1. Mercedes je kao kompletan tim (šasija, motor...) po povratku, godinama se pripremao za dominaciju, prvo je ima u timu vozače koji su svojim kvalitetama dosta poprineli, zatim je dovodio stručnjake iz ostalih timova kad god je mogao, tako je je iz godine u godinu "podizao" kvalitet, na tipično nemački način, strpljivo, alu studiozno, uvek spremno, "odgovarao" na promenu propisa i pravila, i eto, danas, je tu gde jeste, ostali lutaju,
    kasne, nemaju strpljenja, dugoročnu viziju, te i to je u mnogome doprinelo da Mercedes ovako superiorno vlada, i da je pretvorio gledanje F1 u
    dosadno nedeljno popodne, a pratim F1, od 1972 god. od pok.J.Rinta i drugih
    i držime fenomenalno pamćenje, iako me "napao gospodin Alchajemer", bilo je i drugih dominacija, neverovatnih vozača, bilo je trka i trka, gde sam ja sa mojim društvom se okupljali pre trke po sat ranije i pratili trke sa više strasti neko bilo koji drugi sport.
    (dragan, 11. maj 2021 17:31)

    # Link komentara

  2. @Traktor
    Po ostrascenosti mislio sam da je neki klinac koji prati formulu maks 3 godine... I drugi su gubili titule od raznih Batona i za dlaku Masse :D Lepo smo diskutovali i zavrsavam sa ovim tekstom :) Inace nigde nisam spomenuo da je Rozberg ispodprosecan da bi trebalo da se bilo sta podvlaci. Pre bi rekao da je to taj crv sto smeta u idealizovanju LH, jer je u istom bolidu postao sampion, iako je sam podatak dovoljan da ga je dobio u ukupnom skoru i da ima mnogo vece uspehe. Ali to nije dovoljno pa onda treba isticati kako je taj Rozberga oduvao starog Sumija a samim tim bi i Bog Hamilton prajm Sumahera pocepao, sto je nezamislivo... Kao sto rekoh zivi primer danas Alonso a videcemo hoce li LH voziti u tim godinama. U svakom slucaju i on je od krvi i mesa i prirodni pad je iza coska.... Jedini i najveci problem kod idealizovanja Hamiltona je to sto ma koliko titula osvoio uvek ce ga pratiti senka Mercedesa i Rasel. To generalno ne dovodi u pitanje njegovu vozacku sposobnost koja je velika i u ovom momentu statisticki istorijska, ali realno definitivno ne u toj meri... Svako Dobro...
    (Kosta, 10. maj 2021 15:58)

    # Link komentara

  3. Vidis Kosta, u nekim stvarima si u pravu a u nekima nisi.
    Mercedes je i te kako mislio nacionalno, i vratio se na scenu upravo sa dva najjaca nemacka vozaca - Sumaherom i Rozbergom. Vetel je osvajao titule sa Red Bulom, ali niko nije bio toliko naivan da ga smatra za stvarno velikog vozaca, bar u ozbiljnijim krugovima. Iako veoma simpatican, Vetel nje umeo nikoga da obidje na stazi - njega bi Rozberg pomeo isto kao i Sumahera.
    To koliko je Sumaher bio dobar sa 43 godine - verovatno ne toliko dobar kao sa 33 godine. Da je Mercedes tih godina bio bolji, uradio bi Sumaher vise, a ovako je manje vise zavrsio karijeru neslavno. Ne zaboravi da ni Sumaher nije mogao da uradi mnogo ako nije imao najbrzi auto na stazi - gubio je titule od raznih Hilova i Vilneva.
    Dakle da podvucemo, Rozberg nije bio ispodprosecan vozac - daleko od toga.
    Ali najsimpaticnije mi je kako me zoves detetom, a verovatno sam dosta stariji od tebe :-)
    (Traktor, 10. maj 2021 13:33)

    # Link komentara

  4. @Traktor
    Mladi momce, era Fandja je nesto drugo, tada se vozilo u tim godinama i njegov rival Nino Farina je u istim godinama bio...Ta era nemoze da se poredi sa vremenom od 60+... Sumaher se vratio posle 4 godine pauze i star za f1. Evo Alonsa redovno dobija Ocon a realno u talentu nije ni blizu, prosto dvogodisnja pauza i godine cine svoje. Sa druge strane covek u godinama, ostvaren i kao vozac i kao roditelj, nikako ne moze imati istu motivaciju i zar kao neko ko tek treba da se dokazuje. Da su u Mercedesu mislili nacionalno potrudili bi se, i bilo bi prirodno, da angazuju Vetela. Inace Hamilton je Mercedesovo dete, pre nego sto su se razdvojili od Mclarena. Hamilton je najtalentovaniji u svojoj generaciji, u odnosu na Vetela nije pravio greske, i najbitnije imao srece da u pravo vreme bude na pravom mestu. Sa danasnjim kalendarima od 20+ trka nece ni njegov rekord dugo trajati. A ti ces braniti svog idola od nekog novog yt klinca i novog sampiona rekordera. Mozda vec Verstapena. Ista prica i u mgp-u sa Rosijem dok se nije pojavio Markez a sutra neko treci, a dace Bog dozivecu i ja a kamoli moja deca...
    (Kosta, 10. maj 2021 12:53)

    # Link komentara

  5. E, Kosta... Jeste, Rozberg je razbio Sumahera, a vozili su isti auto dve godine. Kazes, Sumaher je imao 43 godine, bio je prestar? Pa Fandjo je osvajao titule sa 45,46 godina...
    Rozberg je zapravo tragicar, imao veliku nesrecu da je vozio u Hamiltonovoj eri. Rozberg je trebao da bude veliki nemacki vozac u nemackom autu koji ce da vlada formulom 1 - ali nije mogao protiv Hamiltona.
    Gledaj Kosta kako se pise istorija, jer ni ti ni tvoja deca necete doziveti da se obore Hamiltonovi rekordi.
    (Traktor, 10. maj 2021 02:32)

    # Link komentara

  6. Dosadno, dosadno, dosadno.....
    (Miki, 10. maj 2021 00:34)

    # Link komentara

  7. Prvi put sam od pocetka osamdesetih namerno sebi napravio posla kad je trka. Ovo je takvo mucenje da ne mogu vise da gledam. Sad ja, po rezultatime trka, treba da dodjem do zakljucka da su svi vozaci F1 idioti koji nemaju veze, i da je Hamilton jedan jedini koji bas vredi. F1 je sport koji je ubijen. Kako i zasto, totalno me nije briga.
    (Toza, 9. maj 2021 21:54)

    # Link komentara

  8. Rece Rosberg razbio Šumahera? Jeste,legendu f1 u 43 godini. Ko jos vozi u tim godinama i to posle 4 godine pauze? Odradio svoje u razvoju ekipe i bolida, marketinški se oduzio Mercedesu i odvozio maestralno najbrzi krug u Monte Karlu. Poslednji bljesak, tada vec godinama zardjale, zive legende. Covek koji je prvi dolazio i zadnji odlazio iz sedista ekipe, maksimalno posvecen razvoju ekipe. Ko je pratio seca se velikog broja pehova i odustajanja. Od ne otvaranja difuzora do ne zasrafljivanja tocka i ceste pojave gremlina u bolidu. Da je docekao ovakav bolid, cak i u tim godinama bi osvoio titulu. On je voleo trkanje uvek je uvestvovao u trkama sampiona, nije se bojao poraza ni vozaca iz drugih kategorija. Za razliku od drugih takmicenja, iako revijalnog tipa, tu su svi imali identican auto. Sa Vetelom su vezali 3 ili 4 godine reprezentativnu titulu. Do nazalost nesrece.... Neka Bog da snage tebi i tvojoj porodici da prevazidjete nesreću. Ziveo legendo Crveni Barone!
    P.S. danas se vozi mnogo vise trka nego u njegovo vreme i mnogo nije srazmerno da se poredi sa danasnjim uslovima.
    (Kosta, 9. maj 2021 21:31)

    # Link komentara

  9. Ja hamiltona ne volim .Postujem sve ucinjeno ima dvije titule sampiona sa meklarenom .Al ova sad situacija zadnjih koliko vec sest sedam godina je jednostavno brutalna od strane Mercedesa.Sve je pokupio jedino mu je Rozberg mogao planove da poremeti da ne ode u penziju.Ovako ovaj vec Sumahera pretekao.Mogu samo zamisliti da je Fetel ili Alonso pa i Kimi u mercedesovom bolidu.cuda bi pravili..
    (no name, 9. maj 2021 21:20)

    # Link komentara

  10. Mercedes je danas jednostavno bio brzi i to je to.
    Da je Max usao na drugu zamjenu guma prije Lewisa vratio bi se na stazu sa 23 sekunde zaostatka iza Lewisa, namucio bi se da prestigne Bottasa a Lewis bi utrku priveo kraju na setu guma koje je stavio u 29. krugu i onda bi RB bio suocen sa pitanjima da li je druga zamjena guma bila potrebna i pricalo bi se sa su poklonili pobjedu.
    Lewis je na mekanim vozio 28 krugova a te gume su vozene 5 krugova u kvali, znaci ukupno 33, tako da bi bez problema odbranio 23sekunde u brzem Mercedesu i na srednje tvrdim gumama koje su mijenjane u 29. krugu.
    (Joe, 9. maj 2021 21:15)

    # Link komentara

  11. Koja je razlika izmedju Mercedesa i Honde? Par desetina sekunde.
    (johny, 9. maj 2021 16:40)

    Razlika je 141:112 bodova. Možda je tebi malo ali matematika kaže drugačije.
    (Milutin, 9. maj 2021 20:52)

    # Link komentara

  12. Jos kad bi on vozio a ne racunari pa i da razumem da je on najbolji kako aludiras. Moracu samo da ti skrenem paznju da je relativno skoro izjavio a to mozes lako da nadjes na netu da je Sena najveci vozac i apsolutno bolji od njega kao i Sumaher. Ako ti to nije dovoljno onda stvarno ne znam, i dalje je po svi parametrima Sena jedan jedini....
    (dusan, 09. maj 2021 20:13)

    Pa iz skromnosti neće da kaže da je on najbolji. Sena kada je poginuo imao 34 god i tri titule. Možda bi osvojio još titulu dve a Luis već ima 7 titula i smeši mu se osma i može onda u penziju
    (a, 9. maj 2021 20:43)

    # Link komentara

  13. (Nukem, 9. maj 2021 19:47)

    Jos kad bi on vozio a ne racunari pa i da razumem da je on najbolji kako aludiras. Moracu samo da ti skrenem paznju da je relativno skoro izjavio a to mozes lako da nadjes na netu da je Sena najveci vozac i apsolutno bolji od njega kao i Sumaher. Ako ti to nije dovoljno onda stvarno ne znam, i dalje je po svi parametrima Sena jedan jedini....
    (dusan, 9. maj 2021 20:13)

    # Link komentara

  14. @(crnogorac, 9. maj 2021 17:55)

    Plaćaš skysport papreno da bi gledao f1? :) Celu trku nisam pogledao od 2008. godine, samo highlights od desetak minuta na youtubu. Dovoljno a košta nula evra. :)
    (Srba, 9. maj 2021 20:08)

    # Link komentara

  15. Dajte ljudi budite realni, kakvo poredjenje Botasa i Hamiltona?! Pa svi koji prate F1 znaju da se iz boxa moze korigovati snaga bolida. Mercedesu se jedne godine dogodio Rosberg i vise se takva greska nece ponoviti!
    (sestra od tetke, 9. maj 2021 19:51)

    # Link komentara

  16. F1 2007 F1 2008

    Raikonen 110 Hamilton 98

    Hamilton 109 Massa 97

    Izgleda da je Hamilton stvarno los vozac?
    (Nukem, 9. maj 2021 19:47)

    # Link komentara

  17. Do sad je Ferari bio sampion u unistavanju trke (pobede) svojih vozaca, danas je dobio ozbiljnu konkurenciju u Red-Bulu. Ovo je veliki amaterizam Red-Bula, da mislis da na ovakav nacin mozes da pobedis Luisa i Mercedesa!
    (Denko, 9. maj 2021 19:26)

    # Link komentara

  18. (Goran, 9. maj 2021 17:36)
    Videli su u Red Bulu sve sto treba da vide.
    Problem sa tom strategijom koju ste pomenuli je sto bi Max izasao iz Hamiltona sve i da je otisao u boks krug posle Hamiltona, i to bi bio kraj, tesko bi ga obisao na ovoj stazi.
    Ustvari, to se desilo u prvoj trci u Bahreinu, i cak ni na toj stazi nije mogao da ga obidje Hamiltona.

    (Petar, 9. maj 2021 18:10)
    Nije ni Hamilton u cvetu mladnosti, 36 godina pa vozi u top formi.
    Raikonen 42 godine ne vidim da ga Djovinaci istresa iz gaca.
    Razberg uopste nije bio los vozac, vozio je u osredjim ekipama sve do Mercedesa, a pobedio je u Mercedesu (mislim u Kini) po prvi put i pre turbo ere (2014. godine).

    (Ridah, 9. maj 2021 18:28)
    Ispade da je Hamilton kriv sto nije vozio sa Prostom u ekipi. :D
    Ono sto ste zaboravili je 2007 godina gde je ruki Hamilton pobedio aktuelnog dvostrukog sampiona Alonsa.
    U tom momentu uz Raikonena svakako najtezi rival.

    (Dingospo, 9. maj 2021 18:39)
    Kao i Pjer Gasli, u istom timu. ;)
    (Vlad, 9. maj 2021 19:22)

    # Link komentara

  19. I dalje tvrdim da je ovo sve buranija naspram Moto GP trka u kokoj ne pamtim da je jedan isti vozač vezao dve pobede za redom?!
    (Steva, 9. maj 2021 19:10)

    # Link komentara

  20. Nije pobedio Hamilton jer je bio bolji, pobedio je Mercedes... Hamilton nije mogao da pretekne Maxa nikako...jedina opcija je bila box...i to baš kako su zamislili... Hamilton ide na zamenu guma a Max ne sme jer bi ga Botas zadržao...Botas bi izbio na prvo mesto pustio bi Hamiltona a zadržavao Maxa ...toliko o tome da je Hamilton bio brži...nikako
    (BataJegulja, 9. maj 2021 17:37)

    Hamilton nije bio brzi?! Ma ne, bio je sporiji i tako sporiji je u dva navrata nadoknadjivao nekoliko sekundi zaostatka, u drugom navratu cak preko 20s zaostatka i na kraju ga je i pretekao na stazi. To mora da se desilo jer je Hamilton bio sporiji, je l da?! Kakav si ti genije...
    (Stratus, 9. maj 2021 19:02)

    # Link komentara

  21. pa neka stave Rusela u Hamiltonovo sedište i biće sigurno bolji nego on... stvar je bolida a ne taktike
    (lala, 9. maj 2021 18:58)

    # Link komentara

  22. Nije stvar u bolidu nego u taktici, iskustvu i istrajnosti. Zato je Hamilton ispred ostalih.
    (Aleksandar, 9. maj 2021 18:45)

    # Link komentara

  23. RB je pod pritiskom jer znaju da prvi put imaju bolid koji je konkurentan Mercedesu, a zbog tog pritiska donose loše timske odluke. Toto iscedi vodu iz kamena ako treba, a Horner blokira.
    (brm, 9. maj 2021 18:40)

    # Link komentara

  24. @ medo brundo, 9. maj 2021 16:00

    Imaju iste bolide, još od kada je Baton osvojio titulu.
    (65 chevelle, 9. maj 2021 18:40)

    # Link komentara

  25. Meni je najtužnije kad jedan Fetel koji veze nema sa vožnjom ima isti broj titula kao Prost a jednu više od Sene.
    (Ridah, 09. maj 2021 18:28)

    Taj isti Fetel je prvu pobedu ostvario vozeći za Toro Roso, samo kažem...
    (Dingospo, 9. maj 2021 18:39)

    # Link komentara

  26. @(Miki, 9. maj 2021 17:31)

    Pa lepo si rekao, Sena je uzeo titulu sa najdominantnijim bolidom tada ali druže pobedio je jednog PROSTA! Luis Hamilton ni približno nije imao klupskog kolegu koji je na nivou jednog Alana Prosta. Botasa i Prosta si stavio indirektno u istu rečenicu. o.O Taj Francuz sa kukastim nosem je bio brz kao smrt. Majstor za setup bolida. Meni je najtužnije kad jedan Fetel koji veze nema sa vožnjom ima isti broj titula kao Prost a jednu više od Sene.
    (Ridah, 9. maj 2021 18:28)

    # Link komentara

  27. Odlična trka. Max dobro vozio, ali Red Bull podbacio. Lewis i Mercedes timski pobedili.
    (65 chevelle, 9. maj 2021 18:15)

    # Link komentara

  28. @(Traktor, 9. maj 2021 17:27)

    Sine, MS je bio defacto starac od 42 godine kad se vratio u F1. Vidimo Federera kako se raspada u 40. godini a do pre 2,3 godine je uzimao GS i redovno ulazio u finala i polufinala na turnirima. Zubu vremena niko od nas ne može da pobegne. Luis ima isto još godinu, dve i to je to. Onda počinje surovi pad. Talenat ostaje ali telo izdaje. MS je jednom prilikom izjavio kako mu je oslabio vid i kako mu se muti pred očima dok vozi bolid, te godine se i penzionisao.
    (Petar, 9. maj 2021 18:10)

    # Link komentara

  29. Hvala ti Luise sto si svojom dominacijom naterao ove navijace skuderije da navijaju za Red Bul.
    (EUFORIJA, 9. maj 2021 18:05)

    # Link komentara

  30. Da zahvali Red Bull-u na ovoj poklonjenoj pobedi.
    (Vakcinisan, 9. maj 2021 18:00)

    # Link komentara

  31. Nije mogao Max da ode još jednom u boks kad i Luis jer je Botas bio 10tak sekundi iza. Da je Max hipotetički otišao u boks, vratio bi se iza Botasa i Botas bi ostao na stazi koliko je potrebno. Max se bori protiv dva Mercedesa jer drugi vozač u RB ne postoji. A ovi što kritikuju Botasa. Botas je drugi vozač i zato je doveden umesto Rosberga. Botas odlično radi posao za koji je doveden. Ako bi Botas ugrozio Luisa na bilo koji način leteo bi iz Mercedesa.
    (Branko, 09. maj 2021 17:39)

    Da li si ti gledao danasnju trku? Vise je Botas kostao Luisa prilikom propuštanja nego Perez Maksa.
    (EUFORIJA, 9. maj 2021 17:58)

    # Link komentara

  32. Koja borba?Razlika skoro 15 sekundi.Ako je to borba,onda stvarno...
    (PAOK, 09. maj 2021 17:24)

    Care otišao ovaj tvoj u box da uzme dodatni bod. Sabio ga Ham na stazi, jurio ga 20 krugova i stigao. Loša procena Reb Bulla zato izgubiše dobijenu trku.
    (kro-manjon, 9. maj 2021 17:58)

    # Link komentara

  33. Nije pobedio Hamilton jer je bio bolji , pobedio je Mercedes... Hamilton nije mogao da pretekne Maxa nikako...jedina opcija je bila box...i to baš kako su zamislili... Hamilton ide na zamenu guma a Max ne sme jer bi ga Botas zadržao...Botas bi izbip na prvo mesto pustio bi Hamiltona a zadržavao Maxa ...toliko o tome da je Hamilton bio brži...nikako
    (BataJegulja, 09. maj 2021 17:37)

    Pa što Botas nije drugi? Kako onda Verstapan najbrži krug ako je sve do Mercedesa. Kako u kfalifikacijama Mercedes 2 desetinke brži od Honde. Kako na startu Verstapen brži od Luisa i vodi 2/3 trke ako je sve do Mercedesa. Da li ima nešto i do Hamiltona ili je sve u Mercedesu?
    (Čiki, 9. maj 2021 17:56)

    # Link komentara

  34. Nije pobedio Hamilton jer je bio bolji , pobedio je Mercedes... Hamilton nije mogao da pretekne Maxa nikako...jedina opcija je bila box...i to baš kako su zamislili... Hamilton ide na zamenu guma a Max ne sme jer bi ga Botas zadržao...Botas bi izbip na prvo mesto pustio bi Hamiltona a zadržavao Maxa ...toliko o tome da je Hamilton bio brži...nikako
    (BataJegulja, 09. maj 2021 17:37)

    Ti si druze veliki pokazatelj da se ne razumijes u F1 i staze na kojima se trkaju. Stici i pretici su dvije razlicite stvari. Da nije bio brzi od ma Maxa ne bi mu disao konstantno sekundu iza njega, ali je konfiguracija staze takva da ne mozes preteci jer je kratak startni pravac. Moguce je samo sa mnogo boljim gumama. Uporno vam govorim, gledajye formulu na sky sportu a ne Sport klubu dje viditelji veze nemaju i navijaju za sve protiv hamiltona.
    (crnogorac, 9. maj 2021 17:55)

    # Link komentara

  35. Šta po tebi treba da uradi Luis da bi bio najbolji?
    (NY, 9. maj 2021 17:29)

    Pa npr. da pobedi u Hassu. :)
    (Ridah, 9. maj 2021 17:43)

    # Link komentara

  36. Prosle kvalifikacije, u Portugalu, Mercedes je postavio najbolje vrijeme na srednje tvrdim gumama. Danas se pokazalo da na tim gumama imaju nevjerovatan tempo, ali i na mekim je Luis bio na pola sekunde od Maksa prije ulaska u boks. Od staza ce zavisiti koliko Red Bull moze, i koliko ce sezona biti zanimljiva. Trenutno je idalje Mercedes daleko ispred konkurencije
    (duhkojihoda, 9. maj 2021 17:39)

    # Link komentara

  37. Nije mogao Max da ode još jednom u boks kad i Luis jer je Botas bio 10tak sekundi iza. Da je Max hipotetički otišao u boks, vratio bi se iza Botasa i Botas bi ostao na stazi koliko je potrebno. Max se bori protiv dva Mercedesa jer drugi vozač u RB ne postoji. A ovi što kritikuju Botasa. Botas je drugi vozač i zato je doveden umesto Rosberga. Botas odlično radi posao za koji je doveden. Ako bi Botas ugrozio Luisa na bilo koji način leteo bi iz Mercedesa.
    (Branko, 9. maj 2021 17:39)

    # Link komentara

  38. Nije pobedio Hamilton jer je bio bolji , pobedio je Mercedes... Hamilton nije mogao da pretekne Maxa nikako...jedina opcija je bila box...i to baš kako su zamislili... Hamilton ide na zamenu guma a Max ne sme jer bi ga Botas zadržao...Botas bi izbip na prvo mesto pustio bi Hamiltona a zadržavao Maxa ...toliko o tome da je Hamilton bio brži...nikako
    (BataJegulja, 9. maj 2021 17:37)

    # Link komentara

  39. Znam da mi srbi volimo da budemo selektori i generali posle svake bitke, ali u ovom slucaju pit stop na 16 krugova pre kraja trke i meke gume bi Verstapena stavile ispred Hamiltona. Ne kapiram da niko u Red Bullu nije video to. nisu imali sta da izgube, vredelo je pokusati!
    (Goran, 9. maj 2021 17:36)

    # Link komentara

  40. Sjecam se sezone, cini mi se 88/89 , kada su sve utrke dobili vozaci McLarena, samo 1 utrku je dobio Ferari, gdje je sampion na kraju postao Senna, ispred Prosta.I po strucnjacima na prostoru Ex Ju je Senna titule osvajao sa motorom zastave 101, a Lewis pobjedjuje jer ima najdominantniji bolid.Ne određuje najvece nasa navijača strast, i to za koga navijamo, nije F1 fudbal da se gledaju dribling , centarsut, igra glavom, F1 su brojke i statistika, Lewis je najveci svih vremena, ubjedljivo.
    (Miki, 9. maj 2021 17:31)

    # Link komentara

  41. Hamilton je dobar vozač. Biće najtrofejniji i poštovanje na tome...Ali, najbolji i najveci nikada neće biti. A razloga je mnogo, nekom drugom prilikom o njima.
    Pozdrav za sve navijače, posebno za one koji navijaju za manje i slabije timove.
    (Beli, 09. maj 2021 16:57)

    Evo ga još jedan poznavalac i stručnjak. Pitam a ko je najveći. Tebi nije onaj ko do sada ima 98 pobeda ko zna koliko drugih i trećih mesta. Onaj ko ima 100 pol pozicija. Tebi verovatno ni Novak sa 21 GS ne bi bio GOAT. Šta po tebi treba da uradi Luis da bi bio najbolji? Verovatno ništa jer si navijač nekog drugog
    (NY, 9. maj 2021 17:29)

    # Link komentara

  42. Rece neko da je Rozberg bio ispodprosecan vozac:-) Taj 'ispodprosecni vozac' je razbio svog timskog kolegu Mihaela Sumahera u dve sezone koliko su vozili za isti tim.
    (Traktor, 9. maj 2021 17:27)

    # Link komentara

  43. BUUUUM!!!! Kakav vozac!!! Sa razlogom najbolji ikada! Red bul iste performanse kao Mercedes ove sezone, al je Hamilton objasnio ko je najbolji. Ovima sto kazu da je Mercedes najbrzi, samo jedna informacija. da su toliko brzi ne bi se borili Hamilton i Max nego Hamilton i Botas. Pogledajte Botasa sa istim performansama. Toliko o tim pricama "i moja baba" moze da vozi. Vjerujem da je Botas barem malo bolji od "babe". Covjek bez mrlje u karijeri za razliku od Sumahera koji je naredjivao suvozacima da se sklanjaju, covjek koji je namjerno na stazi udarao protivnike da ih izbaci i samim tim ih zivotno ugrozavao. Covjek koji se smijao nakon Senine nesrece.

    Hamiltonu je suvozac uzeo prvenstvo. Zamislite da se to Sumaheru dogodilo???
    (mahea, 9. maj 2021 16:48)

    Koja borba?Razlika skoro 15 sekundi.Ako je to borba,onda stvarno...
    (PAOK, 9. maj 2021 17:24)

    # Link komentara

  44. Je l’ moguće da neko nadoknađuje 3 sekunde u 3 kruga.
    Je l’ neko vjeruje da je Luis toliko bolji vozač od Maxa!?
    E Bože, kako bi jedan Sena riješio današnje vozače, sa današnjim bolidima.
    Tek juče ga je neko srušio po broju pol pozicija...
    27 godina poslije...dovoljno!
    (DDD, 9. maj 2021 17:22)

    # Link komentara

  45. Taktička pobeda Mercedesa nad Red Bulom.Ferštapen nije napravio grešku na stazi pa je opet poražen.Hamilton ima problema kad startuje prvi i već je tokom sezone gubio poziciju na početku trke.Ali to za njega nije nikakav problem, obzirom da to uspeva da nadoknadi.Mercedes izgleda bolje na tvrđim gumama nego na mekim,a tako je bilo i tokom prethodne sezone.
    Ova sezona je nagovestila više uzbuđenja u odnosu na prethodne sezone.
    Fetel nastavlja po starom i dosad nije osvojio nijedan poen.Perez može da se zahvali bivšoj ekipi što su ga otpustili.Borio bi se da napabirči poneki poen.Još se nije navikao na novu ekipu,nadam se da će u tome uspeti.
    Red Bul je u potpunosti konkurentan Mercedesu po pitanju bolida.Ostaje im kao zadatak da poprave taktiku.Onda će Max moći daleko lakše do pobede.
    (Rollo Tomasi, 9. maj 2021 17:20)

    # Link komentara

  46. Grande Kimi
    (KFP, 9. maj 2021 17:19)

    # Link komentara

  47. a Verstapen je imao najbolji krug jer je zadnji usao u box i jer mu je bolid imao najmanje goriva u tom trenutku, ovo ti je bas elementarno nepoznavanje F1, strasno. A ovi sto tvrde gde je Botas u odnosu na Verstapena pa tu je odmah taman gde mu je Mercedes otvorio mesto. Neka ga uporedjuju sa Perezom gde je onda tad?
    (Milan, 9. maj 2021 17:16)

    # Link komentara

  48. Koliko je bolji bolid mercedesa vidi se na svakom pravcu gdje Hamilton uzme bez DRS-a minimum 3 desetinke. Verstapen koliko god u krivinama pobjegne Luis ga na pravcu stigne.
    (Podgoričanin, 9. maj 2021 17:11)

    # Link komentara

  49. ferari standardno loš, proslogodisnja formula im je možda i bolja,kao da nista nisu napredovali,uzas,sainc užas
    (Bata, 9. maj 2021 17:10)

    # Link komentara

  50. Hamilton je postao u medjuvremenu brend,ne samo Mercedesa vec i f1. Veliki priliv na njemu od marketinga i njegova plata im ne znaci mnogo...
    (Simke, 9. maj 2021 17:08)

    # Link komentara

  51. Johny Mercedes je mnogo brzi od Red-Bula nego sto si ti iskonstruisao. Pa gde je Perez u odnosu na Botasa? Pokusavate da uvecate vrednost Hamiltonovih pobeda ali dzabe. Uvek je pobedjivao kad je imao brzi bolid. Ovo je mozda prva sezona da se malo muci i da ima realnog konkurenta i to konkurenta u slabijem bolidu. Mercedes se odlucio za statistiku na racun istinskog postovanja. Eto da Rusel nije slucajno uskocio mesto Botasa onu trku i dalje bi se ispredale legende ali nema veze i dalje se Hamiltonovi navijaci hvataju za slamke objasnjenja.
    (Milan, 9. maj 2021 17:07)

    # Link komentara

  52. Ovo postaje mucno vise ...katastrofa
    (no name, 9. maj 2021 17:05)

    # Link komentara

  53. Nemoguce je da Botas tako puno zaostaje za Hamiltonom, a imaju iste bolide. Uveren sam da se Hamiltonu isporucuje 100 posto snage, a Botasu 80. Luis jeste dobar, ali bas toliko koliko je sad nije. To se moglo i videti kad je Rasel vozio prosle godine Hamiltonov bolid, da ga nisu sabotirali iz pita bio bi prvi.
    (draganbsc, 9. maj 2021 17:05)

    # Link komentara

  54. Uzmite Rusela umesto muljavog Botasa pa da vidimo ultra mega giga vozaca. Nece se desiti, nazalost, jer bi se videlo da masina radi 99% posla. Zamalo se i desilo prosle godine kada je Rasel oduvao Botasa a onda iznenada proradili gremlini u Mercedesu...
    (Kosta, 9. maj 2021 17:05)

    # Link komentara

  55. u danasnjoj formuli ne mozes da obidjes na znanje nikako.videlo se i danas dok neko ne pogresi.sekunda sekudna ipo razlike i tako naokolo do kraja trke ako neko ne pogresi kao red bul koji nije poslao maxa na zamenu kad je hamilton bio na jedno 10 sek zaostatka pa jurnjava za njim.vozacko umece je jedno hiljaditi deo po krugu sto nije dovoljno da se obidje bolid zato tu ekipa radi posao.i hamilton je odlicno odvezao i verstapen isto nije bilo razlike nikakve tim je odlucio situacija kao i iz prve trke samo sto je verstapen predao poziciju zbog silaska.redbul mora pamwtnije da radi i normalno da perez bude bolji.
    (lukasenko, 9. maj 2021 16:58)

    # Link komentara

  56. I sada neko napiše da Mercedes ima najbrži bolid i da je Luis prosečan šofer. A Verstapen i Honda najbrži krug. Pa što Botas nije drugi i što se ne kolje sa Luisom. Razlika u kvalitetu vozača je očigledna. Izmedju dva u Mercedesu i dva u Hondi a i itmedju Luisa i Verstapena. Bravo Luis
    (a, 9. maj 2021 16:57)

    # Link komentara

  57. Hamilton je dobar vozač. Biće najtrofejniji i poštovanje na tome...Ali, najbolji i najveci nikada neće biti. A razloga je mnogo, nekom drugom prilikom o njima.
    Pozdrav za sve navijače, posebno za one koji navijaju za manje i slabije timove.
    (Beli, 9. maj 2021 16:57)

    # Link komentara

  58. Ovo je vec drugi put ove godine da je Maks izgubio prvo mesto zbog katastrofalne strategije red bula! Iako im je auto veoma kompetitivan ove godine, bukvalno su danas cekali i ostavili Maksa kao glinenog goluba. Veliko razocarenje ...
    (Robi, 9. maj 2021 16:54)

    # Link komentara

  59. Žali bože za proliven šampanjac
    (johny, 9. maj 2021 16:53)

    # Link komentara

  60. Danas nedovoljno hrabar RB u ključnim trenucima. Nekoliko krugova nakon Hamiltonove druge promene Max je morao da pređe na meke gume. Tada bi u završnici postojalo borbe. Ovako je Mercedes kao i prošle godine na istu foru prešao Red Bull.
    (Nemanja, 9. maj 2021 16:53)

    # Link komentara

  61. I onda se setimo Sumahera kako pobedjuke u trci tako sto mu se ostali sklanjaju. Barikelo zna sta znaci i kako izgleda kada mu tim javi da pusti Nemca da prodje prvi. Ne samo on. Mnogi drugi koji su bili sa njim u timu u vreme kada je Ferari imao ubedljivo najbrzi bolid na svetu.
    (Hallo again, 9. maj 2021 16:52)

    # Link komentara

  62. Dali su Raselu prosle godine Luisov bolid pa je ovaj bio ubedljivo prvi, a to sto mu je tim namerno izgresio gume i drzao ga u boksu 30 sekundi to je teorija zavere.
    (Grom, 9. maj 2021 16:52)

    # Link komentara

  63. Kakva je vozacina Hamilton. Sta reci za Botasa.. na novim gumama nije u stanju par sekundi da smanji zaostatak za Max-om i sprijeci ga udxje u boks i napravi najbrzi krug.. da ne pricamo kako je namjerno uspodio Hamiltona umjesto da ga pusti da prodje.
    (crnogorac, 9. maj 2021 16:49)

    # Link komentara

  64. BUUUUM!!!! Kakav vozac!!! Sa razlogom najbolji ikada! Red bul iste performanse kao Mercedes ove sezone, al je Hamilton objasnio ko je najbolji. Ovima sto kazu da je Mercedes najbrzi, samo jedna informacija. da su toliko brzi ne bi se borili Hamilton i Max nego Hamilton i Botas. Pogledajte Botasa sa istim performansama. Toliko o tim pricama "i moja baba" moze da vozi. Vjerujem da je Botas barem malo bolji od "babe". Covjek bez mrlje u karijeri za razliku od Sumahera koji je naredjivao suvozacima da se sklanjaju, covjek koji je namjerno na stazi udarao protivnike da ih izbaci i samim tim ih zivotno ugrozavao. Covjek koji se smijao nakon Senine nesrece.

    Hamiltonu je suvozac uzeo prvenstvo. Zamislite da se to Sumaheru dogodilo???
    (mahea, 9. maj 2021 16:48)

    # Link komentara

  65. Dajte Raselu hamiltonov bolid, a Hamiltonu Raselov, pa da vidite da li je do vozača, ili do formule, tj mercedesove prevare..
    (medo brundo, 09. maj 2021 16:00)

    Da li ti misliš da Mercedes plaća Hamiltona jer je ovaj prosečan vozač. Koja je razlika izmedju Mercedesa i Honde? Par desetina sekunde. Botas ima isti bolid kao Hamilton pa ne može da se upusti u borbu za prvo mesto. Verstapen jak na startu ali pobedjuje kvalitet vozača. Meni je žao ferarijevaca
    (johny, 9. maj 2021 16:40)

    # Link komentara

  66. nije loša hondina kosilica, ali ne znam zašto se upoređuje sa Mercedesom?
    (Ra, 9. maj 2021 16:39)

    # Link komentara

  67. Toto Volf nadmudrio Krisa Hornera...
    (Sloba, 9. maj 2021 16:38)

    # Link komentara

  68. Dajte Raselu Verstapenov bolid, a Verstapenu Raselov, pa da vidite da li je do vozača, ili do formule, tj Redbull prevare..
    (uk, 9. maj 2021 16:36)

    # Link komentara

  69. Pa kako sad Hamilton ima 24 sekunde prednosti?
    Zar nije Max mnogo bolji?
    Kako je Max ispustio 20 sekundi prednosti?
    Alo... prevara :D
    Kako prosecni Hamilton opet pobedjuje?
    Mercedes ima nuklearni reaktor... :D
    (Katarina, 9. maj 2021 16:34)

    # Link komentara

  70. Kakav cirkus od formule 1.Našta je spala silna Fomula 1 .....a to je DRS i pravac.Mercedes ubedljivo ima najbolji bolid u kojem se vozač najmanje pita
    (Ja pa Ja, 9. maj 2021 16:31)

    # Link komentara

  71. I... kraj price :D
    (Katarina, 9. maj 2021 16:28)

    # Link komentara

  72. Ups... 16 minuta, a dosli smo da 1,9 sekundi :D
    (Katarina, 9. maj 2021 16:26)

    # Link komentara

  73. Mercedes melje RB, nadam se da će sada prestati besmislice kako Mercedes nema najbolji auto.
    (Dzordz, 9. maj 2021 16:17)

    # Link komentara

  74. Mazepin najkonstantniji vozač na gridu.
    (Traktor, 9. maj 2021 16:16)

    # Link komentara

  75. Idemo Ferstapen ..
    (no name, 9. maj 2021 16:11)

    # Link komentara

  76. Pazi sad kako se lome krivine i kako se dolazi do prvog mesta, a 20 sekundi zaostaje...
    (Katarina, 9. maj 2021 16:09)

    # Link komentara

  77. Sreca pa ovde imamo iskusne vozace 10 godina starih golfova i fiata da nam objasne ko je prevarant a ko pravi vozac.
    Jbs 7 titula, 100 pol pozicija, 99 gran prija, Hamilton je prosecan vozac :D
    Zato je Max vrhunski sa par pobeda i Rasel je vrhunski sa nekoliko 18-tih mesta :D
    Srbija majka... :D
    (Katarina, 09. maj 2021 15:46)

    Dajte Raselu hamiltonov bolid, a Hamiltonu Raselov, pa da vidite da li je do vozača, ili do formule, tj mercedesove prevare..
    (medo brundo, 9. maj 2021 16:00)

    # Link komentara

  78. Hamilton je na vestinu uspeo da osvoji pol, medjutim u trci se vidi koliko je RB bolid brzi, ni bolja tehnika ne pomaze protiv nadmocnog bolida.
    (uk, 9. maj 2021 15:48)

    # Link komentara

  79. Sreca pa ovde imamo iskusne vozace 10 godina starih golfova i fiata da nam objasne ko je prevarant a ko pravi vozac.
    Jbs 7 titula, 100 pol pozicija, 99 gran prija, Hamilton je prosecan vozac :D
    Zato je Max vrhunski sa par pobeda i Rasel je vrhunski sa nekoliko 18-tih mesta :D
    Srbija majka... :D
    (Katarina, 9. maj 2021 15:46)

    # Link komentara

  80. Placite samnom jesenje kise... :D
    Nek' je Ferari na sredini tabele... i tamo ce i ostati
    Mecka je Mecka... a Hamilton je najveci svih vremena
    (Katarina, 9. maj 2021 15:37)

    # Link komentara

  81. dva kruga nakon restarta treci zaostaje za drugim skoro 3 sec.
    (Bata, 9. maj 2021 15:22)

    # Link komentara

  82. @(Katarina, 09. maj 2021 14:18)

    Dobro je da uopšte i ima pobeda kad prevarant Hamilton ima 2 sekunde brži bolid od ostalih. Kad bi mu trebala snaga samo zakuka preko radio veze i odmah iz boksa kreće party mode, odjednom Mercedes poleti. U Haas pa da vidimo onda prevaranta šta će da uradi.
    (Ridah, 9. maj 2021 15:21)

    # Link komentara

  83. Cekam, nas ovde ubedjuju da je lik sa najboljim bolidom najbolji svih vremena?

    Sta mu uradi... ohoho
    (Vladan, 9. maj 2021 15:06)

    # Link komentara

  84. Idemoooo Max,pokaži lažnom šoferu kako se vozi.
    (cvele, 9. maj 2021 14:56)

    # Link komentara

  85. Idemo Luis...
    Idemo do 99-te pobede...
    Jbt... neki ovde pominju Ferstapena, a malisa nema pobeda u trkama, koliko Luis ima titula svetskog prvaka :D
    (Katarina, 09. maj 2021 14:18) ni mališa ni bilo ko drugi nije ni približno imao bolid kao Hamilton od 2014 do danas. To je ubedljivo najdominantni bolid u najdužem periodu ikada. Čak je sa tim bolidom i ispodprosečan vozač kakav je Rozberg uspeo da osvoji titulu i bide svetski šampion?!
    (Vilvardi, 9. maj 2021 14:31)

    # Link komentara

  86. Idemo Luis...
    Idemo do 99-te pobede...
    Jbt... neki ovde pominju Ferstapena, a malisa nema pobeda u trkama, koliko Luis ima titula svetskog prvaka :D
    (Katarina, 9. maj 2021 14:18)

    # Link komentara