1. tu se Partizan najmanje pita,pozdrav.
    (Qwerty, 17. maj 2021 16:02)
    Nemam ništa protiv da se pita još manje barem narednih dvadesetak godina.posle više i nije bitno
    (slobinator, 17. maj 2021 19:49)

    # Link komentara

  2. Tako da prijatelju malo je licemerno danas pricati o tome na taj nacin,upravo je mrznja dovela do danasnjeg odnosa snaga i tu se Partizan najmanje pita,pozdrav.
    (Qwerty, 17. maj

    Зар мислиш да се онда Звезда питала? Зар си заборавио поноћне седнице, отимање играча, премлаћивање судија, одређивање кошаркашких функционера.... Зар си заборавио да је ДВ ведрио и облачио комплетном кошаркашком ситуацијом, био и политички комесар и тренер и председник и одређивао шта је добро а шта лоше за нашу кошарку? Зар си заборавио ону чувену-Погрешне су и клубашке приче.....?
    Знамо вас партизани, узалуд спинујете...
    (Црвена звезда 1913, 17. maj 2021 16:19)

    # Link komentara

  3. @Znam da je tesko gledati dominatnu C.Zvezdu i da pojedinim navijacima preostaje samo mrznja.
    U sportu mora da postoji rivalitet i da teren bude merilo necijeg kvaliteta.
    Vredjanje one koje ne volite nikad nije nikom donela dobro.
    Cak i udrizavanje sa onima za koje znamo da nemate lepo misljenje da bi nesto naskodili C.Zvezdi, moze samo da vam bude kontraefekat.
    Ko ne bi voleo da je nas najveci rival Partizan,a ne Buducnost.
    To nije pitanje za C.Zvezdu nego za Partizan.
    (Nebojsa, 17. maj 2021 10:54)

    Svaka cast za komentar.Upravo to smo mi vama pricali 13 godina,ali nije vredelo,napadali ste nas za sve,i sto jeste i sto nije,pravili incidente,prekidali utakmice,lomili pehare,drmali koseve i sta sve jos ne.Kulminiralo je odlukom drzave da se prekine Partizanova dominacija i izdigne vestacki projekat iz Zeleznika koji danas zovete Zvezdom,uz cuveni UPPR,otpis 15 miliona duga i ponudjenih 2,5% poveriocima uz moto uzmi ili ostavi.Tako da prijatelju malo je licemerno danas pricati o tome na taj nacin,upravo je mrznja dovela do danasnjeg odnosa snaga i tu se Partizan najmanje pita,pozdrav.
    (Qwerty, 17. maj 2021 16:02)

    # Link komentara

  4. ja, 16. maj 2021 23:59
    Izvinjavam se. Mislio sam da je u pitanju neko od klinaca, koji samo znaju da vređaju i provociraju.
    Naravno da se pravila menjaju i mi koji volimo košarku se informišemo pre svake sezone šta je novo u pravilnicima.
    Srdačan pozdrav,
    (Prosečni basketaš, 17. maj 2021 15:20)

    # Link komentara

  5. Znam da je tesko gledati dominatnu C.Zvezdu i da pojedinim navijacima preostaje samo mrznja.
    U sportu mora da postoji rivalitet i da teren bude merilo necijeg kvaliteta.
    Vredjanje one koje ne volite nikad nije nikom donela dobro.
    Cak i udrizavanje sa onima za koje znamo da nemate lepo misljenje da bi nesto naskodili C.Zvezdi, moze samo da vam bude kontraefekat.
    Ko ne bi voleo da je nas najveci rival Partizan,a ne Buducnost.
    To nije pitanje za C.Zvezdu nego za Partizan.
    (Nebojsa, 17. maj 2021 10:54)

    # Link komentara

  6. Hoće li meni neko da objasni kako je moguće da na svadbi koja je bila na otvorenom u subotu u 18:00 i pored toga što je bila akustična muzika, dolaze komunalci a ovamo 1500 ljudi u zatvorenom, deru se i skaču jedni drugima za vrat i ništa? Ko će da odgovara za ovu represiju nad normalnim ljudima kad životinje očigledno imaju veća prava?
    (Ona stvar, 17. maj 2021 09:10)

    # Link komentara

  7. Da li su dve titule Partizan - Igokea iz 2007 i 2008,pripisane Partizanu ili Igokei, ozbiljno pitam???
    (Cekamo 5.prsten, 17. maj 2021 09:03)

    # Link komentara

  8. Sklanjalica
    (Namestaljka, 16. maj 2021 23:59)

    # Link komentara

  9. ja, 16. maj 2021 21:26
    ..."ali gledao sam mnogo utakmica Evrolige i Evrokupa u poslednjih par godina"....
    E, to je problem.Ima nas koji gledamo decenijama.
    (Prosečni basketaš, 16. maj 2021 21:54)

    Ahahah, nemojte više da se sramotite molim vas. Napisao sam u poslednjih par godina, jer se u poslednjih par godina to pravilo o nesportskoj primenjuje. Ako nisi uspeo da naučiš tokom tih decenija praćenja košarke, sudijske komisije se sastaju pred početak svake sezone da usaglase pravila koje će primenjivati, vezane za to šta su koraci, nošena, faul prilikom postavljanja bloka, nesportska itd.
    (ja, 16. maj 2021 23:59)

    # Link komentara

  10. Utakmica u utorak ce proci kako prodje, a u u Titogradu vec naslucujem scenario. U prvoj cetvrtini ce se svirati i najmanji kontakt na spoljnoj liniji, sa ciljem da Zvezda oslabi pritisak u odbrani.
    Veceras nisu videli kos.
    (molina, 16. maj 2021 23:56)

    # Link komentara

  11. vidim da se ovde najveća polemika vodi oko hola.mogu vam reći da je dečko odigrao dobro večeras.nije poenter to se vidi iz aviona,ali je odličan posao napravio u odbrani.presekao je par bitnih lopti,nekoliko puta odlično asistirao.pokazao se boljim od uskokovića jer dečko jednostavno nema minute u nogama.naravno da hol nije kapacitet za evro-ligu,ali bez njega u odsustvu voldena koji takođe nije plej zvezda ovo ne bi večeras dobila.sećam se recimo i one utakmice sa bajernom od pre par sezona kada je jović postavio rekord evro-lige sa 19 asistencija.i on tada verovatno nije dao više od 4 poena na utakmici,ali je njegov učinak bio nemerljiv.realno zvezda je ovo večeras trebala dobiti ubedljivije da nije bilo nekih početničkih grešaka.presudila je borbenost i skok u napadu.još ako zvezdi krene šut u 2.utakmici,a lojd ne bude protraćio onako veliki broj lopti mislim da neće biti problema
    (slobinator, 16. maj 2021 23:31)

    # Link komentara

  12. Odigrali smo jednu od gorih utakmica,promasili 10 slobodnih I izgubili 4 razlike...
    U utorak dobijamo I ovo zavrsavamo u PG!
    Pozdrav za mog kuma Dragana,velikog grobara koji je nocas samnom svim srcem navijao za plave!
    VOLIM BUDUCNOST!
    (Damir PG ??, 16. maj 2021 21:44) Izgleda nisi gledao dobro utakmicu Zvezda je vodila 15 razlike i da nisu napravili par grešaka bilo bi po vas i gore... pogledaj šut za 3 poena i biće ti sve jasno,znači imali smo očajno šutersko veče trebalo je biti +20 ali smo vas malo i pustili i to bez dva bitna igrača Woldena i Kuridže!
    pola koševa ste dali iz slobodnih bacanja ali suđenje neću da komentarišem mada je bilo par čudnih odluka,Ivanović ruši Hola koji stoji čvrsto na zemlji i kad Cobs udara Dobrića a dobija da šutira 3bacanja...
    (Ajmo, 16. maj 2021 23:28)

    # Link komentara

  13. (Mile, 16. maj 2021 22:31)

    Najbolji svetski klubovi su privatni.
    Navedi neki koji nije. Kamo sreće da je Zvezda privatna. Ima brend, prepoznatljivost, podršku navijača i kod kuće i na strani. Može da bude stabilna u vrhu.
    (SrbEUin, 16. maj 2021 23:26)

    # Link komentara

  14. @Mohikanac
    Vidi se da si Mohikanac...
    Obradović je napustio Monako i potpisao za Crvenu Zvezdu o svom trošku. Šta misliš da li je lepše raditi i živeti u Francuskoj ili u Srbiji. Ovde kada izgubiš jednu utakmicu svi te pljuju i teraju, u Francuskoj ni približno tako,plus je Sale igračka legenda kluba,tu se pokazuje koliko se voli klub, da li bi Radonjić ili bilo ko napustio Bajern i potpisao za Zvezdu, retoričko pitanje? Kada je napravio istorijski uspeh tražio je platu 60 hiljada, a imao je 29 hiljada. Sa početka sezone ste ti i slični bodrili Obradovića do koske, kada je krenulo nizbrdo svi ste se okrenuli protiv njega, to ne rade pravi navijači. Radonju je isto gubio i gubio i njega ste pljuvali, ali je njega klub podržao i kasnije se ispostavilo da takvi kao ti nisu upravu, Obradović je porazgovarao sa klubom i ponudio ostavku, ali je javno mnjenje bilo to koje je vršilo pritisak da se skloni i sklonio se, koliko je imao poraza u Abi. Evroliga nikada jača nije bila, ali nikada. Pogledaj Himkija koje je igrače imao u rosteru i zadnji bio, pogledaj Makabi, Olimpijakos, to su timovi sa ozbiljno upucanim novcem. Dragan Šakota je prošle sezone bio na 2 pobede od TOP 8, pobedio je onaj Partizan i u kupu izgubio na onaj krajnje sumnjiv faul Pantera nad Pejdžom u napadu, drugo ove sezone nisu bili navijači koliko bi pobeda navijači doneli koji su ogromna Zvezdina prednost bar 30 posto, i Šakotu ste terali...
    Što se tiče Lengstona Hola, postavljam ti pitanje kako je igrao na početku sezone, svi ste ga hvalili...Ozbiljna povreda i korona virus koji je trajao dugo i kada je Radonja došao, čovek je bio pod koronom, javnost ga je prežalila, doveli Koloma i totalno izgubljeno samopouzdanje, pogledaj njegove brojke u Promiteasu i Evrokupu, to je čovek koji ne donosi poene na papiru, ali kreira igru i ne divlja. Pogledaj kako je Lengston Hol danas zakopčao Dela Valea i na smenu sa Lazićem Kobsa i koliko je imao asistencija... Ko je danas imao najviše asistencija na meču???
    Pozdrav.
    (Mikele, 16. maj 2021 23:18)

    # Link komentara

  15. A, šta se igra?
    (Murad Gljif, 16. maj 2021 23:13)

    # Link komentara

  16. Inače nema potrebe ovde neke stvari da pišeš...realno 21.vek imamo svi Tv ne slušamo prenos preko radia...Hol nema apsolutno ništa potrebno za CZ...ispod svakog nivoa ABA lige je. Ovo nije jedna nego naprotiv ko zna koja utakmica da on ne može da pogodi ništa...a ti upravo potvrđuješ to ...potenciraš jednu ili dve utakmice a Zvezdi je ovo 70ta do sada...jel čuješ sebe?
    (Mohikanac, 16. maj 2021 22:37)

    Upotrebi malo to što pišeš da imaš. Evo koliko je igrao ove godine - [link] Od ovih 40-ak utakmica na većini je igrao po nekoliko minuta zbog povrede, ali se, naravno, toga niko ne seća.

    Usput, ja samo kažem da je Radonja teška neznalica i da bi ovaj tim sa Salom Obradovićem bio MNOGO bolji nego što je ova neznalica uradila.
    Naravno, RADONJA je dobio odbranom, a kad nas neko opere onda su Sale i igrači krivi.

    Ali, polako, videćete. Zapamtite šta kaže neko ko je odigrao tri basketa pred zgradom.
    (NastyB, 16. maj 2021 23:10)

    # Link komentara

  17. neko je napisao ,kako volim sto pate grobari...i to je tacno patimo,jer smo godinama unazad bili dominatni.I ja sam znao da ce se i ta velika serija Partizana okoncati,sto je normalno.Zivimo sad i sa losijim rezultatima,volimo svoj klub.Ali vi ste sebi ucinili medvedju uslugu ,tako sto ste onu ugasenu Zvezdu dali u ruke privatnika,jer kad on jednom sklizne dole,a to ce se neminovno desiti jednog dana,vi više bukvalno nećete postojati i to je tragedija za ovo podneblje i to kazem bez bilo kakvog sarkazma ,jer bez Zvezde i Partizana ,razvoj kosarke u Srbiji je sveden na amterizam.
    (Mile, 16. maj 2021 22:31)

    Vi ste kao i sto ste bili u kosarci... niko i ništa. Sve vam je poklanjano pa i taj lažni Evropski pehar. Za vas je Zvezda institucija uvek bila.... lažna gromado
    (Bane, 16. maj 2021 23:01)

    # Link komentara

  18. Ovde sam samo da pozdravim one što su se ponadali.
    Biće teška noć dečki.
    (Coa, 16. maj 2021 23:01)

    # Link komentara

  19. Miloje veze sa vezom,pojma nema.Kad ovo.nemoze resiti kako ce u Evropi.Samo dalje od Partizana.
    (Nocni cuvar, 16. maj 2021 21:49)
    Kakva crna Evropa i još crnji Partizan!! veze to jedno sa drugim nema.
    (Zastava101Specijal, 16. maj 2021 23:00)

    # Link komentara

  20. Alo bre grobari što pratite "ugašenu" Zvezdu, ako je nema što se napinjete toliko da nas u to ubedite?
    (Zastava101Specijal, 16. maj 2021 22:58)

    # Link komentara

  21. Ali, faul za tri poena bradom u lakat...ali, faul Hola, a čovek se pomakao nije....
    Pa kako će u PG da sude, živote?
    (pedja71, 16. maj 2021 21:54)

    Ove sudije ćemo od blata da pravimo, kad nas dohvate Javor, Boltauzer i Sreten Radović.
    (Drug Igrutin, 16. maj 2021 22:56)

    # Link komentara

  22. Strasne centre ima Buducnost,bice tesko Zvezdi bez obzira na pobedu.
    (Dejan, 16. maj 2021 22:10)
    Kako nas večeras nisu trojke htele tako će se to vratiti u sledećoj utakmicu, a centru jesu dobri možda uzmemo jednog za EL sledeće godine.
    (Zastava101Specijal, 16. maj 2021 22:55)

    # Link komentara

  23. Ovi grobari nemaju sport u kojem nešto vrede, da imaju pa makar i hokej na travi ostavili bi tamo stotinak komentara ne ovde na vestima o Zvedi protiv Budućnosti gde bi apsolutno trebalo da im je sve jedno ko će da pobedi ali ne oni navijaju za crnogorsku ekipu.
    (Zastava101Specijal, 16. maj 2021 22:53)

    # Link komentara

  24. Za sve dusebriznike, bice nas jos vise u Utorak i platicemo kaznu. Bice publike i u Podgorici iako je dole losija epidemioloska situacija. Ako mogu da budu pune kafane i trzni centri, moze i 1500 ljudi u hali. Pa GSP je hiljadu puta veci epidemioloski rizik od 1500 ljudi u hali koja prima 8 hiljada gledalaca.Eto tako , sto rece davno jedan covek "moze nam se "
    (deki, 16. maj 2021 22:39)

    # Link komentara

  25. NastyB

    Korektno si se javio...ali to je sve.

    Nema potrebe da lažeš jer je šutirao sa posta 7 puta izlazeći iz bloka i ostajao sam, svi znaju da je ciglar uključujući i Radonjića ali se nadao da ovaj bar nešto može da pogodi.

    Inače nema potrebe ovde neke stvari da pišeš...realno 21.vek imamo svi Tv ne slušamo prenos preko radia...Hol nema apsolutno ništa potrebno za CZ...ispod svakog nivoa ABA lige je. Ovo nije jedna nego naprotiv ko zna koja utakmica da on ne može da pogodi ništa...a ti upravo potvrđuješ to ...potenciraš jednu ili dve utakmice a Zvezdi je ovo 70ta do sada...jel čuješ sebe?

    Ovakvu rupetinu na pleju nemaju ni ovi klubovi iz KLS a Obradovića neću više da čujem da ima veze sa CZ...to mi je velika želja da ne svrati ni u prolazu...pokvariće nešto sigurno.
    (Mohikanac, 16. maj 2021 22:37)

    # Link komentara

  26. Damir PG: i šta je bilo, kad si se probudio!?
    (SAŠA FRANKFURT, 16. maj 2021 22:36)

    # Link komentara

  27. Salaso: e neka si nam objasnio! Nego kako je na raspustu!?
    (SAŠA FRANKFURTER, 16. maj 2021 22:34)

    # Link komentara

  28. Velja, slazem se. Nema mesta euforiji, ali svakako ova pobeda budi nadu za trofej. Mi smo dobili uz ocaja sut za 3 gde su nam igraci bili sami. Odbranu smo odlicnu odigrali. Ako dobijemo u utorak, ova serija nece ici na 5 utakmica. Ako izgubimo, mislim da ide na 5 onda.
    (Gossa placa Zeljko, 16. maj 2021 22:34)

    # Link komentara

  29. Jel na tribinama bila ova nova navijacka grupa Elektricari Sever?!
    (Pitam za komsinicu, 16. maj 2021 22:33)

    # Link komentara

  30. Sledeca, druga utakmica, je najbitnija za citavu seriju. Ko u utorak dobije, taj je 70% sampion.
    (Dragan Banjaluka, 16. maj 2021 22:33)

    # Link komentara

  31. Egal tekma, za malo je Zvezda bila bolja veceras, a Noko je resio onim kosem na oko 1:10 pre kraja. Inace kvalitet kisarke je ocajan, nedostojno Evrolige, a mizda i Evrokupa. Nekada su stranci ovde ucili kako se igra kosarka takticki i tehnicki, a veceras ne zna se ni ko pije ni ko placa. Ne razlikuje se vise sta je cvrsta, muska odbrana, vec se pristupa rukometnoj odbrani, rvackim zahvatima ... nema vise ovde kvaliteta i talenta. Duh igre je unisten kvazi rezultatom u kvazi takmicenju.
    (Demar Derozan, 16. maj 2021 22:32)

    # Link komentara

  32. Kada dobro otvorimo utakmicu i budemo u fokusu,zaista je potrebno čudo da bi nas izbacilo iz koloseka.Tako je bilo večeras.Kako sam onomad govorio,ovakve utakmice odlučuje i prelama iskustvo.Simonović,Kuzmić,Lazić,Davidovac,Dobrić i trener Radonjić su osvajači.Znaju kako se to radi i to se ne može kupiti.To se stiče vremenom,radom i ovakvim utakmicama u kontinuitetu.Ono što treneru Radonjiću malo otežava posao je činjenica da ove sezone,osim Lojda i Voldena,nemamo strance kakvih smo imali poslednjih 7-8.sezona.Taj nedostatak trener Radonjić nadomešćuje upravo onim o čemu sam govorio.Iskustvom igrača kojima raspolaže.U takvoj situaciji,neophodno je da neko,iz utakmice u utakmicu,iskoči i odluči meč.Protiv Igokee,to je bio Davidovac.Večeras je meč viner bio Ognjen Dobrić.Čovek je dominirao terenom,bukvalno.U napadu miran,koncentrisan,izvanredan.U odbrani sa Lazićem odsekao Kobsa,koji je "Alfa i Omega" Podgoričana.Uz put,"žrtve" su bili i Ivanović i Popović,pa je Budućnost grdne muke mučila u organizaciji napada,iako u pomenutoj trojici ima vrhinske špilmahere.Davidovac vrlo dobar,Lojd takodje,Kuzmić i NNoko pokupili dosta toga,lepo zatvarali pik igru Budućnosti i možda je to i bio ključni momenat večeras.Može li Milojević šta promeniti u utakmicama koje slede?Rekao bih,teško.Nema on iskustva za ovakve utakmice i zaista ne mogu verovati da su trenera Mijovića zamenili Milojevićem.No,dobro.Hvala im na tome.Idemo dalje.Po titulu.Korak po korak.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 16. maj 2021 22:31)

    # Link komentara

  33. neko je napisao ,kako volim sto pate grobari...i to je tacno patimo,jer smo godinama unazad bili dominatni.I ja sam znao da ce se i ta velika serija Partizana okoncati,sto je normalno.Zivimo sad i sa losijim rezultatima,volimo svoj klub.Ali vi ste sebi ucinili medvedju uslugu ,tako sto ste onu ugasenu Zvezdu dali u ruke privatnika,jer kad on jednom sklizne dole,a to ce se neminovno desiti jednog dana,vi više bukvalno nećete postojati i to je tragedija za ovo podneblje i to kazem bez bilo kakvog sarkazma ,jer bez Zvezde i Partizana ,razvoj kosarke u Srbiji je sveden na amterizam.
    (Mile, 16. maj 2021 22:31)

    # Link komentara

  34. NastyB, ti si ocigledno kosarku samo ispred zgrade igrao. Kada primis 78 poena za utakmicu gde protivnik ima 31 bacanje sta je to nego dobra odbrana. Do zadnje cetvrtine Ivanovic je dao 2 poena. Kori nam je prvi plej, normalno je da je falio. Kuridza je startna cetvorka, normalno je da je falio. Ova pobeda je pecat Dejana Radonjica i to svi znamo. E sad, to sto pobede Radonje tebi smetaju je neka druga stvar. Ali za Miloja je Radonj doktor kosarke.
    (Gossa placa Zeljko, 16. maj 2021 22:27)

    # Link komentara

  35. Ne polecimo. Ništa ovo nije. Mislim da će odlučivati peta u beogradu
    (velja, 16. maj 2021 22:22)

    # Link komentara

  36. voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor
    (Mohikanac, 16. maj 2021 21:32)

    Poslao sam isti komentar pre nego su tvoj objavili, majke mi :-)))
    (uplakani bunkeraš, 16. maj 2021 22:21)

    # Link komentara

  37. Nema nam NastyB da nam objasni, posto je on trenirao kosarku, kako Radonja nema pojma, a Obradovicu je falilo samo jos malo pa da kidamo Lejkerse.
    Ali, poznavajuci taj mentalite, eto njega posle prvog poraza u seriji.
    (uplakani bunkeraš, 16. maj 2021 22:20)

    # Link komentara

  38. Ova godina je bas teška... Pozorišta su zatvorena, a moj partizan ni ove godine neje upalio mašinu... U svakom slučaju I ovo će se juče zvati sutra
    (dinamore, 16. maj 2021 22:18)

    # Link komentara

  39. Ovo je dobio Dejan Radonjic, ne znam kako, bolji su na svakoj poziciji od nas, samo ako nas Bog pogleda, da zaigra KW, dobijamo u utorak!!!Pomozi Boze!!!
    (Cekamo 5.prsten, 16. maj 2021 21:18)

    Ovo je toliko smešno da ne mogu da verujem. Jedino Rida bi voleo da vidim u Zvezdi, svi ostali su suvi prosek, a kamoli bolji od igrača Zvezde.

    I ono što mi je najsmešnije - nema ko nije rekao da Volden nema pojma, nema ko nije rekao da ga treba oterati, da Kuridža nije ni za ABA2, a sad su gotovo najbolji igrači Zvezde i RADONJA (?????) je dobio ovo odbranom.
    Naravno, ako u utorak dobije Futura tada će igrači biti krivi, jer ti od utorka nisu igrali danas, nego je Radonja vitlao po terenu.

    A i ja se raspravljam sa decom...
    (NastyB, 16. maj 2021 22:18)

    # Link komentara

  40. Sudije su lomile utakmicu svirajući faul u napadu igračima Budućnosti, svaki put kad bi prišli na koš ili dva razlike.
    (Moke, 16. maj 2021 21:56)

    Šta li si ti gledao...Zadrugu ?!
    (uplakani bunkeraš, 16. maj 2021 22:17)

    # Link komentara

  41. Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?
    (BocaJoca, 16. maj 2021 21:49)

    Mislim da si pogrešio godinu, da je 2007. pitanju ali ok. Davno je to bilo...
    (uplakani bunkeraš, 16. maj 2021 22:15)

    # Link komentara

  42. voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor
    (Mohikanac, 16. maj 2021 21:32)





    pa, taj lumen, po tome koliko nema pojma o košarci, je - o bradović lično...
    (mladići borovi, devojke jele, 16. maj 2021 22:13)

    # Link komentara

  43. Sad ide dva dana lozenje kako ce to Miloje da preokrene. Posle utorka ide prica o budzetu od 20m eur sve do septembra i nove sezone. U januaru sledece godine opet produzeni raspust do kraja sezone.
    (Gossa placa Zeljko, 16. maj 2021 22:13)

    # Link komentara

  44. Strasne centre ima Buducnost,bice tesko Zvezdi bez obzira na pobedu.
    (Dejan, 16. maj 2021 22:10)

    # Link komentara

  45. Hol..voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor ...ovo je sramota živa da plej potpuno sam kao duh promaši sve šuteve iz naskoka...akcija nacrtana da se napuni Budućnost on majstor 0/8...inače defanzivno vrlo korektno izdanje Hola, ne mogu da mu oduzmem zalaganje.
    (Mohikanac, 16. maj 2021 21:32)

    Da malo pratiš košarku znao bi da Hol NIKADA nije bio "skorer" nego igrač koji je u Promiteasu odlično pokretao akcije, asistirao i pravio viškove, što u Zvezdi ne može da radi. I bio je sasvim dobar u rotaciji sa Lojdom i Voldenom kada je Sale sa tri beka razbio slabo pokretni Asvel, na primer. Veoma je lako otići na sajt Evrolige i videti njegove brojke što se tiče asistencija i igre uopšte dok je Sale bio tu i kakav je posle.
    Samo što ogromna većina pamti samo dva dana unazad.

    A to što misliš da je "sam kao duh" je tek nepoznavanje košarke, jer kad ne očekuješ loptu i kad moraš da šutiraš u poslednjoj sekundi iz neizgrađene akcije je već dovoljno loše.
    (NastyB, 16. maj 2021 22:08)

    # Link komentara

  46. Каква радост у Железнику, шампањац у Стјепана Супанца 1, радост породичног блага...
    Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?
    (BocaJoca, 16. maj 2021 21:49)





    :)))))
    grešna mi duša, baš uživam što ovoliko pate!
    (mladići borovi, devojke jele, 16. maj 2021 22:06)

    # Link komentara

  47. Perfidna pljačka Budućnosti od strane sudija.
    (Salaso, 16. maj 2021 22:05)

    # Link komentara

  48. Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?
    (BocaJoca

    Usput, kakve ovo ima veze sa navijacima partizana ugasenog sada vec davnije 2006. godine?
    (Gorki, 16. maj 2021 22:03)

    # Link komentara

  49. Psi laju karavani prolaze,do sad su vikali razbija buducnost 3-0, a sad vicu 3-1 za buducnost prave se veliki stricnjaci I poznavaoci kosarke I svake godine tako kenjkaju I onda kad ih zvezda pobedi kao da nista nije bilo kao da nista nisu pricali I pametovali krene prica o sledecoj sezoni ( ovo vazi I za grobare I milogorce)
    (mile, 16. maj 2021 22:02)

    # Link komentara

  50. CZV Beograd, a sto bi ti gledao ABA ligu kada nema repasaza za 5-8 mesto?
    (Gossa placa Zeljko, 16. maj 2021 21:57)

    # Link komentara

  51. @Damir Pg tako je Damire, a mi smo veceras zato sutirali fenomenalno, igrali sa svim igracima i dobili 4 razlike. Vase sanse da dobijete seriju posle ovog poraza nisu vece od 25%. Nadam se da ce Volden da nam se oporavi, a da su on i Kuridza tu ne bi imali nikakvih sansi. Ovako mozete uvek da nas dobijete na sutersko ludilo ili da nastavite da sutirate preko 30 bacanja u svakom mecu.
    (Djenka, 16. maj 2021 21:56)

    # Link komentara

  52. Zvezda je prelomila utakmicu pogotkom Luke Mitrovica u finisu. Luka kao veliki zvezdas imao je jako losu utakmicu ali je pokazao klasu kad je bilo najvaznije.
    (Richard from Bokanjac, 16. maj 2021 21:42)

    Sudije su lomile utakmicu svirajući faul u napadu igračima Budućnosti, svaki put kad bi prišli na koš ili dva razlike.
    (Moke, 16. maj 2021 21:56)

    # Link komentara

  53. Ali, faul za tri poena bradom u lakat...ali, faul Hola, a čovek se pomakao nije....
    Pa kako će u PG da sude, živote?
    (pedja71, 16. maj 2021 21:54)

    # Link komentara

  54. ja, 16. maj 2021 21:26
    ..."ali gledao sam mnogo utakmica Evrolige i Evrokupa u poslednjih par godina"....
    E, to je problem.Ima nas koji gledamo decenijama.
    (Prosečni basketaš, 16. maj 2021 21:54)

    # Link komentara

  55. Каква туга у хумској...
    (Црвена звезда 1913, 16. maj 2021 21:18)

    Каква радост у Железнику, шампањац у Стјепана Супанца 1, радост породичног блага...
    Успут, какве ово везе има са навијачима звезде угашене, сад већ давне 2011. године?
    (BocaJoca, 16. maj 2021 21:49)

    # Link komentara

  56. Miloje veze sa vezom,pojma nema.Kad ovo.nemoze resiti kako ce u Evropi.Samo dalje od Partizana.
    (Nocni cuvar, 16. maj 2021 21:49)

    # Link komentara

  57. Cetiri i po decenije pratim kosarku, ali prvi put sam video da je igrac napravio faul tako sto je bradom ( Dobric ), udario protivnika ( Kobs ) u lakat. I to jos za tri poena. I posle se navijaci Buducnosti i Partizana zale na sudjenje veceras.
    (Bocko, 16. maj 2021 21:44)

    # Link komentara

  58. Odigrali smo jednu od gorih utakmica,promasili 10 slobodnih I izgubili 4 razlike...
    U utorak dobijamo I ovo zavrsavamo u PG!
    Pozdrav za mog kuma Dragana,velikog grobara koji je nocas samnom svim srcem navijao za plave!
    VOLIM BUDUCNOST!
    (Damir PG 🔵⚪, 16. maj 2021 21:44)

    # Link komentara

  59. Najvažnije je da smo pobedili i bez Kuridže i bez Voldena. Želim im brz povratak.
    (ranac, 16. maj 2021 21:44)

    # Link komentara

  60. Zvezda je prelomila utakmicu pogotkom Luke Mitrovica u finisu. Luka kao veliki zvezdas imao je jako losu utakmicu ali je pokazao klasu kad je bilo najvaznije.
    (Richard from Bokanjac, 16. maj 2021 21:42)

    # Link komentara

  61. Bez Voldena i sa očajnim šutem pobedili smo odbranom! Bravo za Radonju i Dobrića, ovo je njihova pobeda! Izbacili smo ih u napadu, čitali im akcije, jedino je Rid nešto igrao! Miloje treba još mnogo da uči, ako nam krene šut za 3 poena biće lakša pobeda! Napred Zvezdo, u inat svim dušmanima!
    (Severnjača, 16. maj 2021 21:40)

    # Link komentara

  62. Samo jakooo! U utorak pun Pionir da gori, a posle ce svakako junacine da se pokazu u Titogradu
    (Maximus, 16. maj 2021 21:39)

    # Link komentara

  63. Bravo Zvezdo !!!!!!!!!!
    Svako je dao doprinos na svoj nacin.
    Ovde cak i komentatori na Areni navijaju protiv Zvezde ali ne vredi jaci smo od svega.
    Novinar je mogao bar da pomene da nam nije igrao ponajbolji igrac ali smo se i na to navikli u poslednjih par sezona.
    Kako objasniti faul Dobricu kad ga je Kobs udario laktom u lice i jos dobio 3 bacanja i kako objasniti onaj faul Hola kada je stajao sa obe noge na zemlji a Ivanovic dobio 2 bacanja ? Kako ?

    Nikako objasnio je bivši igrač i otac nba zvezde Dalasa Dončiča na sprt klubu Slovenija da su sudije uradile ponešto velikih grešaka i čudnih odluka na štetu Crvene zvezde.
    (slaviša šmigič, 16. maj 2021 21:36)

    # Link komentara

  64. Nisam verovao da cu napisati ovo nekada, svaka cast sudijama bez greske, ovakvo sudjenje je za pohvalu.
    (Neko iz mase, 16. maj 2021 21:35)

    # Link komentara

  65. Drame, ma dajte molim vas koju ste vi utakmicu gledali i da li ste uopšte.Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrađen trening Radonjatora i Crvene Furije srpskog evroligasa sa A licencom(višegodišnjim ugovorom), a ovaj put snagu crveno bele mašinerije osetila je simpatična Cipiripi ekipica Buducnosti.Jedna lagana,dozirana,kontrolisana utakmica, igra mačke i miša koju su povremeno kvratile sudije svojim marifetlucima .Kao sto sam i govorio prethodnih dana i mesecima unazad, sa iole normalnim suđenjem sve ispod petnaestak razlike za srpskog evroligasa ravno je senzaciji.Jednostavno takva je razlika u kvalitetu i iskustvu, pa kako da se jedna ispodprosecna Cipiripi ekipica suprostavi stabilnom evroligasu, suverenom vladaru Srbije i jadrana, timu koji je ove sezone u evroligi održao casove moderne kosarke jednom Realu, CSKA, Armanijju, Baskoniji, itd.itd.Odlicna timska košarka u oba pravca i to sve bez Voldena i Kurudze uz doktorsku partiju Big Kuza, Lojda, Dobrica, Davidovca i Lazaronija, a na sve to i mali Uskok.Znate kako kaze Grba, pricao sam vam o tome, sada počinju utakmice za pare a tada kvalitet dolazi do izražaja i Zvezda nema milosti.Bravo momci, samo cvrsto i u telo, samo tako se moze protiv ovakvih ekipica koje su bez sudija mrtve, napad dobija pojedinačne utakmice a odbrana osvaja titule i prvenstva.Radonjator, tačka!
    (Radikal Republika Srpska, 16. maj 2021 21:34)

    # Link komentara

  66. 1. Radonja je Željko/Duda/Kari za Miloja. Apsolutno njegova pobeda. Bez Voldena sa Holom i Uskokom na 1 protiv Ivanovića i Kobsa. Maestralno. Svaku seriju sekao, svaki tajmaut je rodio nešto dobro. Trener sa T.

    2. Dobrić i Davidovac 2 zvezdina lava! Do kraja karijera u Zvezdi i da jednog dana uđu u legendu kako Bog i običaji nalažu. Hvala vam!

    3. Valjda je jasno zašto je Branko Lazić najbolji odbrambeni igrač lige. Urnisao, zaključao, izludeo Kobsa i Ivanovića. Sam.

    4. Kuzmić razbio odbranu od pika i kontrolu skoka. Kao u onim Ekpe Judo danima. Bravo momčino, jarane naš, to nam treba.

    Idemo dalje. Samo polako, fali još jedna. Verujte u momke i Dejana. Ajmo ciganiiii!
    (prijatelj nekih prijatelja, 16. maj 2021 21:33)

    # Link komentara

  67. Najvise kukaju zene u crnom,na pripremama su pa imaju viska vremena evo vec ohoho godina....Stizemo i nadoknadjujemo ...
    (gvozdje79, 16. maj 2021 21:32)

    # Link komentara

  68. Da kojim slučajem imamo pleja koji bar 50% pogađa šut sa poludistance Zvezda bi odrala Budućnost sa 20 razlike.

    Realno za toliko je bila bolja večeras.

    Milojević razbijen i napadački i odbrambeno i samo ta činjenica slaba realizacija za 2 u IIpp je uticala na rezultat.

    Hol..voleo bih da se javi NastyB i objasni čuveni Prometeas ili Obradovićev izbor ...ovo je sramota živa da plej potpuno sam kao duh promaši sve šuteve iz naskoka...akcija nacrtana da se napuni Budućnost on majstor 0/8...inače defanzivno vrlo korektno izdanje Hola, ne mogu da mu oduzmem zalaganje.

    Skauting urađen besprekorno da je Budućnost izgledala veći deo meča jadno, napad postavljen tako da se ne vidi Rid koji je odličan igrač... sve završavano iz floutera da je Rid ostao na ničijoj zemlji, jako pametno.
    (Mohikanac, 16. maj 2021 21:32)

    # Link komentara

  69. Svaka cask Radonji i igracima na odlicnoj energiji i pozrtvovanju. Skok je bio odlican, sut moze i bolje ali pobeda je bitna. Treba dobiti i drugu i onda probati sa brejkom zavrsiti ovo finale. Aba liga odavno nema smisla zbog favorizovanja svih timova protiv Zvezde pa makar se igralo i u Beogradu.
    (Zavrsiti ovo i onda razlaz, 16. maj 2021 21:29)

    # Link komentara

  70. Nikad lakse.
    Ovo cemo dobiti lagano, ali onda pakao protiv Milojevih limara u KLS.
    Novica i Zagorac kao zapete puske 😁😁😁
    (Jkkhh, 16. maj 2021 21:27)

    # Link komentara

  71. Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.
    (ja, 16. maj 2021 20:44)
    Da nisi ostrascen video bi da je Lojd cak i sklanjao ruku i da nije imao ni nameru da napravi faul. Sudije su trebale da puste igru, jer takvih kontakata ima mali milion
    (Krle, 16. maj 2021 20:50)

    Jok, ti nisi ostrašćen hahahahaha. Džabe se raspravljamo kada na komentarima nema nikog neutralnog da presudi, a i takav nije gledao ovu smešnu utakmicu. Slažem se da je glupost svirati takve stvari, ali gledao sam mnogo utakmica Evrolige i Evrokupa u poslednjih par godina i uvek se to svira kao nesportska.
    (ja, 16. maj 2021 21:26)

    # Link komentara

  72. Napred Djetići zgazite ih 3-1
    (Delije=Turski konjanici, 16. maj 2021 21:24)

    # Link komentara

  73. Sta kazu navijaci Buducnosti iz Srbije?
    (deda, 16. maj 2021 21:23)

    # Link komentara

  74. Evo ih Ostojini,gledali, navijali za Mila...Plačite,samo plačite...Da je bilo pravde,ispali bi iz ABA...The end...Kraj...Nema više...Ajte sad svi u bunker...
    (Radonjaaaa, 16. maj 2021 21:23)

    # Link komentara

  75. Ovo je cista pobeda Radonjica, jer je pustio Rida, a zaustavio sve ostale Milejevic je odličan trener, ali Radonjic ima preko 100 evroligaskih meceva, i ne moze mu nista.Inece i sad mislim da Budućnost ima mnogo popunjeniji tim na svim pozicijama.Zvezda nema postenog pleja, centara i krilnog centra, ubi nas selekcija Sase Obradovića.Hol, Noko i Kuzmic nisu ni za FMP.
    (Voja, 16. maj 2021 21:20)

    # Link komentara

  76. 1:0.
    Идемо даље.
    Звезда је вечерас намерно победила.
    И опет ће.
    (John Stockton, 16. maj 2021 21:20)

    # Link komentara

  77. Neocekivana pobeda zvezde, Radonja bi sa centrima Buducnosti osvojio El. Plasi me ako se Kuridza oporavi, Volden je falio.
    (Djuro, 16. maj 2021 21:19)

    # Link komentara

  78. Dobrič je igrač za reprezentaciju ali neki treneri koji pojma nemaju gotovo da su išli u uništenje karijere ovakvo kvalitetnog igrača koji je motor ekipe kako u fenomenalnoj odbrani tako i odličnom napadu sa ludačkim skokom i energijom koja se retko viđa sem njega nije postojao igrač koji može probiti odbranu Budučnosti.Dobriču kapa do poda i što pre da shvate da je igrač za prvi sastav Srbske reprezentacije u košarci.
    (slaviša šmigič, 16. maj 2021 21:19)

    # Link komentara

  79. Каква туга у хумској...
    (Црвена звезда 1913, 16. maj 2021 21:18)

    # Link komentara

  80. Ovo je dobio Dejan Radonjic, ne znam kako, bolji su na svakoj poziciji od nas, samo ako nas Bog pogleda, da zaigra KW, dobijamo u utorak!!!Pomozi Boze!!!
    (Cekamo 5.prsten, 16. maj 2021 21:18)

    # Link komentara

  81. Ali Buducnost 78 poena uz 31 slobodno bacanja. Kakvu odbranu je Radonja postavio, granitna.
    (Gossa placa Zeljko, 16. maj 2021 21:17)

    # Link komentara

  82. grobosi posto je zvezda pobedila jedino vam ostaje da brojite koliko gledalaca je bilo i da kukate na nekog ko je to dozvolio, jedino tu vidim neki tracak da nahranite vasu zlobu veceras.
    (Ivan, 16. maj 2021 21:16)

    # Link komentara

  83. Sve ste pogresno videli ,nisu to bili navijaci u hali,to smo posebnom tehnologijom oživeli slike onih ljudi koje su tu postavljene od pocetka sezone,nego cekali smo finale da to uradimo...
    (Pera, 16. maj 2021 21:15)

    # Link komentara

  84. (uplakani bunkeraš, 16. maj 2021 20:40)
    Sve si lepo napisao, dokumentovao. Ali džaba, nemaju oni obraza, a sad su u misjim rupama, promolice se pred sledeću utakmicu sa novim budalastim komentarima. A svet ostaje protiv njih.
    (Aca, 16. maj 2021 21:13)

    # Link komentara

  85. Stize li Zo na cetvrtu, zna li se?!
    Evo, Gagi se vratio iz povrede, jos Salo i plej i pali se masina...
    (Antidervis, 16. maj 2021 21:13)

    # Link komentara

  86. E limari tužni, videćete kad proradi i šut za tri. Ja iskreno ne znam kako smo ovo dobili? Trojka ništa, Walden ne igra, Hall, Simonović standardno ocajni... Loyd katastrofa, bez obzira na 20+ poena, Kuzmic nije kosarkas... Samo na srce sampionsko..
    (Spale, 16. maj 2021 20:53)
    Мало и на Добрића ?
    (Пикси из корнера, гробари невера, 16. maj 2021 21:12)

    # Link komentara

  87. Jeste faul u bloku, pomerio je rame sa namerom da zakači igrača Zvezde, i zakačio ga je, to je toliko očigledno, nije za vas košarka.

    To je očigledan primer kako se lažno predstavlja da je sudija pomogao Zvezdi a oštetio Budućnost.
    (Kikujiro, 16. maj 2021 21:11)

    # Link komentara

  88. Velika pobeda na startu finalne serije bez dva bitna igraca! Jesmo umalo prokockali 15 razlike, jer nam napad zavisi od 2-3 coveka, ali smo toliko agresivno igrali odbranu, "citali" im napadacke akcije, da bi bila prava steta da nismo dobili. Ova utakmica se vec zaboravlja i sav fokus na megdan u utorak treba prebaciti. Ako Zvezda dobije, verovatno uzima titulu, u protivnik, Buducnost je blagi favorit. Svaka cast jos jednom Radonjicu na doktorskom skautingu i fantasticnoj taktickoj pripremi!
    (Duxevaca 80, 16. maj 2021 21:09)

    # Link komentara

  89. Lako je igrati uz pun Pionir.
    (Vakcinisan, 16. maj 2021 20:39)

    Jel ti krivo ?

    Aj, budi covek pa reci slobodno...Jel ti krivo sto je Zvezda pobedili ili mnogo ?!
    (uplakani bunkeraš, 16. maj 2021 21:08)

    # Link komentara

  90. Svetska zdravstvena organizacija je odavno ostavila lokalnim samoupravama da odluče u vezi publike na sportskim terenima.
    Gledate li vi Điro d'Italia,teniski turnir u Rimu?
    Smeta vam publika na košarci a kafići,restorani,tržni centri,gradski prevoz—prepuni??
    (Realno, 16. maj 2021 21:06)

    # Link komentara

  91. Interesuje me koliko je bacanja izveo Ivanović, koliko se trzao, bacakao, simulirao......
    (ANTIMOOOOOO, 16. maj 2021 21:05)

    # Link komentara

  92. Ja navijao za Nadala, pa nisam mogao da gledam ABA ligu...
    (Crvena Zvezda Beograd, 16. maj 2021 21:05)

    # Link komentara

  93. Bravo Zvezdo 💪
    (Dare_cz, 16. maj 2021 21:04)

    # Link komentara

  94. Bravo Zvezdo !!!!!!!!!!
    Svako je dao doprinos na svoj nacin.
    Ovde cak i komentatori na Areni navijaju protiv Zvezde ali ne vredi jaci smo od svega.
    Novinar je mogao bar da pomene da nam nije igrao ponajbolji igrac ali smo se i na to navikli u poslednjih par sezona.
    Kako objasniti faul Dobricu kad ga je Kobs udario laktom u lice i jos dobio 3 bacanja i kako objasniti onaj faul Hola kada je stajao sa obe noge na zemlji a Ivanovic dobio 2 bacanja ? Kako ?
    (Mudra breskva, 16. maj 2021 21:04)

    # Link komentara

  95. U inat dusmanima slavice se titula u Podgorici posle trece utakmice. Morace bokan da dovede Lebrona Karija da proba da nas skine sa trona
    (Pedja, 16. maj 2021 19:36)

    Ko su dušmani??
    (Mirko Pavlović, 16. maj 2021 21:04)

    # Link komentara

  96. Koja kradja u korist FMP-!!!2 nesportske na kraju nisu svirane Lojdu!!
    (Grobar, 16. maj 2021 20:46)

    Nije bolest sve sto boli
    (uplakani bunkeraš, 16. maj 2021 21:04)

    # Link komentara

  97. Kada dobiješ igrački jači tim sa 2,5 igrača to je Radonjizam!
    Dejo Radonjiću DOKTORE!
    (Šumarice, 16. maj 2021 21:03)

    # Link komentara

  98. Dobrić,i Lazić,kraj priče!Ovo kažem kao ljubitelj "domaćih" igrača,nebitno iz koje novonastale države,nekako mi je milo kad to vidim,nikakva jugonostalgija nije u pitanju!Cobs nosi Budućnost,skoro cijelu sezonu,noćas zaustavljen,mogla bi finalna serija da bude veoma intersantna.
    (War Inside My Head, 16. maj 2021 20:55)

    zaboravljas I davidovca
    (kalcokera i Croasano jaguar, 16. maj 2021 21:03)

    # Link komentara

  99. Koja kradja u korist FMP-!!!2 nesportske na kraju nisu svirane Lojdu!!
    (Grobar, 16. maj 2021 20:46)


    Grobar VOLI Budućnost.
    (Markobg, 16. maj 2021 21:00)

    # Link komentara

  100. Bolje je igrati sa 4 igrača nego sa Kuzmićem
    (g, 16. maj 2021 21:00)

    # Link komentara

  101. Vuče,bio je čist faul na Lojdu,pre njegovog faula,pa je napravljen kompromis.Idi gledaj balet,kad se u košarku ne razumeš.
    (1Đoković, 16. maj 2021 20:59)

    # Link komentara

  102. Mnogo se potcenjivala Zvezda pre početka. Daleko je od neke lepote od košarke, ali imamo Dejana na klupi, Lojda, Dobrića, Davidovca, Noka, Branka za peglanje. Sasvim dovoljno. Od Budućnosti se napravio Efes, a oni ljudi ispali od Monaka, prve ozbilinije ekipe iz Evrokupa. Dobra je ekipa, samo daleko od nepobedive. Zvezda je čvršća, snažnija i trofejnija ekipa, što se dokazalo večeras.
    (rna njojze, 16. maj 2021 20:59)

    # Link komentara

  103. Zar ne rekose ovde eksperti kako Radonja nema pojma i kako ce biti 3:0 za Buducnost lagano? Sad malo cutimo?
    (Grobar na raspustu, 16. maj 2021 20:57)

    # Link komentara

  104. @koleCZ Bista za Radonjica ako pobedi Luku Mitrovica, Z. Nikolica, Popovica, Sehovica, Apica, Zugica? Svaki od tih tvojih nabrojanih je bolji igrac od ovih anonimusa iz PG :)
    (marka, 16. maj 2021 20:56)

    # Link komentara

  105. Buducnost oce da dobije utakmicu a puste Dobrica da da 23 poena.Sveukupmo u karijeri ako je dao 23.
    (Znalac, 16. maj 2021 20:47)

    Psiha ti ocito nije jaca strana. A ni gramatika.
    (Qala'at, 16. maj 2021 20:56)

    # Link komentara

  106. Nije mnogo the bell!
    (Mile Kontraš, 16. maj 2021 20:55)

    # Link komentara

  107. Dobrić,i Lazić,kraj priče!Ovo kažem kao ljubitelj "domaćih" igrača,nebitno iz koje novonastale države,nekako mi je milo kad to vidim,nikakva jugonostalgija nije u pitanju!Cobs nosi Budućnost,skoro cijelu sezonu,noćas zaustavljen,mogla bi finalna serija da bude veoma intersantna.
    (War Inside My Head, 16. maj 2021 20:55)

    # Link komentara

  108. @Dejan CZ
    Tacnije evroligas top 20
    (moralni gmizavac, 16. maj 2021 20:55)

    # Link komentara

  109. Sa Voldenom u rotaciji i uz bolji sut za 3, Zvezda je bolja za minimum 10-15 poena. Odbranu igramo fenomenalnu, napad i sut ce doci u ovoj seriji kad bude trebalo. Bravo momci, bravo Radonja. Sad da se spremimo zestoko za utorak i da povedemo 2:0.
    (Grobar na raspustu, 16. maj 2021 20:54)

    # Link komentara

  110. Zvezda je ušla u ovo finale kao totalni autsajder, ako pročitate komentare i navijača Zvezde i komentare mrzitelja-grobara i jedna jedina poneda Zvezde bi bila čudo nevidjeno.

    A sada svi oni navijači Zvezde koji su pljuvali i predvidali katastrofu sada kao nisu zadovoljni pobedom, nisu zadovoljni igrom... bolje da je Zvezda izgubila, tada bi bili zadovoljni, ovako prognoze im se nisu ostvarrile.

    Utakmica je dobijena odbranom, Uskoković, Lazić, Dobrič, Simoniovič, Davidovac, Kuzmić su dobili ovu utakmicu odbranom, bravo.
    (Kikujiro, 16. maj 2021 20:53)

    # Link komentara

  111. E limari tužni, videćete kad proradi i šut za tri. Ja iskreno ne znam kako smo ovo dobili? Trojka ništa, Walden ne igra, Hall, Simonović standardno ocajni... Loyd katastrofa, bez obzira na 20+ poena, Kuzmic nije kosarkas... Samo na srce sampionsko..
    (Spale, 16. maj 2021 20:53)

    # Link komentara

  112. Buducnost očajno odigrala odbranu a mi to nismo znali da kaznimo. Inače bi bilo lagano 10+
    (velja, 16. maj 2021 20:53)

    # Link komentara

  113. Izbacili su edzima, izbacili su danila nikolica i vrhunac je da lojdov faul nije nesportski nego obican, i stvarno je jako tesko ne misliti da postoji tendencija
    (Oj, 16. maj 2021 20:37

    Izbacili su ih jer su napravili 5 faula a ne pominješ faul Ivanovića u napadu kad skače na Hola a sudije svirale ličnu Holu iako je samo stajao,na samo par minuta pre kraja kada su vas vraćale u igru.
    (Istina, 16. maj 2021 20:53)

    # Link komentara

  114. Kad vas đetići brejknu ima moraču dupke da ispune!evrocup vas ceka
    (Izvođač kornera, 16. maj 2021 18:58)

    Srecom vi ste se te muke resili jos pre 3 meseca. Sada baljezgate bez trunke napetosti
    (mile, 16. maj 2021 20:53)

    # Link komentara

  115. Slazem se sa komentarom ,ako Zvezda dobije drugu tesko je verovati da Buducnost dobije tri za redom.Ako Radonja zategne odbranu kako on zna ima nade.
    (Dambldor, 16. maj 2021 20:52)

    # Link komentara

  116. Koliko ljudi koji komentarisu ovde veze nemaju sa kosarkom,ali bukvalno ni elementarno poznavanje nemaju
    (sale, 16. maj 2021 20:51)

    # Link komentara

  117. Bio sam pesimista uoči utakmice, utoliko se više radujem pobedi Zvezde. Drago mi je što je utakmica protekla bez incidenata na terenu, a sramotno je bilo vređanje sa tribina Mitrovića i Milojevića...pogotovo što se radi o korektnim likovima koji ne zaslužuju tako nešto. Milojević jeste grobar, ali oduševio me je svojom korektnom izjavom nakon utakmice...svaka čast legendo. Sudije su za divno čudo solidno obavile posao uz greške koje se događaju, ali nisu bili tendenciozno, a očekivao sam nešto drugo. I na kraju rekao BiH da Hol ne zaslužuje da se zove košarkašem...njegova igra je katastrofa za tim. Nisam fan ni Uskokovića, ali Hol...
    (Fenomen, 16. maj 2021 20:51)

    # Link komentara

  118. Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.
    (ja, 16. maj 2021 20:44

    Na tvoju tvoju žalost išao je ka lopti, a nije ni bio zadnji u odbrani.
    (CZ99, 16. maj 2021 20:51)

    # Link komentara

  119. Opet mi je Zvezda unistila ovaj poduzi raspust od januara. Sad ostaje da samo sa nasom bracom iz Podgorice se zagrlim i zajedno ridamo u suzama veceras.
    (Grobar na raspustu, 16. maj 2021 20:50)

    # Link komentara

  120. Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.
    (ja, 16. maj 2021 20:44)
    Da nisi ostrascen video bi da je Lojd cak i sklanjao ruku i da nije imao ni nameru da napravi faul. Sudije su trebale da puste igru, jer takvih kontakata ima mali milion
    (Krle, 16. maj 2021 20:50)

    # Link komentara

  121. Buducnost posle ove kradje treba da napusti finale. Sudija ne smije Lojdu da sudi cisti namjeran 2 minuta do kraja, Nikolicu sude 5 ti faul gdje se mrdnuo nije u bloku, umjesto da dobije dva slobodna. Citav mec navlace za Zvezdu, godinama ih sudije guraju i ovo veze sa sportom nemaju. Da bar igraju kosarku, nego ove crncuge siluju samo.
    (Vuk, 16. maj 2021 20:35)

    Auuuuu, do sada kuknjava, a sada bi i da biju. Šizofrenija
    (Milan, 16. maj 2021 20:50)

    # Link komentara

  122. Prenos, kako da ne. Pa vi glasajte opet za ove.
    (Uh, 16. maj 2021 20:50)

    # Link komentara

  123. Buducnost tesko da ce dobiti finale sa trenerom Juniora
    (Zna;ac, 16. maj 2021 20:49)

    # Link komentara

  124. Sviđa mi se kad C.Zvezda Beograd pobedi. Odmah izađu sa komentarima iste one delije da se lupaju u grudi koje su jutros predviđali da će izgubiti.
    Drago mi svakako i nadam se pobedi u seriji sa 3:0, da ne slušamo priče o suđenju, lošim protokolima i losem sastavu.
    (Mirko Pavlović, 16. maj 2021 20:48)

    # Link komentara

  125. Sta kaze Miloje jer se pravi brejk u prvoj utakmici?
    (Gossa placa Zeljko, 16. maj 2021 20:48)

    # Link komentara

  126. Buducnost oce da dobije utakmicu a puste Dobrica da da 23 poena.Sveukupmo u karijeri ako je dao 23.
    (Znalac, 16. maj 2021 20:47)

    # Link komentara

  127. Za petu utakmicu nam stize Lesort.
    (tkujpers dožda, 16. maj 2021 20:32)

    Kaže se: za PETA utakmica dolazi Lesort!
    (pera ložač, 16. maj 2021 20:47)

    # Link komentara

  128. Uuuu, koliko komentara uplakanih!
    Pa vi ste na raspustu. Opustite se, gledajte u zvezde, mirišite cveće...
    Nije ovo dobro po vaše mentalno zdravlje.
    Zvezda samo jako do titule i EL.
    (Max, 16. maj 2021 20:47)

    # Link komentara

  129. Igrali smo dobar deo utakmice sa domaćom petorkom, što dovoljno govori o našim strancima. A što se tiče grobarskih komentara, ja ih zaista razumem. Boli, a tek će da ih boli. Ne shvataju da im je Nolan Smit ugasio svetlo.
    (Pantelejac, 16. maj 2021 20:47)

    # Link komentara

  130. Bravo, zvezdo
    (dejan, 16. maj 2021 20:47)

    # Link komentara

  131. Nesto meni ovde nije jasno cele sezone? Zasto nisu oterali Hola cele sezone? Kako niko ne vidi da ovaj covek ne zna kosarku uopste?!?! Strasno. Njega bi trener(ako ga vec nije oterao na vreme) trebao ostavljati u hali posle treninga da uci vodjenje lopte, da uci ulaz pod kos, da uci sut.
    (Gorki, 16. maj 2021 20:47)

    # Link komentara

  132. Koja kradja u korist FMP-!!!2 nesportske na kraju nisu svirane Lojdu!!
    (Grobar, 16. maj 2021 20:46)

    # Link komentara

  133. Izbacili su edzima, izbacili su danila nikolica i vrhunac je da lojdov faul nije nesportski nego obican, i stvarno je jako tesko ne misliti da postoji tendencija
    (Oj, 16. maj 2021 20:37)

    Врхунац је твоја тенденциозност и одсуство познавања правила као и занемаривање чињенице да над Лојдом није досуђен фаул непосредно пре његовог фаула као и неколико фаулова који су редовно свирани над Ивановићем.
    Препорука: "Зона прес" - ваша сигурна кућа. Плачи!
    (Црвена звезда 1913, 16. maj 2021 20:46)

    # Link komentara

  134. Kuzmic veceras doktorski u odbrani od pikenrola.
    (Grof, 16. maj 2021 20:46)

    # Link komentara

  135. Kako smo sjajno zaustavili poprilicno Kobsa i Ivanovica veceras i to bez Voldena u timu. Svaka nam cast na igri, borbi, zelji veceras. Uz ocajan sut za 3 uz 8 bacanja vise za Buducnost, opet pobeda na kraju. Bravo momci, bravo Radonja.
    (Gossa placa Zeljko, 16. maj 2021 20:46)

    # Link komentara

  136. Komentari pre utakmice:

    "Zvezda nema nikakve šanse protiv Budućnosti"

    "Zvezda nema šta da traži protiv Budućnosti"

    "Zvezda je toliko loša, gubi 3-0 sigurno"

    "Demoliraće Zvezdu Budućnost"

    "Jad i beda od igre CZ, nemaju nikakve šanse"

    "Zvezda izgleda amaterski, pokešće ih Milojević"

    "Ne zna se ko je gori u Zvezdi, nema nikakve šanse u finalu"

    "Zvezda raspad sistema, finale mogu i da ne igraju"
    (Kikujiro, 16. maj 2021 20:45)

    # Link komentara

  137. Bravo radonja
    (Milos, 16. maj 2021 20:45)

    # Link komentara

  138. Sve može da prođe, ali najveći skandal je nedosuđena nesportska Lojdu kada je povukao Ivanovića za ruku nakon što je izgubio loptu. I to nakon pregledavanja snimka. To je suprotno pravilima. Sudije se nisu pridržavale pravila.
    (ja, 16. maj 2021 20:44)

    # Link komentara

  139. Gde nam je Damir? Jel slavi 3:0 laganih za Buducnost veceras?
    (Gossa placa Zeljko, 16. maj 2021 20:44)

    # Link komentara

  140. @Podgoričanin
    Koliko poznajete košarku vidi se na šta se žalite. Odavno je zabranjeno laktom praviti prostor za šut, čist faul. Druga je stvar što Simonović ume da naglasi taj faul ali svakako postoji. Ako postoji situacija na koju možete da se žalite onda je to peti faul za Nikolića. Po meni je bio čist blok. Samo ne zaboravite obe noge Loyda na zemlji kad je Ivanović uhvatio pas Noka iz auta.
    Ako ćete biti pošteni, utakmicu nisu rešile sudije nego slobodna bacanja. Nedopustivo je da vam plej maši slobodna u ovakvoj utakmici
    (Milan, 16. maj 2021 20:44)

    # Link komentara

  141. "proradio Ivanović"... xaxaaxa proradio dobri stari scenario sa bacanjima.

    Elem Radonjić odškolovao Milojevića valjda to nije sporno.
    Zvezda zatvorila sve napade sem Rida koji stvarno sve hvata oko obruča.
    Doktorski zatvoreni bekovi i krila.
    Odbrana Budućnosti razbijena 2na 2.


    Pad u igri je neminovan jer nema Voldena a i teško je 40min izgurati ovaj nivo preuzimanja i rotiranja.
    Lično prezadovoljan vođenjem utakmice i zalaganjem igrača.
    (onako, 16. maj 2021 20:43)

    # Link komentara

  142. Faul Dobrica u 2/4 na Kobsu, čista kradja i tri poena za milogorce, faul Hola u 4/4 gde je čovek stajao, što realno samo i zna da radi, bacanja za milogorce, umesto faula u napadu, kradja. I još mnogo primera večeras.
    SAMO MI NIJE JASNO STA JE SASA GLEDAO KAD JE DOVEO HOLA ZA PLEJA. COVEK I KOSARKA NE IDU U ISTOJ RECENICI. A još manje mi je jasan Radonja koji mu daje ovoliko minuta. SIMON TUGA, KUZ RASPAD...I DA, JEDVA CEKAM KRAJ SEZONE DA OVOM RAMBU KONACNO VIDIM LEDJA. NEKOLIKO VEOMA BITNIH LOPTI JE IZGUBIO, I DZABA MU SVE STO JE URADIO, KAD JE MOGLO SKUPO DA NAS KOSTA.
    REVOLTIRAN, ODMAH NAKON TEKME, UTISCE SE JOS NISU SLEGLI. JEDNA TEMELJNA REKONSTRUKCIJA NA KRAJU SEZONE.
    (Max, 16. maj 2021 20:43)

    # Link komentara

  143. Danas smo igrali košarku. Ono protiv Igokee je bilo zabrinjavajuće. Trebalo bi poboljšati šut za tri poena i ponoviti ovu odbranu. Da pobedimo i drugu pa u PG šta bude, bravo momci i srećno.
    (Pantelejac, 16. maj 2021 20:43)

    # Link komentara

  144. Plej je produzena ruka trenera na terenu.
    Mi na zalost ove sezone takvog nemamo..
    Nedostaje Volden..
    (Mudrac, 16. maj 2021 20:42)

    # Link komentara

  145. Tako to radi evroligas...puknite od muke grobosi ahahaha...
    (Dejan CZ, 16. maj 2021 20:42)

    # Link komentara

  146. Nameštena utakmica.
    Ne znam razlog zašto je Budućnost pustila Zvezdu da pobedi.
    U svakom slučaju, hvala braćo Montenegrijanci.
    (Michael Jordan, 16. maj 2021 20:42)

    # Link komentara

  147. Ja svoj raspust provodim kod bake i deke na Zlatiboru!!
    (Južni front, 16. maj 2021 20:41)

    # Link komentara

  148. Da pricamo realno, CZ bolja nocas, Buducnost prrevise rupa u odbrani previse praznog hoda... zasluzenih 1-0
    Nadamo se boljoj igri plavih, s igrom od nocas nemamo sto da trazimo
    (Podgoricki, 16. maj 2021 20:41)

    # Link komentara

  149. Spin majstorija iz Železnika. Volden će igrati a MJK je ionako nebitan lik.
    (matori2, 15. maj 2021 22:41)

    Počela kuknjava unapred...sastav tima, sudije, protokoli. Žao mi je svakog suduje kohi mora da sudi ovakve utakmice u burazersko paktaskoj ligi!!
    (Dembelija zemlja, 15. maj 2021 20:12)

    Ocekujem cudesan oporavak Voldena pred sjutrasnji mec. Svakako, nadam se da se Milojevic sprema kao da ce igrati.
    (BRAVO PLAVI, 15. maj 2021 14:30)

    Zna se ko voli da laže i krade :)
    (sasa pg, 15. maj 2021 14:24)

    Bez Voldena??? Čisto sujmammmm!!!
    (Je l nestalo struje?, 15. maj 2021 14:00)

    Zna se ko voli da laze i krade naravno ,evo ako Volden ne bude igrao sjutra svima se zvinjavam odje . i nikad vise necu da komentarisem Zvezdu dajem rijec!
    (Clasic, 15. maj 2021 14:58)

    ČEKA SE KOMENTAR LIKA POD NIKOM "CLASIC".
    Nema veze, daj baci neki komnetar, znam da ti je glupo ali ajde...malo zabave nije na odmet.

    Za ostali "trust mozgova" bez obraza nista osim pozdrava uz pesmu "Izadji mala" !!!
    (uplakani bunkeraš, 16. maj 2021 20:40)

    # Link komentara

  150. to je to idemo po drugu pobedu u utorak, svi su dali maksimum na terenu, nema se sta osporiti zvezda je za klasu iznad aba lige.
    (Ivan, 16. maj 2021 20:40)

    # Link komentara

  151. Vozac, rece navijac kluba koji je zavrsio sezonu u januara. Ha,ha,ha..placi mala.
    (Gossa placa Zeljko, 16. maj 2021 20:40)

    # Link komentara

  152. Za mene neocekivano, bez Voldena koji je u ovom nasem rosteru medju 3 najvaznija igraca. Sjajni Dobric i Lazic, a iznenadjujuce dobar Kuzmic. Buducnost ima prednost u napadu pod kosem zbog Rida koji ima osecaj i mekocu ruke za razliku od nasih centara. Lojd katastrofalan bez obzira na poene, gori samo Simonovic. Velika je steta za Hola sto nema nikakav sut, ostalo dobro radi. Sledeca je najvaznija i ako Zvezda pobedi tesko da Buducnost moze da dobije 3 za redom.
    (garda, 16. maj 2021 20:40)

    # Link komentara

  153. Lako je igrati uz pun Pionir.
    (Vakcinisan, 16. maj 2021 20:39)

    # Link komentara

  154. AJMO!
    (6,50, 16. maj 2021 20:39)

    # Link komentara

  155. Kakva tmurna sezona a mi poveli u seriji!? Neverovatno... Samo na srce... Bez plejeva... I dalje mislim da je kvalitet na strani Budućnosti.Bravo Radonja, ovo je bio tvoj lični pečat. Večeras ću da uživam u komentarima...Ovaj rezultat će sasvim sigurno rasterati naše drage goste. Pada noć, sada mogu i da plaču. I naravno nek sad broje koliko je bilo publike. To je jedini podatak koji noćas može da nahrani njihovu zlobu.
    (Bok, 16. maj 2021 20:38)

    # Link komentara

  156. 35 minuta jake odbrane je bilo i vise nego dovoljno za ovu simpaticnu Cipiripi ekipicu. Bravo momci, bravo Radonja.
    (Gossa placa Zeljko, 16. maj 2021 20:38)

    # Link komentara

  157. Pa mi njih dobijemo sa Holom i Uskokovićem, baš smo jaki
    (DžejAr65, 16. maj 2021 20:38)

    # Link komentara

  158. Samo za Damira
    IZADJI MALA IZADJI MALAAAAAA OJHA
    (rokaj snimaj, 16. maj 2021 20:37)

    # Link komentara

  159. Izbacili su edzima, izbacili su danila nikolica i vrhunac je da lojdov faul nije nesportski nego obican, i stvarno je jako tesko ne misliti da postoji tendencija
    (Oj, 16. maj 2021 20:37)

    # Link komentara

  160. EH Grobari,sad se i protokola setili...
    (sasha the red Baron..., 16. maj 2021 20:36)

    # Link komentara

  161. Bravo, Zvezdo.
    (pedja71, 16. maj 2021 20:36)

    # Link komentara

  162. Ovo je strašno kako sude za Zvezdu. Baš nije fer...
    (ja, 16. maj 2021 20:26)

    Isplaci se lepo, bice ti lakse
    (23Sudija, 16. maj 2021 20:36)

    # Link komentara

  163. Miloje grobarčina uvek je svoje timove španovao protiv Zvezde. I Mega je igrala na žilet
    (a, 16. maj 2021 20:36)

    # Link komentara

  164. Pobeda! Zvezda!
    (Aksiom, 16. maj 2021 20:36)

    # Link komentara

  165. Bravo momci, bravo Radonja. Sjajna odbrana 35 minuta, uz ocajan sut mi smo veceras dobili bez prvog pleja Voldena. Sa malo boljim sutom, razlika bi bila i veca. Jos jednom, svaka cast na borbi, na svemu veceras. Toliko o tome da ce nas Buducnost pobediti 3:0. Idemo da osvojimo ovo. Zvezda sampion.
    (Gossa placa Zeljko, 16. maj 2021 20:35)

    # Link komentara

  166. Kad god je Budućnost pobeđivala CZ ključni igrači su bili Ivanović i Nikolić. Večeras loš Nikolić a Ivanović se kasno probudio, tačnije odlična odbrana na njemu 33 minuta.
    Dobrić igrač utakmice. Po koji put se pokazuje da stranci nisu odlučujući faktor u plej-offu. Za ukupnu pobedu potreban je bolji šut za tri
    (Milan, 16. maj 2021 20:35)

    # Link komentara

  167. To!
    (nn, 16. maj 2021 20:35)

    # Link komentara

  168. Kada Milojevic nije dobio ovakvu Zvezdu onda nek se zamisle Podgoricani za trenera...pa bolje igrace ima Buducnost a Zvezda BEZ SUTA ZA 3 poena. Kako izgubili ovo ? Lose je to...
    A dole treba ocekivati poraz Zvezde od 10 razlije zbog sudjenja. Ovde sudije korektne, uz gresku za 5. faul Danila Nikolica mada bilo sitnih gresaka i na drugoj strani.
    Sve u svemu GAZI ZVEZDO !
    (jezzz, 16. maj 2021 20:35)

    # Link komentara

  169. Zasluzeno smo pobedili, Buducnost je opasna i cvrsta ekipa, slusam sada Milojevica pravi gospodin nema sta. Idemo dalje nadam se i drugoj pobedi u Podgorici ce biti veoma tesko. Srecno
    (duledudule, 16. maj 2021 20:35)

    # Link komentara

  170. Pukl najveca lopina i mrzitelj Zvezde. Znaci katastofa sudjenje.
    (Srle, 16. maj 2021 20:35)

    # Link komentara

  171. Могло је и боље ал добро је и овако. Мора то боље у наредним утакмицама. БРАВО ЗВЕЗДО. 👏👏👏🇷🇸
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 16. maj 2021 20:35)

    # Link komentara

  172. Buducnost posle ove kradje treba da napusti finale. Sudija ne smije Lojdu da sudi cisti namjeran 2 minuta do kraja, Nikolicu sude 5 ti faul gdje se mrdnuo nije u bloku, umjesto da dobije dva slobodna. Citav mec navlace za Zvezdu, godinama ih sudije guraju i ovo veze sa sportom nemaju. Da bar igraju kosarku, nego ove crncuge siluju samo.
    (Vuk, 16. maj 2021 20:35)

    # Link komentara

  173. Onaj faul u napadu Nikoliću i nedosuđena nesportska Lojdu (suprotno pravilima). Teška krađa...
    (ja, 16. maj 2021 20:34)

    # Link komentara

  174. E to se zove pljačka.
    (Vuk, 16. maj 2021 20:34)

    # Link komentara

  175. Prekosutra puna hala, krcata!!! Idemoooo
    (Izadji mala, 16. maj 2021 20:34)

    # Link komentara

  176. Cestitam CZ ali nije moralo bas ovako na kraju, svejedno, cestitke!
    (C i n i k, 16. maj 2021 20:34)

    # Link komentara

  177. Jugosloveni da izbace Srpski klub, pazi molim te?
    (Dino, 16. maj 2021 20:34)

    # Link komentara

  178. Koliko clanova uprave ima zvezda . Kon da podnese ostavku odmah.
    (Istina, 16. maj 2021 20:34)

    # Link komentara

  179. Dvije nesportske be sviraju u zadnjem minitu Crvenoj zvezdi... Da poklone Buducnosti pobjedu sudije,nemamo se sta zalizi .Sramota me je bilo ovo da gledam
    (CZBG, 16. maj 2021 20:33)

    # Link komentara

  180. Победа је битна!!!
    (Наташа, 16. maj 2021 20:33)

    # Link komentara

  181. Za petu utakmicu nam stize Lesort.
    (tkujpers dožda, 16. maj 2021 20:32)

    # Link komentara

  182. Zvezda je namerno pobedila...
    I opet će...
    (Može biti samo je*an, 16. maj 2021 20:32)

    # Link komentara

  183. Hol + Lojd=0.
    (Djura, 16. maj 2021 20:29)

    # Link komentara

  184. Ispratite Lojda i zaključajte vrata. Hvala.
    (Baki, 16. maj 2021 20:29)

    # Link komentara

  185. Unisti nas Lojd. 24sek do kraja
    (gagi, 16. maj 2021 20:28)

    # Link komentara

  186. Ovo je strašno kako sude za Zvezdu. Baš nije fer...
    (ja, 16. maj 2021 20:26)

    # Link komentara

  187. Lojd je tipicna muva bez glave.
    (Pera, 16. maj 2021 20:26)

    # Link komentara

  188. Ne gledam.

    Mnogo volim Zvezdu,
    a nemam živaca.

    Neka pobedi bolji.
    (stara škola, 16. maj 2021 20:22)

    # Link komentara

  189. Kuzmić baš laka lova ove sezone.
    (veverac, 16. maj 2021 20:21)

    # Link komentara

  190. Vidi se koliko publika znaci Zvezdinim igračima SAMO NAPRED ZVEDAAALLLE
    (Berlinac, 16. maj 2021 20:17)

    # Link komentara

  191. Otkud navijaci u dvorani? Treba ovaj mec registrovati u korist Buducnosti.
    (Will Mosley, 16. maj 2021 19:21)

    Bezi Bodibond, razbiće te baba. Opet joj krades telefin
    (uplakani bunkeraš, 16. maj 2021 20:17)

    # Link komentara

  192. @ Da je partizan u finalu rts bi prenosio
    (paja, 16. maj 2021 20:12)

    Haha, jako duhovito, zato je vama "sirotima i potlacenima" dozvoljena puna hala publike dok mere zabrane zbog korone jos vaze
    (Admiral, 16. maj 2021 20:17)

    # Link komentara

  193. Od publike do sudija...šta reći...vrhunac sramote i bezobrazluka. Ali od njih ništa neočekivano...
    (ja, 16. maj 2021 20:04)

    Cmizdriš i na raspustu ?
    Pa ne ide sine, nije to dobro
    (uplakani bunkeraš, 16. maj 2021 20:16)

    # Link komentara

  194. Izbacivanje iz Lige, navijači, užas, Zvezda je sramota Srpske košarke.
    (Vozač, 16. maj 2021 20:03)

    Izađi mala!
    (Ajgor, 16. maj 2021 20:15)

    # Link komentara

  195. Podosta ljudi u hali.... A korona, ovo ono? Nista a?
    (jd, 16. maj 2021 20:05)

    Svi su vakcinisani
    (Kurlebalo, 16. maj 2021 20:15)

    # Link komentara

  196. Bista ispred pionira ako Radonjić dobije seriju sa Kuzmicem, Simonovicem, Holom, Kuridzom, Radanovim, Uskokovicem Ritom i Nokom
    (KoleCZ, 16. maj 2021 20:14)

    # Link komentara

  197. fmp fmp fmp.
    (zeleznik, 16. maj 2021 20:12)

    # Link komentara

  198. Da je partizan u finalu rts bi prenosio
    (paja, 16. maj 2021 20:12)

    # Link komentara

  199. Dobric ubica...
    (Nikola, 16. maj 2021 20:11)

    # Link komentara

  200. Šta bi sa ovim protokolom o vređanju? Neki lik konstantno vređa a ništa...
    (ja, 16. maj 2021 20:00)
    MRS
    (Izadji malaaaaa, 16. maj 2021 20:10)

    # Link komentara

  201. Za čije babe zdravlje se ovde raspisali grobosi?
    (Will, 16. maj 2021 20:09)

    # Link komentara

  202. sutne pravog pleja coloma ostavi nedonosce od obradovica hola
    (zoki, 16. maj 2021 20:09)

    # Link komentara

  203. Koliko su loši hall i simonović..
    (zzzzz, 16. maj 2021 20:09)

    # Link komentara

  204. Gaziiiiiii Zvezdooooo mojaaa....
    (1Đoković, 16. maj 2021 20:06)

    # Link komentara

  205. Gaziiiiiii Zvezdooooo mojaaa....
    (1Đoković, 16. maj 2021 20:06)

    # Link komentara

  206. @ Da li jos uvek vazi zabrana prisustva publici ili za mezimicu to ne vazi?
    (RSB bot, 16. maj 2021 18:24)

    Naravno da ne vazi, njima je sve dozvoljeno, taman posla da vodjinoj mezimici nesto bude uskraceno, a ovamo nam svaki dan ispiru mozak da postujemo mere, sramno
    (Admiral, 16. maj 2021 20:06)

    # Link komentara

  207. Podosta ljudi u hali.... A korona, ovo ono? Nista a?
    (jd, 16. maj 2021 20:05)

    # Link komentara

  208. Edzimov 5-ti faul u napadu je najsmijesniji faul u napadu koji mozete vidjeti u istoriji kosarke. Samo pogledajte snimak. Sramota koliko kradete. Sramota.
    (Podgoričanin, 16. maj 2021 20:04)

    # Link komentara

  209. Od publike do sudija...šta reći...vrhunac sramote i bezobrazluka. Ali od njih ništa neočekivano...
    (ja, 16. maj 2021 20:04)

    # Link komentara

  210. Izbacivanje iz Lige, navijači, užas, Zvezda je sramota Srpske košarke.
    (Vozač, 16. maj 2021 20:03)

    # Link komentara

  211. Saso Pukl
    (Ranko, 16. maj 2021 20:02)

    # Link komentara

  212. Šta bi sa ovim protokolom o vređanju? Neki lik konstantno vređa a ništa...
    (ja, 16. maj 2021 20:00)

    # Link komentara

  213. Otkud navijaci u dvorani? Treba ovaj mec registrovati u korist Buducnosti.
    (Will Mosley, 16. maj 2021 19:21)
    Da, da, I direktno Partizan Igokeu poslati u EL:))))))))....Mislim, bas bi bilo lepo:))))))))))
    (Jareca brada, 16. maj 2021 19:59)

    # Link komentara

  214. Sramotna igra zvezdinih stranaca...Kod svih timova u ABA i EL stranci su najbolji igraci, samo su kod nas menadzerske prevare, dosli da odigraju za licnu statistiku i VELIKE PARE...
    (sever, 16. maj 2021 19:57)

    # Link komentara

  215. Kako sudija perfidno navlaci za Buducnost to je cudo jedno. Maestralno to radi.
    (Gorki, 16. maj 2021 19:54)

    # Link komentara

  216. Promasaj svetskih razmera, dovodjenje Simonovica i Hola.
    (Djenka, 16. maj 2021 19:54)

    # Link komentara

  217. Hol je najgori plej u aba ligi.
    (dzoni, 16. maj 2021 19:53)

    # Link komentara

  218. Navijam za sve što igraju protiv Crvene Zvezde!
    Toma Zdravković
    (Dule, 16. maj 2021 19:02) # Link kome

    Не заборави притом да је највећи наш боем и фолкер био ироничан. Био је и он делија.

    Под тиме је мислио "Навијам да изгубе....".
    (Бане, 16. maj 2021 19:49)

    # Link komentara

  219. Ajde kuzmicu izlomi neki prst bar da te ne gledamo do kraja sezone...
    (Nolan Smith zabo ekser u sanduk 2013 godine, 16. maj 2021 19:44)

    # Link komentara

  220. daj link na YB ... gde ima da se gleda
    (Bane, 16. maj 2021 19:43)

    # Link komentara

  221. Kako sam reko zaustaviti kinda ivanovica I nikolica posov zavrsen
    (zdravko, 16. maj 2021 19:41)

    # Link komentara

  222. Iznenedjujuće dobra igra Zvezde, da je Zvezda kompletna bila bi to sigurna pobeda.

    Petorka na terenu na kraju prve četvrtine: Uskokovič, Lazič, Simonović, Davidovac, Kuzmić, kakav je ovo vrhunski kvalitet...
    (Kikujiro, 16. maj 2021 19:40)

    # Link komentara

  223. 🔴⚪🔴⚪🔴⚪
    (Dox, 16. maj 2021 19:38)

    # Link komentara

  224. daj link na YB ... gde ima da se gleda
    (Bane, 16. maj 2021 19:37)

    # Link komentara

  225. U inat dusmanima slavice se titula u Podgorici posle trece utakmice. Morace bokan da dovede Lebrona Karija da proba da nas skine sa trona
    (Pedja, 16. maj 2021 19:36)

    # Link komentara

  226. Lose finale, losa kosarka. Ne tvrda vec bas losa. Max 3 kval. Igraca
    (Pancevo, 16. maj 2021 19:35)

    # Link komentara

  227. Ovi što "pljuju" Kuzmića,blage veze sa košarkom nemaju.
    Čovek ima 6 skokova i bar još 4 iznuđena u napadu u prvom polćvremenu!
    Ofanzivno može da bude bolji jedino ako, kažem ako, dobija upotrebljive lopte od plejeva.
    Kako tako,najbitnije da se ova utakmica dobije.
    Napred Zvezda!
    (Goran NS, 16. maj 2021 19:34)

    # Link komentara

  228. Dule,





    Jel si ga iskopao?
    (Dušan, 16. maj 2021 19:33)

    # Link komentara

  229. Radonjic takticki i psiholoski odlicno spremio ekipu, za sada smo odlicni.
    Tek sada se vidi koliko je Milojevic los trener, ima mnogo siri roster od nas, realno je da Buducnost vodi 10-ak na poluvremenu...
    Ne kazem da na kraju nece da pobede, alj mnogo je tanak...
    Zvezda bez krstenog pleja, Voldenaz Kuridze..
    (urke, 16. maj 2021 19:31)

    # Link komentara

  230. Will Mosley




    Ajde idi gledaj Partizan Zlatibor,ne smaraj...
    (Dušan, 16. maj 2021 19:31)

    # Link komentara

  231. Gorki, i ja kao grobar koji je na raspustu jos od januara kazem da nema sanse da ovo Zvezda izgubi. Pa Zvezda sa ocajnim sutem za 3 vodi na poluvremenu. U drugom ako malo krene sut za 3, Zvezda dobija to sa plus 10 lagano.
    (Grobar na raspustu, 16. maj 2021 19:29)

    # Link komentara

  232. grobarski bacili blenu u tv i nadaju se porazu Zvezde....
    Ahahaha, koji blam, ahahaha....
    (Qantas, 16. maj 2021 19:29)

    # Link komentara

  233. Kuzmić...
    (Slobodan, 16. maj 2021 18:58)
    Bori se sta da se radi, ima 7 8 skokova malo li je
    (duledudule, 16. maj 2021 19:28)

    # Link komentara

  234. Au ala su se raspisali ovi na raspustu jos od januara. Sto vam smeta kako Zvezda gazi Buducnost? A da, to su vasa braca.
    (Gossa placa Zeljko, 16. maj 2021 19:27)

    # Link komentara

  235. Zvezda ima mnogo kvalitetniju igru u prvom poluvremenu. Budućnost samo individualne akcije zahvaljujući kvalitetu pojedinaca.
    (boki, 16. maj 2021 19:27)

    # Link komentara

  236. I vi pricate da neko vas krade e jada koliko ste samo za poluvrijeme ukrali.
    (Podgoričanin, 16. maj 2021 19:26)

    # Link komentara

  237. Da li će Branko uspeti da se oporavi i zaigra u drugom poluvremenu posle onakvog divljačkog napada na njegovu ličnost i delo od strane Kobsa. Jednom lična a drugom Oskar.
    (Niška patka, 16. maj 2021 19:25)

    # Link komentara

  238. Ognjen "laka lova" Kuzmić
    (KoleCZ, 16. maj 2021 19:24)

    # Link komentara

  239. Meni je omiljeni glumac Branko Lazić. Baš je izneo ulogu
    (Mare, 16. maj 2021 19:22)

    # Link komentara

  240. Otkud navijaci u dvorani? Treba ovaj mec registrovati u korist Buducnosti.
    (Will Mosley, 16. maj 2021 19:21)

    # Link komentara

  241. Imate prenos na youtube
    (Maksim, 16. maj 2021 19:16)

    # Link komentara

  242. Ova Zvezda je toliko loša ove godine da mi je mučno gledati je! U ovom meču je toliko ofanzivno nesnađena da i ono što eventualno dobro urade skok igrom uprskaju! Što se kaže kod mene u kraju "krava dâ mleko, pa onda šutne kofu i prosipa ga..."
    (neutrino, 16. maj 2021 19:15)

    # Link komentara

  243. Gaziii Zvezdooooo mojaaa...sazri.
    (1Djoković, 16. maj 2021 19:14)

    # Link komentara

  244. Lojd igracina, katastrofalan.....
    (gagi, 16. maj 2021 19:10)

    # Link komentara

  245. Ajmo plavo beli breeee!!!Sta je ovo mrtvi Davidovac vam daje koseve
    (Je lii, 16. maj 2021 19:10)

    # Link komentara

  246. Ajde djetići razvalite ove manekenke iz srbije
    (sim, 16. maj 2021 19:05)

    # Link komentara

  247. Ovde nema ni promil domacinskog sudjenja.
    A sto Zvezde tice, jedino ako iskoristi domaci teren.
    Ovo ni na sta ne lici. Pogotovu kad udju sa klupe...
    (Hrundi Bakshi, 16. maj 2021 19:05)

    # Link komentara

  248. Navijam za sve što igraju protiv Crvene Zvezde!
    Toma Zdravković
    (Dule, 16. maj 2021 19:02)

    # Link komentara

  249. Simonović kao panj da baca a ne loptu.
    (goran, 16. maj 2021 18:59)

    # Link komentara

  250. rokkr aplikacija i ukucate HUHU.TO za URL i imate sve
    (blink, 16. maj 2021 18:59)

    # Link komentara

  251. Kuzmić...
    (Slobodan, 16. maj 2021 18:58)

    # Link komentara

  252. Za 3 min izgubiš prednost od 9 razlike i to kući. Ovaj Kuzmic - to je takav neopevani buzdovan da je to nezapamćeno.
    (veliki strumf, 16. maj 2021 18:58)

    # Link komentara

  253. Kad vas đetići brejknu ima moraču dupke da ispune!evrocup vas ceka
    (Izvođač kornera, 16. maj 2021 18:58)

    # Link komentara

  254. A ko je dozvolio navijače u Podgorici i Beogradu,kad igraju ova dva tima?
    (sale, 16. maj 2021 18:48)

    ja
    (bog, 16. maj 2021 18:57)

    # Link komentara

  255. Ajde Dejaneeee puniiiii
    (Lakic, 16. maj 2021 18:56)

    # Link komentara

  256. Ovima sto traze link, da ih obavestim da je dozvoljeno prisustvo publike mada to niko nije javio. A dva komentatora sa arene ni jednog momenta da kazu koliko ima gledalaca. A njih dva kukavca maske u studiju ne skidaju.
    (Stanko Veselica, 16. maj 2021 18:55)

    # Link komentara

  257. Kuzmicuuuuuuu
    (051, 16. maj 2021 18:55)

    # Link komentara

  258. Uskokovic, Lazic, Simonovic, Kuzmic Dobric, to je taj skupi tim zvezde najskuplji u aba ligi... aha vazi.
    (pih bre, 16. maj 2021 18:55)

    # Link komentara

  259. Gledam utakmicu i zaista moram da kazem da ce biti veliko iznenadjenje ako Zvezda ovo pobedi. Buducnost je zaista bolja ekipa. Da ne bi bilo zabune, ja sam zvezdas.
    (Gorki, 16. maj 2021 18:51)

    # Link komentara

  260. kao I uvek, na svakoj zvezdinoj vesti 90% komentara je kuknjava groblja ahahaha pa njihovi zivoti su unisteni u fulu ali nije mi ih zao ni malo, idemo do 100%! :)
    (djura, 16. maj 2021 18:50)

    # Link komentara

  261. A ko je dozvolio navijače u Podgorici i Beogradu,kad igraju ova dva tima?
    (sale, 16. maj 2021 18:48)

    # Link komentara

  262. Oko 4000 ljudi u hali???
    (bili, 16. maj 2021 18:48)

    # Link komentara

  263. 3 minuta 4 faula za Buducnost i tehnicka. Pocelo je.
    (Luiz, 16. maj 2021 18:36)

    vas plac
    (Dzoni, 16. maj 2021 18:45)

    # Link komentara

  264. Od kad je to u Srbiji dozvoljena publika na utakmicama???
    (Goran S, 16. maj 2021 18:45)

    # Link komentara

  265. ZA BUDUCNOST!
    (italijan u prevari, 16. maj 2021 18:40)

    # Link komentara

  266. Svidja mi se sto "prenosite" i ovaj mec
    (Urox, 16. maj 2021 17:40)


    Jedina zemlja na svetu gde ljudi žele da plate i sport klub i arenu ali im vlast ne dozvoljava. Ne žele zdravu konkureciju već monopol. Što je nezamislivo na zapadu u Srbistanu je ostvarljivo.
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 16. maj 2021 18:38)

    # Link komentara

  267. Svaka cast Radonjicu kako jd zategao odbranu a nas kapiten Lebrankoopet jebe Milogorce podrzane od strane ustaskog kluba Partizana.Navijaci nisu svesni kakvoblago imamo.
    (Filip, 16. maj 2021 18:38)

    # Link komentara

  268. @Rajko

    Misliš da si duhovit .I. ?
    (5G, 16. maj 2021 18:37)

    # Link komentara

  269. 3 minuta 4 faula za Buducnost i tehnicka. Pocelo je.
    (Luiz, 16. maj 2021 18:36)

    # Link komentara

  270. Imao je i partizan i buducnost publiku par puta dok je igrao...ako mogu drugi moze i zvezda.
    (Dzoni, 16. maj 2021 18:36)

    # Link komentara

  271. Lojd kao Džimi Hendriks.
    (Džordan, 16. maj 2021 18:35)

    # Link komentara

  272. Срећно Звездо! ✊🇷🇸
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 16. maj 2021 18:34)

    # Link komentara

  273. Čuvena Zvezda protiv Budućnosti iz prošlosti.
    (Michael Jordan, 16. maj 2021 18:33)

    # Link komentara

  274. Da li jos uvek vazi zabrana prisustva publici ili za mezimicu to ne vazi?
    (RSB bot, 16. maj 2021 18:24)

    Kada je bilo publike u podgorici protiv zvezde niste se bunili...
    (Dzoni, 16. maj 2021 18:33)

    # Link komentara

  275. Da li jos uvek vazi zabrana prisustva publici ili za mezimicu to ne vazi?
    (RSB bot, 16. maj 2021 18:24)

    Kada je bilo publike u podgorici protiv zvezde niste se bunili...
    (Dzoni, 16. maj 2021 18:32)

    # Link komentara

  276. Masku vise nigde ne nosim. Kako je moguce da ima ovoliko publike?
    (sone, 16. maj 2021 18:28)

    # Link komentara

  277. SLAVIMO TITULU U PODGORICI POSLE TRECE UTAKMICE. NAPRED ZVEZDOOO
    (Pedja, 16. maj 2021 18:28)

    # Link komentara

  278. Kad je krizni stab doneo odluku da moze publika na stadione i u hale?
    (Gagi, 16. maj 2021 18:28)

    # Link komentara

  279. Uzivo?
    Ali ne na tv.Iako ste najavljivali.
    A potom bez reci i sad vidim nema prenosa.
    Hvala i do vidjenja.
    (jos ovaj put, 16. maj 2021 18:28)

    # Link komentara

  280. Ajde Zvezda ne nasedajte na provokacije, to im je deo taktike i pocistite to sa terena... srecno!
    (Romi, 16. maj 2021 18:26)

    # Link komentara

  281. Da li jos uvek vazi zabrana prisustva publici ili za mezimicu to ne vazi?
    (RSB bot, 16. maj 2021 18:24)

    # Link komentara

  282. Napred Zvezdo,unisti crnogorce!
    (Oliver, 16. maj 2021 18:22)

    # Link komentara

  283. dajte neki link molim vas...
    (Parter B, 16. maj 2021 18:03)

    neki link
    (Rajko, 16. maj 2021 18:20)

    # Link komentara

  284. Dobar je i evrokup,evroliga donosi 17,18 mesto ko god da pobedi..
    (Djenka, 16. maj 2021 18:20)

    # Link komentara

  285. Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
    (samo istina, 16. maj 2021 17:40)


    Da necemo mozda za vas navijati?! Malo manje patetike u komentarima.
    (...., 16. maj 2021 17:57)

    Vi u navijanju protiv zvezde prevsrite svaku meru, a onda kukate kada samo neko vam vrati I to malo, odma se pozivate na patriotisam
    (samo istina, 16. maj 2021 18:18)

    # Link komentara

  286. Budućnost u 3....
    (Bard Živa, 16. maj 2021 18:09)

    # Link komentara

  287. Nemamo nikakvih sansi...Bez Woldena sa presmesnim Holom i Uskokom mi nismo konkurentni ni Splitu...Nazalost ali je tako...O centrima i krilnim centrima necu ni da govorim...
    (Srx, 16. maj 2021 18:05)

    # Link komentara

  288. dajte neki link molim vas...
    (Parter B, 16. maj 2021 18:03)

    # Link komentara

  289. Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
    (samo istina, 16. maj 2021 17:40)


    Da necemo mozda za vas navijati?! Malo manje patetike u komentarima.
    (...., 16. maj 2021 17:57)

    # Link komentara

  290. Dajte neki dobar stream
    Hvala unapred.
    (Uživancija, 16. maj 2021 17:56)

    # Link komentara

  291. A u Beogradu se sprema muk.
    Svim srcem uz Buducnost!
    (BGboy, 16. maj 2021 17:56)

    # Link komentara

  292. Zasto nema prenosa utakmice,a najavljeno je da cete prenositi prvu, trecu i eventualnu petu? Nikakvog objasnjenja, nicega. Sad moramo da se dovijamo i trazimo objekte gde ima arene. Zaista neozbiljno i nadasve neprofesionalno!
    (Duxevaca 80, 16. maj 2021 17:55)

    # Link komentara

  293. Ajmo plavo-bijeli!
    (Milos, 16. maj 2021 17:53)

    # Link komentara

  294. emci
    Zaista sramota, treba ugasiti rts, pink, hepi, prvu, bk, studio b jer ne prenose najbitniji dogadjaj na planeti.
    (Kozuki Oden, 16. maj 2021 17:51)

    # Link komentara

  295. Zvezdi je ovo utakmica sezone. Prvi i najbitniji meč jer u Morači ni sa Lebronom neće ih dobiti…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 16. maj 2021 17:47)

    # Link komentara

  296. Idemo Zvezdo
    (Marko, 16. maj 2021 17:46)

    # Link komentara

  297. Ajmo Buducnost do brejka!!
    (Grobar, 16. maj 2021 17:32) i ja navijam za Budućnost i Partizan dve institucije iako se moji Partizan raspao na param parčiće
    (Legolas, 16. maj 2021 17:43)

    # Link komentara

  298. Svidja mi se sto "prenosite" i ovaj mec
    (Urox, 16. maj 2021 17:40)

    # Link komentara

  299. Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
    (samo istina, 16. maj 2021 17:40)

    # Link komentara

  300. Ladno niko osim arene ne prenosi?
    (emci, 16. maj 2021 17:39)

    # Link komentara

  301. Ajmo Buducnost do brejka!!
    (Grobar, 16. maj 2021 17:32)

    Tuzni navijaci "istitucije" posle Igokeje navukli sada dresove Buducnosti...
    (ali bas, 16. maj 2021 17:39)

    # Link komentara

  302. Ajmo Buducnost do brejka!!
    (Grobar, 16. maj 2021 17:32)

    # Link komentara

  303. Srecno zvezdo
    (Zvezdas, 16. maj 2021 17:28)

    # Link komentara