"Denver bi izbacio Lejkerse"

Nekadašnja NBA zvezda Čarls Barkli smatra da Denver Nagetsi mogu da izbace Los Anđeles Lejkerse u plej-ofu.

SN Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. mamba, pa nije bas tako. Faul Milsapa nad Dejvisom za tri, a ovaj skocio u Milsapa, faul Dejvisa nad Grantom na ziceru, nesviran, u kontri Lejkersi daju trojku, vise nesviranih faulova na Jokicu, ali se zato Dejvisu poklanjaju. Ne bi bilo 4:0 za Denver, ali su prva I cetvrta utakmica u seriji veoma sumnjive.
    (Bocko, 8. maj 2021 09:03)

    # Link komentara

  2. U pravu je Barkli, u ovom trenutku bez Lebarona i Dejvisa lejkersi bi glat bili počišćeni od nagetsa.
    (rada, 8. maj 2021 07:57)

    # Link komentara

  3. Laprdaju, cisto da se prica..
    šbb kbb, nek odigraju oni prvo gradski derbi, to bi voleo da vidim, da udari malo crni brat na brata, pa ko prodje moze sa denverom u finalu..
    (pant-La, 8. maj 2021 01:08)

    # Link komentara

  4. @VOSAK
    Dzaba objasnjavas, ne mogu oni to da razumeju. Jedan faul nad Marejom dva minuta do krana nine sviran i ispade da su ih Lejkersi pokrali i da je Denver trebao to da dobije 4:0. Koliko god volim Jokica sa pola gasa su Lejkersi igrali ceo plej off kad god je bitno bilo dodavali su gas i dobijali 20 razlike. Sto ne znaci da ce ove sezone biti tako, bas mislim da ce tesko do titule. Iako realno treba da ima 3 4 bacanja vise po utakmici, ja mislim da nasi strucnjaci misle da treba da ima oko 20 25 bacanja bise nego sad. A najjaci su kad napisu da Lebron ide na penale stalno. A covek koji svom silom ide na kos i cesto igra na snagu ne sutne ni 5 penala na utakmici.... Ali ne vredi procita strucnjak negde glup komenar i onda ponavlaj to do besvesti. Upamtite Denver je smesna ekipa i koliko god da je Jokic najbolji i koliko nam god simpaticni bili nikad nece osvojiti jer imaju los tim (ponajgori u ligi ako izuzmes Jokica). Marej i Porter su dobri ali nisu ni blizu super starova, a ostali su suv prosek i odigraju ponelad dobro jer bi bilo glupo pored toliko suteva otvorenih jednom da ne prokinu. Pa Bruklinov svaki igrac ako izuzmete ovi trojicu bi u Denveru bio u petorci. Ej njima Barton igra dvojku a plus i on povredjen hahaha curkus
    (mamba, 8. maj 2021 00:13)

    # Link komentara

  5. Ne bi mogli jer sudije ne bi dozvolile. Lejkersi imaju 3-4 teškaša koji biju Jokića a sudije ništa ne sviraju. Dok sa druge strane Dejvisu i Lebronu sve sviraju. Sto gube.
    (Mare, 07. maj 2021 23:00)


    Idi pogledaj statistiku pa onda dođi opet ovde kad shvatiš koliko si lupio.
    Dejvis i ide često, ali Lebron ni približno na slobodna ne ide ko Dejvis, Embid i kompanija.

    I sigurno nisu prošle sezone pobedili u finalu Denver zahvaljujući sudijama, ne lupajte više gluposti pobogu, ja razumem da svi navijamo za Jokića ali ga preterujete sa nerealnošću.
    Sakramento - Lejkersi je bila krađa druže
    (VOSAK, 7. maj 2021 23:43)

    # Link komentara

  6. Barklijev cuveni GUAAAARANTEEEE! je precizan 13.8% tokom njegove komentatorske karijere. Izracunali ljudi sa ESPN-a. Tako da ovo bas i nije dobra vest :)
    (GUARANTEE, 7. maj 2021 23:02)

    # Link komentara

  7. Ne bi mogli jer sudije ne bi dozvolile. Lejkersi imaju 3-4 teškaša koji biju Jokića a sudije ništa ne sviraju. Dok sa druge strane Dejvisu i Lebronu sve sviraju. Sto gube.
    (Mare, 7. maj 2021 23:00)

    # Link komentara

  8. Barkli je poznat kao čuveni prognozer (sve bude suprotno od onoga što kaže) tako da mi se ova prognoza baš i ne dopada :D
    (Powerslave, 7. maj 2021 22:44)

    # Link komentara