1. charlie@ Da, upravo "utakmica bez ikakvog rezultatskog značaja". Interesantno, kako se neke reči izvučene iz konteksta pogrešno tumače. Ali takva praksa je meni odavno poznata. Nije rečeno "bez ikakvog takmičarskog značaja", već "bez ikakvog rezultatskog značaja". šta je Sitiju značilo da li će biti 5:0 ili 0:5 ili 2:0 ili 0:2 ili 1:1 i 1:2? Ništa im nije značilo, oni su šampioni Engleske i sa Čelzijem igraju finale Lige šampiona, što je rezultatski hiljadu puta važnija utakmica. Čelzi je takođe, gotovo siguran učesnik Lige šampiona i iduće sezone, ima sigurnu poziciju i njima je rezultat gotovo nebitan, oni takođe čekaju hiljadu puta rezultatski važniju utakmicu u finalu Lige šampiona. Možda Vi pratite samo Premijer Ligu, pa nemate vremena za Ligu šampiona, onda ste potpuno u pravu, ali morate da gledate i malo širi kontekst. Nažalost, većina tako misli i to ne samo u fudbalu koji je "najvažnija sporedna stvar", već u mnogo ozbiljnijim stvarima od fudbala i od sporta. Pozdrav!
    (B.Živković, 9. maj 2021 16:14)

    # Link komentara

  2. nemoj tako. niej trener vazan, nego apre koje se stede nedovodjenjem dobrog trenera.

    veruj u artetu i trust in process :D
    jos malo pa ce biti u donjem delu tabele.
    napredak je napredak, nije vazno dal je na gore ili na bolje.
    glavno da amer uzme pare, a onaj menadzer edu, dovede jos po kojeg krs brazilca (jedino martinelli ima buducnost, mari ajde malo jaci prosek, a gabriel,willian i luiz su za macvu ili seosku ligu).
    (netko, 9. maj 2021 11:38)

    # Link komentara

  3. Tuhel bog fudbala. Celzi ima svega nekolicinu velikih imena, ali jako puno talentovanih mladih igraca, iz kojih on izvlaci apsolutni maksimum. Protiv Reala su delovali zastrasujuce, juce pokazali da to nije bilo slucajno. Iskreno, dugo sam hejtovao Celzi zbog skorojevicstva sa Romanom na celu, ali mislim da su sada zasluzili rispekt iskreno, em su potrosili nemerljivo manje para nego npr. Liverpul, ili blizanci iz Mancestera (pogotovo ovaj od juce) em ljudi igraju realno dopadljiv fudbal i imaju odlicnu transformaciju. Nadam se da ce i u finalu raskantati Gvardiolu, pa da mora da se utesi potrosivsi jos 3-4 milijarde, i da se onda konacno vise ugasi mrtvi Siti.
    (Sabre, 9. maj 2021 11:00)

    # Link komentara

  4. Iskoristih kratku radnu pauzu da upitam ako je neko upucen - da li ovo implicira da ce petoplasirani (a pod uslovom da Celsi osvoji jedno od prva 4 mesta) direktno u LS jer ce osvajac iste (bio City ili Chelsea) overiti vizu u nacionalnom sampionatu?

    Dalje - sta ako LE prigrli Man Utd koji ce, takodje je izvesno, biti medju prva 4? Opet neko iz Engleske (6. na tabeli) ili pak neko iz Spanije (bilo 5. na tabeli ili finalista LE Viljareal)?

    Ako neko ima informaciju bio bih veoma zahvalan.
    Ugodan vikend svima.
    (Gari, 08. maj 2021 20:35)

    Ne. Ovo (samo) znači da će eventualni osvajači LŠ/LE, koji se nisu direktno plasirali u LŠ, igrati Ligu Šampiona.

    Drugim rečima, ako Čelsi osvoji LŠ, a u Engleskoj bude peti - onda pet timova iz Premijer Lige ide u LŠ. Ako, pak, Čelsi osvoji LŠ, a u Engleskoj bude četvrti - onda iz Premijer Lige i dalje četiri kuba idu u LŠ.

    Isto važi i za Ligu Evrope i za Špance.
    (Mr. Bojangles, 9. maj 2021 07:33)

    # Link komentara

  5. Bravo
    (Milos, 9. maj 2021 06:55)

    # Link komentara

  6. B. Živković@ “Utakmica bez rezultatskog značaja”? Da li mi pratimo istu ligu ili sam ja nešto tu prevideo?
    (charlie, 9. maj 2021 06:13)

    # Link komentara

  7. Ovo je dokaz koliko je trener važan u savremenom fudbalu. Tuhel će pokazati kao onomad Arsen, da je trener najvrća zvezda, mera uspeha. Samo u Arsenalu to ne vide. Tuhel bi se s ovim sastavom Arsenala borio za vrh PL???
    (Dirty, 9. maj 2021 04:54)

    # Link komentara

  8. Naprotiv, nikakav ovo udarac nije.Gvardiola je ne samo veliki strateg, nego i veliki sportski psiholog. Na teren nije poslao najjacu postavu, nije hteo da ih emotivno prazni pre svega. Izostalo je pola prvog tima, Gundogan, Silva, Mahrez, Walker, Stones, De Brujne, Foden...Odmorio je glavne vedete, a u isto vreme je dao sansu drugim da se dokazuju sto ga je dovelo do win win situacije. Ako pobede, dobro i jeste, rezervisti su se dokazali a ako ne, jos bolje. to ce biti dodatno pogonsko gorivo za motivaciju. Sad ide dizanje inata i vredjanje ega u fazonu :" Oni nas ponizavaju i pobedjuju , jel hocete da dozvolite da vas pobede i u najvaznijoj uzakmici u karijeri? Smeju vam se i podcenuju vas, jel mislite da su bolji od vas? Aham , ne mislite, e pa onda izadjite i dokazite to na jbn terenu !"
    Videcete samo kako ce City izaci nabrijan u finale zeljan osvete za ovaj poraz, ali i onaj u kupu. Takve stvari se koriste za filovanje energentske bombe . Razbice ih City u finalu, ovi nece znati sta ih je snaslo. Podsetim vas na ovaj komentar posle utakmice;)
    (sarke, 08. maj 2021 20:48)

    Ti se mozda filujes tako u pesu, ili u fifi, u stvarnom zivotu je to drugacije mnogo.
    (SV7, 9. maj 2021 01:57)

    # Link komentara

  9. Engleska daje ukupno 4 tima za Ligu Šampiona. Nema petog ili šestog nikako. Da se recimo desi da Čelsi završi prvenstvo na 5. ili 6. mestu, a osvoji Ligu Šampiona, onda četvrtoplasirana ekipa NE IDE u Ligu Šampiona, nego samo prva tri kluba, plus Čelsi kao osvajač Lige Šampiona. Isto tako je i za Ligu Evrope. Da se nekim slučajem, uz gore navedeni scenario, Arsenal plasirao u finale i osvojio Ligu Evrope, u Ligu Šampiona bi išli Čelsi i Arsenal, kao osvajači LŠ i LE, plus samo prve dve ekipe iz Premijer Lige.

    Apsolutno netačno.
    (ghh, 8. maj 2021 23:54)

    # Link komentara

  10. Rastocice je plavce u finalu kao raso!
    (tomash, 8. maj 2021 23:51)

    # Link komentara

  11. Videcete samo kako ce City izaci nabrijan u finale zeljan osvete za ovaj poraz, ali i onaj u kupu. Takve stvari se koriste za filovanje energentske bombe . Razbice ih City u finalu, ovi nece znati sta ih je snaslo. Podsetim vas na ovaj komentar posle utakmice;)
    (sarke, 8. maj 2021 20:48

    Kako bih ja voleo da sam ovako vidoviti znalac kao ti pa da uzmem kredit i odigram na siti. Hoces li ti to uraditi?
    (Mrgud, 8. maj 2021 23:32)

    # Link komentara

  12. @Gari
    Engleska daje ukupno 4 tima za Ligu Šampiona. Nema petog ili šestog nikako. Da se recimo desi da Čelsi završi prvenstvo na 5. ili 6. mestu, a osvoji Ligu Šampiona, onda četvrtoplasirana ekipa NE IDE u Ligu Šampiona, nego samo prva tri kluba, plus Čelsi kao osvajač Lige Šampiona. Isto tako je i za Ligu Evrope. Da se nekim slučajem, uz gore navedeni scenario, Arsenal plasirao u finale i osvojio Ligu Evrope, u Ligu Šampiona bi išli Čelsi i Arsenal, kao osvajači LŠ i LE, plus samo prve dve ekipe iz Premijer Lige.
    (tvrtko, 8. maj 2021 23:16)

    # Link komentara

  13. Ali Sterling da bude kapiten....
    I dalje sam u cudu.
    (Oliver K., 8. maj 2021 23:12)

    # Link komentara

  14. Švabo je to, ima da rašteluje onu jednodimenzionalnu špansku prevaru u finalu samo tako.
    (Steks BL, 8. maj 2021 22:52)

    # Link komentara

  15. nitko jos nije dobio City tri puta zaredom, pa neće ni jako dobri Chelsea....
    (Jose, 8. maj 2021 22:02

    Dobio ih je Klop tri puta zaredom 2018. ,a četvrti meč je bio nerešen.
    (Mali Hijavata, 8. maj 2021 22:44)

    # Link komentara

  16. Aguerov penal, oplakah
    (Koji hit, 8. maj 2021 22:38)

    # Link komentara

  17. Džaba ih šokirao kada će ovi da ih samelju u finalu, mada je svedno dve plastike koje nemaju ni istoriju ni tradiciju.
    (Biću Slobodan, 8. maj 2021 20:34

    Ta dva kluba su osnovana još dok se u Srbiji Obrenovića raspravljalo da li da se gradi pruga ili ne. A jedine lopte za koje smo znali bile su odsečene turske glave. I ti si našao Englezima da pričaš o tradiciji u fudbalu. Kada su se Siti i Čelsi sastali prvi put, ovde se igrao hrkljuš izmedju kmetova i svinjara.
    (Mali Hijavata, 8. maj 2021 22:37)

    # Link komentara

  18. Videcete samo kako ce City izaci nabrijan u finale zeljan osvete za ovaj poraz, ali i onaj u kupu. Takve stvari se koriste za filovanje energentske bombe . Razbice ih City u finalu, ovi nece znati sta ih je snaslo. Podsetim vas na ovaj komentar posle utakmice;)
    (sarke, 8. maj 2021 20:48

    Hvala ti što ćeš da nas podsetiš, ali podsetićemo i mi tebe ako bude obrnuto :-)
    (Mali Hijavata, 8. maj 2021 22:30)

    # Link komentara

  19. Kao prvo, dva tima sa izuzetnom tradicijom, timovi koji su bili šampioni Engleske još pre formiranja Kupa šampiona, Siti i pre Drugog Svetskog rata. Utakmica bez rezultatskog značaja, ali sa "opipavanjem pulsa". Interesantno, da su pojedini stručnjaci govorili da je Čelzi mnogo brža ekipa, što je potpuno tačno, a da igra na posed bez klasičnog špica može da bude kobna za Siti u finalu. Danas je Gvardiola počeo meč sa dva špica (sa Žesusom i Aguerom) i prilično uzdrmao Čelzi u prvom delu. Prepustio je "posed" protivniku, ali je bio daleko opasniji. Praktično, dao je Tuhelu da reši "šahovski problem" pred finale. Ipak, videćemo u finalu šta će odlučiti Gvardiola, Čelzi ima izuzetno brz tim i teško mu se suprotstaviti "posedom", ali se pokazalo da uz malo ozbiljniju igru Sitija, nema baš mnogo šansi. Iako navijam za Čelzi u finalu, mislim da će Siti bez većih problema uzeti Ligu šampiona. Pozdrav!
    (B.Živković, 8. maj 2021 22:24)

    # Link komentara

  20. Covek izveo rezerve i nije igrao presing na odbranu i vezni red Celsija, a ovde se ponasate kao da mu je falio jedan igrac i da je Tuhel otkrio struju...
    (Kozuki Oden, 8. maj 2021 22:10)

    # Link komentara

  21. Za 15-ak godina i nakon barem jedne evropske titule Sitija, a u utakmici sa engleskim klubom Šefild Junajted u koji je neki kuvajtski šeik uložio u prethodnih 10-ak godina preko milijardu i po eura, prosečan srpski navijač će zdušno bodriti Mančester Siti, nasuprot "plastikanera" iz Šefilda...
    (Neo@, 8. maj 2021 22:07)

    # Link komentara

  22. Džaba ih šokirao kada će ovi da ih samelju u finalu, mada je svedno dve plastike koje nemaju ni istoriju ni tradiciju.
    (Biću Slobodan, 8. maj 2021 20:34)

    Ali sto volim ovu seljacku aroganciju? Sine, Celzi najace dve ekipe u 21.veku Pepova Barselona i Hajnkesov Bajern nisu mogli da samelju...
    (TiP, 8. maj 2021 21:10)

    Bajern ih nije samleo? Pa Celsi je bukvalno iz jedinog suta u okvir gola postigao gol i to posle kornera. Sta je Bajern sve promasio, Roben pre svih to se ne vidja cesto.
    (tvist tvist, 8. maj 2021 22:06)

    # Link komentara

  23. nitko jos nije dobio City tri puta zaredom, pa neće ni jako dobri Chelsea....
    (Jose, 8. maj 2021 22:02)

    # Link komentara

  24. Uglavnom trener koji dodje u sred sezone dobro izgura tu sezonu, pocnu price i velika ocekivanja od sledece ...... i onda taj isti trener cesto dobije otkaz vec do Bozica..... proguglajte malo....
    (Canadaboy, 8. maj 2021 21:36)

    # Link komentara

  25. Sterling zasluzio crveni posle starta nad Wernerom. Posle simulirao penal, mali je teski folirant.
    Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea
    2012-2021
    (Blueblueblue, 8. maj 2021 21:32)

    # Link komentara

  26. @gazi plastiku!
    (mile, 08. maj 2021 20:45)

    A pre par godina su za Celzi vikali da je plastika..
    (navijac, 8. maj 2021 21:30)

    # Link komentara

  27. Bilo je i za očekivati da će ih Čelzi dobiti, a City ih dobija u finalu.
    (Vuk, 8. maj 2021 21:26)

    # Link komentara

  28. (sarke, 8. maj 2021 20:48)

    Upravo to. Porazeni danas ce osvojiti ligu sampiona. Mnogo je slicnih primera kroz istoriju. Gvardioli je ovaj poraz dosao kao kec na desetku. Nisu imali nikakav imperativ pobede danas za razliku od plavaca . I ja sam ubedjen da ce City pobediti u finalu lakse nego sto neki ocekuju. Zivi bili pa videli.
    (Ahilej, 8. maj 2021 21:14)

    # Link komentara

  29. I to bez Mount-a i Silve. Chilwella ne računam pošto ga je Alonso odlično zamenio. Istina, ni u City-u nije igrao De Bryne. Sve to nije važno, zategnutiji i sigurniji Čelsi od 2012 nisam gledao. TT masterclass.
    (Aleksandar, 8. maj 2021 21:12)

    # Link komentara

  30. Celziju je bila neophodna pobeda, dok je Siti već osvojio titulu pa je mogao da kalkulise.
    Finale nece imati bilo kakve veze sa današnjom utakmicom. Ne kažem da će Siti pobediti, samo da će to biti potpuno drugačija utakmica.
    (Sava, 8. maj 2021 21:11)

    # Link komentara

  31. Džaba ih šokirao kada će ovi da ih samelju u finalu, mada je svedno dve plastike koje nemaju ni istoriju ni tradiciju.
    (Biću Slobodan, 8. maj 2021 20:34) 

    Ali sto volim ovu seljacku aroganciju? Sine, Celzi najace dve ekipe u 21.veku Pepova Barselona i Hajnkesov Bajern nisu mogli da samelju...
    (TiP, 8. maj 2021 21:10)

    # Link komentara

  32. Одличан резултат за Звезду. Највероватније прескачемо прво коло квалификација за ЛШ.
    (Куп је битан, 8. maj 2021 21:07)

    # Link komentara

  33. Daće Bog da ih Čelsi tako šokira i u finalu!
    (MomaSRB, 8. maj 2021 21:06)

    # Link komentara

  34. Mislim da bi bolji naslov bio: "Celsi sokirao Liverpul"...
    (Dzo, 8. maj 2021 21:06)

    # Link komentara

  35. Devet igraca je Gvardiola promenio u odnosu na mec sa PSZom. Da ne rotira toliko vec bi bio prvak Engleske, ali mozda ne bi stigao do finala LS.
    (tiktak, 8. maj 2021 21:04)

    # Link komentara

  36. To je ona poznata Njemacka taktika, blitzkrieg.
    (Toni_Mkd, 8. maj 2021 20:59)

    # Link komentara

  37. U odnosu na prošlu sezonu od ekipa koje sada zauzimaju pozicije koje vode u LŠ, svi su napredovali za jedno mesto... jedino se covid-champion strmoglavio na poziciju 7
    (I love Anissa Kate, 8. maj 2021 20:34)

    Evo ga kovid sampion u komentarisanju.
    (nosim masku preko ociju, 8. maj 2021 20:58)

    # Link komentara

  38. Ljudi, šta je ovaj Tuhel napravio od Čelzija, pravu mašinu!
    (Cvrle, 8. maj 2021 20:56)

    # Link komentara

  39. Pep nema pojma!
    (samo kažem, 8. maj 2021 20:53)

    # Link komentara

  40. Čelzi i Siti su dve najvece prevare u fudbalu
    (Djole, 8. maj 2021 20:52)

    # Link komentara

  41. apsolutna sramota i pristup sitija, na niske je grane fudbal u globalu spao kad ovim preplacenim polupismenim ljudima treba jos i motivacija za derbi. sramota ali sramota. milion pasova unazad ritam utakmice 0.
    (anonimus, 8. maj 2021 20:52)

    # Link komentara

  42. Tuhel penicilin za Pepa!
    (satelit, 8. maj 2021 20:51)

    # Link komentara

  43. Celzi je klub koji igra na mentalnu snagu kao niko, kad su fokusirani bukvalno su Flojd Mejiveder, Siti igra lepo taj pas ali ono sto je simptomanicno za Gvardioline ekipe kad plan A ne prolazi padaju mentalno, mislim da je poraz u polufinalu FA kupa i danasnji poraz gde su vec bili spremili majice za proslavu titule u PL, ozbiljan udarac za psihi igraca Sitija...
    (E, 8. maj 2021 20:51)

    # Link komentara

  44. Pa sad šokirao ne bih baš rekao mislim da su treneri malo odmarali igrače i skrivali karte pred finale ako je to moguće uopšte danas, u finalu nas očekuje pravi meč i mislim da je Siti blagi favorit ali biće zanimljivo svakako, što se ove utakmice tiče utisak je Aguerov penal koji bi verovatno rešio meč, Čelzi igra odlično pod Tuhelom i sve su bolji možda je i bio penal nad Sterlingom u završnici ali nije ni bitno jedva čekam finale
    (Owen, 8. maj 2021 20:50)

    # Link komentara

  45. Keep the blue flag flying high.
    ponosan sam fan chelsea.
    (Kumanovac, 8. maj 2021 20:49)

    # Link komentara

  46. Naprotiv, nikakav ovo udarac nije.Gvardiola je ne samo veliki strateg, nego i veliki sportski psiholog. Na teren nije poslao najjacu postavu, nije hteo da ih emotivno prazni pre svega. Izostalo je pola prvog tima, Gundogan, Silva, Mahrez, Walker, Stones, De Brujne, Foden...Odmorio je glavne vedete, a u isto vreme je dao sansu drugim da se dokazuju sto ga je dovelo do win win situacije. Ako pobede, dobro i jeste, rezervisti su se dokazali a ako ne, jos bolje. to ce biti dodatno pogonsko gorivo za motivaciju. Sad ide dizanje inata i vredjanje ega u fazonu :" Oni nas ponizavaju i pobedjuju , jel hocete da dozvolite da vas pobede i u najvaznijoj uzakmici u karijeri? Smeju vam se i podcenuju vas, jel mislite da su bolji od vas? Aham , ne mislite, e pa onda izadjite i dokazite to na jbn terenu !"
    Videcete samo kako ce City izaci nabrijan u finale zeljan osvete za ovaj poraz, ali i onaj u kupu. Takve stvari se koriste za filovanje energentske bombe . Razbice ih City u finalu, ovi nece znati sta ih je snaslo. Podsetim vas na ovaj komentar posle utakmice;)
    (sarke, 8. maj 2021 20:48)

    # Link komentara

  47. Čelsi odlična ekipa ove sezone, još da imaju pravog špica umesto ovog dve leve Vernera...
    (Velisa, 8. maj 2021 20:46)

    # Link komentara

  48. gazi plastiku!
    (mile, 8. maj 2021 20:45)

    # Link komentara

  49. bravo Celsi!Uzivanje je bilo gledati ih svih 94 minuta.Siti je pobegao u svlacionicu i pokazali aroganciju.Drugog penala nije bilo pobeda Celsija je cista.
    (NADA, 8. maj 2021 20:44)

    # Link komentara

  50. Entoni Tejloru zabraniti da vise sudi Celsijeve meceve, svaki put covek donosi katastrofalne odluke! Gde je crveni karton Sterlingu za start djonom na stajnu nogu Verneru, cudom je izbegao prelom noge...
    Naravno da bas on zatim postize gol za Siti..
    Smesan penal ne bih ni komentarisao.

    Sto se sastava tice, puno rotacija na obe strane, pogotovo u Sitiju.
    U Celsiju Maunt, Silva, Cilvel nisu ni doputovali, odmoreni su Haverc i Zorzinjo, da Kovacic nije povredjen onda bi i Kante odmorio. Sve u svemu evidentna je snaga klupe u obe ekipe, verovatno i najvece dubine 2 sastava u Evropi.

    Ogromna 3 boda za Celsi i eventualnu 3. poziciju, mec sa karakterom koji i krasi ovaj klub, karte i taktika obe ekipe su sakrivene pa za finale ocekujmo ludacki tempo i ja se nadam istom rezultatu!
    (BlueFortress, 8. maj 2021 20:43)

    # Link komentara

  51. Da je Tuhel od pocetka tu, bila bi drugacija prica...
    (Gaser 2007, 8. maj 2021 20:43)

    # Link komentara

  52. Mislim da Celsi osvaja, nema sanse da te neko izbaci iz polufinala LS i pobedi u utakmici gde si vec spremio sampionske majice da proslavis danas titulu, Siti igra lep fudbal ali ako imaju neku manu to je da pod pritiskom padaju...
    (The Rated R Superstar🤘, 8. maj 2021 20:40)

    # Link komentara

  53. Ponovite to u finalu i sve super.
    (Millennium, 8. maj 2021 20:39)

    # Link komentara

  54. Siti je ipak vec odavno osvojio titulu ovde
    A ona bitnija titula ce pasti u revansu
    (Miki, 8. maj 2021 20:37)

    # Link komentara

  55. Celsi je ubio siti u drugom poluvremenu,2 gola i jos 2 nepriznata zbog malih ofsajda. Zaista impresivno,lepa igra,direktna, vertikalna,bez smaranja,skockani su tip top. Bice cudo ako celsi s ovakvom igrom ne osvoji,jaci su od celsija 2012,a siti je slabiji od bayerna 2012. Bravo za Bavarca Tomasa Tuhela!
    (Oliver, 8. maj 2021 20:36)

    # Link komentara

  56. Iskoristih kratku radnu pauzu da upitam ako je neko upucen - da li ovo implicira da ce petoplasirani (a pod uslovom da Celsi osvoji jedno od prva 4 mesta) direktno u LS jer ce osvajac iste (bio City ili Chelsea) overiti vizu u nacionalnom sampionatu?

    Dalje - sta ako LE prigrli Man Utd koji ce, takodje je izvesno, biti medju prva 4? Opet neko iz Engleske (6. na tabeli) ili pak neko iz Spanije (bilo 5. na tabeli ili finalista LE Viljareal)?

    Ako neko ima informaciju bio bih veoma zahvalan.
    Ugodan vikend svima.
    (Gari, 8. maj 2021 20:35)

    # Link komentara

  57. U odnosu na prošlu sezonu od ekipa koje sada zauzimaju pozicije koje vode u LŠ, svi su napredovali za jedno mesto... jedino se covid-champion strmoglavio na poziciju 7
    (I love Anissa Kate, 8. maj 2021 20:34)

    # Link komentara

  58. Džaba ih šokirao kada će ovi da ih samelju u finalu, mada je svedno dve plastike koje nemaju ni istoriju ni tradiciju.
    (Biću Slobodan, 8. maj 2021 20:34)

    # Link komentara

  59. Kad onako nonsalatno sutiras penal i zasluzujes poraza.

    No finale ce biti totalno drugacija utakmica nevezano za ovaj poraz Sitija.
    (Stark, 8. maj 2021 20:34)

    # Link komentara

  60. Dve utakmice poslednje Čelsi dobio.

    Da li će biti previše da ih dobiju tri puta u mesec i više dana ?

    Sumnjam.

    Pritom, Gvardiola ni u onoj u kupu, ni sad nije izveo ni blizu najjači sastav.
    (VOSAK, 8. maj 2021 20:34)

    # Link komentara

  61. Siti sa ovom igrom nema sta da trazi u finalu lige sampiona, oni su bez de brujnea kao mlada bez mladozenje.
    (Aca, 8. maj 2021 20:34)

    # Link komentara

  62. a nedosudjen penal za Siti, niste primetili...
    (vic, 8. maj 2021 20:32)

    # Link komentara

  63. Ejbraham nije ni ulazio u igru. Poništeni su golovi Vernera i Hadson-Odoija.
    (tvrtko, 8. maj 2021 20:32)

    # Link komentara

  64. Koliko je Celsi postao ozbiljna ekipa pod Tuhelom govori i to da su imali veci posed od Citya i to na Etihadu! Bice to dobro finale kada oba tima izvedu najjace postave, bice zanimljiva borba na sredini, Kante vs De Brujne.
    (Kaligula, 8. maj 2021 20:32)

    # Link komentara