1. @mich
    A obrnuto? Koliko bi se navijaca lagano odreklo Azara za nekog boljeg. Ne samo Azara nego da li bi zeleli da zadrze Ronalda da se pojavio neko bolji. Da li bi zeleli da im Kasiljas i dalje brani (da nema problem sa srcem) kad su zamalo izgubili LS bez njega.
    Ne treba se vas ponasati kao Azar, to je neprofesionalno, ali je najnormalnije da navijaci i uprava uvek zelje najbolje igrace, a igraci klubove koji im pruzaju najbolje uslove.
    (jsx, 7. maj 2021 23:29)

    # Link komentara

  2. Jeste bio los, ali ruku na srce ocajna postavka Zidana, mislim da je on izgubio tu utakmicu.
    (SV7, 7. maj 2021 22:06)

    # Link komentara

  3. ...kakve Real ima navijače takvi su im i igrači...da sam na Azorovom mestu nikad im se ne bi izvinjavao...
    (nikad nikome izvini, 7. maj 2021 20:24)

    # Link komentara

  4. Danasnji fudbal je samo posao, emocije ne postoje, zavrsilo se "radno vreme" covek se sreo sa starim "kolegama" i to je to... Nista to nije cudno, davno je proslo vreme, fudbalske umetnosti, velikih "desetki" i igraca koji su bili simboli svojih klubova, radovali SD i tugo ali sa svojim navijacima, danas jedan isti igrac za 3 godine zaigra za tri ljuta rivala, sta ocekujete... Da Azar zaplace, pa tesko...
    (mich, 7. maj 2021 19:31)

    # Link komentara

  5. koliko je placen i umesto da gine na terenu on sedi sve vreme na klupi i jos se na kraju raduje sa protivnickim igracima... strasno koje nepostovanje, poslao bi ja njega u Kinu u prvom prelaznom roku.
    (aca, 07. maj 2021 18:44)

    Pa ne može igrač da ulazi sa klupe na teren kad on hoće, nego kad trener kaže. A i ovo mu sigurno nije bila namera ali na žalost u medijima se uvek pravi od muve magarac.
    (zz, 7. maj 2021 19:18)

    # Link komentara

  6. koliko je placen i umesto da gine na terenu on sedi sve vreme na klupi i jos se na kraju raduje sa protivnickim igracima... strasno koje nepostovanje, poslao bi ja njega u Kinu u prvom prelaznom roku.
    (aca, 7. maj 2021 18:44)

    # Link komentara