doci do jednog seta na RG protiv Nadala.
    (Nalbandian, 17. maj 2021 17:53)

    # Link komentara

  61. Nole ima razloga za optimizam zbog svoje igre, ali Nadal čuva svoje najbolje za Roland Garros, budite sigurni u to.
    (Topnik, 17. maj 2021 17:52)

    # Link komentara

  62. Nole.....
    Volim te ko brata.........
    ali
    prvo skoči pa kaži hop.
    To je smo tako
    (sportski., 17. maj 2021 17:47)

    # Link komentara

  63. Zamislite sta bi Rafa uradio Nolu da nije bio umoran od treninga i priorema za Garos? A Nolo bio odmoran kao sto je i priznao. Pa bio bi krompir opet.
    (Rafa Goat, 17. maj 2021 17:47)

    # Link komentara

  64. Novak je rekao kao klinac da mu je zelja da postane najbolji teniser sveta ikada. niko mu nije verovao, ni sad mu niko ne veruje , ali ja mu verujem.
    (nebojsa, 17. maj 2021 17:42)

    # Link komentara

  65. Recept za igru je drugi set, napadački, jako, samo tako se može tući Nadal. Zna to Nole, forma raduje, nadamo dr najboljem. Svakako nije sramota izgubiti od Nadala ali ne treba ga previše respektovati, nije vanzemaljac i može se dobiti. To je Novak već radio i zna kako opet, srećno majstore.
    (depra, 17. maj 2021 17:40)

    # Link komentara

  66. Bit ćeš spreman za krompire
    (Muamer, 17. maj 2021 17:31)

    # Link komentara

  67. Volimo Novaka jer je naš i ispisao je strašne stranice teniske istorije ali treba priznati da je Nadal Goat. Sve mu ide u prilog osim N1 ali je i to bio preko 200 nedelja. Ozbiljni ljudi ne uzimaju za ozbiljno što nema Pariz ili Majami, kao što ni Novaku ne treba što nema zlato sa OI.
    (Modjo, 17. maj 2021 17:25)

    # Link komentara

  68. U Parizu ce rokenrol igrati
    (kovidiot godine, 17. maj 2021 17:20)

    # Link komentara

  69. Hoce Nolo opet imati smesan zreb kao i 2016? A i svih ovih godina sto je imao. Seca se neko kada su mu u Americi 3 igraca predala meceve??
    (Niva S, 17. maj 2021 17:19)

    # Link komentara

  70. Dobro je odigrao. Falilo je hrabrosti u odlučujućim trenucima. Šabloni sa trave i betona ne prolaze na šljaci. Nadal nije popustio fizički, još uvek, na tri seta. Na pet već može biti druga priča. Da se juče igralo na pet setova, možda bi Novak prelomio. Ako želi da ga pobedi na RG, moraće da ga satre fizički. Ipak, mislim da njegov cilj mora da bude Vimbldon, pre svega. Da ponovo okusi svetu travi centralnog terena.
    (mr, 17. maj 2021 17:18)

    # Link komentara

  71. Dobar meč sa Nadalom.Trenutna forma raduje.Imao je sanse u finalu,ali su odlucile sitnice.
    (Rale, 17. maj 2021 17:04)

    # Link komentara