1. Kod "genija" Radonjica ni Majk Dzordan ne bi uspeo!
    (Topolic Aca, 7. maj 2021 21:23)

    # Link komentara

  2. Trebao je Obradovič da ga vozi sa sobom ovaj nije ni za mahanje peškirom.
    (slaviša šmigič, 7. maj 2021 15:20)

    # Link komentara

  3. Zanimljivo je da u nasoj fudbalskoj ligi imamo (i imali smo) igrace koji sto zbog godina ili nespremnosti igraju po 15-20min po mecu,u kosarci je to mnogo cesca pojava a Radonjic Kolomu nije dao nikakvu sansu.
    U ovakvom stanju nema tiorije da mu neki trener da šansu Zvezda se totalno raspadala kod Obradoviča jedva da je Radonjič uspeo nazad skrpiti ekipu koja ima barem neke šanse da uzme Aba ligu.Dao mu šansu Obradovič i videli da nemože igrati ni pre čoviča otimali mu lopte iz ruku užasno spor u odbrani nepostoji jednostavno je nemoguče trpeti da ekipa nema igrača na kecu i petici.Ovako vratili smo sjajnog Dobriča kojeg je Obradovič držao na klupi.Kakve igrače je imao Obradovič i nije napravio totalno ništa dok je Radonjič uspeo vratiti u formu Davidovca Dobriča i kapitena Lazu.Ako Grobari žale za ovim igračem evo ja bi jim ga poklonio samo da ga negledam.
    (slaviša šmigič, 7. maj 2021 15:15)

    # Link komentara

  4. Stvarno nemogu da shvarim sada bivšeg trenera Obradoviča kojom zaslugom je doveo ovo bure od igrača koji nebi imao mesta ni u veteranskoj ligi ispred nekog bloka u naselju.
    (slaviša šmigič, 7. maj 2021 15:04)

    # Link komentara

  5. Ko god se setio da dovede ovo bure mora da je lud pa ovaj je gori i od Čoviča koji nemože da doskoči do obruča ja stvarno neznam da neko igra u nekoj ligi i nemože da doskoči do obruča.
    (slaviša šmigič, 7. maj 2021 14:59)

    # Link komentara

  6. usrecili se
    (kalcokera i Croasano jaguar, 7. maj 2021 14:28)

    # Link komentara

  7. Čoveku svaka čast na karijeri ali u ovakvom stanju je biznis liga, eks košarkaš. Hol makar deluje, folira igrača, Kino čak ni to. Sa njim u plejofu bi nas razarali u svakoj rotaciji i odbrani, prosto ne može ništa da skrpi. Pik ume da zavrti i Fikito Čović, bez razlike. Trk nema, on hoda još sa onim rasponom ručica kao dete krokodila. Da se ubiješ na mestu.

    Naravno nije se sam doveo niti je za šta kriv. Da ga žalimo to ni pod tačkom razno.
    (prijatelj nekih prijatelja, 7. maj 2021 14:18)

    # Link komentara

  8. 1. Nije on otisao u Spaniju za dzabe. Uzece Zvezda za njega neke pare.
    2. Nije njega doveo Radonjic. Radonjicev tim cemo videti sledece sezone kad dovede igrace koji odgovaraju njegivom stilu igre.
    3. Bice Zvezda sampion i ABA LIGE i srpske lige i sa ovim sklepanim timom.
    (Davor, 7. maj 2021 14:16)

    # Link komentara

  9. Nivo spreme kada je dosao, mu je bio kao da je mesec dana lezao ,jeo cips i sladoled i tugovao za bivsom devojkom...tako nespremnog kosarkasa davno nisam video...
    (dm, 7. maj 2021 14:11)

    # Link komentara

  10. Mada postujem Radonjica kao trenera nije mi bas jasno zbog cega Kolom nije igrao onoliko koliko moze,siguran sam da je bolji plej od Hola,Hol ima samo bolji "umetnicki dojam."
    Zanimljivo je da u nasoj fudbalskoj ligi imamo (i imali smo) igrace koji sto zbog godina ili nespremnosti igraju po 15-20min po mecu,u kosarci je to mnogo cesca pojava a Radonjic Kolomu nije dao nikakvu sansu.
    (marko992, 7. maj 2021 13:32)

    # Link komentara

  11. koliko god bio osporavan, mislim i da sa viskom kila je jedini igrac koji je umeo da zavrti pik sa centrima, pogotovo sad sa Nokom kada je citav, nema lopti za njega, sluzi da trci po terenu i skace. sa Obrajantom igrao odlicno pik, ali jebigaa. Radonja li osvoji abu sa ovim timom, spomenik da mu se digne
    (filip, 7. maj 2021 13:29)

    # Link komentara

  12. Jel i njemu bila čast da igra za gazdu i da je sad klub zaradio od raskida ugovora,jer to je gazda jos sa Skvorcanitisom dokazao...i Obradovicem...
    (gremlin, 7. maj 2021 13:25)

    # Link komentara

  13. Ode. Nek je sa srećom. Nadam se da će O'brad malo kinte i sa njim da podeli. Ipak su dali nemerljiv doprinos.
    (metalstorm, 7. maj 2021 13:20)

    # Link komentara